Olipahan pelivuosi! / Blogit / pelaaja.fi

Olipahan pelivuosi!

10.12.2010 // Kirjoittanut: finngamer
18

Tällä hetkellä tätä kuulee joka tuutista, joten miksei sitten myös Pelaajan blogistakin: pelivuosi on ollut mainio.

Jokaiselle alustalle on tullut todella paljon huippupelejä. PSP sai parhaan pelinsä kautta aikojen Metal Gear Solid: Peace Walkerin muodossa, ja eiköhän Wiinkin huippu ole toistaiseksi Super Mario Galaxy 2:n nimissä. Saimme uuden Metroidin, Halon, Falloutin, Mass Effectin, Sin and Punishmentin, God of Warin, Professor Laytonin, BioShockin, Donkey Kong Countryn, kaksiulotteisen Sonicin, Dragon Questin ja Assassin's Creedin.

sin punishment 2

Aivan uusiakin pelejä nähtiin myös mukavasti - päällimmäisenä mielessä Heavy Rain, Bayonetta, Demon's Souls ja Infinite Space. Gran Turismo 5:kin nähtiin nippa nappa tänä vuonna! Kenties oli ihan hyvä ettei uutta Zeldaa tullutkaan vielä, joskus hyvyyttäkin vain voi olla liikaa.

Hero of Time

Aivan toinen juttu onkin sitten kaikkien pelaaminen. Kaikkeen ei aika riitä, joskus pitää jättää se 60 tuntinen roolipeli pelaamatta jotta ehtii pelata viisi muuta peliä läpi. Pahoittelut Dragon Age, ehkä palaan pariisi vielä. Yritän kyllä pitää itseni mahdollisimman sivistyneenä pelien suhteen, mikä tarkoittaakin sitä, että kaikki pelikoneet ovat käytössä. Joka koneelle tulee olennaisia pelikokemuksia jotka vain pitää pelata läpi. Hyvänä esimerkkinä PSP:n MGS: Peace Walker. Myönnän, että PSP ei kauhealla käytöllä ole, mutta paras peli on paras peli vaikka se saattaisikin olla vielä parempi jollain toisella alustalla.

Otan myös kunnia-asiana paikata tietämyksen aukkoja aikojen takaa, vaikka retroiluun on vieläkin vähemmän aikaa käytettävänä. Silti tänä vuonna tuli pelattua ensimmäistä kertaa läpi mustavalkoisen Game Boyn Super Mario Land 2: 6 Golden Coins (1992) ja koskinpa tänä vuonna peräti pc-peleihinkin! Olen nuorempana ollut suuri WarCraftien ystävä ja WarCraft III:n (2002) läpipeluu oli erittäin miellyttävä kokemus.

warcraft3

Naamankuluttaja

YouTube-harrastukseni on ottanut tänä vuonna mukavasti tuulta alleen. Viime vuonna tähän aikaan minulla oli noin 1000 tilaajaa, kun nyt olen pian saavuttamassa 5000 tilaajan rajapyykin. Vajaa pari vuotta vanha ensimmäinen videoni taas rikkoo 100,000 katsojan rajan ihan kohta. Puuhasteluni tueksi pykäsin myös omat pikku nettisivuni, ja kaiken kruunaa säälittävät Twitter-päivitykseni.

Jes, neljä eri mainoslinkkiä yhdessä kappaleessa, my work here is done!

Toivotan pelirikasta vuodenvaihdetta kaikille Pelaajan lukijoille. Vuosi 2011 aloitetaankin kunnon paukulla, kun Pelaaja numero 100 ilmestyy. Tähän on todella panostettu, muistakaa kertoa kavereillekin etteivät missaa lehteä!

Kommentit

Käyttäjän Kalifornia Jani kuva
Kalifornia Jani

Nyt kun olet nyt pelannut game boyn mario land 2:n läpi, niin pelaatko seuraavaksi wario land (1994) aka super mario land 3 läpi?
http://www.youtube.com/watch?v=ZJuxdR0KH-s

Koska teet finngamer youtube-kanavallesi videoita joissa pelaat niillä mahtavilla sega naomi-koneilla? (aika paljon on keräily-videoita)
video-arvosteluilla pääsisit nopeasti youtuben ykkösnimeksi!!

Minulle on jäänyt vuodesta 2010 mieleen wii-pelit kun en ole viihtynyt 360:llä samaan tapaan kuin halo 3:n aikoihin.

Käyttäjän finngamer kuva
finngamer

Joo, Wario Landit ovat olleet hieman pimennossa, itseasiassa eka minkä pelasin oli Wiin mainio Wario Land. TuoMario Land 3 kyllä löytyy mutta on pelaamatta, joskus sitten.

Naomi-videoiden tekeminen on vähän hazardia siinä mielessä, että porukka sitten olettaa minun olevan joku Ikaruga-guru, ja saan haukut pelitaidoistani. :)

Käyttäjän Stupid gamer kuva
Stupid gamer

Tammikuun lehteä odotellessa. :D

Käyttäjän Oce-ot kuva
Oce-ot

Videoitasi tullu jo yli vuosi katseltua aktiivisesti, kiva kuulla aina mielipiteesi läpäistyistä peleistä jne. Kokoelma on myös aivan älytön.

Mukava blogi ei siinä, Dragon Agea suosittelen kyllä pelaamaan. Sen verran loistava peli ja kyl sen semmoiseen alle 30h menee läpi jos jättää sivuquestei tekemättä.

Käyttäjän Vinn123 kuva
Vinn123

Jokos se Red Dead Redemption on koluttu läpi?

Tuli itsekin osteltua vanhempia/viime vuosien pelejä tänä vuonna. Vanhimman tittelin taisi saada Grand Prix 2 (-96) pc:lle.

Käyttäjän pessi kuva
pessi

Kaitilan jäätävä tervehdys youtube videoissa "hello gamers"sais sanoo sen podcastissäkin.

Käyttäjän Cyrus kuva
Cyrus

"Hello gamers" on legenda. Paras youtube-kanava Kaitilalla. Saisi päivittää useammin. Jotenkin se on vaan hyvää viihdettä. Etenkin "played recently", mutta myös kaikki muu herran uppaama tavara.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Warcraft III... simply THE best game ever!

Itellä tämä vuosi ei oikeestaan muuta ollutkaan kuin vanhempien pelien pelaamista, osa jo ties kuinka monetta kertaa, osa taas ensimmäistä kertaa...mm. Descentit, Half-Life+lisärit, Age of Empires II, Black & White....ja sieltä uusimmasta päästä Heroes of Might & Magic V, Devil May Cry 4, sekä ainut tämän vuoden puolella ilmestynyt pelit XBLA:n Serious Sam HD:First Encounter

Käyttäjän finngamer kuva
finngamer

Ei se oo "Hello gamers", vaan "Hi gamers". ;)

Käyttäjän Cyrus kuva
Cyrus

Voi helvetti. :D

Nostoja