Elder Scrolls V: Skyrim / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Lainaus käyttäjältä GamerDude+

mitä tuohon master robes of destructioniin vaaditaan olisi kiva saada kun edellisellä tyypillä sain ne vaikka destruction oli vain 76 ja uudella tyypillä se on 81, mutta en muista teinkö jonkun tehtävän joka unlockasi ne tai jotain muuta...

Muistaakseni ainakin se akka joka oli Collegen porteilla kun ensimmäisen kerran saavuit on erikoistunut School of Destructioniin ja myy niitä.

Niin se myi sille mun edelliselle tyypille mut nyt ei myy ku enintään adept robeseja?

Nyt on vihdoin kaikki suurimmat kokonaisuudet saatu vedettyä loppuun ja pelikelloon tuli HelvetinJanin tapaan rapiat 140h. Loppuratkaisu jätti kyllä hieman pahan maun suuhun ja esimerkiksi Thieves Guildin tehtävät olivat huomattavasti pääjuonta mielenkiintoisempia.

Kyllä tämän pariin tulee varmasti vielä palattua, siellä tekemistähän riittää vaikka kuinka pienempien questien muodossa; ainakin daedric-questit pitää tehdä kaikki loppuun, sillä ne ovat olleet järjestään pelin parhaimmistoa. Mutta ensin syvennyn Kingdom's of Amalurin maailmaan, josko se odottelisi tänään kotona kun töistä pääsee.

Löytyisikö pelaajaboardilaisista apua, miten löytää Daerdic questit kun en ole mielestäni sellaisia pahemmin pelannut.

Lainaus käyttäjältä Marttijuntti

Löytyisikö pelaajaboardilaisista apua, miten löytää Daerdic questit kun en ole mielestäni sellaisia pahemmin pelannut.

Pistä googleen niin kyllä sieltä listan löytää mitkä ne tehtävät on.Muistaakseni jossain ''Skyrim Wiki'' sivustolla oli hyvä lista niistä ja kerrottiin mistä ne löytää/mitä pitää tehdä.

Lainaus käyttäjältä Sapeli+

http://www.bethblog.com/2012/02/07/happy-modding-day-creation-kit-skyrim-workshop-high-res-texture-pack-released/

Kuis hienoa tää sit on =)

Pc:llä se olla pitää!

Tuli ladattua toi ilmainen high resolution texture pack PC:lle :)
Kyllä nyt näyttää peli hieman komealta.
Peliäkin on tällä hetkellä 30 tuntia takana ja lisää tunteja on vain tulossa :D
Skyrim pelaajille viihdyttävä pätkä youtubesta: Skyrim Intervention.

Enpä tiedä mitä helvataa pitäisi ajatella tästä videosta jonka juuri äsken löysin. Skyrim on todella upea peli jo nyt, mutta tästä videosta voi hyvin päätellä miten paljon enemmän se olisi voinut olla jo julkaisussa. Toivokaamme että edes osa näistä upeista asioista videolla tulisi patchin mukana tai viimeistään expansionin kanssa joskus tulevaisuudessa. Tässä linkki: SkyrimGameJam

Edit: PC puolella osa näistä varmasti nähdään modien muodossa, mutta hienoa se olisi nähdä tällaista myös konsoleilla. Tuo vuodenaikojen vaihtelu saattaa vain olla aika kovapala konsoleille.

Tervetuloa PC pelaajien, tai oikeastaan modien mailmaan. Oblivionissa tietääkseni puuttuu edelleen tuo vuodenaikojen vaihtelu, mutta kaikki muu ollaan jo saatu siihen aikaiseksi. En epäile ollenkaan että esimerkiksi kinectikin ääniohjaus ja tuollaiset muut pikkulisäykset eivät tulisi ilmaisena, maksullisesta päivityksenä puhumattakaan konsoleille. Mutta vuodenaikojen vaihtelut ja vastaavat jättiurakat tuskin saadan aikaiseksi. Skyrim on jo sellaisenaan kovaa nieltävää muistiköyhille konsoleille

