Yleinen PSvita- keskustelu / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus

vaikka 50 € 16 gb:stä on nykyaikana aika paljon, niin olen silti melko tyytyväinen. Koska aikoinaan psp:n memorystickit olivat pirun kalliita... Joten jos 50€:stä laskee vuosien saatossa alaspäin, niin ei se niin pahasti nyt kirpase.

Mitäs muita "ps3 import" pelejä olisi kiva nähdä vitalla? God of war olisi itselleni mieleen ainakin, ja jotain mahdollisia co op pelejä. :)

edit: Dust 514 olisi aika herkkua (mikäli voisit pelata samalla ukolla perus ps3 ja jatkaa peliä vitalla.

Lainaus käyttäjältä Karmacoma+

Sanoisin Vitan olleen pettymys, jos olisin jotain odottanut. PSP'n isoin ongelma oli olemattomat omat julkaisut ja isojen sarjojen pakottaminen taskukokoon. Tällä haavaa en näe mitään poikkeusta asiaan. Laite itsessään tuntuu perusmukavalta. Näyttö on iso, molemmat kosketuspinnat toimivia ja ainakin Unchartedissa kosketusnäyttöä käytetään melko paljon. Tatit ottavat ainakin omiin sormiin todella nopeasti vastaan pienen kokonsa takia ja ne olisivat saaneet olla konsolin yläpuolella. Tuntuu vähän siltä, että porukat lyö rahaa tiskiin laitteen speksien ja ulkonäön takia, mutta loppujen lopuksi se ei sisällä mitään mitä kotikonsolillasi tai älypuhelimellasi et voisi jo tehdä. Olisi toki kiva ylläri olla väärässä.

Laitetta ei ole lännessä edes vielä julkaistu, niin miten voit odottaa noin suuria pelirintamalta? Ja mitä tulee niihin tuleviin peleihin niin omaan silmään ainakin tämä lista näyttää jo nyt todella hyvältä, vaikka suuri osa noista peleistä onkin vielä TBA.

Ja tietääkseni kotikonsolilla et voi pelata Gravity Rushia, Uncharted: Golden Abyssiä, Escape Planiä, Resistance: Burning Skies:ia, Unit 13:a, Sound Shapesiä, Little Deviantsia, MotorStorm: RC:tä, Silent Hill: Book of Memoriesia, Super Stardust Deltaa ynnä muuta ynnä muuta. Lisäksi Vitalle on tulossa oma BioShock, Killzone ja Call of Duty pelit jotka ei ole käännöksiä konsolipeleistä. Ja mitä tulee älypuhelimella pelaamiseen niin niillä ei kyllä ole yhtäkään peliä joka vetäisi vertoja Vitan tai 3DS:n peleille.

Motorstorm RC tulee myös ps3:n psn:ään... Tai siis silloin kun tulee niin se onkin jo varmaan SEN.
En hirveästi välitä Call of Dutystä, mutta voisin helposti kuvittelevani pelaavan sen nettipeliä Vita:lla, kotikonsolille se on omaan makuuni vähän liian aivon narikkaan.
Bioshockista toivoisin jotakin Raptureen sijoittuvaa eikä Infiniten maailmaan (koska Rapturen stoori ei saa vielä loppua!!!).

Kuulin tällaista juttua että Vita:n Ridge Racerissa olisi VAIN 5 AUTOA JA 3 RATAA, joten älkää erehtykö ostamaan, älkää vaikka olisitte Ridge Racer-faneja.
Mutta joo, nyt ompi niin että Vitan ennakkotilaavat saavat valita yhden pelin itselleen ilmaiseksi kaupanpäälle.. Mukana oli ainakin Rayman Origins,Ridge Racer (Hei, ei tule kysymykseenkään!), Dungeon hunter (tjv). Shinobido 2, Ultimate Marvel vs. capcom 3, Fifa Football ja jotakin muuta.

On kyllä harvinaisen ruma tuo vita... Muotoilu ei herätä sitten mitään intohimoja laitetta kohtaan. En vain itse ainakaan voisi kuvitella pelaavani tuolla bussissa. Ei mene varmaan pitkään kun markkinoille pukataan joku Slim & Lite malli...

Muotoilu on kuin suoraan napattu vanhasta PSP:stä mutta kaikkea on pyöristetty kivasti ja siloiteltu. Missä on laitteen särmä? Valikotkin ovat jotain palloja... Vanhassa oli sentään asiallinen ja selkeä xmb käyttöliittymä.

