Elokuvat / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus

Niin samat hahmothan niissä kummassakin on ja tarina jatkuu edellisestä mutta melko heikosti. The House of a 1000 Corpses on hyvä leffa mutta välillä turhan ylilyövä jopa huonolla tavalla. Elokuvassa kun on vähän sieltä ja täältä vaikutteita ja sen takia siitä tuli semmoinen sekamelska taas kun jatko-osassa on tarkka ja hyvin harkittu kokonaisuus + aivan mahtavat musat. Kumpikin leffa on 2000-luvun parhaimmistoa.

Lainaus käyttäjältä partajeesus

Loistavia trefii leffoja siis :D

Todellakin, The Devil's Rejectsiä olen kerran sellaisena käyttänyt ja tuntu tykkäävän. Kyseisestä leffasta tykkää pakolla jos kauhu maistuu.

Juuri tulin katsomasta Prometheusta ja kyllä tykkäsin. Tämä leffa on ainoa mitä olen nähnyt 3d:nä, jota voi suositella katsottavaksi 3d:nä. Komeinta sci-fiä sitten no varmaan Blade Runnerin, jos sci-fi kiinnostaa niin ehdottomasti kannattaa käydä katsomassa ja vieläpä 3d:nä.

Itsekin kävin tsekkaamassa Prometheuksen, tosin 2D:nä koska 3D aiheuttaa päänsärkyä. Itse diggasin siitä vaikka kyllä siitä löytyi vikojakin. Ehkä isoin negatiivinen asia leffassa oli se, että se loi monia uusia kysymyksiä, muttei vastannut puoliinkaan niistä. Myös hahmot olivat melko unohdettavia, varsinkin se kusipää Dr. Holloway. Niin klisee hahmo.

Oli siinä toki paljon hyvääkin, kuten efektit jotka olivat aivan loistavia ja tarina joka oli muuten todella hyvä, mutta se ainakin omasta mielestäni kerrottiin vähän sekavasti. Prometheus oli myös juuri sopivan pituinen leffa.

Ääh, olen huono kirjoittamaan siitä minkäänlaista 'arviota', mutta kuten snowtooper sanoikin, jos pidät sci-fistä, voin suositella tätä ilomielin.

Tänään kävin katsomassa Prometheuksen 3D:nä. Elokuva oli kyllä parhainta scifiä miesmuistiin ja varsinkin 3D:nä elokuva pääsee oikeuksiinsa! Tarinasta pidin paljon ja kyllä elokuvassa oli muutamia jännittäviä kohtia. Elokuvaa suosittelen niille jotka ovat ainakin nähneet ensimmäisen Alienin, koska tässä on todella paljon viittauksia siihen, ja jotkin asia ei välttämättä heti selity ja jäävät epäselviksi. Kaikinpuolin todella hyvä scifi pläjäys ja varmasti kaikille Alien ja scifi elokuvista pitäville nannaa (niinkuin minulle :D).
Tähtiä elokuvalle: 4,5/5

Disneyn uudesta elokuvasta, Wreck-It Ralphista, tuli vihdoinkin traileri. Näyttää kyllä hienolta ja innolla odottelen elokuvaa. Onkohan Disney joutunut maksamaan paljonkin peliyhtiöille, jotta saisivat käyttää kaikkia noita hahmoja (M. Bison, Pacman, Bowser jne.) vai ovatkohan ihan suostuneet tekemään yhteistyötä? Anyways, jännää.

Lainaus käyttäjältä Dynamithix

Disneyn uudesta elokuvasta, Wreck-It Ralphista, tuli vihdoinkin traileri. Näyttää kyllä hienolta ja innolla odottelen elokuvaa. Onkohan Disney joutunut maksamaan paljonkin peliyhtiöille, jotta saisivat käyttää kaikkia noita hahmoja (M. Bison, Pacman, Bowser jne.) vai ovatkohan ihan suostuneet tekemään yhteistyötä? Anyways, jännää.

