Peliaiheiset ostokset / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Lainaus käyttäjältä GH Player+

...ja tuo Airplanes, koska Hayley <3

'Nuff said.

Virtuaalishoppailinpa tänään PS3:n storessa ja kovalevylle nappasin nostalgiahuuruissa Toy Story 2:n, Toy Story Racerin sekä wanhan kunnon CTR:n! Kaikki löytyi myös joskus fyysisenä, mutta kadonnut jonnekkin vuosien kuluessa. :( Nyt kuitenkin pääsen jälleen pelaamaan lapsuuteni yhtiä lempipelejä <3

E: Ostinpa noiden lisäksi vielä alennuksessa olleen Bomberman Ultran, mikä osottautui vallan mainioksi näin muutaman pelikerran jälkeen.

Tuli tilattua Markantalosta AC: Revelations Collector's Edition 59,95€.

Mukava oli lomille kun pöydällä odottivat uunituoreet Batman: Arkham City ja Uncharted 3: Drake's Deception. Itselle nämä ovat olleet koko vuoden ajan odotetuimmat pelit, joten on mukava vihdoin päästä näiden laatupelien makuun. Tietää missä merkeissä lomat tulevat vierähtämään.

Taalla Espanjan Teneriffalla tokaa paivaa reissulla (5pv. jaljella), ja tuolta paikalliselta elektroniikkeelta kavin huijaamassa Uncharted 3:n 58€lla. Mitas molo kysyit paljonko maksan!

Uncharted 3: Drakes Deception

Taman vuoden odotetuin peli minulle EHDOTTOMASTI. Aikamoiset odotukset ks. pelia kohtaan, ja uskon kylla etta tulee tayttamaan ne (jos nimittain tayttaa, niin GOTY).
Uncharted: Drakes Fortune oli minulle melkeinpa taydellinen, ja eihan siita Among Thieves olisikaan voinut parantaa. Joten kavi painvastoin. Ainoastaan Co-Op ja MP olivat plussaa verrattuna ekaan osaa, muuten oli tavallaan heikennetty teravapiirtopaivitys/jatko-osa. Uncharted 3:n trailereita nahtyani nayttaa, etta on parannettu roimasti kakkos-osasta, ja paasty vahintaan ekan osan tasolle.

Pari kuukautta sitten kun ostin UC double packin (olin omistanut UC2 aikasemmin, U1 jaanyt kokonaan kokematta), vetaisin U1 lapi parissa viikossa, mutta U2:sta en paljoakaan vetanyt eteenpain. U3:sen odotin saavani vasta kuusen alta, joten en kiirehtinyt U2:sen lapaisya. Nyt sitten sainkin U3:n liian aikaisin, joten tieda nyt mita tekis. Jatkuuko U3:n tarina U2:sesta, vai saanko lykata U2:n lapaisya myohemmaksi?

Pitaisi viela kayttaa rahat johonkin peliin taalta Teneriffalta, koska en saa ostaa yhtaan pelia kotosuomesta/tilata netista ennen joulua. Oisko Dragon Ball jo kaupoissa?

E: Molojen maassa ei ole aata ja oota pisteilla :(

Lainaus käyttäjältä sasukeluffy+

Taalla Espanjan Teneriffalla tokaa paivaa reissulla (5pv. jaljella), ja tuolta paikalliselta elektroniikkeelta kavin huijaamassa Uncharted 3:n 58€lla. Mitas molo kysyit paljonko maksan!

Siis paljon se siellä normaalisti makso? Minusta 58€ on aika paljon tai korkeintaan normaali hinta. Esim. Briteissä play.comissa tuota myydään about 49€:lla ja thehutissa about 48€:lla. Pyörähdimpä tuossa parissa suomalaisessakin verkkokaupassa ja Discshopissa peli on n. 53€ ja verkkokauppa.comissa 59,95€. Eli et nyt huonoa kauppaa tehnyt, mutta minä olisi sanonut kyllä 10-20€ ja nostanut siitä tarvittaessa asteittain jos olisi kysynyt paljonko maksan :)

Lainaus käyttäjältä JayeizH+

Lainaus käyttäjältä sasukeluffy+Taalla Espanjan Teneriffalla tokaa paivaa reissulla (5pv. jaljella), ja tuolta paikalliselta elektroniikkeelta kavin huijaamassa Uncharted 3:n 58€lla. Mitas molo kysyit paljonko maksan!Siis paljon se siellä normaalisti makso? Minusta 58€ on aika paljon tai korkeintaan normaali hinta. Esim. Briteissä play.comissa tuota myydään about 49€:lla ja thehutissa about 48€:lla. Pyörähdimpä tuossa parissa suomalaisessakin verkkokaupassa ja Discshopissa peli on n. 53€ ja verkkokauppa.comissa 59,95€. Eli et nyt huonoa kauppaa tehnyt, mutta minä olisi sanonut kyllä 10-20€ ja nostanut siitä tarvittaessa asteittain jos olisi kysynyt paljonko maksan :)

No, kyllahan sen saa Konsolinetista ja VPDsta yms. 43€, mutta se on sellainen juttu, etta:

Lainaus

Posted By: sasukeluffy
koska en saa ostaa yhtaan pelia kotosuomesta/tilata netista ennen joulua.