Sonyn laitteet ovat aina olleet saapuessaan jollain tapaa uhkaavan oloisia. Huipputehokas rauta ja viimeisenpäälle hiottu ulkoasu yhdistettynä kovanluokan peleihin. Nyt vain tuntuu että jotain puuttuu...

Hieno laite, mutta taidan odotella vahvempaa peli tarjontaa sekä mahdollisia parempia versioita tyyliin Slim & Lite. Ei vaan pelkkä Uncharted riitä syyksi ostaa Vitaa.

Minulle riittää Uncharted siihen että ostan sen julkaisussa, mutta se yksinään ei riitä. Mortal Kombat, Steetfighter x tekken, Killzone, Bioshock ja resistance (sekä pari muuta) lyövät diilin lukkoon minun osaltani.

Pääsimpähän eilen kokeilemaan paikallisessa Gamestopissa Vitaa, ja täytyy sanoa, etten ole täysin vakuuttunut. Ensinnäkin pädit ovat aika lelumaiset, kosketusnäyttö luonnollisesti kerää hemmetistiä kuonaa ja laitteen muotoilu oli omaan käteen aivan järkyttävän huono. Super Stardust Deltaa pääsin kokeilemaan ja se oli ylivoimaisesti paras demo, mitä laitteessa oli mahdollista pelata. Muut olivatkin melko keskinkertaisia väkerryksiä, sillä Uncharteddia ei demona ollut pelattavissa.

Myöskin käyttöliittymä vaikutti aika... omalaatuiselta, muttei sentään hirveän kömpelöltä. Ihme kyllä XMB:tä tulee ikävä, kun Vitan palluroita katselee.

Toimiiko Wi Fi mallissa HTC Sensationin Wi Fi hotspotti?
Paljonko esim Uncharted syö ladattanu muistikortilta tilaa?

Tietääkös kukaan onko mitään erikoisuuksia PS Plussalaisille vitaa varten? Tai onko storessa mitään erikoistarjouksia vita-peleistä ylipäätänsä?

Onko tässä 3G Mallissa mitään muita extra ominaisuuksia kuin GPS? Saatan ostaa pelkän Wi-Fin ellei siinä mitään erikoisia tule.

Pähkinän kuoressahan se 3G on sitä että voit pelata netissä ilman että olisit WIFI-hotspottiin yhteydessä.
Mutta GPS:n lisäksi sen saunalahti/elisa-liittymän aktivoijat jotka ostaa aikaa saavat Wipeoutin ilmaiseksi (PSN-latauskoodin).

Lainaus käyttäjältä Berzerker+

Tietääkös kukaan onko mitään erikoisuuksia PS Plussalaisille vitaa varten? Tai onko storessa mitään erikoistarjouksia vita-peleistä ylipäätänsä?

Store päivityksen mukana tulee varmaan joitakin ilmaisia pelejä vitalle... ja toimivathan nuo minis pelitkin (angry birds mm.) vitalla. Niitä ainakin kannattaa kokeilla.

Omalle Vitalle netti tulee omasta älyluurista DNA:n tuomana. Nopeastihan tuo netin jakaminen puhelimen akkua syö, mutta pääseehän ainakin Vitalla nettiin pelaamaan.
Tai no, kattoo ny sitten, kun meikäpoika pääsee ripille muutaman viikon kuluttua, niin ei sitä tiedä, mitä sieltä paketista tulla tupsahtaa...
By the way, eikö wi-fi mallissa ole GPS:ää?!? Eipä sillä mitään juurikaan tee.

^
Samaa meinasin itsekkin, mutta kun kaupasta kävelin autolle niin huomasin että kassissa olikin 3G versio.... Wi Fi kyllä pyysin, mutta taisi myyjä sekottaa ja antaa 3G version 239 hinnalla :)

Uncharted ja Wipeoutin ostin mukaan.
Eniten kiinnostaisi pelata Stardustia, noh antaa koneen ladata itsensä täyteen katsotaan jos illemalla päädyn storen puolelle.