Mitä helkkaria?!? Mennyt tämä leffa kokonaan ohi! Aivan uskomattoman näköinen, mitään muuta Disneyltä odotakkaan. Menee kyllä Braven, Hobitin ja uuden Batmanin kanssa odotuslistan kärkeen. Eii mitää pilipali pelihahmoja tuolla mukana. Kovia nimiä niin sanoakseni.

Innolla odotan.

Itsekkin tuli nyt käytyä Prometheus tsekkaaamassa, ja kyllä tykkäsin. Kuten edellisellä sivulla sanottiinkin, niin ei tämä mikään täydellinen ollut, mutta ihan katseltava. Miinuksena sanoisin, pari niin ennalta-arvattavaa säikkykohtaa, että huhhuh.

Hahmoista täytyy kyllä kehua naispääosan esittäjää, joka veti mielestäni todella kovan suorituksen. Muuten Dynamithixin kanssa itseasiassa hyvinkin samoilla linjoilla.

Minkä takia jengi suosittelee 3D:nä katsomaan? Ei ollut oikeastaan yhtään kohtaa missä tätä oltaisiin kunnolla käytetty.

3,5/5

Jatko-osaa odotellessa...

Lainaus käyttäjältä janneus

Minkä takia jengi suosittelee 3D:nä katsomaan? Ei ollut oikeastaan yhtään kohtaa missä tätä oltaisiin kunnolla käytetty.

Tässä on syy modernin elokuvan uudelle ongelmalle: 3D:tä ei pidä "käyttää" elokuvissa. Tuloksena on Avatarin kaltainen sekamelska, jossa on kohtauksia vain 3D:tä varten. Ne hyppivät silmille perinteisessä katselussa. Ihanteellisesti 3D on vain mauste elokuvassa, eikä elokuvaa todellakaan pidä tehdä se mielessä. En ole ainuttakaan leffaa laseilla katsonut, mutta parantunut syvyysvaikutelma on varmasti aivan riittävä hyöty. Naamalle lentävä tavara alkaisi varmasti ärsyttää samalla tavalla kuin kaappikauhu.

^^ Sanotaanko vaikka että itseä ei olisi haitannut, vaikka vähän enemmän kamaa olisi silmille hyppinyt. :)

Prometheuksen 3D oli kylläkin hyvä mainitsemanasi lisämausteena, ettei itselle tullut edes pää kipeäksi, niinkuin yleensä tulee kun 3D leffoja katson.

Django Unchainedista tuli eilen traileri ja kovana Quentin Tarantino fanina odotan tuota elokuvaa todella paljon nousi jopa Batmanin yli odotuslistalla. Toivottavasti olisi yhtä hyvä kuin Death Proof joka on edelleen yksi lempielokuvistani.

Shutter Island tuli Neloselta juuri äskettäin ja olen aivan sairaan onnellinen, että katsoin sen. DiCaprio tekee helvetin kovan roolisuorituksen, samoin Mark Ruffalo, eikä Scorsesen ohjauksesta voi todellakaan sanoa pahaa sanaa. Leffassa on koko ajan päällä helvetin kova tunnelma, johtuen osittain siitä, että vankimielisairaala on luonnostaan "kuumoittava" paikka. Tunnelma käytetään myös hyvin hyödyksi. Juoni vei kuitenkin elokuvan niin korkealle, että oksat pois.

[spoiler]Koko ajanhan on selvää, että kaikki muumit eivät nuku nyt oikeassa talossa. Itse epäilin koko ajan, että saari olis tosiaan jonkilainen astetta sairaampi laitos, mutta en missään välissä uskonut, että paikka olisikin vain tavallinen sairaala ja että DiCapriolla heittäisikin isopyörä. Hienosti pidettiin kuitenkin mutkikas juoni elokuvan aikana kasassa.[/spoiler]

Ehdottomasti ****/*****. Katsokaa, jos ette ole jo katsoneet. Uskomattoman kova trilleri.

