Matkapuhelimet ja muut mobiililaitteet / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Matkapuhelimet ja muut mobiililaitteet

IMAGE(http://4.bp.blogspot.com/-7t5H01iC9as/TY813bG_cgI/AAAAAAAAAAs/HFD9y8M2jo0/s1600/timeline-of-cell-phones.gif)

Kaikenkarvaista keskustelua matkapuhelimista, tableteista ja muista mobiililaitteista. Puhelimien kanssa esiintyvät ongelmat ja muut mobiililaitteisiin liittyvät murheesi voit jakaa täällä, tai mikäli hakusessa on uusi puhelin, täältä kannattaa kysäistä suosituksia/kokemuksia. Olisi myös mukava kuulla millaisia luureja boardilaiset kantavat mukanaan, tai että yleensäkin kuinka paljon siihen kiinnitetään huomiota millainen mötikkä siellä taskun pohjalla lämmittää.

Tänne on nyt aivan turha alkaa selittämään mitään puhelimien historiaa, mutta on sanomattakin selvää että kannettavien laitteiden kehitys on todella nopeaa. Vielä vajaa kymmenen vuotta sitten kosketusnäytöllinen puhelin tuntui lähinnä sci-filtä, mutta nyt niitä löytyy jo lähes jokaisen taskusta. Minkälaiseen suuntaan boardilaiset haluaisivat mobiililaitteiden kehittyvän?

Itselläni on tällä hetkellä käytössä Sony Ericssonin X10 Mini Pro, joka kuitenkin korvautuu, kunhan postiluukkuun kilahtaa Samsungin Galaxy S tilasin puhelimen tänään Matkapuhelinfoorumilta, joka on muuten loistava paikka ostaa puhelimia, halvalla. Tuosta saan pulittaa vaivaiset 130€ posteineen, joka ei mielestäni ole todellakaan kova hinta. Puhelinta oli käytetty vuoden verran, mutta kuvien perusteella varsin hyvässä kunnossa.

Tänne voisi myös lisäillä suosituksia Android/iOS sovelluksista/peleistä jotka on kokenut hyödyllisiksi.

Onnittelut Galaxy S:n ostosta! Itseltä löytyy kanssa, toissajouluna sain tämän. Roottinut tämän ja vaihtanut käyttöjärjestelmän CyanogenModiin, paljon helpompaa käyttää. Mutta.. Haluan uuden puhelimen. S3 käynyt mielessä jos se kesällä ilmestyy ja vain töihin olen päässyt, mutta täytyy muutkin mahdolliset kännykät katsoa.

Vaihdoin tuossa muutama kuukausi sitten vanhan peruspuhelimeni (3210 classic) uuteen, niin ikään peruspuhelimeen C5-00:an. Ajattelin sen sopivan omiin käyttötarpeisiin ja melko hyvin se siinä onnistuukin, mutta muuten on kyllä hieman kömpelön oloinen ja pikkuvikainen puhelin. Enkä voi olla vertaamatta sitä edelliseeni, joka tuntuu monin tavoin onnistuneemmalta puhelimelta, vaikka teknisesti onkin reippaasti jäljessä. Ja kaiken lisäksi tästä hajosi näyttö vasta noin kolmen kuukauden käytön jälkeen (kuten aikaisemmastakin :) ) ja muutaman päivän päästä mikrofonikin hajosi, joten puheluiden kuuntelu on ollut ajoittain haastavaa.

Käytössä tulleista vioista en voi Nokiaa syyttää, mutta puhelimen käyttöjärjestelmän kömpelyys saa kyllä miettimään muita merkkejä. Varsinkin kosketusnäytöllisen puhelimen ostaminen on kummasti alkanut kiinnostaa. Sony Xperia S on ollut viime aikoina kovasti esillä ja vaikuttaa mielenkiintoiselta vaihtoehdolta, vaikka onkin perkeleellisen kallis enkä uskaltaisi viedä sitä työmaalle rikottavaksi. Ja uutta puhelinta ei muutenkaan viitsisi ihan heti hankkia.

PureBattery, isälläni on käytössä Samsungin kosketusnäytöllinen X Cover, joka on osoittautunut ihan käteväksi vehkeeksi. Laitteella pyörii Androidin Gingerbread, näyttö on n. 3,6'' ja tukee monikosketusta. Puhelin on ns. roiskeen kestävä ja pölynpitävä. Lasi on myös n. 5 kertaa paksumpi kuin nykypäivän puhelimissa yleensä, joten luulisi kestävän iskuja vähän peruspuhelinta paremmin.

Pitkän 'Nokia urani' jälkeen siirryin Symbianista Androidin maailmaan ostamalla hitaan ja muutenkin vikoja täynnä olevan Nokia 5800'sen tilalle Huawei Ideos X5/U8800 Elisa Shopitista hintaan 99 euroa. Ei voi muuta sanoa kuin että käyttöjärjestelmänä Android on paljon parempi kuin Symbian mm. muokattavuudeltaan, sovelluksiltaan ja ominausuuksiltaan.
Tällä hetkellä käytössä siis Huawei Ideos X5 vakio rommilla (Android Gingerbread 2.3.5). Custom rommiin tulen vaihtamaan jossain vaiheessa.

Meni kaupat vituilleen, oli tullut jätkälle korkeempi tarjous ja puhelin lähti jonnekkain muualle, nyt vituttaa.

Vaikka lähemmäs 10 kännykkää olen elämäni aikana omistanut, niin koskaan ei ole ollut mitään ihme vaatimuksia..Riittänyt, että pystyy soitella ja lähettää tekstiviestejä. Eipä ole tuo mielipide muuttunut pätkääkään. Onhan se ihan kiva, jos on esimerkiksi nettiominaisuus kännykässä..mutta sitten taas herää kysymys, tarvitsenko niitä mukavuuksia oikeasti tässä elämäntilanteessa kännykkääni, niin vastaus kuuluu: en. Sillä ihan hyvin sitä on pärjätty tähänkin asti ilman niitä "lisämukavuuksia". Nykyinen Nokiani(2310 ?) on sen verran kulunut, että pian pitäisi vaihtaa uudempaan. Tälläkin kertaa haen vaan sellaista suht halpaa "peruskännykkää".

No esim netti on niitä asioita joita kerran kokeiltuaan toteaa, että miksi luurissa ei voinut olla nettiä jo kymmenen vuotta sitten. Se on niin monesti todettu, että vaikka sitä harvoin tarvitsee niin se on hyvä olla. Pikkasen on kypsää esim jossain virastossa jonottaa yli puoli tuntia jos ei luurista nettiä löydy. Kuinka hienoa olisikaan ollut jos tuollainen olisi omastakin luurista löytynyt kun amiksessa olin. Sillon oli luksusta jos oli edes se matopeli jota ei minun ericssonista löytynyt. Siinä oli vaan yhden rivin näyttökin jolla oli oikein herkkua kirjoittaa tekstareita.

