PelaajaHD:n suurin moka / Blogit / pelaaja.fi

PelaajaHD:n suurin moka

15.10.2010 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
31

Muistellaanpas hieman viimevuotisia GPP-pelimessuja, koska sen tapahtumat ovat nousseet joissakin määrin ajankohtaisiksi täällä nettitoimituksessa. Varsinkin Eemeli ottaa tämän varsin raskaasti ja hakkaa tuossa vieressä päätään seinään, sillä tämä lukeutuu samaan kastiin hukattujen Pelaajacast-jaksojen kanssa.

Juttua pitää alustaa sillä, kuinka PelaajaHD-videoihin usein toivotaan naisellista kauneutta miehisen nörttiyden keskelle. Yritimme vastata pyyntöön nimenomaan viimevuotisilla GPP-messuilla, jossa Eemeli päätti haastaa messutyttöjä NHL 10 -otteluun. Neitien pelitaidoilla ei ollut niin väliä, kunhan naiskauneutta saataisiin kehiin.

Saimme lopulta kasaan kaksiosaisen videosarjan, joissa ensimmäisessä etsimme haastettavaa. Saimme lopulta erään neitokaisen suostumaan vastahakoisesti leikkiin ja käynnistyi kaikkien aikojen eeppisin PelaajaHD-video. Eemeli arvatenkin vei peliä ja ylpeili ylivoimaisella 600-0-tuloksellaan.

Kuten YouTube-arkistoamme selaillessa voi huomata, videot loistavat poissaolollaan. Sattui pieni kömmähdys, kun Thomas nappasi kameran matkaansa TGS-messuille. Mies lähetti kaiken kameran sisällön toimistolle, mutta jostakin syystä sarjan toinen osa, itse ottelu, ei koskaan saapunut perille. Matkan aikana kameran muisti täyttyi muilla videoilla, joten kaikki vaivannäkö katosi bittiavaruuteen. Ensimmäisellä osalla ei itsessään tehty mitään, joten se poistettiin myöhemmin.

Uusin käänne tapahtumaan saattiin tällä viikolla, kun samainen neitokainen asteli Big Brother -taloon.

BB-Inka

"PelaajaHD nöyryyttää BB-Inkaa!" Ajatelkaa sitä hittien määrää. Eemeli ainakin ajattelee.

Kuva: BigBrother.fi

Kommentit

Käyttäjän Eemeli Rekunen kuva
Eemeli Rekunen

NOOO!!! Harmittaa vieläkin :D

Käyttäjän peltzi kuva
peltzi

Uutta matsia kehiin, sitten kun BB-Inka tulee talosta ulos!

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

GPP-messujen nettisivuilta muuten bongasin aikoinaan yhden hajanaisen kuvan, jossa tätä kyseistä kuvaussessiota muistaakseni vähän valmistellaan etukäteen.

http://www.gppmessut.fi/assets/gpp-kuvat/DSC04483%20%28Medium%29.JPG

Messutyttöä ei tuolloin oltu tosin vielä noudettu, joten en tiedä lämmittääkö kuva yhtään ;)

Käyttäjän Wagner kuva
Wagner

*facepalm*

Käyttäjän Alpha-Dee kuva
Alpha-Dee

Varmasti menis jonnekki Seiskaan ja Iltasanomiin välittömästi, jos tuo video nyt julkastas :D BB:stä kun uutisoidaan nykyään ihan kaikki, nykyinen ja mennyt.

Käyttäjän Nesveri kuva
Nesveri

EEEEEMELIIIIIIII! :D Pelaajalle pitäisi saada kunnon backupit!

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Varmasti harmittaa, mutta ei ole toimitus ainut joita harmittaa. :D

Käyttäjän Depple kuva
Depple

OMGWTFBBQ!! Tämä lukeutuu samaan kastiin legendaarisen, kadonnen pelaajacast Rautalahti & Lauri Nurkse-episodin kanssa. Voin vain kuvitella tuota harmituksen määrää. :( No uutta matsiehdotusta sitten kehiin vain kun Inka potkitaan pois BB-talosta ja on ihan rikki :D

Käyttäjän Sevchef kuva
Sevchef

Hienoa Eemeli ''päihitinpä naisen nhl kympis 600-0 muaha!''

Käyttäjän Indignation kuva
Indignation

Mee sinne taloo pelaa eukkojen kaa nhl, daa!