Pitkästä aikaa olen palannut Skyrimiin. Bethesda sai 1.41 versiossa kaikki ärsyttävät kaatuilut ja bugit eliminoitua, mistä modaamaton pelini kärsi jatkuvasti. Ehkäpä kuitenkin paras uudistus ikiä on tuo "Steam Workshop" minkä ansiosta peliin saa muutamalla napinpainalluksella modin asennettua ja toistaiseksi kaikki (paitsi ne turhat alastonmodit) modit Nexussesta ovat mukana. Kermana kakussa steamiin saapui ilmainen HD tesktuurit sisältävä DLC paketti ihan Bethesdalta.

Minun puolesta skyrimista saisi pienetää NPC hahmojen keskustelu herkkyyttä. Pieni "vika" mutta sinäänsä vittuvaa kuunnella saman jäbän tarinaa siitä kuinka mukavaa on olla vanha vaikka seison viiden metrin päässä henkilöstä. Olisi paljon parempi että NPC hahmot vain toivottavisivat hyvää päivää kun Dragonborn juoksee ohi eivätkö rupea selittämään legendaa eilisillan panostaan. Bitch I kill dragons do I look like i give a fuck?

Nyt on taas tullut oblivionia pelattua ja pakko myöntää, että Oblivion> Skyrim x 100. Cyrodill on niin paljon mielenkiintoisempi paikka. Noh ainakin modattu Oblivion vie Skyrimiä 100-0.

Tuli vedettyä parit hemmetin eeppiset sidequestit eilen, toinen tuli ihan yllätyksenä. Kävin nukkumaan normisti, mutta löysinkin itseni herätessä aivan jostain muualta.

+ Kyllä toi HD päkki muuttaa peliä oleellisesti hienomman näköseksi. Tietty pitäis uskaltaa modeihinki koskea, etenkin valikoihin kaipais muutosta, hiirellä ja näppiksellä tuskalliset.

Nyt rupesin muutama päivä sitten uudestaan pelaamaan tätä peliä kuukauden tauon jälkeen, ja kyllähän tämä maistuu hyvälle. Huomasin että peli paranee huomattavasti jos et kiirehdi paikasta toiseen tehtävien perässä fast travelia käyttäen, vaan fiilistelet pelin hienossa maailmassa ja ratsastat tai kävelet paikasta toiseen. Näin pelin hiukan bugittava tekoäly ja muut pikkuviat eivät nouse niin isosti esille vaan jäävät todellakin taemmas. Tämä onkin parantanut pelikokemusta huomattavasti itselläni, ja nyt tämä on sen yhdeksän pisteen arvoinen peli, minkä ja annoinkin jo joulukuussa tälle. En silloin joskus kehdannut myöntää että peli ei nyt ollutkaan niin hyvä kuin toivoin sen olevan.

Melkein 70 tuntia olen pelannut ja vasta 30 levellillä olen, (Tiedän, hidas) joten tehtävää vielä on. En usko että teen enää mitään kiltatehtäviä, kun ei nuo oikein sovi hahmoni persoonaan. Toisilla hahmoilla on sitten niiden vuoro. Seuraava hahmoni onkin Wood Elf joka on varas/metsästäjä, ja joka ei tee mitään muita tehtäviä kuin Varkaiden killan tehtävät. Hän ei ole edes kuullut sanaa Dovahkiin, eikä hän joudu murehtimaan lohikäärmeistä koska Alduin ensitulemisesta eteenpäin niitä ei edes nähdä Skyrimissä. Ja hän vihaa katakombeja, hän vihaa niitä sydämensä kyllyydestä.

Oli se meikäläisenkin pakko vielä Skyrimmin pariin palata. Dark Brotherhood menossa vihdoin ja viimein läpi ja täytyy sanoa, että kyseessä on pelin tarinallista parhautta Thieves Guildin tarinan rinnalla. Argonian hahmona ja tunteja sisällä kyseisellä hahmolla 35 tuntia ja yhteensä miltei 200 tuntia.

Huippupeli, jonka pariin jaksaa vieläkin palata!

