★ Wii U ★ / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus

Naurettavaa.

Edelleenkin se olisi todella epätodennäköistä että tuo olisi totta. Lainaan nyt vielä erää kommenttia tuolta saitilta.:

''THQ: “WiiU is just alot more powerful than current HD consoles it does 1080p very easy.”

Epic: “It will do things current HD consoles simply cant do its going to be a powerful box.”

Crytek: “WiiU devkits are very powerful,the specs are very good”

Vigil Games: “We had the game at the same level as high end pc version in a matter of days and a few lines of code got the game up and running on tablet in 5 mins.”

EA: “Wii U is not a transitional platform, it is a true next generation system.” ''

Tuskin kenenkään tarvitsee olla siitä huolissaan, että Wii U olisi heikompi kuin PS3 ja Xbox360. Vaikka ne vain huhuja ovatkin, niin monet kehittäjäthän ovat olleet todella mielissään laitteen raudasta. En usko, että Wii U olisi mitenkään järkyttävän kovempi mylly, kunhan pelit olisivat täysin 1080p. Mielestäni kehittelyssä pitää ottaa huomioon myös kuluttajille tuleva hinta, ja 3DS:n julkaisun jälkeen tätäkin varmasti mietitään Ninskan pyöreissä pöydissä.

Mielenkiintoinen laite sieltä on tulossa, se on varmaa.

sure sure... 62 päivää E3:moseen D:

Myllyhuhu jatkuu Wii U:n ympärillä ja tällä kertaa akat juoruilevat konsolin julkaisuhinnasta.

Mielestäni tuo 300$ hinta on julkaisussa oikein kelpo, enkä usko hinnan olevan alhaisempi. Pikemminkin voisin uskoa sen olevan hitusen verran korkeampi. Jos paketissa olisi konsolin lisäksi ohjain, aivan kuten kuuluukin, niin ihan siedettävissä hinnoissa liikumme. Kun miettii, että aikoinaan PS3 maksoi julkaisussa 600-700$. Toivottavasti julkaisussa on paljon hyviä pelejä ja hinta keikkuu tuossa 300$:n kieppeillä, niin ostoonhan tuo varmaan menisi.

Olen hankkimassa SD-muistikorttia Virtual Console peleille. Luin netistä, ettei Wii tue Micro SDHC kortteja, mites on perus microSD korttien laita..? Maksimihan olisi tuo 2 Gt, mutta haluaisin varmistaa tätä kautta, ettei tule hukkaostosta tehtyä.

Edit: Hups.. Väärään ketjuun.. :'D Pistän toki kellonajan piikkiin.. Mutta jos joku Ninskaihminen voisi vastata, niin olisin kiitollinen.

Äh, E3:ssa ei tulla kuulemaan vielä lopullista hintaa eikä julkaisupäivää Wii U:lle.:( Harmi, olisi kiva tietää pikkuhiljaa mitä päivämäärää odottaa kuin kuuta nousevaa.

Tulipa mieleen kun Nintendo harkitsee kuitenkin Wii U:n uudelleennimeämistä ilmeisistä syistä (3DS:n sekoittuminen DS-tuoteperheeseen ja Wii U:n luuleminen Wiin lisälaitteeksi), mielestäni paras ja hyvinkin mahdollinen uusi nimi voisi olla pelkkä Nintendo U. Olisi järkeenkäypää monestakin syystä: Nimi ei muuttuisi niin paljoa että Wii U -nimeen tottuneet tipahtavat kärryiltä, sitä ei sekoitettaisi enää Wiihin ja lyhenne olisi lisäksi NU (new).:) Ja jatkaisi kuitenkin tuolla samalla nimeämislinjalla kuin Wii (we) - U (you).

Lainaus käyttäjältä SmeeHooked

Äh, E3:ssa ei tulla kuulemaan vielä lopullista hintaa eikä julkaisupäivää Wii U:lle.:( Harmi, olisi kiva tietää pikkuhiljaa mitä päivämäärää odottaa kuin kuuta nousevaa.

Tulipa mieleen kun Nintendo harkitsee kuitenkin Wii U:n uudelleennimeämistä ilmeisistä syistä (3DS:n sekoittuminen DS-tuoteperheeseen ja Wii U:n luuleminen Wiin lisälaitteeksi), mielestäni paras ja hyvinkin mahdollinen uusi nimi voisi olla pelkkä Nintendo U. Olisi järkeenkäypää monestakin syystä: Nimi ei muuttuisi niin paljoa että Wii U -nimeen tottuneet tipahtavat kärryiltä, sitä ei sekoitettaisi enää Wiihin ja lyhenne olisi lisäksi NU (new).:) Ja jatkaisi kuitenkin tuolla samalla nimeämislinjalla kuin Wii (we) - U (you).

Itse olen sitä mieltä, että ei tuo nimen muuttaminen ole tarpeellista. Wii on kuitenkin helvetin tuttu monelle ihmiselle ja oikealla markkinoinnilla saadaan ihmiset vakuuttuneeksi, että kyseessä on uusi konsoli. Meikäläiselle siis ihan se ja sama millä nimellä sitä myydään. Ninska voisi markkinoinnissa hyödyntää todella kekseliästä "Wii would like to play"-lausahdusta ja aina yhtä hehkeitä japanilaisia pukumiehiä, mutta todellinen pommi olisi, jos trailerin lopussa kuultaisiin sanat: "NOW YOU'RE PLAYING WITH POWER!" Se jos joku olisi hauskaa ja helvetin toimivaa.

Tuosta uusimman Raymanin trailerista paljastuu muuten pari mielenkiintoista juttua, mitä emme saisi vielä varmaankaan tietää. Ensinnäkin, konsolin tehot ovat trailerin mukaan ainakin nykykonsolien tasolla, ja helvetin hyvältä ainakin se Rayman näytti.
Toisekseen se NFC-juttuhäkkyräkäkkyrä. Laitat siihen näytölle vaikka nyt sydämmen-> sydän siirtyy peliin. Laitat siihen Raving Rabbindsistä tutun pupun-> on peli täynnä pupuja. Lopussahan kiusoiteltiin myös Ezion näköispatsaalla. En todellakaan tiedä miten tuo oikein on mahdollista, mutta omat aivot menivät ainakin totaalisen solmuun kun aloin miettimään miten siistiä tuo on. Helvetin siistiltä vaikuttaa.
Trailerissa muuten vilahti myöskin nimi "Wii U", joten se ei ainakaan tue nimenvaihdosta, ellei uutta nimeä sitten tosiaan julkisteta vasta E3:ssa. Tuon trailerin ansiosta itsekkin odotan Wii U:ta yhä suuremmalla innolla.