Ostin tossa vahan aikaa sitten Dragon Ball Z: Ultimate Tenkaichin. Loysin tuolta maan alta sellaisen kaupan, jossa myydaan peleja 69.99€. Normaalia? Antoivat minulle sunnuntai alennuksella B: ACn tai Dragon Ballin 45€:lla, joten pakkohan se oli jompikumpi napata. Aika pitkaan mietin, etta kumman ostais, ja myyja sitten sanoi, etta

Lainaus

Batman is gettin old. Dragon Ball is popular

. Nain loyhin perustein sitten valitsin Dragon Ballin.

Aika korkeat odotukset pelia kohtaan DB fanina, ja uskon etta tulee tayttamaan ne (kuten UC3kin tulee). Budokaiden ja Tenkaichien tyylinen matto ("matto"?) kelpaisi hyvin, mutta

Lainaus

[b]Goddamn ei Raging Blastia!

[/b].

Miten tassa nyt ensi viikolla kerkeat lapaisemaan U2:n ja samalla pelaamaan U3:n nettipelia ja Co-Oppia ja Dragon Ballia??

Tuli sitten hommattua LA Noire jotta olisi jotain pelattavaa ennen Skyrimin saapumista. Onkos porukalla tietoa, että ehtiikös tuon vetää perjantaihin mennessä? Silloin joka tapauksessa aloitan Skyrimin ja vihaan pelien kesken jättämistä. Vai lykkäänkö aloittamista johonkin hamaan tulevaisuuteen.

Lainaus käyttäjältä luolaeläin

Tuli sitten hommattua LA Noire jotta olisi jotain pelattavaa ennen Skyrimin saapumista. Onkos porukalla tietoa, että ehtiikös tuon vetää perjantaihin mennessä? Silloin joka tapauksessa aloitan Skyrimin ja vihaan pelien kesken jättämistä. Vai lykkäänkö aloittamista johonkin hamaan tulevaisuuteen.

Itselläni meni pelissä aikaa läpipelaamiseen n.20 tuntia ja pikkuisen päälle.

Lainaus käyttäjältä Dark+

Lainaus käyttäjältä luolaeläinTuli sitten hommattua LA Noire jotta olisi jotain pelattavaa ennen Skyrimin saapumista. Onkos porukalla tietoa, että ehtiikös tuon vetää perjantaihin mennessä? Silloin joka tapauksessa aloitan Skyrimin ja vihaan pelien kesken jättämistä. Vai lykkäänkö aloittamista johonkin hamaan tulevaisuuteen.

Itselläni meni pelissä aikaa läpipelaamiseen n.20 tuntia ja pikkuisen päälle.

Eli ei kyllä millään ehdi.. Noh kaipa sen myöhemminkin ehtii.

Ei jumaliste miten upea peli tuolta PSN storesta löytyi eilen. Hard Corps: Uprising. Ne joilla löytyy pitkää pinnaa ottaa turpiinsa kunnolla ja rakastavat Contra/Probotector pelejä, niin ostakaa tämä ihmeessä. Parasta shoot 'em uppia pitkään aikaan. Varsinkin tuo Rising Mode tuossa koukuttaa. Tässä pelimuodossa hahmoaan voi kehittää ostamalla esim. lisää kestävyyttä tai vaikka uusia liikkeitä kuten väistely. Suurinosa näistä ostettavista kamoista vielä kysymysmerkkien peitossa, mutta mukava unlockkailla näitä. Hatun nosto sille joka menee pelin läpi Arcade Modella. Ainakin minulle esimerkiksi Dark Souls on lastenleikkiä tähän verrattuna.

Osaako joku suositella jotakin nettikauppaa (mielellään Suomalaista), josta saisin tilattua pelien soundtrackkeja?

CDON:ssa ainakin löytyy joidenkin pelien soundtrackkeja, minkä pelien soundtrackkeja haluaisit?

Lainaus käyttäjältä Dark+

CDON:ssa ainakin löytyy joidenkin pelien soundtrackkeja, minkä pelien soundtrackkeja haluaisit?

Ok, loistavaa! No tarkoitus olisi hommata Halojen soundtrackit ja Skyrimin myös. Oikeastaan pitäisi hommata niitä aika paljon,Gta Vice City boksi minulla joskus oli, mutta en löydä sitä enää mistään joten sekin pitäisi hommata uudestaan.

Skyrimin soundtrackihan oli se joku neljän levyn painos, jota (tietääkseni) pystyi tilata vain jenkkien puolelta. Itse meinaan luultavasti sen tilata.

