Vihdoinkin julkiseksi! / Blogit / pelaaja.fi

Vihdoinkin julkiseksi!

2.06.2006 // Kirjoittanut: LassiK
3

Nyt se sitten tapahtuu: uudesta Pelaajalehti.comista tulee julkinen ensi maanantaista alkaen.

Bugilista on lyhentynyt muutamaan kymmeneen ja kriittisimmät virheet on saatu kuntoon. Jäljellä on vielä hienosäätöä: nätimmät peliuutiset, pieniä ulkoasupaikkauksia ja muuta sellaista.

Kuten betatestaajat ovat huomanneet, kehitystä on tapahtunut viikosta toiseen ja lopputulos alkaa olla sellainen, että siitä voidaan olla ylpeitä. Kiitokset jo tässä vaiheessa kaikille. Emme toki jää sivuston kanssa lepäämään laakereillamme, vaan kuuntelemme jatkossakin palautetta ja hiomme timantista entistä kiiltävämäpää, tietysti ;)

Betatestaajien profiilit säilyvät aktiivisina 30.6. asti, riippumatta siitä oletteko tilaajia vai ette. Maanantaista alkaen teillä on mahdollisuus syöttää sivuille tilaajanumeronne (joko Pelaajan tai PCpelaajan) ja sitä kautta säilyttää tunnus aktiivisena.

Lisäksi myös kaikki ei-tilaajat jotka keräävät 1 000 Pelaajapistettä 30.6. mennessä saavat palveluun käyttöoikeuden 30.6.2007 asti.

Kohta tänne siis tulee reilusti enemmän väkeä - tervetuloa jo ennalta kaikille käyttäjille, jotka liittyvät betaporukan jo rakentamaan yhteisöön.

Vielä kerran kiitoksia testaajille - jatketaan tästä!

Kommentit

Käyttäjän PetriP kuva
PetriP

Saapa nähdä, mitä tapahtuu. Lisää käyttäjiä tarkoittaa lähesaina lisää sisältöä (lähtien boardin tavarasta), mutta toisaalta ehdin jo tottua tähän rauhallisempaan tunnelmaan.

Käyttäjän Big Boss kuva
Big Boss

Ensivaikutelmat ovat kyllä erittäin hyvät, toivottavasti tästä ei vaan tule tiltin kaltaista teinien pilaamaa aluetta....

Käyttäjän Miizou kuva
Miizou

Noh, teinipeelot saa pidettyä kurissa kovakouraisella moderoinnilla jos sikseen tulee.

Odottelen uudistuksia mielenkiinnolla.