Elder Scrolls V: Skyrim / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus

Viimeisetkin rippeet sosiaalisesta elämästä katoaa perjantaina. Skyrimin ostin juuri Steamista (ensimmäinen kerta kun ostan 50 euroa maksavan pelin Steamista) ja nyt pre-loadaa. Nyt kyllä harmittaa että lauantaina on jokin koulun juttu johon menee lähes koko päivä mutta eiköhän sen verran jaksa odottaa.

Millaisilla hahmoilla boardilaiset aikovat pelata? Ajattelin pelata jonkinlaisella rasisti-Nordilla, joka vihaa kaikkia muita rotuja paitsi omiaan ja hakkaa kaikki jollakin 2-handed aseella.

Oma lempijuttuni Oblivionissa oli kaupungeissa pyöriminen ja ihmisten kuunteleminen. Erityisesti jälkimmäistä on Skyrimissä parannettu Skyrimissä ennestään, sillä jokaisella ohikulkijalla on oma persoonansa. Uudessa trailerissa kaupungit näyttivät todella siisteiltä, toireineen, kiltataloineen ja hotelleineen.

Uusista vihollisista/eläimistä olen eniten kiinnostunut jäteistä ja mammuteista. Lohikäärmeet eivät ole ikinä olleet juttuni, mutta jätit ovat minusta aina olleet siistejä. Kuinka monta niitä kaupunkeja oli? (itse muistaisin, että 6 isoa, ja 12 pienempää)

"Jumalauta, kyllähän tuolla kaikenmaailman gootitkin leikkivät Skyrimiä, eikä siitä ole mitään hyötyä. Ette te voi koko elämäänne viettää pelaamalla sitä skairimia netissä, tehkää matikanläksyjä!"

Matikanopettajamme mielipide Skyrimistä. Omasta mielestäni vaikuttaa loppuvuoden kovimmalta peliltä, kunhan vain olisi boxi/ps3 ;_; Katotaan keväällä jos vaikka saiskin ton jotenkin hommattua...

Jösses, kerrankin Discshop yllätti hyvällä tavalla ja lähetti liian aikaisin joten tänään postilaatikossa oli viesti että sen voi lunastaa joten sainpa sen 2 päivää ennen julkaisua. Hyvästi elämä.

Itsekkin sain Skyrimin jo tänään, aivan kuten Arkham Citykin tuli 2 päivää etuajassa, kyllä discshop hallitsee tämän homman :D. Tähän mennessä vaikuttanut todella mahtavalta, etenkin taistelu yllätti positiivisesti sulavuudellaan. Hahmosta taas aion kehittää maagi-jousimiestä ja muutenkin panostaa vähemmän agressiivisempaan pelityyliin.

"The Elder Scrolls V - Skyrim PC-peliyömyyntitapahtuma 11.11.!
Bethesda Softworksin suosittu The Elder Scrolls -sarja saa jatkoa.
Skyrim sijoittuu sarjan kotimaailman Tamrielin pohjoisiin osiin jossalohikäärmeet mellestävät.
Pelimaailma on kartalla samankokoinenkuin Oblivion, mutta runsaat korkeuserot ja tiheät kaupungit tekevätpelistä entistä laajemman. Myynti alkaa pe 11.11. klo 0:01 Jätkäsaaren 24 h -kioskissa!
Saavu ajoissa paikalle! Yllätysohjelmaa yöllä" - Verkkokauppa.

En ole kiinnostunut roolipeleistä mutta olen testannut Oblivionia ja se ei tuntunut olevan ihan sitä mitä olin odottanut. Mutta Kannattaisiko Skyrimiä sitten hankkia ettei käy samalla tavalla , että ei tiedä minne mennä ja mitä tehdä?

Monella on tuntunut olevan Oblivionissa se ongelma että kun on päässyt pois tutorial luolasta ja maailma on avautunut eteen, että ei ole osannut päättää mitä tekee ja mihin menee, mutta onko se niin pirun vaikeaa seurata niitä tehtäviä? Seuraa vain quest merkkejä kartasta niin ei siinä kummemmin tarvitse ihmetellä että mitä tekee.

Onko Skyrim nyt siis sidottu Steamiin vai? "Games for Windows" (vai mitälie) taisi lukea nimittäin kotelossa.

