Yleinen Xbox 360 - keskustelu / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus

Kyllä tarkoitus olis varmaan jotain latailla, mutta saako Boxissa käytettyä esim. ulkoista kovalevyä? Kivasti näytti olevan hintaa noilla boxin omilla :/

Kiitos linkistä, liekä tahalista vittuilua vai virhe :D

E: Perhana, tuosta lähtisi kyllä halvalla, mutta paketti josta saisin tuon 4 gigasen maksaisi 299€ (perhana 60€ tullu lisää hinta...) ja siinä tulisi LG:n puhelin mukana... Miksei mikään voi olla helppoa :/

4 gb malli on silloin hyvä ostos jos jostain saa halvalla vaikkapa 250gb kovon siihen. Joskus aleissa tuon kokoinen kovalevy lähtee jollain 50 eurollakin joten silloin yleensä 4gb Xbox + kovo siihen tulee halvemmaksi kuin 250gb paketti.

Eli siis : Paketti maksaa 300€, johon kuuluu puhelin, jonka löytää Verkkokaupasta 130€lla, jolloin boxin hinnaksi jäisi tuossa paketissa 170€. Kaverin pyytelin kyselemään kummisedältään, josko tämä myisi wanhan boxin (Pro-versio) sopivaan hintaan (50-100€). Jos ei myy, niin voisi miettiä ostaako koko boxia, vai laittaako sitten ostoon tuon 4 gigasen vai 250 gigasen.

250 gigan kovalevy löytyi Hintaseurannasta halvimmillaan 98 eurolla, mikä on aika paljon. Ei ole ikinä iskenyt halvemmalla silmään, mutta eipähän ole tullut kyllä etsittyäkään aiemmin.

Ainoat pelit jota näillä näkymin olisin lataamassa olisivat Minecraft, uusin Alan Wake (heti ekan osan jälkeen) ja Trials Evolution(kö ?). Pelitkö tosiaan ovat vain gigan kokoluokaa? (Tottunut pleikalla 3-15 gigan kokoisiin...)

Lainaus käyttäjältä mikkojr+

Pelitkö tosiaan ovat vain gigan kokoluokaa? (Tottunut pleikalla 3-15 gigan kokoisiin...)

Xbla-pelien kokorajoitus on reilu 2 gigaa, mutta asennettuna levypelit vievät 4-7,4(?) gigaa levyä kohden. Boksilla retail-pelejä ei kuitenkaan ole pakko asentaa kovolle. Tuohon pelilistaan kannattaa muuten lisätä heti kättelyssä ainakin Shadow Complex.

E:

Lainaus käyttäjältä mikkojr+

Saakos nuo pelit sitten USB-tikulle? DLC:t ymmärtääkseni saa

Hyvin mahdollista. Voin kokeilla, kun varmuuskopiotikulleni on tainnut eksyä jokunen pelikin.

Ainakin Perfect Dark näkyy toimivan, vaikka tiedostot ovat vain tikulla. Tikkujen käyttökelpoisuudessa on muistaakseni eroja, joten mitään vitosen halpisvehjettä ei varmaankaan kannata hommata.

Saakos nuo pelit sitten USB-tikulle? DLC:t ymmärtääkseni saa

E1: Jos saa, niin silloin tuo 4 gigan boxi ei olisi niin paha. En pelejä ajatellut asennella juurikaan, jolloin tikulle saisi ladattua tarvittavat pelit. Tikkujakin kun saa suht halvalla. Mitäs pelejä sille boxille kannattaisi hommata? Ostolistalla siis olisi nyt Minecraft, Alan Waket, Trials Evolution ja mahdollisesti tuo Shadow Complex.

E2: Olen muuten noilla peleillä meinannut näitä Minecraftin tyylisiä ladattavia pelejä, en levyllä olevia :D Eivät ne levyllä olevat niinkään kiinnosta (muistin puolesta siis), kiitos kuitenkin Munkki tarkistuksesta!

Jos scifi-räiskintä iskee, Halo-saaga on aika selvä. Splinter Cell Conviction on harkitsemisen arvoinen toimintahiiviskely.

E: Juu, tuo Perfect Dark oli nimenomaan xbla:n hd-versio alkuperäisestä n64-klassikosta. Levyllä jukaistuun Zeroon en koskisi ;)

Lainaus käyttäjältä Rasse+

Lainaus käyttäjältä HellsinkiOsaattekos sanoa mistä sais kohtuu halvalla hyvän boksin hankittua?? :) Gamestopista saa käytettyjä toimivia joskus jopa alle 100€. Jos aiot uuden ostaa pitää pulittaa noin 180€-250€

Kiitos, Moni giganen malli kannattais ostaa??