Nyt kaikki boardilaiset, niin miehet kuin naisetkin kertomaan, että mikä elokuva on saanut/saa kyyneleen poskelle joko ilosta, surusta tai liikutuksesta. Voisin itse nyt aloittaa. Unohtakaa leijonakuningas, Titanic ja Marley & Minä, se elokuva joka sai minutkin vuodattamaan pari surun kyyneltä oli 50/50 eli elokuva joka on mustalla huumorilla varustettu komedia joka kertoo syöpäpotilaasta ja hänen elämästään. Kohtaus joka sai minut liikuttumaan oli se kun päähenkilö hyvästelee perheensä sekä ystävänsä mahdollisesti viimeistä kertaa ennen leikkaustaan.

Siinä oli minun "nyyhkyleffani" sitten vain muutkin mukaan tarinointiin!

Tämä on helppo. requiem for a dream (unelmien sielunmessu)
Jollei loppu saa edes pikkasen silmiä kostumaan (meitsihän itki kuin pikku tyttö) niin jo on kumma. Todella masentava leffa joka pitäisi esittää koulussa huumevalistus tunnilla sen turhan diibadaaban sijasta. Säväyttää varmasti 100 kertaa enemmän. Yksi parhaita leffoja jonka olen nähnyt.

edit: tämä ei ole leffa, mutta laitetaan silti.
Metal gear solid 3:n loppu saa itkemään joka kerta ja tuo on tullut nähtyä jo ainakin kuusi kertaa. Siinä on sitä jotain.

Lainaus käyttäjältä LordBarkus+

Nyt kaikki boardilaiset, niin miehet kuin naisetkin kertomaan, että mikä elokuva on saanut/saa kyyneleen poskelle joko ilosta, surusta tai liikutuksesta. Voisin itse nyt aloittaa. Unohtakaa leijonakuningas, Titanic ja Marley & Minä, se elokuva joka sai minutkin vuodattamaan pari surun kyyneltä oli 50/50 eli elokuva joka on mustalla huumorilla varustettu komedia joka kertoo syöpäpotilaasta ja hänen elämästään. Kohtaus joka sai muistelemaan sitä hetkeä jolloin sain tietää läheiseni kuolleen syöpään, oli se kun päähenkilö hyvästelee perheensä sekä ystävänsä mahdollisesti viimeistä kertaa ennen leikkaustaan.

Siinä oli minun "nyyhkyleffani" sitten vain muutkin mukaan tarinointiin!

Will Smithin Yhdeksän Elämää tms. oli todella koskettava. Tässähän hän luovuttaa yhdeksälle sairaalle omat elimensä. En osaa tarkemmin selittää, mutta kyllä sitä minäkin nyyhkähdin sen aikana.

Lainaus käyttäjältä LordBarkus+

Nyt kaikki boardilaiset, niin miehet kuin naisetkin kertomaan, että mikä elokuva on saanut/saa kyyneleen poskelle joko ilosta, surusta tai liikutuksesta.

Hmm, no sen verran kivikasvo olen että mikään elokuva ei ole saanut kyyneliä tulemaan, mutta suun väpättämään on saanut. Kyseinen leffa on 2:37, jossa kuvataan 6 nuoren normaalia koulupäivää, paitsi yksi heistä ei jaksa enää elää, ja viiltää ranteensa auki koulun vessassa. Henkilö, joka tuon tekee, tuli itselleni aivan puskista. Ja ne syyt miksi hän sen teki, olivat niin olemattomat, että kohtaus oli vaan niin kamalan surullista ja kauheaa katsottavaa. Loistava elokuva kaikinpuolin, se on kuvattu niin erikoisella tavalla, enkä tiedäkkään kuin yhden samalla tavalla kuvatun elokuvan, joka sekin kyllä todella surullinen on. Elephant siis kyseessä.

E: Niinjoo, ja Serbian Film on kanssa toinen elokuva, joka aiheutti melkeinpä itkukohtauksen. Tässäkin kumminkin se jäi siihen suun väpätykseksi. Elokuvan loppukohtaus kyseessä. Todella sairas kohtaus, mutta niin kovin surullinen. Tämä kyllä voittaa 2:37:n mennentullen. Jos jotain nyt alkoi kiinnostamaan mistä on kyse, mieti kumminkin uudelleen haluatko katsoa tuon leffan. Ainakin omalla mittapuulla melko sick leffa, jonka materiaali ei ole kaunista katsottavaa. Ainakin tunteita herättävää.