PS3:n ohjaimet alkaneet nähdä viimeisiä päiviään, kosketushäiriöitä vaikka välillä onkin purettu ja putsattu, joten päädyin tilaamaan Coolshopista kaksi Sixaxis-ohjainta 37,5€ kappalehintaan.

Aika paljon pelejä tullut ostettua/vaihdettua viime aikoina ja meinaa olla vähän liikaakin pelattavaa hyllyssä. Noh mieluummin liian paljon pelejä kuin liian vähän. Joka tapauksessa, sain vaihdettua God of War Collection Vol. 2:n Demon's Soulsiin ja Tekken 6:n Yakuza 4:seen. Demon's Souls on aina houkuttanut tarinoillaan sen uskomattomasta vaikeusasteesta mutta samalla se vaikeusaste myös aikoinaan pelotti minut pois ja sain vasta nyt pelin hankittua. Eilen tuli postilaatikkoon ja on kyllä aivan käsittämättömän hyvä peli ja parin viime vuoden aikana on tullut opittua sietämään vaikeitakin pelejä ja yrittämään vain kärsivällisesti uudestaan ja nyt tässä pelissä tuo onkin hyödyllinen taito. Yleensä tälläiset fantasia-seikkailut eivät iske pelipuolella (esim. Elder Scrolls ja Dragon Age), mutta jostain syystä tässä Demon's Soulsissa on jotenkin hyvä tunnelma ja peli tuntuukin sopivan minulle täydellisesti. Pakko kyllä hankkia myös Dark Souls sitten viimeistään jouluna.

Yakuza 4 taas omalaatuisempi tapaus, en oikein tiedä mitä odottaa. Tekken 6:sta yritin päästä epätoivoisesti eroon ja lopulta ehdottiin vaihdossa Yakuzaa tai GTA IV:tä. GTA:t eivät koskaan ole Vice Cityä lukuunottamatta iskeneet koskaan, mutta Yakuza-sarja vaikutti tarpeeksi mielenkiintoiselta ja vaihdoin sitten siihen. Nyt sitten odotellaan millainen peli sitä vastaan tulee, en tiedä koko sarjasta oikein mitään paitsi Pelaajan arvosteluiden perusteella joista sain ihan hyvän kuvan.

Lisäksi päätin vielä palata salamurhaajaksi kahden vuoden tauon jälkeen, sillä pistin juuri tilaukseen Assassin's Creed: Brotherhoodin ja ennakkotilasin Assassin's Creed: Revelationsin. Jostain syystä skippasin Brotherhoodin aikoinaan, vaikka kakkonen on yhä yksi lempipeleistäni ja jopa Brotherhoodin moninpelibeta aikoinaan koukutti. Odotan innolla molempia pelejä, varsinkin koska AC2:n huonoin puoli oli juuri erityisesti pelin alkupuolella ärsyttävä Ezio, mutta nyt kun Brotherhoodissa ja Revelationsissa Ezio on huomattavasti vanhempi joten luultavasti myös siedettävämpi. Eikös Revelationsin PS3-version mukana tullut vielä se ensimmäinenkin Assassin's Creed vai muistanko aivan väärin?

Tulipa ostettua PS3:n Shadow-ohjain. Entisellä PS3-ohjaimella pelihahmot kävelivät välillä ikävästi itsekseen, joten tuonkin hankinta tuli ajankohtaiseksi ja onhan tuossa itselleni räiskintään sopivampi tattien asettelu, mutta en osannut lopettaa ajoissa ja tuli ostettua myös Skyrim-hypen aiheuttaman aivovaurion takia Morrowindin Game of the Year-edition. Sitten arvelin että otanpa samalla Longest Journeyn joka minulla oli jäänyt pelaamatta ja olihan se sitten pakko vielä hankkia Dreamfallkin vaikka olin tämän jo pelannut läpi boxilla joskus hyvin kauan aikaa sitten.

Eilen julkaistiin MW3 ja kävin pelin Hardened Editionin noutamassa Kotkan Pasaatin Gamestopista Xbox 360:lle 99€ hintaan.
Eilen pelasin myös läpi ja voin sanoa että turhaan haukkuvat peliä, itse ainakin nautin yksinpelistä ja moninpeli on ihan jees, joitain ongelmia kyllä siinäkin on(kapeat kujat josta pääsee aina selkään ja quick scope-pellet).

Halo: Combat Evolved Anniversary tuli ennakkovarattua 25€ hintaan VPD:stä 5€ alekupongin kanssa joita jaeltiin Digiexpolla. Kaikki halot löytyvät hyllystä tällähetkellä ja olihan tuokin pakko saada mukaan.

Viikko sitten kun vierailin Helsingissä Digiexpojen takia kävin Gamestopissa myymässä Uncharted 1:sen ja Metal Gear Solid 4:sen platinum-versiot koska viime vuonna olin ostanut samat pelit alkuperäisillä kansilla joten en enää tarvinnut noita versioita. Samasta kaupasta ostin alkuperäiset versiot seuraavista peleistä: Gears of War, Mass Effect (levyt ovat tosin classic-versioita) ja Halo 3. Nyt pitäisi päästä eroon edellä mainittujen pelien classic-versioista. Myöhemmin Digiexpoilla ennakkotilasin VPD:en ständiltä Halo Combat Evolted Anniversaryn.