Laitan nyt tännekin tämän kysymyksen mihin ei tunnu löytyvän netistäkään toimivaa ratkaisua eikä Microsoftkaan anna vastausta. Eli olen viime syksystä asti kärsinyt Xboxin kanssa yhteysongelmasta, jossa 10-30 minuutin välein yhteys LIVEstä katkeaa. Kun yritän yhdistää takaisin LIVEen ensimmäinen yritys epäonnistuu lähes aina. Xbox antaa errorin: "Your console can't connect to Xbox LIVE... jne" ja toisella yrityksellä yhteyden muodostaminen onnistuu. Aluksi luulin ongelman olevan nettiyhteydessäni ja kävin läpi eri asetuksia ja vaidoin jopa boxin ethernet-kaapelin. Muutama viikko sitten kaverin luona pelatessani omalla accountillani huomasin saman LIVEstä tippumisen tapahtuvan vaikka pelasin kaverin boxilla ja käyttäen hänen internet-yhteyttään. Kyseisellä kaverilla ei ole yhteysongelmia omalla accountillaan joten onko vika omassani? Outoa on myös että yhteys ei katkea netissä pelattaessa tai jotain boxilla ladattaessa. Jos kenelläkään on kokemusta tai tietoa asiasta olisin kiitollinen neuvoista. Alkaa olla rasittavaa kokoajan yhdistää takaisin LIVEen.

Mulla on elite eikä ääntele juuri ollenkaa eikä oo tullu RRoD viel kertakaa

Lainaus käyttäjältä Hellsinki

Lainaus käyttäjältä Rasse+Lainaus käyttäjältä HellsinkiOsaattekos sanoa mistä sais kohtuu halvalla hyvän boksin hankittua?? :) Gamestopista saa käytettyjä toimivia joskus jopa alle 100€. Jos aiot uuden ostaa pitää pulittaa noin 180€-250€

Kiitos, Moni giganen malli kannattais ostaa??

120giganen tai 320g malli

Mode-edit: Ei tuplapostauksia näin lyhyen ajan sisään. Muutenkin kannattaa tuollaisia yhden virkkeen toteamusviestejä vältellä. Kerrontaa mukaan!

Lainaus käyttäjältä tanski94

Mulla on elite eikä ääntele juuri ollenkaa

Oletan, että asennat pelisi kovolle. Ainakin hyllyssäni puhiseva, viimeistä piirisarjaa edustava 1337 huutaa x360-pelilevyjen kanssa hoosiannaa. En sitten tiedä, onko tuo metelöinnin määrä ominaista kullekin yksilölle. Onneksi asema ei puuskuta originaalin boksin pelien kanssa, niitä kun ei saa asennettua. Kai se hiljaisuus on rauhallisemman datavirran ansiota.

Tässä toive Mikkisoftalle uutta boksia varten: ottakaa opiksi alkuperäisten x360-lootien meluhaitoista. 120Gb kovo riittäisi vallan mainosti, ellei kaikkia peluussa olevia pelejä tarvitsisi asentaa. Nyt pitää pähkäillä levytilaa jokaisen uuden pelin myötä. Jatkuvaan kohinaan tottuu vain tiettyyn rajaan asti ja rauhallisemmat, tunnelmaan pohjaavat teokset kärsivät kaikkein eniten.

Kuinkas monella foorumilaisella sitten on kokemusta hajonneista Xbox 360-konsoleista? Mitä konsolissa oikein hajosi ja kauan kyseinen laite ehti hyllyssä olla? Kuinka monta boksia on jo kerennyt poksahtaa?

Itselläni on 2010 ostettu kunnostettu arcade-malli, johon hankin myöhemmin 60g-kovalevyn. Kestänyt omassa käytössäni vallan mainiosti tähän saakka, pieniä freezailuja lukuunottamatta. Ja nekin ovat korjaantuneet välimuistin tyhjennyksellä.

Lainaus käyttäjältä Marttijuntti

Kuinkas monella foorumilaisella sitten on kokemusta hajonneista Xbox 360-konsoleista? Mitä konsolissa oikein hajosi ja kauan kyseinen laite ehti hyllyssä olla? Kuinka monta boksia on jo kerennyt poksahtaa?

Itselläni on 2010 ostettu kunnostettu arcade-malli, johon hankin myöhemmin 60g-kovalevyn. Kestänyt omassa käytössäni vallan mainiosti tähän saakka, pieniä freezailuja lukuunottamatta. Ja nekin ovat korjaantuneet välimuistin tyhjennyksellä.

Vuonna 2007 ostin ensimmäisen 360-konsolin. Kerkesin pelailemaan noin pari tuntia kunnes levyasema hajosi ja päätin, että rahat takaisin.

Sen jälkeen on ollut käytössä 08-09 20gt versio (kun rohkenin uuden ostamaan) ja 09 laitoin eliten. Elitellä ei ole ollut vikaa ja toimii vielä tänä päivänäkin.

Jouluna 2007 sain lahjaksi ensimmäisen 360:n, ja muistaakseni vuoden 2008 lopussa tai 2009 alussa levyasema kosahti. Boxi Saksaan ja uusi tilalle. Sen jälkeen on toiminut ilman minkäänlaisia ongelmia.

Itsellä 2008 hommattu 60gb malli. Ihan hyvin toimii edelleen.

Itsellä 08 jouluna hommattua malli, ja edelleen hyvin pelittää.

