Mass Effect / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus

Pistinpäs Mass Effect 3:n Collector's Editionin ennakkotilaukseen. Pistin samalla tulemaan myös toisen osan PS3:lle, kun olen aiemmin pelannut ME 1 ja 2 PC:llä, mutta nyt halusin siirtyä konsolien puolelle. Kakkosen DLC:kin on vielä pelaamatta kun PC:llä niitä ei mistään Steamista saa (Saako edes Originista?). Vähän kyllä haittaa kun sitä ykköstä ei voi pelata PS3:lla, joten toivotaan että se sarjakuva hoitaa valintojen tekemisen tarpeeksi hyvin.

Lainaus käyttäjältä appa-king+

Toinen juttu on se, että pystynkö saada "No one left behind": n vaikka Miranda ei olis loyal. Kait tähänki joku kikka on.

Eipä taida pystyä, en tosin asiasta aivan satavarma ole. Itse koitin kerran samaa chievoa, muttei onnistunut saman ongelman takia.

Aloitin toissapäivänä jo kolmannen Mass Effect -läpipeluukerran. On sinänsä harvinaista, että jaksaisin kahlata mitään peliä läpi edes kahdesti, joten kaipa tämä kertoo jotain Mass Effectin vetovoimasta. Läpäisin kaksi ensimmäistä peliä kertaalleen jo pari vuotta sitten, hahmoni oli tuolloin miespuolinen paragon. Viime keväänä päätin kokeilla, millaista olisi naispuolisena renegadena. Ja makealtahan se maistui. Viime kesänä Boxini sanoi itsensä irti kolmen vuoden jälkeen, ja samalla menetin kaikki pelitallennukseni. Nyt kun ME3 häämöttää horisontissa, on jälleen aika palata aikaisempien osien pariin. Nyt yhdistelmänä toimii naispuolinen paragon, eli selvästi se paras vaihtoehto.

Pelaaminen on jo tuttua kauraa, mutta siitä huolimatta melkoista herkkua. Pakko tosin myöntää, että nyt ensimmäisen Mass Effectin tekniset kankeudet hyppivät jo pahasti silmille. Ensimmäisellä kerralla en niistä välittänyt, viimeksi kömpelyys jo vähän haittasi kokemustani, mutta nyt olen jo niin kultasilmä että ruudunpäivityksen takkuilu ja kamalat tekstuuriongelmat suorastaan räjäyttävät mieleni. Onneksi juoni ja hahmot ovat aivan yhtä timanttisia kuin ennenkin. En usko, että jaksan tällä kertaa kerätä kaikkia salaisuuksia ja kömytä läpi jokaisen aurinkokunnan kaikkia planeettoja. Tulee väkisinkin kauhea Déjà vu -tunne kun ajan sadatta kertaa aution planeetan pinnalla Makolla... Never again.

Noh, kohta pääsen jälleen Mass Effect 2:n kimppuun. Siitä pelistä ei löydy suurempia moitteen aiheita niin tekniikan, pelattavuuden kuin tunnelmankaan puolelta. Ja maaliskuussa kehiin astuukin jo Mass Effect 3, jonka on oltava vähintään maailman paras peli, jotta se voisi lunastaa kaikki siihen kasaamani odotukset. Onneksi on jotain mitä odottaa!

Hahah, huomaan tekeväni taas samaa kun toisen kerran pelatessani Mass Effect 2:sta läpi. Kolmas peli nimittäin alkaa pikkuhiljaa olla loppusuoralla ja teen taas kaikkeni ettei peli vaan loppuisi. Hyvän pelin merkki on vastentahtoinen alitajunta.

Mä otin Legionin ekaa kertaa partyyn nyt. Muistaakseni mä oon kai edellisissä peleissä ajatellut että ratkaisen sen kohtalon sitten myöhemmin ja tosi tehokkaasti unohtanut koko asian. Eli jotain uutta siis sai mukaan, jee!

Mä olen myös yrittänyt säilyttää kaikkien lojaalisuutta mikä on ihan infernaalista välillä. Ylipäätään paragonina peluu on ollut vähän nihkeetä tälläiselle opportunistille kaikin puolin.

Aamuyöstä tuli ME3 Kinect teaser jonka lopussa mainostettiin demon tulevan pelattavaksi 14.2. EA tai Bioware ei oo vielä antanu virallista lausuntoa, mutta vaikutti ihan oikealta videolta ku katoin.

