Esittele itsesi / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Esittele itsesi

Uusi sivusto toi mukanaan uuden vapaammaan foorumin, joka taas tuo sivustolle niin uusia ihmisiä kuin varmasti myös tuttuja persoonia eri nimimerkkien alla, joten pieni itsensä esittely on varmasti paikallaan. Ei siis muuta kuin niin vanhat kuin uudetkin käyttäjät itsestään kertomaan. Paljoa ei tarvitse jaaritella, mutta pyrkikää kuitenkin informoimaan itsestänne useamalla kuin parilla lauseella ja sanalla.

Tässä simppeli esimerkki:

Riepu-nimimerkin altahan paistaa kovaa tahtia 20 ikävuoden peräänsä jättävä helsinkiläismies. Olen ollut suuri pelien ystävä jo pidempään kuin kykenen muistamaan, sillä ensikosketus nimenomaan videopelaamiseen tapahtui jo aivan elinaikani ensimmäisten vuosien paikkeilla. Nykyään pääosa elämästäni kuluukin alaa seuraten aina, kun pelaamiselta noin muuten kerkiän. En myöskään koe olevani turhan nirso, mitä tulee pelaamisen eri lajityyppeihin, sillä niin seikkailu, pulmailu kuin vaikkapa räiskintäkin uppoavat hyvin. Ehdottomasti parhaiten olen tosin viimeisimmistäkin vuosista huolimatta viihtynyt japanilaisten roolipelien parissa.

Tietysti muutkin viihdemuodot, kuten erityisesti elokuvat, ovat lähellä sydäntäni, ja olenpa myös välttänyt perinteistä nörtti-imagoa olemalla varsin paljon urheilusta ja urheilemisesta kiinnostunut ihminen. Kirjoitteleminenkin osoittautui hauskaksi harrasteeksi muutama vuosi sitten, miksi myös erilaisia keskustelualueita on tullut nähtyä elämän aikana jonkin verran.

Hei. Olen Norsukampa ja olen syntynyt vuonna 19XX (Mega Man-referenssi) kauniissa Herttoniemen kaupunginosassa maamme pääkaupungin lieppeillä. Nykyisin asun suomen entisessä pääkaupungissa, Turussa, ja harrastuksiini kuuluu perhosten aktiivinen bongailu, postimerkkeily, virkkaaminen ja saviruukkujen keräily. Myös videopelaamista olen joskus Philipsin CD-i-laitteella kokeillut mutta se ei oikein iskenyt... just kidding here!

Vanhalta foorumilta joku saattaa tunnistaa ja uudelta foorumilta moni tulee varmasti tuntemaan. Pelailua olen suorittanut vaippaikäisestä asti ja nykyisin vapaa-aikaa vievät ammattilaisjalkapalloilijan uran (kolmosdivaria) ja miesmallin (Turun kauppakorkeakoulun bilejulisteissa itseään nöyryyttäen esiintyminen) uran lisäksi kaikki nykyisen sukupolven konsolit PSP:tä lukuun ottamatta.

Tack&adjö!

P.S. Mikä v*tun Tallenna-nappi???!

Terve! Olen JB Gigas ja olen 18 vuotias helsinkiläisnuori. Olen rakastanut pelejä niin kauan kuin muistan, vaikka pääsinkin "vasta" päiväkodissa niitä pelaamaan (Keen1 FTW!). Olen kolmannen vuoden kokkiopiskelija espoon Omniassa. Muihin harrastuksiin kuuluu Warhammereiden maalaaminen ja niiden kanssa säätäminen, lisäksi piirtämisenkin aloitin juuri.

Minua ei foorumeilta oikein tunnista, koska postasin ennen ehkä noin yhden viestin vuodessa, nyt foorumien uudistuttua yritän olla hiukan aktiivisempi, lähinnä koska yritän parantaa nyt lähes olematonta kirjoitustaitoani...

Nimi "JBGigas" tulee nimikirjaimistani "JB" ja Pokemon Regigigaksesta.

Nimi on Andzerx. Olen 16-17-vuotias miespuolinen henkilö. Ensikosketukseni konsolopeleihin tapahtui joskus -98 tai -99 vuonna kun iskä osti kotiin pleikkari ykkösen. Silloin en vielä pelannut kovin aktiivisesti videopelejä mutta PS3 oston jälkeen aloin kunnolla harrastamaan videopelejä. Siinä tuli kolme vuotta pelattua pelkästään pleikkaria mutta tämän vuoden aikana olen hommannut ensimmäisen xboxini ja Nintendo 3DS:än.
Muihin harrastuksiini kuuluu elokuvien ja tv-sarjojen vahtaaminen ja keräily.

Yritän olla enemmän aktiviinen täällä kuin edellisellä boardilla. Viimeksi luin vain toisten juttuja ja itse kirjoitin aika vähän asiaa foorumeille mutta tähän yritän tehdä muutosta.

Morjens! Olen täältä Pohjois-Suomesta päin kailottava jamppa jonka vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu kaikista eniten pelaaminen. PS3:lla mennään nykypäivien pelien osalta ja PC:llä sitten niitten vanhempien kohdalla. Maku pelien, musiikin, elokuvien ja melkein kaiken suhteen on aika avoin. Yllättyisit kuinka monipuolista musiikkia kuuntelen, saati sitten elokuvia katselen. Sitä se taidepainotteisella linjalla oleminen teettää. Olen myös rento tyyppi, kunnes joku tulee hyppimään silmille törkeästi ja loukkaavasti.
Muihin aktiviteetteihin kuuluu suuresti mangan lukeminen ja MtG. Animen vahtaaminen on ollut aika hiljaista tässä parin kuukauden ajan, mutta pienoista intoa tuli taas siihenkin hommaan. Myös sosialisointia harrastan paljon :D

Vanhalla PB:llä tuli sen viimeisen puolen vuoden aikana oltua aktiivisempi kuin koskaan ennen, kirjoittaen jopa jotaki sille foorumille sillointällöin sen sijaan että lukee vain toisten settiä. Uuden PB:n myötä olo tuntuu freeshiltä tämän suhteen, jos sitä olisi aktiivisempi sitten täällä.

Nimimerkki Temathael esittäytyy. Lurkkailen varjoissa, joten ette minusta tule paljoa kuulemaan jatkossakaan ellei boardin Smash Bros Brawl -scene herää jälleen eloon. Pelaan PC:llä ja kaikilla nykykonsoleilla, Sonyn laitteita lukuunottamatta.

Wagnerihan se tässä. Oon se ärsyttävä hyeena joka tappelee tavaroista DigiExpossa ja aiheuttaa muutakin pahennusta. 15v löytyy ikää. Asustelen Helsingissä, kaupunginosassa josta Juice muuten teki loistavan biisin.
Pelaamisharrastus taisi alkaa joskus 2002, koneella pelasin jotain Sim Safaria, Sim Cityä, Hessu-kissan aakkostarinoita ynnä muuta yhtä mahtavaa. 7 ikävuoden tienoilla sain GameBoy Advance SP:n ja siitä alkoi kokopäivänörtin elämä. Kaikenlaista on tullut tässä pelattua, tällä hetkellä pelailen enimmäkseen Wiillä.