Nyt ongelmaksi on vain muodostunut tilan puute. 60gb kovalevy ei tunnu riittävän, kun laadukasta ladattavaa pursuaa (liikaa) marketplacesta. Joku Witcher 2 pitäisi myös saada asenneltua....

Olenkin siis miettinyt että voisin muistikun hommata, ja nyt kysyisinkin että mitä tarkoittavat lukunopeus ja kirjoitusnopeus? Ja miten ne vaikuttavat pelaamiseen, jos olen vaikka asentanut pelin kovon sijasta tikulle (Olettaen että tämä on edes mahdollista) minkä lukunopeus on 10MB/s ja kirjoitusnopeus 5MB/s?

Lainaus käyttäjältä janneus

Olenkin siis miettinyt että voisin muistikun hommata, ja nyt kysyisinkin että mitä tarkoittavat lukunopeus ja kirjoitusnopeus?Ja miten ne vaikuttavat pelaamiseen, jos olen vaikka asentanut pelin kovon sijasta tikulle (Olettaen että tämä on edes mahdollista) minkä lukunopeus on 10MB/s ja kirjoitusnopeus 5MB/s?

Ensin pitää todeta, että boksi ei suostu tunnistamaan kuin 16GB tilaa tikun tai ulkoisen kovon koosta huolimatta. Microsoft suojelee omia ylihintaisia kovojaan. Pelin voi käsittääkseni asentaa tikulle.

Minulla ei ole käytännön kokemusta tikulle asennetuista retail-peleistä, joten joku enemmän asiaan perehtynyt osaa varmaan kertoa konkreettista tietoa. Lukunopeus taitaa olla nopeus, jolla dataa saadaan luettua, ja kirjoitusnopeus vastaavasti nopeus, jolla sitä voidaan kirjoittaa. Boksin aseman maksimilukunopeus on kuitenkin rapiat 15MB/s, joten silloinhan tikun pitäisi olla hitaampi siinäkin mielessä?

Kirjoitusnopeus tullee vastaan vain peleissä, joissa on Bethesdan tapaan massiiviset tallennukset ja joissa tallennus tapahtuu valikossa kykkien. Taustalla savettavissa peleissä tuota tuskin huomaa.

Kiitos vastauksesta. Heitin sitten 16GB tikun tilaukseen :)

onko kenelläkään kokemuksia tästä ohjaimesta????Your text to link here... mielipiteitä??

Lainaus käyttäjältä Hmoilane+

onko kenelläkään kokemuksia tästä ohjaimesta????Your text to link here... mielipiteitä??

Jos aiot pelata sillä netissä, älä osta. Kukin pelaa yksinpelejä laillaan, mutta nettiräiskinnöissä tuollaiset asettavat pelaajat todella eriarvoiseen asemaan.

Lainaus käyttäjältä Munkk1+

Lainaus käyttäjältä Hmoilane+onko kenelläkään kokemuksia tästä ohjaimesta????Your text to link here... mielipiteitä??
Jos aiot pelata sillä netissä, älä osta. Kukin pelaa yksinpelejä laillaan, mutta nettiräiskinnöissä tuollaiset asettavat pelaajat todella eriarvoiseen asemaan.

Höpöhöpö :D Kaikillahan on oikeus ostaa tuollanen ja pelata sillä missä haluaa, ei se mitenkään eriarvoiseen asemaan laita ketään. Jos häiritsee että tulee pataan nettipeleissä niin osta itelle samanlainen tai lopeta pelaaminen, eihän se sen hankalempaa ole :)

Lainaus käyttäjältä JaniFromHell+

Jos häiritsee että tulee pataan nettipeleissä niin osta itelle samanlainen tai lopeta pelaaminen, eihän se sen hankalempaa ole :)

Minä voisin käyttää aimbottia pc:llä pelatessani, mutta sitä en tule tekemään. Voisin väsätä turbo-ohjaimen, mutten tee sellaista. Voisin grieffata kaikissa pelaamissani peleissä, mutta en aio sitä harrastaa (usein). Sellainen on minun asennevammani.

Pelikonsolin idea on helppous ja se, että kaikki ovat suurin piirtein samalla viivalla. Hiiren ja tatin välinen ero tarkkuudessa on niin massiivinen, että tuollaisten viritysten käyttäjä konsolien nettipelissä on melkein sama asia kuin pc-puolen über1337 -haxor aimbottinsa kanssa.

Lainaus käyttäjältä Munkk1+

Lainaus käyttäjältä JaniFromHell+Jos häiritsee että tulee pataan nettipeleissä niin osta itelle samanlainen tai lopeta pelaaminen, eihän se sen hankalempaa ole :)
Minä voisin käyttää aimbottia pc:llä pelatessani, mutta sitä en tule tekemään. Voisin väsätä turbo-ohjaimen, mutten tee sellaista. Voisin grieffata kaikissa pelaamissani peleissä, mutta en aio sitä harrastaa (usein). Sellainen on minun asennevammani.