Kävin tsekkaamassa postilaatikon ja Skyrim se siellä kivasti pötkötti VPD:n paketin sisällä. Pistin työpöydän laatikkoon odottelemaan huomista, kun eipä sitä nyt voinut vielä asentaa Steamin takia. Tämä oli kyllä jo etukäteen tiedossa, joten eipä haittaa niin paljoa.

Itse olen tekemässä argonialaista salamurhaajaa, joka on keikkojen aikana hyvin kylmäverinen ja laskelmoiva paskiainen, mutta waifun keskuudessa oikein hellä aviomies (Skyrimissä kuulemma voi mennä naimisiin, joten saa nähdä miten murhaava liskomies kelpaa toiselle sukupuolelle, lol).
Perinteisellä stealth buildilla tulee jälleen mentyä eli sneak, lockpick, pickpocketing, light armor ja illusion. Aseistus tulee olemaan myös hyvin perinteinen eli tyyliin käytössä on mielellään yksi enchanted yhden käden miekka, joku kevyt kilpi, muutama tikari ja jousi. Jousen ja tikarien kohdalla pitää miettiä myöhemmin että kehittäisikö niistäkin enchanted ominaisuuksilla olevat tappovehkeet.

Lainaus käyttäjältä Sapeli

Ei pysty jo valmiiksi asentaa vaikka pre-load on ainakin jo auki?

Peliähän ei pysty vielä asentamaan DVD:ltä, ainoastaan pre-load on toiminnassa. Itselläkin latautuu nyt tämä 5,7GB peliä Steamista (pelottavan pieni kokoinen peli muuten!)

Ensimmäiset arviot pelistä ovat saapuneet:
http://www.metacritic.com/game/xbox-360/the-elder-scrolls-v-skyrim
The Elder Scrolls V: Skyrim: 95/100 Arvioita toistaiseksi 11.

http://www.gamereactor.fi/arviot/82691/The+Elder+Scrolls+V%3A+Skyrim/
Gamereactor.fi - The Elder Scrolls V: Skyrim - 10/10

Lainaus käyttäjältä Andy

Ensimmäiset arviot pelistä ovat saapuneet:
http://www.metacritic.com/game/xbox-360/the-elder-scrolls-v-skyrim
The Elder Scrolls V: Skyrim: 95/100 Arvioita toistaiseksi 11.

http://www.gamereactor.fi/arviot/82691/The+Elder+Scrolls+V%3A+Skyrim/
Gamereactor.fi - The Elder Scrolls V: Skyrim - 10/10

IMAGE(http://www.reactiongifs.com/wp-content/gallery/yes/3517jvp.gif)
Jes, hyvältä vaikuttaa! Pitkä odotus ollutkin, huomenna aamusta hakeen tää ja töiden jälkee pelaan.

Edge antaa Skyrimille 9.

En tiedä miten voin odottaa. Moneltakohan Steamista ladattua peliä voi alkaa pelaamaan julkaisupäivänä?

Lainaus käyttäjältä Sapeli

Luvassa on todenäköisesti infamous "mössötekstuurit" ainakin.

Siltähän se pahasti näyttää. Toivottavasti pelissä on samanlainen modituki kuin Oblivionille. Oblivionistakin tuli mukava pelata kun siihen latasi ne 4GB tekstuuripackit :)

Jippii, VPD yllätti tällä kertaa ja koulusta kotiin tullessa odotteli Elder Skrööls vitonen! Hyvältä vaikuttaa nyt jo! Valitsin alkuhahmoksi perus Nordin, josta varmaan teen melee -painoitteisen ukkelin. Alkutehtävä oli ihan mukava, hahmojen animaatiot pistivät kyllä välillä jopa naurattamaan. Ei ne *kovin* tönkköjä ole, mutta ei nyt mitään viiden tähden laatuisia kuitenkaan. En kyllä viitsi kun max. 2 tuntia tänään pelata, kun huomenna on maantiedon koe (nouuuuu) ja pitäisi siihenkin vähän lukea. Jos vielä sitä tunnin pelailisi. :p

Kyllä aamulla jyrähti ku PC-versio oli postilaatikkoon tullu, mutta steam esti pelin pelaamisen vielä toistaiseksi :D Eli PC-versiotahan pääsee pelaamaan Suomen aikaan klo 02:00 ensi yönä. Sitä odotellessa.

Lainaus käyttäjältä Dremora

Skyrimissä kuulemma voi mennä naimisiin

Tästä kiinnostaisi tietää miten pitkälle tässä systeemissä on menty.