Venyi myöhään tämän kanssa leikkiminen, mutta pari pikku mielipidettä näin alkuun.
Ostin Raymanin ja Unchartedin ja molemmat ovat uskomattoman koukuttavia ja hyviä. Alkuun kosketusnäytön käyttäminen tuntui pakotetulta, mutta se johtui omasta vastahakoisuudesta. Oikeastaan kosketusnäyttö on juuri sopivasti mukana muiden näppäinten kanssa, se ei ole samalla tavalla ''kädet irti näppäimistöstä''-tyyppinen lisä kuin DS:n kosketusnäyttö.. Niin ja Sixaxis, näyttö ja taka-padi tuovat omaa hauskuutansa pelaamiseen, vaikkakin paikoin (ainakin unchartedissa) on sitä ''vedä sormellasi esimerkkiä mukaillen edetäksesi''-tyyppisiä micro-peli kohtia jotka ovat ajan hukkaa, kuten näppäinten rämpyttäminen peleissä joissa se on siinä vain aikaa syödäkseen.
Nearista vielä sen verran, olisin jo mennyt 00.30 nukkumaan, mutten voinut kun piti voittaa toisen (alle 5 kilometrin sisällä sijaitsevan) pelaajan Ghost-Run Raymanissa.
Pähkinän kuoressa fiilis on, että Sony on ottanut kaiken parhaan PSP:stä, Ds:stä, kosketusnäyttö-puhelimista ja sen lisäksi pistää sen vielä toimimaan yhdessä ps3:n kanssa.

Tietääkö kukaan että milloin tuo PSN valikoima laajentuu? Aika nihkeän puoleisesti tavaraa mikä kiinostaisi. Ei edes ole Metal Gear Solid 1 ps one versiota myynnissä -.-

Jos ne ps1-pelit toimi (tai toimi jo) vitalla niin perjaatteessa voit ostaa ps3:lla mgs:si ja siirtää sen USB-piuhalla vitaasi.. Ainakin psp:llä pystyi tehdä niin.

EDIT: Mulle tuli vasta tänään ne latauskoodit avatarille ja home-esineille (ne ennakkotilaus-bonukset), muttei sitä 5€:n alennusta ja Frobinger Says-ohjelmaa. Entäs muille?

Pleikkari vita on ollut tämän päivän pelityksessä ja ehkäpä olisi arvioiden aika. Vita on vähän leveämpi kuin PSP Fat malli, mutta ohut kuin Slim & Lite. Kamera edessä ja takana, kaksi pikkuruista ja vähän turhan sileää tattia osuivat ensimmäisenä silmään. Kameroiden kuvanlaatu on tyydyttävä ja sopivat parhaiten satunnaiskäyttäjille. Kosketusruutu dominoi selvästi konsolia, sillä valikoissa liikutaan täysin kosketusruudun varassa. Kuitenkin ruutu toimi täysin ilman ongelmia vaikka sormeni näpäyttelivät sitä valehtelematta satoja kertoja tänäpäivänä. Kirjoittaminen on isosormisille kömpelöä, mutta muuten ei ollut valittamista. Verkkoselaaminen ei ole kauheasti parantunut PSP ajoista ja ainoa merkittävä uudistus oli selkeästi nopeampi selausnopeus. Olen hieman pettynyt että vielä ei olla julkaistu omia FLashplayereitä Vitalle sillä haluaisin Ruutu.fi, Yle Areena ja Youtube:n kaltaiset palvelut käsiini. Tulossa pitäisi olla Androi sovelluksia ajava ohjelmisto.

Playstation store mistä latailin demoja oli valikoimaltansa karu. Toistaiseksi mukana ei ollut Vitapelien lisäksi kuin (jonkinverran) vanhoja psp pelejä. Haluaisin ykkösplösön Resident Evilit ja kumppanit taas pelitykseen. Demoista useimmat eivät olleet mitenkään ihmeellisiä. Uncharted näytti ihan hyvältä, mutta ruudunpäivitys yski. Wipeout on jo liiankin tuttu juttu. Selvästi paras pelaamistani demoista oli Rayman: Origins, jonka todennäköisesti hakasen ensimmäisenä pelikaupasta joskus ensviikolla. Kauheasti se ei vitan kosketus/kamera hörveleitä hyödynnä, mutta yhtä hauskaa kuin isoilla konsoleilla se kuitenkin on

Minulla tuli ongelma ps vita 3G-WI-FI kanssa , yritin peli demoja ladata ei anna vaikka on 8gt muisti kortti mikä on syy ???

Mulla on ongelmia Vitan lataamisen kanssa. Jos käytän laturia verkkovirassa, niin laite ei lataudu, vaikka se olisi pois päältä tai stand byssa...tenköhän jotain väärin. Joka olisi tosin aika uskomatonta, kun kyseessä on perustoiminto. sain laitteen ladattua käyttämällä Vita-USB-kaapelia kiinni pc:ssä, jolloin Vitan virta pitää olla pois päältä jotta laite latautuisi. Olen nyt pelannut USB-pouha pc:ssä kiinni ja näyttää siltä, ettei akku ainakaan kuluta, mutta en myöskään näe mistään, että laite olisi kiinni "verkkovirrassa", ei mitään ikonia osoittamassa, että pelataan "sähköllä", eikä akulla. Aika outoa, veikkaan,että mun laturi on rikki.

