Neljä Twitter-stalkkausvinkkiä / Blogit / pelaaja.fi

Neljä Twitter-stalkkausvinkkiä

11.03.2011 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
10

Twitter on jo pitkään ollut varsin oiva työkalu niin pelimaailman kuin kaiken muunkin mielenkiintoisen seuraamiseen. Useimmilla studioilla ja julkaisijoilla ovat omat tilinsä, joista useimmat tekevät erinomaista työtä pitääkseen fanikuntansa ajan tasalla ja tyytyväisinä. Pidän monien muiden tavoin vieläkin enemmän yksittäisten alalla työskentelevien ihmisten henkilökohtaisista tweettauksista, sillä niistä tuntuu löytyvän aina sangen mielenkiintoisia tiedonpätkiä vaikkapa omista suosikkisarjoista.

Vaihtelun vuoksi ajattelin listata neljä mielenkiintoista Twitter-tiliä, joista toivon mukaan on jonkin sortin iloa myös teille muillekin (ja jos joku ei niitä sattumoisin ole vielä bongannut). Aloitetaan sillä ilmiselvimmällä...

KojimaCasualCloseUp_reasonably_small

HIDEO KOJIMA, Kojima Productions
@HIDEO_KOJIMA_EN

Itse Mr. Metal Gear tweettailee kaikesta maan ja taivaan välillä: näkemistään elokuvista, kuuntelemastaan musiikista, Japanin arjesta, pelivisioistaan ja tietenkin Kojima Productionsin  kuulumisista. Miehellä on myös pahamaineinen tapa tweetata kuvia aterioistaan. Hideo itse ei vastaa englanninkielisestä tilistään, vaan tekstit käännetään hänen japaninkielisistä vuodatuksistaan (@Kojima_Hideo), toisinaan Lost in Translation -efektin kera.

______reasonably_small

SHINJI MIKAMI, Tango Gameworks
@Shinji_Mikami_E

Capcomilla Resident Evil -sarjan luoneella Mikamilla on ollut näppinsä monessa Devil May Crysta Platinum Gamesin tuoreeseen Vanquish-tieteisräiskeeseen, joten japanilaissuunnittelija on luonnollisesti kiinnostavaa seurattavaa. Harmi vain, että miehen englanninkielinen tili on hieman hyytyneen oloinen, vaikka päivityksiä yhä ajoittain ilmaantuukin.

GG007Thumb

RON GILBERT, Double Fine Productions
@grumpygamer

Maniac Mansionin ja Monkey Islandin kaltaisista klassisista LucasArts-seikkailuista maineeseen noussut Gilbert tweettailee elämän ja pelialan reaaliteeteista nasevan sarkastisella sävyllään, joka jaksaa huvittaa. Nyttemmin tiet ovat yhdistyneet toisen pelialan hauskan miehen, Tim Schaferin (@TimOfLegend), kanssa Double Fine Productionsilla. Toisin sanoen... Double funny?

blanka02_reasonably_small

YOSHINORI ONO, Capcom
@Yoshi_OnoChin

Mies Street Fighterin uuden tulemisen takana, Yoshinori Ono, vastailee sekä japaniksi että englanniksi fanien lähettämiin kysymyksiin omalla värikkäällä tavallaan. Erityisen mielenkiintoista seurattavaa miehen raapusteluista tekee se, että hän ajoittain käy viihdtyttävää kuvataistoa ystävänsä ja kilpailijansa Katsuhiro Haradan (@Harada_TEKKEN) kanssa...

tweet

Tililistaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta jätetäänpä tällä erää tähän. Heitetään pallo sen sijaan teille lukijoille: mitä mielenkiintoisiaTwitter-tilejä te olette bonganneet ja mistä syystä ne ovat seuraamisen arvoisia?

Viikonlopun viettoon, mars!

Kommentit

Käyttäjän mulla60 kuva
mulla60

entä oman twitter-tilin mainostus? @avregary, oliks se ny...

Käyttäjän Ville Arvekari kuva
Ville Arvekari

mulla60, nooo, en tiedä onko nimenomaan tuo tili mainostamisen arvoinen. Ehkä ei... :D

Käyttäjän finngamer kuva
finngamer

twitter.com/finngamer!

;)

Käyttäjän RuleZ kuva
RuleZ

Omalla listallani "suurimmat" ovat @therealcliffyb, @TheKevinButler ja semmoinen semi-julkkis nimeltään @RiotPelaaja ;)

Noiden lisäksi seurattavat henkilöni koostuvat enimmäkseen persoonallisen @SarcasticGamer blogin ylläpitäjistä/podcastereista.

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Kyllä sinulla Arvekari on ollut todella hyviä twiittauksia. Kuten myös muilla Pelaajan toimittajilla. En tosin tiedä ovatko herrat Pyykkänen ja Huttunen siellä, mutta muuten olette olleet aktiivisia. Ja Hideo Kojima on kunnossa, joten kaikki hyvin. :)
Hyvä blogi ja löysinpä kaksi uutta seurattavaa.

Käyttäjän CthulhuBard kuva
CthulhuBard

twitter.com/DavidBHayter ehdottomasti =)

Käyttäjän Drifu kuva
Drifu

@HIDEO_KOJIMA_EN:
I'm alright.

Käyttäjän SILIK kuva
SILIK

Parasta twitterissä on Bree Olsonin tili :D

Käyttäjän Stiguissimo kuva
Stiguissimo

Charlie Sheen, anyone? :D

Käyttäjän mulla60 kuva
mulla60

If you're a guy who's into Twilight, have a doctor prescribe you with a heavy dose of man the fuck up
-Charlie Sheen