Kovin moni tuskinpa mua muistaa vanhoilta foorumeilta, en ikinä ollu hirveän aktiivinen, mutta voishan sitä täällä ruveta käymään. Ei muuta :D

Terve, Hello, Hej, Hallo ja siihen se kielitaito sitten loppuikin.
Eli 21-vuotias nuorimies, jonka harrastuksiin urheilun lisäksi kuuluu isona osa pelaaminen ja pelimedian seuraaminen. Pelaaminen alkoi joskus sen ensimmäinen jääkiekon maailmanmestaruusvuoden aikoihin (vieläkin outoa puhua ensimmäisestä mestaruudesta eikä ainoasta). Pelikoneena toimi tuolloin serkulta saatu Commodore 64 ja peleinä mm. mahtava Summer Games 2. C64:sen jälkeen ollaankin sitten menty Sonyn porukoissa ja kaikki Playstationit ovat olleet kovassa kulutuksessa. Myöskin Game Boylla ja PC:llä tuli tuossa jossakin välissä pelailtua. Nykyään GB on jäänyt ja PC:lläkään ei paljon tule pelailtua mitä nyt joskus vähän Heroes of Might and Magiceja ja Call of Duty 2:sta.

Nykyään pelailut tulee siis hoidettua PS3:lla ja välillä kaverien kanssa 360:llä, vaikkakaan nykyään ei niin paljon tule pelattua kuin joskus aiemmin. Pelailun ohella tulee katseltua kohtuu paljon elokuvia (etenkin sotaleffoja) ja jääkiekkoa tulee seurattua päivittäin. Etenkin NHL on lähellä sydäntä, sillä nytkin odotellaan kauden alkua ja kiekon tippumista jäähän. Onneksi pitkää odotusta on enää tunti jäljellä. Vanhoilla 'Boardeilla tuli oltua hieman sivustakatsojan roolissa mutta jos nyt tämän uuden sivuston myötä saisi itsestä vähän enemmän irti ja joskus jopa tekstiäkin tänne aikaiseksi.

Hellurei. Nimimerkki on Dremora ja olen Pohjois-Savon syövereistä irvistävä nuori mies. Suurena yllätyksenä kerron että pelaan aika paljon niin konsoli- kuin PuuCee-pelejä, kuuntelen runsaasti monenmoista musiikkia (mörinäörinää, kikkailua ja sun muuta) sekä harrastan ihan perinteistä idlausta tietokoneen ääressä.
Peliharrastuksen aloitin joskus vuonna 1997, kun sain lahjaksi PS1:sen ja pirun vaikean The Lost World: Jurassic Park -pelin. Pelilaitteet ovat olleet tuosta päivästä lähtien Playstation painotteisia, mutten suinkaan sylje muita konsoleita päin. Pelien genren suhteen olen varsin avoin ja tykkään pelata monenlaisia eri pelejä, joko ihan muuten vaan kikkaillen tai hyvin kilpailullisesti.

Mitenkään erityisen näkyvä persoona en ollut edellisessä boardissa enkä usko että tulen olemaan sitä nytkään, mutta silloin tällöin voin käydä täällä vähän suoltamassa tekstiä pihalle.

LordSipuli terve. 23 vuotias mies etelästä ja nykyisin savon mualla asuva ja koulua käyvä nuorukainen/vanhus (näkökulmasta riippuen). Pelaamista on tullut harrastettua pienestä pitäen aina 8bit Nintendosta asti. Aloitin siis urani pelaajana konsoleilla ja konsoleilla myös mentiin aina PS2-kaudelle asti. Tämän jälkeen siirryin enemmän PC-puolelle kavereiden mukana, mutta piti se PS3 silti hankkia. Sony-mies on aina Sony-mies. Rahaa ja aikaa jos olisi tolkuttomasti enemmän, hankkisin laajemmaltikin pelejä/konsoleita. Nykyään pelaan suureksi osaksi vain Codia, ja PC:llä. Ihmettelen suuresti miten ihmisillä riittää aika kaikkien kiinnostavien pelien pelaamiseen.

Pelien lisäksi harrastan lähinnä vain normi koomailua koneella ja animen katsomista. Japanin kieltäkin tullut tässä opiskeltua nyt reilu vuosi. Iloista meininkiä.

Edellisillä foorumeilla ei tullut pahemmin kirjoitettua mitään. Muistaakseni kirjoitin muutamat kommentit Cod 4 -ketjuun, kun peli julkaistiin ja toiset mokomat Legend of Zelda: Phantom Hourglass -ketjuun. Näiden pelien julkaisusta on monta vuotta aikaa, joten en kovin aktiivinen ole ollut. Nyt uudet boardit antavat mahdollisuuden aloittaa uudelleen ja olla aktiivisempi. Toivottavasti saadaan hyvät keskustelut aikaiseksi!

Yo, murkkumise on fooruminimi ja oon vanhoilta foorumeilta tunnettu räppipää ja ainoa tyyppi joka osaa räpätä tällä foorumilla. Tykkään tatskoista!

Ennen pohojoses, nykyään turus! Ja tykkään myös muuten peleistä *duh*! Ja ikää löytyy nykyään 24.

Empä kyllä muuta ossaa just nyt sanoa. Mitä te minusta tarvitsette tietää ku kaikki olennainen tais jo tulla tossa ekassa lauseessa :)

Hei, nimimerkkini on Pinworm, kuten älykkäimmät yksilöt ovat ehkä jo osanneetkin päätellä.

Vanhemmilla boardeilla ihmiset saattavat muistaa minut todella huonoista sarjakuvista, Nintendo-pelien ujosta hypetyksestä ja otsastani, joka oli naamapalmujen takia suorastaan aivan punainen. On edelleen.

Asun Helsingissä. Iältäni olen liian vanha siskollesi ja liian nuori äidillesi. Olen aikamoinen nautiskelija. Musiikki, herkut, päihteet ja muut nautinnot kuuluvat elämääni. Journalismia menen luultavasti opiskelemaan kun pätkäduuneihin kyllästyn. [provo]Älkää te urautuneet vihatko minua, koska elän miten itse haluan ja nautin siitä![/provo]

Peleistä. Aloitin tämän ajanhukan muutaman vuoden ikäisenä, jos sitä silloin pelaamiseksi pystyi kutsumaan. Varhaisteini-iässä oli pientä taukoa, koska kiinnostus oli niin sanotusti muissa asioissa, mutta rappion tielle palasin joskus 03-05. Sanoisin olevani, vaikka termejä vihaankin, jossain casualin ja hc:n välimaastossa. Pelejä kyllä haalin itselleni, mutta yleensä tuppaavat jäämään kesken. Tekee mieli tehdä liikaa muita asioista kuin jumittaa tv:n edessä padi kädessä.

