Pelimaratonit, streamit jne. / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelimaratonit, streamit jne.

Eli, ketju on omistettu kaikenlaisille pelimaratoneille ja sen sellaisille striimauksille. Pelimaratonin ajatus yksinkertasuudessaan on että kerätään porukka kasaan ja pelataan joitakin pelejä parin päivän ajan, kuten viikonloppu. Pelaamisen ohessa toki sydään pitsaa, juodaan kokista ja heitetään läppää. Useampi pelimaratoni pitää yllä striimin aikana myös chattia, jolloin maratonista tulee vuorovaikuttavampi. Mikäli tiedät jonkun mielestäsi mielenkiintoisen pelimaratonin olevan tulossa niin kerro siitä toki.

http://www.reddit.com/r/gamemarathons sivulta voi bongailla tulevia satunnaisia maratoneja.

Joitakin tunnettuja maratonien pitäjiä joidenka sivuja kannattaa silloin tällöin kurkkailla:
Paskat maalarit
Random Gaming Group
TRMP (myös striimauksia päivittäin)
Speed Demos Archive
The Speed Gamers
Desert Bus For Hope
Mario Marathon Team
Extra Lives

Myöskin The Real Men's Playground eli TRMP järjestää ajoittain pelimaratooneja ja tälläkin hetkellä striimeissä on pelattu pelejä lähes joka päivä!
TRMP:n sivut
Suora linkki TRMP:n livestream kanavalle!

PS: Suunnitteilla on loppuvuodeksi useamman päivän kestävä maratooni!

Kaikille Minecraftista kiinnostuneille voin vilpittömästi suositella FyreUK:n streameja. Ehkä parhaimmat rakentajat koskaan minecraftissa tekevät streamin ( lähes ) joka toinen lauantai. Jos tulee muutoksia niin pojat julkaisevat päivityksiä Twitteriin ja Facebookkiin nimellä Firedragon04. Itse oon kattonut noita kesän alusta lähtien enkä ole kertaakaan pettynyt.

FyreUK Youtube channel
Streamien ajankohdat
Livestream channel

voikos ps3:lla streamaa ilman tietokonetta?

Lainaus käyttäjältä Moromopo+

voikos ps3:lla streamaa ilman tietokonetta?

No ilman mitään hirveää kikkailua tuo tuskin onnistuu millään ilveellä. PS3:ssa pitäisi olla joku softa, joka pukkaa kuvan suoraan jollekin palveluntarjoajalle (livestream, justin.tv, ustream..). PS3:n striimaamiseen ei tarvita kuin capture card ja kone, joka pukkaa kuvan nettiin.

Lainaus

PS: Suunnitteilla on loppuvuodeksi useamman päivän kestävä maratooni!

You mean useamman viikon? :D Viimeksi setti oli niin maan tajuttoman hauskaa, että innolla odottelee teiltä uutta rutistusta. Kannattaa katella myös noita TRMP:n päivittäisiä striimejä. Aina sattuu ja tapahtuu kaikenlaista.

Itse olen pelimaratonien (en niinkään yksittäisten striimien) suuri ystävä ja suurkuluttaja. Speedgamersissa olen semi-aktiivisesti vaikuttanut jo kohta kolmisen vuotta ja seuraillut mielenkiinnolla TRMP:n monnien pelailua. Myös entisaikojen (onko miestä näillä boardeilla näkynyt?) boardeilta tuttu Digitalexecuter maratoneineen on ollut ilahduttavaa seurattavaa. Haaveena olisi joskus päästä mukaan jonkinlaiseen maratontoimintaan lähinnä pelaajana sillä mikä onkaan parempaa egolle kuin vedellä huikeita suorituksia pelissä X ja jauhaa sontaa samaan aikaan...

Aktiivisesti on tullut maratooneja katseltua, lähinnä näitä kotimaisia, eli Random Gaming Groupia ja Paskoja Maalareita.

Mutta sitäkin ahkerammin olen yksittäisiä striimejä katsellut joita löytyy ihan suomeksi täältä. Striimit ovat päällä, kun siinä on vihreä sieni, ja offlinessa kun on punainen sieni. Striimaajia on toki paljon enemmän, mitä tuossa sivulla näkyy. Päivittäin lähes koko ajan on jonkun striimi päällä, viikonloppuna saattaa olla lähemmäs kymmenkunta samaan aikaan.