JESH! Tänään se sitten tuli! nimittäin lvl 100 smithing! Seuraava goal onkin sitten lvl 100 enchanthing. Juuri tein daedric swordin ja -macen. Enchanteiksi pistin soul trapin ja 5 healt absordin. Nyt lohikäärmeitä metsästää ja kuulimpa sellaisenkin huhun, että eräs lohis olisi luolassakin. Tätä siis metsästämään. Thiev ja Dark brotherhood sivutehtävät läpi pelattuna ja winterhold odottaa, kunhan saan tuon magic tason nostettua, että pääsen portista sisään. Perjantai ilta menee helposti tämän ääressä!

Kyllä kai siitä portista pitäs päästä millä hahmolla tahansa läpi? Ne taikatemput mitä siinä portilla pitää tehdä, ovat niin alkeellisia että aika varmasti on sattunut jostain mukkaan. Tai sitten voit ostaa ne pari kympillä.

Joskus muistaakseni luin myös jostain (oisko ollu TES wikistä) että sinne pääsis myös käyttämällä persuadeta ja todistamalla olevansa Dragonborn, eli oiskohan pitäny joku shoutti heittää.

Wiki

Nyt on jännää... Pelailen skyrimiä ja fasttravelaan jonnekkin. Sitten: yli 15 min lataus? Wat! Restarttaan pelin ja toimii vähän aikaa ja uudestaan... Muilla tätä ongelmaa?

Nyt on pakko kysyä. Hankinko Skyrimin koneelle vaikka se on jo minulla Boxille? Modien takia tietysti, kun olen katsellut tässä vidoita modeista ja tuntuu parantavan peliä kummasti.

E: Ja pystyyhän kaupasta ostettua Skyrimissa käyttämään Steam Workshopissa?

Olenkin varmaan ainoa ihminen maan päällä, jolle Skyrim ei ole mitään erikoista. olen nyt yrittänyt pelata pari tuntia muutaman istunnon aikana, mutta into loppui luolaan mentyä, kun tajuaa ettei sieltä tule löytymään mitään, eikä yksikään vastaan tuleva vihollinen voi tehdä mitään sinulle. Varsin tylsä pelityyli minulla, sillä toisessa kädessä parannusloitus, joka parantaa minut kokonaan ja pienen säädön jälkene se palauttaa staminani, joten voin spämmiä power attackia koko ajan. Magicka regneroitu niin nopeasti, ettei mitään hätää tule koskaan.

Fantasiapelit kaatuvat minun silmissäni heti siihen, että kaikki on apinoitu Tolkienin teoksista. Haltijat hyppii metsiköissä, kääpiöt vuorilla ja niin edelleen ja niin edelleen.

Lainaus käyttäjältä Fazu

Haltijat hyppii metsiköissä, kääpiöt vuorilla ja niin edelleen ja niin edelleen.

Huomaa tosiaan ettet ole pelannut kuin sen pari tuntia.

Lainaus käyttäjältä luolaeläin

Lainaus käyttäjältä FazuHaltijat hyppii metsiköissä, kääpiöt vuorilla ja niin edelleen ja niin edelleen.

Huomaa tosiaan ettet ole pelannut kuin sen pari tuntia.

Sori, olen pelannut 20 tuntia peliä.

Lainaus käyttäjältä Fazu

Olenkin varmaan ainoa ihminen maan päällä, jolle Skyrim ei ole mitään erikoista. olen nyt yrittänyt pelata pari tuntia muutaman istunnon aikana, mutta into loppui luolaan mentyä, kun tajuaa ettei sieltä tule löytymään mitään, eikä yksikään vastaan tuleva vihollinen voi tehdä mitään sinulle.