Vanhoilla boardeilla kirjoittelin sen viimeisinä elon päivinä melko harvoin, osittain kiinnostuksen-, osittain ajanpuutteen takia. Katsotaan, jos uudet vaatteet saisivat aikaan uusia metkuja.

Joten te, niin vanhat kuin uudet, hauska tutustua!

Terve vaan kaikille.

Lyhyestä virsi kaunis. Olen 20-vuotias ja asun Helsingissä. Lukenut Pelaajaa noin 5v, mutta en ole koskaan "ehtinyt" tilata lehteä. Urheilu, ihmisten auttaminen ja videopelit ovat lähellä sydäntäni.

Muutamien boardilaisten kanssa olen pelannut n.2-vuotta, enimmäkseen TPB aikoina. Tällä hetkellä olen armeijassa, joten pelaaminen on jäänyt vähemmälle.

Toteutin uhkaukseni ja vaihdoin nimimerkkiäni vähän foorumiystävällisempään muotoon.

Vinn123 se täällä huutelee viisauksiaan. Avatar pysyy samana, mutta nimestä tiputin nuo turhat ja hankalat numerot pois. Sama vanha linjaus kuitenkin pysyy, vitsini ovat edelleen kehnoja ja tietämykseni vähän kaikesta heikkoa. Vaihdan myös edelleen mielipiteitäni vaikka lennosta jos tarvis tulee ja kiusaan edelleenkin turkulaisia.

Siinä tärkeimmät.

Tervetuloa vaan uusille ja mukava nähdä tietysti vanhojakin käyttäjiä täällä!

Huomenta vaan kaikille ja mukava nähdä uudet foorumit pystyssä!

Olen nykyisin Etelä-Savossa asuva vielä parin vuoden ajan alle kolmekymppinen opiskelija ja peliharrastaja. Pelaajalehteä olen seurannut siitä ensimmäisestä numerosta asti, ja on ollut hieno olla lukijana seuraamassa lehden kehittymistä vuosien varrella. Peliharrastus alkoi joskus kauan sitten niihin aikoihin kun NESsiä sai vielä R-kioskilta vuokrattua. Nykyään pelailen kaikilla nykykonsoleilla melko tasapuolisesti ja yritän epätoivoisesti löytää aikaa kaikkien kiinnostavien pelien läpi käymiseen. Lisäksi muistelen mennyttä elämää ja taakse jäänyttä nuoruutta pelaamalla aktiivisesti myös vanhoja pelejä. Nykyään pelailen enimmäkseen japanilaisia rooli/seikkailupelejä, mutta olen pelien suhteen melko kaikkiruokainen. Ainoastaan FPS-räiskinnöistä en ole koskaan innostunut. Peliharrastuksen lisäksi harrastan sosiaalialan opiskelua enemmän tai vähemmän aktiivisesti…

Vanhoja foorumeja seurailin melko säännöllisesti, mutta olin todella laiska kirjoittelija…jospa nyt uusien foorumien myötä saisi aktivoitua itsensä osallistumaan keskusteluun edes vähän useammin.

Täällä taas!

Tällä hekellä 23.90152-vuotias (marraskuussa 24) pelimies (...) Kurikasta Etelä-Pohjanmaalta. 2-vuotiaan tytön isi ja 24-vuotiaan hehkeän kaunottaren aviomies.

Pelaamiset alkoi jo pienestä pitäen (tarkemmat muistot alkavat kuitenkin jostain 95-vuodesta) ja vuosien saatossa on tullut nähtyä kaikenlaista peliä ja pelilaitetta. Vuoden alkuun mennessä havahduin omaan mahdottomuuteeni ja aloin myymään vanhempia pelejä ja laitteita pois. Kesään mennessä pelilistani olivatkin huventuneet reilulla 200 pelillä enkä ainakaan vielä ole mitään katunut. Näinä päivinä kun tulee kiitettävästi vanhempia pelejä uusiojulkaisuina.

Parisen vuotta sitten tuli oltua hyvinkin aktiivinen boardeilla mutta syystä tai toisesta mielenkiinto alkoi siirtymään muihin asioihin. Aina on toki tullut seurattua foorumia tarkkaavaisesti mutta jos jotain sanottavaa on tullut mieleen, on joku (Norsukampa) ehtinyt sanomaan saman mielipiteen jo aiemmin. Voisi siis sanoa, että komppaan Norsukampaa yllättävän usein.

Uudelle foorumille aion sanoa mielipiteeni asiasta kuin asiasta! Vaikka ei mitään oikeaa mielipidettä olisikaan...

Oon Jepu, vanha lukija ja tosi epäaktiivinen foorumilainen. Tasapainottelen aikaani töiden, urheilutreenien, opiskelun ja pelaamisen välillä, jälkimmäisestä myös bloggaillen. Pelaaminen alkoi skidinä NES-kaudella ja on siitä sitten jatkunut monilla eri alustoilla. Pelailen kaikenlaisia pelejä, ehkä urheilupelit ei eniten uppoa. Rpg lienee se mieluisin.

Parikymppinen helsinkiläisnainen. Maailman urpoimman Ranskanbuldoggin emäntä.

Moro! Oon mikke95 ja monet varmaan muistaa mut vanhoilta boardeilta. Olen useita kertoja päivässä Pelaajan sivuilla, mutta hyvin usein seuraan keskusteluja sivusta. Olen 15v jollei joku jo tosta 95:stä osaa päätellä. ;) Aloitin pelaamisen parin vuoden ikäisenä ja siitä asti olen pelaillut paljon erilaisia pelejä. Pelikonsolini on PlayStation3 ja sillä pelaan aika usein.

Tervehdys!

Avaudun ehkä liikaakin...aina voi lukea tuon tiivistelmän.

Ikivanhoilla boardeilla minut tunnettiin nimellä Grim Reaper, mutta edellisille boardille vääntäytyi nimimerkistä Demorior nimimerkki Demppa. Jatketaan nyt samalla kun jonkinlaista positiivista kuvaa olen itsestäni onnistunut antamaan tällä nimellä.

Tiivistettynä

Vuosimallia '87 oleva miehenalku Vantaalta. 1,5-vuotiaan pojan isä ja 27-vuotiaan hehkeän kaunottaren aviomies. Keräilen Star Wars pelejä ja tykkään kaikista konsoleista, vaikkakin pelaan pelini nykyään enimmäkseen PC:llä. Lukenut Pelaajaa numerosta 17 eteenpäin (jos meni numero väärin, niin siis se jossa oli Deus Ex: Invisible War kansi). Roolipelit lähimpänä sydäntä.

Dempan historiaa

Pelaaminen alkoi vuonna 1991 kun sain Norsukamman avatarista tutun ohjaimen käsiini. Kasibittisellä pärjättiin meidän taloudessa niinkin kauan kuin vuoteen 1999 jolloin saapui jouluna Nintendo 64 ja Ocarina of Time. Oli muuten paras joulu koskaan ikinä.