Hmh, mistäköhän johtuu demon uloslaittamisen myöhästyminen.. Tammikuussahan tuon piti tulla.

Eikös tästä ollu tulossa erikseen monipeli sekä yksinpeli demot? Mitä muistelisin niin eikö se moninpeli ollut eka tulossa ja vasta vähän ennen julkaisua se yksinpeliin. Itse en niinkään välitä, varmana tulee testattua mutta en odotuksia demolle pistä ollenkaan. En ihan älyä miten Mass Effectin tapaisesta pelistä voi edes tehdä toimivan demon jossa esiteltäisiin muutakin kuin ammuntaa.

Hmh, mistäköhän johtuu demon uloslaittamisen myöhästyminen.. Tammikuussahan tuon piti tulla.

E: Miten onnistuinkin tällaisessa tuplapostissa? No, itse en odotakkaan demolta muuta kuin toiminnan sulvauuden esittelyä. Tuollaisessa demossa on vaikea tuoda esille Mass Effect sarjan parhaita puolia. Itseäni harmittaa kun pelissä ei ole tätä xp/kill-systeemiä, eli yksittäisistä tapoista ei saa kokemuspisteitä. Ratkaisun sinänsä ymmärtää pelin maailmojen lineaarisuuden takia, mutta tämä saa rivisolttujen tappamisen tuntumaan merkityksettömältä. Tapan vain jotta etenisin. Mutta ehkä tämä on juuri se mitä kehittäjä haluaa pelaajan kokevan, että Shepard tappaa vain koska on pakko, eikä saadakseen kokemusta. Silti, henkilökohtaisesti kaipaan ominaisuutta todella paljon.

Aseiden muokkaaminen kuullostaa myös todella houkuttelevalta, ja toivon että asevalikoima olisi HIEMAN laajempi kuin kakkososassa (3 rynkkyä, 3 haulikkoa, 2 pistoolia ja 3 snipuskaa, what the fuck Bioware?) mutta en haluaisi mentävän ykkösen tyyliseen halpaan ratkaisuun, mutta eipä siinä varmastikkaan tällätavoin käy. Voi hitto kun hype onkin kovaa!

En nyt juuri muista missä exp-systeemistä puhuttiin, mutta jos tiedon luotettavuus epäilyttää niin Google on kaveri.

SP demo pitäisi toimia Kinectin kanssa. Hyvä homma että tuli se viime vuonna ostettua.

Aseita pitäis ainakin olla enenmän ku ne aseet jotka oli ME2:ssa siirtyy myös ME3:een. Se kiva ominaisuus tulossa ME3:een että Squadmatelle voi antaa ihan minkä aseen haluaa. Sama homma jatkuu niillä että vaan 2 eri asetta, mutta hyvä kuitenkin, että voi itse päättää mitkä aseet niillä on käytössä.

Ja kunnon koijaamiseks menee toi Early Access homma. Se jos on ni pääsee mp kokeilemaan just 14.2 mutta jos ei oo ni 17.2!?!... Apinaa koijataan, apinaa pumpataan...

GTTV ME3

Vähän kyllä alkaa tuntua Uncharted Mass Effectiltä kun Shepard tuossakin hyppää viimeisellä sekunnilla selviytyen ainoana hengissä joku 3-4 kertaa. veikkaisin että tuossa on vielä jokin kohtaus missä shepard ajaa aluksen alas maahan ja selviää ainoana tai jotain vastaavaa.

Muuten kyllä peli näyttänee päheältä ja uskon että bioware ei ole heittänyt tutkimista sekä keskusteluita romukoppaan. jenkeille pitää aina vaan näyttää tuollaista action pläjäystä kun ei ne muuten kiinnostu tai pysy hereillä.

Hyvältä kyllä näytti, ja mielestäni ihan hyvä että esittelevät tuota toimintapuolta, nimittäin sehän edellisissä osissa on ollut sitä heikointa antia. Korjausta näkyy tapahtuneen. Toivottavasti myös viholliskatekoria olisi suuri. Toivottavasti Illusive Mania ja Mirandaa pääse vetämään turpaan jossain vaiheessa peliä, nauttisin siitä hetkestä suuresti.

Odotukset peliä kohtaan on kovat, mutten toivo toimintaa enempää, mutta silloin kun sitä on, se saisi olla tuollaista todella päräyttävää niinkuin tuossa trailerissa. Hahmoanimointi näyttää myös parantuneen, vaikkei tämä miltään Unchartedilta vieläkään näytä.