E3, kehoni ei ole valmis, tule silti.

Noi NFC jutskat tarkoittaa oheiskrääsä myyntiä. Ehkä tietylle pelaajakunnalle uppoaa ja kovaa. Ihan hauskoja varmaan, mut jos se alkaa tarkoittamaan sitä että ilman niitä pelikokemus jää vajaaksi, niin ei kiitos. Pientä ekstra kivaa niistä voi tehdä ja varman nuoremmat pelaajat tykkää ja keräilyintoiset vanhemmatkin.

Bisneksenä tuosta voi tulla kova juttu. Peliä myydään ja sitten lisäksi niihin pikku leluja erikseen joissa on se NFC siru sisällä.

Uusi Star Fox ollaan huhujen mukaan paljastamassa Nintendon tulevalle Wii U -konsolille kesäkuun E3-messuilla, ja tällaista olisi valmistelemassa itse Retro Studios. Spekulaatioitahan on myös liikkunut uudesta F-Zero -pelistä.

IMAGE(http://images.nintendolife.com/news/2012/05/rumour_retro_studios_preparing_star_fox_wii_u_e3_reveal/attachment/0/medium.jpg)

Retrolla on nyt kyllä paha paikka. Tekevätkö meille Tähtikettua, Metroidia, Donkey Kongia vai ehkä Zeldaa? Vai kenties jotain kokonaan uutta? Mene nyt sitten monesta hyvästä valitsemaan se paras, mutta tuskin Retro meitä pettää. Elleivät nyt sitten ole tekemässä Wii UMusicia.

E3, ah, ah.

Jos Retro Studios todella kehittää uutta Star Foxia, itken ilosta. Kirjaimellisesti.

Mutta kyllähän F-Zero kelpaisi myös. Äärettömän nopea ja näyttävä tieteiskaahailu ei olisi lainkaan hullumpi keino esitellä Wii U:n tehoja tosipelaajille.

Nykyiset HD-aikakauden "tosipelaajat" eivät tahdo millään uskoa, että Nintendolta voisi tulla konsoli joka vakuuttaisi heidätkin. Etenkin jos konsoli kantaa vielä mukanaan samaa nimeä kuin se lelukonsoli, joka esitteli liikkeentunnistusohjauksen ja kaiken maailman minipelikokoelmat sekä jumppapelit satunnaispelaajille. Vaikka uusi laite tulee olemaan edellistä firman konsolia heikoimmassakin tapauksessa moninkerroin tehokkaampi, niin jaksavat lukuisat pelaajat kuitenkin ulista jo etukäteen niistä spekseistä ja tehoista, vaikka eivät ole nähneet ainoatakaan valmista peliä pyörimässä.

Uskon vakaasti että nämä näkemykset tulevat muuttumaan vakaasti vajaan kuukauden päästä, kun E3-messuilla esitellään mitä suurimmalla todennäköisyydellä jo pitkälti valmiiden pelien demoja ja trailereita. Sekä tietysti kerrotaan mitä innovatiivisia asioita uudella raudalla ja erityisesti sen ohjausmetodeilla voidaan saada aikaan. Loppu on tietysti pelinkehittäjistä kiinni. Luotan että ainakin Nintendon omien pelien kohdalla asetetaan aika mukavasti se standardi (vähimmäisvaatimus) mitä hyviltä peleiltä odotetaan jatkossa. Uskon että älyttömän montaa talon omaa peliä tuskin saadaan vielä Wii U:n julkaisuikkunaan mahtumaan, mutta kyllä sieltä muutama yllätys saadaan. Esimerkiksi juurikin tuo aiemmin huhuiltu Star Fox tai F-Zero. Myös uusi Metroid olisi aika jymypaukku. Zeldasta en uskalla edes puhua, vaan uskon että Linkin uusimmat seikkailut tullaan näkemään 3DS:llä, ja se julkistetaankin myös kesäkuussa E3-messuilla.

Kolmansien osapuolien pelit ovat sitten juurikin sitä uutta Nintendon strategiaa, joilla niitä HC-HD-Pelaajia yritetään houkutella laitteen ostoon. Taktiikan toimivuudesta en kylläkään lähde takuuseen, sillä jos on viimeiseen asti jonkin toisen valmistajan FaNb0Y, niin sellaisen päätä ei käännetä edes ruuvipenkillä!

Toivon että kolmannet osapuolet pysyvät Wii U:n parissa vielä alkuinnostuksen jälkeenkin. Sillä jos tekijät saavat aikaan samantasoisia pelejä Wii U:lle kuin Microsoftin sekä Sonyn uusille konsoleille, niin tämä konsoli lähtee takuuvarmasti ostoon. Vielä kun päälle heitetään Nintendon omat yksinoikeudet, on Wii U mielestäni seuraavan sukupolven paras konsoli.

Pwnee Studios aikoo julkaista Wii U:lle loppuvuodesta latauspelin, jonka kerrotaan olevan viimeisen päälle hardcore kamaa. Kyseessä on "old school" tasoloikkapeli, ja pelintekijät lupaavat ensimmäiselle pelaajalle 1000 $ fyffee, joka läpäisee teoksen vaikeimmalla tasolla. Peli kantaa nimeä Cloudberry Kingdom.