Onko kenelläkään ollut ongelmia, vitan yhdistämisessä ps3:seen. Joka kerta kun, yritän yhditää vitaa pleikkariin tulee ilmoitus. (Yhdistä vita pleikkariin usb kaapelilla), usb on kyllä toiminut tietokoneen kanssa, mutta jostain syystä se ei toimi pleikkarin kanssa. Hyvät neuvot olisi siis nyt tarpeen.

Lainaus käyttäjältä Waga

Onko kenelläkään ollut ongelmia, vitan yhdistämisessä ps3:seen. Joka kerta kun, yritän yhditää vitaa pleikkariin tulee ilmoitus. (Yhdistä vita pleikkariin usb kaapelilla), usb on kyllä toiminut tietokoneen kanssa, mutta jostain syystä se ei toimi pleikkarin kanssa. Hyvät neuvot olisi siis nyt tarpeen.

Oletko päivittänyt PS3:si viimeisinmpään firmwareen? (eli ajanut System Updaten)

Thomas

Lainaus käyttäjältä Riot

Lainaus käyttäjältä WagaOnko kenelläkään ollut ongelmia, vitan yhdistämisessä ps3:seen. Joka kerta kun, yritän yhditää vitaa pleikkariin tulee ilmoitus. (Yhdistä vita pleikkariin usb kaapelilla), usb on kyllä toiminut tietokoneen kanssa, mutta jostain syystä se ei toimi pleikkarin kanssa. Hyvät neuvot olisi siis nyt tarpeen.

Oletko päivittänyt PS3:si viimeisinmpään firmwareen? (eli ajanut System Updaten)

Thomas

Kyllä uusin päivitys löytyy.

Hmh niinhän siinä tosiaan kävi että sain 3G version Wi Fin hinnalla ;D
Mitenköhän tuon voi viedä takuuseen jos hajoaa kun kuitissa lukee Wi Fi, mutta kone on kumminkin 3G? :F

Kyllä pistää päätä hajottamaan että tuota kosketusnäyttöä on käytettävä joka valikossa -.-

Remotella koitin FF 13-2 pelata, mutta eipä se onnistunut hyvin sääli. :(

Near vaikuttaa todella kivalta, eipä olisi uskonut että ihan naapureista löytyy Vita, noh tätä se teettää kun ei tunne ihmisiä.

E: Ainiin lisäilkääs ihmiset listoille jos Vita löytyy: Orava

Itselläni kävi tämänkin tuotteen kanssa sillai, että ensin odotin julkaisupäivää kuin kuuta nousevaa, vaan nytpä on Vita julkaistu, mutten vieläkään omista kyseistä konsolia. Jotenkin se innostus vain lopahti ja se todellinen hintalappu (yli 350e) löi vasten kasvoja. Nyt istuskelen autossa nokka kohti Helsinkiä, pitääpäs suunnata vanhaan kunnon Jumbon Gamestoppiin katsomaan josko siellä saisi käsin hipelöidä laitetta, tai sitten Sony Centterissä on ainakin varmaan testattavana kyseinen vempele.

E: Toimiikos tuo Near-sovellus vain 3G-versiossa?

Täälläkin löytyi melkein naapurista Vita, se näytti yhtä katua mutta tietääkseensi siinä asuu pelkkiä vanhuksia. Tosin en ymmärrä että miten Wifi versio löysi nuo. (44 Vitaa löydetty :O)

Visuaalisesti vita näyttää n. 10 kilometrin säteellä (nearissa) pelaajia, ne muut jotka se ilmoittaa ''listahuippu pelaajien määrässä''-ilmoituksella on ymmärtääkseni kauempaa.
Ehkä naapurin vanhuksillasi on ollut lapsenlapsi mukanaan.
Onko kukaan vielä törmännyt minkäänlaiseen Uncharted-vaihtoon nearissa? Olen nähnyt pelaajilla listoillansa unchartedin, mutta musta pörssi-juttuja en lainkaan. Olisi hauska päästä kokeilemaan sitä.

Kävin tänään Gamestopissa ja Elisan kaupassa kokeilemassa kyseistä laitetta, ja tuntui "ihan kivalta". Valitettavasti itselle tuo "ihan kiva" ei riitä siihen että maksaisin laitteesta >300€. Kokeilin vain Wipeout 2048: a, mutta olin täysin järkyttynyt pelistä. Pelissä itsessään ei sinänsä ollut paljon mitään vikaa, mutta latausajat oli jotain aivan järkyttävää. Kentän lataaminen kesti yli minuutin, ja takana alkoi jo silloin kertyä niskaan hönkivää jonoa.

