Pelikokoelmanne sekä pelien keräily yleensä / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelikokoelmanne sekä pelien keräily yleensä

Aiheen ideana on postata kuvia/listoja omasta pelikokoelmastansa. Näkeehän tuolta "Kuvat" osiosta noita kuvia, mutta kokeillaan tälläistä, josko saataisiin lisää kuvia. Lisäksi useat kokoelmat ovat ns. vanhentuneita tuolla kuvat-osiossa, koska uusia pelejä tulee ja vanhoja lähtee. Ja lisäksi, itsehän olen aina ollut kovin kiinnostunut muitten

Jaa, vai että pitäisi rustata tarinaa peleistä. No, suurin osa noista peleistä on saatu vaihtamalla toisiin peleihin, lisäksi noihin kaikkiin on mennyt rahaa alle 300€ Mitään tiettyä pelisarjaa en keräile, vaikka yhdessä vaiheessa olikin kaikki kolme Unchartedia hyllyssä. Teen lisäksi suht paljon heräteostoksia jos näen jonkun pelin halvalla, mutta ihan kaikkia pelejä en suostu ottamaan hyllyyni, vaikka tuo Leisure Suit Larry kertookin toisin. Platinum-julkaisuja en huoli hyllyyni, vaikkei niissä olekkaan mitään muuta vikaa kuin järkyttävän rumat kannet.

***

Luonnollisesti minä aloitan laittamalla kuvat omasta kokoelmasta

E: Jaa, ei taida tuo foorumin kuvanlataus-softa olla oikein toimiva, no lisään tähän alle linkit mikäli jotain oikeasti kiinnostaa.

http://aijaa.com/0035710125666
http://aijaa.com/0028810125668
http://aijaa.com/0034910125670
http://aijaa.com/0012310125671
http://aijaa.com/0025610125672

Jaa pitäs jotain stooria muka vääntää kuvien lisäksi. En minä osaa kirjoittaa mitään hienoa ja siistiä. En minä mikään norsukampa ole.

No se metal gear tietenki. Ei tosta mitään isompaa voi edes kirjottaa. Fani minusta tuli ekan metal gear solidin myötä ja kun rahaa oli niin tuli hommattua vaikka mitä krääsää ja eri versioita. Vanha kuva joten ylimpänä oleva hopeinen boxi uupuu jonka myin pois kun tarvitsin rahaa rc harrastukseen. Kaikki muu löytyy ja zavvista tulossa mgs hd collection limited edition vielä tuohon lisäksi ja pitäisi se mgs4 ostaa myös takaisin.
[spoiler]IMAGE(http://img444.imageshack.us/img444/3510/46269121513234565295100.jpg)[/spoiler]

Halon hakkuuta. Kuvasta puuttuu eilen hankittu halo: anniversary.
Alunperin en tajunnut mitä hienoa koko halossa on ja pidin sitä kohtuu paskana. Sitten luin jonkun fani sivuston juoni keskusteluja ja huomasin missanneeni paljon dialogia kaiken räiskinnän lomassa ja pelasin pelin uudestaan läpi jolloin se iski jo kunnolla. Siitähän se sitten lähti.
[spoiler]IMAGE(http://img337.imageshack.us/img337/96/61851127861323930486100.jpg)[/spoiler]

Kaikki special/limited/whatever editionit samassa kuvassa. Taas vanha kuva joten kai tuosta jotain puuttuu. (no ainakin killzone 3:n helghast edition, duken balls of steel, gears of war 3, mass effect 3)
[spoiler]IMAGE(http://img842.imageshack.us/img842/6563/19646217402514264743710.jpg)[/spoiler]

Kuvat ei näy kokonaan joten klikatkaa hiiren oikealla napilla ja näytä kuva.

Lainaus käyttäjältä partajeesus

En minä osaa kirjoittaa mitään hienoa ja siistiä.

Viestisi on itse asiassa juuri varsin esimerkillinen. Hyvää tavaraa!

Tästä on hyvä jatkaa.

-Riepu, moderaattori

Itse olen aloitteleva keräilijä ja hyllystä löytyy pelejä melkein 300. Suurimmaksi osaksi X360:lle.
Pelejä löytyy alustoille NES,N64,Gamecube,Wii,Xbox,X360,PS2,PS3 ja PC.
N. 3 vuotta olen ostellut nyt pelejä tiuhaan tahtiin, sitä ennen olen ollut koneetta rahapulmien ja muiden syiden takia mutta nyt löytyy pelejä joka lähtöön. Kokoelma on todella pieni verrattuna kunnon keräilijöiden omiin mutta kokoajan tulee lisää pelejä hyllyyn. Keräilyn aloitin vasta kun sain ensimmäisen nykysukupolven konsolin eli PS3 joka tuli 18-vuotis rahoilla ostettua ja silloinkin aloitin lähes tyhjästä. Kohta olisi tarkoitus laajentaa keräilyä PS1 ja SNES alustalle.

Miksi 2 Infamous Collector's Editionia Lativle:lla :D

Lainaus käyttäjältä Dark

Miksi 2 Infamous Collector's Editionia Lativle:lla :D

"Ostin kun halvalla sain"

Tuossapa tuo syy varmaan onkin, itsekkin välillä miettinyt että miksi omistan 2kpl niitä, toista olen yrittänyt myydä huuto.netissä eteenpäin, mutta ei näytä kelpaavan.

Keräilen Lord of the Rings aiheista sälää. Etupäässä Kirjat, leffat ja pelit. Kirjakokoelmastani puuttuu enään keskeneräisten tarujen kirja, joka siis sisältää kokoelman Tolkienin tarinoita joita ei ehditty kirjoittaa loppuun koskaan. Leffaosasto onkin sitten täysi. Kaikki kolme leffaa löytyvät perus dvd versioina ja pidennetyt Blueraynä. Peleistä onkin sitten eniten puutetta.

- Sarjan tuorein peli "War of the North" kiinostaisi saada. Odotan tosin alelaaria, sillä täysihintaisena se tuskin tarjoaa vastinetta tarpeeksi.
- Kaksi tornia lisenssipeliä ei löydy koska en omista pleikkartia ja Xbox 360 ei pyöritä vanhaa Xbox versiota.
- Ikivanha The hobbit seikkailupeli kiinostaisi todella saada kokoelmiini, mutta haluaisin sen PC:lle kuten valtaosan muista peleistäni, joka onkin niistä harvinaisin.
- PSP:n" Lord of the Rings: tactics" myis pois ja se kaduttaa. Voisin tietenkin giganti alelaarista käydä hakemassa, jos jaksaisi
- Pleikkarille, wiille ja psp:le ilmestynyt "Lord of the Rings: Aragons quest" vaikuttaa lapselliselta ja turhalta, mutta kyllä tämäkin olisi kiva saada.
- Muualla maailmassa ilmestyi "Lord of the Rings Online: Mithrill edition" hetki sitten PC:le. Paketti sisältäisi 2000 turbiini pistettä rahaa pelin kauppapaikaan käytettäväksi, Päheä hevonen, näppäimistökartta ja jotain muutakin lisäsälää. Ilmestyisi nyt Suomessakin :(

Ja tässä olisi nykyinen kokoelmani, jos jotakin kiinostaisi:
http://www.pelaajalehti.com/yhteiso/kuvat/19592

Lainaus käyttäjältä Lativle

Lainaus käyttäjältä DarkMiksi 2 Infamous Collector's Editionia Lativle:lla :D"Ostin kun halvalla sain"

Tuossapa tuo syy varmaan onkin, itsekkin välillä miettinyt että miksi omistan 2kpl niitä, toista olen yrittänyt myydä huuto.netissä eteenpäin, mutta ei näytä kelpaavan.

