Hitti vai huti? / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus

Ei ollut mitenkään ihmellinen biisi. Monin paikoin tylsän kuuloinen, mutta kokonaisuudessa hitti!

The Times They Are A-Changin

Ensin meinasin sanoa automaattiseksi hitiksi. Sen jälkeen kun huomasin random coveriksi meinasin sanoa automaattiseksi hudiksi. Mutta eihän tuo yhtään hassumpi kuitenkaan ollut. Hitti

Seuraavaksi reunion battle. Kummankin bändin paluu tuli aikamoisena yllätyksenä.

At the Drive-In

vs.

Refused

Kyllähän At The Drive-In tuon vie, en kyllä tiennyt mistään paluusta, mutta hieno homma ! :D

Biffy Clyro

Hittihän tuo oli, tuli mieleen Foo Fighters mikä varmaan on ollut tarkoituskin. Pitää laittaa bändi tarkempaan kuunteluun kun kerkiää.

Rivers and Roads

Ei kappale teknisesti huono ollut, mutta ei kyllä sovi omaan musiikkimakuuni, joten joudun sanomaan huti. En ollut tästä bändistä edes kuullut, mutta nyt tiedän.

Tässä omaan musiikkimakuuni sopiva kappale, josta eilen vasta serkkuni kautta kuulin:

Dubst- FUCK NO!

Huti.Ei tuo mikään paska ollut mutta ei ihan kuulu mun musiikkimakuun.

Rival Sons - Pressure and Time

No joo... Tuommostahan tuo oli. Jotenkin niin perus kun vaan voi olla, ei oikein innostanut millään tavalla, mutta ei kyllä vituttanutkaan tuota kuunnella. Vähä ehkä menee kuitenkin hutin puolelle kun ei muutenkaan ole aivan oma juttu tuommonen rok än rolli.

Pitkästä aikaa tuli vähä Deviniä kuunneltua ja vanha opiskeluaikojen öö... ei nyt lempparibiisi, mutta semmonen semilemppari kuitenkin. Ainakin tuolta vähä rauhallisemmalta osastolta.

Slow Me Down

IMAGE(http://headbangorgtfo.files.wordpress.com/2011/06/devintownsendprojectdevintownsend2009.jpg)
Hieno ja herkkä mies.

Slow me down ei ole oikein koskaan tuntunut kovin kummoiselta, jossain mielessä ehkä liian imelä veto omaan makuun. Mutta kun kyseessä on Devin Townsend niin tasaisen vahvalla laadulla se imeläkin setti vedetään, paskaa musiikkia ei ole kaveri koskaan tehnytkään. Ei mitään erityisen hyvää muttei erityisen huonoakaan (tälläinen kiertely ja kaartelu tuntuu vähän vaivaanuttavalta, kun ei keksi mitään tarkempaa selitystä). Hitti

Nyt kun aloin miettiä mitä laittaisin Townsendin laajasta ja laadukaasta valikoimasta niin kohtasin suuria päätöksiä.
Päädyin loppujen lopuksi ylimääräiseen materiaaliin.
Varsin iskevällä linjalla jatketaan.

Onko näitä ylimääräisiä biisejä julkaistu jossain? Tuubi näyttää olevan noita pullollaan, mutten ole aiemmin edes kuullut näistä... Joka tapauksessa biisi tuo enemmän mieleen ennemminkin Addictedin kuin Deconstructionin. Ei tuo olisi sopinut levyyn mitenkään, eli hyvä vaan että leikattiin pois. Yksittäisenä biisinä tuo kuitenkin oli aika hyvä. Featuring Anneke tuo olisi voinut olla jopa Addictedin parhaimmistoa. [b]hitti[b/]

Punk is Alive and Doing Well

Kyllähän tuo meni. Vähintään mukavan seko video, jos ei mitään muuta. Kyllä tällästä aina joskus kuuntelee.

Tuosta tulikin mieleen dirty south punk, mustien vetämänä tietenkin.
I Can't Think

Huti! Hutihutihuti! Voi hyvä helvetti, huti. Omasta mielestäni aivan paskaa, korvani sattuvat niin!
En yritä loukata sinua, mutta kappale oli paska. Punk/heavymetal/screamo/mitäikinä tämä on ei sovi minulle, ei sitten yhtään.