Tosi mies ei itke koskaan. Silti, aina silloin tällöin, vastaan tulee elokuvia, jotka ihan oikeasti liikuttavat. Ainakin, jos yksin katselee, niin ei tarvitse hävetä.

Toy Story 3:n mainittiinkin jo ja Pixarilta voisi tietenkin mainita ainakin Up:n. Todella koskettavia leffoja, etenkin Up. Leijonakuningas on myös tätä itkuluokkaa, mutta lähinnä koska se on niin kaunis tarinaltaan ja visuaalisuudeltaan. Se yksi tietty kohtaus on toki myös traumatisoinut lapsia jo vuosia.

Pahin noista Disneyn leffoista on kyllä ehdottomasti Topi ja Tessu. Elokuvan alku on niin järkyttävän surullinen, että ei sitä uskalla aikuinen mies katsella. Silmät kostuvat pelkästä ajatuksesta. Hui kamala...
Suomalaisista leffoista tulee heti mieleen Postia Pappi Jaakobille. Loistavat näyttelijät tuovat tarinan todella henkiin, eivätkä katsojan silmät pysy kuivina.

Liikuttavia leffoja? Juuri nyt saan kaivettua vain pari enemmän tai vähemmän selvää tapausta, mutta vuosien varrella ovat silmät kostuneet useammankin leffan äärellä.

Kill Bill vol.1 ja 2
Alkupuoliskon lopetuksen aiheuttamaa silmien kostumista en osaa selittää mitenkään järkevästi, mutta koko teoksen viimeinen vartti on todella voimakasta tavaraa. Taitaa olla ainoa leffa, joka jälkeen on vierähtänyt ihan rehellinen kyynel tai kaksi.

Sitten taivutellaan sääntöjä hellästi ja mainitaan Hopeanuolen täkäläinen kakkaleikkaus. Lopussa tapahtuu eräs näennäisen järjetön kuolema roskitetun tappelun takia, eikä Munkk1 10v oikein ymmärtänyt tätä. Itku olisi varmasti tullut muutenkin, mutta tapahtuman selittämättömyys voimisti reaktiota. En muista pillittäneeni yhtä vuolaasti minkään viihdetuotteen äärellä. Jopa taannoinen Katawa Shoujona tunnettu ja minulla todelliseksi weepfestiksi muodostunut VN jää kakkoseksi.

Lainaus käyttäjältä Muksu+

Pahin noista Disneyn leffoista on kyllä ehdottomasti Topi ja Tessu. Elokuvan alku on niin järkyttävän surullinen, että ei sitä uskalla aikuinen mies katsella. Silmät kostuvat pelkästä ajatuksesta. Hui kamala...

Tämä on niin totta. Aivan pienennä noin 4 vuotiaana oli sillain vähän surullinen kohta kun tämä kettu viedään metsään pois omistajaltaan. Varsinkin näin kun vanhempana elokuvaa on muistojen kunniaksi katsonut niin ei vain voi olla itkemättä :(

Lainaus käyttäjältä LordBarkus+

Nyt kaikki boardilaiset, niin miehet kuin naisetkin kertomaan, että mikä elokuva on saanut/saa kyyneleen poskelle joko ilosta, surusta tai liikutuksesta.

Of Mice and Men. Loistava elokuva, mutta äärimmäisen surullinen.
The Green Mile ...

Lainaus käyttäjältä Valtteri Hyttinen+

Lainaus käyttäjältä LordBarkus+Nyt kaikki boardilaiset, niin miehet kuin naisetkin kertomaan, että mikä elokuva on saanut/saa kyyneleen poskelle joko ilosta, surusta tai liikutuksesta.

Of Mice and Men. Loistava elokuva, mutta äärimmäisen surullinen.
The Green Mile ...

Ensimmäistä en ole nähnyt, mutta Vihreän Mailin olen katsonut useammankin kerran ja kyllä se tähän keskusteluun sopii. Todella hienoja roolisuorituksia ja muutama aivan järkyttävän itkettävä kohtaus. Hieno elokuva, katsokaa.