Tsekkaa video: We like it hard

IMAGE(http://www.pwnee.com.s3.amazonaws.com/princess_and_ball.png)

E: Peli julkaistaan näköjään joulukuussa Wii U:lle, mutta on sitä ennen jo syyskuussa ladattavissa Steamista! XBLA-versio on vissiin neuvottelun alla, mutta julkaisun kohtalo lienee vielä epävarma! Sonyn la(h)tausmesta jäänee ilman peliä. ( PELIN KOTISIVU )

Liha pojan haastaja? Ei helvetti että tuo näytti hullulta. pakko ostaa =P

Lainaus käyttäjältä zetger

Liha pojan haastaja? Ei helvetti että tuo näytti hullulta. pakko ostaa =P

Vaikeudessa kyllä. Hyppiminen näyttää jotenkin löysältä lihapojan seikkailuihin verrattuna ja kenttäsuunnittelu on mallia "heitetään mahdollisimman paljon kamaa ruudulle". Taiteellinen tyyli on vähän epätasainen, eikä musiikeista voi puhua samalla viikolla. Olen fanipoika, mutta trailerin perusteella Super Meat Boy on yhä paras kokonaisuus "precision platformereissa". Dustforcea en tosin ole kokeillut.

Lainaus

Cloudberry Kingdom.

Näytti näin lyhyesti sanottuna kamalalta. Peli itsessään on varmasti ihan kelpo tekele ja muutenkin laadukas, mutta voi videokasettisoitin sentään. Mennään kyllä hitusen liian HC-linjalla meikäkäisen makuun. Antaa kaikkien kukkien kukkia.

Nintendon patentti paljastaa yksityiskohtia Wii U:n ohjausmetodeista. Wiin Remote-kapulat ovat interaktiivisessa vuorovaikutuksessa Wii U:n kosketusnäyttöohjaimen kanssa, joten peleissä voidaan hyödyntää mahdollisuutta käyttää kahta näyttöruutua pelatessa. Eli Wiimotella voi siirtää objekteja TV-ruudulta tablettiohjaimen ruudulle tai päinvastoin.

Lainaus käyttäjältä Mikanes+

Nintendon patentti paljastaa yksityiskohtia Wii U:n ohjausmetodeista. Wiin Remote-kapulat ovat interaktiivisessa vuorovaikutuksessa Wii U:n kosketusnäyttöohjaimen kanssa, joten peleissä voidaan hyödyntää mahdollisuutta käyttää kahta näyttöruutua pelatessa. Eli Wiimotella voi siirtää objekteja TV-ruudulta tablettiohjaimen ruudulle tai päinvastoin.

Mielenkiintoinen patentti. En oikein osaa vielä sanoa, miten tuota voi hyödyntää peleissä, mutta uskoisin, että ainakin Ninskan omat studiot sen keksivät. Sitten kun saadaan kolmannet osapuolet mukaan kelkkaan, niin hyvä tulloo.

Tuplaa postauksesi, niin tuplaat hupisi. Tällä kertaa melko kirjaimellisesti.

Metroid+StarFox=???

Huhumylly jauhaa kiivaana, kun Retron huhutaan kehittävän näiden kahden sarjan smash-uppia. Itselläni on aika villi mielikuvitus, mutta en silti osaa kuvitella, miten sali räjähtäisi, jos tämä olisi totta. Kaverin kanssa pitäisi olla mukavampi matkustaa, joten miksikäs ei. Melko erilaisia sarjoja kuitenkin ovat, joten yhteenliittäminen voisi olla vaikeaa.

Wii U:n ohjain koki murrosiän!

Toisen huhumyllyn mukaan, uuden konsolin ohjain on kokenut muutoksia. 3DS:n kaltaiset tatit on korvattu tutummilla analogitateilla. Tämän voisin olettaa olevan totta, sillä uskoisin, että tuollaiset tatit toimisivat paremmin kotikonsolin ohjaimessa. Aina voi toivoa.

Gearbox Software on vahvistanut että heidän tulevan Aliens Colonial Marines -pelinsä parhaimman näköinen konsoliversio tulee olemaan Wii U:lla, joka nyt on ihan luonnollista koska Xbox 360 ja PS3 ovat melkoisen vanhoja rautoja. Pelintekijät myös kertoivat Nintendon uuden konsolin ohjaimen tuovan paljon mielenkiintoisia ominaisuuksia peliin.

Nintendo lähettää jälleen E3-pressin livenä, niin televisiossa kuin netissäkin. Televisiosta tosin pitäisi näkyä Spike tai MTV2 -kanava..!? Myös Nintendon Facebook-sivuilta pääsee lehdistötilaisuuden näkemään. Nintendon oma Live-Stream tulee löytymään TÄÄLTÄ.

Lainaus käyttäjältä Mikanes+

Gearbox Software on vahvistanut että heidän tulevan Aliens Colonial Marines -pelinsä parhaimman näköinen konsoliversio tulee olemaan Wii U:lla, joka nyt on ihan luonnollista koska Xbox 360 ja PS3 ovat melkoisen vanhoja rautoja. Pelintekijät myös kertoivat Nintendon uuden konsolin ohjaimen tuovan paljon mielenkiintoisia ominaisuuksia peliin.

Nintendo lähettää jälleen E3-pressin livenä, niin televisiossa kuin netissäkin. Televisiosta tosin pitäisi näkyä Spike tai MTV2 -kanava..!? Mutta Nintendon oma Live-Stream tulee löytymään täältä!

Eikös tullut monesta eri lähteestä uutinen, että Wii U on teholtaan heikompi kuin PS3 tai Xbox360? Itse ainakin luin siitä v2.fi sivustolta, mutta eihän sitä tiedä.

Ubisoft on kertonut paljastavansa kehitteillä olevat Wii U -pelinsä 4.6.2012 (3pm pacific) E3-pressitilaisuudessaan, eli päivää ennen Nintendon omaa pressiä. Niinpä saatamme nähdä jo todellista pelikuvaa laitteen peleistä, ennenkuin Nintendo lyö omat korttinsa pöytään. Mitäs pelejä uskotte Ubisoftin "läiskäisevän" nippon-nipan uudelle haardvarelle?

Osahan on jo julkistettu, mutta ainakin jossain vaiheessa uutisoitiin että Ubilla olisi Wii U:lle seitsemän peliä tekeillä. Julkistettu on ainakin Assassin's Creed III, Killer Freaks From Outer Space sekä "videovuodon" kautta myös Rayman Legends. Mitähän ne (vähintään) neljä muuta voisivat olla? No parin viikon päästä ollaan viisaampia.