Olen huomannut saman ongelman. Uusi lootti on lähes järjestään hirveää kuraa ja harvoin täytyy edes koskea parannustaikaan. Sitten on tietenkin Morvunskarin kaltaisia paikkoja, joiden übermaageille ei voi mitään ainakaan lvl 30 Light Armor/Blade/Sneak/Bow/Destruction -hahmolla. Parin tehtävän bugaaminen vei pelinautinnon heti joulun jäkeen, mutta Massan, Duken ja Stackingin jälkeen olisi tarkoitus palata kokeilemaan, josko solmu olisi auennut edelliseen tehtävään peruuttamalla. En ole koskenut Companionsiin bugin ja sitä seuranneen pakituksen jälkeen.

Lainaus käyttäjältä Fazu

Lainaus käyttäjältä luolaeläinLainaus käyttäjältä FazuHaltijat hyppii metsiköissä, kääpiöt vuorilla ja niin edelleen ja niin edelleen.

Huomaa tosiaan ettet ole pelannut kuin sen pari tuntia.

Sori, olen pelannut 20 tuntia peliä.

Sitten sinun pitäisi tietää, että Tamrielin kääpiökanta on kuollut sukupuuttoon jo monia tuhansia vuosia sitten. Ja että metsässä hyppivät vain Bosmerit, kun taas Altmerit ja Dunmerit eivät ole metsässä pomppijoita.

Lisäksi pelissä voi myös säätää vaikeusastetta. Se oudosti vaikuttaa myös luolastojen vaikeuteen (en tiedä onko tämä jokin bugi tai jotain).

The sheer amount of ignorance is....imcomprehensible.

Hah, miksiköhän nostaisi vaikeusastetta? Se ei muuta sitä faktaa, ettei melkeimpä misätään löydä mitään järkevää. Sittenhän minua vittutaisikin, jos minun pitäisi alkaa kiinnittää huomioni peliin vain sen takia, että viholliset haluavat vartioida luolassa olevia sieniä tai paria kultakolikkoa

Ja anteeksi, luulin kääpiöiden menneen piiloon maan alle, kuin niitä ei tunnu löytävän. Ole pahoillani tietämättömyydestäni.

Lainaus käyttäjältä Fazu

Hah, miksiköhän nostaisi vaikeusastetta? Se ei muuta sitä faktaa, ettei melkeimpä misätään löydä mitään järkevää. Sittenhän minua vittutaisikin, jos minun pitäisi alkaa kiinnittää huomioni peliin vain sen takia, että viholliset haluavat vartioida luolassa olevia sieniä tai paria kultakolikkoa

Ja anteeksi, luulin kääpiöiden menneen piiloon maan alle, kuin niitä ei tunnu löytävän. Ole pahoillani tietämättömyydestäni.

voinen siis kysyä, että oletko tehnyt kaikki sivu tehtävät (inc. Daedric tehfävät), kerännyt kaikki shoutit ja pelannut itse pääpelin läpi? Jos olet, niin menes seikkailemaan markarathiin, sieltä löytyy paljon pikku näpertelemistä.

Ensimmäisen kommentin perusteella Fazun oireet johtuvat liian suuresta määrästä Dark Soulsia.

Minulla alkaa olla jo melkoinen määrä pelitunteja takana. Hiiviskelijä/jousimies-haltiani on tasoltaan vähän päälle 30 ja nyt valloittaessani kartan luoteiskulmaa on tullut jo käytyä melkein joka puolella karttaa.

Alussa innostuin peliin varsin nopeasti ja sen jälkeen tuli koukuttavia jaksoja, jolloin tuli pelattua useita tunteja peräkkäisinä päivinä. Aluksi taistelu takkuili yksittäisiäkin vihollisia vastaan, mutta muistan sen mielihyvän, kun lopulta onnistuin tyhjentämään ison linnakkeellisen vihollisia napsimalla heitä jousellani yksi kerrallaan. Siinä tunsi itsensä kovaksi jätkäksi.