Pelikonsolin idea on helppous ja se, että kaikki ovat suurin piirtein samalla viivalla. Hiiren ja tatin välinen ero tarkkuudessa on niin massiivinen, että tuollaisten viritysten käyttäjä konsolien nettipelissä on melkein sama asia kuin pc-puolen über1337 -haxor aimbottinsa kanssa.

Et nää nyt tosissaan voi verrata jonkun erilaisen peliohjaimen käyttöä aimbottiin? Tiedän että hiirellä ja tatilla on vissi ero, mutta kyllä sitä on PC -puolellakin lätkitty nyyppiä nokkaan pallohiirellä.

Lainaus käyttäjältä JaniFromHell+

Et nää nyt tosissaan voi verrata jonkun erilaisen peliohjaimen käyttöä aimbottiin? Tiedän että hiirellä ja tatilla on vissi ero, mutta kyllä sitä on PC -puolellakin lätkitty nyyppiä nokkaan pallohiirellä.

Lähin vertailukohta on nimenomaan aimbotti. Kaikkien pc:llä räiskintöjä pelanneiden luulisi tietävän, että hiiri on selvästi ripeämpi ja tarkempi työkalu kuin tatti. Esimerkiksi Bf3:n pc-sniputtaminen on aivan kuin toisesta pelistä. Pallohiirikin voi olla hyvin tarkka oikeissa hyppysissä ja nyyppiä voi varmasti mättää lättyyn vaikka varpailla. Kahden samantasoisen pelaajan kohdatessa, yksi hiirellä varustettuna ja toinen tatilla sohien, hiirimies voittanee lähes aina. Se on välineiden tarkkuuserosta johtuva fakta.

Olen boksilla pelatessani listojen paremmalla puoliskolla ja kärkipaikatkin tipahtelevat melko tasaisesti. En silti väitä, että saisin Halossa elintärkeän hedun edes joka toisella laukauksella. Counter-Strikessa sellainen ei todellakaan riitä edes perustasolla. Ei tarvitse kuin katsoa CS1.6-matseja ja verrata niitä MLG Haloon tai CoDiin. Konsolituohu on melkoista roiskimista, vaikka porukka tarkkaa onkin. Ampumisessa on viivettä, koska pieni hienosäätö tehdään usein liikkumalla tai odottamalla tähtäimen laskeutumista hypyn mukana.

Lainaus käyttäjältä Munkk1+

Jos aiot pelata sillä netissä, älä osta. Kukin pelaa yksinpelejä laillaan, mutta nettiräiskinnöissä tuollaiset asettavat pelaajat todella eriarvoiseen asemaan.

Ajopeleissä ratti- ja poljinsetti pistää pelaajat eriarvoiseen asemaan. Free to Play peleissä paremmat tavarat pistää pelaajat eriarvoiseen asemaan. Tappelupeleissä Arcadetikku pistää pelaajat eriarvoiseen asemaan.
-
-
-
Maailmassa on paljon epäoikeudenmukaisuutta.

IMAGE(http://assets0.ordienetworks.com/images/GifGuide/DealWithIt/tumblr_latq3iKLPs1qd1fjko1_500.gif)

Lainaus käyttäjältä Milkshake+

Ajopeleissä ratti- ja poljinsetti pistää pelaajat eriarvoiseen asemaan. Free to Play peleissä paremmat tavarat pistää pelaajat eriarvoiseen asemaan. Tappelupeleissä Arcadetikku pistää pelaajat eriarvoiseen asemaan.

Kuten sanoin, minulla on asennevamma. Tappelupeleissä tikkua osaa odottaa, koska sellainen on vakiovaruste vähänkään enemmän pelaavalle ja sama pätee autopeleihin. Konsoleilla nuo hiiriviritelmät ovat (onneksi) vielä marginaalissa. F2P sisältää oikein tehtynä vain "sidegradeja" ja voiman myyminen on aina väärä ratkaisu. En pelaa f2p-pelejä yleisen epäreiluuden takia ja niillä on muutenkin ikävä tapa pakottaa pelaamaan todella paljon, ettei tule takkiin käytetyssä ilmaisessa virtuaalikäteisessä. Jokunen hyväkin esimerkki onneksi löytyy.

Täydellisessä maailmassa kaikilla pelaajilla olisi yhtä hyvät varusteet ja puhdas taito ratkaisisi voittajan. Siihen asti Munkk1 kiittää, kuittaa ja lähtee kohti uusia tuulimyllyjä.

Itse rupean nyt keräämään boksiin tai pleikkaan rahaa.Puuttuu vielä 30 euroa,mut kyllä ne vielä jostain raapii.

Lainaus käyttäjältä AH-Studio

Itse rupean nyt keräämään boksiin tai pleikkaan rahaa.Puuttuu vielä 30 euroa,mut kyllä ne vielä jostain raapii.

Rupeat nyt keräämään rahaa ja sekunnin päästä sinulta puuttuu enää 30€? Ok.. (Sori oli pakko)

Onko Boksille mitään muita hyviä yksinoikeus-sarjoja kuin Fablet, Forzat, Alasen Heikit, Haloset, Gearssit ja Trialsit? Tai jotain yksittäisiä pelejä?