Anttilassa tuli käytyä ostamassa muutama laatupeli jälleen kerran. Hankin vihdoin hyllyyni PS3:lle Red Dead Redemptionin 19,90 € hintaan. Itse pelinhän olen jo yli puoli vuotta sitten pelannut läpi, mutta itse en sitä ennen ole omistanut. Kyseessä on kyllä helposti ehdottomasti yksi omista tämän sukupolven lempipeleistä.

Lisäksi tuli myös ostettua yksi pisimpään omalla ostoslistallani ollut peli, eli Monkey Island Special Edition Collection. Kyseistä pelisarjaa en valitettavasti ole ennen päässyt kokemaan kuin vain demon muodossa, joten PC-version hinta 14,95 € oli pakollinen syy vihdoin hankkia tämä teos. Odotan innolla Guybrushin seikkailuja.

Tuli tuo uusin NHL napattua 37e hintaan.Tämän kanssa pitää jaksaa Zeldaa saakka.

Tilasin Yakuza 4 hintaan 18e. Harmi vain, että japsiversion omistan ja pelasinkin sen läpi ennen muun maailman julkaisuja. Mutta nyt saan nautittua tarinasta ja kaikesta muusta sisällöstä ja mikä parhaimpana, saan taas kerran kuunnella Fumihiko Tachikin ääntä.

Tänää tuli sit haettua need for speed: the run boksille. Peliä oon odottanu jo pitkään ja toivon kyl todella et ei oo mikää pettymys. Eka varsinainen peli minkä olen boksille ostanu. Pelaamaanhan en pääse kuin vasta koulun loputtua. Ei ole kyllä helppoa koulussa olla viiteen asti, kun peli odottaa repussa. Jos sitä vaikka vahingossa ajautuisi linkkuun aikaisemmin...

Nyt tuli Zelda:SS.43 euron hintaan ahvenanmaalta.On muuten loistava peli.

viime viikon perjantaina tuli extemporena lähettyy kaverin kanssa dösällä Sellon Gamestoppiin, johon tuli vietyy vaihtoon muutama vanhempi peli (ei enää muista mitä kaikkee lähti). Mukaan sitten tulikin napattuu Majin and Forsaken Kingdom (jota olin yrittänyt metsästää jo jonkin aikaa) sekä Gothic 4 (täysin nollataulu ostos).

Tämä ei varsinaisesti ole ostos, mutta annan silti vinkin: Kampin KonsoliNetistä saa kahdesta osasta koostuvia suuria ja yksiosaisia normaalinkokoisia Battlefield 3 julisteita, ILMAISEKSI!

Lainaus käyttäjältä valtsufly

Nyt tuli Zelda:SS.43 euron hintaan ahvenanmaalta.On muuten loistava peli.

Modet, eikös näihin viesteihin jotain perusteluja pidä antaa, että ei vaan kerrota minkä tilasi. Ainakin vanhoilla boardeilla moiset turhanpäiväiset postaukset poistettiin.

Sori oftopic, mutta ei kiinnosta pahemmin tommosia viestejä katsella.

Tulipas taas kerralla puhallettua rahaa. Viikkoon en ole päässyt kirppareille, ja ärsyttihän se. Tänään sitten tuli paljon jännää vastaan.

Elikkä, Antikvariaatti Kosken Sumasta löytyikin yllättäen alkuperäinen, aito, normiversio, demolevyllä varustettu Metal Gear Solid 1! Tokihan se piti ostaa, vaikka hinta olikin vähän sieltä tännepäin (15 euroa). Etsinyt olen joka puolelta, ja vaikka noita onkin huuto.netissä, en vain ole saanut aikaiseksi. Mutta mikäs siinä, halpaa kuin saippua. Samasta paikasta tarttui messiin puolivahingossa King of Fighters: Maximum Impact PS2selle. Jotain taidehärpäkekirjaa oli mukana ja kaikkee. Hinnan olen onnistunut totaalisesti tästä tosin unohtamaan.

Tämän visiitin jälkeen menin Imatran Kruunukirppikselle jossa yhdessä pöydässä oli muutama PS2-peli, jossa olisi ollut enemmänkin mahdollisesti ostettavia, mutta mukaan ei muuta tullutkaan kuin Gun ja Red Dead Revolver. Vitosen olivat molemmat, mikä oli... Siedettävä hinta.

Eipä silti, taitaa tosin vaan "Pelaamattomat pelit"-pino kasvaa...

