Ruokaa, tyttöjä ja viihdykettä / Blogit / pelaaja.fi

Ruokaa, tyttöjä ja viihdykettä

17.06.2011 // Kirjoittanut: finngamer
23

Olen käynyt Los Angelesissa kerran aiemminkin, se on mahtava kaupunki.

kuva6

On uskomatonta miten laajalle se on levinnyt, mutta toisaalta ei mikään ihme sillä suurin osa taloista on yhdessä tai kahdessa kerroksessa. Vieri vieressä on toinen toistaan hämärämpiä putiikkeja myymässä ruokaa, vaatteita ja palveluita, mutta ilmeisesti kaikille riittää bisnestä. Maisema muuttuu silmänräpäyksessä kun ajetaan Koreatownin läpi, tai eksytään kadulle jossa myydään vain nigerialaista BBQ:ta. Jopa pahin tursitikeskittymä Hollywoodissa, jossa hotellimme oli, muuttuu aivan toisenlaiseksi vain parin korttelin jälkeen. Parin korttelin sisällä on sekä Oscareiden kotina tunnettu Kodak Theater, että slummeiksi rinnastettavaa asuinaluetta.

kuva7

Ruokaa

Minulle melkeinpä tärkein seikka "ulkomaa"-fiiliksen tuottamisessa on ruoka ja Amerikassa tämä pitää sitäkin enemmän paikkansa. Palan halusta kokeilla kaikkia pikaruokaketjuja joista olen kuullut elokuvissa ja televisiossa, kuten Wendy's, In-N-Out Burger, Jack In the Box, sekä kaikkia joita Thomas hehkuttaa, kuten Fatburger, Johnny Rockets ja California Pizza Kitchen. Jälkiruuissakin löytyy, sillä Cold Stone Creameryn pirtelöt on tehty kermaan, milk shake siis on harhaanjohtava nimitys. Aamupalasta kaikki alkaa, ja muista aina tilata side order of bacon!

kuva8

Eräässä ruokapaikassa emme pystyneet Thomaksen kanssa päättämään kahden jälkiruoan väliltä, joten otimme kumpikin tuplat. Kerran sitä vain eletään, joten valitsin sekä juustokakun että tiramisun. (Mä otin juustokakun ja suklaafondantin! T: Thomas)

kuva

The Cheesecake Factoryyn mentäessä jätin pääruuan kokonaan syömättä koska halusin kokeilla kahta eri juustokakkua. Nimestään huolimatta paikassa tarjotaan paljon muutakin ruokaa, mutta vedin silti taas tuplat.

kuva2

Tyttöjä

E3:ssa on todella vaikeaa keskittyä olennaiseen. Jatkuvasti huomiostasi kilpailee jokin äänekkäämpi tai värikkäämpi asia. Toisaalta, booth babet ovat siellä sitä varten että heitä katsotaan, mitäpä sitä kiertelemään.

kuva3

kuva5

Kuva9

Viihdykettä

Ai niin, olihan E3:ssa pelejäkin!

Tuleva Pelaaja tulee sisältämään kaiken huomionarvoisen messuilta, sekä runsaasti kommentteja kaikilta meiltä jotka messuille osaa ottivat. Myös PelaajaHD ja Facebook on laulanut kiitettävästi meidän toimestamme. Siksi en viitsi turhan syvälle mennä peleihin tässä blogissa, nyt on tullut poikkeuksellisen paljon tullut kirjoitettua niistä muutenkin.

Wii U:ta oli mukava päästä testaamaan, ja kävinkin kaikki demot läpi. Laitteelle oli uskomaton jono heti kun messut aukesivat, onneksi siis pääsinkin jonon ohi kiireettömään ja siistiin VIP-tilaan. Täällä oli enemmän Nintendon työntekijöitä kuin kilpailevia pelaajia, joten testiolosuhteet olivat ihanteelliset.

Ilolla testasin myös PS Vitaa, joka on vakuuttava paketti viimeistään tupla-analogitikkujensa ansiosta. Tavallaan olisin toivonut, että laite olisi jättänyt suosiolla kosketusruudun pois ja siten keskittynyt tarjoamaan jotain mitä DS ja 3DS eivät tarjoa, mutta valitettavasti se on jotain mitä markkinat eivät halua.

Messujen positiivisimpiin yllätyksiin minulle lukeutuvat Asura'a Wrath ja Kirby Wii. Asura's Wrath oli pelattavassa muodossaan vieläkin megalomaanisempi kuin mitä trailerit antavat ymmärtää, pelin mittakaava ja asenne ovat aivan ainutlaatuisia pelimaailmassa.

Asuras Wrath

Kirby Wii taas tuli aivan puskista, kyseessä on todella hauska neljän pelaajan scrollaava beat-em-up, kuin Streets of Rage supersöpöllä ulkomuodolla. Neljä pelaajaa valitsevat uniikkeja kykyjä sisältävät hahmonsa ja juoksu läpi kentän voi alkaa, ja kaverille tehdään jäynää joka käänteessä.

Kirby Wii

Ensimmäinen E3-kokemukseni oli todella positiivinen ja toivon joku vuosi pääseväni matkaan taas uudestaan. Ei tästä kymmentä vuotta unelmoitu niin, että se olisi kerrasta poikki!

Kommentit

Käyttäjän Barrakuda kuva
Barrakuda

Hyvä blogi!

Käyttäjän detonatorFIN kuva
detonatorFIN

Hyvä blogi: kuvia, sisältöä ja kaikkea tasapuolisesti. Elämän sisältö Kaitilalla siis ruoka, naiset ja pelit? :D

Käyttäjän mobb kuva
mobb

Hyvä blogi. Jenkeissä kyllä noita herkkuja riittää yllinkyllin sekä hampparikulttuuri on siellä ihan eri luokkaa mitä suomessa tai yleensäkin euroopassa. G4 booth babet <3

Käyttäjän Wyyrlok kuva
Wyyrlok

Mukava blogi.
Höh noi pekonit sais olla vielä paistuneempia.

Käyttäjän LordZalor kuva
LordZalor

Tuli yhtäkkiä nälkä :/ Hyvä blogi :)

Käyttäjän Riot kuva
Riot

Double D BABY!!!

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Mahti blogaus. Kuvat toivat veden kielelle.

Käyttäjän rokk1m4kk4r4 kuva
rokk1m4kk4r4

Kaitilan elämä sisältää kaiken tarpeellisen: Ruoka, tytöt ja pelaaminen.

Käyttäjän rokk1m4kk4r4 kuva
rokk1m4kk4r4

Ja aivan huippu blogi!

Käyttäjän SikSak kuva
SikSak

Hyvä blogaus!