Lainaus käyttäjältä sasukeluffy

Rupeat nyt keräämään rahaa ja sekunnin päästä sinulta puuttuu enää 30€? Ok.. (Sori oli pakko)

Onko Boksille mitään muita hyviä yksinoikeus-sarjoja kuin Fablet, Forzat, Alasen Heikit, Haloset, Gearssit ja Trialsit? Tai jotain yksittäisiä pelejä?

Crackdown 1 ja 2. Suosittelen myös Condemned: Criminal Originsia ja jos siitä tykkäät niin sille on vielä jatko osa Condemned 2: Bloodshot. Muita ei itselleni tule mieleen.

Edit: Condemned on näköjään julkaistu myös Windowsille. Ja tuli vielä Lost Odyssey mieleen. Jota en ole itse pelannut mutta on ainakin Xbox360 yksinoikeus.

Lainaus käyttäjältä sasukeluffy

Tai jotain yksittäisiä pelejä?

Shadow Complex on yksi sukupolven parhaista latauspeleistä.

E: Lisäksi löytyy Splinter Cell: Conviction, jota ei ole plösöllä. Puristithan tuota vihaavat, eikä se alkuperäistä Samppaa ole, mutta hyvin viihdyttävä toimintahiippailu se on omanlaisenaan kokemuksena.

E2: Fable ja "hyvä" eivät enää muuten mahdu samaan lauseeseen minun ajatusmaailmassani. Ensimmäinen on yhä paras ja ylistetty kakkonen kärsi mielestäni liiallisesta suoraviivaisuudesta, vaikka olikin ihan viihdyttävä toimintarope. Jos aiot alkuperäisen hommata, osta se pc:lle. Kontrollit toimivat mielestäni paremmin, eikä hintakaan päätä huimaa. Täydellinen The Lost Chapters on myös ainut pc-versio, joten ei tarvitse miettiä eri paketteja. Näkyy olevan nyt Steamissa reippaalla vitosella.

Lainaus käyttäjältä sasukeluffy

Onko Boksille mitään muita hyviä yksinoikeus-sarjoja kuin Fablet, Forzat, Alasen Heikit, Haloset, Gearssit ja Trialsit? Tai jotain yksittäisiä pelejä?

Joitakin on, mutta se ei ole pääasia. Jo pelkällä ohjaimella X-loota pyyhkii lattiaa PS3:lla, ja XB-Laivi on paljon miellyttävämpi kuin Pössis-Ännä, vaikka maksaakin. AH-Studiolle suosittelen kaikkein eniten odottamaan Wii U:n hintajulkistusta, mikäli muutaman kuukauden kestää odottaa sitä konsolin hankintaa. Saattaa olla että lisäsäästöä ei hirveästi tarvita, jotta saa "Next-Gen" konsolin. Ei kannata säikähtää vaikka jotkut tulevat liputtamaan PS3:sta, vaan kannattaa tutkailla muitakin vaihtoehtoja. Blu-Rayn perusteella ei konsolia kannata ostaa, se hämää. Mutta jos ei soitinta omista vielä, ja on kunnon leffa-friikki, niin sitten asia voi olla eri. Pelaajan näkökulmasta se ei se paina mitään.. EI MITÄÄN! Tosin Wii U:kin käyttää Blu-Ray -tekniikkaa levyasemassaan, mutta se ei vain toista BR-leffoja, eikä tarvitsekaan. Nintendon konsoleilla ei ole koskaan voinut suoraan katsoa edes DVD-leffoja.

Mielestäni PS3:lla ja Xbox 360:lla on suunnilleen yhtä monta HYVÄÄ yksinoikeutta. Wiillä niitä on eniten. Ihan sama mitä höpisen, mutta OMA MIELIPITEENI on se, että täällä suomessa Sonysta ollaan turhan innostuneita, eikä sen vuoksi osata edes ajatella että kaikki ei sitä halua. Kahden laitteen omistajalle paras kombo on PC + Nintendo.

Lainaus käyttäjältä Mikanes+

Lainaus käyttäjältä sasukeluffyOnko Boksille mitään muita hyviä yksinoikeus-sarjoja kuin Fablet, Forzat, Alasen Heikit, Haloset, Gearssit ja Trialsit? Tai jotain yksittäisiä pelejä?

Joitakin on, mutta se ei ole pääasia. Jo pelkällä ohjaimella X-loota pyyhkii lattiaa PS3:lla, ja XB-Laivi on paljon miellyttävämpi kuin Pössis-Ännä, vaikka maksaakin. AH-Studiolle suosittelen kaikkein eniten odottamaan Wii U:n hintajulkistusta, mikäli muutaman kuukauden kestää odottaa sitä konsolin hankintaa. Saattaa olla että lisäsäästöä ei hirveästi tarvita, jotta saa "Next-Gen" konsolin. Ei kannata säikähtää vaikka jotkut tulevat liputtamaan PS3:sta, vaan kannattaa tutkailla muitakin vaihtoehtoja. Blu-Rayn perusteella ei konsolia kannata ostaa, se hämää. Mutta jos ei soitinta omista vielä, ja on kunnon leffa-friikki, niin sitten asia voi olla eri. Pelaajan näkökulmasta se ei se paina mitään.. EI MITÄÄN! Tosin Wii U:kin käyttää Blu-Ray -tekniikkaa levyasemassaan, mutta se ei vain toista BR-leffoja, eikä tarvitsekaan. Nintendon konsoleilla ei ole koskaan voinut suoraan katsoa edes DVD-leffoja.

