Elder Scrolls V: Skyrim / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus

Taisi muksu tarkoittaa Elven-settiä? Tähän hätään en muista kuka/ketkä kauppiaat niitä möi, mutta luolastoissa niitä tulee aika usein vastaan...

Lainaus käyttäjältä luolaeläin

Haltioiden aseita ja jousia? Ei skyrimissä ole seillaisia.

lolwut?

Haltioiden aseet, armorit löytää alempaa linkistä.

Itse en ole tainnut kuin muutamasta paikasta noita aseita löytää, lähinnä luolastoista ja muista samanlaisista. Kun olin ottanut Smithing-perkin, jolla saan tehtyä Elven-tavarat, ilmestyivät ne myös kauppiaille myytäväksi.

Omat Elven-varusteet nappasin muutaman pelitunnin jälkeen, kun vastaan tullut Thalmor Justicar alkoi kettuilemaan. Annoin miehelle opetuksen ja siitä asti olen kantanut ylväästi kullanhohtoisia Elven-haarniskoita.
Ts. yksi tapa ko. kamat hankkia on pitää silmät auki Skyrimin teillä kävellessä Justicarien varalta.

Lainaus käyttäjältä Zenox

Lainaus käyttäjältä luolaeläin
Haltioiden aseita ja jousia? Ei skyrimissä ole seillaisia.

lolwut?

Haltioiden aseet, armorit löytää alempaa linkistä.

Itse en ole tainnut kuin muutamasta paikasta noita aseita löytää, lähinnä luolastoista ja muista samanlaisista. Kun olin ottanut Smithing-perkin, jolla saan tehtyä Elven-tavarat, ilmestyivät ne myös kauppiaille myytäväksi.

En hoksannut, että muksu tarkoitti Elven kamoja. Luulin, että hän tarkoitti jotakin mageille suunnattua jousta tai miekkaa.

Harmillisia bugeja on tullut tehtävissä vastaan, estävät ko questien suorittamisen. Ei kai se auta kun patcheja odotella.

luolaeläin, olen tehnyt sen Azura -tehtävän jo, mutta joo, kiitos neuvoista. Huomasin, että Kodlakin (Companions klaani) huoneen pöydällä oli daedra heart niin sen varastin. :p

Olen nyt tekemässä The Forsworn Conspiracy nimistä mahtavaa sivutehtävää. Erinomainen tehtävä, tällainen olisi voinut olla tarinassa mielestäni.

Pientä spoileria tehtävästä

Aika ahdistava tilanne, kun joutui nordeja vihaavien forswornien täyttämään vankilaan ja itse olet nordi. :D

Tuli kyllä painittua älyttömin matsi äskettäin. Aivan helvetillinen oli ainakin alkuun omalle pure melee hahmolleni. Sivutehtävää olin suorittamassa ja erään siihen liittyvän luolaston lopussa arkusta pongahtaa esille jousella varustautunut Draugr. Ja mitä tämä mulkku tekekään. Alkaa teleporttailemaan ja tekemään itsestään loputtomia kopioita jotka myös käyttävät jousta. Kaiken kruunasi elukan loputon FUS ROH DAH huutelu lennättäen äijääni pitkin seiniä. Ja aivan kun tämä ei olisi riittänyt, niin aina kun satuin pääsemään sen oikean draugrin viereen, niin se aina huusi aseen kädestäni. Siinä sitten viereisestä lätäköstä sain asettani aina välillä etsiä. Kyllä se viimein kaatui, mutta ihme kyllä olin jo polttaa hermoni. Alkoi jo toivoa, että olisin opetellut sen jousen käyttöä myös.

Daedra heartteja voi ainakin ostaa college of winterholdin yhdeltä tyypiltä, joka myy pimeästi loitsuja jne. toisen asuintilan yläkerrassa. Elven kamoja saa thalmoreilta Thalmor embassyssa Solituden pohjoispuolella, jonne sijoittuu myös yksi main questin tehtävä.