Ja Norsukammalle tiedoksi, että Digitalexecuteriakin tuolla ylläolevan linkin sivustolla näkee striimaavan ja chateissa keskustelevan. Mutta nykyäänhän hän kuuluu The Real Men's Playgroundiin, jota CthulhuBard tuossa ylempänä mainostaakin.

TRMP:n ensimmäinen virallinen livelähetys TRMP: Gaming, eli nykyinen Kaaospartio, pyörähti käyntiin 17.12.2010. Tätä hienoa tapahtumaa ja TRMP:n striimauksen yksivuotis-syntymäpäiviä vietämme TRMP: X-Mas Special merkeissä. Tiedossa on siis The Real Men Marathonin tapaan pelimaratoni jossa pelejä pelataan yötä päivää eri TRMP:läisten voimin. Meno alkaa perjantaina 16.12. kello 18:00 alkaen ja loppuu vasta sunnuntaina 18.12. kello 18:00. Koko touhua kestää siis 48h yhteen soittoon. Mukana ovat monet jäsenemme striimien, videoiden ja tekstien takaa. Kannattaa olla mukana, tätä ei kannata ohittaa. Striimiä voi seurata tutusta osoitteesta: livestream.com/trmplive
Tarkempi aikataulu ja pelilista julkaistaan lähipäivinä.

Virallisen maratoonimainoksen voi käydä katsomassa tästä. Yleisen viihtyvyyden kannalta kannattaa käydä myös lukaisemassa säännöt ennen juhliin liittymistä.

www.trmp.fi

Achtung. TRMP maratoni alkoi. Mars katsomaan siis ja kahvinkeittimet porisemaan, jos joltain meinasi unohtua (kuten eräältä).

Joulu meni, mutta nyt iskisi vuoden pääteeksi varsinainen marathonijamboree. Setti on mielenkiintoinen; kaksi Zeldaa, Kirby ja Halo. Toteutuksesta en puhu mittään. Pitäisi olla useampi näyttö, jotta voisi kaikkia maratoneja seurata samaan aikaan, hmmm.

The Marathon Man
Games: The Legend of Zelda, The Adventure of Link, A Link to the Past, Link’s Awakening, Ocarina of Time, Majora’s Mask, Oracle of Ages, Oracle of Seasons, Four Swords, The Wind Waker, Four Swords Adventures, The Minish Cap, Twilight Princess, Phantom Hourglass, Spirit Tracks, Skyward Sword
Starting Date: December 27, 2011
Marathon Length: 96 Hours
Stream Link: http://www.justin.tv/themarathonman
Website: http://www.marathonman.net

RetroMarathons’ Halo Marathon
Games: The Halo Series
Starting Date: December 27th
Marathon Length: Game completion with a 48 hour cap
Stream Link: http://www.twitch.tv/halomarathon2011
Website: http://www.halomarathon.org

Power Glove’s Kirby Marathon
Games: Kirby’s Adventure VS Kirby’s Nightmare in Dreamland, Kirby’s Dreamland, Kirby’s Dreamland 2, Kirby’s Dreamland 3, Kirby SuperStar, Kirby 64, Kirby and the Amazing Mirror, Kirby Air Ride, Kirby’s Epic Yarn, Kirby’s Return to Dreamland
Starting Date: December 27th, 2011
Marathon Length: 3-4 Days
Stream Link: http://ustream.tv/channel/powerglovemarathons
Website: http://powerglovemarathons.org or http://www.facebook.com/PowerGloveMarathons

Zeldathon for Child’s Play
Games: Zelda 1, Zelda 2, Link to the Past, Link’s Awakening, Ocarina of Time (Race), Majora’s Mask (All-Mask Run), Oracle of Seasons/Ages (Race), Minish Cap (3-Heart Run, First Dungeon Blindfolded), Wind Waker, Phantom Hourglass, Spirit Tracks, Twilight Princess, Four Swords (Four Player), Four Swords Adventure (Four Player), Skyward Sword (Full Playthrough), Faces of Evil (Goal), Wand of Gamelon (Goal), Zelda’s Adventure (Goal)
Starting Date: December 29, 2011
Marathon Length: 7 Days
Stream Link: http://zeldathon.net
Website: http://zeldathon.net

Ja vielä; Vuoden 2012 aloittaa terävästi vanha pumppu SpeedDemosArchive.

