YouTube - Broadcast Yourself / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus

Menkää YouTuben kanavalle ja katsokaa liittymispäivämäärä.
31.12.1969 ?

Tässä tuli vaihteeksi kikkailtua trackerilla. Pitkään oon käyttänyt sellaista perus trackeria kuin SkaleTracker. Nyttemmin oon siirtynyt hiljalleen MadTrackeriin, joka tukee mainiosti VST -plugineja, mutta tarjoaa silti perintiset trackeriominaisuudet.

Tässä varsinaisesti ensimmäinen MT:n sato, Doom - Slough of Despair remix. Vaikka biisin tempo ja rytmi on sama kuin alkuperäisen, basso, soittimet sun muut vaikuttaa kappaleen luonteeseen huomattavasti ;) Vertailun vuoksi pistetään se alkuperäinen.

Samaan syssyyn tuli päivitettyä vanha remixi uuteen kuosiin - MSX Salamander - Stage 4 (Starfield, Planet Eioneus)

Mitä kaikkea "coolia" voitkaan tehdä kehollesi?

Let´s find out

Meikäläisen kanava Kliketi klik Käykääs tilaamassa mikäli viitsitte :) Pyrin latailemaan mahdollismman paljon pelivideoita mahdollisimman monesta pelistä, mutta tällä hetkellä rajoitteena on kunnon videokaappaus laitteiston puutuminen. Nyt kanavalta löytyy (yllätys yllätys) vain MW3a, mutta pyrin juurikin lataamaan sinne paljon muutakin. Kiitokset jo ennakkoon jos joku viitsii tilailla :D

Mitäs hyviä ja ilmaisia videonkaappausohjelmia olisi koneelle ja vaativatko ne paljon koneelta? Ajattelin että koneelta voisi nauhoitella jotain ja latailla tonne Tubeen, mutta ohjelma ei saisi olla kauhean raskas, kun pelkästään esim. Minecraftin pyörittäminen tekee melko tiukkaa.

käykääpä katsastamassa uus videontekijä Your text to link here...

Onkos täällä kellää omia videoita? Oma acconi on EpicFinland, sieltä löytyy iha OK-laatusia lätkävideoita.

Lainaus käyttäjältä MiroTheGamer

Onkos täällä kellää omia videoita? Oma acconi on EpicFinland, sieltä löytyy iha OK-laatusia lätkävideoita.

Olen tästä jo aikaisemmin maininnut, mutta jos joku kerta kysyy, niin en voi jättää tilaisuutta mainostamasta ;)

PC ja konsolipelaamista suomeksi: Let's play videoita siis teen suomeksi. Tällä hetkellä menossa Cave Story+ sekä Xenoblade Chronicles.

Toinen kanavani, johon tulee tällä hetkellä DJ Hero 2 biisejä ekspertillä soitettuna.

Dempalle omistettua..

Matkani päättyi tällä erää alla olevaan nauhaan. Taidetta, jota en voi käsittää, vaiko pähkähullun aikaansaannos? Japseista tulee, vaikka ihan PONPONPON:lle ei tällä(kään) vielä ylletä. Ja alla oleva video on siis mainos. 0.o

Kun perheeltä maito loppui.

E:

Lainaus käyttäjältä Muksu+

Niinhän sitä luulisi, mutta kyllä kyseessä on "vain" rakas Demppamme saatuaan vaimolta vapaapäivän ja naapurilta oluisen.

Hetki meni tajuta, mutta näinhän se onkin. Yhdennäköisyys on silmiinpistävä. Ompahan omalaatuinen tapa viettää vapaata. Kannustankin täten ihmisiä samanlaisiin huvituksiin, mitä rakas Demppamme harrastaa.

Btw.
Itseltä myös luonnistuisi tuo pyörällä ajo. Säkkipilli voisi sitten olla toinen juttu.

Lainaus käyttäjältä Airus+

Dempalle omistettua..

Ja kysessä on siis mainos.

Niinhän sitä luulisi, mutta kyllä kyseessä on "vain" rakas Demppamme saatuaan vaimolta vapaapäivän ja naapurilta oluisen. Keep up the good work!