Kysessä siis tämä joka oli meitsin eka luuri:
IMAGE(http://www.sripurwantono.web.id/wp-content/uploads/2011/06/GA628.jpg)

Tuon jälkeen tuli Nokia 5110 -> 3210 -> n-gage qd -> siemens mc60 -> nokia N73 -> N82 -> N97 mini ->N8

N-gage qd:ta pidän edelleen yhtenä parhaista luureista joka minulla on ollut ja on vieläkin. Jo sillä tuli parit leffat katseltua, kunneltua musaa, roikuttua netissä ja mesessä ja pelattua. Olipa sillä ainakin minusta useampikin hyvä peli kuten sonic, tony hawk, colin mcrae, ashen ja muitakin joita en muista. Varsinkin haukka ja mcrae näytti aika samalta mitä ekalla pleikkarilla joka oli tuon ajan luurilta hyvä saavutus. Myös d-pad ja nappulat oli hyvät ja luuri oli perkeleen kestävä. Monta kertaa tuli heitettyä voimalla lattiaan kun meni hermot pelissä ja ei muuta kuin osat paikoilleen ja toimii kuin uusi.
Emulaattoreillakin tuli pelattua kaksi ekaa metroidia läpi. Jotkut vielä väittää että tuolla ei muka tehnyt mitään.

Lainaus käyttäjältä partajeesus

nokia N73

Aivan hirvittävää kuraa oli tuo luuri. Navigointitatti hajosi taskuun, mutta onneksi olin ottanut ylihintaisen Gigantti-vakuutuksen, jonka piiriin 115€ korjauskulut kuuluivat. Vuosi oston jälkeen kännykkä alkoi sammutella itseään ilman näkyvää syytä ja jokunen kuukausi myöhemmin iPhone 3GS oli tosiasia. Sille tielle olen jäänyt ja tuskin ostan uutta puhelinta ilman iLuurin laukeamista. Kyseessä on ensimmäinen puhelin, jota ei erityisemmin tee mieli vaihtaa, kun hyviä pelejä on tarpeeksi, netti toimii sujuvasti ja akkukesto on pysynyt samana jo yli kaksi vuotta. Myös käyttöliittymä on valovuosia edellä noita Symbian-Nokialaisia, eikä mitään suurta kömpelyyttä löydy. Apple vaan osaa nämä asiat.

Siinä näkee kuinka hyvä tuuri mulla on näiden kanssa. Tuo taisi olla yleinen vika N73:ssa ja minulla oli luuri melkein kaksi vuotta eikä mitään vikaa missään. Ainoa luuri joka on tarvinnut huoltoon lähettää oli tuo ericsson josta oli akku paskana.

Itse taas olen symppari mies niin kauan kuin se on mahdollista. Androidin kanssa saa säätää rommien kanssa. Winkku luurit vaatii zunen jotta saa edes kuvat pois luurista ja apple vaatii itunesin. Pystyyhän nuo zunet ja itunesit kiertämään, mutta se vaatii taas sitä säätöä jota ei jaksa eikä halua. Minulle ei myöskään ole symbian koskaan ollut mikään rasite. Osittain varmaan johtuu siitä, että tuota on tosiaan tullut käytettyä siitä 2005 vuodesta asti.
Lisäksi olen viimeiset vuodet vaihtanut luuria enimmäkseen kameran perusteella ja onneksi se paras kamera on edelleen symbian alustalla ja tulee olemaankin noksun 808 luurin myötä. Se jää nähtäväksi onko se oikeasti niin paljon N8:aa parempi mitä hehkutetaan kun se tulee markkinoille ja alkaa kunnolla tulemaan kuvia ja videoita nähtäville. Se parempi kamera kun olisi ainoa syy vaihtaa luuria tuosta N8:sta johonkin muuhun, mutta sen pitää sitten olla jo huomattavasti parempi.

Itseäni ei tuo iTunes-vaatimus haittaa, koska mielestäni kyseinen ohjelma on ylivoimaisesti markkinoiden paras ja käytin sitä jo ennen iPodin ostoa. Olen tietenkin tottunut iTunesiin, mutta kokeilemani vastineet (WinAmp, Media Player) ovat jääneet kauas taakse musakokoelman hallinnoinnissa. On vain niin kätevää, että kaikki sisältö on samassa paikassa ja päivittyy yhdellä napilla, jos ei halua tarkempaa hallinnointia. Olen aina vierastanut iTunes-vaatimusta arvostelujen valituksenaiheena, koska vaihtoehdot (käsin raahaaminen kuin muistitikulle, kilpailevat softat) eivät ole sen parempia. Kaipa se on sitä kuuluisaa valinnanvapauden puutetta. iTunesin avaaminen ja tiedostojen raahaaminen sitä kautta on aika pieni juttu, kun ottaa huomioon alustan edut.

E: Kuvat sentään saa iPhonesta ulos samaan tapaan kuin mistä tahansa usb-kamerasta.

Mä oon ollut iPhone-naisia 2g-mallista lähtien mutta mulla on yleensä pari puhelinta käytössä joten on tullut flirttailtua jos jonkinlaisten luurien kanssa ihan kiinnostuksesta. Nyt mulla on iPhonen (4) lisäksi Htc:n Desire ja varapuhelimena Nokian e71 joka oli ihan kipeen hyvä kosketusnäytöttömäksi puhelimeksi aikoinaan. Täydellinen irkkausnäppiskin. Yleensä vaihdan vähintään toisen puhelimen joka vuosi mutta nyt ei ole oikeen iskenyt edes mielitekoa jostain syystä.

Vaikka mulla on puhelin kourassa äärettömän usein, käytän sitä hyvin vähän soittamiseen ja tekstiviesteihin. Kulutan paljon aikaa surffaillessa tien päällä ja musaa kuuntelen sillä lähes jatkuvasti jos astun kotiovesta ulos joten Spotify on must. Myös ssh-client on ehdoton.
Hätävarana latailen runsaasti pelejä tylsää hetkeä varten, mutten pelaa juuri koskaan puhelimellani siitä huolimatta.

Puhelimet on jo nyt niin kehittyneitä että vaikea sanoa mitä tässä nyt vielä osaisi toivoa ja odottaa kehitykseltä.

Nokia... Voinen kertoa muutaman tuhat sanaa viimeisen 1,5vuoden helvetistä, kun tän kanssa olen taistellut, mutta jätän sen nyt pois tylsää hetkeä varten. Eli nykyinen Nokia C6-01:n sain viime vuoden kesällä, kun palasin rippikoulusta. Nyt tämä on muuttunut siis painajaiseksi. Puhelimen "tekniset" tiedot ovat kyllä iPhonen laatua, mutta tämä käyttöjärjestelmä... EEIH! Miten tämä on näin huono? Näppäimistö on AIVAN liian pieni, naurettava zoomaus kun kirjoittaa, pelit ei toimi, youtubesta puhumattakaan. Netin selqus on erittäin hidasta ja lagaavaa. Jos joku tietää, miten tämän paskan voi jailbreikata tai asentaa jonkun toisen käyttöjärjestelmän niin kertokaa! Muuten joudutte kärsimään näistä viestieni kirjoitus virheistä vielä kauankin. APUA!