Peli tulee olemaan päätös trilogialle, mutta henkilökohtaisesti toivon vielä lisää pelejä jotka sijoittuvat Mass Effect universumiin. Mass Effect RTS toimisi mielestäni ihan hyvin, mutta lisää roolipelejä olisi se optimaalisin vaihtoehto. Kolmosen sanotaan myös olevan tarinan päätös Shepardin osalta, joten vaikuttaa todella oudolta miten DLC toimii pelin tarinan kannalta. Tai sitten tulee pelkää multiplayer DLC: tä..

Heiltä, jotka ovat varanneet pelin Collector´s Editionin Gamestopista kysyisin, että paljonko se kustantaa siellä?

Lainaus käyttäjältä ukkopekka

Heiltä, jotka ovat varanneet pelin Collector´s Editionin Gamestopista kysyisin, että paljonko se kustantaa siellä?

139

Lainaus käyttäjältä Portable

Lainaus käyttäjältä ukkopekkaHeiltä, jotka ovat varanneet pelin Collector´s Editionin Gamestopista kysyisin, että paljonko se kustantaa siellä?

139

What??? http://www.verkkokauppa.com/fi/product/51777/dcnrg/Mass-Effect-3-N7-Collector-s-Edition-PS3-peli

Voiko hinnoissa olla noin isoja eroja?

Eiks Gamestopissa yleensä noi erikois versiot oo alle 100e luokkaa? Esim. Assassin's Creed: Revelations oli ainakin ja se oli aika iso laatikko.

Toivoisin että ei oo noussu sen yli 100e, mutta taitaa olla parempi pelata varman päälle ja otta vähän extra rahaa mukaan ku sitten menee noutamaan.

no huh huh 139€, täytyy sitten kyllä tilata verkkokaupasta.

James Vega ME3

Lainaus käyttäjältä appa-king+

Hyvältä kyllä näytti, ja mielestäni ihan hyvä että esittelevät tuota toimintapuolta, nimittäin sehän edellisissä osissa on ollut sitä heikointa antia. Korjausta näkyy tapahtuneen. Toivottavasti myös viholliskatekoria olisi suuri.

No joo totta että se ei ole ollut ME paras puoli, mutta alkaa jo tuntuu että noita kohtauksia saattais olla jo liikaa. Onhan noita uusia vihuja näkynyt jo aika monta noissa videoissa, pitäis olla se ainaki kohillaa.

Nytkun pelaan Mass Effect 2:n uudestaan läpi insanity vaikeusasteella ja Shepardini on tälläkertaa renegade-henkinen, niin huomasin että Shepardin silmissä on samanlaiset kuviot kuin Illusive Manilla, mutta vain punaisena hohtavat? Spekulointia, spekulointia..

Onko muuten kukaan ladannut noita DLC aseita? Hinta on aivan järkyttävä, mutta toimivat kuulemma myös kolmosessa, joten voisin harkita noita ainakin. Onko niistä mitään hyötyä insanity läpipeluussa?

E: Katoinki noita paketteja ja totesin etten tarvi noista mitään muita paitsi just ton missä tulee Mattock, M-5 pistooli ja Geth plasma shotgun. Noista jokainen on ihan pirun tehokas (plasma shotgunin kun "lataa" täysille tekee yhtäpaljon vahinkoa ku widow sniper) ja ei tuo Horizon nyt niiiin vaikea ollu noitten aseitten kans, vaikka kaikki guidet povaili sen olevan koko pelin vaikein yksittäinen kohta.

Mattock kannattaa kyllä hankkia. Etenkion ku saa vielä hyvän heavy pistoolin ja Geth haulikon myös.

Solttua lukuun ottamatta on menny kaikille käyttöön Mattock jolle vaan pystyy ja pistooli ja haulikko myös kaikille käyttöön. 160 pojookos se makso? Sen verran hyvät aseet että olisin kyllä ollu valmis maksaa enenmänkin...

Lainaus käyttäjältä appa-king+

Nytkun pelaan Mass Effect 2:n uudestaan läpi insanity vaikeusasteella ja Shepardini on tälläkertaa renegade-henkinen, niin huomasin että Shepardin silmissä on samanlaiset kuviot kuin Illusive Manilla, mutta vain punaisena hohtavat? Spekulointia, spekulointia..