Aloitin tänään Lets Play videoiden tekemisen. Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin sanokaa.

GameSpotin järkkäämä BF3 "reality show", missä 6 ammattilaispelaajaa ja 6 täyttä "nyyppää" yhdistyvät kahden hengen joukkueisiin ja yrittävät voittaa pääpotin, 50 000$. Luvassa paljon hikeä, kyyneleitä ja jännitystä!

Click me!

Suosittelen Machiniman All Your History are Belong to Us -dokumenttisarjaa kaikille pelisarjojen ja -kehittäjien historiasta kiinnostuneille. Käsikirjoittaja on tehnyt kotiläksynsä ja tulos on yleensä mukavan tiivis ja informatiivinen. Lisäksi monet osat sisältävät haastattelupätkiä kehittäjiltä. Historiikit on tehty mm. Bethesdasta, Valvesta, Alan Wakesta (Remedy) sekä Rockstarista ja lisää tulee lähes kuukausittain ajankohtaisten pelien tiimoilta.

LOL TÄÄ ON NIINKUSIIS IHAN HULVATON!!! Ja mä tykkään myös videohpeleistki!

SAKU "TEH SELÄNNE" KOIVU!!! TEKEE MAHTAVAN JA AINA NIIN IHANAN PALUUNSA komedian markkinoille!

Jatkaako hän temppujaan hurjastelijana vai uhkaako hän painovoimaa ja kertoo vitsejä??

Ota selvää vilkaisemalla tätä hulvatonta videota!

Löysin tälläsen söpön papukaija videon. Voitte vilkasta sen painamalla tätä.

Lainaus käyttäjältä John_Rambo

LOL TÄÄ ON NIINKUSIIS IHAN HULVATON!!! Ja mä tykkään myös videohpeleistki!

SAKU "TEH SELÄNNE" KOIVU!!! TEKEE MAHTAVAN JA AINA NIIN IHANAN PALUUNSA komedian markkinoille!

Jatkaako hän temppujaan hurjastelijana vai uhkaako hän painovoimaa ja kertoo vitsejä??

Ota selvää vilkaisemalla tätä hulvatonta videota!

Lainaus käyttäjältä John_Rambo

Löysin tälläsen söpön papukaija videon. Voitte vilkasta sen painamalla tätä.

Miksi, OI MIKSI, vaivauduin katsomaan nuo. Kyllähän se olisi pitänyt arvata, mutta ei...

Tein tämmösen parodian tapasen Phoenix Wrightin peleistä. Toi on muuten mun Let´s play kanavalla, siellä on muitakin kiinnostavia videoita! :)

Mitä tämä on??? John_Rambo paljastaa naamansa?

Näetkö hänen kasvonsa vai häikäiseekö hänen komeutensa silmiäsi?

COOOL

:D Ihan saatanan hyvin vetivät kyllä! Ois siisti päästä livenä katsomaan tuollaista.

Lainaus käyttäjältä janneus

[url=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-Rot9uaVO8s#]COOOL[/url]
Ihan saatanan hyvin vetivät kyllä! Ois siisti päästä livenä katsomaan tuollaista.

Mitähän minä juuri katsoin... Näytti sanalla sanoen eeppiseltä mitä ikinä onkaan. Lähden ilomielin mukaasi livenä katsomaan noita jätkiä, mutta ei taida keikkaa Suomeen ihan heti pukata. Daft Punk taustalla toimi myös erittäin hyvin tuossa esityksessä.

Oli taas pitkästä aikaa meillä "aikuisilla" kivaa.
Extrat tulee yöllä tai huomisen aikana ku en saa enää uppia yli vartin pituisia videoita jonkun tekijänoikeus rikkomusten takia.

TETRIS JUMALA

Ja codit vaativat muka nopeita refleksejä? Pyh!

Kannattaa muuten katsoa ihan loppuun. Siellä se meno vasta alkaa ;)

E: Da fuq?

Teinpähän tämmösen hienon gta 4 videon. Vaikutteita on saatu machiniman Gamer Poop sarjalta. Jos joku ei ole niitä katsonut niin kannattaa heti mennä katsomaan, koska ne ovat ehkä hauskimpia peliaiheisia videoita internetissä.