Kituutan nyt toistaiseksi PSP: ni kanssa, pitää katsoa josko tuo hinta tuosta tulee alas tai oikeasti mielenkiintoisia pelejä tulee markkinoille.

Että ihan minuutti? Tuosta tulee tunne kuin että ''vapaaehtoisia'' backup-tiedostoja ei olisi muistikortille asennettu ja peli olisi siksi hidas. Nimittäin, Uncharted joka on melkoisen nätti lataa sen hetken ennen pelin käynnistymistä ja välillä kappaleiden välillä, eikä ne mitään 30 sekunnin latausaikoja ole, läheskään..(en osaa antaa mitään arvioita, ehkä 10 sekunttia?)

Miten jos ne pelaajat eivät halua koskea näyttöön, onnistuu kai PS Vitan alkuvalikoissa perinteisellä ristiohjaimella/painikeilla?

Lainaus käyttäjältä Mega Mania

Miten jos ne pelaajat eivät halua koskea näyttöön, onnistuu kai PS Vitan alkuvalikoissa perinteisellä ristiohjaimella/painikeilla?

Ei muuten onnistu, ei muutakun sormet näytölle.

E: Vitan näyttö on ns. "kapasitiivinen kosketusnäyttö" eli ei toimi kynät, sitäpaitsi koska tuo on tarkoitettu sormilla käytettäväksi niin en ainakaan itse näe mitään syytä käyttää kynää tuon kanssa. Kyllähän siihen sormenjälkiä jää, muttei se ainakaan omaa pelikokemusta häiritse.

Lainaus käyttäjältä appa-king+

Lainaus käyttäjältä Mega ManiaMiten jos ne pelaajat eivät halua koskea näyttöön, onnistuu kai PS Vitan alkuvalikoissa perinteisellä ristiohjaimella/painikeilla?
Ei muuten onnistu, ei muutakun sormet näytölle.

Jääkö sormenjälkiä näytölle? Toinen kysymys, onnistuuko kosketuskynällä?

Lainaus käyttäjältä Mega Mania

Lainaus käyttäjältä appa-king+Lainaus käyttäjältä Mega ManiaMiten jos ne pelaajat eivät halua koskea näyttöön, onnistuu kai PS Vitan alkuvalikoissa perinteisellä ristiohjaimella/painikeilla?
Ei muuten onnistu, ei muutakun sormet näytölle.
Jääkö sormenjälkiä näytölle? Toinen kysymys, onnistuuko kosketuskynällä?

Oli kädet kuinka puhtaat tahansa, kaikille kosketusnäytöille jää sormenjälkiä, mutta tilanne ei onneksi oli niin paska kuin psp:sä jonka näyttö paskaantuu hetkessä. Päivän päätteeksi ruudulla voi olla jokunen rasvatahra, mutta liinalla ne kaikki ovat tähänmennessä lähteneet.

Googlettamalla löysin kyllä jonkinlaisia kosketukyniä, mutat saatavus suomessa taitaa olla toistaiseksi surkea. Tuossa olisi halvin setti mitä löysin:
http://www.coolgadgetsgift.com/cute-stylus-for-ps-vita-ipad-iphone-en-2.html

Nämä uudet (kosketus)näytöt ovat kirkkaita että niiden päällä ollessa pienet naarmut ja sormenjäljet eivät näy.
Ei sillä että naarmuja olisi tullut. Mutta itse suosittelen ihan sormien käyttämistä kun se koskettaminen tulee tilanteissa joissa kynän kaivaminen vie liikaa aikaa.

Jäi sitten itseltä Vita toistaiseksi hankkimatta, kiitokset tästä voin osoittaa vain ja ainoastaan ulkopuolisille voimille (lue: äiti). Hohhoijjaa, nyt on jotenkin vaikea uskoa kun se koittaa näyttää helluselta ja sanoo "mä ajattelen vain ja ainoastaan sun parasta". Yeah right. Nyt kyllä suomeks sanottuna vituttaa, mutta ehkäpä se menee ohi. Kotikatsomo Kokkolassa heitti myös melkoisen hyvän tarjouksen, 16Gb kortti+Wi-Fi versio konsolista olisi kustantanut vain 280€. Kyllä se turhauttaa kun pitkän aikaa kerää rahoja ja sitten toinen tuleekin ja sanoo "ähhää, etpäs saakkaan!"