Ubisoftin lehdistötilaisuus on suomen aikaan 5.6.2012 Kello 1:00.
( YouTubesta näkee suorana ) +Ekslusiivista matskua ja videoita löytää TÄÄLTÄ.

Lainaus käyttäjältä Mikanes+

Ubisoft on kertonut paljastavansa kehitteillä olevat Wii U -pelinsä 4.6.2012 (3pm pacific) E3-pressitilaisuudessaan, eli päivää ennen Nintendon omaa pressiä. Niinpä saatamme nähdä jo todellista pelikuvaa laitteen peleistä, ennenkuin Nintendo lyö omat korttinsa pöytään. Mitäs pelejä uskotte Ubisoftin "läiskäisevän" nippon-nipan uudelle haardvarelle?

Osahan on jo julkistettu, mutta ainakin jossain vaiheessa uutisoitiin että Ubilla olisi Wii U:lle seitsemän peliä tekeillä. Julkistettu on ainakin Assassin's Creed III, Killer Freaks From Outer Space sekä "videovuodon" kautta myös Rayman Legends. Mitähän ne (vähintään) neljä muuta voisivat olla? No parin viikon päästä ollaan viisaampia.

Ubisoftin lehdistötilaisuus on suomen aikaan 5.6.2012 Kello 1:00.
( YouTubesta näkee suorana ) +Ekslusiivista matskua ja videoita löytää TÄÄLTÄ.

Voe voe voe voe voeeeee, kyllä nyt saa naattia. AC3:a varmasti demotaan, samoin Raymania, mutta nuista nimikkeistä en osaa sanoa mitään. Kristallipallossani on sumua. Helpommin voisin arvailla jos tietäisi, onko kyseessä kokonaan uusia nimikkeitä, vai kentien vanhojen pelien tuomista uudelle konsolille. Vaiko kentien hitusen molempia. Voisin veikata, että sieltä voisi tulla Ghost Reconia... Onko tuosta Killer Freaks From Outer Spacesta kuultu mitään muuta kuin nimi?

Täytyy tuokin katsella suorana, ihan hyvään aikaan tulee.

Lainaus käyttäjältä Muksu+

Onko tuosta [b]Killer Freaks From Outer Space[/b]sta kuultu mitään muuta kuin nimi?

Olihan siitä jo viime vuoden E3-messuilla jotain varhaista demoa, mutta uskoisin että hieman on erinäköinen valmiina.

Killer Freaks Trailer: Official Trailer (E3 2011)
Killer Freaks from Outerspace Gameplay -Wii U-

ED: Fiilistelläänpäs vähän "olemattomilla" peleillä, jotka voisivat tulla Wii U:lle...

Metroid Prime 4 ( Wii U )
The Legend Of Zelda: A link To The Past HD ( Wii U )

Lainaus käyttäjältä Mikanes+

Lainaus käyttäjältä Muksu+Onko tuosta Killer Freaks From Outer Spacesta kuultu mitään muuta kuin nimi?

Olihan siitä jo viime vuoden E3-messuilla jotain varhaista demoa, mutta uskoisin että hieman on erinäköinen valmiina.

Killer Freaks Trailer: Official Trailer (E3 2011)
Killer Freaks from Outerspace Gameplay -Wii U-

ED: Fiilistelläänpäs vähän "olemattomilla" peleillä, jotka voisivat tulla Wii U:lle...

Metroid Prime 4 ( Wii U )
The Legend Of Zelda: A link To The Past HD ( Wii U )

Mjaa, mjaa, mennyt ihan kokonaan ohi tuo KFFOS. Saa nyt nähdä mitä sieltä on tulossa.

Helkkarin hienoja nuo videot, vaikka lyhyitä olivatkin. Kunnon fiilistelyä, tulisikin jotain tuollaista. Mielenkiinnolla odotan uutisia uudesta Super Smash Brossista mitä povattiin jo viime vuonna. Pari kuukauttahan peli on ehtinyt olla jo kunnolla kehityksessä, kun Kid Icarus saatiin alta pois, joten pieni teaseri sieltä voisi tulla. Toinen kova nimi on Wii U:n Mario Kart. Uusi MK on saatu yleensä Ninskan uudelle konsolille melko aikaisessa vaiheessa, joten en yllättyisi, jos siitäkin jokin pikkumaininta heitettäisiin. Mielestäni MK voisi olla hyvä sarja aloittaa DLC-sisältö, sillä yleensä Ninska on tehnyt yhdelle konsolille yhden MK:n, joten sen tukeminen uusilla kartoilla voisi olla toimivaa.

Lainaus käyttäjältä Muksu+

Toinen kova nimi on [b]Wii U:n Mario Kart[/b]. Uusi MK on saatu yleensä Ninskan uudelle konsolille melko aikaisessa vaiheessa, joten en yllättyisi, jos siitäkin jokin pikkumaininta heitettäisiin. Mielestäni MK voisi olla hyvä sarja aloittaa [b]DLC-sisältö[/b], sillä yleensä Ninska on tehnyt yhdelle konsolille yhden MK:n, joten sen tukeminen uusilla kartoilla voisi olla toimivaa.

Tuo olisi kyllä ehdottoman nannaa, kariomarttailua hoodeena, ja tasaisin väliajoin julkaistaisiin uusia ratapaketteja. Niistä maksaisinkin jopa mielellään, ennemmin kuin joistain Call Of Dutyjen tai vastaavien FPS-pelien ankeista karttapaketeista.

Tule jo E3, sillä suuret konsolivalmistajatkaan eivät enää malta pysyä housuissaan...
IMAGE(http://www.abload.de/img/ohsugie3vdj10.gif)

Lainaus

Tuo olisi kyllä ehdottoman nannaa, kariomarttailua hoodeena, ja tasaisin väliajoin julkaistaisiin uusia ratapaketteja. Niistä maksaisinkin jopa mielellään, ennemmin kuin joistain Call Of Dutyjen tai vastaavien FPS-pelien ankeista karttapaketeista.