Tein tälläsen koskettavan pysäytys-animaatiolla tehdyn videon. Se kertoo tarinan pojasta ja hänen isästään, valmistautukaa kyynel sateisiin.Videon voi katsoa tästä

Lainaus käyttäjältä John_Rambo

Tein tälläsen koskettavan pysäytys-animaatiolla tehdyn videon. Se kertoo tarinan pojasta ja hänen isästään, valmistautukaa kyynel sateisiin.Videon voi katsoa tästä

Miten kukaan voi luoda jotain noin koskettavaa?? Ehkä surullisin elokuva jonka olen katsonut.

Katso kun Norsukampa, Drifu, Mixon ja meikäläinen pelaa selainpelejä part.1

Ensimmäine F2P pelailuvideo on siis nyt ulkona PBC:n tyypeiltä. Koitamme pistää suhteellisen aktiivisesti uusia videoita (video viikossa tai jotain) joten tilailkaa kanavamme ja näin huomaatte heti kun uutta parhautta laitamme ulos. Videon muuntamisessa oli jotain ongelmaa joten suosittelen 1080p tarkkuutta ja fullscreen niin näätte tekstit hyvin.

Scary 911 Call. Tuollaisen löysin. Eihän tuo aito ole mutta tuossa lopussa naurahdin.

Edit: Tai voihan se aitokin olla. En kyllä usko että on.

Videoideni yksivuotisjuhlapäivän kunniaksi tein tällaisen spesiaalin. Videossa käyn Disneylandissa ja Pariisissa, joten kaikkien sinne lähtevien tai sinne haluavien kannattaa tuo video katsoa, vaikka aika pitkä onkin.

Skeittaa tai Kuole!, olkaat hyvä. Kyseessä on siis remiksi tuosta legendaarisesta pelin kappaleesta jonka alkujaan teki muuan musiikkivelho Rob Hubbard. Hyvää juhannusta.

PBC F2P-katsaus: Putt my Penguin!!

Uutta PBC pelailuvideoa! Nauttikaaaa! 1080p ja fullscreen suositeltavaa.

TheCpp0 (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva

Innostuttiin kavereiden kansas tuosta uudesta Ghost Reconista, niin tässäpä video ensimmäisestä tehtävästä. Hieman löytyy huumoriakin, jos vaan jaksaa katsoa :)

Nauran nyt täällä perseeni halki tuon John_Rambon videon takia xD subbasin

No jokos kaikki näkivät tämän videon Pelaajaboardilaisten miitistä?

Pahoitteluni heiluvasta kamerasta. Homma jäi myös vähän kesken, koska editointisofta kaatuili jatkuvasti. Mutta ei anneta sen häiritä. Pistäkkee kommenttia.

Ompas tuo uusi etusivu epäselvä ja huono. Miksi nappia ''Näytä vain lataukset'' ei ole enää? En halua tyhmiä kanava ja videoehdotuksia uusien videoiden sekaan!

^ Kyllä se ainakin itselläni on... Kaikille vinkkinä, "näytä vain lataukset" vieressä olevasta "näkymä" kohdasta kannattaa laittaa kaikki, ei missaa mitään :)

Joo noin se siinä vanhassa etusivussa toimi, mutta minulla ei edes näy mitään näytä vain lataukset nappia?

Laitetaas tänne "mainos" omasta kanavasta. Tulossa monenlaista pelisettiä: erilaisia let´s play videoita, commentaryja, montageja jne. Käykääpäs ihmeessä katsomassa ja kommentoimassa. Muutama päivä sitten vasta tein kanavan ja 3 videota olen nyt upannut sinne, toivottavasti tykkäätte.

xkippari kiittää ja kuittaa. Pelataan niitä pelejä ja katsotaan niitä videoita

-kiitos

Joo tota noin itelläkii on tommonen pinenmoinen youtube kanava pyörimässä. Pelailu videoita sinne tulee joistakii peleistä :D Huumorii löytyy. Toivottavast käytte kattomassa ja tykäätte ja subbaatte jos on sen arvoinen.
http://www.youtube.com/user/mrtorackle?feature=results_main

Lainaus käyttäjältä Herra.ToTo

Joo tota noins itelläkii on tommonen pinenmoinen youtube kanava pyörimässä. Pelailu videoita sinne tulee joistakii peleistä :D Huumorii (some what) ja rageiluu löytyy ja kaikkee. Toivottavast käytte kattomassa ja tykäätte jos oli mielestänne tykkäyksen arvonen.
http://www.youtube.com/user/mrtorackle?feature=results_main

Voitko kirjoittaa jollain tavalla ymmärrettävää kieltä?