Siskojen kanssa ostimme kolmeen pekkaan tuon dance centralin mainion jatko-osan. Minulle jäi maksettavaa kymppi 37.90 euron kokonaishinnasta. Taas alkaa kinect sauhuta, vaikka biisilista on tuntuu "naisellisemmalta" kuin edellisosa. On siellä onneksi Haddawaytä.
Sitten vielä tämmöne ME aiheinen t-paita:

http://www.verkkokauppa.com/fi/product/ ... aatuinen-t

Lainaus

Sitten vielä tämmöne ME aiheinen t-paita:

http://www.verkkokauppa.com/fi/product/ ... aatuinen-t .

Nuo uudet paidat ovat kyllä todella hienoja, etenkin Batman. Itse ostan perjantaina WWE 12:ta, joka onkin tämän vuoden viimeinen peli, jonka ostan.

En vähään aikaan ole mitään kunnon pelejä ostellut, viimeksi taisin elokuussa ostaa Dragon Age: Originssin. Tekemisen puute alkoi jo tulemaan, joten meninpä katsomaan Cdonin tarjoukset ja Assassin's Creed: Brotherhood Da Vinci edition 10,95 € pisti silmään heti. Sitten katsoin vähän lisää mitä siellä on tarjouksessa, niin huomasin Splinter Cell HD trilogyn myös tuohon 10,95 € hintaan. Molemmat lähti tilaukseen, harmi kun nyt jo on torstai niin ei nuo mitenkään huomiseksi ehdi tulla :/

AC:B:stä sen verran, että ensimmäisen ja toisen osan olen pelannut läpi ja pidin kovasti (varsinkin AC2:sta). Tosin tuo AC:B on näyttänyt niin samanlaiselle kuin 2 osa, niin on jäänyt ostamatta. Tuohon hintaan se oli jo kyllä pakko napata ostoskoriin, vaikka sitten AC:R:ää varten.

Splinter Cell HD trilogyn osto taas on houkutellut jo pidemmän aikaa, meinasin sen jo verkkokaupasta ostaa vähän päälle parillakympillä, mutta onneksi nyt löyty vielä halvemmalla :). En noista ole mitään aiemmin pelannut, katsonut vain kun kaverit ovat pelanneet ja olen aina halunnut päästä pelaamaan niitä omalta sohvalta (vaikka en sohvalta pelaakkaan :D). Vaikka en hiippailupeleistä muuten perusta, niin nämä on vaikuttaneet ihan kivoille että voisin vaikka pitääkin.

e: Ja alusta tietenkin siis PS3.

CDON:ssa löytyi halvalla Splinter Cell HD Collection 11€ ja kovana Tom Clancy pelien fanina pistin tilaukseen.
Samalla tarttui 10€ Deus Ex: Human Revolution jonka aion antaa kaverille joululahjaksi :)

Lainaus käyttäjältä Rätsetti

joten meninpä katsomaan Cdonin tarjoukset ja Assassin's Creed: Brotherhood Da Vinci edition 10,95 € pisti silmään heti.

Joo itsekkin tuli huomattua kyseinen tarjous tuossa sunnuntaina ja pitihän se heti laittaa tilaukseen kun tuo ac2 oli ihan hyvä peli omasta mielestä. Vähän harmi että eilen oli vasta tullut viestiä että peli on postitettu, että saa nähdä kerkeääkö viikonlopuksi jos huomiseks ei tule.

Nyt olis sitten jokainen rockband sarjan peli ja Suomessa julkaistut biisipakettilevyt koettu. Tilaukseen lähti CDOnista 12.95 eurolla LEGO Rock Band ja kodinykkösen alelaarista kympillä GreenDay Rockband. Vihreän päivän musiikki nyt on aika pitkälti itseääntoistavaa teinipunkkia, mutta legossa sentään on sellaisia helmiä kuten "Elton Johnin - Crocodile Rock", Europan eeppinen "Final Countdown" ja Ray Parkerin legendaarinen "Ghostbusters tunnari".

Ja sitten pienenä illanpiristyksenä latasin "Alive Cooper - Poison" kappaleen. Laulaen tietysti menin läpi.

Tietääks kukaan mist sais halvalla 120 tai 250 gigasen xbox 360:sen?

Nonih, tuli nyt tämäkin lupaus rikottua etten CDON.comista enään ostais mitn, pakkohan oli napata mukaan Deus Ex: Human Revolution PS3: lle hintaan 9,95€. Toivottavasti on hyvä peli, ei sinänsä paljon odotuksia peliä kohtaan.

Lainaus käyttäjältä appa-king+

Toivottavasti on hyvä peli, ei sinänsä paljon odotuksia peliä kohtaan.

Omalla kohdalla vuoden paras peli Witcher 2:en kanssa.

Tulipa vierailtua Gamestopissa keskiviikkona ja mukaan tarttui upea Uncharted 3 Collectors edition strategy guide (eikä ollu semmonen peruspaperinippuliimattuyhtteen systeemi, vaan kovakantinen ja koristeltu), kirja :) löytyy kaikkien aarteiden sijainnit aseoppaat, vihollistyyppioppaat, walkthrough ja monia muita siistejä juttuja kuten tekijöiden kommentteja ja vinkkejä, kaikki tämä hintaan 15€

CDON:nin tarjoukset veivät sitten mennessään. Jo pitkään ostoslistalla olevat pelit tuli sitten tilattua, ja nämä olivat.