1. Puklauttaako tässä eukko parrattoman puutarhatontun yhteiselon aikana vai onko sankarillamme siveysvyön avaimet hukassa?

2. Oletan että tässä ei tehdä vaikutusta Fablen tapaan näyttämällä hauista ja pieremällä porilaisten marssia, joten miten tässä soidintanssi tapahtuu? Riittääkö "Moi, mennäänks naimisiin?" vai tarvitseeko nähdä enemmänkin vaivaa?

3. Jos seikkailuissaan eksyy vahingossa naapurikylän Mirkun petiin, niin onko eukko kotona vastassa kaulimen ja avioeropapereiden kanssa vai herättääkö moinen mitään reaktiota vai eikö rengastettuna muitten vokottelu ole mahdollista?

4. Onko saman sukupuolen (jos pelaan naishahmolla) avioliitot mahdollisia?

Mistä tunnistat sä hyvän pelin?

Yksi merkki voi olla siinä, että "pieni testisessio" onkin yhtäkkiä venynyt viiden tunnin mittaiseksi.

Tosiaan, kun pääsin vankityrmästä Storm-mikäliekään kaverini kanssa pakoon, tulin seinille ilman käsiä. Herranjumala, kuinka voi se Elder Scrolls -fiilis aiheuttaa aina semmoista pientä vibraatiota joystickissä. Juuri tuossa lopettelin, kun olin ensimmäisen lohikäärmeen saanut murskattua noin 15000-0 minun hyväkseni. Ainoa asia, mitä keskustelusysteemin ohella odotin paremmaksi, oli taistelusysteemi. Taistelusysteemi on samanlainen kuin Oblivionissa, mutta vain parempi. Jeesus fucking Christ, kuinka tuosta taistelusysteemistä on saatu jumalainen. Keskustelusysteemi on taas parantunut noin miljoonakertaisesti ja "uusi" levutus-tsydeemi on todella toimiva ainakin omalla kohdallani.

Kaiken kaikkiaan, olen tänään kussut, paskonut ja oksentanut hunajaa pelatessani Elder Scrolls -pelisarjan viidettä osaa. Olin jo ehtinyt unohtaa, miltä Elder Scrolls tuntui ja nyt kun sen puikkoihin pääsi taas on fiilis kuin voittajalla. Tähän asti peli on lunastanut kaikki odotukseni ja vielä enemmänkin, toivon todella, että laatu jatkuu samanlaisena loppuun saakka. Halleluja, praise Jesus!

Lainaus käyttäjältä Zenox

Ylistystä.

:(((( Saan vasta huomenna haettua oman kopioni ja seksimessut teettävät niin kovasti töitä, että tuskin ehdin viikonloppuna edes aloittamaan. Hype on kuitenkin aivan uudenlaisissa sfääreissä juuri tämänkaltaisten ylistyslaulujen ansiosta. V***u että odotan tätä peliä!

Mites pelin maailma, voitko kertoa spoilaamatta sen orgastisesta mahtavuudesta?!?!

Lainaus käyttäjältä Pilipali

seksimessut

Skyrim > Seksi(messut)

Lainaus käyttäjältä Pilipali

Mites pelin maailma, voitko kertoa spoilaamatta sen orgastisesta mahtavuudesta?!?!

Tästä on paha kertoa, olen vasta alun pikkukaupungin ohella käynyt yhdessä suuremmassa kaupungissa ja sen lähimaastossa. Maailma tuntuu tällä kertaa oikeasti olevan elämää täynnä, olen sitä sun tätä kohdannut matkallani Skyrimin pelastajaksi. Yhtenä mielenkiintoisena tapahtumana oli sellainen, jossa Imperialit raahasivat mukanaan (vankinaan) Nordia ja siinä sitten tivasin että "mitäs täällä oikein tapahtuu", kunnes heidän ympäripyöreä paskansa alkoi ketuttamaan ja tungin tulipalloja heidän kurkuistaan sisään sadomasokistisen naiskumppanini katsoessa tapahtumaa.

