Kevätblogi / Blogit / pelaaja.fi

Kevätblogi

10.04.2008 // Kirjoittanut: Riot
50

Nyt on yksinkertaisesti ollut niin kiire lehden kanssa, etten ole ehtinyt bloggamaan, vaikka se kuuluukin toimenkuvaani ja on mukavaa hommaa. Tiedoksi, että herrat Pyykkönen ja Huttunen eivät blogaa, koska he eivät omien sanojensa mukaan tätä taitoa hallitse. Yritän seuraavaksi kuitenkin saada heidät tekemään jonkin sortin blogia. Molemmat ovat olleet maailman äärissä työmatkoilla, joten kerrottavaa varmasti olisi.

Huhtikuun lehden tuotanto oli käynnissä koko pääsiäisen. Tuotantoa vaikeutti se, että Anime-lehti, jossa Pelaajan taittaja Lasse ja erikoistoimittaja Juha ovat päätekijöinä, meni painoon vain kahdeksan päivää ennen Pelaajaa. Kiire selittyy myös sillä, että valitettavan useita arvosteltavista peleistä päästiin pelaamaan vasta deadlinea edeltävällä viikolla, joten valtaosa matskusta saatiin taitettua pääsiäisenä.

library-6348_lite.jpg
Välillä sitä tekstiä. Ei. Vain. Synny. Miika esittelee ns. siirtotekniikkaa, jossa hän yrittää siirtää ajatuksiaan aivoistaan suoraan näppiksen kautta ruudulle. Ei toimi vielä.

Pelaaja 67 huhtikuu

LucasArts-jutun oli alun perin kaavailtu olevan isompi, mutta tuotannon loppusuoralla ilmestyikin pari yllättävää lisäystä sisältöön. Suunnitelmat menivät uusiksi, ja sitä ne tekivät koko maaliskuun ajan, kun koko ajan ilmaantui uusia juttuja ja yllättäviä käänteitä. Maaliskuun viimeisellä viikolla käytännössä koko toimitus oli Lontoossa erilaisissa pelitilaisuuksissa. Kuun alussa Huttunen kävi Japanissa katsastamassa Soulcalibur IV:ää, josta hän kirjoitti hänelle ominaisesti syväluotaavan ja mainion jutun uusimpaan Pelaajaan. LucasArts-jutusta leikattiin pois Fracture- ja Lego Indiana Jones -pelien osiot. Pahoittelen, mutta ne käsitellään kyllä tulevissa numeroissa.

Kävin LucasArtsilla Game Developer Conferencen aikana. Huhtikuun Pelaajan GDC-artikkelissa ei ollut torstai-päivältä repparia, koska joudun siis lähtemään kesken päivän LucasArtsille. Oli aikamoinen fiilis kävellä studiossa jossa George Lucas pyörii usein. Studion käytäviä koristavat elokuvajulisteet, ja ne ovat kuulemma kaikki Lucasin omia. Kävelimme kampuksella, ja näin ulkoa Industrial Light and Magicin toimiston. Se oli aikamoinen kokemus nörtille. Kun vaan olisin vielä päässyt käymään sisällä. Lucasilla oli hauska käydä muutenkin, sillä kävimme LucasArtsin ja paikalla olevien toimittajien kanssa cocktail-tilaisuudessa, jossa pääsin juttelemaan Pelaajaankin kirjoittaneen Gazuntan kanssa. Hän on Star Wars: The Force Unleashedin Wii- ja PS2-versioiden pääsuunnittelija, ja juttua tosiaan riitti paljon enemmän kuin mitä lehdessä oli tilaa.

Maaliskuun Pelaajan Grand Theft Auto IV -juttu on saanut paljon kiitosta: kiitos siitä. Toivon että kaikki ovat myös nauttineet Virtuaalimaailmat-jutusta. Yritämme joka numeroon saada näitä erikoisartikkeleita, jotka eivät liity suoranaisesti johonkin tiettyyn peliin. Haluaisin niitä myös enemmän, vaikka loppujen lopuksi lehteen yritetään mahduttaa aina eniten arvosteluja ja juttuja peleistä. Yritän muuttaa tasapainoa koko ajan sillä tavoin, että lehdessä olisi enemmän … kaikkea.

Kysy Pelaajalta -palsta näytti myös olevan suosittu, joten sen pitäisi palata toukokuun tai viimeistään kesäkuun Pelaajassa. Ideana on, että palsta olisi joka toisessa Pelaaja-lehdessä.