Onko muuten kukaan ladannut noita DLC aseita? Hinta on aivan järkyttävä, mutta toimivat kuulemma myös kolmosessa, joten voisin harkita noita ainakin. Onko niistä mitään hyötyä insanity läpipeluussa?

E: Katoinki noita paketteja ja totesin etten tarvi noista mitään muita paitsi just ton missä tulee Mattock, M-5 pistooli ja Geth plasma shotgun. Noista jokainen on ihan pirun tehokas (plasma shotgunin kun "lataa" täysille tekee yhtäpaljon vahinkoa ku widow sniper) ja ei tuo Horizon nyt niiiin vaikea ollu noitten aseitten kans, vaikka kaikki guidet povaili sen olevan koko pelin vaikein yksittäinen kohta.

Mitä luokkaa pelaat ja kai käytössä on naishahmo? Hale on merkittävästi miesääntä parempi pahiksena. Mitä tuohon Horizoniin tulee, se on aika simppeli rypistys, kun jaksaa pyöriä ympyrää lopun zombie-lauman kanssa. Vaikein kohta taitaa olla ekan Reaperin sisällä tapahtuva lentelevien laattojen päällä taistelu. Näin ainakin Vanguardilla.

Pelaan siis Soldierilla ja mies Shepardilla, kun importtasin normal tason saven resurssien sun muitten hyödykkeiden takia. Harmitti kyllä kun tuossa vaiheessa ei enää sukupuolta voinut vaihtaa, menihän se komentaja siinä määrin palasiksi että olis siitä voinu naisenki tehä. : D

Tuota ekaa Reaperia odotellessa.. Mutta Munkk1, onko mitään väliä hommaanko kavereitani loyaaleiksi, koska en nyt halua muuta kuin sen platinumin.

E: AoD olet ihan oikeilla jäljillä. Juuri noin homman pitäisi toimia.

Vähän offtopicia ehkä, mutta mitenkäs noi demoista saatavat lisärit taas menikään? Pelaa Mass Effectin demo niin Amaluriin tulee lisäsälää ja Amalurin demoa pelaamalla tulee Massiin lisää kamaa? Amalur varattuna PC:lle, Mass Effect boxille eli boxilla Amaluria ja PC:llä Massia vai olenko ihan hakoteillä?

Edit: Kiitos

Lainaus käyttäjältä appa-king+

Mutta Munkk1, onko mitään väliä hommaanko kavereitani loyaaleiksi, koska en nyt halua muuta kuin sen platinumin.

Itse hommasin melkein kaikki, sillä kakkostallennukseni on nais-renegade ja ropetus melko tärkeää. Googlasin ja onnistuin kaivamaan tiedon, että vähintään kahden kaverin pitää selvitä. En ole ihan täysin selvillä noista valinnoista täyden selviämisen lisäksi, mutta tästä saattaa löytyä apua. Vaikuttaisi siltä, että Hold the Line/Escort (yksi saattaa, loput jäävät) ja pääkkärikaverit ovat tärkeimmät päätökset ja niissä kannattaa varmaan olla lojaaleja tyyppejä. Sanoisin, että hommaa lojaaleiksi käyttämäsi tiimikaverit + pari puolustajaa (kulemma Grunt ja Garrus ovat hyviä) ja esim. lojaali Tali sattamaan. Näin siis olettaen, etteivät kyseiset tyypit satu kuolemaan muista syistä. Normandy kannattaa kuitenkin virittää tappiin.

E: Mokan varalta kannattaa tietenkin jättää tallennus ennen hyppyä.

Eilen ne figuurit & DLC tänään: Art of the Mass Effect Universe & mp DLC.

Kattelin, että on ennakkovarattavissa Suomalaisesta, mutta ei mitään tietoa, että tuleeko DLC:t mukana.

http://www.barnesandnoble.com/container/stores.asp?PID=41929

Milloin Mass Effect 3 demo on tulossa latauspalveluihin?

Lainaus käyttäjältä mikke95+

Milloin Mass Effect 3 demo on tulossa latauspalveluihin?

Lainaus Sivustolta Dome.fi

EA kertoo julkaisevansa helmikuussa pelattavan demoversion BioWaren tulevasta roolipelijätistä, Mass Effect 3:sta. Demo julkaistaan yhtaikaa kaikille alustoille ystävänpäivänä 14. helmikuuta.