Laitan jotain hieman rauhallisempaa ihan oman sydänkultani vuoksi:

Almost Heaven, West Virginia

Tjaa..eipä kyllä napannut ollenkaan..täys huti

Uutta Swallow the sunia
Hyvänen aika, kun kuulostaa taas hyvältä. Edellinen albumi oli jo mielestäni mahtava, mutta muuten ei ole bändin biisit tuttuja. Aneten vokaalit kyllä toimii kans, hyvin sopii tunnelmaan mukaan.

Swallow the Sunin uutta levyä on tullut odoteltua varsin suurella innolla ja maistiaisena toimiva kappale ei helpota odotusta niin sitten yhtään.
Suurimman osan ajasta rauhallisena ja kauniina leijaileva tunnelmallinen soitanta pitää otteessaan ja saa bändille tyypillisemmän deathdoom poljennon tuntumaan hyvänä kontrastina biisin edetessä. Anette Olzonin ääni toimii todella hyvin ja kuullostaa hienolta. Veikkaan Cathedral Walls:ta jonkin sortin "radio-kelpoista" biisiä, mutta tällä ei ole niin mitään väliä. Hitti

Uutta Pepe Deluxea

Tämä on yksi niistä kappaleista joita pitää kuunnella useampaan kertaan että niihin pääsee sisälle, mutta kyllähän tuo näin alustavasti hitti oli. Mukavan happoista menoa, videota myöten. Pitääpä kuunnella yhtyettä tarkemmin.

Pyhimys-Nyt

Oon muutamia kyseisen bändin lauluja kuunnellu ja kyllä tämä pitää hitiksi luokitella. Kaiken puolin hyvä biisi.

Ja sitten näin alkavan viikonlopun kunniaksi Rickie James Super Freak

Tykkäsin paljon. Biisi oli pirteä, eikä niin normaalisti sitä mitä kuuntelen. Hitti!
ADRENALINE STARTS TO FLOW/THRASHING ALL AROUNG/ACTING LIKE A MANIAC! -89

Metallican parhaimmistoa ja hieno veto tossa videolla. Helppo hitti siis.

Aah, ''nuoruuden'' lemppari

Lainaus käyttäjältä VivaEmptiness

Metallican parhaimmistoa ja hieno veto tossa videolla. Helppo hitti siis.

Aah, ''nuoruuden'' lemppari

Ei "raskas" metalli iske, joten huti

Layla, yksi tämän aikakauden parhaista biiseistä...

Pahoittelen, mutta tämä on niin harvinainen hetki, että meikäläisen on pakko arvostella tämä moromopon biisi! Derek & the Dominoes a.k.a Eric Claptonin Laylan intro on mielestäni maailman nerokkain ja upein riffi. Se saa aina ihon kananlihalle ja fiiliksen korkealle. Aivan mahtava ja upea biisi eikä siinä ole mitään mennyt vikaan. Ainoa asia mitä en siinä jaksa kuunnella on se neljä minuuttinen pianon lopetus. Mahtava biisi! Kerrankin pidän valinnastasi moromopo! Todella vahva ja upea hitti!

Lisää mahtavaa Metallicaa

Huti, koska metallica.Rebellion in dreamland

Lainaus käyttäjältä Psychohenkka

Huti, koska metallica.Rebellion in dreamland

Huti, koska saksalaiset --> Hitler. Oli harvinaisen paskaa Power Metallia. Ja se on paljon se, kun ottaa huomioon Power Metallin muutenkin alhaisen laadun.

Emin3m a.ka Slim Shady a.k.a B Rabbit etc.

Lainaus käyttäjältä Psychohenkka

Huti, koska metallica

Hyvät perustelut kyllä. Kiitän tästä arvostelusta kaimani.

Lainaus käyttäjältä GH Player+

Lainaus käyttäjältä PsychohenkkaHuti, koska metallica
Hyvät perustelut kyllä. Kiitän tästä arvostelusta kaimani.

Meikästä ihan pätevä perustelu.

Lainaus

Emin3m a.ka Slim Shady a.k.a B Rabbit etc.

Huti, koska en diggaa Eminemin vakavemmista biiseistä.

Faiblesse Des Sens

Mitään en ymmärtäny, mutta ei siitä haittaa ollut, päinvastoin, lisäsi vain mystisyyttä. Erittäin hieno biisi ! Helposti hitti.

Limusiini

Suosittelen lukemaan tuon infon tosta biisistä, siitä alhaalta.

Täytyy kyllä valitettavasti sanoa, että huti. Ei kappale täysin kuuntelematon ollut, muttei silti oikein iskenyt teemallaan ja soitinyhdistelmillään, joita niin monessa muussa kappaleessa jo käytetty on.