Juurikin näin. Mielestäni DLC voisi toimia juuri sen takia MK:ssa niin hyvin, koska sarja tekee yhdellä konsolilla sen yhden esiintymisen, joten rahastuksen makua ei esiintyisi pelin tukemisessa DLC:llä. Ellei yhden karttapaketin hinta sitten olisi 50€:a. Make it happen Nintendo!

Nyt kun Mario tuli puheeksi, niin voisi hieman spekuloida sitä, millainen tulee olemaan ensimmäinen 3D-Mario Wii U:lle? Sellainenhan sieltä kuitenkin on tulossa, vai mitä? Tietysti tulee myös suurella todennäköisyydellä, ainakin jossain vaiheessa, myös se perinteinen 2D-tasoloikka tyyliin New Super Mario Bros Mii or U. Kyllähän se Super Mario Galaxy 3 on ainakin työpöydällä pyörinyt, siitä olen varma! Mutta saattaa olla että ovat kuitenkin päätyneet kehittämään aivan uuden aihepiirin, kun kuitenkin konsolikin vaihtuu.

Mutta itse ainakin fiilistelin jo vähän SMG 3:lla, koska tuli vahingossa vastaan YouTubessa video jossa SMG 2 pyörii mukavan hoodeena Wii Dolphin -emulaattorin avustuksella. Ei muuta kuin kaikki ilo irti, etenkin ne jotka ovat Galaxyt pelanneet, sillä kyllähän tuo mukavat fibat aiheuttaa kun muistelee kuinka hyviä nuo SMG:t ovatkaan. Maailman parhaimmistoon kuuluvia luonnollisesti. Ottakaa kuulokkeet ja laittakaa ne päähän, sen jälkeen avaatte pian antamani linkin, ja ennenkuin alatte vaipua transsiin, niin säädätte asetuksista 1080p sekä vedätte full-skriinin!

Tässä tulee: Super Mario Galaxy 2 - Wii - Dolphin - 1080p ....NAATTIKEE!

Muokk@: Saitteko tuhlattua melkein vartin elämästänne tuohon? Mii..?! No problem. Kyseessä on kuitenkin sen verran helmi peli ja voisipa melkein sanoa että ainoa OIKEASTI 3D-PELI maailmassa ilman erikoislaitteita tai näyttöjä. Laitetaas fiilistelyä lisää, tällä kertaa siitä toisesta (tai yhdestä niistä) Nintendon suuresta nimikkeestä, eli Zeldasta tietysti. Emuloituna 1080p:lle jälleen. Tuota emulaattoria ei kovin äkkiä kannata alkaa koneelleen asentaa, ei siksi että se on laitonta, vaan siksi että nuhapumppunne tuskin pystyy emuloimaan "HD-Wii" -pelejä kovinkaan hyvin.

Tässä yksi videopelihistorian himmeimmistä pomotaisteluista: Zelda Skyward Sword 1080p.

Lainaus käyttäjältä Mikanes+

Nyt kun Mario tuli puheeksi, niin voisi hieman spekuloida sitä, millainen tulee olemaan ensimmäinen 3D-Mario Wii U:lle? Sellainenhan sieltä kuitenkin on tulossa, vai mitä?

Minun puolestani se saisi olla Super Mario Sunshine 2. :)

Seuraavaa 3D-Mariota varten Nintendo saisi mielestäni keksiä uuden teeman ja tapahtumaympäristön. Sienivaltakunta alkaa olla aika tuttua kauraa, eikä kolmas avaruusseikkailu enää herätä minussa isompia intohimoja... Kenttäsuunnittelussa voitaisiin palata Mario 64:n ja Sunshinen kaltaisiin isompiin alueisiin, joista löytyy roppakaupalla erilaisia tehtäviä.

Olen kyllä aivan varma, että mitä tahansa sieltä tuleekin, on se laadukasta.

En millään jaksa uskoa, että kuulisimme vielä tänä vuonna mitään 3D-Mariosta. Valitettavasti. Eikös Wii U:lle ole jo melkein varmasti tulossa jokin New Super Mario Bros. Mii? Mielestäni sellainen nimi keikkui listoilla. Mieluummin ottaisin uuden 3D-Marion kuin NSMW:n uudelleenlämmittelyä, mutta voisin veikata, että sellaisella nimikkeellä kutsutaan vähemmän pelaavia uuden konsolin läheisyyteen. NSMBW oli kuitenkin myyntimenestys, joten siitä on helppo tehdä uusi versio. 3DS:lle pitäisi tulla myös omaa Mariota, joten uskon tämän vuoden Mario-tasoloikkien olevan siinä.

Kun uusi 3D-Mario Wii U:lle viimein saapuu, niin en panisi ollenkaan pahakseni, jos se olisi suoraan Super Mario Galaxy 3:n. SMG2 on edelleen tämän konsolisukupolven paras peli, joten samaa menoa lisää vain. Voisin tosin veikata, että haluavat tehdä jotain kokonaan uutta, eivätkä siksi tee jatkoa sarjalle. Jos pelissä vain olisi yhtä paljon innovaatiota kuin SMG-sarjassa, niin olisi ostopäätös jo ensimmäisen trailerin jälkee varmaa. Jotain hieman avoimempaa maailmaa olisi hauska päästä tutkimaan...

Entäs sitten Zelda? En millään jaksa uskoa, että Wii U saisi myöskään uutta Zeldaa aivan pian. Tässä tapauksessa voin tosin olla myös väärässä. Kenties Zeldaa tuleekin jostain muualta kuin talon sisältä (Retro!?!) tai sitten SS:n jälkeen on otettu heti uusi konsoli käsittelyyn. En todellakaan osaa sanoa. Jos sieltä tosiaan paljastetaan Wii U:n oma Zelda, niin erektioni kiitää varmasti avaruussukkulan lailla kuuhun. Anteeksi tökerö ilmaus, mutta en osannut esittää asiaa muulla tavalla. Julkaisuun uutta Legendaa tuskin tulee, mutta kenties ensi vuonna. Eihän se mahdottomuus ole. Ei ollenkaan...

E3, niin lähellä....