Project x tuli just katsottua ja kyllä iski kovaa. Trailerit ei pahemmin iskeneet, mutta kokonaisuus sitten oli todella iso ylläri. Yksi parhaita leffoja joka on tänä vuonna tullut katsottua.

Oh hell yeah! DREDD Trailer! Kovalta menolta näyttää! Näyttää paljon paremmalta, kuin syltin versio. Kypärää ei oteta pois!
Juonesta tuli pikkusen The Raid Redemption leffa mieleen.

Lainaus käyttäjältä partajeesus

Project x tuli just katsottua ja kyllä iski kovaa. Trailerit ei pahemmin iskeneet, mutta kokonaisuus sitten oli todella iso ylläri. Yksi parhaita leffoja joka on tänä vuonna tullut katsottua.

Itsekkin tuon katsastin joku viikko takaperin eikä kyllä oikeen meikäläiseen iskenyt. Jotenkin tuntui punainen lanka olevan aivan hukassa ja elokuvasta ei jäänyt oikein mitään mieleen, loppu ampui aivan yli. Tuli myös katsastettua wanderlust, joka siis kertoo kahdesta arjen raiskaamasta kaupunkilaisesta jotka eksyvät hippiyhteisöön. Idea kuulosti hyvältä, mutta leffa oli todella mitäänsanomaton. Perus amerikka-lälläri leffa.

Katsoin myös ensimmäiset puoli tuntia Wrath of the Titanssista mutta koska elokuvan juoni oli luokkaa "mene tappamaan möröt!!" "SELVÄ!" niin eipä tuota kauaa jaksanut töllötellä.

Kaiken kuitenkin pelastaa maanmainio Promethus jonka kävin katsomassa ihan teatterissa 3D: nä. Tuohon 3D: hen alkaa jo tottua eikä siihe alun jälkeen kiinnittänyt paljoa huomiota, mutta olihan tuo visuaalisesti tosisiisti. Muutenkin elokuva oli mitä loistavin, iski todella lujaa.

Nyt voi ostaa tai varata liput Yön Ritarin Paluuseen, täältä.
Itse kerkesin jo ostaa 3 lippua ensi-iltaan (20.7) Ihanaa kesälomakin alkaa samana päivänä. :)
Oho! Onpas elokuvalla pituutta: 2h 43 min. The Dark Knight Rises - Exclusive Nokia Trailer Debut.

Jack Reacher kirjasta Tappaja (One Shot) tehdään elokuva!

Huhujahan tästä on kiertänyt kauan aikaa ja pääosan näyttelijäkin on ollut lähes selvä. Silti olen sitä mieltä, että Tom Cruise on aivan liian pieni ja siloposkinen Reacherin rooliin, joka on kirjoissa kuvattu kaksimetriseksi jättiläiseksi.

Cruise? On kyllä metsässä tuo "kästäys", kuten totesitkin, mutta tuon kaliiperin staran kiinnitys päärooliin kertoo astetta vakavammasta suhtautumisesta koko projektiin. Hahmo on sinänsä enemmän kuin vastine John McLanelle ja kumppaneille, joten odotan varovaisella mielenkiinnolla.

Jooh, Prometheuksen kävin viime sunnuntaina katsomassa..... leffa herätti enemmän kysymyksiä, kuin antoi vastauksia xenomorpheihin ja niiden alkuperään liittyen, eikä asioista selitetty millään tavalla, vaan vauhdilla siirryttiin kohtauksesta toiseen....kuitenkin tästä kaikesta huolimatta hyvä leffa ja toivottavasti Prometheus tosiaan huhujen perusteella olisi trilogia....mikäli jatko-osia ei tule, niin se ehdottomasti tiputtaa leffan arvosanaa, mutta olettuna trilogian avaus-osana ehdottomasti ansaitsee 3,5/5

Kesän supersankarileffoista ei kiinnosta mikään muu kuin Dark Knight Rises....Avengers nyt ei vaan koskaan kiinnostanut, ja Spider-Man reboottauskin on alusta alkaen jättänyt "meh"-fiiliksen....toisin kuin monet muut Spidey-fanit, olin varsin tyytyväinen Sam Raimin leffoihin, eikä tässä mitään toisen ohjaajan näkemystä samasta aiheesta olisi tarvittu, ainakaan näin lyhyellä aikavälillä.

