Pelaajan toimituspäälliköllä on asiaa / Blogit / pelaaja.fi

Pelaajan toimituspäälliköllä on asiaa

13.02.2007 // Kirjoittanut: marika_pelaaja
22

Ajattelin ottaa härkää sarvista ja kantaa korteni kekoon tänne blogiin. Pelaaja on menossa lähipäivinä painoon, joten toimiston pojilla kiirettä piisaa. Thomas on aina leikillään (varmaankin) tiedustellut, miltä tuntuisi ajatus kirjoittamisesta tänne tai jonkun arvostelun merkeissä Pelaajaan. Täytyy sanoa, että olen otettu kunniasta, koska myönnän, että kirjallinen ilmaisu ei ole vahvuuteni. Nyt sitten tänään, ennen aamukuutta ja kukonlaulua, ajattelin kahvin ääressä tuoda tuntojani esille. Kas näin, olkaapa hyvä.

Siirryin itse toimitukseen Pelaaja 41:n tienoilla. Koen, että niistä ajoista olemme kehittyneet paljonkin. Olen se henkilö, joka yrittää pitää ohjakset käsissä avustajien suhteen ja välillä myös patistaa toimituksen poikia, että pysytään aikatauluissa. En ole suuri pelaaja, mutta mielestäni sitäkin parempi asioiden organisoija.

Oma työni Pelaaja 54:n osalta alkaa pikku hiljaa olla tehty, sillä se on siis menossa piakkoin painoon. Tunne PS3-painotteisesta numerosta on, että todella hyvä setti on tulossa. Tämän enempää en uskalla vielä numerosta sanoa, mutta toivottavasti te lukijat odotatte lehteä yhtä paljon kuin minäkin ja annatte lopullisen tuomion maaliskuussa. Sitten nähdään, ollaanko jälleen onnistuttu. Odotan aina jännityksellä painotuoretta lehteä!

Työn ulkopuolella olen viimeaikoina panostanut tulevaan muuttoon. Saamme maaliskuun puolella vihdoin kaivattua tilaa asumiseen. Viikonloput olen kierrellyt huonekalukaupoissa katselemassa kaikkea (minun mielestäni) tarpeellista kalustetta ja tavaraa. Toivoisin todella itseni ja avomieheni (köh, mielenterveyden) puolesta, että pian päästäisiin itse muuttoon. Täytyy sanoa, että vaadin pitkää pinnaa, niin onnellinen ja odottavainen muuton suhteen olen. Myönnän, että teen PALJON heräteostoksia, olen tavaran hamstraaja ja teen usein virheostoksia. Tämän takia olen hyvin ylpeä siitä, että olen pitänyt pussin nyörit tiukalla ja enemminkin vain suunnitellut ostoksia.

Oletteko muuten seuranneet Suomen Idolsia? Tuntuu, että jatkoon päässeet ovat olleet parempia ja omaperäisempiä kuin edellisellä kaudella. Itselläni on alusta asti ollut suosikkina Ari Koivunen, siis aivan mahtava ja persoonallinen ääni poijaalla! Tästä kundista tullaan varmasti kuulemaan vielä paljon.

Odotettu talvilomani lähestyy lähestymistään. Suuntana ei suinkaan ole ulkomaat, vaan kotikaupunkini Jyväskylä, ja taidanpa käydä Tampereellakin katsomassa kummityttöäni Millaa (4 vee). Hän on lupautunut opastamaan minua Yli aidan -pelissä - kuinkahan siinä käy?

Milla

Marika Hakkarainen on Pelaaja-lehden toimituspäällikkö

Kommentit

Käyttäjän hobitti kuva
hobitti

Jeee!! Hyvä Marikaaa ja onneksi olkoon ensimmäisestä blogista :)

Käyttäjän Riot kuva
Riot

Go Marika! Tosin tuosta alemmasta kuvastaa tulee pelottavasti mieleen Donnie Darko.

Käyttäjän svetu_pelaaja kuva
svetu_pelaaja

Hyvä Marika =)

Tämä on loistava juttu!

Käyttäjän Sharkie kuva
Sharkie

Nonni, ei muuta kuin muutkin toimituksen jullit ja ellit ylitse kirjoitusmuurin, ja blogia kehiin. Lehden työstö sun muu on aina mielenkiintoista eri näkökulmista.

Kiitti tästä. Ehkä ensi kerralla pidempi ja syvempi teksti? ;)

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Uusinta Pelaajan numeroa odotetaan ja sait mukavasti mielenkiintoni heräämään. Hyvää teksiä sait aikaan.

Käyttäjän Pinworm kuva
Pinworm

Tämä blogihan oli mukava yllätys. Lisää vaan! Niin ja pidetään Arille peukkuja!

Käyttäjän Janne80 kuva
Janne80

Onnea ekasta blogista!!!
Mukavaa lukea välillä muidenkin kirjoittamaa juttua,kun pelkästään Puhan stooreja. Ei sillä että Puhan jutuissa mitään vikaa olisi.

Käyttäjän TheRock kuva
TheRock

Hyvää tekstiä Marika! Tämä oli mukavaa vaihtelua Puhan ja Lassin teksteille. Jatka samaan malliin. Ari Koivunen vie voiton tänä vuonna Suomen Idolsissa, se on varma juttu. :) Ja tsemppiä muuttoon! Uutta Pelaajaa odotellessa...

Käyttäjän timonsteri kuva
timonsteri

Hei, jokin muu äänessä kuin perus h4x0rit (Thomppa, Lazu). Siistiä. Sama täällä Arin suhteen, mua ei saa hevillä idolsia katsomaan, mutta sivusilmällä olen nähnyt kyseisen hemmon. Seuraava Idoli, sanokaa minun sanoneen. :) Ja loistavaa, jos seuraava pelaaja tulee olemaan PS3 -painotteinen numero. Sitä odotellessa, lisää Marikaa! :D

Käyttäjän timonsteri kuva
timonsteri

pakko vielä mainita urlista: /2007/02/13/marika-setittaa/ väsymys varmaan kiusaa, mut repeilyttävää! :D

Nostoja