Täällä foorumeilla ei varmaan sinänsä saa kauppaa käydä, mutta laitappas vaikka yv: tä että paljonko haluaisit siitä.

Lainaus käyttäjältä Lativle

Lainaus käyttäjältä DarkMiksi 2 Infamous Collector's Editionia Lativle:lla :D"Ostin kun halvalla sain"

Tuossapa tuo syy varmaan onkin, itsekkin välillä miettinyt että miksi omistan 2kpl niitä, toista olen yrittänyt myydä huuto.netissä eteenpäin, mutta ei näytä kelpaavan.

Itselleni voisi kelvata jos hinta kohdillaan ;)

Vai pelikokoelma?
Noh nyt ku tässä pikaisesti laskeskelin niin pelejä löytyy jtn. 60(tiedän säälittävää)
Tohon lukuun sisältyy ps3,psp,ps2 ja yksi ps1 peli.
Itellä on semmonen periaate pelien kanssa että ei koskaan sais myydä niitä pois sen takia että joskus peli voi olla jännästi harvinainen yms.

Ite olen hirmuinen ratchet and clank fani ja nehän löytyy melkein kaikki,kaks puuttuu ja ois tarkotus ostaa loput sit joskus.en nyt osaa muuta sanoa.

Aloitin pelikeräilyn noin puoli vuotta sitten lopetettuani erään massiivisen monen pelaajan roolipelin monen vuoden peluun jälkeen ja siiryttyäni konsolipelaamiseen, pääasiassa Ps3. Tavotteena olisi näin aluksi saada kokoelmaani vielä muutamat Ps3:n parhaat pelit, esimerkiksi MGS 4. Ostan kuitenkin lähes jokaisen, huononkin pelin jos saan sen tarpeeksi halvalla. Muiden konsolien pelejä en juuri keräile, mutta tarkoitus olisi ostaa nuoruuteni suosikkipelejä, ainakin kaikki Crash Bandicoot- pelit
[spoiler]
1. Assassin Creed Revolutions
2. Batman Arkham city
3. Batman Arkham city
4. Battlefield Bad company 2 gold edition
5. Bioshock 2
6. BlazBlue:Calamity Trigger
7. Blur
8. Borderlands
9. Bulletstorm
10. Cod Mw1
11. Cod Mw2
12. Crysis 2
13. Demon's souls
14. Disney Sing it
15. Dj Hero 1
16. Dj Hero 2
17. Dragon age origins
18. Duke Nukem Forever Balls of steel edition
19. Enslaved
20. F.e.a.r 2
21. F1 2010
22. Fifa 2010
23. God of War 3
24. Gran turismo 5
25. Hannah Montana the movie
26. Killzone 3 Helghast edition
27. Knight Contract
28. L.A Noire
29. Lego Batman
30. Lego Harry Potter years 1-4 collectors edition
31. Lego Rockband
32. Littlebigplanet 2
33. Mirror's edge
34. Monster jam path of destruction
35. Motorstorm apocalypse
36. Nhl 2011
37. Rage
38. Red Dead Redemption
39. Saints row 2
40. Singularity
41. Skate 1
42. Skyrim
43. Sonic Generations
44. Streetfighter IV
45. Time Crisis 4
46. Tom Clancy's endwar
47. UEFA Euro 2008
48. UFC Personal trainer
49. Uncharted 1
50. Uncharted 2
51. Virtua tennis 2009
[/spoiler]

Lähinnä sillä mentaliteetilla mennään että nappaan vain parhaat julkaisut. Toki sitten Steamista tulee ostettua välillä tusina tavaraa kun lähtee mielettömän halvalla. Itseasiassa suurinosa pelikokoelmastani on digitaalisena joten en nyt sitten tiedä lasketaanko sitä tällä foorumilla varsinaiseksi kokoelmaksi.

Omistan tietty fyysisenä pelejä sitten PS3:lle, PS2:lle, PS1:lle, DS:lle ja PSP:lle, kaippa noita yhteensä semmonen 100kpl on.

Pikkupojasta asti pelaillut pääsääntöisesti konsolipelejä. Aloitin SNES:sta 64:een ja siitä Cubeen. PS2 ja vanha Xbox tuli koluttua myös.

2008 ostin sitten 360:n ja siitä se sitten lähti. Puolitosissani aloitin keräilyn sitten 2011. Se oli yksi tapa saada ajatuksia pois koulusta ja töistä urheilun toimiessa toisena keinona. Juominen kun ei vain ole mielestäni ollenkaan hyvä tapa purkaa paineita, ja yöelämässä minulle tultiin vähän väliä haastamaan riitaa ja en halunnut joutua maksumieheksi jos hermot olisi lopulta mennyt, oli useammin kuin kerran lähellä. Säästyi rahat helposti siitä hommasta muuhun ''hyödylliseen''.

Suurimman osan peleistä olen ostanut käytettynä sieltä sun täältä, edullisesti. Täytyy vain tietää mistä etsiä. Se tuokin oman viehätyksensä keräilyharrastukseen. Ja TIEDÄN, että rahat olisi voinut käyttää johonkin teidän mielestänne järkevämpään. Entä sitten? Omilla rahoillani nämä olen hankkinut, työtä tekemällä. Piste.