Demossa päästään pelaamaan ME3:n ensimmäistä vaihetta, eli reapereiden invaasiota maapallolle, sekä yhtä tehtävää myöhemmästä vaiheesta kampanjaa.

Demo sisältää maistiaisen myös co-op-moninpelistä, jota pääsee kokeilemaan kahden kartan verran. Ainakaan jaetulla ruudulla pelaamista ei tueta. Co-opiin pääseminen välittömästi julkaisupäivänä edellyttää lisäksi, että on käyttänyt Battlefield 3:n online pass -koodin tai hankkinut jollain muulla tavoin oikeuden BioWarelta. Kaikille co-op tulee mahdolliseksi vasta 17. helmikuuta.

Mass Effect 3 julkaistaan 6.3.2012.

Tuon bf3:n mukana tuli tälläinen koodi me3 betaan. Milloinko tämän voi ladata ja miten?
E: Taidan olla sokea.

Huhhh, vihdoin Mass Effect 2 Insanity-vaikeustasolla läpi. Pakko myöntää että kun pelin pelasi kaksi kertaa putkeen läpi, toisen kerran loppupuolella alkoi tylsistyttämään, mutta nyt on aikaa muille peleille. Deus Ex pitäisi pelata läpi, kuten myös Uncharted 1, ja pitäisihän sitä opetella skrätsäilemään Dj Heroa. Kun tästä urakasta selviää niin mikäs se siellä nurkan takana odottaakaan..

Uh, ah, kyllähän tuo uusin MP-traileri näytti makoisalta. Mukavasti eri rotuja saatu valittavaksi ja hahmoluokatkin sekoittavat pakkaa entisestään. Positiivista on sekin, että Sheppard antaa selviä komentoja tälle "Eliittirymälle", saadaan mukavasti kiedottua tarinaan tämä pieni lisäys. Eipä tuon MP:n tarvitse ME:ssä mitään muuta ollakkaan, pieni lisä vain.

Tuli tuossa yksi päivä mieleen, että kun PS3:lta otin talteen kaksi tallennusta ennen huoltoa, että saako omaa hahmoluokkaa vaihtaa jos tuo ME2:n Sheppardin kolmoseen? Ensimmäisen kerran pelasin pelin läpi infiltratorilla, mutta yksi tiimiläinen ei selvinnyt. Toisella kerralla menin perussoltulla ja kaikki selvisivät. En jaksaisi pelata kolmosta tuolla soltulla, joten mietin että voiko sitä hahmoluokkaa vaihtaa, jos tuo vanhan saven? Tai sitten teen kokonaan uuden Shepardin...

Tuli juuri vedettyä vihdoinkin tuo ensimmäinen mässy lävitse, ja ihan ok fiilikset loppujenlopuksi jäi vaikka alussa olikin hampaat irvessä pelaamista. En myöskään tajua, että miksi vasta pelin loppupuolella peli alkoikin yhtäkkiä maistumaan paremmalta. Kyllä kuitenkin ME2:ssa kaikki on onneksi paljon paremmin ja sekavuudesta ollaan mukavasti päästy pois. Arvosanan ensimmäiselle määs efektille antaisin 7/10..ME2 onkin sitten 9/10
Seuraavaa osaa odotellessa..

Muksulle tiedoksi, että tietääkseni jo kakkosenkin alussa pystyi vaihtamaan hahmoluokkaa, joten miksei kolmosessakin? MP- traileri näytti todella messevältä menolta! Kolmosta kiivaasti odottaessa!!

Hype kolmosta kohtaan kasvaa päivä päivältä, 37 päivää, 1 tunti ja 47 minuuttiia julkaisuun, enpä ole koskaan aiemmin odottanut mitään peliä näin paljon. En enää jaksa uskoa että Bioware ryssisi tämän kanssa, sen verran hyvää jälkeä jo kakkososa oli.

Youtubessa huomaa että monet inhoavat multiplayerin lisäystä peliin, mutta mielestäni tuo lisäys vaikuttaa todella hyvältä. Pitää sitten täällä koota peliporukoita (: Mikäli kolmosessa lupailujen mukaan saatetaan Shepardin tarina loppuun, niin vaikuttaa oudolta että yksinpeliin julkaistaisiin DLC: tä. Moninpeliä pystyttäisiin varmasti parantamaan DLC: llä, ja näkisin sen "luonnollisemmaksi" tavaksi julkaista DLC: tä. Tuota "Galaxy at War" muotoa tulee varmasti hinkattua paljon.