Olenpa myös muutaman mammutin kohdannut, mutta kohtaamiset loppuivat lyhyeen, samoin kuin herra Trollien kanssa. Turpaan tuli niin, että tuntui. Tähän asti maasto on ollut Elder Scrolls -tyylistä kautta linjan, eli eläväistä metsää, joka on täynnä kaikenlaista tilpehööriä jokaisessa paikassa. Karttaa katsoessani huomasin kuitenkin, että lumi tulee tupaan, kun pelissä tulen etenemään. Toivottavasti lumipaikat tulevat olemaan eeppisiä tasauksia ikuiselle vehreälle metsälle, joka sekin on todella hyvin tehty.

Ensimmäisessä pikkukaupungissa onnistuin sompailemaan monta tuntia, ottaen huomioon paikan käsittävän noin 7 taloa, on tämä aika suuri saavutus. Kaikenlaista pikkutekemistä ja isompiakin hommia sieltä löytyi vaikka millä mitalla. Kaikenlainen craftaaminen ja enchattaus on tehty myöskin 100x paremmin ja selkeämmin tähän peliin, teinpä itselleni jo Magickaa regeneroivan Steel Armorin.

Hyvin vaikea kertoa maailmasta, tämä on taas sellainen "pakko kokea itse" -homma. En muista milloin olen viimeksi kokenut tämän fiiliksen "pakko pelata lisää" näin vahvana kuin Skyrimin kanssa (Human Revolution tulee lähelle, muttei kuitenkaan samalle tasolle). Niin paljon jäi vielä kokematta ja Quest Log on täynnä tehtäviä odottamassa tekijäänsä. Skyrim tarvitsee pelastajansa!

E: Kuten saattaa huomata, olen aivan helvetillisissä täpinöissä tästä pelistä ja tulen varmaankin näkemään tämän pelin tästä lähtien yksinomaan fanilasien läpi. Horse Armor, olen valmis antamaan rahani sinulle!
Hauska huomio muuten, pelin ensimmäinen update on numeroarvoltaan 2.0, mitä tämä meille kertookaan, jää se mysteeriksi.
Olen jälleen se pikkupoika, joka sai uusimman Barbi....siis Action Manin syntymäpäivälahjaksi!

Niin onkin ihmeellistä miten näköjään niin moni on saanut sen ennen 11-11-11. Sainkin tänään postissa PS3-version Unchartedin kanssa. Ikävä kyllä en voi kumpakaan juuri pelata ennen sunnuntai iltaa. *sadface*
Ehdin kokeilla vähän ja peli vaikutti hyvältä mutta itselläni on tullut vastaan kaksi ongelmaa. 1) Peli on widescreen tilassa vaikka TV on 16:9, mikä tarkoittaa että osa tekstistä sivuilla jää piiloon. Esim. vasemassa yläkulmassa
ins added (24), siinä piti siis lukea coins added ellei joku tajunnut (ehdotuksia?, ei display valikosta tuntnut mitään ongelmaan löytyvän). Toinen on se että kolmannen pers. kameraa en saa vedettyä taakseppäin mikä on ärsyttävää. Hahmosta näkyy ehkä kolmannes (apua siihenkin?).

Lainaus käyttäjältä Scaster

Toinen on se että kolmannen pers. kameraa en saa vedettyä taakseppäin mikä on ärsyttävää. Hahmosta näkyy ehkä kolmannes (apua siihenkin?).

Oikea tatti pohjaan ja vedät vasenta tattia itseesi päin.

Lainaus käyttäjältä Scaster

1) Peli on widescreen tilassa vaikka TV on 16:9, mikä tarkoittaa että osa tekstistä sivuilla jää piiloon. Esim. vasemassa yläkulmassa
ins added (24), siinä piti siis lukea coins added ellei joku tajunnut (ehdotuksia?, ei display valikosta tuntnut mitään ongelmaan löytyvän).

Oletko koettanut valkata kuvasuhdetta television valikoista, sillä muutamassa omassa telkkarissa on ollut automaattitoiminto joka "korjaa" kuvasuhteen päin helvettiä vai oliko mainitsemasi display-valikko juuri telkkarin eikä pelin?

Zenox on näköjään menettänyt sielunsa tälle pelille ja myös Metacriticistä löytyy varsin mukavat arvosanat tähän mennessä:
PC 96 (5 critics)
Xbox360 96 (52 critics)
PS3 93 (12 critics)

Joo, ei ois pitäny tulla enää lukeen tätä ketjua...
Voi olla ettei tuu uni yöllä, alkoi sen verran kuumottaa hehkutukset pelistä!
Ei malttais ootta millään huomiseen, olo on tosiaan lähes sama ku junnuna odotin Metal Gear Solidia perhoset vatsassa.
Toivottavasti tää sitte lunastaa odotukset...