Mielestäni PS3:lla ja Xbox 360:lla on suunnilleen yhtä monta HYVÄÄ yksinoikeutta. Wiillä niitä on eniten. Ihan sama mitä höpisen, mutta OMA MIELIPITEENI on se, että täällä suomessa Sonysta ollaan turhan innostuneita, eikä sen vuoksi osata edes ajatella että kaikki ei sitä halua. Kahden laitteen omistajalle paras kombo on PC + Nintendo.

Hmm. Minun mielestäni se on pääasia, jos haluan ostaa jotain yksinoikeuksia Boksille.. Taisit käsittää viestini jotenkin ilkkuvaksi, tai muuten vain väärin. Pidän siis itse XBOXista yhtä paljon kuin pleikasta, ehkä jopa hieman enemmän. Pleikalla on hieman enemmän yksinoikeuksia, mutta niiden laatu vaihtelee roimasti. Boksilla taas kaikki ovat joko hyviä tai loistavia. Ainakin tuosta omasta listastani, joista siis omistan jokaisesta sarjasta vähintään yhden osan.

Lainaus käyttäjältä Armo

Lainaus käyttäjältä sasukeluffyRupeat nyt keräämään rahaa ja sekunnin päästä sinulta puuttuu enää 30€? Ok.. (Sori oli pakko)

Onko Boksille mitään muita hyviä yksinoikeus-sarjoja kuin Fablet, Forzat, Alasen Heikit, Haloset, Gearssit ja Trialsit? Tai jotain yksittäisiä pelejä?

Crackdown 1 ja 2. Suosittelen myös Condemned: Criminal Originsia ja jos siitä tykkäät niin sille on vielä jatko osa Condemned 2: Bloodshot. Muita ei itselleni tule mieleen.

Edit: Condemned on näköjään julkaistu myös Windowsille. Ja tuli vielä Lost Odyssey mieleen. Jota en ole itse pelannut mutta on ainakin Xbox360 yksinoikeus.

Crackdownia ja Lost Odysseytä voisin kokeilla, Codemned näytti aika... Veriselle ja turhalle (youtuben kautta katsoin).
Kiitos nopeasta vastauksesta :)

Lainaus käyttäjältä Munkk1+

Lainaus käyttäjältä sasukeluffyTai jotain yksittäisiä pelejä?
Shadow Complex on yksi sukupolven parhaista latauspeleistä.

Shadow Complexista en ollutkaan kuullut :O Youtubesta kurkistin gameplayta, ja näytti tosissaan hyvälle pelille. 2D räiskinnät ovat hyvin harvinaisia, ainakin nykyään, joten sellaisen pelaaminen tuntuu varmasti virkistävälle. Ja nuo vihut näytti vähän Star Warsin scout troopereille, ainakin nopealla vilkaisulla :) Mikäli hinta on alle 800 pointsia, niin pitää tuo lähiaikoina ostaa.

Lainaus

E: Lisäksi löytyy Splinter Cell: Conviction, jota ei ole plösöllä. Puristithan tuota vihaavat, eikä se alkuperäistä Samppaa ole, mutta hyvin viihdyttävä toimintahiippailu se on omanlaisenaan kokemuksena.

Hyvä vaan jos ei ole samanlainen kuin alkuperäiset Splintterit :) Ekan ja kolmannen osan omistan PS2:selle, ja en pysty pelaamaan kumpaakaan.. En muista oliko kyseessä kontrollit vai mikä, mutta p***aa ne oli. Pitää kattella jos tosta demoa löytyy, et pääsis testaa. Ainakin Blacklisti näytti hyvälle E3:ssa.

Lainaus

E2: Fable ja "hyvä" eivät enää muuten mahdu samaan lauseeseen minun ajatusmaailmassani. Ensimmäinen on yhä paras ja ylistetty kakkonen kärsi mielestäni liiallisesta suoraviivaisuudesta, vaikka olikin ihan viihdyttävä toimintarope. Jos aiot alkuperäisen hommata, osta se pc:lle. Kontrollit toimivat mielestäni paremmin, eikä hintakaan päätä huimaa. Täydellinen The Lost Chapters on myös ainut pc-versio, joten ei tarvitse miettiä eri paketteja. Näkyy olevan nyt Steamissa reippaalla vitosella.

Itteltä löytyy toi kolmonen Xboxille, ja ainakin se on hyvä. En vielä ollut aikonut ostaa muita Fableja, mutta jos tuo kerta vain 5€ on, niin.. Katsotaan.