Pelaaja 67:n kansi

Kannesta käytiin paljon keskustelua toimituksessa, sillä huhtikuulle ei löytynyt selkeätä ykkösvaihtoehtoa. Tammi-, helmi- ja maaliskuun Pelaajien kannet oli lyöty lukkoon jo hyvissä ajoin, mutta huhtikuu oli pitkään auki. Toukokuun ja kesäkuun kannet on jo alustavasti suunniteltu, ja työstämme parhaillaan toukokuun kantta. Se näyttää aivan törkeän siistiltä.

blogi_pe67_01_kansialien_03_webi.jpg
Vain yksi monista huhtikuun Alien-kansikokeiluista.

Tähtien Sota -teemaa oli kaavailta jo pitkään, mutta olin varsin skeptinen sen suhteen kiinnostaako Star Wars -kannessa. Minun ja monen muun toimituksen jäsenen mielestä Star Wars: Force Unleashed ja LucasArts itsessään ovat valtavan kiinnostava aihe, mutta emme olleet kovin varmoja siitä, kuinka toimivia ne olisivat kantta ajatellen. Jättäisivätkö irtonumeron ostajat lehden hyllyyn, koska hiljalleen hiipunut Tähtien Sota ei kiinnosta? Toivotaan että kiinnostaa.

blogi_pe67_01_kansirsix_01_webi.jpg
Rainbow Six Vegas 2 -kansikokeilu.

Rainbow Six Vegas 2 oli ainoa isompi julkaisu, mutta se ei ollut erityisen jännittävä aihe kannen kannalta. Metal Gear Solid 4 oli yksi vaihtoehto huhtikuulle, mutta aikataulu artikkelin kanssa olisi mennyt liian tiukaksi, joten se siirrettiin toukokuulle. Halusin itse Aliens: Colonial Marinesin kanteen, ja meillä olikin aika pitkälle viety versio kyseisestä kannesta. Pidän Aliensia paljon coolimpana kuin Tähtien Sotaa, ja aiheesta on julkaistu erinomaisia pelejä, joten pohjalta pidin sitä parempana kansivalintana.

Loppujen lopuksi päädyimme pitkän kädenväännön jälkeen yhteispäätöksellä Star Wars -versioon. Palautteen perusteella olette pitäneet siitä paljon, joten hyvä niin. Janne visioi myös pelkistetyn kansiversion, jossa olisi ollut vain Darth Vaderin pää. Se olisi ollut hienoa, mutta emme yksinkertaisesti saaneet LucasArtsilta tarpeeksi hyvää Vader-aiheista kuvaa, joten ideasta jouduttiin luopumaan.

Grand Theft Auto IV –arvostelu

Grand Theft Auto IV:n arvostelun voi lukea tuoreeltaan toukokuun Pelaajasta, joka ilmestyy vain pari päivää pelin julkaisun jälkeen. Pelasin peliä jo muutama viikko takaperin, ja olen jo kirjoittanut arvostelun. Netissä on ollut viime viikkoina muutamia huvittavia ”toimittajamme X pelasi GTA IV:ää”, ja kuulun samaan pieneen porukkaan.

En aiemmin odottanut, että saisimme tehtyä arvostelun ajoissa. Perinteisesti GTA:n tapauksessa oikea-aikaisten arvostelujen tekeminen on ollut lähes mahdotonta. Onkin mahtavaa, että saimme tilaisuuden arvostelun tekemiseen, vaikka olemme Suomen pienellä markkina-alueella. Toisaalta loppuun asti tässä pitääkin mennä, sillä Pelaaja on seurannut ja raportoinut GTAIV:n tuotantoa alusta alkaen. Outoa olisi, jos arvostelu tulisi siis vasta kesäkuun lehteen.

Kun San Andreas oli ilmestynyt, halusin ehdottomasti, että Pelaaja olisi ajan tasalla GTAIV:n suhteen. Kyseessä on kuitenkin ehkäpä merkittävin pelijulkaisu urani aikana. Pidin siis hyvin tärkeänä sitä, että Pelaaja olisi se lehti, josta voitte lukea kaiken GTAIV:stä. Olen nyt tyytyväinen siihen, että saimme seurata näin tärkeän ja odotetun pelin kehitystä hyvin läheltä.