Mutta sen jälkeen tunnelma on pahasti latistunut. Noin tason 20 jälkeen haastavia taisteluita on ollut todella harvassa ja ainaisten luolien koluaminen tuntuu silkalta grindaamiselta. Vihollisina on joko luurankoja, rosvoja tai maageja, joita kaikkia pudotellaan samalla tavalla keräillen perusaseita, jotka sitten käydään myymässä. Ainoa asia mikä ei muistuta grindaamista on se, että keräilylläni ole varsinaista tavoitetta. Rahaa on kertynyt jo kymmeniä tuhansia ja kämppä on väärällään arvokkaita aseita ja haarniskoja, eikä kauppiailla ole juuri mitään mitä haluaisin. Niinpä koluankin luolia enimmäkseen siinä toivossa, että kartalla villkuvat nuolet joskus loppuisivat.

Pelaajan arvostelun luettuani en osannut odottaa, että tulisi moittimaan Skyrimia sisällön puutteesta. OK, erilaisia luolia ja linnakkeita on runsaasti ja niiden laadinta on varmasti ollut taiteilijoille työlästä, mutta onko se todellista sisältö, jos peli on aivotonta mättöä? En luultavasti edes huomaisi, jos joka kolmas luola olisi samanlainen, sillä samalta ne muutenkin tuntuvat. Erilaisia keskusteluja on myös kirjoitettu melkoinen läjä, mutta niitä on jopa niin paljon, etten osaa koostaa irrallisia keskusteluja kokonaisuuksiksi, vaan kaikki jauhanta menee toisesta korvasta ulos. Jaksan keskittyä ainaisiin jaaritteluihin lähinnä sen verran, että katson haastanko puheenvuoroillani riitaa vai en.

Mutta varsinaista kiinnostavaa juonellista sisältöä pelistä on vaikea löytää. Sellaista koukkua, jonka takia esimerkiksi jännittävän kirjan lukemista on vaikea keskeyttää. En myöskään muista tehneeni missään vaiheessa mitään mielenkiintoisia valintoja. Tällä hetkellä olen maagiopiston arkkimaagi, kaikkien kaupunkien tane (ehkä myös janoisten sankari) ja luutavasti musiikkiopistostakin irtoaa jokin pesti. Näillä vain ei ole mitään merkitystä pelaamisen kannalta.

Eihän tälle pelille oikein alle yhdeksää pistettä voi antaa. Sen verran laadukkaasti graafinen ilme, maailman kartta ja luonnon maisemat on toteutettu. Mutta halutessani oikeasti iloita uusien esineiden löytämisestä valintani on edelleen ASCII-seikkailu Angband, jossa artefaktin löytäminen on aidosti jännittävää. Bethesdan tarinoista ykköspaikalle jätän edelleen Fallout3:n, jonka paljon maltillisempi sisältömäärä auttoi pitämään kertomusta paremmin kasassa ja jokainen tehtävä jaksoi innostaa. New Vegas ja Skyrim sen sijaan tuputtavat pelaajan korvia myöten täyteen sälää, jonka jälkeen kaikki yksityikohdat unohtuvat, hahmot pysyvät persoonattomina ja uuden tehtävän löytäminen aiheuttaa lähinnä "ei kai taas" -tunteen.

Avoimille roolipeleille jää tämänkin jälkeen suuri askel ottamatta. Skyrimin sisältömäärällä olisi ollut mahdollista laatia mielettömän koukeroisia pelaajan valinnoista riippuvia juonikuvioita, jolloin pelaaja olisi aidosti dynaaminen vaikutin pelimaailmassa. Sen sijaan on jostain syystä keskitytty sullomaan kaikki tuuba yhteen pelikertaan, jolloin samaa jauhamista on aivan liikaa. On tavallaan pettymys, että jo vuosia sitten on kirjoitettu ehdollisia kirjoja, joissa lukijan valinnat vaikuttavat tarinaan, mutta interaktiiviset pelit eivät vieläkään yllä samalle tasolle.

Tulevaa odottaen. Arvosana katkera ysi.