Kivana yllätyksenä minullekkin eilen jo saapui Skyrimi, ihan hyvin VPD:ltä hoidettu. Tiistaina tuli viesti että Ahvenanmaalta lähetetty ja torstaina oli Oulussa, jei. Mutta se itse peli...

On aivan huikea. Nyt jotain hieman alle 5h takana ja olen nauttinut jokaisesta minuutista täysillä. Pari päätehtävää tein ja sitten jo löysin itseni ihan huomaamatta tekemässä kaikkea muuta. Sivutehtäviä tuntuu tulevan ihan älyttömänä joka suunnasta sekä maailmassa on huimasti tekemistä. Aina kun jotain uutta löydän (vielä tällä hetkellä melkein kokoajan) on se tsekattava. En edes tiennyt että tässä pystyy mm. hakkaamaan puita tai louhia kiveä.

Vaikka peli ei ole graafisesti mikään upein peli koskaan on tämä tyyliltään yksi parhaista vuosiin. Samaan aikaan on sitä värikyyttä ja hienoja maisemia kuin sitten luolat ovat juuri sellaisia karuja paikkoja joita niiden pitääkin olla. Taistelua on mukavasti parannettu Oblivionista, mukavana extrana uusista Fallouteista otettu "lopetus-animaatiot" joita tulee aina joskus kun tappaa vihollisen. Väkivaltaisuutta on selvästi nostettu ja K18 merkki on hyvin passeli.

Vielä pitäisi jaksaa töissä olla loppuun ja sitten pääsee palaamaan tuonne ihmeelliseen maailmaan.

Eilen (yöllä) kokeilin VAIO: llani ihan pikkuisen vain, ja hyvältä tuntui. Onneksi pääsee koko viikonlopuksi iskälle pelaamaan kunnon koneella, verhot kiinni ja luurit päähän. Suomeksanottuna kyllä vituttaa istua täällä uskonnontunnilla, vähän kuumottais päästä pelaamaan.

Tuo taistelusysteemi tuntui kyllä paljon Oblivionia paremmalta, mutta silti tuntuu että ettekö parempaan pysty? Onhan se tönkköä. Pelin eeppisyydestä en vielä osaa paljon sanoa, kun olen vielä siellä alkukylän luolastoissa. Se lohikäärme oli kyllä syntisen hyvän näköinen (panisin). Onkos pelissä kuinka paljon erilaisia liekkien oksentajia?

Ei hitto vielä 7 tuntia kunnes pääsee itse noutamaan oman pelin. Aika tuntuu todella pitkältä odotellessa. Mutta sitte alkaaki koko viikonlopun kestävä pelisessio, koska harmikseni vkl jälkeen en 2 viikkoo ehdi lainkaan pelata. Odottamista ei kyllä helpota yhtään se että lukee kaikilta foorumeilta jo pelinsä saanneiden hehkuttamista siitä kuinka hyvältä peli vaikuttaa. Itse en hurjasti oblivioniin ikinä tutustunut (reilu 3h pelasin sitä mutta se sitten jäi jostain syystä), Morrowindiä tuli sitte pelattua vähän enemmän joskaan en ikinä juonta läpäissyt tai saanut maailmaa tutkittua. Nyt olisi sitten tavote ensikertaa läpäistä peli ja saavuttaa kaikki muukin mahdollinen. Toivottavasti peli siis pitää otteessaan että sitä jaksaa sen pari sataa tuntia pelata.

Ja mitä tulee hahmoon jonka meinaan tehdä: aikaisemmissa tes:eissä olen aina pelannut Redguardia perus mörssäri meiningillä, eli haarniskaa niskaan ja kahdenkäden asetta. Eikä juurikaan loitsuja tai muuta kikkailua. Nyt suunnitelmissa olisi hieman lähestyä muitakin hahmoluokkia. Eli ajatuksenani olisi tehdä Maagi joka heittelisi sitten kaiken laista tuhoa kalvavaa loitsua. Racea en ole vielä päättänyt koska en juurikaan tiedä raceista ja niiden eduista tietyille hahmoluokille yhtään mitään. Toivottavasti muutos hahmon pelaamiseen ei ole liian suuri tai että se on helposti opeteltavissa.