Lainaus käyttäjältä Munkk1+

Itseäni ei tuo iTunes-vaatimus haittaa, koska mielestäni kyseinen ohjelma on ylivoimaisesti markkinoiden paras ja käytin sitä jo ennen iPodin ostoa. Olen tietenkin tottunut iTunesiin, mutta kokeilemani vastineet (WinAmp, Media Player) ovat jääneet kauas taakse musakokoelman hallinnoinnissa. On vain niin kätevää, että kaikki sisältö on samassa paikassa ja päivittyy yhdellä napilla, jos ei halua tarkempaa hallinnointia. Olen aina vierastanut iTunes-vaatimusta arvostelujen valituksenaiheena, koska vaihtoehdot (käsin raahaaminen kuin muistitikulle, kilpailevat softat) eivät ole sen parempia. Kaipa se on sitä kuuluisaa valinnanvapauden puutetta. iTunesin avaaminen ja tiedostojen raahaaminen sitä kautta on aika pieni juttu, kun ottaa huomioon alustan edut.

E: Kuvat sentään saa iPhonesta ulos samaan tapaan kuin mistä tahansa usb-kamerasta.

iTunes tosiaan on tämän hetken paras musiikintoisto-ohjelma mitä planetaalta löytyy. Jo se, että pystyy tauottomana toistamaan albumeita on asia, mikä ei taidan kuin winampista iTunesin lisäksi löytyä. Applen puhelimet nyt ovat ylihinnoiteltuja ja vielä elektroniikkalelumpia kuin muiden valmistajien älypuhelimet.

Minullahan on ollut viime marraskuusta asti käytössä Nokian N9 (64gigan versio), joka on ensimmäinen (ja varmaankin viimeinen) älypuhelimeni. Harmillista, että Nokia jättää Meegon taakseen, onhan kyseessä kuitenkin paras älypuhelinkäyttöjärjestelmä ja samalla markkinoiden ainoa todellinen kosketuskäyttöjärjestelmä. Swipe toimii kuin unelma, eikä valitettavaa löydy. Tämä käyttöjärjestelmä on vailla vertaa ja tästä en halua luopua. Onpahan tuo kapula viimeinen puhelinmalli, jota Suomessa tehdään. Ei monen pojan puhelimen laatikossa lue "made in Finland".

N9:llä on myös etu verrattuna esimerkiksi juuri Applen puhelimiin, liitä N9 usb-piuhalla koneeseen ja valitse "Use as a mass media storage" ja kas, kone näkeekin vain 64Gb:n muistitikun, johon voikin ilman rajoituksia tunkea sitten mitä ikinä haluaakaan. Musiikin siirtäminen iTunesista onnistuu myös mukavasti, kun heittää vain iTunes-kansiosta musiikit jättimäiselle muistitikulleni. Yksi jättimäinen miinus kyllä N9:stä löytyy ja se on juurikin tauottomien albumien toistaminen, jota ei siis löydy. Kaltaiselleni elitistimusadiggarille, jonka levyistä ja musiikista 98% on tauotonta albumia tauottoman toiston puuttuminen on aika tappavaa. Kyllähän tuon kanssa oppii elämään, mutta elättelen toiveita, että järjestelmäpäivityksissä tulisi vielä tämä pieni ominaisuus, joka tekisi Nokiastakin vertailukelpoisen musiikkipuolella. Ainoa syy, miksi iPhonea harkitsin oli juurikin tämä pieni ominaisuus, mutta käytin viimeiset isänmaallisuuteni rippeet "suomalaisen" yrityksen tukemiseen ostamalla jumalattoman kalliin puhelimen (ja en kyllä mitään Applea aio tukea niin kauan kuin tyhmiltä revitään ekstra 200e tuotteista, jotka saisi monipuolisempina ja parempina 300e halvemmalla, kyllä puhun Android-puhelimista ja PC:stä yleensä).

Lainaus käyttäjältä Zenox

Lainaus käyttäjältä Munkk1+Itseäni ei tuo iTunes-vaatimus haittaa, koska mielestäni kyseinen ohjelma on ylivoimaisesti markkinoiden paras ja käytin sitä jo ennen iPodin ostoa. Olen tietenkin tottunut iTunesiin, mutta kokeilemani vastineet (WinAmp, Media Player) ovat jääneet kauas taakse musakokoelman hallinnoinnissa. On vain niin kätevää, että kaikki sisältö on samassa paikassa ja päivittyy yhdellä napilla, jos ei halua tarkempaa hallinnointia...

iTunes tosiaan on tämän hetken paras musiikintoisto-ohjelma mitä planetaalta löytyy. Jo se, että pystyy tauottomana toistamaan albumeita on asia, mikä ei taidan kuin winampista iTunesin lisäksi löytyä. Applen puhelimet nyt ovat ylihinnoiteltuja ja vielä elektroniikkalelumpia kuin muiden valmistajien älypuhelimet.

Itsekin tykästynyt iTunesiin vuosi vuodelta enemmän ja varsinkin iPodin myötä siitä tullut hyvin tarpeellinen. Fakta kuitenkin on, että nimenomaan synkkaus-softana laitteen välillä iTunes ei ole markkinoiden parasta antia ja itse asiassa varsin kankea. Tämä nähtiin hyvin iOS5:n tullessa markkinoille. Applen on kyllä vaikea sitä parantaa ilman radikaaleja muutoksia ja sitähän tämä taho tuskin ikinä tekee. Eli minusta itse palvelu on rautaa ja Applen tuotteen niistä "vioistaan" huolimatta myös, mutta yhteispelissä laitteen ja softan välillä olisi parannettavaa.

Itsellä edelleen jo eläkeiän lopputaipaleella oleva Nokian 6267 käytössä. iPod touch on lisännyt tämä kännykän käyttöikää huimasti, sillä en tarvitse älypuhelinta niin kauan, kuin minulla on sama laite ilman puhelinta. Tosin tämän vuoden syksyllä olisi kyllä tarkoitus päivittää kokonaan johonkin uuteen luuriin ja hylätä tämä iPod + kännykkä -kombo. Veikkaisin että Androidiin kallistun. Windows Phone ei kiinnosta ei sitten yhtään ja iPhone on ehkä hieno kapistus, mutta tämä pari vuotta vanha iPod ajaa edelleen asiansa ihan hyvin. Applella tuo käyttis on myös vähän liian simppeli ja siihen vaan kyllästyy ajan myötä. Himskatin toimiva, mutta turhan rajattu.