Tällä kertaa en asettanut arvostelun pituudelle varsinaista rajaa vaan yksinkertaisesti kirjoitin, kunnes olin tyytyväinen. Aukeaman arvostelut ovat pituudeltaan Pelaajassa noin 600 – 800 sanaa, mutta GTAIV:n arvostelun pituudeksi tuli reilusti yli 3500 sanaa. Meiltä on jatkuvasti pyydetty pidempiä arvosteluita, joten saamanne pitää. Mietin onko arvostelu liian pitkä ja sen takia ylilyövä. Toisaalta jos on joku peli, josta halutaan lukea, niin se on tämä. Toimituksen heput ovat lukeneet arvostelun läpi, ja siitä on keskusteltu. Juttua pidetään asiallisena, joten tällä mennään.

Olen pohtinut, että tekisin saitille myös ”kysy GTAIV:stä” -tyyppisen jutun, mutta toisaalta en saa etukäteen kertoa valmiista pelistä yhtikäs mitään, joten en voi paljoa antaa vastauksia. Katsotaan.

iPhone

Tavaroiden ostaminen tuo riemua, mutta on synkkää, jos se on ainoa ilon lähde. Oli miten oli, ostin itselleni iPhonen GDC:stä, koska tarvitsin uuden iPodin. Lisäksi Yhdysvalloissa kannattaa nyt shopata Euron ostovoiman takia, tai näin ainakin vakuutin itselleni. Halusin aluksi ostaa iPod Touchin, joka maksaa 299 dollaria, mutta 8 gigatavun iPhone maksaa vain 100 dollaria, eli noin 60 euroa enemmän. Selvä valinta.

library-6320_lite.jpg

Ostin pari vuotta sitten Sony Ericssonin K800i-luurin, jota mainostettiin tuolloin paljon. Tiedättehän sen hieman paksun mustan 3.2 megapikselin kameralla varustetun luurin? Se toimii mainiosti, mutta on uskomatonta, että se maksoi aikoinaan jotakin 600 euron luokkaa. Nyt ostin iPhonen, joka on noin miljoonaa kertaa tyylikkäämpi ja parempi. Hintaa sillä oli siis noin 281 euroa.

Kyseessä on siis kosketusnäytöllä varustettu Applen puhelin, jossa on myös kaikki perinteiset iPod-ominaisuudet. Sillä voi kuunnella musiikkia ja katsoa videoita. Musaa voi tietenkin kuunnella samalla kun luurilla tekee muuta, ja puhelun tullessa, musasoitto menee automaattisesti taukotilaan.

En ole katunut hankintaani. En ole tähän asti koskaan osannut käyttää sähköposteja kännykällä, mutta iPhonen kanssa homma on helppoa. Kytkin sen kiinni Mac-kannettavaani ja synkkasin kaiken. Kas kummaa, kaikki sähköposti- ja kalenteritietoni päivittyivät iPhoneen. Puhelimessa on Bluetooth- ja wifi-ominaisuudet, joten netin käyttäminen on helppoa. Olin harkinnut odottavani iPhonen 3G-versiota, mutta en loppujen lopuksi malttanut. Nykyisessä iPhonessa on kuitenkin Edge-yhteys, joka on ymmärtääkseni 3G-nopeuksien luokkaa, mutta ei yhtä yleinen. Luuri tukee joka tapauksessa hidasta mutta toimivaa GPRS-yhteyttäkin.

library-6321_lite.jpg

Kosketusnäyttö on fantastinen. Sillä pystyy kirjoittamaan melko nopeasti, vaikka virtuaalinäppiksen nappulat ovat tosi pieniä. Olen yllättynyt siitä, kuinka hyvä puhelin onkaan kyseessä. Jotenkin odotin, että puhelimena laite olisi puolivillainen, mutta eipä tietenkään. Puheäänen ja kuuluvuuden suhteen ei ole ongelmia. Luurissa on myös todella siistejä yksityiskohtia. Kun iPhonea pitää korvan ääressä, ruutu tummentuu akkua säästäkseen. Kun luurin siirtää pois korvan liepeiltä, näyttö syttyykin jälleen.

Ennen kuin iPhonella tekee yhtikäs mitään, se pitää hakkeroida. Yhdysvaltain kännykkämeininki on aika erikoista, ja siellä iPhonea myydään AT&T -operaattoridiilin kera. Luurin sisällä on valmiina AT&T:n SIM-kortti, ja vain sitä yhteyttä voi käyttää, ellei vehjettä hakkeroi. Lisäksi ilman rekisteröintiä puhelimella ei voi tehdä yhtikäs mitään. Niinpä se pitää hakkeroida ohjelmilla, joita on saatavilla useita. Muutamat niistä ovat jo todella kehittyneitä.