Kiitos vinkeistä! :)

Ai että kun kuumottais ton Xlootan osto, tosin ainoastaan Gears 3:n, Halo 4:n ja Forza 4:n takia ja tietty parien XBLA -pelien takia. Onkohan enää fiksua koko laitteen osto?

Lainaus käyttäjältä Hifisti

Onkohan enää fiksua koko laitteen osto?

Onhan se tavallaan fiksumpaa ostaa vehje nyt kuin julkaisussa. Lopullinen kirjasto on enimmäkseen tiedossa, hinta alhaalla ja RRoD lähes kokonaan taltutettu. Mikäli yksinoikeussarjojen pelit kiinnostavat, on boksi varmaankin hyvä investointi. Ei se varmasti paljoa lämmitä, jos tarkoituksena on pelata vain tuoreimmat tuotokset.

Lainaus käyttäjältä Munkk1+

Lainaus käyttäjältä HifistiOnkohan enää fiksua koko laitteen osto?
Onhan se tavallaan fiksumpaa ostaa vehje nyt kuin julkaisussa. Lopullinen kirjasto on enimmäkseen tiedossa, hinta alhaalla ja RRoD lähes kokonaan taltutettu. Mikäli yksinoikeussarjojen pelit kiinnostavat, on boksi varmaankin hyvä investointi. Ei se varmasti paljoa lämmitä, jos tarkoituksena on pelata vain tuoreimmat tuotokset.

Suosittelen lämpimästi vielä Xbox 360:n hankkimista! Kuten tuossa sanottiinkin, koneen pelikirjasto on valtava, Live on loistava palvelu, Slim on alkuperäistä paljon parempi malli ja RRoD on lähes kokonaan taltutettu. Peleistä suosittelen äärimmäisen lämpimästi juurikin Haloa ja Forzaa!

Siitä vaan konetta ostamaan, et kadu!!

Ai tänne ne pleikkari vihaajat kertyvät

Niin ja on siitä bluray asemasta hyötyä peleissä jos ei jaksa kesken pelin lähteä vaihtamaan levyä.

Lainaus käyttäjältä nikke328+

Ai tänne ne pleikkari vihaajat kertyvät

Niin ja on siitä bluray asemasta hyötyä peleissä jos ei jaksa kesken pelin lähteä vaihtamaan levyä.

Viikon tärkein viesti taitaa olla siinä, mutta röllitaidoissasi on vielä petraamista. Eihän tässä nouse edes verenpaine ;)

Anyway, Blu-Rayn todelliset edut löytyvät tässä sukupolvessa leffojen puolella, ellei lasketa kolmannen Mässyn tyyliä tehdä levynvaihtorumba. Koko konsolisota on harvinaisen lapsellinen keksintö. Kuka tykkää mistäkin ja kenellä on minkäkinlaiset (olkaatten hyvät, kielipoliisit) prioriteetit.

Lainaus käyttäjältä Hifisti

Ai että kun kuumottais ton Xlootan osto, tosin ainoastaan Gears 3:n, Halo 4:n ja Forza 4:n takia ja tietty parien XBLA -pelien takia. Onkohan enää fiksua koko laitteen osto?

Itsekkin olin aikanaan täysin sony käyttäjä, mutta sitten päätin kokeilla kaverin luona Halo 3sta ja siinä sitä sitten mentiin...
Lämpimästi suosittelen myös tuota Gears of War 3:sta, on meinaan parempi kuin aiemmat osat.
Kaverin kanssa sohvalla tai netissä pelatessa, parhautta.

Eli toisin sanoen jos tykkäät pelata jonkun kanssa niin se on loistava laite hyvien co-op peliensä vuoksi, mutta jos tykkäät vaan pelailla ylhäisessä yksinäisyydessä niin suosittelen vielä harkitsemaan.:)

Itseeni ei koskaan uponnut ne isoimmat xboxin yksinoikeudet, halo ja gears of war eivät koskaan napanneet.
Gears of war ei ehkä siksi että pelasin uncharted 1-2 ennen kuin pelasin GeOW 1-2. Mutta yleisesti kaipaan syvällisempiä hahmoja ja tarinaa. Mielestäni näiden kolmannen persoonan duck & cover-pelien (myös unchartedin) heikkous on juuri siinä että taistelu on pääasiassa sitä samaa, piiloon ja räiski.
Xboxin marketplacen pelit, parit multiplatformit (mitä nyt mass effect oli aikoinaan vain xboxilla) ovat sen sijaan viihdyttäneet hyvin. Mutta pitää myöntää, että se yksi yksinoikeus jota eniten odotin on vielä pelaamatta. Xboxilla on kesken Prey ja mass effect 2, kun ps3:lla on New vegas,mgs hd collection, ridge racer unbounded, infamous 2 ja Deus ex (ps2) kesken. Ei ole tullut sopivaa väliä aloittaa sitä.

Itselläni kävi tuuri torstai iltana betssonilla kasino pelejä pelatessa tuhat euroa kotiutin ja kävin tänään hakemassa xbox360 gamestopista (käytettynä) 250gb konsoli+ kinect+ halo3+ kinect adventures+ uusin ssx ja siihen vielä lisäksi fable 3.. 249€ makso koko setti hdmi johdon kera ja koneelle vuoden takuu päälle (tästä hämmästyin, koska eikös uudenkin koneen takuu ole vuoden?). Nyt on sitten tämän sukupolven kaikki kotikonsolit tv:n vieressä.