Lainaus käyttäjältä Muksu+

En millään jaksa uskoa, että kuulisimme vielä tänä vuonna mitään 3D-Mariosta. Valitettavasti. Eikös Wii U:lle ole jo melkein varmasti tulossa jokin New Super Mario Bros. Mii?

Ei luultavasti nähdä mitään, eikä kuullakaan välttämättä yksityiskohtia, mutta Nintendo voi tuttuun tapaansa heittää pressin loppuun jotain pientä tiisinkiä. Eli kertoo että uusi 3D-Mario Wii U:lle on kehitteillä.. kuka uskoisi? ;D

Lainaus käyttäjältä Muksu+

Entäs sitten [b]Zelda?[/b] En millään jaksa uskoa, että [b]Wii U[/b] saisi myöskään uutta Zeldaa aivan pian. Tässä tapauksessa voin tosin olla myös väärässä. Kenties Zeldaa tuleekin jostain muualta kuin talon sisältä ([b]Retro[/b]!?!) tai sitten SS:n jälkeen on otettu heti uusi konsoli käsittelyyn. En todellakaan osaa sanoa. Jos sieltä tosiaan paljastetaan Wii U:n oma Zelda, niin erektioni kiitää varmasti avaruussukkulan lailla kuuhun. Anteeksi tökerö ilmaus, mutta en osannut esittää asiaa muulla tavalla. Julkaisuun uutta Legendaa tuskin tulee, mutta kenties ensi vuonna. Eihän se mahdottomuus ole. Ei ollenkaan...

Retron projektit ovat kertakaikkiaan kiehtova kiinnostuksen kohde, sillä studion työn alla olevista peleistä on liikkunut jos jonkinlaisia huhuja ja spekulaatioita. On uumoiltu uutta Starfoxia, Metroidia, F-Zeroa, Donkey Kong Countrya tai vaikkapa Mario Karttia, sekä kermana kakun päällä sitä kaikkein "oudointa" peliä, joka yhdistää Metroidin ja tähtiketun samaan peliin. Mutta jos Retro Studios työstäisikin Zeldaa, niin se olisi kyllä paukku, hyvällä tavalla! Kyseessä on nimittäin ainoa studio jolle uskaltaisi näin legendaarisen pelisarjan tulevaisuuden antaa käsittelyyn, ainakin edellisten näyttöjen perusteella.

Itse en myöskään usko että Wii U:n julkaisuun saataisiin TÄYSIN uutta Zeldaa, mutta jo pelkästä julkistuksesta olisin aivan into kasseissa! Sen sijaan kivana yllätyksenä voisikin olla, että joku muikea remake tulisi esim. A Link To The Pastista tai vaikkapa Majora's Maskista. Näidenkin tulo on todennäköisempää 3DS:lle, jolle uskon myöskin seuraavan UUDEN Zelda-julkistuksen tapahtuvan. Onhan laite ollut kuitenkin reilusti yli vuoden jo markkinoilla, eikä mitään konkreettista Linkin debyytistä uuden seikkailun muodossa 3D-käsikonsolille olla kuultu.

ED: Näin jälkiuutisointina mainittakoon, että vaikuttaa siltä että Ubisoft on Nintendon "päähteistyökumppanina" Wii U:n mainostamisessa. Yhtiö meinaan aikoo E3-messujen viimeisenä päivänä (7.kesäkuuta) käyttää tunnin Wii U:n peleistä puhuakseen...
“Ubisoft: TBA titles for Wii U”. Live Stream = Go Nintendo!

Samoilla linjoilla olen Mikanesin kanssa siinä, että seuraavan kerran pelaamme täysin uutta Zeldaa 3DS:llä. Tämä ei siis ole ollenkaan huono juttu. Retron tulevan projekti on tosiaan yksi tämän hetken suuria mysteerejä. Jos saisin valita vain yhden asian minkä E3:sta katson, olisi se juuri Retron uusi julkistus. Jonkilaisen Zelda HD-remaken voisin ottaa Wii U:lle julaksuun, kunhan se ei olisi remake SS:sta. Uutta 3D-Mariota tietenkin tulee tiisata, yksi kuva riittää.

Lainaus käyttäjältä Mikanes+

ED: Näin jälkiuutisointina mainittakoon, että vaikuttaa siltä että Ubisoft on Nintendon "päähteistyökumppanina" Wii U:n mainostamisessa. Yhtiö meinaan aikoo E3-messujen viimeisenä päivänä (7.kesäkuuta) käyttää tunnin Wii U:n peleistä puhuakseen...
“Ubisoft: TBA titles for Wii U”. Live Stream = Go Nintendo!

Olisi kyllä hienoa, nyt kun Ubisoft omistaa Redlynxin, jos saisimme kuulla Trials Evolutionin tulosta Wii U:lle.

Lainaus käyttäjältä jolle95+

Olisi kyllä hienoa, nyt kun Ubisoft omistaa Redlynxin, jos saisimme kuulla Trials Evolutionin tulosta Wii U:lle.

En vastustaisi lainkaan, mutta jotenkin on sellainen tunne että Trials Evolution jää XBLA:n herkuksi. Vai onko se saatavilla tai tulossa jollekin muullekin alustalle!? Mutta mistäpä sitä tietää, vaikka olisivatkin saaneet tehtäväkseen tehdä pelin Nintendo Networkiin.. Trialsin tai sitten jonkun muun. Ehkäpä MotoHeroz 2 on se joka Wii U:lle luultavammin saadaan.

Gearbox Software on taas vaihteeksi kehunut Wii U:n tehoja. Aiemminhan jo parikin firman hemmoa on todennut Nintendon uutuuskonsolin olevan potentiaalinen laite, mutta tällä kertaa positiiviseen sävyyn Wii U:sta toimitteli Aliens: Colonial Marines -pelin vanhempi tuottaja Brian Burleson, todeten (vapaasti suomennettuna) seuraavaa:
*************************************************************************************************************
Wii U on tehokas, tehokas laite joka pystyy tekemään paljon päräyttäviä uusia juttuja!
*************************************************************************************************************
Herra kertoi näin haastattelussa Eurogamerille, ja sanoi myös uuden Aliens: Colonial Marines -pelin olleen melko helppo homma saada pyörimään uudella laitteella, eli Wii U:lla.