Tähän mennessä peli on ollut todella mahtava, selvä GOTY-ehdokas Batmanin kanssa. Leveleitä on kertynyt tähän mennessä 19, eikä ole kovin vaikeita vastuksia paljoa ollut. Nyt pitäisi Rifteniin mennä seuraavaksi, mutta jäin kiinni eri sivutehtäviin joita on tullutkin tehtyä koko päivä...

Osaako ketään neuvoa, miten pääsisin menemään kaupunkiin ilman että vastaan tulisi 10 vartijaa + 5 siviiliä miekat kourassa? Oon saanut siis jonkun vamppyyrin pureman, ja pitäs päästä parantajan puheille, ilman että väki tulee häätää heti pois, ja alkaa muutenki vituttamaan niin helvetisti.

Lainaus

Osaako ketään neuvoa, miten pääsisin menemään kaupunkiin ilman että vastaan tulisi 10 vartijaa + 5 siviiliä miekat kourassa? Oon saanut siis jonkun vamppyyrin pureman, ja pitäs päästä parantajan puheille, ilman että väki tulee häätää heti pois, ja alkaa muutenki vituttamaan niin helvetisti. .

Olet todennäköisesti tehnyt siellä jonkun rikoksen. Tilanteesta pääset ottamalla aseesi esille, ja laittamalla sen takaisin pois, sen jälkeen vatijat pakottavat sinut vankilaan.

Sain eilen tapettua toisen lohikäärmeeni ja heräsi kysymys, että voiko lohikäärme yllättää milloin vain Skyrimin uskomattomilla alueilla? Kaksi ensimmäistä lohikäärmettä ovat olleet tehtäviä ja vielä ei ole muuten tullut vastaan.

Lainaus

Sain eilen tapettua toisen lohikäärmeeni ja heräsi kysymys, että voiko lohikäärme yllättää milloin vain Skyrimin uskomattomilla alueilla?

Kyllä voi, itse olen juonessa kohdannut kaksi, ja muuten 12.

Lainaus käyttäjältä MasterOfMagikarps+

LainausOsaako ketään neuvoa, miten pääsisin menemään kaupunkiin ilman että vastaan tulisi 10 vartijaa + 5 siviiliä miekat kourassa? Oon saanut siis jonkun vamppyyrin pureman, ja pitäs päästä parantajan puheille, ilman että väki tulee häätää heti pois, ja alkaa muutenki vituttamaan niin helvetisti. . Olet todennäköisesti tehnyt siellä jonkun rikoksen. Tilanteesta pääset ottamalla aseesi esille, ja laittamalla sen takaisin pois, sen jälkeen vatijat pakottavat sinut vankilaan.

Ja mikäli kyse on vamppyyrin puremasta:
1) Mikäli olet saanut pureman äskettäin, alttareiden parannuskivet ja cure deaces potionit parantavat.
2) Puremasta on aikaa, vähän ikävempi juttu. Joudut tekemään jollekkin velholle tehtävän, jossa tapat ihmisen ja viet puhtaan sielun. YouTubesta löytyy ohjevideoita.

On se jännä kun jättiläinen lyö nuijalla ja lennän vuoren yli KUOLEMATTA!!! :DDD

Tietääkös kukaan mistä päin löytäisi Whirlwind Sprintin kaksi viimeistä sanaa? En ole mistään löytänyt.

Lainaus käyttäjältä Dynamithix

Tietääkös kukaan mistä päin löytäisi Whirlwind Sprintin kaksi viimeistä sanaa? En ole mistään löytänyt.

[spoiler]Mä löysin yhden Bards Collegen ekasta tehtävästä muistaakseni.[/spoiler]

Lainaus käyttäjältä Dynamithix

Tietääkös kukaan mistä päin löytäisi Whirlwind Sprintin kaksi viimeistä sanaa? En ole mistään löytänyt.

Täältä löytyy hyvin nuo shoutit.
Tuli nyt ärsyttävästi itsekkin törmättyä tuohon Morokei mask + Archmage robes glitchiin ja on tuo melko ärsyttävää kun naama katoaa kokonaan näkyvistä :D Toivottavasti bethesda patchais tuon vaikka ei itse peliä ollenkaan haittaakaan.