Deus Ex: Human Revolution - 9,95 €
Planescape: Torment - 10,95 €
Killzone 3 - 10,95 €

Deus Exiä olen katsellut jo Zavvissa jo pitkään pari euroa korkeammalla hinnalla, mut nyt tämä hinta sai minut vihdoin ostamaan pelin. Kumman nopeasti kyllä pelin hinta on tippunut muutamassa kuukaudessa...

Planescape: Torment tuli lähinnä ostettua Huttusen hehkutuksien takia, i admit. RPG-fanina peli on pitkään jo pysynyt ostoslistalla, ja vihdoin tul sitten ostettua kyseinen tekele. Odotan kovaa roolipelikokemusta.

Killzone 3:sta ovat monet haukkuneet, mutta itselleni aikoinaan demo maistui. Kakkonen oli mielestäni jo hyvä tekele, joten odotan innolla myös mitä kolmonen on valmis tarjoamaan.

Tänään hain Gigantista PS3:een 500 gigan kiintolevyn. Vanha 60 gigainen ei oikein riittänyt kun, aina uuden pelin saadessa joutui poistamaan jonkun vanhan asennuksen. Eiköhän tuolla uudella pärjää ainakin hetken. Nyt voi vihdoin ostaa pelejä PSN:stä.

Pelejäkin on tullut ostettua. Assassin's Creed 2 ja Brotherhood tuli ostettua. Brotherhoodista vieläpä Da Vinci Edition. Jostain syystä jäänyt koko sarja pelaamatta ja nyt kun tarjoutui hyvä tilaisuus ostaa ne kun sai n. 10 eurolla kipale niin päätin korjata virheeni. Tällä hetkellä AC2 pyörii PS3:n sisuksissa ja itse pyörin 1400-luvulla. Hyvältä vaikuttanut tähän asti ja kaksi salamurhaa on nyt suoritettu. Pitäisi varmaan ostaa AC2:n DLC:t ennen kuin pelaan pidemmälle kun eikös ne sequencet sitten tule automaattisesti peliä pelatessa? Saako muuten vielä Revelationsin mukana ensimmäistä osaa? Haluaisin senkin pelata vaikka vähän haukkuja onkin saanut. Muuten pitää varmaan ostaa PSN:stä kun en noita Platinumeja hyllyyni kovin mieluusti ota.

Sattuipa ostoskoriini myös vähän PS3-eksklusiivimateriaalia, nimittäin Killzone 3 tuli ostettua. Cdon oli taas ystävällinen ja lähetti Platinum-version vaikka sivulla ei sitä lukenut ja kuvakin oli alkuperäispainoksesta. No eipä tuo paljoa harmita. Jostain syystä levy on ihan normaali vaikka esim. UC2 Platinumissa on harmaa levy. Mutta sitten itse asiaan. Peli meni päivässä läpi, mistä olen kyllä kiitollinen. 6-7 tuntia siinä meni eli juuri sopiva määrä FPS-pelille. Ihan mukava oli pelata jotain muuta kuin sitä 2000-luvun modernia räiskintää ja scifi toimii aina. Isot robotit olivat muuten pelissä todella hienoja vaikka ei millekään Vanquish-tasolle päästä. Teknisesti peli toimi hyvin ja audiovisuaalinen anti oli kyllä kaunista katseltavaa ja kuunneltavaa. Juonesta ei oikein päässyt perille kun Killzone 2:a en ole vielä pelannut mutta se tulee tuossa ensi viikolla hommattua. Hahmot olivat mielestäni oikeita anti-persoonia, sillä ne olivat niin tylsiä ja unohdettavia, että huh huh.

Täytyy kyllä todeta tähän loppuun, että on kyllä ankeaa olla PS3:n omistaja, kun sen yksinoikeuspelit ovat niin tylsiä. Äskettäin pelaamistani PS3-eksklusiiveista (UC3, IF2, KZ3) ei mielestäni mikään ole 9/10-peli. Uncharted ehkä noista parhain ja se liikkuu omasta mielestäni siinä 7,5-8/10 paikkeilla. Boxilla sen sijaan löytyy Haloa ja Gears of Waria. Pitäisi kai liittyä Microsoftin leiriin...

Tulipahan tuossa äskettäin aloitettua joulu tilaamalla Rayman Origins Collector's Edition 55€ PS3lle Zavvista. Joululahjaksi tietenkin.