Lainaus käyttäjältä Marttijuntti

Muksulle tiedoksi, että tietääkseni jo kakkosenkin alussa pystyi vaihtamaan hahmoluokkaa, joten miksei kolmosessakin? MP- traileri näytti todella messevältä menolta! Kolmosta kiivaasti odottaessa!!

Kakosessa pystyi joo, se kuului siihen stooriin. kolmosessakin voi, mutta ei mitään hajua selitetäänkö sitä mitenkään. mielestäni sitä ei ole tarvetta edes selittää, hyvä vain että antavat tyyppien vaihtaa classia jos he haluavat kokeilla jotain erillaista.

Veikkaan, että ME3 tulevat DLC:t tulee aikakohtaisesti liittymään itse tarinaan eikä sen jälkeen niin kuin ne pari ME2:ssa. Jos muistan oikein ni Biowarelle on joku hieno koijaus keksittynä miten tulevat DLC:t sopivat peliin mukaan.

Yksi asia minkä huomannu noita ME3 videoita katsellessa, että aseiden äänissä enenmän ytyä verrattuna ME2. Ku ampuu ni kuulee jo että nyt on kova ase käytössä.

Hieno homma myös, että Skandinaavia saa ME3 päivää aikasemmin kuin muu Eurooppa.

Lainaus käyttäjältä Saejima+

Veikkaan, että ME3 tulevat DLC:t tulee aikakohtaisesti liittymään itse tarinaan eikä sen jälkeen niin kuin ne pari ME2:ssa. Jos muistan oikein ni Biowarelle on joku hieno koijaus keksittynä miten tulevat DLC:t sopivat peliin mukaan.

Eh, toivottavasti ei ainakaan mitenkään oleellisesti liity tarinaan nuo DLC:t. Olen onnistunut olemaan ostamatta yhtään maksullista lisäsisältöä mihinkään peliin ja toivon että linja jatkuu. Massa kakkosessa oli hyvä että tuli DLC:t tulivat pelin mukana. Eipä niistä kuin Shadow Broker olisikaan ollut maksun arvoinen, ja vaivoin sekään.

Tuntuu silti hölmöltä ajatukselta että pelaan pelin lävitse ja saatan tarinan loppuun, mutta sitten palaan peliin ja fiilis on sellainen "ainiiiin tässä välissä tapahtui tällaista ja tällaista..."

AK: Kieltämättä totta. Biowaren lupailemaa koijausta odotellen...

Lainaus käyttäjältä Kaze88+

Lainaus käyttäjältä MarttijunttiMuksulle tiedoksi, että tietääkseni jo kakkosenkin alussa pystyi vaihtamaan hahmoluokkaa, joten miksei kolmosessakin? MP- traileri näytti todella messevältä menolta! Kolmosta kiivaasti odottaessa!!
Kakosessa pystyi joo, se kuului siihen stooriin. kolmosessakin voi, mutta ei mitään hajua selitetäänkö sitä mitenkään. mielestäni sitä ei ole tarvetta edes selittää, hyvä vain että antavat tyyppien vaihtaa classia jos he haluavat kokeilla jotain erillaista.

Loistavaa. Olen samoilla lijoilla siinä, että ei sitä sen kummemmin tarvitse selittää, Sheppard voisi vain astua johonkin vempeleeseen joka mahdollistaa hänen kehonsa muokkaamisen tai jotain vastaavaa. Tosin BW on jossain luvannut kolmannen osan olevan myös uusille pelaajille hyvä lähtökohta sarjaan. En henkilökohtaisesti ymmärrä, miksi kolmosesta pitäisi tehdä kaikille selvä, sillä kuka muka haluaa alkaa pelaamaan sarjaa kolmannesta osasta? Etenkin kun kakkonenkin on nyt saatavilla myös PS3:lla, kera sarjan taustoja valottavan sarjakuvan.

Mutta samaa kuin Apan Kuninkaalla, odottelen peliä aivan saatanasti, mutta ostan pelin varmaankin vasta viikon päästä julkaisusta, sillä en kaipaa yhtään ylimääräistä häiriötä YO-kokeiden ajaksi. Helposti sitä jaksaa viikon kärvistellä.