Yritin antaa vain asian olla, mutta kunnon riitahan siitä sitten lopulta kehkeytyi. Todella mukava palata reissusta kotiin, kun ennenkuin laukut saadaan purettua on äiti saanut taas vedettyä "Sä oot ihanniinku alkoholisti ton pelaamises kans!" -kortin. Tuo lausahdus saa joka kerta verenpaineen nousemaan, koska en mielestäni todellakaan vahingoita perhettäni alkoholistin tavoin pelaamisellani vaikka joskus tuleekin vietettyä liikaa aikaa omassa huoneessa. Pakasta seuraava kortti, ja tässä katsotaankin tämä ilta "pystynkö olla yhtäkään iltaa pelaamatta." Tässä vaiheessa on hyvä huomauttaa etten ole pelannut viikkoon.

En ymmärrä mitä tuo yrittää tällä saavuttaa, koska lopputulos on se että makaan sohvallani ja kirjoitan paskaa tänne boardeille ja tuo pelaa pasianssia keittiössä.

E: Miks tuntuu että tää meni nyt taas ihan offtopiciks..

Lainaus käyttäjältä appa-king+

"Sä oot ihanniinku alkoholisti ton pelaamises kans!" -kortin.

Anteeksi ja kiitos. Sain tästä todella makeat naurut :D.

OT

Lainaus käyttäjältä Berzerker+

Että ihan minuutti? Tuosta tulee tunne kuin että ''vapaaehtoisia'' backup-tiedostoja ei olisi muistikortille asennettu ja peli olisi siksi hidas. Nimittäin, Uncharted joka on melkoisen nätti lataa sen hetken ennen pelin käynnistymistä ja välillä kappaleiden välillä, eikä ne mitään 30 sekunnin latausaikoja ole, läheskään..(en osaa antaa mitään arvioita, ehkä 10 sekunttia?)

WipEout 2048:aan tuli päivitys, joka lyhenti latausaikoja. Nyt menee ~30sec. ja radan uudelleenlataamisessa ~10sec. Mutta eipä tuo ole itseäni haitannut, kun olen pelannut Vitalla pelkästään autossa tai kotona.

Kivasti ollut julkaisupäivästä asti tuo Vita pelityksessä, ja nyt ns. 'sinut' laitteen kanssa. Pelejä löytyy jo 7 kappaletta (Wipeout 2048, Uncharted: Golden Abyss, Little Deviants, Super Stardust Delta, Plants Vs. Zombies, Escape Plan, Frobisher Says!), joista selvästi paras on Uncharted. Kahden päivän pelityksen jälkeen olen luvussa [spoiler]21[/spoiler], ja meno on mahtavaa. Vitan tehot on erinomaisesti väännetty täysiin, joka valitettavasti näkyy takkuilevassa ruudunpäivityksessä. Mutta tästä ja tähtäysongelmista huolimatta Golden Abyss on taattua Uncharted laatua, höystettynä erikoisominaisuuksilla, kuten puzzleissa käytettävät kamera- ja kosketusnäyttöominaisuudet. Ja tottakai siinä on Nate ja 'GODDAMN' Sully.

Myöskin Super Stardust Delta on mahtava pikkupeli, suomalaisittain. Räjähdyksiä ja sekamelskaa on kivasti, Arcademainen pistelasku, loppubossit (viimeinen bossi on helppo!) ja trophyt. Tosin, peli saisi olla pidempi ja niinpä hinta suurempi. Must Have.

Tällä hetkellä odottelen Vitalle Resistancea, Lbp:tä, Assassin's Creediä, Killzonea, CoD:ia ja Gravity Rushia. Uncharted vakuutti, että AAA -nimikkeet toimivat Vitalla, ja Escape Plan taas 'omaperäisempien' pelien toimivuuden.

En myöskään pidä Vitan hintaa liian suurena, ainakaan GameStopin Pre-Order boonuksien kera:
-Kynä
-Avaimenperä
-Kuulokkeet
-Frobisher Says! -Peliin ennakkopääsy
-5€ alennus Escape Planista
-Avatar ja PS Home sisältöä a la Vita
-Wipeout 2048 9,90€.
Ja tähän vielä 50€:llä 16gb:n muistikortti, ja viikon Ruka -reissulle on ajankulu taattu!

Olisi tarkoitus hommata Vita ihan lähiaikoina (ehkäpä jo huomenna, saa nähdä) ja internetin kätköistä olen saanut vastauksen melkein jokaiseen kysymykseeni, mutta osa on jäänyt epäselväksi. Ajattelin siis että täällä porukat osaisi vastailla pariin kysymykseen koskien Vitaa:

1.) Pystyykö Vitan kautta lähettämään PSN-viestejä/"chattaamaan" PS3:lla pelaaville kavereille (tai toisinpäin), vai toimiiko tämä kommunikointi vain Vita - Vita välillä ja PS3 - PS3 välillä?