42h pelattu, tarina polkee meikäläisellä paikallaan. En ole koskenut Main Questiin yli 15 tuntiin. Hahmoni suorittanut Thieves Guildin päätehtävät ja nyt leikkii uusilla kyvyillään Dark Brotherhoodin puolella. Sneak, One-Handed, Archery, Light Armor....siinä pääasialliset mitä kehitän. Hieman Enchantti ja kumppaneita tulee myös harjotettua.

En ole kyllä ikinä ollut näin koukussa johonkin roolipeliin. Pelasin WoWiakin aikoinaan vähemmän :D Eikä peli käy vieläkään tylsäksi tai hiivu tai mitään. Uskomatonta!

Aika vahva GOTY-ehdokas mulle.

Velvoittaako muuten nuo Dark Brotherhood ja Thieves Guild pelaamaan antisankarina vai voiko noitten järjestöjen sekaan "soluttautua" myös sankarina pelatessa? Itse en ole vielä uskaltautunut tekemään mitään kummankaan järjestön tehtäviä ettei vaan hahmoni sädekehä himmene, mutta voisin kyllä ajaa järjestöt alas tai yrittää muuttaa niitä sisältäpäin, jos se on edes mahdollista vai kannattaako nuo jättää pahishahmolle pelattavaksi?

Lainaus käyttäjältä Angel of Death+

Velvoittaako muuten nuo Dark Brotherhood ja Thieves Guild pelaamaan antisankarina vai voiko noitten järjestöjen sekaan "soluttautua" myös sankarina pelatessa?

Aika hankala on olla "sankari" jos nuihin liittyy/tekee tehtäviä. Dark Brotherhoodin tehtävissä on pakko tappaa ns. viattomia ihmisiä (ylläri) ja Thievesissä ryöstetään enemmän kuin paljon. Oma hahmoni on pääasiassa "hyvä" mutta kyllä sitä tulee pöllittyä melkoisesti ihmisiltä, eivät ne niitä tavaroitaan tarvi joten mikä ettei.

Juuri sain tuon Thieves Guildin läpäistyä ja olen Guild Masteri. Vähän turhan paljon joutuu jopa grindaamaan nuita tehtäviä jotta tuon tittelin saa. Noh ainakin tuon aikana tuli tienattua ihan perkeleesti ja skillejä nostettua joten en valita. Itse kilta on jälleen hyvin mukava, Dark Brotherhoodin kanssa paras tähän mennessä ja vain Stormcloaks on läpäisemättä (suunnilleen puolvälissä olen niillä).

Reilut 50h nyt takana ja vieläkin jaksaa vaan tämän pariin palata. Tutkittavaa/tehtäviä on vieläkin jäljellä enemmän kuin aivan helvetisti. Bethesda on tosissaan saanut upotettua tähän peliin tätä materiaalia aivan uskomattoman paljon. Hankala uskoa että tästä joku parantaisi enään tässä sukupolvessa.

Kyllä tää on mestariteos ei siitä mihinkään pääse!
Omat odotukset peliä kohtaan oli aikas maltilliset mutta kun Skyrimin maailmaa lähti tutkiin niin se oli menoa sitten.
Pelitunteja takana about 20-30h ja lvl 30,muistaakseni mainquestissa oon vasta siinä kun pitäis mennä puhumaan sille greybeardille.Sidequestit ja maailman tutkiminen on vienyt suurimman osan peliajasta ja kuinka paljon on vielä tutkittavaa,ihan perkeleesti.
Henk. koht. GOTY

Eilen yöllä lopetin pelaamisen 04:10 ja töihin klo.07:00,se kertoo jo pelin mahtavuudesta...

Pelikello näyttää 98 tuntia ja vieläkin on kaikenlaista vapaa-ehtoista puuhaa jäljellä. Jokunen päivä sitten grindasin smithingin täysille ja värkkäsin saman tien legendary-tason kevyet dragon armorin osat sekä legendary Daedric miekan ja jousen. Sitten kun saan enchantingin täysille niin pistän dragon armoriin sellaiset buffit että pitää vaikeustaso nostaa Masterille saadakseen jotain haastetta peliin. Tälläkin hetkellä alkaa olla jo melkoista steamrollausta, vaikka Expert-taso on käytössä.