Vaikka omassa taloudessa oli vain se 8-bittinen, niin kaverilla tuli tutuksi niinä aikoina PC, Megadrive ja SNES. Hyviä muistoja löytyy siis mm. Baldur's Gaten, Sonicin ja A Link to the Pastin parista vaikka en laitteita koskaan omistanutkaan. Nuorena tuli tutuksi myös PS1. Koulusta lintsattiin ja pelattiin kaverilla Metal Gear Solidia. Parasta koskaan ikinä.

Jossain välissä sain sitten 286:n, ja sitten 386:n jotka omistin vain hetken ja pelailin vain jotain tekstiseikkailuja. En muista vuosia tahi tarkkaa järjestystä miten näitä vehkeitä omistin, todennäköisesti vasta N64 saamisen jälkeen tuli tietokoneet, ja niiden jälkeen sain Amigan. Se oli myös parasta koskaan ikinä. Eye of the Beholder 2, Syndicate, Cannon Fodder, Indiana Jones and the Last Crusade ja lukuisat, ja taas lukuisat monet muut joita en tähän hätään muista viihdyttivät monia tunteja.

Joo niinhän se taisikin olla, muilla oli jo paremmat tietokoneet kun itse pelailin Amigalla. Olen aina kulkenut hieman muita jäljessä. PS2:n sain synttärilahjaksi ~2002, Xboxin ostin kesätyörahoilla ~2003. Seuraava konsoli tulikin vasta 2008, Xbox 360. Olisin halunnut ostaa PS3:n, mutta boksi oli halvempi. Jonkinlainen PC tuli talouteen 2005, jolloin pääsi vihdoin itse pelaamaan jotain kotonakin, ei tarvinnut kavereilla ravata (kuka nyt kavereita haluaisi nähdä).

Nykyään on sitten myös PS3, joskin vasta hankkimami teho-PC toimittaa virkaansa ensisijaisena pelikoneena.

En ole koskaan ollut sitä mieltä että yksi laite on toista parempi, kaikissa on omat hyvät puolensa.

En ole peliajan suuri tuntija. En muista ulkoa jokaista pelifirmaa enkä osaa yhdistää henkilöiden nimiä niihin. Suurin osa infosta täytyy aina kaivaa netistä, vaikka jos uutta keskustelua jostain pelistä aloittaisin. Osittain tämä johtuu huonosta muistista, ja osittain siitä että en ole intohimolla paneutunut alaan. Ennen Pelaajan lukemista kaiken tiedon sain kavereilta. Nykyään tulee jo seurattua enemmän, mutta edelleen suurin osa uutisista tulee Pelaajasta ja näiltä nettisivuilta. Lehteä tulee myös luettua aika casuaalisti, koska aikaa on vähän, ja yleensä mielummin pelaan käytettävällä ajalla sen sijaan että lukisin.

En ole myöskään HC Star Wars asiantuntija, vaikka joku voisi niin kuvitella.

Anteeksi tekstiseinästä, joka tosin näytti puhelimella kamalammalta.

Esittäydytään nyt, vaikka eiköhän moni minut muistakin... tai sitten ei. :) No mutta, 19-vuotias nuori herra täältä Espoosta. Pelaaminen alkoi 2000-luvun alkupuoliskolla, tai vähän sitä ennen. PC:tä ja PS2:ta tuli tuolloin hakattua.

PS3 tuli taloon vuonna 2008 ja pelejä sille on kertynyt ehkä noin 17 tai jtn, ei ole tullut laskettua. Pelimakuuni eniten iskee toimintaseikkailut ja räiskinnät ja NHL 12 palautti mielenkiintoni lätkäpeleihin. Vapaa-ajalla tulee käytyä punttisalilla. Siinäpä hyvin seikkaperäinen esittäytyminen, ei tässä muuta, jatkakaa!

Tervehdys. Kannan nimimerkkiä zetger ja olen 16 (tainoh täytän yli huomenna 16). Pelaamisen aloitin loogisesti pentuna kun isäni toi yllätyksenä naamani eteen Ness:In. Siitä päivästä asti olen kantanut Nintendo fanboy urakkaa =)

Hello!
Olen kohta 23v mies hienosta Joensuun kaupungista.
Harrastuksiini kuluu tällä hetkellä kuntosalilla käynti ja musiikki. Harrastin myös thainyrkkeilyä, mutta sen harrastus on nyt pienellä tauolla. Pakko saada lisää massaa salilta ja thaikku syö niin paljon lihaksia. :/

Ainiin ja harrastan pelaamista.
Pikku tyttönä tuli aloitettua pelaaminen ihanalla Nessillä, josta jatkoin pleikkariin ja boxiin. Pc:llä pelaan sen mitä kone antaa tehojensa puolesta myötä.

Terve vaan vanhoille ja uusille käyttäjille!!

Vallux täällä, hei te sairaat pervertikot. Edellisillä boardeilla melko aktiivinen käyttäjä ja nyt toivottavasti myös uusilla.

Pelaamista olen harrastanut sen 11 vuotta, PsOnella aloittelin ja sittemmin jatkoin Playstation 2:lla. Hetkellisen hairahduksen ja Xbox 360:n jälkeen olen palannut juurilleni ja PS3 saapui taloon elokuun puoli välissä. Pelaaminen on aika lähellä sydäntä, enhän täällä muuten heiluisikaan. Muita harrastuksia ei sitten ihan hirveästi olekaan, tälläinen hikinen nörtti kun olen.

Nautin rannalla kävelystä, sporttiset tytöt ja pojat ottakkee yhteyttä.

Heipä hei uudet ja vanhat tuttavuudet

Se olen taas minä. Kukaan ei luultavasti muista minua mistään mutta ehkä uudet boardit tuovat hieman enemmän "mainetta" allekirjoittaneelle.

Olen 16 -vuotias ihmisen alku Outokummusta (parempi vaan ettette tiedä missä kyseinen paikka on). Käyn myös paikallista lukiota.
Aloitin pelaamisen viisivuotiaana vanhempieni ostamalla N64lla ja jatkui samaa laitetta ja linnan aulaa koluamalla monta vuotta. Sittemmin kaotiimme hankittiin PS2, jonka peleistä osa on vieläkin kesken (FF XII, KH 2, Dark Chronicle...). Nyt pelailen lähinnä PS3lla ja PCllä. Suuri intohimoni on myös pelien tekeminen mutta olen kyseisessä vasta-alkaja ja toivottavasti pääsen kyseisen alan ammattikouluun jossain vaiheessa.

Muita harrastuksia tällä hetkellä on musiikki (aina), Magic: The Gathering ja salibandy. Varsinkin kahdesta jälkimmäisestä keskustelen mielelläni yksityisviestien muodossa.