Google saisi kyllä edelleen petrata androidin kanssa. Icecream sandwich ei taida vieläkään olla yhdistetty laitteiden välillä. Jonkinlainen yhteneväisyys näiden andoidien välille olisi kyllä passeli, vaikka mitään Applen mallia ei tietenkään tarvitsisi ottaa. Kunhan vaan alusta olisi mahdollisen samanlainen, olisi ongelmia vähemmän ja varmaan myös helpomi markkinoida.

ps. Jos muuten luuriasiat enemmän kiinnostaa, niin kannattaa tuota Puhujainkulmaa kuunella. Siellä tyypit tietävät näistä jutuista oikein kattavasti ja muutenkin loistava Podcast teknologiasta.

Lainaus käyttäjältä Moromopo+

Nokia... Voinen kertoa muutaman tuhat sanaa viimeisen 1,5vuoden helvetistä, kun tän kanssa olen taistellut, mutta jätän sen nyt pois tylsää hetkeä varten. Eli nykyinen Nokia C6-01:n sain viime vuoden kesällä, kun palasin rippikoulusta. Nyt tämä on muuttunut siis painajaiseksi. Puhelimen "tekniset" tiedot ovat kyllä iPhonen laatua, mutta tämä käyttöjärjestelmä... EEIH! Miten tämä on näin huono? Näppäimistö on AIVAN liian pieni, naurettava zoomaus kun kirjoittaa, pelit ei toimi, youtubesta puhumattakaan. Netin selqus on erittäin hidasta ja lagaavaa. Jos joku tietää, miten tämän paskan voi jailbreikata tai asentaa jonkun toisen käyttöjärjestelmän niin kertokaa! Muuten joudutte kärsimään näistä viestieni kirjoitus virheistä vielä kauankin. APUA!

Onko käytössä nokian oma selain? Jos on niin imaise opera mini. Löytyy nokian kaupasta tai sitten menet nokian selaimella osoitteeseen m.opera.com. Lisäksi nokian omasta selaimesta kannattaa laittaa java ja flash pois päältä niin se nopeutuu huomattavasti. Tosin tuon jälkeen ei tube videot toimi, mutta eipä niitä kannata vakio selaimella katsoakaan.
Jos luuri on muuten vaan totaalisen solmussa niin näppäile *#7370#
Tuo sitten poistaa asennetut softat ja todennäköisesti menee luurin muistissa olevat puhelinnumerot ja tekstarit samalla joten jos on jotain tärkeitä numeroita niin ne kannattaa kopsata sim kortille. Varmuudeksi myös muistikortti pois luurista jos sellainen siinä sattuu olemaan. Tuo siis palauttaa luurin siihen kuntoon mitä se alunperin oli. Sitten on vielä rankempi metodi, mutta sitten saa alkaa asentelemaan jo QT kirjastoja ja muuta uusiksi joten en suosittele.
Vakio youtube softa on aika perseestä ja sitä varten kannattaa imaista youtube downloader joka löytyy nokian storesta ilmaiseksi.
Näppistä et isommaksi saa tietääkseni mitenkään.

Vedin tämän jo kertaaleen nollille takuukorjauksessa, mutta kuukauden päästä samat ongelmat tulivat takaisin. Viimeinen hokia jonka tulen omistamaan, se on selvä!

Lainaus käyttäjältä Zenox

(ja en kyllä mitään Applea aio tukea niin kauan kuin tyhmiltä revitään ekstra 200e tuotteista, jotka saisi monipuolisempina ja parempina 300e halvemmalla, kyllä puhun Android-puhelimista ja PC:stä yleensä).

Noh, noh. Mäkkikannettavat ovat raudaltaan noin 100% pc-serkkujaan hintavampia. Applen hinnoittelupolitiikka on paikoitellen hirveä, mutta iPhonen hankintaa en kadu. Toki markkinatkin olivat toiset kaksi vuotta sitten, kun Android nosti vasta päätään.

Nyt on tiukka paikka, kun Samsungin Nexus S: ää saisi 170€ ja HTC Sensation 270€, enkä osaa oikein päättää kumman kelkkaa hyppäisin. Sensationhan on paljon uudempi, näyttää kestävämmältä ja Sense on omaan makuun todella kätevä. Sensationin kans on vaan vissii kosketusnäytön kans ollu joillaki ongelmia ja onhan tuo satkun kalliimpi. Nexukseen tulisi varmaan asennettua ICS joten tuo Sensen puuttuminen ei enää siinä vaiheessa häiritsisi niin paljon. Onhan Sensationissa tuplaydin prossu, mutta androidi ei kuitenkaan osaa sitä kunnolla hyödyntää, että empä tiedä olisko siitä loppujen lopuks paljoa hyötyä. Sensationissa on myös vähän suurempi ja tarkempi näyttö, mutta tuo ei varmaan muodostu ratkaisevaks tekijäks.

Näistä kahdesta puhelimesta olis kiva kuulla kokemuksia.

Lainaus käyttäjältä appa-king

Nyt on tiukka paikka, kun Samsungin Nexus S: ää saisi 170€ ja HTC Sensation 270€, enkä osaa oikein päättää kumman kelkkaa hyppäisin. Sensationhan on paljon uudempi, näyttää kestävämmältä ja Sense on omaan makuun todella kätevä. Sensationin kans on vaan vissii kosketusnäytön kans ollu joillaki ongelmia ja onhan tuo satkun kalliimpi. Nexukseen tulisi varmaan asennettua ICS joten tuo Sensen puuttuminen ei enää siinä vaiheessa häiritsisi niin paljon. Onhan Sensationissa tuplaydin prossu, mutta androidi ei kuitenkaan osaa sitä kunnolla hyödyntää, että empä tiedä olisko siitä loppujen lopuks paljoa hyötyä. Sensationissa on myös vähän suurempi ja tarkempi näyttö, mutta tuo ei varmaan muodostu ratkaisevaks tekijäks.

Näistä kahdesta puhelimesta olis kiva kuulla kokemuksia.

Itellä on Nexus S ollut vuoden käytössä enkä kyllä kadu ostoa. Ainoa miinus mitä keksin on muistikorttipaikan puute mutta muuten on varsin hyvä puhelin.

Lainaus käyttäjältä appa-king

Nyt on tiukka paikka, kun Samsungin Nexus S: ää saisi 170€ ja HTC Sensation 270€, enkä osaa oikein päättää kumman kelkkaa hyppäisin. Sensationhan on paljon uudempi, näyttää kestävämmältä ja Sense on omaan makuun todella kätevä. Sensationin kans on vaan vissii kosketusnäytön kans ollu joillaki ongelmia ja onhan tuo satkun kalliimpi. Nexukseen tulisi varmaan asennettua ICS joten tuo Sensen puuttuminen ei enää siinä vaiheessa häiritsisi niin paljon. Onhan Sensationissa tuplaydin prossu, mutta androidi ei kuitenkaan osaa sitä kunnolla hyödyntää, että empä tiedä olisko siitä loppujen lopuks paljoa hyötyä. Sensationissa on myös vähän suurempi ja tarkempi näyttö, mutta tuo ei varmaan muodostu ratkaisevaks tekijäks.