Tein prosessin todella väsyneenä GDC:n aikana Shanen kämpillä. Puhelin kytketään koneeseen kiinni, ja sitten käynnistetään softa, joka minun tapauksessani oli Independence. Ohjelma hakkeroi puhelimen auki, minkä jälkeen se avaa vielä SIM-lukituksen. Sen jälkeen laitetaan oma SIM-kortti kehiin, ja luuri toimii.

Prosessi on melko hämmentävä, sillä sen aikana iPhonen ruudulla vierii sivukaupalla DOS-koodin näköistä tekstiä. Parin virittelykerran jälkeen kaikki alkoi toimia ongelmitta, joskaan en ole vielä ehtinyt tehdä puhelimella sitä siisteintä juttua eli ladata siihen käyttäjien tekemiä omia ohjelmia.

Iphonelle on valtavasti epävirallisia pikkuohjelmia aina omasta Gmail-clientista kaikenlaisiin hörhöilyihin, jotka hyödyntävät laitteen liikkeentunnistusta ja kosketusnäyttöä. Kaveri kertoi minulle popcorn-ohjelmasta, jossa iPhonen ruutu täyttyy poppareista, kun puhelinta ravistaa. Todella hyödyllistä. Ainakin NES-emulaattori on olemassa, ja jonkin sortin PlayStation 1 -emulaattorikin on jo tekeillä.

Syvällä Pelissä ja muualla hommissa

Suomen hip hop -skeneä seuraava mainio syvallapelissa.com -sivusto haastatteli minua hip hopin tiimoilta. Käykää lukaisemassa se täältä.

Meikäläisen kirjoittama on puolestaan nyt myynnissä olevan Englannin PSM3-lehden aloitusuutisaukeama GDC-tapahtumasta. Tein myös Gametapille artikkelin skandinaavisista pelitaloista, ja sen voi lukea täältä. Kerron näistä teille, jotka haluatte pelitoimittajiksi: Suomestakin pääsee tekemään pelijuttuja ulkomaille mikäli kunnianhimoa riittää. Myönnetään, olen toki myös ylpeä tekemästäni työstä. Haluan aina testata itseäni ja kokeilla uutta.

Wipeout HD

Wipeout HD on mahtava peli! Kirjoitin siitä nopean ensitestin saitille, koska lehteen peli ei enää mahtunut. Rustasin myös 1up.comille Wipeout HD -ensitestin. Lehtosen Miikka bongasi, että olin jopa päässyt 1up yours -podcastiin peliin liittyen. Mahtavaa!

Ai niin, se Pelaajan ikuisuusprojekti eli podcast… Meille haki Pelaaja 66:n Kysy Pelaajalta -palstalla olleen ilmoituksen perusteella podcast-tekijöitä. Jos luette tätä, niin iso kiitos teille: käsittelemme hakemuksia, ja yritän edelleen funtsia miten saisimme homman tehtyä.

Kirjoitin myös PSP:n Wipeout Pulsen arvostelun, ja olin pelin suhteen melko negatiivinen. Wipeout HD sisältää samoja ratoja ja musiikkia, mutta homma vain toimii PS3:lla niin paljon paremmin. Wipeout on kuin tehty teräväpiirtoa varten. Ohjaustuntuma on parempi kuin PSP:llä ja 60fps-ruudunpäivitys on silkkaa rautaa. Hassu juttu miten radat tuntuvat mielenkiintoisimmilta ja jännittävämmältä ajaa PS3:lla. Ei se johdu pelkästään parantuneesta grafiikasta, vaan jotenkin kokonaisuus toimii hiotummin ja paremmin.

Saa nähdä kuinka paljon muiden kanssa skabaaminen netissä kiinnostaa. Minulle Wipeout on aina ollut enemmän yksinäinen kokemus, mutta toisaalta PSP:llä pelaamani verkkomatsit ovat olleet hauskoja. Eiköhän tätä verkossakin jaksa pelata.

Call of Duty 4:n uudet moninpelikartat

Kirottu tupla-XP -viikonloppu! Infinity Wardin Four-Zero-Two pisti minulle Liven kautta viestiä, että uuden Variety-karttapaketin julkaisuviikonloppuna on ns. Double XP Weekend, eli matseissa tienaa tuplasti kokemus- ja bonuspisteitä. Perjantaina ostin karttapaketin ja olin kolmannella prestige-tasolla muistaakseni levelillä 51. Lauantaina en ehtinyt paljoa pelata, mutta pääsin kuitenkin neljännelle prestige-tasolle ja sunnuntain aikana etenin aina tasolle 20 melkoisen krapulan avittamana. Tulipahan taas taottua. Ehdin jo pitää pari viikkoa taukoa pelistä, mutta olen taas innostunut moninpelistä. On se vain niin uskomattoman hyvin tehty ja hiottu. Veikkaisin, että peliin ilmestyy vielä yksi karttapaketti.