Tasoloikat-ketjuun kirjoittelinkn tuosta, ja hyvännäköinen CE sai minut hypelle. Toivottavasti jatkuu Demon kaltainen tyyli, sillä silloin se saattaisi olla GOTY 2011 minulle. Riippuen teitenkin Deus EXän mahdista. Nimittäin 9,95€n hintalappu houkutteklee perhanasti. Muutenkin jäänyt tämän vuoden pelien osteleminen vähälle, kun piti kerätä Pleikkarille noita vanhempia pelejä ensiksi (sain PS3 viime jouluna). Lbp 2, Dirt 3, inFamous 2, Uncharted 3, Dragon Ball: Ultimate Tenkaichi ja Rayman Origins ovat tämän vuoden ainoat omistamani pelit. Jouluksi voisi vielä toivoa BF3n ja NfSän.

Kavereiden kanssa tulee varmaan paljon pelattua tätä, ja yksinkin sen vetää lävitse. Rayman 3a PS3lle odotellessa..

Zelda siellä Skyward täällä ja Sword tuolla. Kaikkialla siitä puhutaan, joten pitihän se itsekin ostaa ensimmäinen Zelda. Mutta ei suinkaan uusinta osaa, vaan vanhempaa tavaraa, kun kerta Ebaysta suhteellisen reiluun hintaan lähti. Huuto lähti heti pelille nähtyäni tämän mainoksen. Villi veikkaus, ettei tuo ole aitoa pelikuvaa, mutta anyway pitää vihdoin sivistää itseä zeldojen suhteen. Elikkä elikkä...

A Link to the Past CIB 40€ (snes)

Edes konsolista en maksanut sipulina noin suurta hintaa, mutta menköön nyt tämän kerran, kun loistava peli kuitenkin kyseessä. Tai mistä minä sen vielä tiedän, kun en ole pelannut. Tulee vaan mietittyä, että mihinkä ihmeen väliin minä tuon zeldan oikein tungen. Pari peliä nyt kesken ja tältä syksyltä ainakin kolme mielenkiintoista nimikettä vielä kokematta. Ehkä sitten jouluna voisi vähän fiilistellä.

Uuden Zeldan lisäksi tässä kuussa tuli hankittua myös tällaista. Eka Baten Kaitos on paras pelaamani japanirope niiden kahden ensimmäisen Paper Marion lisäksi, joten olihan minun jo aika päästä käsiksi tähän. GameCuben rikollisen hyvä pelitarjonta ei ehkä sisällä kovin montaa JRPG-peliä, mutta onneksi laatu korvaa tässäkin tapauksessa määrän.

Josko tässä alkaisi kohta olemaan vuoden peliostokset pulkassa.

Vice Cityn nappasin mukaan Mac App Storesta, kun ei maksanut kuin vitosen. It's the last dance for Lance Vance!

Tänään tuli ostettua Dj Hero 2 -bundle (sisältää siis ohjaimen sekä molemmat Dj Herot) City Anttilasta poistohintaan 20e, mikä on mielestäni aivan törkeän loistava diili kyseisestä paketista. Ekaa Dj Heroa tuli aikoinaan kokeiltua Digiexpossa jokunen vuosi sitten, ja kyllähän se kolahti hyvin. Lähinnä em. syyn takia tuli ostettua tämä kun kerran sai edulliseen hintaan.
Lisäksi tuli Gamestopista varattua Bioshock: Infinite pleikalle, mikä on ollut reippaasti yli vuoden yksi odotetuimpia pelejä.

Viime postauksesta onkin aikaa. Marraskuussa Markantalosta tilattu ja viivästysten kautta saatu Assassin's Creed: Revelations saatu koluttua lävitse joten nyt oli aika pistää uusia pelejä tilaukseen.

PC-rintamalta tuli Steamista ostettua Blood Bowl - Legendary Edition kun oli 8€ alennettuun hintaan tuossa pari päivää sitten. Kauan halunnut kyseisen pelin ja nyt kun vihdoinkin pelikoneen sain takaisin kondikseen niin pitihän se hommata.

PS3-pelien tilaukset laitoin tänään sitten menemään, niistä seuraavana.

- Batman: Arkham City Coolshopista 41,95€, peli odotuslistalla ollut ensimmäisestä hypestä lähtien, kiitos Asylumin hienon toteutuksen. Harvoin lisenssipelit voi toimia näin hyvin, joten odotukset ovat korkealla.

- Elder Scrolls V: Skyrim myöskin Coolshopista, hintaa 42,95€. Pelin osto viivästynyt tähän saakka sillä ei kuitenkaan ole kyse itselleni wuoden pelistä vaikka hyvin korkealle listalla tulee kyllä kipuamaan.

- Uncharted 3: Drake's Deception 42,36€ Boostepistä, Coolshopista olisin tämänkin tilannut jos varastossa olisi ollut. Näytti, että miltei jokaisessa Ahvenanmaan verkkokaupassa oli varastot tyhjillä kyseisen pelin osalta. Odotukset korkealla tämänkin pelin suhteen kiitos kahden edeltävän osan.

- Deus Ex 3: Human Revolution Zavvista 17.16€ hintaan. En tiedä olisiko saanut jostain halvemmallakin mutta enpä jaksanut alkaa etsimään. Peli ollut ostoslistalla ilmestymisestä asti mutta nyt vihdoinkin sain vasta tilauksen tehtyä, oletettavasti peli kuitenkin pysyy muoveissa ensi vuoden puolelle.

