MM-futiksen ja muun huumassa / Blogit / pelaaja.fi

MM-futiksen ja muun huumassa

16.06.2006 // Kirjoittanut: Riot
11

Kesä! MM-futis! miten kesä voi enää olla parempi? Espanja voitti 4-0!!! Nyt sitä stressaa siitä, ettei ole tarpeeksi ulkona, kun aurinko paistaa. Työt vaan pitää edelleen tehdä ja pelejä pelata. Ei oikein onnistu ulkona. Tossa on pitänyt alkaa taas kuntoilemaan, kun painoa on tullut lisää, mutta en ole päässyt vielä kuntoilurytmiin lievästi sanottuna.

Uudistunut saitti on herättänyt kaikenlaista keskustelua. Olen alkanut tottua siihen ja boardeihin, mutta emme suinkaan ole kuuroja muutos/parannusehdotuksille. Ei uusi saitti munkaan mielestä ole valmis. Teemme kyllä muutoksia saittiin ja lisäämme ominaisuuksia, joita olemme jo pidemmän aikaa suunnitelleet. Ei ihan heti tosin, mutta saitin eteen tehdä kyllä koko ajan hommia. Pitää vaan samalla tehdä lehtiäkin valmiiksi saman jengin. Kärsivällisyyttä ja nautitaan niistä asioista mitä on tarjolla, kuten kesäkuun Pelaaja-lehdestä, jonka eteen vuodatettiin paljon hikeä ja unettomia öitä. Jos sellaisia voi, tuota, vuodattaa.

Viikko sitten Livegamers kutsui minut ystävällisesti 3v-bileisiinsä, joissa oli hyvin hauskaa ja tulipa juteltua taas peleistä ja jalkapallosta enemmän kuin tarpeeksi. Livegamersin Killin kanssa lähinnä vaihdoimme ajatuksia jalkapallosta. Mutta Killi ja PingKing, teettekö vielä jotain Livegamersin saitille? ;) BURN! Puhelin myös jollekulle pitkät tovit Pelaajasta, kun miekkonen kehui lehteä ja yritystämme. Kuuntelin tätä hymyillen...en tosin muista, kuka tämä henkilö oli :) Kiitos joka tapauksessa.

Pelien osalta kesä on aikamoisen kuollut. Mitä ilmestyy kesällä Xbox 360:lle ? Ei mitään. Ei PS2:lla sillekään ilmesty mainittavia julkaisuja. PSP ja DS tarjoavat parempaa LocoRocon, Syphon Filterin, New Super Mario Brosin ja Brain Agen kautta. Todella positiivinen yllätys on myös Eidoksen Urban Chaos: Riot Response. Tosi hauska pikkupeli, jolta en odottanut mitään.

Tätä kirjoittaessani heinäkuun Pelaaja-lehti kasautuu hitaasti, mutta varmasti. Heinäkuun lehteen on tulossa todella paljon hyvää sisältöä, josta ei yllättävää kyllä ole puutetta. Elokuu onkin sitten ihan eri asia, kun arvosteltavat pelit ovat vähissä. Heinäkuussa on luvassa kauhua, roolipelejä ja New Super Mario Bros. Mukana on myös jonkin verran E3:sta yli jäänyttä matskua, kuten juttua Lego Star Wars 2:sta. Taidan olla rustaamassa myös kolumnia, mutta katsotaan. Olemme myös Harron kanssa keskustelleet paljon GTA: Liberty City Storiesin PS2-versiosta ja sen pisteytyksestä. Hankala tapaus, hyvä peli. Olen pelannut runsaasti PS2- ja myös PSP-versiota arvostelua varten. Kantta säätelemme huomenna Lassen kanssa. Se on hieman hankala tapaus. Jokainen Pelaaja-lehti tehdään huolella, mutta heinäkuulle pistetään nupit vielä enemmän kaakkoon, koska olemme heinäkuussa ainoa kotimainen pelilehti, joka markkinoille ilmestyy. Se ei tarkoita sitä, että ottaisimme iisisti, päinvastoin, lehdestä pitää tehdä tavallistakin parempi. Call of Duty 3:sta löytyy muun muassa juttua. Samalla ajatukseni ovat myös Pelaajan 50:ssä numerossa.

Pääsin tiistaina katsomaan Metallicaa Tallinnassa. En ole ikinä aikaisemmin käynyt Tallinnassa. Viimeksi näin bändin 1992 Oulunkylän legendaarisella luistinradalla. Tuolloin naskalina keikka hieman pelotti, kun sitä joutui olemaan isojen rokkaripoikien seassa. Hauskaahan siellä oli, vaikka soundit olivat totaalista puuroa. Tallinnan keikalla oli mahtava äänentoisto ja bändi tuntuu parantavan soittoaan vanhetessaan. Jotakin kertoo sekin että, Metallica soitti livenä Fuel-biisiä lukuunottamatta Black-albumin aikaista ja sitä edeltävää tuotantoa. Tuntuu siltä, että Hetfieldin Jaska ei itsekään oikein jaksa uudempia biisejä, jotka eivät ainakaan minulle maistu yhtään.

En kyllä ole mikään festarihemmo, se on pakko myöntää. Nuorempana sitä jaksoi nukkua demotapahtumissa koulujen lattioille, mutta aika hiljaista nykyään. Sitä on tullut aika mukavuudenhaluiseksi, kun on oltava koko ajan iskussa töitä tehdäkseen. Festarimeininki ei koskaan ole napannut ja ennemmin maksan hotellihuoneesta kun notkun jossain teltassa tai puistossa.

metallica_2_nothing_else_matters.jpg
James Hetfield fiilistelee Nothing Else Mattersia yli 70 000 ihmisen säestäessä.

metallica_1.jpg
Metallican hemmot eivät ole kehäraakkeja kuten Rolling Stones.
metallica_4_crazee.jpg
Yksi känninen fani kiipesi valotornin huipulle keikan aikana. Vaarallisen näköistä. Mies onnistui laskeutumaan ja pakenemaan yleisön sekaan, järjestysmiehen tullessa hakemaan miekkosta alas. Onneksi kaveri ei tippunut.