Voin vain ihailla sitä, miten hyvin pelin aseet ovat tasapainotettu. Tuntuu siltä, että loppujen lopuksi pärjään M16- ja M4-raudoilla ihan yhtä hyvin kuin LMG-valikoiman aseilla. Ainoastaan tarkkuuskiväärejä en käytä lainkaan. Eniten suosin kentästä riippuen M4:ää ja M16:ta Deep Impactilla. Tuntuu siltä, että M16:lla ammun kovin usein ohi, mutta M4:llä voi ampua kunnon sarjaa, ja se sopii minulle paremmin.

creek-2-copy1.jpg

Uuden karttapaketin kentistä Creek taitaa olla suosikkini. Siellä tulee usein kuoltua tarkka-ampujan luodista, mutta toisaalta kentän poikki voi kulkea melko suojattuna, kun jaksaa liikkua solan ja luolan kautta. TV-rakennukseen sijoittuva kenttä on sekin hyvä, mutta Chinatown ei ole erityisen mahtava. Jokainen näistä uusista kartoista tuntuu kuitenkin hyvin erilaiselta verrattuna pelin mukana julkaistuihin karttoihin.

Lopuksi: toimitukseen on saapunut pari Viking: Battle for Asgard -pelin taidekirjaa, jotka arvomme kaikkien blogia kommentoivien tilaajien kesken. Siis niiden, joilla on muutakin sanottavaa kuin ”tahdon voittaa!”.

eemuli.jpg

Mr Rekunen opettelee kuinka vältetään tekstariskandaalin uhriksi joutuminen.

Kommentit

Käyttäjän TeRm0z kuva
TeRm0z

Tahdon voittaa!! No vitsi vitsi.. Ihan mielenkiintoinen blogi ja eiköhän se ole selvä, että GTAIV on niin kova juttu kuin hype antaa odottaa. Tuskin kukaan jaksaa 3500 sanaa 5/10 pelistä lukea.. ;)
Vielä kun saataisiin Codin kentät myös Plösölle..

Käyttäjän Slobberi kuva
Slobberi

Ihan hyvä blogi, tosin tämä Apple-hehkutus alkaa jo ottamaan päähän.
Itselläni HTC TyTN II:n, jolla tekee kaiken paremmin kuin tuolla omenapaskeella. Sen jopa saa näyttämään aivan iPhonelta jos joku nyt välttämättä haluaa. Elikkäs tommonen vekotin ->

http://tytnseries.htc.com/htctytn2.html

Kosketusnäytöt ja GPS:t löytyy..

Käyttäjän Riot kuva
Riot

Joo, mutta siinä ei ole Applen logoa ja se ei ole Applen tuote. Se on sekä mulle on tärkeätä :)

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Asiaa jälleen. Vaikeuksia taitaa pelilehden tekemisessä tulla lähes jatkuvasti vastaan, mutta ainakin niistä on mukavaa lueskella. Kumman hyvin saatte myös lehden silti aina luettavaan ja oikeasti hyvään kuntoon. Hatun nosto siitä ja toinen oikean kansivalinnan teosta. Jotenkin Alien ei iske (ainakaan tuo, jonka kuvan laitoitte) ja Vegas on todella laimea. Tiedä sitten vaikuttaisiko Alien-kansi paljonkin myyntiin SW:hen verrattuna. Nähtiinhän muutama Alien-leffa telkkarissakin vähän aikaa sitten ja vilahtivathan nämä happotäyteiset otukset leffateattereissakin jonkin aikaa sitten.

iPhone hehkutuksesi sai minut jopa kiinnostumaan kyseisestä..."kännykästä" entistä enemmän. Olen kerran aiemmin kyseisen härvelin nähnyt ja jo silloin se vaikutti siistiltä. Vielä kun kuulin noista turhista ohjelmista ja muista erikoisuuksista, niin tuohan hakkaa Nokiat ja kumppanit helposti. Toivottavasti omasi pysyy ehjänä. Ainakin iPodeista olen muutamaan otteeseen kuullut oudoista hajoamisista. En kylläkään tiedä siitä, kärsiikö Phone niistä.