Awesome Games Done Quick 2012
Players/games: http://speeddemosarchive.com/marathon/schedule/
Starting date: January 4 at 3PM EST
Marathon length: About 128 hours
Website: http://speeddemosarchive.com/marathon/

Digis ei ole ilmeisesti itse laittanut maratonistaan tänne ilmoitusta, mutta pistetään nyt kuitenkin. Elikkä mikäli hyvät jutut ja hauskanpito maratonin muodossa kiinnostaa, niin Perähikiän Pelaajat striimavat tällä hetkellä 48h maratooniaan. Pelinä tällä hetkellä menossa Ape Escape. Tämä on ilmeisesti heidän toinen maratoninsa. Ja modeilla on värit, muut pitävät mustaa väriä chatissa. Ei capseja, linkkejä tai boldauksia ilman lupaa.

Perhahikian Pelaajat 48h Maraton

TRMP presents pääsiäismarathoni.

Super Mario -faneille olisi mitä luultavimmin herkkua luvassa, sillä tänä viikonloppuna olisi luvassa Mariothon 2!

Date: Friday, May 04, 2012 - 2:00 pm
Duration: 3 Days
Kotisivu
Streami

We are a group of young adult gamers who want to give back to the community. We love playing games and we thought this would be the best way for us to contribute. The event is coordinated by Josh Stelting, with a great amount of help from the people you see on the left and right of this page.

http://genstream.net/versus/bsstream.html sivulla on tällä hetkellä menossa 72 tunnin Mega Man maratooni

Nyt menossa paskojen maalareiden maratooni täällä. Pelinä tällä hetkellä Bayonetta. Minut tunnistaa chatissa nimimerkillä Ylivalottaja.

Tuota Mega Mania tuli katottua ja kohtuu hyvää settiä oli. Tuumasin että hemmetti pakko ne X9 tai Zero 5 on joskus tulla, mieluusti tehokonsoleille edes toinen! Tietty Mega Man 11 menisi myös, mieluiten sellainen SNES-tyylinen.

Hieman puun takaa tuli Summer Games Done Quick, jolla on asialla vanha luotettava Speed Demos Archive. Maratoni alkoi jo 24. ja päättyy 28. päivä. Tätä kyllä tulee varmasti seurattua, listalla on julmettu lista helmiä, kuten Castlevaniaa, Duck Talesia, Final Fantasya, Mega Mania, Sonicia, Mariota, Metroidia ja monia muita.
Striimi - http://speeddemosarchive.com/
Lista - http://speeddemosarchive.com/marathon/schedule/

Kauhupelejä pelaillaan Scare to Care 2:ssa myös tämän viikonlopun.
Striimi - http://www.twitch.tv/scaretocare2
Pelit - Amnesia: the Dark Descent, Call of Cthulhu: Dark Corner of the Earth, Dead Space, Left 4 Dead 2, Maniac Mansion Deluxe, Penumbra, Resident Evil 0, Silent Hill 2

Kesän korkkaa TRMP:n viikon mittainen maratoni kesäkuun 11.-18. päivä. Saas nähdä miten jampat tästä selviää ja miten itse. Onneksi jollakin on lomaa. Etenkin Redneck Rampage ja Commander Keen -putki tulisi ainakin tihrustella nostalgiamielessä, niin paljon kuin noihin tulikin joskus aikaa upotettua.
Lista - http://www.trmp.fi/the-real-men-marathon.html.

Kun Peliruukun jannut heitetään samaan huoneeseen, mitä siitä syntyy? No helvetinmoinen 24h soppa joka räjäyttää tai vähintään liiskaa nauruhermonne kappaleiksi pelien pyöriessä sivutekijänä.

Peleinä onkin sitten teidän äänestämänne pelit ja pelaamisen hoitavat Arkkis, Mikkis, Terminaattori ja uusin lisäkkeemme Garu. Mukana kuullaan myös CthulhuBard ja Fantroid ja muita mukavuuksia!

Tuttu Striimiputki Warmup tullaan järjestämään niinkuin hieno kilpailukin missä on taas mahdollisuus voittaa upeita palkintoja! Tulkaa kanssamme nauttimaan menosti täysin rin.. eh.. ohjaimin ;)

Aikatauluista ilmoitellaan myöhemmin kunhan pelit on julkistettu! Mutta takaan että ette tule pettymään! Ja menkäähän siitä äänestämään!

Peliäänestys tästä: peliäänestys!

Peliruukun kotisivut.

ja vielä linkki Facebook eventiin tässä!