Onko kellään downloadhelper lisäosa asennettuna firefoxiin?
En ole nyt kolmeen päivään saanut tuolla ladattua mitään tubesta, mutta muista paikoista kyllä. Ei kai ne ole jotenkin blokanneet tuota.

Tuolla on ollut todella kätevää ottaa tubesta uutta musiikkia ja esim 1080p videoita joita ei minun parin megan netillä pysty striimaamaan eikä tube ole suostunut enää varmaan vuoteen bufferoimaan koko videota kerralla muistiin niin tuo on ollut ainoa tapa katsella tuollaista materiaalia.

Kävin taas luonnon keskellä kuvaamassa videota.

Koko tuon videon tekoon tuli inspis maanantaina kun ekaa kertaa kuulin taustalla soivan yeul's themen final fantasy XIII-2:n soundtrackilla ja juuri sillä hetkellä tuli visio, että menen kuvaamaan tuonne ja hautausmaalle jotain videota. Noh ei se ihan niin helposti mennyt,mutta tuli siitä ihan katsottava. Enää en tuollaista koita tehdä sillä kuva tärisi ihan liikaa ja lisäksi alunperin kävelin liian nopeasti joten tiputin videon nopeuden puoleen alkuperäisestä josta johtuu tuo kuvan paikoittainen "venyminen" kun normisti se vaan tärähtäisi.

No tulipahan kokeiltua ja opein taas uutta.

Lainaus käyttäjältä partajeesus

Kävin taas luonnon keskellä kuvaamassa videota.

Koko tuon videon tekoon tuli inspis maanantaina kun ekaa kertaa kuulin taustalla soivan yeul's themen final fantasy XIII-2:n soundtrackilla ja juuri sillä hetkellä tuli visio, että menen kuvaamaan tuonne ja hautausmaalle jotain videota. Noh ei se ihan niin helposti mennyt,mutta tuli siitä ihan katsottava. Enää en tuollaista koita tehdä sillä kuva tärisi ihan liikaa ja lisäksi alunperin kävelin liian nopeasti joten tiputin videon nopeuden puoleen alkuperäisestä josta johtuu tuo kuvan paikoittainen "venyminen" kun normisti se vaan tärähtäisi.

No tulipahan kokeiltua ja opein taas uutta.

Nätti video. Kelasin että mitäs paskaa taas, mutta jotenkin hieno. Hyvä, ja etenkin sopiva, kappale auttoi asiaa.

Käykääs tsekkaamassa mun Youtube- kanava :)

http://www.youtube.com/user/xKippari?feature=mhee

arvostan tosi paljo jos kävisitte kattomassa, tykkäämässä ja kommentoimassa pelivideoitani :)

Tällä hetkellä kanavalta löytyy : Blades of time, dead space 2, black ops ja modern warfare videoita. Käykääs kommenoimassa, tilaamassa, tykkäämässä ja antamassa rakentavaa palautetta! Pelastakaa mun viikko, monta viikkoa nyt ollu kauhee vitutus päällä! Pitäs saada tää tubaaminen nyt saada alkamaan kunnolla

tavoitteena olis saada 100 tilaajaa ennen 28.9! Olkaa kilttejä ja käykää tsekkaaamassa :(

kiitos!!

ootte parhaita!
-xkippari

LISÄKSI:

Aion laittaa kaksi easycappiä giveaway eventiksi ( saavutettuani 50 tilaajaa) eli jos kiinostaa alottaa pelivideoiden teko niin tästä olis sitte mahdollisuus saada sellainen laitos ilmaiseksi!