Näistä kahdesta puhelimesta olis kiva kuulla kokemuksia.

Itseltäni löytyy sopivasti Nexus S ja siskolta Sensation. Kumpikin puhelin on loistovalinta, etkä tule luultavimmin tule katumaan valitsit kumman tahansa. Saattaisin silti kuitenkin valita Sensationin, joka olisi ollut aikoinaan oma valinta ellei olisi ollut selvästi Nexusta kalliimpi. Kumpaakin löytyy ICS (Nexukselta taidettiin kuitenkin vetää pois?), mutta Sensation taas lievästi sulavampi. Perus valikoissa tätä ei huomaa mutta raskaammassa käytössä kylläkin. Sensationin etuna on myös takakuori joka ei ole muovinen niinkuin Nexuksen. Kummallakin hieno muotoilu, Sensation jatkaa HTC:n tuttua linjaa, kun taas Nexus S:stä löytyy "kaareva näyttö". Pöydällä maatessa kaarevuuden huomaa selvästi ja kyllä se hieman (huom. HIEMAN) parantaa tuntumaa poskella puhelimeen puhuessa. Mutta kuten sanoin, kumpikaan ei ole huono vaihtoehto, ja jos noin halvalla lähtee niin valitsisin kuitenkin Sensationin. Ja itse ainakin pärjännyt hyvin tuolla Nexuksen 16GBn muistilla eikä tarvetta muistikorttipaikalle ole ollut.

Itse hommasin viikko sitten sen "Duudsonien kestävän älypuhelin" eli Samsung Galaxy Xcover.
Oli oikeastaan pakko hommata uusi, kun vanha N8 alkoi olemaan niin huonossa kunnossa ja kehtaavat vielä Nokialla väittää että on "Naarmuuntumaton näyttö" Ja vitut.
No palataan aiheeseen eli mitä olen viikon tuota Xcoveria käyttänyt. Puhelin tuntuu kestävältä ja kestää vettä (kokeiltu on). Puhelimessä on Android 2.3 Gingerbread käyttöjärjestelmä mikä sopii siihen täydellisesti. Useimmat pelit toimii siinä hyvin esim: Minecraft Pocket Edition, Angry Birdsit...
Kamerakin on mielestäni riittävä vaikka onkin "vain" 3mp.
Ainoa huono asia minkä olen huomannut että akun kesto on aika huono jos käyttää sovelluksia.
Puhelin siis maksoi 229e mikä ei ole mielestäni paha hinta siitä.

Äh netissä on todella ärsyttävä tehdä kauppaa. Kumpikin noista puhelimista (Nexus S ja Sensation) meni jollekkain toiselle jampalle joka oli tarjonnu enemmän. Tosi kivaa ku hierotaan kauppoja ni yht'äkkiä tulee viesti "Puhelin myyty, toinen tarjos enemmän ja kävi hakemassa tästä." Mur.

Noh, sain kuitenkin kaupat sovittua Sony Ericssonin Neo: sta. Tuolle puhelimelle tuli hintaa postikuluineen ~185€. Puhelin vaikuttaa sinänsä siistiltä, koska ensinnäkin, tuo on nyt ensimmäinen "kunnollisen kokoinen" kosketusnäyttö puhelin jonka omistan. Toiseksi HDMI-portti vaikuttaa mielenkiintoiselta lisältä, saa nyt nähdä onko siitä oikeasti mihinkään. Myöskin kameraominaisuuksiltaan vaikuttaa mielenkiintoiselta, saa nähdä onko lähellekkään yhtähyvä kuin Partiksen N8 (;Toivottavasti pääsisin jo tänään postista hakemaan, kun huomenna pitää lähteä keikkamatkalle Helsinkiin ja puhelimen haku venyisi perjantaihin.

Asiasta kolmanteen, latasin eilen ihan hetken mielijohteesta iPadille GTA III:n ja olihan se tavallaan uskomatonta pelata tuollaista oikeaa peliä kosketuslaitteella. Ei se ohjaaminen kuitenkaan mitään kamalan ihanaa ollut, mutta autollapäristelly suijui ainakin ihan ongelmitta.

Nokia 6303 classic on palvellut minua nyt noin yli 2-vuotta mutta nyt sen aika alkaa olla ohitse sillä haluan päivittää kännykkäni 2010-luvulle ostamalla älypuhelimen. iPhone 4S 16GB on ollut pitkään aikaan harkinassa ja tödenäköisesti aion ostaa tuon luurin heti kun kouluni on maksanut minulle korvausrahat työharjoittelupaikkani ruokailuista.

Tämä ei nyt liity puhelimiin, mutta mobiililaitteisiin kuitenkin. Olen jo pidemmän aikaa suunnitellut uuden iPodin ostoa. Kolme vuotta sitten sain syntymäpäivälahjaksi sinisen neljännen sukupolven iPod Nanon, joka on edelleen paras ikinä omistamani musiikkisoitin. Kaunis, pieni ja uskomattoman hyvällä käyttiksellä varustettu iPod Nano kulki mukanani jokaisella pyörälenkillä, kesämatkalla ja koulussa. Ikävä kyllä se meni täysin sekaisin ja lakkasi toimimasta jo vähän yli vuoden käytön jälkeen. Nyt on taas iskenyt tarve hankkia Applen soitin, mutta valinnanvaikeus on melkoinen.

Uusi iPod Nano on postimerkin kokoinen, eikä siinä ole lainkaan näppäimiä. Rakastamani scroll wheel on poistettu, mikä pakostakin huonontaa laitteen käyttöä esimerkiksi lenkkeilyn aikana. Shuffle on lelu, eikä minulla välttämättä ole tarvetta Classicin kiintolevykapasiteetille. Siksi olenkin kallistunut iPod Touchin puoleen. Multi Touch-retinanäyttö sekä ladattavat sovellukset kuulostavat kivoilta.

Mieltäni kuitenkin kalvaa epäilys, olisiko nurkan takana odottamassa täysin uusi iPod Touch -malli? Ilmeisesti tämä neljännen sukupolven iPod Touch on ollut markkinoilla jo vuoden 2010 lopusta saakka. En yhtään epäile, etteikö laite olisi upea. Kuitenkin vituttaisi ostaa kallis soitin, kun joskus heinäkuussa ilmestyy aivan uuden sukupolven versio. Onko uuden sukupolven iPod Touchista kuulunut mitään konkreettisia huhuja? Jos uusi malli ilmestyy vasta loppuvuodesta, uskaltaisin ostaa tämän nykyisen version hyvällä omallatunnolla...