Uusi levyjäkin puskee pitkästä aikaa. Suurin yllätys on ehdottomasti Nelly Furtadon mahtava Loose-albumi, joka sisältää Timbalandin tiukkaa tuotantoa. Aivan loistavaa, monipuolista musaa. Aikamoinen yllätys. Näin Maneater-sinkun MTV:llä ja sen perusteella sitten hankin albumin ja se on todella positiivinen yllätys. Aloin pitämään Furtadon musasta (muija vaikuttaa nirppanokalta, mutta median antama kuva ihmisistä on aina niin kovin väärä), kun kuulin hänen Forca-biisinsä Portugalin EM-kisojen aikana. Forca oli silloin teemabiisinä. Mahtava kappale.

Busta Rhymes onkin sitten...jaa-a.

Missasin rrkele MTV Video Music Awardsit, jotka ovat yleensä olleet ihan hauska tapaus. On vain niin helvetin vaikea selvittää mtve.comista milloin ne näyttää näitä spessuohjelmia.

Jotkut varmaan tietävät, että Guns'n Roses kiertää paraikaa Eurooppaa. Tai siis Axl Rose ja bändärit kuten heavy metal Miika Huttunen toteaa. Axl Rose oli Silverstonen F1-kisassa McLarenin vieraana ja mitä Räikkönen teki? Kieltäytyi mahdollisuudesta bailata Stonen kanssa, jota ei yhdessä vaiheessa edes nähty kolmeen vuoteen! Siis Axl fucking Rose! Räikkönen ei varmaa edes tiennyt kuka Axl Rose on. Huoh. Axlin kanssa voisi jutella vaikka mistä. Kuten siitä, miten tehdä albumia 11 vuotta :) No, toisaalta ihan hyvä, että Räikkönen pitää keijotuksen taka-alalla ja keskittyy ajamiseen. Eikä se keitto se juttu ole vaan, se että pääsis heittää läppää Axlin kanssa.

rose_raikkonen.jpg

Kimin aurinkolasisponssi voisi heittää miehelle paremmin 2000-luvulle sopivat lasit...

Kommentit

Käyttäjän Anaconda kuva
Anaconda

Heh, viimeinen kuvateksti osui kyllä kohdalleen enemmän kuin hyvin. ;)

Käyttäjän timonsteri kuva
timonsteri

IMAGE(http://backtothefuture.t35.com/bifftannenp.jpg)

Räikkönen Biff Tannenin takana. Ei noista laseista muuta tullut mieleen. :)

Nelly Furtadosta oli eilen Popikonissa juttua, kuulemma kiusaa jengiä soittamalla SOADia kovalla kuvauksissa tms. :P. Ihan kaunis kissa, I'd hit it. ^^

Käyttäjän amiraali kuva
amiraali

...järjestysmiehen tullessa hakemaan miekkosta alas. Onneksi kaveri ei tippunut...

Eipä muuten kaveri voi tippua. Neste tippuu ja kiinteä putoaa. (Opin tämän äikän opelta, joskus 1989) Vaikka varmaan kaveri olikin aika nesteessä! =) =)

Käyttäjän Riot kuva
Riot

Mun suomenkieli on tunnetun huonoa, anteeksi.

Käyttäjän amiraali kuva
amiraali

Jeh. Mulla oli äikkä muuten todella ala-arvoista, mutta jotenkin tämä on syöpynyt mieleen!

Nyt muuten loppuu työt... Tsemiä heinäkuun lehteen, odotan jo kovasti!

Kauppaan, kaljaa, Xbox360 ja MM-Futista... mikä viikonloppu! =)

Käyttäjän Pelaaja_Ossi kuva
Pelaaja_Ossi

Pitkästä aikaa toimituksen blogi! Otsikon perusteella olisin odottanut hieman enemmän löpinöitä kisoista, mutta mitäpäs tuosta. :) Mukavaa luettavaa ja tosiaan viikoittain kun näitä pääsisi lukemaan, niin olisi hieno juttu. Eihän se ole montakaan blogia vuodessa per naama, jos Erkolat sun muutkin pääsisi rustailemaan!

Käyttäjän Tuhomursu kuva
Tuhomursu

Jeh, onpa itsekin naskalina tullut peljättyä Metallican keikalla :)

Enemmän kyllä pelkäsin jossain Hesan parkkipaikalla jossa myytiin buutleggejä ja sellaiset hopparit tulivat haukkumaan kun olin farkkutakissa enemmän Metallicaa kuin farkkukangasta - sitten tuli iso kasa pitkälettisiä kauheata kyytiä antamaan hoppareille selkään. Olin merkattu asiakas! Tiesivät että ostan heiltä buutlekkiä :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

jep ollaan sitä ihan mm kisojen huumassa. Just pitää mennä pelaa futista konsolille

Käyttäjän Finky kuva
Finky

Olin itsekkin tuolla -92 keikalla... mutta oliko teistä kukaan -86 Pihtiputaalla....!!! ??? :)

Käyttäjän Fraeon kuva
Fraeon

Näitä blogiposteja saisi olla enemmänkin, kun niitä yhtenä ominaisuutena mentiin mainostamaan. :P