Tämän hetkinen lista, 416 nimikettä.
[spoiler]2006 Fifa World Cup
50 Cent: Blood on The Sand
Afro Samurai
Alan Wake
Alice: Madness Returns
Aliens vs Predator
Alone In The Dark
Alpha Protocol
Amped 3
Armored Core for Answer
Army of Two
Army of Two: 40th Day
Assassin's Creed
Assassin's Creed 2
Assassin's Creed: Brotherhood
Assassin's Creed: Revelations
Asterix at The Olympic Games
Avatar: The Burning Earth
Band Hero
Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts (Promotional version)
Baja: Edge of Control
Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Defenders of the Core
Batman: Arkham Asylum
Batman: Arkham City
Battlefield 2: Modern Combat
Battlefield 3
Battlefield: Bad Company
Battlefield: Bad Company 2
Battlestations: Midway
Battlestations: Pasific
Bayonetta
(the) Beatles: Rockband
Beautiful Katamari
Bee Movie Game
Beijing 2008
Beowulf The Game
Bionic Commando
Bionicle Heroes
Bioshock
Bioshock 2
BlazBlue: Calamity Trigger
BlazBlue: Continuum Shift
Blazing Angels
Blood Drive
Blood Stone 007
Blur
Bodycount
Borderlands
Brave: A Warrior's Tale
Brink
Brothers in Arms Hell's Highway
Brütal Legend
Bulletstorm
Bullet Witch
Bully: Scholarship Edition
Burnout Paradise
Cabela's Alaskan Adventures
Call of Duty 2
Call of Duty 3
Call of Duty 4: Modern Warfare
Call of Duty: Modern Warfare 2
Call of Duty: Modern Warfare 3
Call of Duty: World at War
Call of Duty: Black Ops
Call of Juarez
Call of Juarez: Bound in Blood
Call of Juarez: The Cartel
Cars Race O Rama
Castlevania:
Championship Manager 2007
Chromehounds
The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Arena
Clash of the Titans
Clive Barker's Jericho
The Club
Command & Conquer: Red Alert 3
Command & Conquer 3: Kane's Wrath
Conan
Condemned
Condemned 2: Bloodshot
Conflict: Denied Ops
Crackdown
Crackdown 2
Crysis 2
CSI: Hard Evidence
CSI: Deadly Intend
Damnation
Dante's Inferno
Dark Messiah of Might and Magic: Elements
Dark Sector
Dark Void
Darkness
Darksiders
Dead Island
Dead or Alive 4
Dead or Alive: Extreme 2
Dead Rising
Dead Rising 2
Dead Space
Dead Space 2
Dead to Rights: Retribution
Def Jam: Icon
Deus Ex: Human revolution
Devil May Cry 4
Dirt 3
Don King presents: Prizefighter
Dragon Age: Origins
Dragon Age 2
Dragon Ball Z: Burst Limit
Dragon Ball: Raging Blast 2
Dreamworks Suoerstar Kartz
Driver: San Francisco
Duke Nukem Forever
Dungeon Siege 3
Dynasty Warriors: Gundam 2
Dynasty Warriors 6
EA Sports MMA
Eat Lead: Return of Matt Hazard
The Elder Scrolls 4: Oblivion
The Elder Scrolls 5: Skyrim
Enchanted Arms
Enslaved: Odyssey to the West
Eragon
Eternal Sonata
Fable 2
Fable 3
Facebreaker
Fairytale Fights
Fallout 3
Fallout: New Vegas
Fantastic 4: Rise of The Silver Surfer
Far Cry 2
Fatal Inertia
F.E.A.R
F.E.A.R Files
F.E.A.R 2: Project Origin
F.3.A.R
FIFA 06
FIFA 07
FIFA 08
FIFA 09
FIFA 10
FIFA 11
Fight Night Round 3
Fight Night Round 4
Final Fantasy XIII
Final Fantasy XIII-2
FlatOut: Ultimate Carnage
Football Manager 2006
Football Manager 2007
Football Manager 2008
Forza Motorsport 2
Forza Motorsport 3
Fracture
Front Mission Evolved
Frontlines: Fuel of War
Fuel
Gears of War
Gears of War 2
Gears of War 3
G.I.JOE: The Rise of Cobra
Ghostbusters: The videogame
Godfather
Godfather 2
Golden Axe: Beast Rider
Golden Compass
GTA IV
Guitar Hero 2
Guitar Hero 3
Guitar Hero: Aerosmith
Guitar Hero: Metallica
Guitar Hero: Warriors of Rock
Gun
Halo 3
Halo 3: ODST
Halo: Reach
Halo Wars
Hannah Montana The Movie
Harry Potter ja Feeniksin Kilta
Harry Potter and the Deadly Hallows: Part 1
Hellboy: Science of Evil
Hitman: Blood Money
Homefront
Hour of Victory
Hunted: The Demon's Forge
The Incredible Hulk
Infernal: Hell's Venceance
Iron Man
Iron Man 2
James Cameron's Avatar: the Game
Jumper
Just Cause
Just Cause 2
Kameo: Elemets of Power
Kane & Lynch: Dead men
Kane & Lynch 2: Dog Days
Kengo Zero
Kingdom Under Fire: Circle of Doom
King of Fighters XII
Knights Contract
L.A Noire
The Last Remnant
Lego Batman
Lego Indiana Jones The Original Adventures
LEGO Pirates of the Caribbean
Lego Star Wars: the Complete Saga
Left 4 Dead
Left 4 Dead 2
Lips
LMA Manager 2007
Lord of the Rings: Conquest
Lost
Lost Planet
Lost Planet 2
Lost Odyssey
Madagaskar: Escape 2 Afrika
Madden NFL 06
Madden NFL 07
Madden NFL 10
Mafia 2
Marvel Ultimate Alliance
Mass Effect
Mass effect 2
Mass Effect 3
Max Payne 3
Medal of Honor: Airborne
Medal of Honor
Meet the Robinsons
Mercenaries 2: World in Flames
Metal Gear Solid HD Collection
Metro 2033
Midnight Club - Los Angeles
Millenium Championship Paintball 09
Mindjack
Mini Ninjas
Mirror's Edge
Monopoly
MorphX
Mortal Kombat
Mortal Kombat vs DC Univerce
Naruto: Rise of the Ninja
Naruto Shippuden: ultimate Ninja Storm 2
Nascar 08
NBA 2K7