Samalla juoksin maagien killan läpi käyttämällä vain pari kertaa taikoja koko tehtäväsarjan aikana ja kun kerran vauhtiin pääsin niin menin Companionin tehtäväsarjan läpi siinä rytäkässä. Nyt jäljellä olisi enää Empiren ja Stormcloakien välisen sodan selvittely. Pitkän pohdinnan jälkeen olen päättänyt liittyä Empiren joukkoihin, sillä Ulfric Stormcloak on aika pitkälti itsekeskeinen kusipää ja lyhytnäköinen idiootti. Jos hän kuvittelee että Skyrim melkein yksinään saan pidettyä aisoissa Aldmeri Dominionin (joka oli lähellä murskata koko keisarikunnan), täytyy olla melkoinen saapas.

Empiren takana toimii toki Thalmor, joita en voi sietää niin tasan yhtään, mutta Empiren voitto ainakin antaisi paremmat mahdollisuudet Thalmorin häätämiselle sekä voisi antaa hyvän näpäytyksen Aldmeri Dominionille. Kun valtiot saataisiin taas yhtenäisiksi, alkaisi haltiahinttapuleilla olla vähän vaikeampaa toteuttaa omaa pikku unelmaansa, joka siis on tyyliin muiden Ei haltia -rotujen totaalinen hävittäminen.

Ootteko huomannu semmosta että kun luette kirjan nimeltä Red Eagle niin käynnistyy sidequest nimeltä The Legend of Red Eagle jossa etsitään miekkaa niin tein sen tehtävän ja luin jossain muussa paikassa saman kirjan niin se tehtävä alkoi taas,tiedä sitten että voiko sen tehdä uudestaan ja uudestaan.

Se voi johtua siitä, että (muistaakseni) se Red Eagle tehtävä on vain miniquesti. Eli näitä minitehtäviä/misc. objectiveja voi saada loputtomasti.

Jep, osa niistä misc questeista on satunais generoituja. Tuo tosin ei taida sellainen olla.

Unelmani Elder Scrolls -pelistä, joka käsittää koko Tamrielin onkin lähempänä kuin uskoinkaan?

No ehkei kuitenkaan, mutta todella hieno tuollainen juttu. Eli siis Bethesda on koodannut peliin ainakin Morrowindin ja Cyrodiilin (molemmat Skyrimin naapurialueita), joka aika vahvasti viittaa siihen, että alueita tultaisiin käyttämään, esimerkiksi DLC-tarkoituksissa.

Mielestäni olisi aika hienoa päästä tutkimaan Morrowindia ja Cyrodiilia, onhan tässä (pelinsisäistä) aikaa jo kulunut monia satoja vuosia siitä, kun viimeksi jalalla sinne astuttiin. Morrowind olisi entistäkin vihamielisempi paikka ja Cyrodiil tossun alla, kun haltiat vähän piiskaavat pyllyyn.

Pitää vielä pelin loresta mainita sen verran, että aika hyvä veto Bethesdalta hypätä käänteentekevän ajan "yli" (sota ihmisten ja haltioiden välillä) suoraan sen jälkiseurauksiin, eikä itse tapahtumaan. Onhan tässä tietenkin maailmantuhoajat ja muut sisällissodat, mutta pelin määrittelevä tekijä tuntuu olevan Thalmorin saapuminen Imperiumiin. Sama kuin Oblivionin sijoittuminen 10 vuotta Oblivion-kriisin jälkeen. Muutenkin Bethesda on onnistunut luomaan koko ajan lisää Elder Scrollsin loreen kuitenkaan taipumatta tyhjänpäiväisyyksiin ja ylilyönteihin (Blizzard ja pandat, what were you thinking? Vitsistä tuli oikea lisä loreen). Bioware ja Bethesda tuntuvat olevan johtavat tarinantekijät ja lorenluojat roolipelien maailmassa tällä vuosituhannella.