Vulpes Arctos, tuosta iPodista saat maksaa ~180€ ja kun ottaa huomioon että ostin oman Xperia Neoni 170€ hintaan, joka on specseiltään iPhone 4 tasoa, niin en vain voi olla sanomatta että älä hyvä mies osta iPodia. Katso Matkapuhelinfoorumi.fi: stä, sieltä löytyy iPhone 4 kolmensadan kummankin puolin, osta mieluummin sellainen jos välttämättä iLaitteen halajat.

Hyvä esimerkki
http://www.matkapuhelinfoorumi.fi/f12/m-iphone-4-16gb-musta-70188/

Hahah, meninpä sittenkin ostamaan valkoisen iPod Touchin! Kerran se vain kirpaisi, ja olen jo hyvää vauhtia astumassa takaisin Applen ihmeelliseen maailmaan. On tämä kyllä luksusta, kun vertaa Nokian teiniluurin käyttöön. Näytön tarkkuus, valikoiden selkeys ja verkon selaamisen nopeus tuovat ihan kyyneleen silmäkulmaan. :') Musiikin kuuntelu on taas mukavaa ajanvietettä, eikä tuskallista puurtamista!

Appa, varmasti muun merkkiset soittimet/kännykät tarjoaisivat parempaa halvemmalla. Olen kuitenkin rakastunut Applen tuotteiden ulkonäköön, käytettävyyteen ja yleiseen olemukseen. iPhone olisi tietysti iPodia parempi laite, mutta ominaisuuksiinsa nähden turhan kallis. Tietenkin sellaisen voisi hankkia käytettynä, kuten ehdotit, mutta jotenkin kammoksun käytettyjen tavaroiden ostoa. En ikinä ostaisi käytettyä puhelinta/soitinta/konsolia, koska se ei tuntuisi samalta kuin uuden tuotteen korkkaaminen. iPod Touch sopii omiin tarpeisiini paremmin kuin hyvin. :) Kiitos kuitenkin vaivannäöstä!

Itsellä on ollut käytössä viimeisen puoli vuotta iPhone 4S, joka tuli reilu puolisen vuotta sitten ostettua itselleni synttärilahjaksi. Ja erittäin tyytyväinen olen luurini ollut. Aikaisemmin tätä oli lähes puolitoista vuotta iPod Touch, josta oli sitten helppo siirtyä iPhoneen. Itse olen todella paljon pitänyt Applen luurista, jolla saa kätevästi sähköpostit katsottua ja selailtua internetissä plus monia monia muitakin juttuja, esim. App-storesta löytyvät Appit. Sinänsä vertailukohtaa minulta ei löydy, vaikka Galaxy kaverilta löytyykin, mutta sen verran aikoinaan iPod Touch vakuutti helppokäyttöisyydellään ja monipuollisuudellaan, joten en usko että tästä enään tuleen valmistajaa vaihtamaan. Tottakai Applellakin on omat heikkoutensa (tein Applen ja Nokian yritys/tuotevertailun kauppiksen päättötyönä) josta suurin tietysti on kuluttajia karttava hinta sekä sen tuoma eri hintaluokkien puhelimet, mutta uskon että jos Applen luurin hankit niin et sitä kadu.

Applen luureista senverran, että jos ei sinänsä kiinnosta muokata käyttöjärjestelmää ja muokata lähes kaikesta juuri haluamaansa, on Apple ihan hyvä valinta. iOS on vain tehty sellaiseksi että käyttäjän ei ole tarkoitus muokata siinä mitään. Arvostan kyllä itsekkin sitä sulavuutta käyttiksessä. Nuo luurit vain tuntuu liian "tyhmennetyiltä" omaan makuun. Itseä häiritsee kun sinne lisäasetusten lisäasetuksiin ei pääse käsiksi.

Lainaus käyttäjältä appa-king

Itseä häiritsee kun sinne lisäasetusten lisäasetuksiin ei pääse käsiksi.

Jailbreak? Ymmärrän kyllä valitukset päävalikon asettelusta ja pakotetusta paluusta siihen, jos meinaa avata uuden ohjelman. Kaikki on aina parin napautuksen päässä, ei lähempänä, vaikka kuinka ruuvaisi. Kuten TotaBiscuit sen hienosti muotoili: "iPhone on suunniteltu idiooteille." Mitä lisäasetuksia kaipaisit iOS:ään?

Itse olen ollut pitkään kolmannen sukupolven Ipod Touchin todella tyytyväinen omistaja. Helvetin hyvä käyttis, joka on myös sulava ja todella vaivaton käyttää. Netin selailu, musiikin kuuntelu, videoiden katselu ja sovellusten käyttäminen ovat ihastuttavan mukavia käyttää. Applella on todella hyvin käyttäjäystävällisyys hallussa.

Suosittelen kaikille lämpimästi siirtymistä Appleen!

Tietääkös kukaan täällä,että milloin mahdollisesti Samsung Galaxy S3 olisi tulossa? Jostain luin että olisi 3.5.2012 julkaistu ainakin jenkeissä.Laite myös sisältäisi joko 12 tai 10 megapikselin kameran full hd videokuvauksen 60 fps:llä,touch swich 5.0 ja jonkun icecream sandwich hommelin,ja android 4.0. Jos tämä pitää paikkansa nykyinen luurini vaihtuu Galaxy S3.

Lainaus käyttäjältä lightning strike

Tietääkös kukaan täällä,että milloin mahdollisesti Samsung Galaxy S3 olisi tulossa? Jostain luin että olisi 3.5.2012 julkaistu ainakin jenkeissä.Laite myös sisältäisi joko 12 tai 10 megapikselin kameran full hd videokuvauksen 60 fps:llä,touch swich 5.0 ja jonkun icecream sandwich hommelin,ja android 4.0. Jos tämä pitää paikkansa nykyinen luurini vaihtuu Galaxy S3.

Mitään faktatietoa ei löydy, mutta eikös Iltalehdessä/Ilta-Sanomissa ollut juttua, että Samsung paljastaisi aivan pian uusia puhelinmallejaan. Kannattaa ainakin hetki odottaa uuden luurin ostoa, ei pitäisi mennä kauan, että saadaan tuo S3 markkinoille.

Samsung on kyllä pantannut S3:sta jo melko pitkään, mutta uskoisin että kesän markkinoille puhelinta tuodaan. Itseä ainakin kiinnostaisi, koska tänä vuonna uuden puhelimen osto alkaa vihdoin olla tiedossa. Samalla symbianilla nyt menty viimeiset 4,5 vuotta ja viisi tulee synttäreiden aikoihin syyskuussa täyteen. Pallotellut tässä että ostaisiko juuri S3:n tai vastaavan Androidin vaiko iPhone 5:n. Pitänee rauhassa odotella molempien julkaisua ja vertailla sitten. Ja turha kenenkään tulla pätemään, että jompikumpi vaihtoehto pesee toisen täysin. Ei pese. iPhone on hinnaltaan toki rahasyöppö, mutta 5:een on luvattu tulevan jo uutta muotoilua ja isompaa näyttöä. Huhujahan nuo, mutta sekä Android että iOS käyttöliittyminä ovat kyllä hyvissä luureissa varsin maininioita.