NBA Jam
NBA Live 07
NCIS
Need For Speed Carbon
Need For Speed Hot Pursuit
Need For Speed Prostreet
Need For Speed The Run
Need For Speed Shift
Need for Speed Undercover
NFL Tour
NHL 07
NHL 08
NHL 09
NHL 10
NHL 11
NHL 2K6
NHL 2K7
NHL 2K8
NHL 2K9
NHL 2K10
Night at the Museum 2: The Videogame
Nitety-nine nights
Ninja Blade
Ninja Gaiden 2
Operation Flashpoint: Dragon Rising
Operation Flashpoint: Red River
Orange Box
Over G Fighters
Overlord
Overlord 2
Perfect Dark Zero
Peter Jackson's King Kong: The Official Game of the Movie
Phantasy Star Universe
Pirates of the Carribbean: At World's End
Portal 2
Prey
Prince of Persia
Prince of Persia: Forgotten Sands
Pro Evolution Soccer 6
Pro Evolution Soccer 2008
Pro Evolution Soccer 2009
Pro Evolution Soccer 2010
Project Gotham Racing 3
Project Gotham Racing 4
Prototype
Quantum of Solace
Quantum Theory
Race Pro
Rage
Rayman Origins
Rayman Raving Rabbids
Red Dead Redemption
Red Faction: Guerrilla
Red Faction: Armageddon
Resident Evil: Operation Raccoon City
Resident Evil 5
Ridge Racer 6
Rise of The Argonauts
Risen
Robert Ludlum's The Bourne Conspiracy
Rockband
Rock Revolution
Rocktar Table Tennis
Rogue Warrior
The Saboteur
Sacred 2: Fallen Angel
Saints Row
Saints Row 2
Saints Row: The Third
Samurai Showdown: Sen
Saw
Saw 2: Flesh & Blood
SBK 08: Superbike World Championship
Secret Service
Section 8
Sega Superstars Tennis
Shadowrun
Shaun White Skateboarding
Shaun White Snowboarding
Shellshock 2: Blood Trails
Shrek The Third
Sid Meier's Civilization Revolution
Silent Hill: Homecoming
Simpsons Videopeli
Singularity
Skate
Sniper: Ghost Warrior
Sonic The Hedgehog
Soul Calibur IV
Soul Calibur V
Spider-man 3
Spider-man: Shattered Dimensions
(The) Spiderwick Chronicles
Star Wars: The Force Unleashed
Star Wars: The Force Unleashed 2
Stormrise
Stranglehold
Street Fighter 4
Stuntman: Ignition
Summer Athletics 2009
Superman Returns
Super Street Fighter 4
Supreme Commander 2
Tekken 6
Tenchu Z
Terminator: Salvation
Test Drive Unlimited
Test Drive Unlimited 2
Tiger Woods PGA tour 06
Tiger Woods PGA tour 07
Tiger Woods PGA tour 09
Timeshift
TMNT
TNA iMPACT!
Tomb Raider: Legend
Tomb Raider: Underworld
Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter
Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2
Tom Clancy's EndWar
Tom Clancy's H.A.W.X
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2
Tom Clancy's Splinter Cell: Double agent
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction
Tony Hawk's American Wasteland
Tony Hawk's Project 8
Tony Hawk's Proving Ground
Too Human
Top Spin 2
Transformers: The Game
Transformers: War for Cybertron
Tron: Evolution
Truth or Lies
Turning Point: Fall of Liberty
Turok
Two Worlds
Two Worlds 2
UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2006-2007
UEFA EURO 2008
UFC 2009 Undisputed
Up
Vampire Rain
Vancouver 2010
Vanquish
Velvet Assassin
Venetica
Viking: Battle for Asgard
Virtua Tennis 3
Virtual Tennis 2009
Viva Piñata
Viva Piñata: Party Animals (promotional version)
WALL-E
Warhammer: Battlemarch
Warhammer 40 000: Space Marine
Warriors Orochi
WarTech: SenkoNoRonde
Wet
Where The Wild things Are
Winter Sports: The Great Tournament 2010
Wolfenstein
World Series of Poker: Tournament of Champions
WRC Fia World Rally Championship
WWE Legends of WrestleMania
WWE SmackDown vs. Raw 2007
WWE SmackDown vs. Raw 2008
WWE SmackDown vs. Raw 2009
WWE SmackDown vs. Raw 2010
WWE SmackDown vs. Raw 2011
X-Blades
X-Men Origins: Wolverine[/spoiler]

Mode-edit: Heitin listan spoilerien taakse selausmukavuuden tähden.

Tuli viikko sitten video muodossa kuvattua oma vaatimaton kokoelma.
Klik

Kauas jäädään lelupoliisin setistä josta olen kyllä kateellinen.

Lainaus käyttäjältä partajeesus

Tuli viikko sitten video muodossa kuvattua oma vaatimaton kokoelma.
Klik

Kauas jäädään lelupoliisin setistä josta olen kyllä kateellinen.

Sinulla on sentään erikoisversioita :), minulla vain perussettiä.

partajeesuksella pähee kokoelma!

Oma kokoelma sai 480:nen pelinsä Resident Evil 6:n myötä ja enää 20 peliä niin olisi se maaginen 500 murrettu. Pelejä on tullut kerättyä se pari/kolme vuotta ja rahaa on palanut pari tonnia siinä aikana helposti.
Vaatii sen 2 kirjahyllyä että saa noi mahtumaan meikän huoneeseen :D Näistäkin 60 peliä on digitaalisia julkaisuja mutta onneksi suurinosa eli n.420 on ihan fyysisiä :) litanja löytyy täältä.

Omaa pelikokoelmaani en ole lähiaikoina kartuttanut World of warcraft battlechestiä ja Cataclysmiä lukuunottamatta ollenkaan. Pleikkari kolmosen puolelle kuuluu 25 peliä, PS1 pelejä löytyy muistaakseni n. 20 DS ja PSP pelejä löytyy yhteensä n. 30 kipaletta. PC- pelejä on alkanut karttua vasta tänä vuonna, erityisesti uuden koneen johdosta. Pienoisen kokoelmani ehdottomat helmet ovat Uncharted 3:n ja Batman Arkham Cityn collector's editionit, toki kaikki Blizzardin pelit/xpackit on paketoitu aivan mielettömän hienosti ja niistäkin löytyy kaikki paitsi Mists ja Lich King.

90 peliä löytyy Xbox360:lle, 14 Nintendo64:lle, 7 GameCubelle, 3 PS1:lle, 6 PS2:lle, 4 PS3:lle ja 171 PC:lle

PC pelaaminen jäänyt konsoleiden jalkoihin lähinnä peliolosuhteiden sekä kavereiden myötä
Pitääpä jossain vaiheessa napata kuvat kokoelmasta vaikka kovin erikoinen olekkaan, jostakin syystä Exclusive pelisarjoja ole kuin Mario, Forza Motorsport, Gran Turismo, Zelda, Metroid sekä GoW 1 ja 2.

PS3 -kokoelma ja PC -kokoelma. Aika vähän on siis fyysistä krääsää, konsolille tulee pelit ostettua fyysisenä koska konsoleilla ei ole mitään cd-key/muuta DRM -kuraa. PC:lle juurikin asentelujen, drm:n, cd -keyden yms takia tulee Steamista ostettua aina alennuksista sitten pelejä ja kyllähän se on sen arvoista imo.

Pleikkarin kokoelmiin tulee lähiaikoina Killzone 3 Helgast Edition sekä PC:lle Duken teräspalli edittioni. Sen takia lähti PC:lle fyysinen versio koska tukee steamia. :)

Onhan tuolla kaapin syövereissä vielä lisäksi muutama PSP ja NDS -peli, PS2 pelejä sekä joitain vanhoja PC -nimikkeitä.

edit: perskeles, piti editoida aikaisempaa eikä laittaa uutta viestiä. Noh, modeille töitä sitten ;)

Tuli tänään laskettua pelit ja vaikka määrä näyttää vähältä kun tuota hyllyä katsoo niin onhan niitä pikkasen yli 200 kun laskee vielä ekan boxin ja ps2:n pelit. En kyllä olisi tuollaiseen lukemaan uskonut yltäväni.