24 vanha Hämeenlinnan perämetsän edustaja täällä huutelee. Pelaillut olen jostain kakarasta lähtien ensin tietokoneella Monkey Islandeja yms. Konsoleihin tutustuin vasta SNESin aikaan ja niihin sitten jymähdinkin - vanhojen tietokonepelien kertailua lukuunottamatta. Nykyään konsoleina toimii XBox 360 ja Wii. PS3n hommaan kunhan jaksan. Foorumilla minuun tuskin törmäät, tuskin missään muuallakaan. Hiljainen taka-alan kyttääjä olen. Muuten aika kuluu salibandya pelaillen ja kirjoista ja kodin rauhasta nauttien.

Jotta morjensta vaan kaikille.

Here we go..

Nuorehko Helsinkiläissälli, vanhoja foorumeja tuli seurattua aktiivisesti vaikka ei omaa tunnusta koskaan tullut tehtyä. Ex-playstation fanipoika, kaikkien onneksi kasvoin siitä vaiheesta ulos melko nopeasti ja nykyään maistuu kaikenlaiset pelit kaikenlaisilla konsoleilla. Eniten lähiaikoina innostunut Nintendosta ja etenki Zeldoja ja Metroideja on tullut hakattua enemmän kuin tarpeeksi.

Kaikenlaisen viihteen suurkuluttaja, elokuvat, TV-sarjat, musiikki ja tietysti pelit täyttävät hyllyjä. Etenkin TV-sarjat ovat minulle pakkomielle ja omistan vähän päälle 30 tv-kautta. Musiikin puolelta kuuntelen melko laajasti mutta etenkin Indie, Rock- ja punkmusiikki maistuu.

Tämän vuoden GOTY so far menee Deus Exille, alkuperäinen on yksi kaikkien aikojen suosikeistani ja Eidos montreal teki loistavaa työtä pelin kanssa.

Katsotaan miten aktiivisesti jaksan tänne kirjoitella mutta siitä huolimatta nice to meet y'all :)

Nakkilokki, en postannut vanhalle boardille, koska en osannut, kukaan ei tunne minua. Pidän peleistä, joskus enemmän niistä puhumisesta kuin itse pelaamisesta.

Tervehdys! Kauan tätä uutta boardia odotettiin ja lopulta se sitten saatiinkin valmiiksi. Kuten siis huomaatte olen GH Player myös vanhoilta boardeilta joten nimeä en jaksanut vaihtaa. Pelailen Xbox 360:llä silloin tällöin, eli en enään yhtä aktiivisesti, kuten oli aiemmin tapana. Harrastuksiin kuuluukin salilla käynti ja kitaran soittaminen sekä kaikenmaailman muu musiikin kanssa häröily. Musamakukin on laajahko, siihen kuuluu mm. Jare & VilleGalle, Metallica, Slayer, Children of Bodom, Medeia, Anthrax, Johnny Cash, Willie Nelson, Snoop Dogg, Eazy-E, Eminem, In Flames, Megadeth, Blink-182, Sum 41, Green Day, Lamb of God, Mötley Crüe, Poison, Warrant ja kaikki muu.
Lemmikkeinä on pölyhuiskakoiria kaksi kappaletta.
Toivotaan, että meno pysyy asiallisena ja yhtä mukavana kuin ennenkin. Tervetuloa uusille käyttäjille!

Itse olen 14 vuotias etelä-suomessa asuva pelaaja. Omistan lähes kaikki tämän sukupolven konsolit. Lempipelejäni ovat falloutit, tes:iv oblivion, pokemonit ja valven pelit. minut voi bongata pleikan sekä boksin puolelta. Minut voi myös haastaa pokemon otteluihin blackissä/whitessa. Ai niin, lehteä olen tilannut jo vuodesta 2010 mutta foorumit löysin vasta uudistusten jälkeen.

Jebou.

Jotkut saattavat muistaa minut "vanhoilta" foorumeilta, vaikka en niin hirveän aktiivinen keskustelija siellä ollutkaan. Pääosin tuli rustasteltua Hitti&Huti -ketjuun sekä Tunnista-ketjuihin, mikä saattaa johtua siitä, että olen elokuvien ja musiikin (satunnaisesti myös pelien) "suurkuluttaja". Mainitaan nyt sen verran, että elokuvien ja muusikin suhteen maku on hyvin pitkälti kaikkiruokainen, mutta massatuotetusta roskasta en perusta (yleisesti).

Peleistä vielä sen verran, että Battlefield 3:n Betaa on tullut kokeiltua, L.A. Noiren läpäisin vähän aikaa sitten ja hylly on täynnä läpäisemättömiä pelejä, kuten Saboteur, Just Cause 2, Mass Effect 2, mutta tavoitteena olisi saada edellä mainittu lista lyhenemään. Tämän vuoden sadosta vielä tarkoitus olisi hankkia Deus Ex ja ehkä Skyrim; ensisijaisesti kuitenkin Deus Ex, kun se vaikuttaa vain niin uskomattoman siistiltä pelikokemukselta.

Siinä kaikki tältä erää ja kokeillaan, jos kirjoittelisin tänne aktiivisemmin kuin edelliselle foorumille.

19v Kouvolan metropolissa asuva miehenalku. Pitää pelaamisesta ja siitä höpöttämisestä. Lempipeleiksi yltää yleensä kaikenlaiset roolipelit, morpit ja toimintaseikkailut. Muihin harrastuksiin kuuluu mm. tv-sarjojen suurkuluttaminen ja lumilautailu.

BlackPete, en rupea raottamaan Pandoran lipasta tuon nimimerkin vuoksi, mutta itsestäni voin jotakin kertoa. Lähestyn lujaa vauhti kolmenkymmenen vuoden ikää (no pari vuottaa vielä). En olisi vielä vuosi sitten uskonut että mainitsen jääkiekon, mutta kettupaita pysyy päällä vaikka asunkin Porissa.

Lapsuus meni pääasiassa NESin ja PCllä Lucas Artsin seikkailupelien parissa. Niistä oli siirtyminen Sonyn (ps1/ps2) puikkoihin. Metal Gear Solid 2:n pelattuani läpi jäi pelikoneet nurkkaan, jossa ne sitten pysyivätkin pari vuotta. Tuossa 2009 vuoden puolella tuli hommattua tuo Xbox360 ja viime vuonna sen rinnalle tuli Ps3. Siinäpä se tiivistettynä oli.

Vanhoille foorumeille en juurikaan kirjoittanut, mutta uutisia tuli silloin tällöin kommentoitua. En lupaa myöskään alkaa kirjoittamaan foorumeille, mutta eihän sitä koskaan tiedä.

Espoossa asun ja iältäni olen nuori, mutta kuitenkin liian vanha. Arki rullaa nykyään töiden lisäksi useiden liikunnallisten harrastusten parissa, jonka vuoksi peleille on jäänyt entistä vähemmän aikaa. Tästä syystä boardeille on jäänyt vielä vähemmän aikaa ja viime aikoina (vanhoilla boardeilla) pitkiä itkuvirsiäni on joutunut lukemaan lähinnä kaiken maailman hömppäaiheista provosoituneena.