E: Mitäs mieltä jengi on tuosta CE:sta? Aika hintavahan se on, mutta tuleehan siellä kai taideteosta sun muuta. Kannattaako sitä ostaa, kun tuo litografi taitaa olla aika pieni? Vai olenko lukenut väärin? Muutenkin eksyin taas tuonne Biowaren sivuille ja kyynel meinaa päästä kun en ole oppinut netistä mitään ostamaan. Häviäisi äkkiä tili tuonne kun ostaisin tämän (eikä tuo ole edes kallis, ainakaan kun katsoo sisältöä) ja sitten kun olisin koko ikäni säästänyt, niin ostaisin tämän. Aivan saatanan siisti! Jos täällä on hyväntekijöitä, niin ensi viikolla on meikällä synttärit. Ottakaa yksityisviestillä yhteyttä, jos kiinnostaa antaa lahjoja :3.

Muksu: Siitä AR myös varoteltiin, että jos tilaa jenkeistä ni eivät ota vastuuta jos jää Tullin haaviin... tiedä sitten mikä siinä on että jäis. Aseen näköinen esine, mutta ei ammu mitään.

Ja suosittelen ostamaan ME3 CE koska siten saa kaikki parhaimmat jutut mukaan (Esim. se salainen DLC hahmo ja sen missioni, huppari Shepardille, aseita ja ennenkaikkea: robootti koiran). Lisäks jos ennakkovaraa sen GS ni saa vielä N7 Warface Gearin myös mukaan. Ei oo sieltä halvimmasta päästä, mutta parhaimmat pre-order kamat saa yleensä sitä kautta.

Lainaus käyttäjältä Saejima+

Muksu: Siitä AR myös varoteltiin, että jos tilaa jenkeistä ni eivät ota vastuuta jos jää Tullin haaviin... tiedä sitten mikä siinä on että jäis. Aseen näköinen esine, mutta ei ammu mitään.

Ja suosittelen ostamaan ME3 CE koska siten saa kaikki parhaimmat jutut mukaan (Esim. se salainen DLC hahmo ja sen missioni, huppari Shepardille, aseita ja ennenkaikkea: robootti koiran). Lisäks jos ennakkovaraa sen GS ni saa vielä N7 Warface Gearin myös mukaan. Ei oo sieltä halvimmasta päästä, mutta parhaimmat pre-order kamat saa yleensä sitä kautta.

Noh, se nyt oli vain "haave" tuo ase, mutta nuo litot on oikeasti siistejä. Ottakaa tosiaan yhteyttä yksityisviestillä, tuolaisia buusteja omaan karmaan saa aika harvoin :3.

Onhan tuo pelilisä ihan siistiä, mutta itseäni miellyttää paljon enemmän "oiket" fyysiset lisät. Siksi tuota mukana tulevaa litoa mietin, että minkä kokoinen se on? Ja onhan siellä kaikkea muutakin fyysistä mukana. Katsotaan, katsotaan.

M: Kattelin tietoja ja sen mukaan CE lito olis 4x6. Mittakaavaa mitä toi 4x6 on ei lukenu...

Mielestäni tuo Collectors edition on täysin ylihinnoiteltu siihen nähden mitä tuo pitää sisällään. Jos kaikki virtuaalilisät lasketaan pois, mukana tulee vain artbook, litografi, N7 vaatemerkki (mikä tuolle se oikea sana on?)
Ja en ainakaan itse maksaisi tuosta sitä 40€ lisää. Onhan tuo siisti, ja lähtisi varmasti mukaan jos hinta olisi sopivampi.

Lainaus käyttäjältä Saejima+

M: Kattelin tietoja ja sen mukaan CE lito olis 4x6. Mittakaavaa mitä toi 4x6 on ei lukenu...

Eiköhän se tuumia ole.

D: Pohjois-Amerikassa kun on ni sitä asteikkoa vois olettaa... meinaan aika pieni jos senteistä puhutaan.

AK: Ja joku sarjakuvan eka numero tais olla myös mukana. Vissiin kangasmerkki tai joku vastaava sen nimi.

Itse ku oon ME-fani niin ihan pakko ostos toi CE ku ei muita erikois versiota oo tulossa. Jos en olis niin varmaan kylmästi koittasin kattoa mistä sais halvemmalla ja tyytyisin normi versioon ja M55-Argus AR.

Kieltämättä kun vertailee mitä se maksaa ulkomailla ni vetävät Suomessa kyllä törkeää hintaa siitä. Mikä ei liene ihme...