Tässä nyt jotain ennakko tunnelmia 7h ennen pelin saantia.

Hee-hee olin hakemassa tänä aamulla pelini anttilasta. Olin odottamassa siellä anttilassa kello 08.55. Sitku anttila aukesi ja menin vikana hakemaan skyrim pelin. Huomasin, että 5 ostajat ottivat ps3 version käteen ja minä ainut, joka otti xbox 360 version. He katsoivat minua aluksi oudosti, kun otin xbox 360 version. Sinne meni 60 euroa ja kävelin takaisin lukioon. Pakko kestää tätä koulupäivää, enää pari tuntia (kemia ja kuvistunti), sen jälkeen venaan 30 minuuttia bussia sitten bussimatka kestää 1 tuntia, eli kotona kello 16.00.

Minun on pakko sanoa tähän, että tervetuloa skyrim, hyvästi elämä. :D Odotan innoissani pääsyä pelamaan skyrimia.

Voi perhana kun Skyrimi ei tullut tänään laatikkoon. Nyt meni viikonloppu pilalle. Joutuu sitten pelaamaan kämästä BF3

Ei siinä mitään, ehdin tunnin pelata ja tais save mennä vituiks kun suututin heti kyläläiset... :D Ensimmäinen ja viimeinen kerta kun tapan kanan, vaikka kukaan ei olisi näkemässä.

e: ja eikös tässä pysty enää muuttamaan hahmoaan ensimmäisen kerran jälkeen? Oblivionissahan tämä oli mahdollista viemärin suuaukolla.

Tänään tuli paketti, arvelin että vihdoin Uncharted 3 ehti tänne, mutta se olikin Skyrim ja ensimmäistä kertaa Ahvenanmaan paketti tuli ajallaan. Yllättävää että PC-versio mahtui yhdelle DVD:lle.

Intro meni näyttävästi diaesitys-ruudunpäivityksellä, mutta kun hahmoa pääsi liikuttelemaan itse oli ruudunpäivitys taas sulavaa, kunnes siirryttiin sisätiloihin ja jälleen koneeni oli polvillaan vaikka ulkoasu ei mitään kuuminta hottia olekaan. Eipä muuta kuin googlettamaan ja beta-ajureita taas latailemaan tai sitten täytyy odotella patcheja.

annampa tälle mahdollisuuden yllättää ja hankin tämän. Tosin saa tietää milloin.

Nyyh! Verkkokauppa jäi jumittamaan tilaukseni kanssa jotain kun oli vieläkin "odottaa tuotetta" tilassa. Noh, ei siinä ihmeempiä tarvinnut miettiä. Tilauksen (32,90€) peruutus ja Steamista (49,99€) lataamaan. 68% D:

Joo ei voi olla totta.... Laitoin levyn pyörimään xbox 360:lla ja se toimii hyvin, mutta grafiikka on kauheeta. Musta välkkyy koko aja ja oudot värit. Niin käynnistin uudelleen ja arvaa mitä tapahuti... yksi vilkkuva punainen..... Ei helvetti... Kokeilin kaikkia ohjeita, mutta ei mikää niistä toimii... Noh yritän viedä korjaukseen huomenna lahdessa, toivottavasti saisivat korjattu sen.

Ps. se oli E74 error

a

Lainaus käyttäjältä Kakkuonhyvaa

Pelaamatta paska olin ajatellut ennen kuin aloitin pelaamisen. Grafiikka on paskaa, tarina on paskaa, hahmot paskaa, menut paskaa siis kaikki on älyttömän huonoa paskaa. Olen siis pelannut noin 5 tuntia. Huonoin peli koskaan. Älkää missään nimessä ostako. Jopa 5 ES:ää on parempi kuin ES V. 3/10 on sopiva pistemäärä. Huomenna myyn nopeasti pois.

Etkös ole se sama henkilö, joka sanoo Mass Effectiä paskaksi peliksi kokoajan? Ymmärrän, että kaikilla on oma mielipide, mutta tällainen viesti laittaa ärsyttämään aivan helvetisti.

Grafiikat ovat hyvät, nyky standardeilla ehkä vähän jäljessä, mutta silti hyvät. Pelasitko main questin loppuun asti? Et varmana pelannut, joten et tiedä onko tarina huono vai ei. Et voi myöskään sanoa, että kaikki hahmot ovat surkeita vain viiden tunnin pelaamisen jälkeen jos et ole edes peliä loppuun asti pelannut. Menut paskaa?! Omasta mielestäni valikot ovat tehty erittäin hyvin, varsinkin skilltree ja inventory.