Noihin mennyttä rahaa ei kannata edes laskea. Dj heron renegade paketti 199e, crysis 2 nano edition 129e, black opsin prestige 129e....joo lopetetaan tähän :D

edit: Laskin sittenkin kun uteliaisuus voitti. Virhe jota ei koskaan saisi tehdä.
Pelkästään dj hero, crysis 2, black ops, modern warfare 2, far cry 2, halo 3, bioshock 2, gta 4, gears of war 2 & 3 sekä mass effect 2 & 3:n erikoisversiot on maksaneet yli 1200e.

Onpas kiva kun tuli tämä lista joskus kyhättyä.
[spoiler]PS3:

PS2:

PC (Huom. Big Boxeja suurin osa, enkä laske tähän myöskään Steamin pelejä):

Xbox:

PS1:

GBA:

SNES:

Amiga:

NES:

GBC:

Game Boy:

DS:

3DS:

[/spoiler]

Ja sitten jotain stooria pitäisi raapustaa. Laatuahan pyrin pitämään yllä, mutta se on aina lähestulkoon väistämätöntä että niitä huonompia pelejäkin eksyy joukkoon. Esimerkiksi Xbox. Kaikki siinä luetellut urheilupelit tuli konsolin mukana enkä ole jaksanut hankkiutua eroon. Myöskin Special Editionit ovat aina kivoja. Syyllistyn myös siihen, että mukaan tarttuu pelejä joita tuskin koskaan tulee pelaamaan. Ei niitä hyviä PS2-pelejä kehtaa kirppareille tai Gamestopiin sillä kahden euron hintalapulla jättää. Digitaalisia pelejä en laske kokoelmaan, ne on vain kylkiäinen. Ja joo, tiedän. Kaikkea kivaa puuttuu, ne tulee sitten joskus.

Ja Game Boy Colorista ja Pokémon Bluesta se lähti...

Lainaus käyttäjältä mNef+

Ei niitä hyviä PS2-pelejä kehtaa kirppareille tai Gamestopiin sillä kahden euron hintalapulla jättää.

Tässä on se syy miksi minullakin on niin paljon pelejä mitä on. En vaan näe mitään järkeä myydä noita vanhempia peleja jollain 5e hinnalla pois. Enemmän niistä on iloa hyllyssä. Lisäksi itse olen myös niin idiootti, että jos ostan jonkun pelin jollain tarjouksella 20e hintaan ja tiedän, että siitä saisi 30e myydessään pois niin oma moraali ei anna periksi ja myyn sen halvemmalla mitä itse maksoin.
Yleensä vaan seuraan foorumeita ja välillä aina jollekin kelpaa joku montakin vuotta vanha peli vaihdossa josta saa vastineeksi pelin jota itse on halunnut.

nyt kun elämme pelaajien parasta aikaa niin suhtautumiseni keräilyyn on hieman muuttunut. olen ikäni ollut himokeräilijä pelit ja elokuvat ykkösenä. ennen kun meni anttilaan niin piti oikein vaivaksi asti etsiä ja miettiä minkä pelin ostais. pelejä ei kerta kaikkiaan ollut ko murto-osa mitä nykyään. tänä päivänä ei jouda (vaikka oloneuvos oon) pelaamaan ko niitä huippupelejä lähinnä. kaikkea on niin paljon. ja mielestäni on aina hyvä kun on vaihtoehtoja.

Kokoelmaa videolla. Vaatimatonta settiä toistaiseksi.

Tuli eilen tehtyä vielä jatkoa pelikokoelma videolle kun ei muutakaan tekemistä ollut ja alunperin siitä unohtui kamaa pikkasen.

Jatketaan edellisten linjalla, eli tässä uunituore video pelihuoneesta. Eihän se huone ole niin iso kuin haluaisin, mutta nätisti kaikki sinne vielä mahtuu, joten ei auta valittaakaan. Onhan se vaimo aika reilu, kun antoi minulle oman huoneen, mutta toisaalta tiesi kyllä minut tavatessaan mihin oli sotkeutumassa.

Tarkka pelilistaus taas löytyy täältä.

Lainaus käyttäjältä finngamer+

Jatketaan edellisten linjalla, eli tässä uunituore video pelihuoneesta. Eihän se huone ole niin iso kuin haluaisin, mutta nätisti kaikki sinne vielä mahtuu, joten ei auta valittaakaan. Onhan se vaimo aika reilu, kun antoi minulle oman huoneen, mutta toisaalta tiesi kyllä minut tavatessaan mihin oli sotkeutumassa.

Tarkka pelilistaus taas löytyy täältä.

On sinulla kyllä aika käsittämätön määrä pelejä ynm. ja ihailtavan järjestykssä kaiken lisäksi, mikä ei mahda olla kaikkein helpoin tehtävä, kun ottaa vielä huomioon rajatun tilan. Muutenkin kiva kolo jonne olisi kiva kääriytyä, kun elämä käy liian raskaaksi. Vaikka en olekkaan enää niin hirveän intona pelien keräilyyn niin kyllä siinä itseäkin rupesi himottamaan. Eeeeenkä ole kateellinen, en toki.

Laitellaan nyt tännekin pelikokoelmahommista pari sanaa. Tänään siis saikkupäivän kunniaksi aloin tehdä inventaariota omista peleistä, samalla räpsäisin foton sekä tein hieman epämääräisen esittelyvideon.

IMAGE(http://img203.imageshack.us/img203/3959/jokoelmac.jpg)

En siis tiedä ihan tarkkaan montako peliä omistan. Iltaan mennessä toivottavasti tiedän. :)

Lainaus käyttäjältä finngamer+

Jatketaan edellisten linjalla, eli tässä uunituore video pelihuoneesta. Eihän se huone ole niin iso kuin haluaisin, mutta nätisti kaikki sinne vielä mahtuu, joten ei auta valittaakaan. Onhan se vaimo aika reilu, kun antoi minulle oman huoneen, mutta toisaalta tiesi kyllä minut tavatessaan mihin oli sotkeutumassa.

Tarkka pelilistaus taas löytyy täältä.

Otaksun että nuo NG-pelit ovat MVS-versioita?

Nätti kokoelma kyllä.

Lainaus käyttäjältä rauhwelt

Otaksun että nuo NG-pelit ovat MVS-versioita?

Nätti kokoelma kyllä.

"Arcade"-kohdassa ovat MVS-versiota, "SNK Neo-Geo AES" -kohdassa ovat AES-versioita.

Stiimi -pelit. Tuon lisäksi hyllyssä n. 60-70 peliä fyysisenä. Ja tietty Originissa BF3 ja SWTOR, GoG:sta Duke 3D.

Finngamerin kokoelma on kyllä kunnioitusta herättävä. Tuo huone alkaa jo selvästi olla liian ahdas noille kaikille peleille ja konsoleille! :D

Itse olen myös keräilijäsielu mutta osaan myös luopua laitteistani. Jos ostan jotain halvalla voin hetken pelata ja kokeilla ja sen jälkeen myydä voitolla pois. Olen ottanut sen linjan että liikaa ei noihin härveleihin ja peleihin pidä rakastua (poikkeuksena Dreamcast ja Shenmue <3). Vaimo aina sanoo että nyt ei kyllä tähän taloon tule yhtään enempää konsoleita mutta niitä on kyllä melko helppo salakuljettaa sisään ;) "oma huone" myös helpottaa asiaa.