Uusilla boardeilla yritän olla mallikansalainen ja kirjoitella joskus ihan jotain mukavaakin. Mallikansalainen olen myös siinä mielessä, että Norsukamman tavoin olen jonkin sortin malli, joskin tästä kaikki muut saattavat olla eri mieltä.

Joo hei wan!

22-vuotias miehen alku Helsingin alueelta. Kuulun näihin, jotka ovat näitä viime pelaajalehden sivujen jäsen ja nyt taas täällä uusilla sivuilla myöskin. Pelaaja-lehteä on tullut tilailtua 2010 vuoden keväästä alkaen ja on kyllä erittäin loistava lehti ollut.
Tunnukseni tulee Zalera-nimisestä Esperistä Final Fantasy XII:stä (joka on yksi sarjan suosikeistani ja kyseinen esperi on lemppari) ja FF tarkoittaa tunnukseni lopussa siis Final Fantasya.
Voittekin arvata jo, että Final Fantasy on ylivoimaisesti ollut minulle se tärkein sekä paras pelisarja ikinä, ja osista se VII on se paras ja ikimuistettavin. Lähinnä tulee pelailtua vain PS3:sta, tosin FF XII:n aloitin taas uudestaan alusta PS2:lla. Nii, ja omaan myös hemmetin huonot pelitaidot.

Olen myös metallimusiikin(paitsi bläkkis ei oikein vielä muutamia poikkeuksia lukuunottamatta kolahda) hyvä ystävä, mutta on minullakin myös omat "paheeni" musiikissa.

Morjensta nassuun!

Uudet boardit näyttävät hienoilta vanhankin parran silmissä. Olen ollut pahanlaatuinen idlaaja ja stalkkeri entisillä boardeilla. Keskusteluja olen siis lukenut oikeastaan päivittäin viimeiset neljä vuotta mutta harvemmin olen kirjoittanut boardeille mitään. Tunnen siis boardien väen kuin omat taskuni, mutta kukaan ei tunne minua. Muahhahhaaaaa!

Pelailen pääosin Pleikkareilla, mutta kotoa löytyy myös näytönohjaimen päivitystä vaille nykyaikainen PC, jolla pelaaminen luonnistuu hyvin. Olen yrittänyt kerätä rohkeutta tuon näyttiksen vaihtamiseen nyt Battlefield 3:n julkaisun lähestyessä, mutta saapa nähdä, miten käy... Aikaa ei pelaamiseen nykyään enää ole hirveästi, ja pelinnälkä tulee kyllä hyvin taltutettua PS3:llakin.

Strategiset mitat: 25 vuotta ikää, Pro Gradua vaille valmis KTM, osa-aikainen työntekijä henkilöstökonsultointiyrityksessä, 3/4 ajasta Oulussa ja 1/4 Turussa, tilannut Pelaajaa ensimmäisestä numerosta lähtien.

Tervetuloa kaikki uudet käyttäjät! Toivottavasti saan uusien ihmisten aivoituksia luettavakseni.

Spectre, kohta kolmenkympin kriisin kohtaava helsinkiläinen. Pelaaja-lehteä tilannut 9 vuotta ja boardille kirjoittanut kerran tai kaksi ennen tätä. Hyllystä löytyy Xbox360 ja PS3. Aloittanut pelaamisen 80-luvun puolella 8-bittisellä Nintendolla ja siitä Amigan ja PC:n kautta siirtynyt konsoleihin. Pelaan kun ehdin, mutta eri pelimedioita seuraan päivittäin.

E: kirjoitan huonoa blogia, mistä näkee tarkemmin pelihistoriaa

Tervehdys kaikenkarvaiset (ja toki myös karvattomat) boardilaiset. Tämän nimimerkin takaa löytyy kesällä täysi-ikäistynyt lukiolainen, joka viettää välillä liikaakin aikaa pelien parissa. Peliurani alkoi Super Mario Worldilla tuttujen SNESsillä joskus viime vuosituhannen puolella, mutta "vakavammaksi" harrastus muuttui vasta ylä-asteella. Tuolloin pitkän mac-pelailun jälkeen talouteen rantautui vieläkin käytössä oleva iMac, johon sai BootCampillä XP:n. Oi sitä riemua ja pelien määrää! No, nykyisin pelailen enemmän boksilla edellämainitun konevanhuksen köhimisen takia. Pelimakuni on melko laaja, mutta joitain pelisarjoja ja -genrejä vastustan henkeen ja vereen. Eivätköhän nekin selviä kaikille lähiviikkoina ;) Täällä boardilla meikäläisen viestit tunnistaa helposti liiallisesta hymiöiden, sulkeiden ja lainausmerkkien käytöstä, ellei silmä satu osumaan pullaa mussuttavaan Gokuun tuossa vasemmalla.

Varsinaisia harrastuksia minulla ei pelaamisen lisäksi ole, ellei satunnaista kitaran ränkläilyä lasketa. Musiikkimaku painottuu "klassiseen" metalliin eli suosikkeihin kuuluvat mm. Metallica, Iron Maiden ja Megadeth. Toki tulee kuunneltua modernimpaakin kamaa, mutta metalcore ja suurin osa death metallista ei uppoa. Elokuvien katselu oli aiemmin melko säännöllistä hupia, mutta viime vuosien aikana ne ovat jääneet vähän vähemmälle. Jospa sitäkin touhua saisi vähän heräteltyä nyt koulun helpottaessa.

E: Jaaha, ja heti pitää vaihtaa joku muu profiilikuva tuon mosaiikin tilalle... Omaan ilmeisesti jonkin hyvin lievän OCD:n, koska tälläiset pikkuseikat häiritsevät :D

Terve kaikille!

Olen 19 v. poika Lappeenrannasta. Hiljainen ja varsin rauhallinen luonne, vaitsi joskus käyn hieman kuumana jos ei peli tunnu sujuvan. Olen useasti käynyt tällä sivulla lukemassa uutisia ja kaikea muuta. Uudistuksen jälkeen ajattelin rekisteröityä tänne kun on kerran mahdollista.

Ps3:sella pelailen usein itsekseni ja random pelaajien kanssa kun ei peliseuraa kauhesti ole. Käsikonsoleitakin on jonkin verran mutta niillä tulee pelattua harvemmin. Pidän räiskinnästä, rooli ja seikkailu peleistä, mutta joskus pelailen tappelu ja autopelejäkin.

Templar-nimimerkin taakse kätkeytyy kaikkien rakastamassa Turussa asusteleva 18-vuotias abi. Kiinnostuksen kohteisiin kuuluvat ennen kaikkea musiikki ja pelit. Musiikin saralla uppoaa melkeinpä kaikki aina popista grindcoreen, mutta suosikkeina voisi nostaa esille Medeian, Coheed & Cambrian ja Rotten Soundin (Last.fm:n top 3). Tällä hetkellä tulee pelailtua eniten 360:llä, mutta huushollista löytyy myös mm. Commodore 64, PSP ja Gameboy Color.