78 tuntia pelattu ja mainquestia huimat kolme kappaletta tehty. Sivutehtävävirta alkaa ehtyä ja Dark Brotherhood sekä Thieves Guild jää seuraavalle pelikerralle tai pelin jälkeen koska sankarina mennään. Koska mainquesteja ei ole juurikaan tehty, niin lohhareitakaan en ole vielä päässyt mättämään ollenkaan, tosin shoutteja on kertynyt mukavasti vaikka niitä en vielä voi käyttää.

Hahmona on dark elf Drizzt Do'Urden ja aseena miekat dual wieldinä, mikä on välillä tuonut omat haasteensa, sillä jousiammuntaa eikä magiaa ole käytetty juuri ollenkaan. Heavy armor on luonnollisesti ainoa valinta hahmolleni.

Missing in Action sidequestista kysymys?
[spoiler]Tämä sidequest tarjosi erään velipoikaa pelastettaessa Thalmorien kynsistä diplomaattisempaa lähestymistapaa, jonka hero-hahmoa pelatessa luonnollisesti valitsin, mutta en löytänyt mistään keinoa saada lupaa vapauttaa vanki vaan jouduin turvautumaan terävämpään ratkaisutapaan, miekkaan. Netti tarinoi että kyseessä on bugi, mutta itselleni tuo näyttää ennemminkin siltä että rauhanomaisempi lähestymistapa on poistettu, mutta dialogivalinta verettömälle vapautukselle on unohtunut vai onko tämän joku onnistunut pääsemään läpi ilman teurastusta?

Eipä hirveästi haittaa, sillä VIHAAN noita ylimielisiä Thalmorin paskiaisia. Pistin jo lihoiksi silmille hyppineen Thalmor-kolmikon aiemminkin kun ne tulivat reissulla vastaan, epäilivät vääräuskoiseksi ja yrittivät tappaa ihan vaan varmuuden vuoksi.[/spoiler]

Edit:

Lainaus käyttäjältä Hekeke

Ja mainittakoon, että aina kun Bethesda on joitain bugeja korjannut, on se samalla luonut uusia.

Näköjään, sillä nyt peli tilttaa JOKA KERTA fast travelia käytettäessä oli paikka mikä tahansa vai voiko moinen johtua muustakin kuin uusimmasta päivityksestä? Pitää nyt rampata konetta ja peliä pois päältä toivoen että Skyrim ryhtyy taas toimimaan, jos ei niin on pakko siirtyä Zeldan ja Unchartedin pariin kunnes homma selviää.

Lainaus käyttäjältä Angel of Death+

Koska mainquesteja ei ole juurikaan tehty, niin lohhareitakaan en ole vielä päässyt mättämään ollenkaan, tosin shoutteja on kertynyt mukavasti vaikka niitä en vielä voi käyttää.

Wat... Siis ehkä olisi kannattanut tehdä edes pari päätehtävää lisää jotta edes lohikäärmeitä voisit tappaa. Siis eikö niitä ole koko maailmassa ollenkaan ennen kuin se eka tapetaan yhdessä alkupään päätehtävistä? Ihme homma. Omasta mielestä kun lohikäärmeet tuo paljon lisää tähän peliin sekä etenkin niiden randomina tulevat hyökkäykset ovat aina kiva yllätys. Niin ja huudot ovat myös "ihan mukava" lisä... Miten oot voinu pelata jo 78 tuntia tuolleen.

Lainaus käyttäjältä Oselot

Siis eikö niitä ole koko maailmassa ollenkaan ennen kuin se eka tapetaan yhdessä alkupään päätehtävistä? Ihme homma.

Siltä näyttää, sillä vilaustakaan en ole niistä vielä nähnyt alkua lukuunottamatta vaikka olen tarponut ympäri pitäjää.

Lainaus

Omasta mielestä kun lohikäärmeet tuo paljon lisää tähän peliin sekä etenkin niiden randomina tulevat hyökkäykset ovat aina kiva yllätys. Niin ja huudot ovat myös "ihan mukava" lisä... Miten oot voinu pelata jo 78 tuntia tuolleen.