Viimeisin ostos oli japsi Dreamcast + Nintendo 64 konsolipaketit jonka ostin oikeastaan tuon Dreamcastin takia. N64 siis lähtee jossain vaiheesa myyntiin. Oli muuten aivan uudenveroinen laatikossaan. Voisin lisätä tänne kuvia töistä päästyäni jos jotakuta kiinnostaa.

DS kokoelmaan tuli pitkästä aikaa päivitystä ja pakko myöntää että pientä ylpeyttä on kyllä kokoelman laadussa.

https://pbs.twimg.com/media/BIxPFHACAAEum7W.jpg

Huomatkaa Zelda ja Mario pelien täydellinen poissaolo. Tämä läjä tuli koottua parissa vuodessa sen jälkeen kun 2010 kesällä ostin DS:n. Eihän tässäkään toki vieläkään montaa peliä oikeastaan ole mutta laatu on sitäkin kovempi! Ainoastaan One Piece Gigant Battle ei ehkä yllä laadussa muiden tasolle (kyseessä kuitenkin anime-lisenssipeli, hauska muttei sen enempää) ja henkilökohtaisesti myös Golden Sun Dark Dawn jättää hiukan kylmäksi.

Lainaus käyttäjältä erakko

DS kokoelmaan tuli pitkästä aikaa päivitystä ja pakko myöntää että pientä ylpeyttä on kyllä kokoelman laadussa.

https://pbs.twimg.com/media/BIxPFHACAAEum7W.jpg

Huomatkaa Zelda ja Mario pelien täydellinen poissaolo. Tämä läjä tuli koottua parissa vuodessa sen jälkeen kun 2010 kesällä ostin DS:n. Eihän tässäkään toki vieläkään montaa peliä oikeastaan ole mutta laatu on sitäkin kovempi! Ainoastaan One Piece Gigant Battle ei ehkä yllä laadussa muiden tasolle (kyseessä kuitenkin anime-lisenssipeli, hauska muttei sen enempää) ja henkilökohtaisesti myös Golden Sun Dark Dawn jättää hiukan kylmäksi.

Ei yhtään hyvää peliä listassa mutta multa löytyy aivan kaikki ds ja gba pelit. Siis ihan kaikki!

Lainaus käyttäjältä acalypha

Ei yhtään hyvää peliä listassa mutta multa löytyy aivan kaikki ds ja gba pelit. Siis ihan kaikki!

Miten olisi kuvaa tästä?

Mutta mitä, minun DS listassa ei "yhtään hyvää peliä"? Noh, makunsa kullakin, mutta jos noista ei muka mikään ole hyvä niin kyllä väittäisin että pelimaku on aika kyseenalainen. The World Ends With You ja 999 ovat ainakin pelimaailman yhtiä aliarvostetuimpia timantteja, puhumattakaan Infinite Spacesta ja Ace Attorneysta.

erakolla on hyvä DS-kokoelma, minunkin pitäisi hommata tuo Infinite Space.

Tässä omani, kuvaa en taida jaksaa ottaa kun koko lössin siirtäminen sänkyyn on niin älyttömän vaivalloista. :D

Huutonetissä pyöriessäni löysin tällaisen myyjän -> http://www.huuto.net/hakutulos/sellernro/1881312 ja ajattelin jakaa jos jotakuta kiinnostaa japanilaiset pelit erityisesti Gameboylle ja Famicomille '3'

Halo kokoelma täydellinen :). Paitsi Master chief kypärä kotelo puuttuu :(. Jos joku myy hyvä kuntoisen, nii voin kyl ostaa sen.

http://www.pelaajalehti.com/yhteiso/kuvat/27264 Tosta pääsee kokelmani kuvaa. Nyt äkkiseltää katsoen ainakin Dragons Dogma ja MGS4 sieltä puuttaa. Varmaa jossaa kaverilla lainassa : D

E: http://img823.imageshack.us/img823/8708/9wkm.jpg Tossa vähän parempa kuva
E2: Myös God of War 3 ja Castlevania Lords of Shadow puuttuu tosta. Sekä DSn 3 Castlevaniaa.. Varmaa nekin lainassa jossain perkele : D

Itse kerään pelejä ja niiden erikoisversioita. Tällä hetkellä hyllyssä on vajaa 80 erikoisversiota, jos Gotyt ja muut lasketaan mukaan. Peli koneita on tällä hetkellä 10 ja One on varattu. Ps: Jos jollakin on myynnissä punainen Wii voi laitaa privaa ;).

Keräily, mikä mukava harrastus.

Olen aloittanut pelaamisen 1980-luvulla Commodore 64:llä josta myös kumpuaa innostukseni nykyään retroksi lueteltaviin peleihin. Varsinkin Ultima-sarja ja Lucasartsin seikkailupelit tekivät suuren vaikutuksen jo tuolloin ja nykyään olenkin retropuolella keskittynyt noihin kahteen. Lucasin seikkailuista löytyvätkin kaikki muut paitsi ihan ensimmäinen eli Labyrinth. Ultimoista olen saanut hankittua joka ainoan alkuperäislaatikossaan, mutta näistä on toki niin paljon erilaisia versioita ettei kokoelma ole koskaan täysin täydellinen. Clue bookeista eli vihjekirjoista puuttuu enää Ultima III ja Worlds of Ultima: Martian Dreams - eli ne juuri harvinaisimmat valitettavasti. Retropelejä on noiden kahden sarjan lisäksi myös jonkin verran (kymmeniä tai satoja) mutta niistä en ihmeempää listaa ole toistaiseksi tehnyt.

Uudemmista peleistä PC:n, kaikkien nykykonsoleiden ja kannettavalla puolella DS- sekä 3DS-pelejä on yhteensä satoja tai tuhansia, jos lasketaan myös digiostokset mm. Steamissa ja GOG.com:issa. Varsinaisena keräilynä pidän enemmän erilaisten Collector's Editioneiden ja Limited Editioneiden haalimista. Tavallisista pelilaatikoista en pidä sen tarkempaa kirjaa sillä tavoitteena ei ole minkään tietyn laitteen täydellinen kokoelma. Uudemmista pelikoneista keskityin aiemmin Xbox 360:een ja sittemmin kunnon pelikoneen hankkimisen jälkeen PC-versioihin. PS3:lle ja Nintendon laitteille olen ostanut lähinnä niiden yksinoikeusjulkaisut. Ohjenuorana keräilijäpakkausten ja yleensäkin pelien hankinnassa on että ostan vain sellaiset jotka minua oikeasti kiinnostavat. Tilaa on kuitenkin rajoitetusti eikä kokkaita Collector’s Editioneita viitsi haalia hyllytilaa viemään ellei niitä ole koskaan tarkoitus edes kokeilla. Tämän vuoksi myös paketit tulee yleensä avattua muoveista viimeistään siinä vaiheessa kun alan kyseistä peliä pelaamaan enkä ole ”arvon säilymisen vuoksi” tarkoituksella säästänyt mitää muoveissa.