Pelaajaa on tullut tilattua numerosta 12 saakka, ja irtonumeroita tuli ostettua jo muutama sitä ennen. Melko pitkään on siis oltu kuvioissa mukana.

Back in black aivan kuin nuoriso sanoo. Siirryin wanhoilta boardeilta saman nimimerkin alle, koska olin jotenkin kiintynyt siihen. Lapsenomaisen nimimerkin taakse kätkeytyy melkein 19-vuotias abiturientin retku, jonka elämää hallitsevat pelit, leffat, sarjakuvat, kirjat, ulkoilu, hyvät ystävät, ruoka ja juoma. Jos jotain vielä itsestään pitää mainita niin jossain määrin tärkeitä ovat myös nämä "vihreät-arvot" ja siihen liittyvät asiat. Eläimet, luonto jne. Profiilista löytyy lisää infoa lempipeleistä sun muista ja PSN:n puolella saa pyytää kaveriksi, kannattaa kuitenkin huikata olevansa boardeilta.

Haaveilen radiojuontajan urasta (tästä syytän Ylex:n retkeältä vaikuttavaa toimitusta), omasta ravintolasta, ja olisi myös mukavaa päästä ideanikkariksi vaikkapa Nintendolle, Insomniacille tai vaikka ihan oman pelifirman puikkoihin. Päässä pyörii myös oman kirjan idea. Näistä sitten vain valitaan mitä isona aletaan tekemään :D.

Hage on nuorehko ylä-astetta käyvä poika Oulusta, joka parhaansa mukaan yrittää olla päästämättä pahoja aivopieruja, mikä on yllättäen onnistunut vanhoilla boardeilla yllättävän hyvin. Olen enimmäkseen satunnaispelaaja, mutta olen kiinnostunut lähes kaikesta pelaamiseen liittyvästä. Pelien ohella kulutan suuresti koskettimiani, elokuvia, musiikkia ja Mountain Dewiä. Suosikki pelisarja on ehdottomasti Sly Coopper, jota on tullut pelailtua useamman kerran ensin isukin kanssa ja myöhemmin isä minun kanssa. Monta upeaa peliä on kokematta ja viellä useampi jää siihen että pelaan kavereilla niitä. Pääkonsolina toimii Ps3, vaikka yritänkin pitää pelaamisesta taukoa, mikä ei tietenkään onnistu hyvin kiitos ystävämme Minecraftin.

Musiikki on minulle erittäin tärkeää. Suosikit vaihtuvat viikoittain ja jokaista tyylilajia kuuntelen vähän enkä väheksy yhtäkään niistä. Aina löytyy joku hyvä biisi oli se sitten metallia, screamoa tai poppia.

Pahoittelen mikäli viesti tuli toistamiseen. Jotain kamalaa tapahtui en viellä tiedä mitä.

E: viellä ei näytä pahalta

Hellurei ja hellät tunteet, Zomoxohan se tässä. 17-vuotias, usein ihmisiin sekoitettu olento, joka elää aika vahvasti videopeleistä ja internetistä. Tämänhetkisen tehtäväni puitteissa olen soluttautunut ihmisten hallitsemaan yhdyskuntaan yhtenä turrien suuren valtakunnan edustajista. Valitettavasti kaikki muu tieto tehtävääni liittyen on visusti salattua, joten joudun keskeyttämään aiheen tähän.

Pääasiallisina pelialustoinani toimivat PC, PS3 sekä Wii. Muita kiinnostavia juttuja ovat piirtäminen, anime sekä yleinen toilailu ja sekoilu.

Heippatirallaa, ja auf wiedersehen.

Hei vaan kaikille.
Täältä tullaan uudelle saitille uusin, hyvin mielin. Hämeenlinnasta tälläinen normaali pelaaja. Pelikoneina toimii aktiivisesti PS3, mutta joskus PC:llä ehdin pelata myös. Tavoitteenani olisi kirjoitella enemmän foorumeille, vanhalla sitilla kirjoittelu jäi vähäiseksi. Syynä yksinkertaisesti se, että en ikinä keksi mistä kirjoittaa. Jos homma lähtee nyt paremmin liikkeelle.

Moi! Koska ensivaikutelma on tärkeää, aattelin kertoo vähän ittestäni. Mä oon Ville ja mä oon, hui kauhistus, pelaaja. Oon kotoisin stadista ja kirjoittelen juttuja työkseni.

Oon sellainen tosi junnun näköinen jamppa, jonka oikea ikä tuntuu yllättävän ihmiset. Paitsi sitten, kun kasvatan parran ja viikset. Mun on välillä tosi vaikeeta keksiä mitään puhuttavaa kenenkään kanssa, siksi oon yleensä hiljaa vaikka pitäisi olla äänessä. Keskitynkin yleensä kirjottamaan, jotta voisin koota ajatukset kasaan ajan kanssa ja esittää ne suht. koht. järkevästi. Niiku.

Pelaan tosi paljon, koneina kaikki mahdollinen. Paitsi kännykät. Niihin en lähde sortumaan, koska aika ei aina riitä oikeisiinkaan peleihin. Toisaalta, ei meikäläisen aataminaikaisella kännyllä mitään pelejä pelattaisikaan, mutta sillähän ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Tykkään tarinavetoisista peleistä ja mulla on mun kaveriporukan tapaan outo fiksaatio Nolan Northiin, David Hayteriin ja ääninäyttelijöihin ylipäätänsä. Ihan sillein terveellä tavalla.

Tykkään hiipiä pahvilaatikossa ja pelaaminen on hauskinta omassa rauhassa tai istuessa kanssapelaajien kanssa samalla sohvalla. Tai no, voi joku halutessaan istua lattiallakin, jos sohvalle ei mahdu. Leikin olevani myös taiteellinen, vaikka en osaa piirtää edes tikku-ukkoa tai soittaa edes perusotteita. Aattelin ryhtyy kirjottelee tänne enemmänkin -- ehkä vähän asiallisemmin, ehkä vähän tällein näin.

Moikka vaan kaikille pelaajille!

Tämän nimimerkin takaa löytyypi 16-vuotias poika Pohjois-Pohjanmaalta jonka oikea nimi on Jani. Opiskelen datanomiksi jos jotakin kiinnostaa.
Olen varmaan myös tuttu joillekkin edelliseltä pelaaja-boardeilta, vaikka ei kovin paljon sinne kirjoittanut.

Nykyään tulee pelattua Ps3:lla eniten vaikka pc ja xbox löytyy. Syy voi olla että playstation on ollut jo vuodesta 1998.