Hieno työtä jätkät!! Peliruukun maratoonia tulen mieleellään tsekkailemaan, ellei velvollisuudet suolla ole silloin esteenä. Niin tai näin, on edessä ensin, kuitekin TRMP:n oma koitos. The Real Men's Marathon !!! !
Ja huomenna alkaa, joten olkaahan pojat ja tytöt siellä näyttöjen takana valmiita. Viikonmittaista striimiputkea ei ole vielä suomalaisvoimin pidetty niin, että se nettiin striimattaisiin, joten kannattaa ehdottomasti tulla katselemaan tätä hienoa ja pitkää koitosta.
IMAGE(http://www.trmp.fi/uploads/3/1/9/4/3194959/8056210.png)

Sriimi löytyy totta kai sieltä tämän kerjun lukijoille jo varmasti todella tutusta osoitteesta:

livestream.com/trmplive

Meikä ainakin meinasi jälleen kerran uhrata yöuneni teikäläisten massiivista koitosta varten, kun niin moni mielenkiintoinen peli näyttäisi listalta löytyvän. Mitään lomaahan tässä ei ole mailla tai halmeilla, joten pitänee töissä leikkiä pirteää. Harmi vaan, että jalkapallo vie myös leijonanosan katseluajasta, mutta pelejä tuskin tulen maratonin aikana pelaamaan, jotta aika riittäisi. Eniten odotan omaa suosikkiani, eli Commander Keenien läpipeluuta. Nähdään huomenna striimissä!

Perähikiän Pelaajien kolmas maratooni meneillään ja kestää aina maanantaihin 9.7 klo 17:00 asti.
Tulkaa paikalle seurailemaan ja muistakaa lukea SÄÄNNÖT!

Ensi sunnuntaina 21.10. Peliruukku järjestää Forza Horizonin julkaisun
kunniaksi (julkaisu 23.10. Yhdysvalloissa) mielettömän maratoonikilpailun
Forza Motorsport 4 pelissä! Kisailu alkaa kello 13:00 ja päättyy
viimeistään 22:00.

Ratana toimii legendaarinen Nordschleife jolla on pituutta reilut 20
kilometriä kierrosta kohden ja tätä
rataa meinataan ajaa 40(!!!) kierrosta Nissan Datsun 510 autoilla!
Kilpailulle tulee siis kestoa suunnilleen 8h, riippuen täysin
kuljettajien ajotaktiikoista! Tässä kisassa ei tunneta mitään
yleisiä taukoja, paitsi kuljettajien omat varikkopysähdykset ja taktiset
kusitaukonsa jne.

Kisaan mahtuu yhteensä 16 kuljettajaa ja Peliruukusta ajamassa on
ainakin Arkkis, Bardi, Garu, Korpinsiipi ja MetazoanCookie!

Alla vielä linkki ajoihin ilmoittautumislomakkeeseen. Valitsemme
ilmoittautuneista täytettä että saadaan kaikki 16 kuskia täyteen ja
valituille ilmoitetaan sähköpostitse tai viestinä Xboxin kautta.
Ensimmäisinä ilmoittautuneet ovat etusijalla.
http://peliruukku.net/marathon/

Ajelut striimataan täällä: http://twitch.tv/peliruukku

Ilmoittaudu: http://peliruukku.net/marathon/
Katso: http://twitch.tv/peliruukku
Uutinen: http://dome.fi/pelit/ajankohtaista/kestaako-datsun-40-kierrosta-nordschleifella-seuraa-kisa-livena#kommentit
Teaser: http://www.youtube.com/watch?v=a1mLe41Uefs
Tiedotus: http://www.youtube.com/watch?v=0GX7d8O6W2Y

DOTA 2 DREAMhack 2012
Liquipedia Dreamhack 2012 Dota 2

Jäljellä on siis vielä turnauksen parhaat pelit. Ja ehkäpä suuri yllätys tähän asti on ollut se, että Dota:n suuri hallitsija Navi tipahti jo pois turnauksen ratkaisu peleistä. Navi tipahti siis karsintojen ensimmäisellä kierroksella EG:tä vastaan

JoinDota Toinen peliin liittyvä sivusto josta näkee saman turnauksen striimin.

Viikon mittainen Awesome Games Done Quick on jälleen täällä ja vastuun kantaa tuttu Speed Demos Archive ryhmä, joten luvassa on raudan kovaa osaamista ja toivottavasti hulvattomia glitcheillä huvittelua. Mukana on runsaasti unohtumattomia klassikoita, kuten Ape Escape, Donkey Kong 64, Banjo-Kazooie, Sonic 2, Super Mario World, Amnesia: The Dark Descent, Commander Keen 5, Mega Man 4, Castlevania: Symphony of the Night, Metroid Prime ja paljon muita, täysi lista ja aikataulu täällä.