Lainaus käyttäjältä Fluster

Mutta sen jälkeen tunnelma on pahasti latistunut. Noin tason 20 jälkeen haastavia taisteluita on ollut todella harvassa ja ainaisten luolien koluaminen tuntuu silkalta grindaamiselta. Vihollisina on joko luurankoja, rosvoja tai maageja, joita kaikkia pudotellaan samalla tavalla keräillen perusaseita, jotka sitten käydään myymässä. Ainoa asia mikä ei muistuta grindaamista on se, että keräilylläni ole varsinaista tavoitetta. Rahaa on kertynyt jo kymmeniä tuhansia ja kämppä on väärällään arvokkaita aseita ja haarniskoja, eikä kauppiailla ole juuri mitään mitä haluaisin. Niinpä koluankin luolia enimmäkseen siinä toivossa, että kartalla villkuvat nuolet joskus loppuisivat.

Avoimille roolipeleille jää tämänkin jälkeen suuri askel ottamatta. Skyrimin sisältömäärällä olisi ollut mahdollista laatia mielettömän koukeroisia pelaajan valinnoista riippuvia juonikuvioita, jolloin pelaaja olisi aidosti dynaaminen vaikutin pelimaailmassa. Sen sijaan on jostain syystä keskitytty sullomaan kaikki tuuba yhteen pelikertaan, jolloin samaa jauhamista on aivan liikaa. On tavallaan pettymys, että jo vuosia sitten on kirjoitettu ehdollisia kirjoja, joissa lukijan valinnat vaikuttavat tarinaan, mutta interaktiiviset pelit eivät vieläkään yllä samalle tasolle.

Tulevaa odottaen. Arvosana katkera ysi.

Itse olen huomannut samoja ongelmia, mutta pelaatko PC:llä? Siinä tapauksessa puutteisiin/toistoon löytyy ainakin jonkinlainen ratkaisu, nimittäin Steam Workshop. Sieltä löytyy satoja modeja pelin jokaiselle osa-alueelle, niin grafiikasta ja ulkoasusta aina uusiin tehtäviin ja paikkoihin asti. Itse tutustuin vasta hiljaittain Workshoppiin, kun tahdoin taas pelata Skyrimiä. Modien asentaminen Steamin kautta on lähes liian helppoa: kymmenen minuutin selailun jälkeen olin asentanut 32 modia, jotka kaikki toivat peliin lisää intoa. Arvostan esimerkiksi modia, joka parantelee/muuttaa valaistusta paljon synkemmäksi, jonka jälkeen esimerkiksi luolastoissa on pakko käyttää soihtua tai jonkilaista valaisevaa taikaa, muuten et näe yhtään mitään.

Mutta jos pelailet konsolilla, niin joutunet odottelemaan mahdollisia lisäosia, jos uutta (tai siis vaihtelevaa) sisältöä tahdot peliin.

Tänään tuli Verkkokaupasta tilattua Skyrim kun ei se aluksi kiinnostanut melkein yhtään mutta kun on niin hyvät arvostelut saanut ja kun katsoin YouTubesta jotain gameplay videoita niin oli kyllä pakko tilata.

Sitten vielä sellainen kysymys että kuinkas suuri pelialue tässä suunnilleen on?

Lainaus käyttäjältä Armo

Sitten vielä sellainen kysymys että kuinkas suuri pelialue tässä suunnilleen on?

Jos olet pelannut Oblivionia, sanoisin Skyrimin olevan samaa kokoluokkaa. Maasto on kuitenkin huomattavasti vaihtelevampaa ja lääniä kyllä riittää tutkittavaksi, jos sellainen kiinnostaa. Arvioisin, että kartan läpi idästä länteen ratsastamiseen menee puolisen tuntia. Se on kuitenkin arvio isolla A:lla.

Skyrimin maailmahan on sinäänsä aika paljonkin suurempi kuin Oblivionin, kiitos vaihtelevien korkeuksien. Tamriel oli pääasiassa tasaista metsikköä taas kun Skyrimissä on vuoristoa paljon joka tuo alueeseen kokoa melkoisesti. Luoliakin on muistaakseni melkoisesti enemmän kuin Tamrielissa. Mutta niin, helvetin iso se maailma on kuten aina TES-peleissä.