Mene siitä hörppimään sitä ES:ää ja pelaamaan jotain lineaarista räiskintäpeliä.

[quote='käyttäjältä Dynamithix' Ymmärrän, että kaikilla on oma mielipide, mutta tällainen viesti laittaa ärsyttämään aivan helvetisti.[/quote]

Ei tuosta varmaan kauheasti kannata itseensä ottaa. Joku trolli yrittää aiheuttaa vain hämminkiä, keksisivät edes jotain uutta..

Ite ollu sellanen meh- tunne viimiset 2kk ja nyt EI helvetti haluun tän! Pakko kai pyytää mutsii ostaa tän 70e stockalt kun kaikkialt muualta varmaan ostettu! Gameplay alkaa jo saada veden kiellelle! Tämä menee ainakin joululahja-listaan, jos tänään en saa!

Lainaus käyttäjältä Moromopo

Ite ollu sellanen meh- tunne viimiset 2kk ja nyt EI helvetti haluun tän! Pakko kai pyytää mutsii ostaa tän 70e stockalt kun kaikkialt muualta varmaan ostettu! Gameplay alkaa jo saada veden kiellelle! Tämä menee ainakin joululahja-listaan, jos tänään en saa!

En aio sanoa mitään. Sinä tulet varmaankin olemaan hyvin helppo hypnotisoitava, jos sen aika kohdallesi joskus sattuu.

Nyt tuli taas pienoiset päiväunet tämän perkeleen flunssan ansiosta nukuttua (miksi lukiosta poissaoleminen on tehty niin vaikeaksi?) ja aivan hetimiten sähköpostit luettuani aion napauttaa Skyrimin päälle ja pelastaa Skyrimin provinssia aamunkoihin asti (vampyyreilta).

Lainaus käyttäjältä Dynamithix

Etkös ole se sama henkilö, joka sanoo Mass Effectiä paskaksi peliksi kokoajan? Ymmärrän, että kaikilla on oma mielipide, mutta tällainen viesti laittaa ärsyttämään aivan helvetisti.

Miten joku voi oikeasti kaatua tälläiseen "baby's first troll attempt" -tapaukseen? Hei nyt oikeasti järki käteen, kun luetaan tekstinpätkiä internetistä. Jos internetin tulevaisuus näyttää tältä, se tulee olemaan hyvin surullista katseltavaa kaikkien muiden kuin metsänpeikkojen mielestä.

sinne äänestämään skyrimiä! VGA GOTY

Olen uusi käyttäjä ja tämä peli kiinnostaa todella paljon! Tarkoitus olisi huomenna käydä PC:lle ostamassa, sillä tätä on odotettu. Vaikka yrittää niin ei voi olla katsomatta YouTuben videoita, mutta enemmikseen vain pätkiä ja maisemista... Juoneen kun on panostettu en siitä mitään halua etukäteen tietää. Huomenna odotus palkitaan.

Pienenä huomautuksena sanon, että eikös tuo Kakkuonhyvää trollaa kaikissa mahdollisissa foorumeilla haukkuen ME:t ja muut jotka ei hänen makuunsa sovi? Epäilen vahvasti, ettei hän ole Skyrimiä ostanut jos alunperinkin on sen lytännyt. Huono trolli on huono...

Huhhuh, tosi hyvä on ollut tähän asti. Jopa graffojen tietty tönkköys toi kotoisan olon heti alkumetreiltä :D
Miinuksen antaisin valikoista, niihin kyllä tottuu mutta joku niissä tökkii.

Mä kävin ottamaan pataan yheltä jättiläiseltä ihan vaan silkasta ilosta. Leveliskaalautumattomuus, ihanaa.

Siis grafiikat huonot, minä ei ymmärrä. Mitä nyt vähän aikaa pelannut kunnon koneellaa joka pyörittää peliä hyvin ultra high- asetuksilla, peli näyttää mielestäni todella hyvältä, kun muistaa ottaa huomioon pelialueen koon. Todella hyvältä tuntuu (:

Muuten, mistä saisi noita nahan palasia joita tarvii aseiden tekemiseen? : o Tai muita materiaaleja?

Lainaus käyttäjältä appa-king+

Muuten, mistä saisi noita nahan palasia joita tarvii aseiden tekemiseen?