MotoHeroz 2 on tosiaan yksi hyvinkin todennäköinen nimike Wii U:lle. Tai ylipäätänsä jokin nimike RedLynxiltä, taitavaa porukkaa kyseessä, joten antaa tulla vaan. Jos Ubi kerran on nyt todellakin hyppäämässä Wii U-junaan, niin uskon olevan mahdollista, että komentavat Suomen vahvuuden hommiin. Laitteen tehoihin en osaa ottaa kantaa, hyvä setti sieltä tulee. Monet kehittäjät sanoneet, että 1080p pitäisi toimia 60 FPS:n kanssa ilman minkäänlaisia ongelmia. Tuokin taisi olla vain pieni osa tehoja. Kohtahan se saadaan tietää.

Tutuilla linjoilla mennään taas, eli päivittäin näitä huhuja (paljastuksia) alkaa netin syövereistä pursuamaan juuri E3-messujen alla, ja tällä kertaa kyse on jälleen Ubisoftin pelistä. Ei liene kuitenkaan suurikaan yllätys, jos Ubi julkaisee uuden Splinter Cellin. Nyt huhuillaan että Splinter Cell: Blacklist -niminen peli julkaistaan Wii U:lle, PS3:lle sekä Xbox 360:lle alkuvuodesta 2013.

IMAGE(http://cdn.wiiublog.com/wp-content/uploads/2012/05/Splinter-Cell-Blacklist.jpg) Kuvassa kolmivihersilmäinen mies, joka seisoo yöllä vesisateessa!

******************************************************************************************************************

Muokk@: Square Enix aikoo huhujen mukaan julkistaa E3-messuilla Kingdom Hearts HD Remix -pelin Wii U:lle, PS3:lle ja Vitalle. Uskoiskohan tätä alkuunkaan!?

HD-kokoelma pitäisi sisällään seuraavat KH-Pelit:
Kingdom Hearts 1
Kingdom Hearts 2
Kingdom Hearts Chain of Memories
Kingdom Hearts 358/2 Days
Kingdom Hearts Birth By Sleep

...itseäni eivät nuo pelit kiinnosta lainkaan, mutta varmasti KH-faneja.

******************************************************************************************************************

Nintendo kiusoitteli tänään Wii U:n virallisilla Naamakirja-sivuillaan arvoituksella, joka pitäisi sisällään kolmen julkaisupelin nimet uutuuskonsolilleen. Raaputuspintojen alta löytyvien pelien nimet ovat pituudeltaan 19, 27 sekä 33 -merkkisiä. Tiedä sitten lasketaanko välilyönnit tuohon, luultavimmin.

Netissä on veikkailtu kaikenlaista, joten laitetaan omat arvaukset:
The_Legend_Of_Zelda_Majora's_Mask (33)
New_Super_Mario_Bros._Wii_U (27)
Super_Smash_Bros._U (19)

....Niin SURKEET veikkaukset! Ihme kun en ole lotossakaan voittanut! :D

Tuo KH-kokoelma olisi tosiaan Wii U:lle sellainen kultakimpale kuin olla voi. Menisi varmasti Japanissa kuin kuumille kiville, eivätkä ne täälläkään hyllyihin homehtuisi. Helvetin kova julkistus olisi!
Tuo arvoitusta yritin itsekkin ratkoa. Tuloksetta. Mielestäni IGN:llä ainakin ilmoille heitettiin, että jo pelkästään sanat "The Legend of Zelda" sisältävät 19 kirjainta. Jonkinlainen vanhan Zeldan HD-remake olisi tosiaan mannaa julkaisuun, olettaen että myös uutta ohjainta hyödynnettäisiin.

Muutama päivä niin voi tämä arvailu muutta tiedoksi.

Alkavatkohan ne epäilijätkin pian uskomaan Wii U:n mahdollisuuksin, jos (ja kun) tulevat kuulemaan seuraavien kehittäjien ja tekniikoiden olevan Nintendon tukena SEURAAVASSA sukupolvessa:

IMAGE(http://cdn.wiiublog.com/wp-content/uploads/2012/06/Blizzard-Entertainment-Logo.jpg)
Blizzard työstää VÄHINTÄÄN yhtä pelinimikettä Wii U -konsolille?

IMAGE(http://cdn.wiiublog.com/wp-content/uploads/2012/05/Unreal-Engine-4-Logo.jpg)
Toivoa? Onko Wii U tuettuna Unreal Engine 4 -pelimoottorilla?

HUOM! Näistähän on toistaiseksi ollut vain huhuja, mutta ainahan voi spekuloida!

Eikös Blizzard ole se pikku pulju mikä julkaisi sen ihan pienen hetken kehityksessä olleen tietokonepelin vähän aikaa sitten? Diablo 3:n konsoliversiosta liikkui mielestäni joskus pieniä huhuja, minkä takia olisikin atomipommin veroinen paukku jos Wii U:lla Diablo nähtäisiin.

Lainaus käyttäjältä Muksu

Eikös Blizzard ole se pikku pulju mikä julkaisi sen ihan pienen hetken kehityksessä olleen tietokonepelin vähän aikaa sitten? Diablo 3:n konsoliversiosta liikkui mielestäni joskus pieniä huhuja, minkä takia olisikin atomipommin veroinen paukku jos Wii U:lla Diablo nähtäisiin.

Samainen murjuhan tuo! Mutta ei se sinänsä mahdoton ajatus olisi, sillä onhan Blizzard kuitenkin uransa alkuvaiheisssa työstänyt Nintendolle parikin peliä. The Lost Vikings (1992) ja Rock 'n Roll Racing (1993) olivat SNES-pelien aatelistoa siihen aikaan, ja ne olivat myös Bizzardin ensimmäiset peliprojektit, tosin firman nimi oli tuolloin Silicon & Synapse. The Lost Vikings sai vielä jatko-osan Super Nintendolle 1995. Ja onhan myös StarCraft julkaistu Nintendo 64:lle vuonna 2000. Siinä se sitten olikin, joten ihan mukava olisi nähdä pulju "taas" tuottamassa Nintendon konsolille jotain peliä, ihan sama mitä. Kyllä Diablo 3 kelpaisi hyvin, mutta saisi olla uusikin IP ihan yhtälailla. Rokkenrollikaahailun Remake olisi tietty toivomuslistalla, mutta tuskin tulee koskaan toteutumaan.