Lainaus käyttäjältä Burning

Viikon mittainen Awesome Games Done Quick on jälleen täällä ja vastuun kantaa tuttu Speed Demos Archive ryhmä, joten luvassa on raudan kovaa osaamista ja toivottavasti hulvattomia glitcheillä huvittelua.

öoasdfuY)=&9öuhdf)/&)#HOJfhuw¤. Sama suomeksi: Hemmetti, mulla alkaa intti huomenna. Pitänee tsiigailla listan kanssa mielenkiintoisimmat juoksentelut myöhemmin twitch-videoista, koska viime vuotinen oli oikein mukavaa viihdettä. Sivut näkyvät olevan nyt nurin, mutta suora stream toimii.

E: Jihuu! Twitchillä on iPhone appi, joten saatan pystyä katsomaan joitakin pätkiä livenäkin.

Lainaus käyttäjältä Munkk1

Sivut näkyvät olevan nyt nurin, mutta suora stream toimii.

Niinpä näyttää olevan nurin niitten sivu, kaiketi jotain "teknistä alkukangertelua", mutta suora antama linkki toimii, kiitos tästä.

On muuten todella kovaa kamaa tuossa listassa. Super Meat Boy on pakko katsoa ihan periaatteesta ja muutama muukin on samalla tasolla. Ainakin kisat ovat mielenkiintoisia. Varovaisetkin aika-arviot ovat peruspelaajalle yhtä naurettavan kuuloisia kuin ennenkin.

Onko mitään toivoa streamata videota kun minulla on maksimi upload vain 50kt/s?
Aika pitkään ollut haaveena vetää gran turismossa 24h lemans kerralla läpi ja jos sitä streamaisi livenä vaikka tubeen niin kyllähän siitä varmasti saisi lisää motivaatiota.

GT4:n kanssa aikoinaan koitin vetää nyrreä tuon 24t, mutta oli pakko mennä nukkumaan 16 tunnin ajamisen jälkeen. Tosin tein sen virheen, että aloitin ajamaan ratilla joten taukoja oli pakko pitää. Jos olisin aloittanut padilla niin ainakin 18 tuntia olisi tullut ajettua.
Kaikista pahin asiahan tuossa on vain se tylsyys. Samaa rataa ympäri ja ympäri. Tarttis olla kokoajan joku jolle puhua jotain niin ei ihan niin tylsää olisi. Kyllä minä vielä tuon unelman joskus toteutan perkules.

Ja minulle on siis ihan sama vaikka video olisi jollain 240p laadulla 15fps kunhan siitä jotenkin selvän saa.
Tarkoituksena ei siis ole kuvata pelkkää peliä vaan muutakin kämppää ja samalla siinä jutella jotain ja ihmiset voisi sitten jotain kysellä kommenteissa samalla tai jtn ja siitä saisi taas lisää puhuttavaa joten pysyisi virkeämpänä.

Ite kans ajattellin joskus toteuttaa ajatuksen striimaamalla jotain kun tulee pelailtua. En tiedä miten se sitten luonnistuu 1Mt yhteydellä. Twitch ja Justintv on kai ne parhaat tuohon tarkoitukseen soveltuvat striimauspalvelut. Tuommoista videokaappauskorttia olen ajatellut kuin Corel Roxio Game Capture HD PRO josta löytyy myös HDMI. Jollakin kokemuksia tuosta laitteesta/vastaavasta ja millainen nopeus tosiaan striimaukseen olisi riittävä?

Onnea vain Parikselle 24h yrityksessä :) Kyllä se vähän puulle maistuu pitkän päälle mitä itekin joskus koittanut ajaa noita kestävyyskisoja GT4:ssa. 6 autoa pyörii radalla ja päivän muuttumistakaan ei tapahdu. Voisihan tuota tulla kattomaan kuinka homma etenee jos meinaat tosiaan pysyä tolpilla tuon ajan. Xlink Kai tukee näennäisesti peliä, joten pieni mahdollisuus on jos sitä voisi pelata xlinkillä porukalla, en ole koskaan kokeillut. Vanhalla Xboxilla tuli joskus pelailtua xlinkissä Forzaa kylläkin.