Helposti, päätin tehdä muutaman sivutehtävän ja matkan varrella avautui aina vaan lisää, nälkä kasvaa syödessä enkä malttanut noiden tekemistä lopettaa ja tässä ollaan 78 tuntia myöhemmin. Nyt yhtä äkkiä ilmennyt fast travel-bugi pakotti jättämään pelin jäähylle vähäksi aikaa, toivottavasti joku päivitys tulee äkkiä. PC-pelaamisen ihanuutta...

...ihanuus senkun jatkuu sillä en voi näköjään enää pelata ilman fast traveliakaan kun peli rupesi kaatumaan 5-10 minuutin välein. Ei kellään muulla ole ilmennyt viime aikoina tällaista ongelmaa? Jos ei, niin jotain vikaa lienee täällä päässä, mutta mitä...?

Muistaakseni tossa oli joku tarkoitus että levelien kasvaessa alkaa dragonitkin olla tutumpia ilmestyksiä. Sitä en tiedä edellyttääkö se mainin peluuta minkä verran. Kyllä mulla noita näkyi ennen kun sain finaaliin mainin ja näkyy nytkin kyllästymiseen asti sen verran että usein tulee sneakattua ohi kun ei vaan jaksa taas sitä samaa :D

Ite oon pelannu pääjuonta tasan siihen asti että kellistin ensimmäisen loharin. En ees lähteny raportoimaan asiasta vaan ampaisin vastakkaiseen suuntaan. Sillä reissulla ollaan vieläkin nyt sen arviolta 20 ihmistuntiä tapahtuneen jälkeen (konsoliversiosta ei löydy ilmeisesti mistään tota pelikelloa?).

Lohikäärmeitä on tullu tuon jälkeen randomilla vastaan kolme kappaletta, joista tosin ainoastaan yksi on hyökännyt ja sitämyöten kuollut. Kaksi on liihotellut ylväästi ohi vaikka kuinka olen yrittänyt huudella ja ammuskella nuolilla maastakäsin. En vissiin sitten vaan osunut.

Lainaus käyttäjältä TumTum

(konsoliversiosta ei löydy ilmeisesti mistään tota pelikelloa?)

Kyllä itselläni ainakin näkee tallennusteni vieressä peliaika. (Xbox versio)

PS3-pelaajat, oletteko tuskailleet Skyrimin teknisten ongelmien kanssa? IGN:n laatiman kyselyn summa mahdollisista ongelmista:

Suht yleisiä ongelma näyttäisivät ylläolevat olevan? Mikäs on Pelaajaboardien väestön kanta? Huom. peliin on tulossa jonkinlaista päivitystä joulun jälkeen (Lähde)

Lainaus käyttäjältä Toge

PS3-pelaajat, oletteko tuskailleet Skyrimin teknisten ongelmien kanssa? IGN:n laatiman kyselyn summa mahdollisista ongelmista:

Severe Framerate Drops - 13,301 Votes (36.02%)

Textures Fail to Load - 7,026 Votes (19.03%)

Excessive Game Freezes - 7,509 Votes (20.34%)

None of the Above - 9,086 Votes (24.61%)

Suht yleisiä ongelma näyttäisivät ylläolevat olevan? Mikäs on Pelaajaboardien väestön kanta? Huom. peliin on tulossa jonkinlaista päivitystä joulun jälkeen (Lähde)

Päivitystä on tulossa kyllä jo kiitospäivän jälkeen, ei tarvitse jouluun odottaa.

PS3:lla olen pelaillut yli 20 tuntia ja olen omasta mielestäni kärsinyt noista kaikista. Päivitys tuskin poistaa noita kaikkia, kunhan vähäsen vain vähentäisi niin sekin riittäisi.

^ Joo, nyt meni puurot ja vellit sekaisin (boxing day ja thanksgiving day), ei voi midii, kiitän korjauksesta. Itseäni tää asia kiinnostaa siinä määrin, että molempien konsoleiden omistajana, mutta enimmäkseen Pleikka kolmosta käyttävänä, niin ihan vain omaa ostosharkintaa ajatellen.