Lightningin mainitsemat speksit S3:sta vaikuttavat kyllä herkullisilta. Käyttjärjestelmänä tulee Android 4.0 aka Icecream Sandwich. Lähinnä kiinnostaa kännykässä nykypäivänä vaan isohko näyttö ja hyvät mediantoisto-ominaisuudet. Kamera ihan yksi ja sama. Tällä hetkellä meikällä ykkösvaihtoehtona S3 ja perässä tuo iPhone, mutta katsoo sitten mihin päädyn. Lippulaivamalli kuitenkin hankintalistalla ja mahdollisimman kauas tästä Nokian luurista kiitos.

Ja rahathan uuteen luuriin tarjoaa tietenkin Suomen Puolustusvoimat. Kyllä alkaa kissanpäivät kesällä! :D
..joo tsoukki oli, viime kesältä vielä rutkasti rahaa säästössä.

Lainaus käyttäjältä Airus+

Samsung on kyllä pantannut S3:sta jo melko pitkään, mutta uskoisin että kesän markkinoille puhelinta tuodaan...

Ja niinhän siinä myös tulee käymään.

Samsung Galaxy S3 julkistettiin

IMAGE(http://static.iltalehti.fi/digi/uusigalaxy0305MZ_503_du.jpg)

Kyseessä on siis Samsungin seuraava lippulaivamalli. Speksien puolelta ollaan ainakin ihan älypuhelimien kärkipäässä, kuten kuuluukin. Neliydinprosessoria ne lupailevat ja Super Amoled -näyttöä. Mielenkiintoisena ominaisuutena uudessa luurissa on myös katseentunnistus ja jotain Sirin tyylistä keskustelukomentosoftaa on ilmeisesti tulossa. Vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta ja valmiilta kilpailuun iPhone 5:n kanssa. Hintakin on toki melko kova näin alkuun, 700€. Värivaihtoehtoina julkaisuun tulee kuvan mukainen valkoinen ja sininen malli sekä molemmat 16, 32 ja 64 gigan tilalla. Puhelimet saapuvat Euroopassa myyntiin tämän kuun aikana.

Aika nopeasti eksyvät kauppojen hyllylle, jos jo tässä kuussa saisi käydä moisen ostamassa. Tuo 700€ on naurettavan paljon liikaa omalle budjetilleni, joten jään odottamaan että hinnat laskee. En kylläkään tajua miksi 4-ytiminen prosessori, koska eihän ICS ainakaan osaa sitä vielä kovin hyvin hyödyntää, omasta mielestäni 2-ytimisellä tehokkaalla prosessorilla olisi pärjätty vallan mainiosti ja hinnastakin olisi siinä saatu vähän pois. Kasvojentunnistussysteemit on kyllä siistejä, toivottavasti nuo vain saadaan toimimaan mainostetulla tavalla.

Itseni lannistaa vain fyysisen näppäimistön puute. Nyt ollut käytössä noin 2kk android vehje josta qwerty-näppäimistö puuttu ja tänään laitoin puhelimen (Xperia Neo, 220€) nettiin myyntiin ja jos tuolla hinnalla joku ostaa niin sitten tilaukseen lähtee käytännössä sama puhelin näppäimistöllä, eli Xperia Pro (250€).

Onko täältä muuten kukaan päivittänyt Xperia Arc S/Ray/Neo V puhelintaan 4.0: aan? Onko tästä vielä kenelläkään kokemuksia?

Eihän tuossa oikeastaan muuta muutosta olekaan edelliseen kuin isompi ja tarkempi näyttö. Kummasti se vanhakin galaxy oli sulava ihan vaan sillä tuplaydin prossulla joten tuo on taas vaan specseillä keulimista eikä mitään muuta. Niin ja onhan tuossa isompi akku, mutta se jää nähtäväksi kestääkö se yhtään sen pitempään tuon isomman näytön ansiosta.

Oikeasti suorastaan nautin kun luen matkapuhelinfoorumia ja muroa kun porukka on pettyneitä ja haukkuu luurin ja useampi jo todennut, että laittaa hyvillä mielin noksun 808:n tilaukseen. Sinänsä kummaa, että ennen symbian oli hidas paska ja android se kuningas, mutta nyt se symppari kummasti kelpaakin. En muutenkaan tajua ihmisiä jotka miettivät galaxy s3:n ja 808:n välillä koska varmasti jokainen joka ostaa 808:n ostaa sen juurikin kameran takia ja sehän on ollut aina selvää ettei galaxy siinä voita.

Kyllä tuo Galaxy kolmonen aika vaikuttavalta laitteelta vaikuttaa, mutta tuollaiset specsit on esitelty ainakin HTC:n puolesta. Mutta jos halua pysyä kilpailussa mukana, niin ei siinä muu auta kuin iskeä muovikapula kauppoihin järkyttävällä hintalapulla. Ja olen samaa mieltä, kaksiydinprossu riittää vallan mainiosti siihen asti, kunnes joku älyihminen keksii jonkinmoisen taskuuntaittuvan, kokoa vaihtavan scifikännykän, jolla sujuisi perusläppärien toiminnot.

Itselläni on tällä hetkellä käytössä Samsung Galaxy S Plus. Luurissa on yksiytiminen prpsessori, jolla pärjää silläkin mainiosti. Minä kun en puhelimellani pelaa yhtään, ellei ole kuolemanvakavaa tylsyyttä ilmassa. Joskus kyllä kaipaisin toisenkin ytimen, kun Samppari jumittelee ajoittain alkuvalikoissakin. Edellinen puhelimeni, Nokia 3120 Classic oli minulla kolme ja puoli vuotta ehjänä (kerran hyppäsin sen kanssa järveen), mutta minusta tuntuu, että Samsungin tapauksessa puhelin vaihtuu jo aikaisintaan vuoden puolentoista vuoden kuluttua. Tekniikka kehittyy aika kovaa vauhtia.

Nyt on ongelma vanhan X10 mini pron kanssa, kun iskin siihen tuon CyanogenMod 7:n. Kaikki toimii muuten hyvin, paitsi fyysinen näppäimistö. Se tuntuu toimivan jenkkien layoutilla, että esim. ä ja ö napeista tulee ihan muita merkkejä. Osaisiko kukaan neuvoa tähän korjausta?

Itseä on ruvennut kovasti kiinnostamaan tuo samsung galaxy note. Hinta on viellä budjetilleni liian korkea, kun uutta tietsikkaakin pitäisi kesän aikana väkertää. Kiirettä ei kuitenkaan ole kun wanha kunnon omppuluuri 3gs jaksaa puksuttaa. Jos iphone kuitenkin hajoaa ennen kuin rahaa noteen on, niin voihan aina laatikosta kaivaa Nokia "muurinmurtaja, tykinkuula, täystuho" 3310.