No nyt löytyi kunnon kanava Youtubesta, nimittäin halpatuotantofirma Troma Entertainment on laittanut yli 100 leffaansa sinne katsottaviksi! Katson juuri tuota Poultrygeist: Night of the Chicken Deadia ja on kyllä hauska pätkä :D pitääpä katsella enemmänkin näitä, jos sieltä löytyisi muitakin hyviä kuin tämä.

Tässä linkki niiden kanavalle: http://www.youtube.com/user/Tromamovies/videos

Hämähäkin salaiset fantasiat - Limbo

^Kanavan nimi on LihasTube, ja homman nimi on kommentariot niistä peleistä mitä käsiin saadaan.

Käykää ihmeessä kattomassa.

Lainattu ketjusta minkä loit ja mikä lukotettiin;

Lainaus käyttäjältä Lihas

Mitä mä yritän, on välttää muitten YouTube-tähtien kopioimista

Epäonnistuit tuossa jo heti Limbo-videossasi. Niin paljon Raumooglen vaikutteita, että huhhuh. Originaalisuus on avainsana.

Lainaus käyttäjältä Mixon

Lainattu ketjusta minkä loit ja mikä lukotettiin;
Lainaus käyttäjältä LihasMitä mä yritän, on välttää muitten YouTube-tähtien kopioimista

Epäonnistuit tuossa jo heti Limbo-videossasi. Niin paljon Raumooglen vaikutteita, että huhhuh. Originaalisuus on avainsana.

Jep. Naama suli kun luin tuon letkautuksen ja katsoin videon.

En arvosta muitten kopioimista, vaikka raumooglen videot ei mitään hauskoja omasta mielestä ollutkaan/ole, kannattaa katsoa tuota like/dislike palkkia ja lukea videon kommentteja ja miettiä että mitä mieltä ne katsojat on.

Lainaus käyttäjältä Lativle

Lainaus käyttäjältä MixonLainattu ketjusta minkä loit ja mikä lukotettiin;
Lainaus käyttäjältä LihasMitä mä yritän, on välttää muitten YouTube-tähtien kopioimista

Epäonnistuit tuossa jo heti Limbo-videossasi. Niin paljon Raumooglen vaikutteita, että huhhuh. Originaalisuus on avainsana.
Jep. Naama suli kun luin tuon letkautuksen ja katsoin videon.

En arvosta muitten kopioimista, vaikka raumooglen videot ei mitään hauskoja omasta mielestä ollutkaan/ole, kannattaa katsoa tuota like/dislike palkkia ja lukea videon kommentteja ja miettiä että mitä mieltä ne katsojat on.

Lainaus käyttäjältä Mixon

Lainattu ketjusta minkä loit ja mikä lukotettiin;
Lainaus käyttäjältä LihasMitä mä yritän, on välttää muitten YouTube-tähtien kopioimista

Epäonnistuit tuossa jo heti Limbo-videossasi. Niin paljon Raumooglen vaikutteita, että huhhuh. Originaalisuus on avainsana.

Mä tiedän kyllä, ja otin siitä videosta opiks. Alotin just let's playn Bastionista, ja ronski palaute on tervetullutta.
Vasarasimulaattori 2012 - Let's Pelataan Bastion | Osa 1

Kävin Panvision Playgroundissa

Seuraavanlaista sisältöä:

3:00 Jukka O. Kauppinen gyroskooppituolissa
4:40 Faktaa Playgroundista with Valtteri Hyttinen & Ville Arvekari
5:39 ZaleraFF ilmestyy paikalle & DMC
8:10 Haastattelua Miika Huttusen ja Ville Arvekarin kanssa
13:20 Haastattelua Valtteri Hyttisen kanssa
22:00 Tervehdys Boardilaisille MoonTV:n Gamerin pojilta
22:25 Ville Arvekari kertoo salaisuuksia
25:30 Random läpyskää with Arvekari, Hyttinen, Huttunen, Riepu & Tontsa
36:23 Puhan Thomas vilahtaa ruudussa
38:13 Tankotanssia
41:53 Rupattelua Lasse Erkolan kanssa, 44:37 otin jopa kameran linssinsuojan pois ja Snakeleader tervehtii iloisesti kansalaisia

Ja nyt nukkumaan. Kamalaa kun piti odotella uploadaamista.