Tuo Rock & Roll Racing oli ehdottomasti yksi parhaista 90-luvun kaahailuista!
Etkö usko..!? KATSO VAIKKA TÄSTÄ!

Huhuistakin jo huomaa, että E3 -messut kolkuttelevat ovella. Nipan tilaisuus tuleekin olemaan mielenkiintoisin IMO. Hyvät julkasupelit + järkevä konsolin hinta = instant win.

Nintendon osalta E3 potkaistaan käyntiin jo odotettua aikaisemmin, eli Nipan oma Direct Show lähetetään jo huomenna 4.6.2012 Kello 01:00 Suomen aikaan ja siinä Satoru Iwatan on tarkoitus paljastaa uutta tietoa Wii U:sta! ( Nintendo Direct Pre E3 2012 )

IMAGE(http://images.nintendolife.com/news/2012/06/e3_2012_e3_starts_early_with_nintendo_direct/attachment/0/large.jpg)
Nintendon pyhä kolminaisuus valmistautumassa eekolmosiin! Vai kolmosille..? :D

Tuon Niskan nettipressin katson kyllä ehdottomasti. Melko yllättävää, että tälläiseen ratkaisuun ovat päätyneet. Syyksi voisin veikata, että haluavat tiistaina antaa peleille mahdollisimman paljon aikaa. Jos kaikki näytettäisiin tiistaina, niin E3-pressi saattaisi venyä liian pitkäksi.

Lainaus

Nintendon pyhä kolminaisuus valmistautumassa eekolmosiin!

Tuo kuva teki minut niin sanoinkuvaamattoman onnelliseksi. Tätä viileyden määrää.

Himmeää meininkiä, nimittäin tänään pelijournalistit ympäri maailmaa ovat saaneet erikoisen puhelun, kuulemma Nintendolta. Myöhemmin paljastui kuitenkin, että puhelussa ei sanottu "Wii U", vaan "Medium". Kysessä on uusi peli, jonka tiimoilta pelitoimittajat myös saivat mystisiä kirjeitä, Pelaaja mukaanlukien. Peliä tekee studio nimeltä Bloober Team. Tänään pelin on kuitenkin vahvistettu saapuvan myös Wii U:lle.

E3:lle omistetussa kejussa paljon jo puhuttiinkin Wii U:sta, joten jatketaan täällä. Kovasti iskivät kaikki paljastukset, mutta ne pienet "salaisuudet" siellä olivat ehdottomasti parhaimmistoa. Huomasiko kukaan konsolin päävalikon kuvakkeita? Siellä pyöri aikas paljon tuttuja pelinimikkeitä. Myöskin tuosta HD-Marion pienestä vilahduksesta voi nähdä viittauksia uusiin pukuihin ja kenties uusiin kykyihin koskien putkimiehen luottoratsua Yoshia!

Mikanes varmaan linkkailee tänne kuvaa kaikesta paljastetusta, kunhan ensihoitajat saavat hänet ensin herätettyä koomasta.

Lainaus käyttäjältä Muksu+

Mikanes varmaan linkkailee tänne kuvaa kaikesta paljastetusta, kunhan ensihoitajat saavat hänet ensin herätettyä koomasta.

Pikkuhiljaa on taju palaillut, mutta toimintakyky ei vieläkään ole paras mahdollinen. Mutta voisihan sitä ottaa puheenaiheeksi tässäkin Wii U:n "omassa" ketjussa ainakin ne uudet paljastukset konsoliin liittyen.

Ensimmäisenä tietysti itse tablettiohjain, joka tosiaan uudistui sen verran että ne Circle Padit (ohjauslevyt) on vaihdettu oikeisiin analogitatteihin ja niitä voi jopa painaa.. kuuluu KLIK! Myös tattien sijoittelua on vähän muutettu. Nimeksi uudelle ohjaimelle tuli Wii U GamePad. Myös mustaa versiota esiteltiin, ja se näyttääkin pirun komealta!

IMAGE(http://images.nintendolife.com/news/2012/06/e3_2012_meet_the_wii_u_gamepad/attachment/0/large.jpg)
IMAGE(http://cdn.wiiublog.com/wp-content/uploads/2012/06/Black-Wii-U-Controller.jpg)

Toisena uutuutena paljastettiin Wii U:n oma "peruspädi" joka tulee olemaan kuitenkin lisäohjain, eli toisinsanoen niile jotka kaipaa perinteistä ohjainta. Eli tosipelaajille, ja kapulan nimi onkin osuvasti Wii U Pro Controller.

IMAGE(http://cdn.wiiublog.com/wp-content/uploads/2012/06/Wii-U-Pro-Controller.jpg)

Muokkailen piakkoin tähän lisää asiaa!

E: KATSO Assassin's Creed 3 ( Wii U ) Trailer 1080p. Amazing!

Kokeilematta on tietenkin paha sanoa, mutta tuo Pro Controller näyttää mielestäni vähän epämukavalta näppäinasettelun suhteen. Oikea tatti ja A/B/X/Y mielestäni väärinpäin, boxin ohjaimessa nimittäin näppäinasettelut tehty täydellisesti. Toki kokeilemallahan se vasta sitten selviää ja toivonkin että yllättää postiivisesti. Hyvä kuitenkin että boxin ohjaimesta otettu vaikutteita, sillä muuten ohjain näyttää todella hyvältä.

Viralliset specsit Wii U:sta ovat nyt ilmestyneet Nintendon E3 sivuille!!! Itse en specseistä ymmärrä mitään, joten en voi alkaa vertailemaan muiden konsolien kanssa.

E: Mitä nyt tuota nopeasti tutkiskelen, niin ainakin ohjain painaa noin 500 g. Tukee SD kortteja ja ilmeisesti myös ulkoisia usb kovalevyjä.