Ainakin oma striimaamiseni, n. 250Kt/s upilla on toiminut aivan loistavasti laadusta tinkimättä. Itse striimailen Twitchissä nimimerkillä Ylivalottaja, ei siis sillä, että ketään kiinnostaisi. Ainoa striimiohjelma, jota olen käyttänyt on Xsplitin ilmaisversio, joka on rajoituksistaan huolimatta hyvä vehje. Capturecardeista minulla ei ole mitään tietoa, mutta niillekkin löytyy oma keskustelu "laitteet ja rauta" osastolta.

Laittakaa vaan niitä nicknameja ja striimi-ilmoituksia tänne, sillä ainakin itseäni kiinnostaisi katsella.

Kannatta melkeinpä suomi striimejä katsella osoitteesta www.nesretku.com, tuolta löytyy rutkasti suomalaisia striimaajia. Sivusto toimii mainospaikkana ja sieltä voi sitten valita mieleisensä striimaajan/pelin.

Taas yksi striimi ohi.

Muokkailen tätä kommenttia aina kun on tiedossa striimiä!

Tänä viikonloppuna olisi vaihteeksi Paskat Maalarit Maratoni. Edelliset kaksi maratonia olen seurannut ja hyvää settiä on ollut. Mukana ollaan taas.

Linkkinne & aikataulut.

E: Niin ja se linkki striimiin jota ei jostain syystä sivustolla näytä olevan, tai sitten olen vain sokea, joten tässä näin ja tässäkin.

Toivottavasti tämä ei tule liian myöhään. Ennen kuin väki kirmaa juhannuslaitumille niin Mario Marathon 6:sta pukkaisi. Huomenna iltapäivällä meidän aikaa pitäisi alkaa jos laskuriin on luottamista. Mitä nyt aikaisempia olen aikaisempia paria seurannut niin helkkarin asiallista meininkiä on ollut. Kaikkiaan kolmisen päivää maratonilla mittaa, joten aikahan siinä kuluu kuin siivillä tuota katsoessa.

Peliruukku peliryhmä järjestää elokuussa taas striimiputken joka on kuudes pelimaratooni kyseiselle ryhmälle. Striimiputki kestää 48h, eli alkaa perjantaina 9. elokuuta klo 18 ja päättyy sunnuntaina 11. elokuuta klo 18.

Ohjelma on seuraavanlainen:

Pe 18:00 - RedRawNes - Tomb Raider - Anniversary

La 00:00 - Mikkis - Battlefield: Bad Company
La 06:00 - Arkkis - ZombiU
La 12:00 - Timodus - Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2
La 18:00 - Akselmo - Rise of the Triad

Su 00:00 - Wollter - Call of Juarez: Gunslinger
Su 06:00 - Garu - Luigi's Mansion
Su 12:00 - Termis - Far Cry 3: Blood Dragon

Tervetuloa seuraamaan pelailuja: http://twitch.tv/peliruukku
Lisätietoja maratoonista: https://www.facebook.com/events/480520968697983/?ref=2

Jos on aikaa tapettavana, poikkea osoitteeseen http://www.twitch.tv/nasunortti katsomaan pienimuotoista The Dead Linger-striimiä! Yksinpeliä on tarjolla ja tarkoituksena on pitää hauskaa!

Edit: Striimi on ohi.

IMAGE(http://gamesdonequick.com/static/res/img/agdq2014logos/3.png)

Vaihteeksi AGDQ:ta pukkaa. Pelejä on jälleen kymmeniä ja maratoni kestää viikon verran, yhteensä noin 156 tuntia. Varsin viihdyttävää katsottavaa mitä aikaisempia katsellut.

Striimi ja aikataulu. (ajat suomiaikaa)

Valinnainen vaihtoehto jos pääsivu poissa linjoilta:
Striimi - http://www.twitch.tv/speeddemosarchivesda
Aikataulut - http://allspeedruns.com/agdq-2014-schedule (+7h suomiaikaan.. EST -5h ja suomi +2h GMT)

Aloitusviestiä hieman muokattu. Oivallinen paikka bongata satunnaisia tulevia maratoneja on tuo internetin kielikello reddit, eli http://www.reddit.com/r/gamemarathons.

Tällä viikolla tarjolla satunnaisesti Destiny grindaamista PS4:lla ja perjantaina korkataan Alien Isolation -> 17:00 - Tervetuloa ja Twitter

ps: Perjantain streamissa tarjolla on myös Heroes of the Storm (PC) Beta avaimia!