- Soul Calibur V, ennakkotilattu Discshopista 52,95€ hintaan. Syy miksi kallistuin Discshopista tuotteen tilaamaan on se, että tuoteen saa julkaisupäivänä kotia. Konsoleiden paras mätkintäsarja, muuta perustelua en näe tarpeelliseksi antaa.

- Mass Effect 3: Aprikoin aluksi normiversion ja N7 Collector's Editionin välillä, kuitenkin ingame-content ei ollut riittävä, että olisin maksanut tuplahinnan. Päädyin sitten ennakkotilaamaan normiversion VPD:ltä 43,33€ hintaan. Tämän pelin suhteen ei ole niin päivän päälle, VPD:ltä kun ei ole koskaan julkaisupäiväksi peli saapunut.

EDIT: Pistinpä Tom Clancy's Splinter Cell Trilogyn PS3:lla myös tulemaan, 13.90€ postikulujen kera CDON:sta. Kiitos PS3Player+:lle tarjousketjun linkistä.

EDIT2: Perjantai-iltana Coolshopista tilatut Skyrim ja Batman saapuivat jo tänään, eipä ole ennen ollut näin nopeaa toimintaa Ahvenanmaalta tilattuna. Tuleepa käytettyä tätä lafkaa kyllä jatkossakin.

Lainaus käyttäjältä Velvu

Uncharted 3: Drake's Deception: Odotukset korkealla tämänkin pelin suhteen kiitos kahden edeltävän osan.

Ei kannata laittaa odotusta liian korkealle. Tulet pettymään. Multiplayer on silti parempaa kuin betasta arvaisi.

nonni vois vähä kirjotella mitä oon ostanu täs viimeisen kuukauden kahen aikan

-The Elder Scrolls V: Skyrim Collector's Edition ,150€ GameStopista,mahtava collectori ja vielä mahtavampi peli!
-Super Mario 3D Land , 50€ Prismasta,helvetin hauska tasoloikka ja vie hyvällä tavalla uuteen suuntaan
-Assassin's Creed: Revelations Animus Edition, 100€ GameStopist, no jaa, pettymys tämä
-Saints Row: The Third Platinum Edition, 100€ GameStopista,tää tuli ns. heräteostoksena ja ku en o enne SR pelannu kelasin testata ja oikeesti yllätyin kuinka hauska ja kehari tää peli on! toi muistot yläasteest ku keharoin vice citys ja san andreakses
-Splinter Cell: Conviction Collector's Edition, 17€ GameStopista,hyvä mutta lyhyt peli ja ku collectori lähti halval ni ostin
-Forza Motorsport 4,43€ Konsolinetistä, autohulluna piti ostaa tää ja oon viettänyt hyviä hetkiä tän parissa
-Borderlands GOTYE, 20€ Verkkokauppa.comista, vaikuttaa ihan mielenkiintoiselt ja niinhän se on, etenki co-oppina!
-Portal 2, 20€ Gigantist, vaikuttaa jännält
-Burnout Paradise The Ultimate Box, 8€ Prismasta
-Star Wars: The Force Unleashed 2, 8€ Prismasta

Tuli tuossa ostettua kolmas Wii-peli. Kyseessähän on tietysti Legend of Zelda: Skyward Sword ja pakkohan se oli ostaa se ohjainbundle. Jostain syystä noita ohjainbundleja on kiva ostaa vaikka ohjaimen jo omistaakin (esim. Xenoblade).

Odotukset pelin suhteen ovat melko korkealla, kun kymppejä on saanut vaikka kuinka monelta arvostelijalta, tärkeimpänä ehkä Edge. Kyseessä on myös ensimmäinen kotikonsoli-Zelda mitä olen pelannut jos Ocarina of Time 3D:tä ei lasketa. Ohjauksen pitäisi olla kuulemani ja näkemäni mukaan todella tarkkaa, mikä on oikeastaan elinehto tässä pelissä. En itse kuulu liikeohjauksen vihaajiin ja mielestäni on mukava nähdä jotain erilaista kuin pelkkää napinhakkausta.

Taidan säästää pelin jouluksi, mutta eiköhän ainakin se soundtrack-cd mene kohta kuunteluun.

Super Mario Bros 1,2 ja 3 NES:lle completena Ebaysta! Hintaa näille kertyi 13-20e/kpl +postit eli ei mitään kauheata hintaa!

Teenage Mutant Ninja Turtles 1 ja Arcade 2 NES:lle 40e yhteishintaan Ebaysta! Loistavat pelit kyseessä, varsinkin arcade!

Ja zavvista lähti joululahjaksi vielä Rage sekä Portal 2 kun hinnat eivät niin paljoa miehen mieltä ja lompsaa järkyttäneet: 25e/kpl.

Odotukset korkealla mm. Portal 2:sta koska ensimmäinen osa oli aivan loistava!