Laitan alla listaa peleistä. Listattuna ovat vain keräilijäversiot ja sitten ne Ultimat ja Lucasartsin seikkailut. Kuviakin on jonkin verran mutta valitettavasti tilanpuutteen vuoksi pelit eivät ole tällä hetkellä mitenkään nätisti hyllyssä vaan lähinnä varastoitu säilytyslaatikoihin. Katson jos saisin vaikka myöhempään viestiin kuviakin, nyt ihan tuoreita ei edes ole ja uusimmat hankinnat puuttuvat. Haaveena on myöhemmin valmistaa kunnon pelihuone johon kaiken saa nätisti esillekin.

[spoiler]PC:

Assassin’s Creed: Brotherhood – Codex Edition
Assassin’s Creed III – Freedom Edition
Back to the Future – Collector’s Edition
Baldur’s Gate II: Shadows of Amn – Collector’s Edition
BioShock Infinite – Ultimate Songbird Edition
Darksiders II – Collector’s Edition
Diablo III – Collector’s Edition
Dreamfall: The Longest Journey – Limited Edition
Gabriel Knight Mysteries
Jade Empire – Special Edition
Neverwinter Nights 2 – Lawful Good Collector’s Edition
Sam & Max: Season 1 – Collector's DVD + Case File + Soundtrack CD + paita
Sam & Max: Season 2 – Collector's DVD + Case File + Soundtrack CD
Sam & Max: The Devil's Playhouse – Collector’s DVD + juliste Steve Purcellin nimmareilla
Starcraft II: Heart of the Swarm – Collector's Edition
Tales of Monkey Island – Deluxe Edition
The Elder Scrolls IV: Oblivion – Collector’s Edition
The Elder Scrolls V: Skyrim – Premium Edition
The Withcer – Enchanced Edition
The Witcher 2: Assassins of Kings – Collector’s Edition
Ultima IX – Dragon Edition + Prima Official Guide
XCOM: Enemy Unknown – Special Edition

Xbox 360:

Alan Wake – Limited Collector’s Edition
Assassin’s Creed: Revelations – Collector’s Edition
Assassin’s Creed III – UbiWorkshop Edition
Batman: Arkham City – Collector’s Edition
BioShock – Collector’s Edition + promosetti
BioShock 2 – Special Edition
Borderlands 2 – Deluxe Vault Hunter’s Collector’s Edition
Dark Souls – Limited Edition
Deus Ex: Human Revolution – Augmented Edition
Dragon Age: Origins – Collector’s Edition
Dragon Age 2 – BioWare Signature Edition
Duke Nukem Forevere – Balls of Steel Edition
Fallout 3 – Collector’s Edition
Fallout: New Vegas – Collector’s Edition
Final Fantasy XIII-2 – Crystal Edition
Gears of War 3 – Limited Edition
Halo 2 – Limited Collector’s Edition
Halo 3 – Limited Edition
Halo 3 – Legendary Edition
Halo: Reach – Limited Edition
Halo: Reach – Legendary Edition
Halo Wars – Limited Edition
Halo 4 – Limited Edition + Prima Official Guide
Mass Effect – Collector’s Edition
Mass Effect 2 – Collector’s Edition
Mass Effect 3 – Collector’s Edition
Max Payne 3 – Special Edition
Metal Gear Solid HD Collection – Limited Edition
Rayman Origins – Collector’s Edition
Red Dead Redemption – Limited Edition
The Elder Scrolls V: Skyrim – Collector’s Edition + Soundtrack CD + Prima Official Guide
The Witcher 2: Assassins of Kings: Enchanced Edition – Dark Edition

Nintendo Wii:

Pandora’s Tower – Limited Edition
The Legend of Zelda: Skyward Sword – Limited Edition Pack
The Last Story – Limited Edition
Xenoblade Chronicles – Limited Edition

Nintendo Wii U:

Lego City: Undercover – Limited Edition

PS3:

Killzone 3 – Helghast Edition
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch – Wizard's Edition
The Last of Us – Ellie Edition

Ennakkovarauksessa:

Assassin's Creed IV: The Black Flag – The Black Chest Edition (PC)
Final Fantasy X/X-2 HD Remaster – Collector’s Edition (PS3)
Grand Theft Auto V – Collector's Edition (Xbox 360)
Watch_Dogs – Dedsec Edition (PC)

Lucasartsin seikkailupelit:

Maniac Mansion - Amiga
Zak McKracken - Amiga + C64-versio ilman pakettia
Indiana Jones and the Last Crusade - PC 5.25"
Loom - PC 5.25"
The Secret of Monkey Island - Amiga
Monkey Island 2 - LeChuck's Revenge - Amiga
Indiana Jones and the Fate of Atlantis - PC CD + Hint Book
Day of the Tentacle - Mac CD + Hint Book
Sam & Max Hit the Road - Mac CD + Hint Book
Full Throttle - Mac CD (US-versio) + Mini-guide
The Dig - PC CD (US-versio) + The Dig -romaani
The Curse of Monkey Island - PC CD
Grim Fandango - PC CD + Soundtrack
Escape From Monkey Island - PC CD

Ultimat:

Ultima I, C64, Origin Remake, 1986 (CiB)
Ultima II, Atari ST, 1984 (NiB, muoveissa)
Ultima III, Apple II, 2nd Edition 1983 (referenssikortti puuttuu ja manuaalit koottu eri versioista)
Ultima IV, IBM PC 5,25", 1st Edition 1987 (Ankh puuttuu)
Ultima IV, Amiga, 1988 (CiB) + Clue Book
Ultima V, Amiga, 1990 (CiB) + Clue Book
Ultima VI, IBM PC 5,25", 1990 (CiB) + Clue Book
Ultima VII, IBM PC 3,5", 1992 (CiB) + Clue Book
Ultima VII - Forge of Virtue, IBM PC 3,5”, 1992 (CiB)
Ultima VII - Part 2, IBM PC 3,5", US Edition 1993 (CiB) + Clue Book
Ultima VII - Part 2, IBM PC 3,5", UK Edition 1993 (CiB)
Ultima VIII, IBM PC 3,5", UK Edition 1994 (CiB) + Clue Book
Ultima VIII, IBM PC CD, US Edition 1994 (CiB)
Ultima IX Dragon Edition, IBM PC CD, 1999 (CiB) + Clue Book

Ultima Underworld, IBM PC 3,5", 1992 (CiB) + Clue Book
Ultima Underworld II, IBM PC 3,5", 1993 (CiB) + Clue Book

Worlds of Ultima: The Savage Empire, IBM PC 3,5", 1991 (CiB) + Clue Book
Worlds of Ultima: Martian Dreams, IBM PC 5,25", 1991 (CiB)

Ultima Trilogy I-II-III, IBM PC 5,25", 1989 (CiB)
Ultima Collection, IBM PC CD, 1999 (CiB)
[/spoiler]

Mahtaakohan kukaan tietää onko virheelliset pelit harvinaisuuksia ja jos on niin onko niillä rahallista arvoa. Itselläni on Donald duck Goin' quackers peli ps1 konsolille ja siinä on semmoinen jännä virhe. Pelin ohjeet annetaan xboxia varten eli kun pelaajaa neuvotaan hyppäämään käskee peli painamaan A näppäintä jne. Olisi mukavaa jos saisin vastausta tähän kysymykseen.