PC:lle ainakin tuli äskettäin muhkea 1,3 gigainen päivitys joka korjasi tuon lähiaikoina syntyneen fast travel-ongelmani, mutta sivutehtävän estävä Red Wave-bugi ei valitettavasti kadonnut yhtään minnekkään.

Turhan epästabiilia menoa kyllä. Varsinkin modit päällä saa quickseivailla minuutin välein kaatuilun pelossa. Puuttuvat tekstuurit ovat toinen ongelma, immersio katoaa helposti, kun taivaalla liihottaa kirkkaanvioletti lohikäärme. Tallennukset eivät sentään ole korruptoituneet (kuten minulle kävi Oblivionissa), mutta muutamaan otteeseen on pitänyt pelata ikävän pitkä pätkä luolastoa uudestaan, kun peli on äkillisesti päättänyt lakata toimimasta.

Ongelmista huolimatta Skyrim on paras peli, mitä olen pelannut pitkään aikaan, varmasti parhaita ikinä pelaamiani pelejä. Tunteja on takana kohta 70 ja päästooria on tullut vedettyä vain muutama tehtävä (työntöhuutoon sain kaikki tasot, mutta siinä oikeastaan se), enkä ole ehtinyt edes liittyä mihinkään kiltaan tai sisällissotaan. Tekemistä siis riittää vielä vaikka kuinka paljon. Hahmoni on nordi, joka keskittyy lähinnä yhden käden miekkoihin (kilven kanssa) ja kahden käden kirveisiin ja pukeutuu vain haarniskoista raskaimpiin. Taikoihin en parannusspelliä lukuunottamatta ole jaksanut koskea. Näiden lisäksi tykkään ammuskella porukkaa piilosta, joskaan sneakingiin en ole jaksanut panostaa perkkejä. Smithingiä tulee myös harrastettua koska tosimies rakentaa omat vermeensä (ja koska Runescape-traumat). Leveli taitaa olla 38, neljänkympin tienoilla ainakin pyöritään.

E: Ai niin, yksi questi on tähän mennessä bugannut. Winterholdin Blood on the Ice ei toimi, mikä harmittaa, koska kyseinen tehtävä oli vallan mielenkiintoinen. Sen lisäksi ei ole kuitenkaan vastaavia ongelmia ollut, onneksi.

Blood on the ice bugaa myös täällä, samaten Thieves Guildissa en saa questia loppuun bugin takia.

Itseasiassa asiasta ärsyyntyneenä jäin tutkimaan Thieves Guildin ongelmaa ja glitchin avulla sain vähän cheatattua questin jatkumaan ja loppuun saakka :D

Tuli vain mieleen että mitenköhän tässä erottaa main questit erillisistä sivu questeista?

Hiukankin seuraat mitä pelissä tapahtuu niin kyllä tiedät heti mikä on Main Questii ja mikä sivukamaa. Erikseen ei oo merkitty mitenkään

Kyllä ne on erikseen merkitty. Quest Logissa otsikko on erilainen main questissa, guildien questeissa yms.

Täällä näkyy ne erot (Sivun alaosassa)

Oho, komento takasin. Niin paskasti merkitty ettei edes huomaa, no eipä midii. Juuri äsken peli läpi. Aikaa meni reilut 50h ja vielä "Tylypahka" käymättä. Olen niin paljon hehkuttanut peliä, joten lyhyesti....en ole muuttanut mieltäni. Todennäköisesti vuoden peli meikäläiselle.

Täällä odotellaan patchia PS3:lle. Ruudunpäivitys takkuilee ja pahasti. Kaupungeissa liikkuminen on lähes mahdotonta. PERKELE.

Itsellä tuli vastaan glitchi jossa hämähäkin ice spike(kai) lävisti vatsani ja käteni, eivätkä ne kadonneet vaikka yritin vaikka mitä, esim vastaanottaa sama isku uudestaan, mutta piikit eivät kadonneet, joten jouduin lataamaan 1.30 tuntia sitten tallentamani saven. Nyt olen kyllä oppinut tallentamaan useammin haastavampien vihollisten takia.