Laitan hieman omanlaista musiikkiani tänne, en sitten tiedä kuinka moni tästä pitää, mutta menkööt nyt:

Sail

Tämä kappale kivasti iskee, ja pidän sen toistuvasta, mutta hitaasti muuttuvasta sävelmästä ja erittäin tarttuvasta kertosäkeestä.

Ei tommoinen pörinä oikeastaan iske, harmi sinänsä sillä muuten biisi vaikutti hyvältä. Pörinän takia huti.

Julmaa

Ehdoton hitti, mahtava tunnelma kappaleessa, kuten muissakin artistin kappaleissa , ainakin mitä nyt kuuntelin levyä. Tuli ikävällä tavalla mieleen Johnny the Guitar, mutta muuten mahtava.

Bring me your love

Ei iskenyt. Huti.

Walk

Ahhh... Kiitos tästä biisistä! Kyseinen kappale sijoittuu lemppari biisieni joukossa helposti top 10 kastiin! Ehdoton hitti!

Don't Damn Me

Slashin aikainen Gunnari on parasta Gunnaria koskaan. En niinkään kauheammin pidä siitä mihin se meni Chinese Democrasylla lukuunottamatta paria kappaletta. Hitti.
Candy's Room

Tykkään kovasti joistain ''Pomon'' biiseistä, mutta tuo ei lukeutunut niihin. Huti.

Itseäni vuotta vanhempi herra.

Todella kaunis biisi. Tossa laulajan äänessä on kuitenkin hieman sulattelemista. Alkuun se kuulosti vähän ärsyttävältä, mutta biisin edetessä aloin itseasiassa pitämään siitä. Ehdottomasti Hitti.

------

Tommone

Meeeeeh, hitti vai huti. Hutiksi menee. Ihan hienon kuuloinen biisi tosin. Ei vaan jotenkaan yhtään iskenyt. Samat soinnut toistuu jatkuvasti, eikä tää ole semmoinen chipale, mikä oli niin hyvä että se soi jatkuvasti päässä.

J&J Improvisoi

Megadethin ohella maailman yliarvostetuin bändi. En pidä musiikista, joka perustuu lähes täysin yhtyeen jäsenten soolosuorituksiin. Tämäkin biisi nyt oli pelkkää sooloilua, joten eipä tämäkään muuttanut mielipidettäni DT:stä. Huti!

Arguing With Thermometers

Ehdottomasti hitti! Todella mukavaa kuunneltavaa varsinkin näin illalla. Koko "kappale" oli todella hyvä, mutta varsinkin loppu puoli oli todella makean kuuloista!

EDIT:
Oho Rawenwood ehti ensin. No arvostellaan sitten hänenkin biisinsä: Todella hyvä ja ennen kaikkea hauskan kuuloinen kappale! En ole ennen tuosta bändistä kuullut, mutta pitänee kai tutustua. Hitti!

Cowboys From Hell

En tiedä kenen biisin mikke arvioi, mutta arvioidaan nyt sitten miken biisi. Pantera on ihan kiva bändi ja kyseinen biisi on bändin ehdottomasti parhaimmistoa. Hitti siis

Autopsya kerpeles!

"Smell my butt!". Hassun hauskan kuuloista döödsiä vanhoja aikoja kunnioittaen. En oikein osannut ottaa biisiä kovinkaan vakavasti, mutta riitti kun oli vaan hauskaa kuunnella. Hitti

Luvassa kaikkein ensimmäinen döödsi-biisi minkä kuulin joskus hyvin pienenä kersana.
Trifixion

Huti! Oi voi, miten hirveä kappale. En pidä kyseisestä genrestä ollenkaan, enkä tätä kappaletta voinut edes kuunnella loppuun asti. Sori vaan, mutta ei iske.

The Space in Between (Dead Errant Soul Remix)

Siinä loistava kappale yhtyeeltä How To Destroy Angels. Ja kyllä, tiesin tästä kappaleesta ennen Impulse 76:n tekemää Left 4 Dead fanifilmiä, joka sekin olisi loistava ilman niitä random cameoita.

Edit: Pari kirjoitusvirhettä korjasin.

Huti. Biisi on äärettömän tylsä. Pidän rauhallisesta musiikista, mutta tuo oli jo liian rauhallista ja tylsää musiikkia. Enkä pidä Left 4 Deadista.