Jim Carreyn komean naaman ja nimimerkin Stiguissimo taakse kätkeytyy 18-vuotias lukion kolmannen vuoden opiskelija. Itsestäni voin kertoa että ihmiset yleensä joko vihaavat tai rakastavat minua. Minua parhaiten kuvaavat adjektiivit ovat itsekäs, impulsiivinen, välinpitämätön ja huonon itsekontrollin omaava ihminen. Vanhalle sivustolle en kirjoitellut koskaan aktiivisesti mitään, mutta ehkä tämä uusi look saa mielenkiintoni heräämään. Pelaajaa olen tilannut viime Digiexposta lähtien, jolloin kuvankaunis nainen sai minut tilaamaan lehden. Irtonumeroita on tullut ostettua kuitenkin pari vuotta. Pelejäkin tulee joskus pelailtua, vaikka on nyt jäänytkin kesän ja syksyn aikana vähemmälle. Loppuvuoden pelitulva pistää kuitenkin taas pelaamaan joten täytyy sitä vähän säästellä :)

Moi kaikki vanhat ja uudet käyttäjät.

Olen se sama 19-vuotias maalaispoika, joka aina valittaa niistä televisioiden kuvasäädöistä ja kaikenmaailman aseisiin liittyvistä asioista jne. Aika pikapikaa varmaan aivosolut raksuttavat, että kirjoitajana on se "kamikazemanne" niiltä vanhoilta boardeilta, mutta nyt uuden boardin myötä nimimerkki vaihtui aavistuksen lyhempään. Ava kuitenkin on ja pysyy maailmanlopun porteille asti.

Vanhoilla boardeilla en ollut kovinkaan aktiivinen, vaikka hyviä Xbox Live kavereita tulikin hommattua oiken mukavasti. Olihan siinä niitä klaanihommeleitakin ja sillee. Mutta mutta toivottavasti tämä uusi boardi toisi vähän aktiivisuutta tähän kirjoitteluunkin.

Lainaus käyttäjältä haamupoika+

Opiskelen datanomiksi.

Meikäläinenkin opiskelee Datanomiksi joten nyt Zenoxilla on kaksi kohdetta. En vain ymmärrä tätä onkohan tämä nyt oikea muoto, datanomi syrjintää?

Oon 1992 (04.11) syntynyt Tamperelainen Duunari. Olen pääasiassa PC pelaja, mutta Rock bandien takja löytyy nurkasta Xbox 360 ja Pari rikkinäistä psp:tä. Tulevaisuudessa olen kuitenkin vielä PS Vitan ostamassa. Harrastan kaikkea historiaan liittyvää ja olen kuulemma siinä taitava. Minut voi bongata keskustassa työvoimatoimistossa, koskikeskuksen lähettyviltä ja Fordin pikkuiruisessa kupla-autossa. Fingerpori paita ja vammainen ulkonäkö ovat myös varmoja merkkejä.

Lempimusiikki ? Wanhaa rokkia kuten Def lepardia, Bon Jovia ja Policea tykkään kuunnella. Perinteinen örrimörri metalli ja tekno on perseestä. Eri aihepiireistä ja artisteilta kuitenkin löytyy paljon erilaisia suosikkipiisejä. Leffasuosikkeja ovat ne kolme PJ:n fantasiaklassikkoa.

Moi! Ensivaikutelman ollessa tärkeä, ajattelin kaivaa arkusta pari sanaa itsestäni. Mä oon pelaaja ja oon kotoisin stadista ja kirjoittasin meiluusti juttuja työkseni.

Ja loppuu se Arvekarilta kopiointi... Joo elikkä olen stadista ja täällä asunut koko ikäni. Eli yhdeksäntoista vuotta ja pari hassua päivää päälle. Lukio on käyty ja opiskelen nyt yliopistossa. En mitään peleihin liittyvää valitettavasti, mutta aihe ehkä vähän liippaa sinne päin ja katsoo mihin tuleva sitten johtaakaan. Lähtökohtaisesti minua ei oikeastaan työksi hirveästi pelien tekeminen kiinnosta, vaan enemmän esim. hardiksen kehittäminen tai toisaalta lehtiin ja verkkoon kirjoittaminen. Tiedän, ettei näillä kahdella ole oikeastaan mitään yhteistä, mutta on vaikea päättää kumpi oikeasti kiinnostaa enemmän. Luonteelta kaadun Villen viestin suuntaan. En ole erityisen hyvä puhumaan, mutta osaan ilmaista kyllä itseäni kirjoittamalla ihan hyvin. Ja nuoren näköinenkin olen ikäisekseni, mikä ei kyllä oikeastaan haittaa.

Pelien pelaaminen on vuosien varrella kulkenut aika hyvin sinikäyrää pitkin ja nyt ollaan siellä mäen alapäässä. Aikaa ei jää tarpeeksi ylimääräiseen ja sitten kun sitä on, niin notkun jossain pelaajalehden boardeil tai luen kirjoja, kun pitäisi keskittyä siihen pelaamiseen. Mutta kyllä se mäen nouseminen tässä taas pikku hiljaa alkaa. Kiinnostus pelejö kohtaan ei ole laantunut, mutta olen ehkä tullut liian valikoivaksi pelien suhteen. Tulee ostettua vain hyviö pelejä ja niitäkin luvattoman vähän.

Harrastan edelleen viiden vuoden jälkeen, sitä mitä kaveri tuossa profiilikuvassani tekee. Haluaisin kyllä vaihtaa kuvan johonkin toiseen, mutta ei sitä oikein enää toisaalta voi, kun täällä on useamman vuoden pyörinyt. Muita harrastuksia ovat ehdottomasti podcastit ja striimit. Kuuntelen noin seitsemää eri podcastia melkein joka viikko aina kun uusi jakso ilmestyy. Katson myös pelistriimejä useana päivänä viikossa. Ennen katsoin melkein joka päivä, mutta nyt sekin on vähän jäänyt. Striimaus on ehdottomasti paras tapa tutustua peliin, jota ei ole pelannut. Suomessa on mahtava striimaus henki ja useita oikein hyviä striimajia.

Arvekarille vielä, että tuo tekstisi on ehkä parhaimpia mitä olen nähnyt sinun sivuille kirjoittavat. Älä ihmeessä ota liian asiallista tyyliä. Se jääköön sinne lehden sivuille. Foorumi ei saa olla liian kuiva.

Morjensta,

Minut jotkut harvat saattavat muistaa entisiltä boardeilta, vaikka en kovin paljoakaan sinne kirjoitellut. Olen siis pian 17-vuotias poika Keski-Suomen tuppukylästä joka aloitti pelaamisensa jo varhain Super Nintendolla. Nykyään pelaamisen lisäksi harrastuksiini kuuluu kitaransoitto, jonka aloitin vasta noin puoli vuotta sitten eli aika keltanokka olen vielä.

Tällä hetkellä pelaan lähes pelkästään PS3:lla, mutta myös Wiillä tulee pelattua esim. virtual consolesta ladattuja pelejä, kuten Zeldoja.

Btw. Älkää ihmetelkö tätä ristiriitaa kuvani ja nimimerkkini välillä.