Nyt kun peli on pelattu läpi, niin päätin hankkia pelihahmolleni eukon ja katsoa mitenkähän tuo on toteutettu.

Häät alkoi lupaavasti kun eukko käveli kirkosta ulos kesken seremonian tavernaan ryyppäämään miesystävänsä kanssa, NICE!

Seuraavaksi edessä oli muutto, joten päätin muutta eukon miesystävän taloon, AKWARD!

Eukko maleksii päivät pitkät tavernassa miesystävänsä kanssa ja kotona myös, VOI JUMALAUTA!

Eukolta ei saa muuta kuin lihapiirakkaa, sillä heila pyöräyttää safkat sitä pyydettäessä ja ensimmäinen tuotos oli juuri lihapiirakka...

Itse olisin toivonut että tuosta ominaisuudesta olisi saanut enemmän irti, sivutehtäviä tai vastaavaa, sillä nyt tuosta ei saa kovin paljon enempää irti kuin housecarlista. Vähän niinkuin nuo matkakumppanit, hiukan hutaisemalla tehdyltä tuntuu tämä ominaisuus.

Joka tapauksessa peli nousi yhdeksi vuoden peli ehdokkaistani bugeistaan huolimatta. Loppupelistä ilmeni uusi bugi tai vastaava, sillä peli heitti randomisti minut työpöydälle. Myös erään loppupään päätehtävässä oli vaikeuksia sillä bugin takia jouduin yrittämään kohtaa useaan otteeseen.

Mainittakoon, että mikäli jollekulle käy samoin kuin Show3lt:lle jatkossa, niin piikin voi vartalosta poistaa seuraavalla, Companions -tehtäväketjuun liittyvällä, kikalla. Ei tarvitse latailla aiempia tallennuksia :)

[spoiler]Hahmo täytyy muuttaa ihmissudeksi Companions tehtäväketjusta saatavalla taidolla. Tuo ainakin toimi itselläni[/spoiler]

Pystyisköhän joku auttamaan mistä saan sen Marriage tehtävän alulle? Kiitos!

Lainaus käyttäjältä Tiina78

Pystyisköhän joku auttamaan mistä saan sen Marriage tehtävän alulle? Kiitos!

Joku huppupäinen tyyppi Riftenissä, joko Maran temppelissä tai Bee and the Barbissa, antaa amuletin, jolla naimisiinmeno onnistuu. Hän selittää sitten jatkosta.

...Nyt kaksi nuolta on juuttunut rintaani enkä tiedä miten saan aloitettua ihmissusi tehtävän, enkä myöskään pysty aktivoimaan joitain asioita... buginen peli.

E: Jos Blood on ice on kyseinen tehtävä niin onnistuin löytämään sen :)

E: ...Nyt Blood On The Ice bugaa

E: Joka kerta kun teen Ice Form shoutin pelin ruudunpäivitys tippuu hemmetin paljon

Kovasti upposti Skyrim tännekin, ja parannukset sitten Oblivionin ovat mielestäni aika huimia. Muutamia huvittavia hetkiä sattunut omankin matkani varrelle.

Tänään tuli nimittäin kohdattua ensimmäinen random-lohikäärme kesken raudan kaivuuta ja siinä sitten ihmettelin kun hevoseni syöksyy suoraan liskoa tappamaan. Tähänpä liittyi vielä joukon jatkoksi karhu ja yhdessä ne sitten lohikäärmeen tappoivat, kun itse olin sen verran kaukana, ettei voinut kuin katsoa ja ihmetellä. Hieman pettynyt olo tosin jäi lohikäärmeistä näin alkuun.

Hevoseni tarina ei kuitenkaan lopulta päättynyt onnellisesti, sillä kulkiessani jonkun vartioaseman ohi, päätin pistäytyä juttusille sotilaiden kanssa, mutta nämä huusivatkin "now we got you" tai jotain ja syöksyivät joukolla tappamaan hevoseni. Tämän jälkeen miehet palasivat tyytyväisinä jatkamaan askareitaan leiriinsä ja juttelivat kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Tiesin, ettei sitä hevosta olisi saanut päästää silmistään, ties mitä tehnyt...