^Ai, minä kun nimenomaan vihasin Prometheusta. Hahmot jäivät hyvin, hyvin ohuiksi, kysyksiin ei annettu vastausta ja uusien kysyksien tuonti vaan ärsytti entisestään. Jatko-osaa en missään nimessä toivoisi (kun eka osakin jäi hirveän keskinkertaiseksi) vaikka elokuva antoikin sen tapaisen kuvan. Ja loppuosa elokuvasta oli suoraan sanottuna jo niin överiksi vedettyä paskaa että ihan itkettää.

Melko häpäisy tuo oli omasta puolesta Alien-saagaa kohtaan. Ei nyt sentään Alien vs. Predatorin kaltaista sontaa mutta ei kaukana ollakaan. En oikeen osannut nauttia tuosta leffasta kaikkien epäkohtien ynnä muun vuoksi. Efektit eivät tee elokuvasta sen parempaa ja Ridley Scott ei ole oikeastaan tehny yhtään mitään merkittävää sitten Blade Runnerin.

TheCpp0 (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva

Avengers ja Prometheus on molemmat sellaisia leffoja mistä oon kuullut laidasta laitaan. Avengers on kuulemma äärimmäisen hyvä supersankari leffa, mutta toinen laita sanoo sen vetoavan vain fanityttöihin. Prometheus on kuulemma todella kaunis scifileffa jne. jne. ja toinen laita sanoo että se on tylsää sontaa.

Pitäisikö vain tehdä suosiolla niin että menee vain finnkinoon katsomaan molemmat.

Lainaus käyttäjältä TheCpp0+

Avengers ja Prometheus on molemmat sellaisia leffoja mistä oon kuullut laidasta laitaan. Avengers on kuulemma äärimmäisen hyvä supersankari leffa, mutta toinen laita sanoo sen vetoavan vain fanityttöihin. Prometheus on kuulemma todella kaunis scifileffa jne. jne. ja toinen laita sanoo että se on tylsää sontaa.

Pitäisikö vain tehdä suosiolla niin että menee vain finnkinoon katsomaan molemmat.

Mene ihmeessä! Avengers toimii mainiosti ns "kesäleffana" ja löytyihän elokuvasta jopa juoni josta olin yllättynyt, koska juoni oli jopa jollain tasolla kiinnostava. Oli todella mukava yllätys.

Prometheus taas oli aivan omaa luokkaansa. Täytyy sanoa, että ehkä paras näkemäni scifi aiheinen elokuva. Juoni oli loistava, erikoistehosteet ja äänet olivat mahtavat ja oli ehdottomasti paras 3D kokemus omalla kohdallani! Lisäksi oli mukava, että elokuva taustoitti vähän Alien sarjaa. Tätä elokuvaa suosittelen todella lämpimästi!

Aijai kun ei malta odottaa Yön ritarin paluuta :( Toivottavasti vain elokuva jaksaa pitää otteessaan ,kun kestoa kerran on meilkein se kolme tuntia. Avengersia voin myös suositella, yllätti positiivisesti, vaikka melko lailla kaikista Marvelin leffoista olenkin pitänyt. Voisipas repäistä ja mennä ensi-iltaan katselemaan sen Bättiksen.... : D

Kaikki sarjakuviin ja supersankareihin perustuvat elokuvat ovat mielestäni tylsiä ja yksitoikkoisia ylipitkiä pätkiä. Tuohan on siis vain minun mielipiteeni.

