Terveisiä Los Angelesista! / Blogit / pelaaja.fi

Terveisiä Los Angelesista!

7.05.2006 // Kirjoittanut: LassiK
17

Sunset Boulevardin varressa tuli nukuttua sekava yö: kymmenen tunnin aikaero pistää joka kerta kropan sekaisin. Muuten tunnelmat Los Angelesissa ovat tutut. Sonylla on suurimmat mainokset messukeskuksen ympärillä, Nintendon Wiistä kertoo aikakauslehdistä ensimmäisenä 15. toukokuuta ilmestyvä Time-lehti ja Microsoft-rintamalla on käytännössä vahvistunut että Bungiella, lisälaitteilla ja Live Arcadella on iso rooli E3-julkistuksissa.

Pelaajan kolmihenkinen iskuryhmä kävi myös hakemassa Gamestopista Brain Trainingit - muuten pelikaupoista ei juuri löydy pelejä, joita meillä eurooppalaisilla ei olisi kotikaupoissakin. Ensi viikonloppuna tilanne muuttuu: New Super Mario Bros julkaistaan jenkeissä! Toivottavasti sen ehtii poimia mukaan kotilennolle. IGN:llä peli sai muuten 9.5 pistettä kymmenestä!

Tänään hoidetaan vielä messuvalmisteluja: kaikki laitteet, luvat, passit ja tavarat kuntoon. Hyvällä tuurilla saa myös yhdet ehjät yöunet ennen kuin jatkuva kiire alkaa!

Kommentit

Käyttäjän Vinski kuva
Vinski

Lycka till ! ;)
Ja napsikaa photoja paikan päältä.

Käyttäjän Kono kuva
Kono

Korjatkaa ihmeessä, jos ymmärsin väärin, mutta eikö teillä ollut rahaa hotellihuoneeseen? Jos kerran kadun varressa jouduitte nukkumaan.

Mutta joo, tänä vuonna en jaksa näpyttää F5:ä IGN:n sivuilla, joten tyydyn näpyttämään sitä täällä.

Käyttäjän Vinski kuva
Vinski

" Korjatkaa ihmeessä, jos ymmärsin väärin, mutta eikö teillä ollut rahaa hotellihuoneeseen? Jos kerran kadun varressa jouduitte nukkumaan. "

Luulenpa, että Lassi meinasi hotellia..

Käyttäjän feldon kuva
feldon

Oh! Brain Training. Pyytäisin tuomaan yhden kappaleen tuliaisiksi, mutta pahoin pelkään matkalaukkujen olevan jo ennestään aika täynnä :)

Käyttäjän Rocky_Balboa kuva
Rocky_Balboa

Ääh, taas lisää DS pelejä hankittavana. Yrittäkäähän selvitä jetlagista ennen messuja niin jaksatte pitää lukijatkin ajan tasalla :)

Käyttäjän zoukka kuva
zoukka

Meinaatteko liikkuvaa kuvaa tallentaa ? Hyvä idea olisi vaikkapa nakata matsku suht raakana (näin ollen työn määrä ei kasvaisi liikaa) saitille ja tietenkin vain tilaajille nähtäväksi. Vähän inside näkymiä siihen kiireeseen :)

Ja voisitte siis siinä keskittyä vähemmän peleihin ja enemmän pelaajan-elämään.

Käyttäjän feldon kuva
feldon

Digikameroiden tyhjentäminen Pelaajan palvelimelle on täydellinen win-win -tilanne: lukijat saavat ihastella tunnelmia suoraan tapahtuman ytimestä ja messukävijät saavat vapautettua lisää tilaa kameroidensa muistikorteille. 8D

Käyttäjän zoukka kuva
zoukka

Kyllä ! Ja muistakaa juottaa Kojima ja Shigeru nousuihin niin saatte vähän inside-infoa tulevista julkaisuista :)

Niin ja Kojiman nimmari zoukalle eix je !

Käyttäjän Kono kuva
Kono

"” Korjatkaa ihmeessä, jos ymmärsin väärin, mutta eikö teillä ollut rahaa hotellihuoneeseen? Jos kerran kadun varressa jouduitte nukkumaan. ”

Luulenpa, että Lassi meinasi hotellia.."

Jo, tiedän. Kunhan nyt yritin lohkaista vitsin, jossa epäonnistuin, kuten tavallista. :D

Käyttäjän jiri kuva
jiri

"Digikameroiden tyhjentäminen Pelaajan palvelimelle on täydellinen win-win -tilanne: lukijat saavat ihastella tunnelmia suoraan tapahtuman ytimestä ja messukävijät saavat vapautettua lisää tilaa kameroidensa muistikorteille. 8D"

Lisäksi ylläpito saa kliffaa tekemistä kun Lassin 200Mpix RAW-kuvat täyttävät kiintolevyt ja serverin verkkokortti pukkaa savua ahneiden lukijoiden lataillessa niitä taustakuviksi..

Just kidding - antaa palaa, Frank.

Nostoja