2.) Näkyykö ne Vitan trophyt PS3:lla siellä profiilissa, vai onko ne vaan joku Vitan oma juttu, eivätkä ole sidoksissa PS3:n trophyihin?

Nuo nyt vaivaavat eniten päätä, mutta kuten huomaatte ei kyseessä kuitenkaan ole mitään elämää suurempia kysymyksiä, jotka olisivat suurena esteenä Vitan ostamiselle. Kuinka moni Vitan omistaja muuten on testaillut PSP-pelejä Vitalla? Onko ne mitenkään erilaisia ja toimiiko se toinen tatti niissä miten?

Kiitän vastauksista jo etukäteen, jos niitä edes tulee.

Lainaus käyttäjältä Jonttu_

Olisi tarkoitus hommata Vita ihan lähiaikoina (ehkäpä jo huomenna, saa nähdä) ja internetin kätköistä olen saanut vastauksen melkein jokaiseen kysymykseeni, mutta osa on jäänyt epäselväksi. Ajattelin siis että täällä porukat osaisi vastailla pariin kysymykseen koskien Vitaa:

1.) Pystyykö Vitan kautta lähettämään PSN-viestejä/"chattaamaan" PS3:lla pelaaville kavereille (tai toisinpäin), vai toimiiko tämä kommunikointi vain Vita - Vita välillä ja PS3 - PS3 välillä?

2.) Näkyykö ne Vitan trophyt PS3:lla siellä profiilissa, vai onko ne vaan joku Vitan oma juttu, eivätkä ole sidoksissa PS3:n trophyihin?

Nuo nyt vaivaavat eniten päätä, mutta kuten huomaatte ei kyseessä kuitenkaan ole mitään elämää suurempia kysymyksiä, jotka olisivat suurena esteenä Vitan ostamiselle. Kuinka moni Vitan omistaja muuten on testaillut PSP-pelejä Vitalla? Onko ne mitenkään erilaisia ja toimiiko se toinen tatti niissä miten?

Kiitän vastauksista jo etukäteen, jos niitä edes tulee.

En ole ihan sataprosenttisesti varma ensimmäisen kysymyksesi faktatiedosta, mutta jotain hajua minulla on.
1.) Aika todennäköisesti pystyy viestejä lähettää Vitan ja PS3:n välillä. Näin voisi kuvitella homman olevansa ainakin WipEout-pelin kanssa, koska nettipeli ristiin on mahdollista. Vastaukseni on siis kyllä (korjatkaa ihmeessä, jos puhun aivan totaalisen vääriä tietoja).
2.) Tästä tiedosta olen enemmän varma. Vitalla voi katsoa sekä PS3:n että Vitan Trophyja. Ja luulisin, että ne näkyvät myös PSN-profiilissa, mikäli käytössä on sama PSN-tili.

Lainaus käyttäjältä Jonppe+

Lainaus käyttäjältä Jonttu_Olisi tarkoitus hommata Vita ihan lähiaikoina (ehkäpä jo huomenna, saa nähdä) ja internetin kätköistä olen saanut vastauksen melkein jokaiseen kysymykseeni, mutta osa on jäänyt epäselväksi. Ajattelin siis että täällä porukat osaisi vastailla pariin kysymykseen koskien Vitaa:

1.) Pystyykö Vitan kautta lähettämään PSN-viestejä/"chattaamaan" PS3:lla pelaaville kavereille (tai toisinpäin), vai toimiiko tämä kommunikointi vain Vita - Vita välillä ja PS3 - PS3 välillä?

2.) Näkyykö ne Vitan trophyt PS3:lla siellä profiilissa, vai onko ne vaan joku Vitan oma juttu, eivätkä ole sidoksissa PS3:n trophyihin?

Nuo nyt vaivaavat eniten päätä, mutta kuten huomaatte ei kyseessä kuitenkaan ole mitään elämää suurempia kysymyksiä, jotka olisivat suurena esteenä Vitan ostamiselle. Kuinka moni Vitan omistaja muuten on testaillut PSP-pelejä Vitalla? Onko ne mitenkään erilaisia ja toimiiko se toinen tatti niissä miten?