Yksi parhaimmista biiseistä koskaan

Kyllä meikä Van Halenia joskus kauan sitten hieman kuunteli, mutta enää ei vaan iske. Kullostaa helvetin lattealta, ja muutenkin aika mitäänsanomattomalta. Huti

Klassista Doorsia
(720p päälle, parempi soundi)

Hitti, asiasta ei keskustella. Enhän olisi minkään näköinen musiikin kuuntelija ellen Doorsista pitäisi.

Jatketaan klassisen rokin tiellä Stealers Wheelin kappaleella Stuck in the Middle With You

Ihan hyvä biisi, mut ei nyt mitenkään erikoinen. Ei jäänyt mitenkään mieleen, eli Huti.

*'******

Bruce Dickinson jr.

Lainaus käyttäjältä Zenox

Aikuinen mies kuuntelee teinien tekemää "METALLIA"? Negro please.

Noi Rise To Remainin jätkät on itseasiassa suunnilleen saman ikäisiä kuin minä :D

No voe tssiiiiissuuusss. On taas hieman stereotyyppistä nykypäivän metallia. En voi ymmärtää kuinka piripäinen musiikkimaku Ravenwoodilla on. Siellä on timantteja, mutta sitäkin enemmän siellä on paskakasoja. No eipä se mitään ole GH Playerin fiiliksiin verrattuna "jeejeemötlicrew ja hcsturpersrta". Ei, siis ei todellakaan. Aivan kamalaa paskaa tämäkin biisi, monotoonista tylsyyttä koko biisi. Huuuttiiiiiii. Aikuinen mies kuuntelee teinien tekemää "METALLIA"? Negro please.

Mastodonin viimeviikkoinen keikka jätti kullalla vuoratun timantin maun suuhun. Jumalauta se bändi koostuu jumalista.

No Mastodonia, SAATANA

Mastodon omasta mielestäni hieman yliarvostettu bändi, ainakin joissain piireissä. Ei sillä etten itse pitäisi, hemmetin hyvää settiähän siellä on, ei sille voi mitään. Hitti !

Hyvä ko mikä !

Lainaus käyttäjältä VivaEmptiness

Mastodon omasta mielestäni hieman yliarvostettu bändi, ainakin joissain piireissä. Ei sillä etten itse pitäisi, hemmetin hyvää settiähän siellä on, ei sille voi mitään. Hitti !

Hyvä ko mikä !

Tulee ihan Toy Story mieleen :3 HITTI

http://www.youtube.com/watch?v=IIo1hzLiQOI

No oli toi ainakin alkuperäistä versiota parempi. Siihen ei tosin paljoa vaadita. Tuollainen retro disco meininki tuo aina mieleen lämpimät Miami Vice ja GTA: Vice City muistot, mutta sillä sekunnilla kun Akonin auto-tune ulina alkoi lopetin kuuntelemisen ja heitin tietokoneen ulos ikkunasta. HUTI

Teinien tekemää monotoonista tylsyyttä

EI, EI ja vielä kerran EI! varma huti!

mahtavuutta...

Ainoat asiat mitkä jäi kappaleesta mieleen oli varsin mukava meininki ja rento rämpyttely, ei aivan oman maun kanssa natsaavaa musiikkia mutten menisi mitenkään huonoksikaan moittimaan. Ehkä aavistuksen "Toisesta korvasta sisään, toisesta ulos" -tasoista, mutta koska arviot rajoitetaan hittiin tai hutiin niin olkoon nyt sitten Hitti.

Tässä pohdikelin että kun tuota dubsteppiä nykyisin työnnetään kurkusta alas kaikkialla niin ajattelin tässä jakaa teille kappaleen, joka kuvastaa aika hyvin mistä dubstep on musiikkina peräisin.

Enjoy

Menin ihan sanattomaksi kun kuuntelin dremora biisiäsi jopa 1 minuutin, varmasti huti.Skorppiooneja

Jollakulla ollut huumoritutka vuosihuollossa. Ja niitä huteja/hittejä sitten pitää myös hieman perustella, jookosta. Mutta!

Vaikka Scorpparit ovatkin ehkä oman sortin legenda, niin ei se sitä tarkoita ettäkö minä siitä oikein pitäisin. 80-luvun saksalainen löysä heavy-musiikki on aivan liian ponnetonta ja valjua omaan makuun. On bändillä ja biisillä hetkensä, joo, mutta tuo(kin) kappale on sen verran puhki jyystetty radiotaajuuksillakin että en voi sano kuin että

HUT MÄN

Tukkanuotta - Emo tee demo