Mainitaan nyt vielä, että omasta mielestäni Pelaajan arvostelujen pituus on ollut tällä hetkellä hyvinkin kohdallaan. Säikähdinkin hieman GTAIV-arvostelun kokoa. Suuri määrä tekstiä saattaa osan ihmisistä iskeä silmänsä silkkaan arvosanaan, vaikka millainen messiaspeli olisikin kyseessä. Tosin, moni ostanee GTA:n heti kun kaupan hyllyllä sellainen silmiin osuu.

Olisi muuten ollut kiva kuulla hieman enemmän tuosta ulkomaisiin medioihin kirjoittamisesta. Esimerkiksi siitä, kuinka joskus päädyit/päädyt kyseisiin "paikkoihin" kirjoittelemaan.

Kiitos kuitenkin jälleen asiatäyteisestä blogista ja koita ihmeessä saada muitakin blogailemaan. Varsinkin Pyykkösen rustailuja olisi kiva nähdä, mutta toki Huttunenkin käypi.

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Iso kiitos sinulle Thomas, kun jaksat kirjoittaa näitä blogeja.iPhone kuulostaa todella hienolta laitteelta, mutta valitettavasti meikäläisen tämänhetkisellä budjetilla sen ostamisen on mahdotonta.

GTAIV arvostelu kuulostaa todella hyvältä, ja on hyvä kuulla, että olet saanut paljon tekstiä arvosteluun.Sellainen kysymys on kysyttävä sinulta Thomas, mihin et vastannut blogissa, että vastasiko peli odotuksiasi?

Kansivalinnasta vielä että kyllhän nuo muutkin kannet ihan komeita oli, varsinkin Alien kansi ja luulen ymmärtäväni miksi halusit tuon kannen.Mutta Star Wars kansi oli myös hieno, ja kumpi tahansa olisi minulle kelvannut.RS: Vegas 2 kansi oli jotenkin liian sekava.

Kiitokset blogistasi vielä kerran, ja koettapa tosiaan houkutella Huttusta ja Pyykköstä myös tekemään omaa blogia, niitä lukisi myös todella mielellään.

Käyttäjän patePate kuva
patePate

Jee jee. Pitkästä aikaa uusi blogi. Mukava oli lukea Pelaajan mietteitä viime kuukausien ajoilta. Paljon oli luettavaa, johon ei ole paljoa kommentoitavaa. Mahtavaa tekstiä taas kerran.

Näitä vaan lisää ja useammin! Puhalle vielä yksi juttu; patista vaan herra Pyykkönen ja Huttunen blogin kirjoitukseen, niin kaikki me Pelaajan lukijat pääsemme nauttimaan. Näitä on ilo lukea!

Käyttäjän nixuboy kuva
nixuboy

Alien kansi olisi kyllä ollut siistimpi, mutta turha valittaa, kun maito on jo maassa :p Kiitos taas hyvästä blogista.

Käyttäjän Bugista kuva
Bugista

Oli kyllä näpsäkkä blogi. Kiitosta vaan jälleen!

Noin viiden aukeaman arvostelu kuulostaa vähintäänkin kiinnostavalta... :p

Käyttäjän Miika Huttunen kuva
Miika Huttunen

Viiden sivun, ei aukeaman....

Käyttäjän a_Sniper kuva
a_Sniper

Kiitos taas blogailusta :) Iphohesta piti viel kysyä, onnistuuko tällä lähettää noita multimedia viestejä lainkaa? En nyt muista oliko sitä ominaisuutta puhelimessa ollenkaa..

idea ehdotus kansijuttuun liittyen..
Olisi hienoa joskus saada kanteen kahesta eri pelistä jotai yhteistä, no esim jos sen sais sovittua että siihen pystyisi liittämään eri peleistä hahmoja kahdestaan esim. darth vaderi vääntää miekkaa Linkin kanssa jne, tosin tuossa on ne kaikki maailman sopimusteknilliset ongelmat silloin edessä mut kunhan ehdotin heh.

Myös vois järjestää sen kilpailun missä tilaajat, miksei irtonumeroa ostavatki voisivat kilvata siitä kuka piirtää tiettyyn aiheeseen sopivan kansikuvan, minkä Pelaajalehden toimitus valitsisi lehden kanteen ja tämä julkaistaisiin joko irtonumeros tai sitten vain tilaajien kesken.. mite vaan :)

Nostoja