Kyllähän nuo galaxy s3 specsit mehukkaalta kuullostaa ja ihan hienokinhan tuo luuri on,mutta hinta vaikuttaa järkyttävältä! Kyllä tuo silti tulee ostettua,koska kuitenkin olen odotanut tätä ja haluan päästä eroon tästä vanhasta s8500 wawesta,jossa on samsungin oma käyttöliittymä bada. Joka on jo jäänyt androidin ja ios kehityksestä kauas jälkeen.

Itellä ollu nyt vajaan pari kuukautta käytössä Nokian Lumia 710 puhelin, todella hyvin on toiminut ei ole ollut mitään ongelmia. Ainut on se että jos pitempään netissä puhelimella surffaa niin akku kuluu erittäin nopeasti muuta miinusta en keksi, käyttöliittymän on erittäin nopea ja näyttöön ei helposti tartu likaakaan ja on helposti puhdistettavissa.

Lainaus käyttäjältä Hellsinki

Itellä ollu nyt vajaan pari kuukautta käytössä Nokian Lumia 710 puhelin, todella hyvin on toiminut ei ole ollut mitään ongelmia. Ainut on se että jos pitempään netissä puhelimella surffaa niin akku kuluu erittäin nopeasti muuta miinusta en keksi, käyttöliittymän on erittäin nopea ja näyttöön ei helposti tartu likaakaan ja on helposti puhdistettavissa.

Aika lähelle samoilla linjoilla Lumia 800 puhelimeni kanssa. En oikein keksi mitään pahaa sanottavaa tästä luurista. Alkua vaivannut nopea akun tyhjentyminenkin saatiin kuriin viimeisimmällä päivityksellä ja vaikka musiikki laitteessa pauhaa vähän väliä, kestää akku kaiken selailun sun muun kanssa yllättävän pitkään. Ennakkotilaukseen lähtikin eilen Lumia 610 puhelin loppu perheen käyttöön. iPhone ei kliinisyytensä takia ole kiinnostanut tippaakaan ja Samsung ei noin muuten vaan ole vakuuttanut. Ensimmäisen kerran kun näin Lumian käytännössä oli valinta selvä, enkä kadu. Erittäin hyvä puhelin Nokialta.

Yritän rootata Xperia Neo: ani, mutta kun käytän SuperOneClickkiä, jämähtää ohjelma aina 7 kohtaan. Ruudulla lukee vain "waitfordevice". Osaisiko kukaan auttaa?

E: Syynä vissiin on tuo että puhelimen koontiversio on 4.0.2.A.0.62. En siltikään keksi että mitä tehä..

E2: Sain viimeyönä ICS: n sisään. Tuota SuperOneClickkiä ei pystynyt käyttää, vaan piti avata Bootloader ja sitten fastbootin kautta mennä recovery valikkoon ja tätä kautta avata root .zip tiedostona. Tämän jälkeen kaikki sujui kuin valssi. Onko muuten kukaan muu käyttänyt androidilla Chrome Betaa selaimena? Muuten tuntuu hyvin toimivan paitsi että Pelaajan sivut vetää laitteen ihan lukkoon.

Kyllähän tuo Galaxy S3 vaikuttaa aika siistiltä puhelimelta. Puhelimen muoto ei ehkä pärjää täysin kilpailijoilleen, mutta eiköhän se muilla osa-alueilla pese muut puhelimet täysin.

Itselläni ollut nyt kolmisen kuukautta Samsung Galaxy S Plus varustettuna 1,4 GHZ prosessorilla ja hyvin toimii, mitä nyt tossa yhdessä vaiheessa sammu joskus itsekseen, mutta latasin sitten uusimman android version ja hyvin pelaa.

Lainaus käyttäjältä Artyx80

Lainaus käyttäjältä HellsinkiItellä ollu nyt vajaan pari kuukautta käytössä Nokian Lumia 710 puhelin, todella hyvin on toiminut ei ole ollut mitään ongelmia. Ainut on se että jos pitempään netissä puhelimella surffaa niin akku kuluu erittäin nopeasti muuta miinusta en keksi, käyttöliittymän on erittäin nopea ja näyttöön ei helposti tartu likaakaan ja on helposti puhdistettavissa.Aika lähelle samoilla linjoilla Lumia 800 puhelimeni kanssa. En oikein keksi mitään pahaa sanottavaa tästä luurista. Alkua vaivannut nopea akun tyhjentyminenkin saatiin kuriin viimeisimmällä päivityksellä ja vaikka musiikki laitteessa pauhaa vähän väliä, kestää akku kaiken selailun sun muun kanssa yllättävän pitkään. Ennakkotilaukseen lähtikin eilen Lumia 610 puhelin loppu perheen käyttöön. iPhone ei kliinisyytensä takia ole kiinnostanut tippaakaan ja Samsung ei noin muuten vaan ole vakuuttanut. Ensimmäisen kerran kun näin Lumian käytännössä oli valinta selvä, enkä kadu. Erittäin hyvä puhelin Nokialta.

Lisäyksenä vielä että kun puhelimen vaihto oli ajankohtainen niin mikään muu merkki ei itselläni tullut edes mieleen kuin NOKIA!, Samsungin ja Siemensin puhelimia olen kokeillut ja en voinut sietää....

Nokia 808 video sample
Kohtuu vakuuttavaa jälkeä ja muistakaa katsoa 1080p laadulla. Tosin tuon videon tekijä osaa kuvata muutenkin todella hienoja videoita.

Miksi ihmeessä täällä foorumilla ei olla yhtään enempää kiinnostuneita Applen puhelimista, vai onko huonoja kokemuksia luurista? Itse suunnittelemassa iPhonen hankkimista nykyisen iPod touchin tilalle.

^Oma 3GS on palvellut hienosti julkaisusta, eikä minulla ole siitä oikein mitään huonoa sanottavaa. Synkkaus on ehkä vähän hidasta ja vääntöä voisi olla hiukan enemmän, mutta se ongelma on poissa tuoreemmissa luureissa. Itsekin järkeilin aikoinaan, että iPod touchin sijaan iPhone on hyvä ratkaisu vähäisemmän kuskattavan romumäärän ansiosta. iLuuri on oiva hankinta, jos iOS miellyttää kilpailevia systeemeitä enemmän. Varsinkin pelipuoli on ollut edellä Androidia ;)

Ei siinä juuri muuta, kuin että olen vain suuri Apple-fanaatikko, niin olisi syytä olla se iPhone :D

808 five years in the making.
Jos tuo ihan oikeasti on kuvattu vain ja ainoastaan 808:lla eikä mitenkään siloteltu kohinaa pois tai vastaavaa niin ei ole valittamista laadussa. Tosin eräs kohta paljastaa, että ainakin ihan ammattilaistason mikrofonilla ollaan puheet nauhotettu joten mitäköhän muuta ollaan pikkasen tuunailtu.