E: onko noi gearsit kokeilun arvoisia jos pelkkää yksinpeliä haluaa? Ja mistä on halvin ostaa live aikaa?

Gears of Warit ovat minulle juuri yksinpelin takia tärkeitä pelejä. Hiton hyvää toimintaa ja sukupolven parhaita pelejä ylipäätään ovat. Liveä saa varmaan halviten joistain ulkomailta koodeina tai sitten huuto.net myös halpa yleensä ollut ja sieltä saa koodin myös s-postiin.

Tietääks kukaan kuinka voi ottaa video kuvaa boksilta tietokoneelle? Tahtoisin saaha mun peltilanteet ja pelivideot tietokoneelle ja siitä ehkä youtubeen.

Lainaus käyttäjältä Flash

Tietääks kukaan kuinka voi ottaa video kuvaa boksilta tietokoneelle? Tahtoisin saaha mun peltilanteet ja pelivideot tietokoneelle ja siitä ehkä youtubeen.

Ostamalla erillisen videokaapparin (vaikka tälläisen). Voin melkein väittää, että muuta vaihtoehtoa ei sitten ole. Kaveri taisi mainita, että kuvakaappauksia pystyisi ottamaan sopivalla kameralla, kun se on töllöön kytketty. Hieman epäilin kylä tätä. ???

TheCpp0 (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva
Lainaus käyttäjältä Jonppe+

Kaveri taisi mainita, että kuvakaappauksia pystyisi ottamaan sopivalla kameralla, kun se on töllöön kytketty. Hieman epäilin kylä tätä. ???

Syytäkin. . . Kokeilin tätä mutta ei toiminut. Tiedä sitten onko kamerasta kiinni, mutta epäilen.

No... Sitte varmaan pitää alkaa kuvata kaikki halo videot iphonella ja siirtää siit sitte läppäril :(

On muitakin tapoja..

..juurikin se camcorderi kiinni telkkariin, DVD:lle polttaminen (vaatii tietynlaisen DVD-soittimen) ym ym.

Laittakaa vaikka YouTubeen:

"how to capture xbox 360 gameplay without capture card"

Tämä saattaa kuulostaa tyhmältä kysymykseltä, mutta onko muilla tietoa, että onko boxille saatava sellaisia ohjaimia, missä pitemmän käytön jälkeen ei anagolisauvat ala löystymään, mikä vaikuttaa esim siihen että hahmo ja tähtäin liikkuu hieman itsestään.

Nimittäin ps3:n normi ohjain ollut aktiivisesti käytössä jo 3 vuotta eikä heilu yhtään tatit itsestään.
Jos on tietoa niin laittakaa ihmeessä :D

Aika jännän kuuloinen probleema. Itse olen kyllä huomannut boksiohjainten suuren deadzonen (keskellä oleva neutraali alue, ei jousen vastusta tai inputtia), mutta 2,5 vuotta kovassa käytössä (1500h?) ollut kapula pelittää muuten varsin mallikkaasti. Pitänee kokeilla, onko siinäkin jotain oireita. Voi toki olla, että omaan bundleen osui joku superohjain, jota ei saa käyttämällä rikki...

Minulla on tullut tälläinen ongelma että Xboxini ei suostu mennä nettiin mitenkään olen ollut monilla kavereillani joilla on xbox mutta se ei vaan löydä netti yhteyttä joten onko kenelläkään ollut samaa ongelmaa voiko sen korjata helposti kotona vain pitäisikö lähettää Saksaan ja jos niin minne pitäisi se lähettää Xboxin ostin sen noin 1.5 vuotta sitten joten siinä on viellä takuuta jäljellä. Ja VPDstä ostin

P.S unohdin mainita että Versio on 256gb Slim

Mistähän johtuu että Xbox 360:lla pelatessa tuntuu olevan kaikkien pelien grafiikoissa huomattavaa sahalaitaisuutta/suttuisuutta? Varsinkin varjot ja pelin kaikenlaiset reunukset (rappuset, oven/ikkunan karmit jne.) tuntuvat menevät kaikenaikaa aikamoiseksi mössöksi. Televisiona toimii tämmöinen ja itse boxi on HDMI kaapelilla kiinni. Onko turhan "karvalakki" televisio vai mistä moinen voisi johtua?

Lainaus käyttäjältä TerminatorJesse

Mistähän johtuu että Xbox 360:lla pelatessa tuntuu olevan kaikkien pelien grafiikoissa huomattavaa sahalaitaisuutta/suttuisuutta?

Kuinka läheltä pelaat? Alle metristä näkyy varmasti sahalaitoja, kun resoluutio on tunnetusti 720p tai alle. Jos matkaa on enemmän, niin tarkista vielä ulostuloasetukset boksista, että on varmasti 720p tai 1080p.