Kiitän vastauksista jo etukäteen, jos niitä edes tulee.
En ole ihan sataprosenttisesti varma ensimmäisen kysymyksesi faktatiedosta, mutta jotain hajua minulla on.
1.) Aika todennäköisesti pystyy viestejä lähettää Vitan ja PS3:n välillä. Näin voisi kuvitella homman olevansa ainakin WipEout-pelin kanssa, koska nettipeli ristiin on mahdollista. Vastaukseni on siis kyllä (korjatkaa ihmeessä, jos puhun aivan totaalisen vääriä tietoja).
2.) Tästä tiedosta olen enemmän varma. Vitalla voi katsoa sekä PS3:n että Vitan Trophyja. Ja luulisin, että ne näkyvät myös PSN-profiilissa, mikäli käytössä on sama PSN-tili.

1) Kyllä pystyy viestittelemään Vitan ja PS3n välillä, tullut todettua Sasukeluffyn kanssa, kuulemma viestit näkyvät jonkilaisena chattina, mutta satavarma en ole.

Jees, kiitos vastauksista, eiköhän nuo kaikki selviä satavarmasti sitten viimeistään tämän illan aikana, sillä tuossa nyt on Vita latautumassa. Konsolinetistä käväisin ostamassa Wi-fi version ja mukaan tarttui myös 16 Gigan muistikortti sekä Uncharted Golden Abyss. Rahaa paloi se 340e, halvemmalla varmasti olisin muistikortin ja pelin saanut jostain, mutta hyvin ne tuossa nyt tuli samalla. Innolla odottelen mitäs kaikkea laite tarjoaakaan.

Miten selaimessa onnistuu tekstin kopioiminen ja liittäminen?

Edit: Pienen pieni tarkennus tähän Vita aiheiseen ketjuun.
Miten Vitan selaimessa onnistuu tekstin kopioiminen ja liittäminen?

"Maalaat" tekstin hiirellä ja painat ctrl+c.Liittäminen tapahtuu painamalla ctrl+v.

Onkos kukaan muu hankkinut Vitalle Rayman Originsia minun lisäkseni? Nimittäin parasta 2D-tasohyppelyä sitten New Super Mario brosien, oikeastaan jopa parempaa. Se yhdistelee parhaimpia puolia Sonicista ja Mariosta, mutta on kumminkin ihan oma itsensä. Parina iltana on venynyt nukkumaan meno kun olen pakkomielteisesti haastanut toisten pelaajien Ghost-challengeja.. Jos vain niitä olisi enemmän.

Lainaus käyttäjältä Berzerker+

Onkos kukaan muu hankkinut Vitalle Rayman Originsia minun lisäkseni? Nimittäin parasta 2D-tasohyppelyä sitten New Super Mario brosien, oikeastaan jopa parempaa. Se yhdistelee parhaimpia puolia Sonicista ja Mariosta, mutta on kumminkin ihan oma itsensä. Parina iltana on venynyt nukkumaan meno kun olen pakkomielteisesti haastanut toisten pelaajien Ghost-challengeja.. Jos vain niitä olisi enemmän.

En ole vielä. Silloin aikoinaan kun PS3:lla demoa olen pelaillut ja into peliä kohtaan kasvoi, niin mietin, että "tämänhän minä ostan Vitalle. No, Vitaa ei vielä minulla ole, mutta löytyy tarpeeksi rahulia PSN:stä, että ostan sen sitten sieltä. On se hyvä juttu, kun ne pelit maksaa Storessa vitosen vähemmän kuin kaupassa!

Lainaus käyttäjältä Berzerker+

Onkos kukaan muu hankkinut Vitalle Rayman Originsia minun lisäkseni? Nimittäin parasta 2D-tasohyppelyä sitten New Super Mario brosien, oikeastaan jopa parempaa. Se yhdistelee parhaimpia puolia Sonicista ja Mariosta, mutta on kumminkin ihan oma itsensä. Parina iltana on venynyt nukkumaan meno kun olen pakkomielteisesti haastanut toisten pelaajien Ghost-challengeja.. Jos vain niitä olisi enemmän.

Kysymys kuuluu mistä olet saanut muiden pelaajien tekemiä aavehaasteita ? Sinullahan ei tietääkseni ole verkkoyhteyttä.

Mistähän moisen käsityksen olet saanut? Mulla on ihan 3G-malli ja verkkoyhteys. Ja sen lisäksi kuvittelisin WIFI-mallissakin olevan NEAR... Joka tosin tarvitsisi Hotspotin toimiakseen.

Profiilisi > "suurin pelihäpeä" > Pelasin jotain Bionicle heroesia achievementien takia... Miksi? Eihän kellän kaverilla ole boxia, eikä minulla nettiä -_- .

Jos sulla kuitekin on PSN, niin pistäppä p0ninp0lttaja kaverilistallesi ja teen sinulle megahyberkyber nopean haamun, jota kukaan ei voita :3