Itsekkin olen tuota miettinyt... Nyt vajaa 50h takana ja lvl 30 päälle, mutta tuo koko vaikuttaa kyllä suurrmmalta kuin oblivionissa. Juurikin edellä mainitusta korkeus erosta.

Mutta omaan kysymykseeni: paljonko tuo 1.5 päivitys toi uudistuksia mukanaan? En nimittäin tällä omalla nettilläni jaksaisi 5 tuntia odotella turhaa päivitystä. Voisiko joku valaista asiaa?

Itsellä toi ainakin sen että peli kaatuu aina kun hahmoni menee veteen...

Onko kanan lyöminen rikos?
Sillä löin kanaa (nyrkillä) ja noin 15 min sen jälkeen vartija tuli sanomaan että olen rikkonut lakia sitten se tappoi mut.

Lainaus käyttäjältä Armo

Onko kanan lyöminen rikos?
Sillä löin kanaa (nyrkillä) ja noin 15 min sen jälkeen vartija tuli sanomaan että olen rikkonut lakia sitten se tappoi mut.

Siis, onhan se. On kyllä humoristista kun pelasin ensimmäistä kertaa ja heti Riverwodissa tapan sen kanan kaikki hyökkää mun kimppuun. Kanat ovat varmaan joitain jumalia.

Kana? Jumala? TES-peleissä vähän kaikki tuntuu olevan mahdollista :)

Ja kyllä tajusin vitsin...

Onkos tuo Dragonslayer tehtävä (se jossa täytyy tappaa Alduin) viimeinen tehtävä?
Kun ei ainakaan lopputekstejä tullut niin en ole nyt varma.

Ja onko Paarthurnax ihan pakko tappaa,kun en millään sitä haluaisi tehdä.

Juu viiminen tehtävä se on. Itsekin jouduin oikein googlettamaan, että oliko se nyt sitten siinä kun mikään ei muuttunut mitenkään eikä mitään viitteitä siihen että tarina oli läpi. Paskin loppu ikinä kyllä.

Itseäni tuo loppu ei niinkään haitannut enää sen jälkeen kun ajattelin, että se oli vain yksi tarina pelissä kaikkien niiden muiden joukossa, vain hiukan laajempana, ja veikkaan että jotain tällaista Betheshdan pojat ajattelivatkin. Olisihan se ollut aika hölmöä jos sen jälkeen olisi tullut lopputekstit ja niiden jälkeen olisi peli jatkunut normaalisti. Se on kyllä totta että peli ei reagoinut tarpeeksi siihen, että Dovahkiin oli pelastanut maailman, jos ollenkaan. Se oli pettymys.

Ja Paarthunaxia ei ole pakko tappaa, saat itse valita tapatko vai et.

Onkos muuten DLC:stä mitään tietoa? Onkos sitä edes tulossa?

Tossa on aika paljonkin tietoa tulevasta lisäristä. Myös Twitterin puolella joku Bethesdan tyyppihän sanoi, että ehkä kuullaan DLC:stä tulevalla viikolla.

Eli hyviä ja huonoja uutisia... Tällä hetkellä koukuttaa uusin Trials vielä aika paljon ja Enslaved pitäs pelata loppuun ennen ku unohan mitä olin tekemässä. L.A. Noire ja Rayman saa myös odottaa, puhumattakaan Ragesta ja Duke Nukemista. Toivottavasti Skyrimin DLC:t tulevat sitte yhtenä isona läjänä, eli uutta aluetta ja uudet tehtävät kerralla, eikä tiputtelemalla jotain 800/1200 pinnan pikku paketteja.

Ei kyllä haittais vaikka Dark Brotherhood tai Thieve's Guild sais jatkoa, varsinkin ensin mainitun tarina oli mielenkiintosempi entä itse Main Story...

Mitä minun pitäisi tehdä saadakseni vamppyyri juttu pois. Nimittäin on aika ärsyittävää mennä endaamaan questia white runiin kun kaikki hyökkää kimppuun heti :D

Lainaus käyttäjältä Muksu+

....Meanwhile at Kusipääkylä. Suurimpia miinuksia peli on saanut bugeista ja paskasta tarinasta. Taistelua on kuitenkin kehuttu kovasti. Mikähän viime vuoden suhteellisen suuri RPG saa huippuarvosanoja, vaikka oli buginen, omasi huonon tarinan ja hyvin vaatimattoman taistelusysteemin? I wonder...