Tänään kävin katsomassa ensimmäisen Tom Cruisen elokuvani Rock of Agesin. Elokuvan soundtrack huumasi jo heti alussa, kun Paradise City pamahti soimaan kaiuttimista. Muutenkin soundtrack oli kohdallaan sillä artistit kuten Poison, Def Leppard ja Twisted Sisters saivat loistaa antaumuksella. Jalka alkoi vipattaa ja suu huulisynkkaamaan jokaista biisiä minkä tunninstin.
Itse elokuvan juoni oli perushuttua jossa nyt ei sen kummemmin ole kehumista. Perus rakkausstoori jossa poika ja tyttö kohtaavat ja eroavat ja kohtaavat jälleen lopussa. Tom Cruisen osa jäi jotenkin pieneen valoon, mutta hänen roolisuoritus oli mahtava. Rappiolla oleva 80-luvun rocktähti Stacee Jaxx sopi vaikka toiseksi persoonaksi. Itse Cruisen laulamat osuudet olivat ihan kultaa. Hän veti Paradise Cityn, Pour Some Sugar on Me ja monet muut hitit ihan putkeen ilman kömmähdyksiä. Jätkä voisi aloittaa uran rocktähtenä.
Juonessa ei ollut kehumista, mutta soundtrack, sivuosat ja muu loisti kultaisena. 80/100 ihan näin aikakauden vuoksi myös. Suosittelen.

Lainaus käyttäjältä GH Player+

Kaikki sarjakuviin ja supersankareihin perustuvat elokuvat ovat mielestäni tylsiä ja yksitoikkoisia ylipitkiä pätkiä. Tuohan on siis vain minun mielipiteeni.

Miksi kommenttiesi taso on niin vaihteleva? Välillä sanot jotain melkein semifiksuakin, mutta sitten toisinaan (lue: usein) saa lukea jotain lainaamani kommentin veroista huttua. Mielipiteesihän on tyhmä. Varsinkin, jos tosiaan tarkoitat kaikkia sarjakuviin ja supersankareihin perustuvia elokuvia, koska olet luultavasti nähnyt niistä vain murto-osan. Siinä sinulle lista englanninkielisiin sarjakuviin perustuvista leffoista, jotka saattavat jotkut olla aika yllättäviäkin. Kommentin älykkyys ei kasva yhtään, kertomalla vielä lopussa, että on kyse vain omasta mielipiteestä, vaan ehkä päinvastoin. Yleistykset on kyllä aina jees, mutta toivoisin, että kiinnittäisit vähän enemmän huomiota kommenttiesi laatun. Sieltä kun tulee välillä ihan hyvääkin settiä.

Katselin Steam-jorinoissa mainitsemani Indie Game: The Movien ja loistavahan se oli. En olisi uskonut, että näiden "pienten" pelien taustalla tapahtuisi niin paljon ja että kehittäjillä olisi niin paljon kiinni projektissaan. Jälkikäteen ajateltuna se on vain loogista, kun peliä tehdään rakkaudesta peleihin ja ennen kaikkea itselle. Olen vilpittömästi onnellinen, että kaikki seuratut pelit menestyivät. Nyt odottamaan sitä iOS Meat Boyta ja Blown superprojektia. Fish on myös seurannan alla ja toivottavasti seuraavan pelin kehitys tapahtuu hieman sulavammin...

Lainaus käyttäjältä Christopher_Bobo

Lainaus käyttäjältä GH Player+Kaikki sarjakuviin ja supersankareihin perustuvat elokuvat ovat mielestäni tylsiä ja yksitoikkoisia ylipitkiä pätkiä. Tuohan on siis vain minun mielipiteeni.

Miksi kommenttiesi taso on niin vaihteleva? Välillä sanot jotain melkein semifiksuakin, mutta sitten toisinaan (lue: usein) saa lukea jotain lainaamani kommentin veroista huttua. Mielipiteesihän on tyhmä. Varsinkin, jos tosiaan tarkoitat kaikkia sarjakuviin ja supersankareihin perustuvia elokuvia, koska olet luultavasti nähnyt niistä vain murto-osan. Siinä sinulle lista englanninkielisiin sarjakuviin perustuvista leffoista, jotka saattavat jotkut olla aika yllättäviäkin. Kommentin älykkyys ei kasva yhtään, kertomalla vielä lopussa, että on kyse vain omasta mielipiteestä, vaan ehkä päinvastoin. Yleistykset on kyllä aina jees, mutta toivoisin, että kiinnittäisit vähän enemmän huomiota kommenttiesi laatun. Sieltä kun tulee välillä ihan hyvääkin settiä.