Mitä nyt muuntimen kanssa katselin, niin kun tuo lito on tuumina 4x6, niin sentteinä se on sitten 10.16x15.24. En tiedä kumpi noista on pituus ja kumpi leveys, mutta eipä se mikään suuri ole. Pitää perkele miettiä tarkkaan kannattaako tuosta maksaa, hitusen tekisi kyllä mieli...

E: Juu, on kyllä saatana hinnat kohdillaan. Aiemmin kuolaamani Legionin lito, joka on 9x12 tuumaa (senteissä n. 20x30) maksaa Biowaren kaupassa 10$:a. On perkele saatu hintaa tällekkin CE:lle, ainakin kun ottaa huomioon nuiden kokoeron. Onhan siellä toki muutakin, mutta c'mon! Aika kallis huppari Shepardin päälle...

Minäkin vähän epäröin tuon Collectorin kanssa, mutta päätin lopulta ostaa sen kun onhan se kuitenkin Mass Effect ja kyllähän nykysukupolven parhaasta roolipelisarjasta saada Collector's Edition. Toivottavasti taidekirjassa olisi jotain muutakin kuin kuvia. Vaikka Biowaren arttipuolen tyyppien puheita siitä, miksi jotkin esineet/alueet/rakennuksen näyttävät siltä miltä ne näyttävät.

Pitäisi ennen kolmannen Mass Effectin julkaisua pelata aiemmat osat läpi naisella ja renegadella kun en ole laiskuuteni takia jaksanut pelata noilla säädöillä. Minun pitää siis vetää Mass Effect 1 & 2 kahteen kertaan läpi. Toki voisin säästä aikaa valitsemalla nais Shepardille renegaden mutta haluaisin vetää mies Shepardilla renegaden koska en haluaisi että nais hahmoni olisi ns. pahismainen vaan pikemminkin haavoittuva.

Alkoi tässä vkl aikana vasta kolmosen tulo kiinnostamaan.
Tänään tuli vihdoin pelattua ykkönen läpi kun sitä aloin yhtäkkiä "pienen" tauon jälkeen tahkomaan. Ensimmäiset achievementit näytti olevan maaliskuulta 2010, eli tovi siinä meniki. Heti vaa kaupasta kakkosen ostoon ja tämän ehtii näpsäkästi pelaamaan just ennen kolmosen tuloa :)
Pelaaminen maistuu taas pitkästä aikaa hyvältä!

Lainaus käyttäjältä Drifu+

Minäkin vähän epäröin tuon Collectorin kanssa, mutta päätin lopulta ostaa sen kun onhan se kuitenkin Mass Effect ja kyllähän nykysukupolven parhaasta roolipelisarjasta saada Collector's Edition. Toivottavasti taidekirjassa olisi jotain muutakin kuin kuvia. Vaikka Biowaren arttipuolen tyyppien puheita siitä, miksi jotkin esineet/alueet/rakennuksen näyttävät siltä miltä ne näyttävät.

Näinhän tuo menee. Vaikka kyseessä onkin "lievästi" ylihinnoiteltu tuote, niin kyseessä on itsellekiin lähes pakkomielteeksi muodostunut sarja (lol voix näin sanoo joz alko pelaa vast ps3-versioo). Siksi tuo paketti, joka sisältää myös todella muikeeta settiä, on saatava. Kun viime keväänä pelin PS3:lle ostin, niin odotukset olivat aika nollissa, sitten se mentiin kahdesti läpi ja rakkaus sarjaa kohtaan syntyi.

Lainaus käyttäjältä Muksu+

niin kyseessä on itsellekiin lähes pakkomielteeksi muodostunut sarja (lol voix näin sanoo joz alko pelaa vast ps3-versioo).

Ei, koska jos oikein ymmärsin niin mm. se parempi peli (eli ME1) on pelaamatta.

Mitäs nyt tuosta CE:stä voisin sanoa niin aika paskahan se on. Omasta mielestä ehkä 70e olisi oikea hinta, tuo 100e tai enemmän on aivan naurettava tuosta setistä, "ylimääräistä" hintaahan tuossa on melkein 60e kun pelkkää peliä saa alle 50e Suomestakin. Ehkä joskus jostain alesta ostan kesällä, ME2:n CE:tä sai jo 2010 kesällä mm. Ahvenanmaalta alle 30 eurolla joka oli aikalailla samanlainen kuin tämä kolmosen. Minä tyydyin siis peruspeliin 43e hinnalla Ahvenanmaalta.