Tapat jotain peuroja yms. ja niiden nahkoja viet blacksmithin paikasta löytyvään johonkin leather rack (en muista nimeä tarkasti) hommaan jossa saat tehtyä niistä leatheria ja leather strippejä

On toi pelihahmo muuten aika superninja kun ottaa perhosen ilmasta kiinni.

Lainaus käyttäjältä appa-king+

Muuten, mistä saisi noita nahan palasia joita tarvii aseiden tekemiseen? : o Tai muita materiaaleja?

Uskoisin että metsästämällä :) Ainakin kun polkuja pitkin mennessä tulee välillä susia lahdattua, niin niiltä tippuu joskus nahkoja tms.

Innoissani tätä odotin ja täytti kaikki lupaukset :D Upeat grafiikat ja paljon tekemistä... Hyvästi elämä!

Nyt skyrim on ostettu ja lataa tuossa patchiä, ei ollu yhtään kiinostanu tähän asti, muttta arcostelut vakuuttivat ja pelin ostin. Mukava yllätys oli tuo kartta, joka tuli norm version mukana. Kohta pelaa!

Lainaus käyttäjältä Kakkuonhyvaa

Pelaamatta paska olin ajatellut ennen kuin aloitin pelaamisen. Grafiikka on paskaa, tarina on paskaa, hahmot paskaa, menut paskaa siis kaikki on älyttömän huonoa paskaa. Olen siis pelannut noin 5 tuntia. Huonoin peli koskaan. Älkää missään nimessä ostako. Jopa 5 ES:ää on parempi kuin ES V. 3/10 on sopiva pistemäärä. Huomenna myyn nopeasti pois.

Huh. Tässä taas huomataan se kuinka henkilö voikin vaikuttaa täysin erilaiselta kun kasvotusten juttelee. Sitten täällä interwebseissä pääsee tällaisia aivopieruja. Noh, turha tähän mitään on varmaan sanoa.

Katselin tuossa kun vaimo teki hahmon ja pelasi alkua hieman, vaikutti hauskalta. Menut tosiaan hieman kankeita ainakin hiirellä, täytyy ehkä pelata ohjaimeilla..grafiikka ei ole myöskään hahmomallien osalta ihan niin hirveästi parantunut kuin luulin, mutta ei se mitenkään häiritsevää ole, parannusta kuitenkin sen verran.

Nyt voisikin pistää oman Dunmer Thief/Magen aluille. Odotan mielenkiinnolla miten nordit häneen suhtautuvat.

Lainaus käyttäjältä appa-king+

Siis grafiikat huonot, minä ei ymmärrä. Mitä nyt vähän aikaa pelannut kunnon koneellaa joka pyörittää peliä hyvin ultra high- asetuksilla, peli näyttää mielestäni todella hyvältä, kun muistaa ottaa huomioon pelialueen koon. Todella hyvältä tuntuu (:

Ulkoilmaan päästyäni enemmänkin pelin upeat postikorttimaisemat tekevät vaikutuksen, mutta itse pelin grafiikka ei muuten juurikaan vaikutusta ainakaan itseeni tee. Oman koneen olen olettanut olevan kohtalainen, mutta eipä vain tunnu oikein jaksavan oikein Skyrimiä pyörittää. AA:n pudottaminen kasista neloselle on tähän mennessä auttanut huomattavasti, tosin vieläkin ruudunpäivitys hyytyy toisinaan, mutta ei ainakaan enää niin paljon että haittaisi enemmälti pelaamista.

Anteeksi. Jos on joitakin loukannut, mutta pakko sanoa rehellisesti. En pitänyt. Grafiikka ei ole paskaa, mutta ei hyvääkään. Menut on aika tökköjä, mutta ei haitannut oikeastaan. Hahmot... No jaa niitä on niin monta, että ei voi oikein ottaa otetta hahmoon. En ole oikeastaan suuri roolipelien fani, mutta en tajua miksi ostan niitä yhtään. Onhan tämä ainakin 8/10. Sekä huono ES-vitsi. Pyydän anteeksi ja poistan edellisen, mutta kyllä kaikki voi silti lukea sen. Oli tylsää.

Törmäsin hienoon skyrim videoon tässä muutama minuutti sitten

http://www.youtube.com/watch?v=rt5aUdijAN8&feature=player_embedded