Mielipiteet ovat mielipiteitä, mutta bugisuus oli tässä pelissä aika pelaajakohtaista, esimerkiksi veljelläni joka on kuluttanut peliin lähemmäs 200 tuntia, niin hänellä ei ole ollut melkeinpä yhtään bugia koko pelin aikana, itselläni on ollut hiukan enemmän, mutta suurimmaksi osaksi vain pieniä grafiikkabugeja eli ei mitään maatakaatavaa. Lisäksi kun peli on Skyrimin kokoinen, niin kyllähän sen järkikin sanoo, että pieniä ryppyjä sinne pakostakin jää. Tarina oli omasta mielestäni riittävä, ja kuten aina Elder Scrollseissa täysin sivuseikka, se pelin maailma kun on upea ja tekemisen määrä käsittämätön niin olen valmis antamaan juoneen liittyvät ongelmat anteeksi, vaikka toki olisihan se voinut olla parempi. Ja taistelusysteemin kehnous tai hyvyys on riippuvainen pelityylistä ja vaikeusasteesta. Jos vetelet helpoimmalla ja sitten vielä sillä kaikista mielikuvituksettomimmalla hahmoluokalla, tässä tapauksessa perus miekkamiehellä, niin tottakai se on tylsää. Nosta vaikeusastetta, niin varmasti homma menee taktisemmaksi ja kiinnostavammaksi jopa sillä miekkamiehellä. Tosimiehet toki pelaa maagilla, joka sitten tarjoaakin vaihtoehtoja vaikka muille jakaa.

Nyt itse olen törmännyt bugiin, joka antaa itselleni jumallaliset voimat, mutta vie samalla kiinostuksen pelistä. Oma hahmoni nimittäin leijailee yläilmoissa, mutta miekoilla voi yhä tökkiä tavallisia kuolvaisiakin. Onko patchiä tulossa tälläseen tilanteeseen, ja onko muillakin ollut samanlaista?

Hittolainen, jäänyt tämäkin peli hyllyyn. Tunteja kertynyt "vaivaiset" 40h. Mikä on, kun ei päivässä riitä tunnit ? Noh, eipä se Skyrim sieltä katoa jos vaikka loppu kesästä pelaisi enemmän. Tarinaan en ole juuri koskenut, luolia koluttu senkin edestä.

Skyrim saa taas pian uutta patchia, joka mahdollistaa hevosen selästä taistelemisen. Omasta mielestäni tämä kuulostaa erittäin hyvältä, sillä olen alusta asti halunnut ampua nuolia hevosen selästä. Ehkä nyt tulee hyödynnettyä hevosiakin enemmän.

Olisi kysymys koskien skillejä. Kun kehitätät jotain taitoa ja saat kyseiseen taitoon leveitä, paraneeko taito itsestään, vai onko taitojen levelit vain perkkejen aukaisemista varten?
Esim. Kehität sneakiä ja saat siihen levelin tai leveleitä. Oletko automaattisesti parempi sneakkaamaan, vai ovatko levelit vain perkkejä varten?
Kiitos etukäteen...

Lainaus käyttäjältä Darth_Jarkko

Olisi kysymys koskien skillejä. Kun kehitätät jotain taitoa ja saat kyseiseen taitoon leveitä, paraneeko taito itsestään, vai onko taitojen levelit vain perkkejen aukaisemista varten?
Esim. Kehität sneakiä ja saat siihen levelin tai leveleitä. Oletko automaattisesti parempi sneakkaamaan, vai ovatko levelit vain perkkejä varten?
Kiitos etukäteen...

Juurikin noin.

Eli siis paranee ilman perkkejä? :D

Lainaus käyttäjältä Darth_Jarkko

Eli siis paranee ilman perkkejä? :D

Kyllä.