Onkos tuossa suomenkielinen ohjekirja? Jos näin on, tuolla ei todennäköisesti ole mitään arvoa. Nordic-versiot peleistä kun tuppaavat menemään kaupaksi huonommin kuin muut.

Lainaus käyttäjältä Lativle

Onkos tuossa suomenkielinen ohjekirja? Jos näin on, tuolla ei todennäköisesti ole mitään arvoa. Nordic-versiot peleistä kun tuppaavat menemään kaupaksi huonommin kuin muut.

Nyt poika puhut omiasia. Suomessa kyllä maksetaan reilusti enemmän noista suomiversioista kuin muista.

Ulkomailla taas suomiversiot on nolla-arvoisia.

Lainaus käyttäjältä mNef+

Nyt poika puhut omiasia. Suomessa kyllä maksetaan reilusti enemmän noista suomiversioista kuin muista.

Ulkomailla taas suomiversiot on nolla-arvoisia.

Unohdin "suomen ulkopuolella" jostain välistä. Mutta totuushan on, että ei tuolla ole mitään lisäarvoa vaikka ohjekirjassa onkin jotain erikoista painettuna, ellei tuo ole oikeasti uniikki kappale.

Onhan tuota pelien keräilyä tullut harrastettua muutamat vuodet tässä jo ja listattuna kokoelmani löytyy täältä. Viime vuonna sain jopa aikaiseksi kuvattua hieman kokoelmiani ja ne kuvat on flickrissä: http://www.flickr.com/photos/vanhaparta/sets/ toki noiden photosessioiden jälkeen pelejä on tullut paljon lisää jne.

Eilen tuli pari kuvaa otettua kun on hyllyyn tullut lisää kamaa. Kai sitä täytyy pian uusi hylly ostaa taas vaikka ei noita pelejä nyt hirveästi olekaan.
Hylly 1
Hylly 2 jossa myös leffoja
Laitteita.

Otin toimistolta kunnon kameran lainaan, räpsin muutaman kuvan pelihuoneesta. Nyt on syväterävyyttä ja muuta taiteellista mukana, valotukset tosin pielessä joka toisessa kuvassa. Tässä ei ole kuvia kaikista hyllyistä ja peleistä, valikoituja otoksia vain.

IMAGE(http://img.photobucket.com/albums/v650/finngamer/Sekalaisia/th_1_zps46266166.jpg)

IMAGE(http://img.photobucket.com/albums/v650/finngamer/Sekalaisia/th_2_zpsb2172db4.jpg)

IMAGE(http://img.photobucket.com/albums/v650/finngamer/Sekalaisia/th_3_zps5ac3d49b.jpg)

IMAGE(http://img.photobucket.com/albums/v650/finngamer/Sekalaisia/th_4_zps6ac59f29.jpg)

IMAGE(http://img.photobucket.com/albums/v650/finngamer/Sekalaisia/th_5_zpsdd893e57.jpg)

IMAGE(http://img.photobucket.com/albums/v650/finngamer/Sekalaisia/th_6_zpse05784f9.jpg)

IMAGE(http://img.photobucket.com/albums/v650/finngamer/Sekalaisia/th_7_zps3fd8e17f.jpg)

IMAGE(http://img.photobucket.com/albums/v650/finngamer/Sekalaisia/th_8_zps81ccd7c6.jpg)

IMAGE(http://img.photobucket.com/albums/v650/finngamer/Sekalaisia/th_9_zps289b93b9.jpg)

IMAGE(http://img.photobucket.com/albums/v650/finngamer/Sekalaisia/th_10_zps8baa20ed.jpg)

IMAGE(http://img.photobucket.com/albums/v650/finngamer/Sekalaisia/th_11_zpsb1335499.jpg)

IMAGE(http://img.photobucket.com/albums/v650/finngamer/Sekalaisia/th_12_zps9d578882.jpg)

IMAGE(http://img.photobucket.com/albums/v650/finngamer/Sekalaisia/th_13_zps2d0890cd.jpg)

IMAGE(http://img.photobucket.com/albums/v650/finngamer/Sekalaisia/th_14_zps7627d27e.jpg)

IMAGE(http://img.photobucket.com/albums/v650/finngamer/Sekalaisia/th_15_zpscda0acbb.jpg)

IMAGE(http://img.photobucket.com/albums/v650/finngamer/Sekalaisia/th_16_zpse89bc57c.jpg)

Koska en nähtävästi ole tänne ennemmin kirjoitellut, niin eiköhän nyt olisi jo korkea aika.
Elikkä hei vaan fellow gamers. This is Hazuki_exe speaking.
Pelejä on tullut kerättyä jo aikamoinen tovi ja "kuvat" osastolle olenkin jo useasti postannut kuvia kokoelmastani.
Tässä nyt olisi linkki, jonka takaa löytyy kuvia nykyisessä muodossaan esiintyvästä pelikokoelmastani.

Lainaus käyttäjältä finngamer+

kuvia niin maan pirusti

Ihan hienoa settiä Kaitilalla on, mutta kuvat ovat ehkä pikkaisen turhan pieniä. Löytyykö mahdollisuutta saada linkkejä isompiin kuviin ?

Lainaus käyttäjältä Hazuki_exe

Ihan hienoa settiä Kaitilalla on, mutta kuvat ovat ehkä pikkaisen turhan pieniä. Löytyykö mahdollisuutta saada linkkejä isompiin kuviin ?

Klikkaa niitä thumbnaileja. :)

Ja eipä hassummat kokoelmat sielläkään!

Lainaus käyttäjältä finngamer+

Lainaus käyttäjältä Hazuki_exe
Ihan hienoa settiä Kaitilalla on, mutta kuvat ovat ehkä pikkaisen turhan pieniä. Löytyykö mahdollisuutta saada linkkejä isompiin kuviin ?

Klikkaa niitä thumbnaileja.

Ja eipä hassummat kokoelmat sielläkään!

Meikä klikkaili noita hullut lailla auki ja aina vaan aukeili kuvat pieninä. Mutta nyt toimii...tiedä sitten mistä johtui...