No olihan siellä 300 ja The Punisher mitkä ovat viihdyttäviä pätkiä. En vain itse pidä niistä leffoista. Se on vaikeata selittää.

Kai tämä elokuviin liittyy, elikkä Sylvester Stallonen poika Sage Stallone on kuollut. Itseä hieman uutinen harmittaa, ja sen muistoksi meinaan Rocky v:n illemmalla katsoa.

Linkki uutiseen

Lainaus käyttäjältä Ton-Ton+

Nyt voi ostaa tai varata liput Yön Ritarin Paluuseen, täältä.
Itse kerkesin jo ostaa 3 lippua ensi-iltaan (20.7) Ihanaa kesälomakin alkaa samana päivänä. :)
Oho! Onpas elokuvalla pituutta: 2h 43 min. The Dark Knight Rises - Exclusive Nokia Trailer Debut.

Itekkin odotan todella paljon tuota Yön Ritarin Paluuta ja mikäs tälläisen työttömän sydäntä lämmittäisi?? No se että menin voittamaan liput kyseisen elokuvan Kutsuvieras Näytökseen ei olisi oikeestaan voinu paremmin tässä rahatilanteessa käydä. :)

Tänään kastomaan Yön Ritarin Paluu!! Uuh en malta odottaa! :) Elokuva on saanut myös hyvän vastaanoton. Suomen mediassa saanut aika vaihtelevia arvosteluja. Eipä oikein haittaa, itse en tuskin pety :)
Tuskin Yön Ritarin tasolle päästään, mutta uskoisin että aika lähellä kyllä.
Sopivasti alkaa myös 2 viikon kesäloma!!!

Batman... Helvetin kova leffa. Ylitti odotukset suuresti, vaikka juoni vähän ontui, mutta hyvää Bat-toimintaa on aina kiva nähdä!

Jos nyt pikaisesti ehtisi kertoa omia ajatuksia tuoreesta Lepakkomiehen elokuvasta.

3/5

Kiitos ja hyvää yötä.
.
.
.
No jos nyt pikaisemmin vielä jotain muutakin, eli siis miinukset: liian pitkä, huonosti rytmitetty, hiljaisemmat kohdat olivat tylsiä ja toimintakohtaukset olivat paljon parempia edellisessä elokuvassa.

Plussina mainittakoon Banen suloinen Sean Connerymainen ääni. Tykkäsin. Myös lopusta tykkäsin. Häiritsi kyllä tämä realistisempi ote Baneen...olisihan sille nyt voinut keksiä jonkun supersteroidin että olisi kaveri saanut kunnolla sitä massaa?!

The Dark Knight Rises

Mielestäni tarina piti otteessaan heti alusta lähtien. Elokuvassa ei ollut yhtään tylsää hetkeä.
Juonenkäänteet olivat huikeita mutta osan osasi helposti arvata, jos tietää yhtään batman universumia.
Juonikin oli ihan hyvä ja en osannut odottaa joitakin kohtauksia.
Näyttelijät olivat jälleen hyviä. Bane oli ahdistava hahmo ja hienosti toteutettu. Kissanainen oli ihan ok :D
Moni arvostelija oli sanonut, että elokuva jättää jonkin verran kysymyksiä auki. Itselläni ei jäänyt mikään epäselväksi.
Yön ritarin paluu ei ehkä pärjää yön ritarille, mutta silti mahtava elokuva.

Lyhyesti: Mahtava päätösosa huikealle trilogialle!
The Dark Knight Rises Ultimate Trilogy Trailer
4/5

Oli kiva nähdä Man of Steel teaseri.

E: Joka on nyt internetissä katsottavana.

Lepakkomies liisi tosiaan eilen valkokankaalla ja sain itsekkin hyvällä tuurilla lipun vielä ensi iltaan. Ensimmäisestä teaserista asti tuota odotteli kuin kuuta nousevaa ja eihän se nyt kylmäksi jättänyt. Todella hyvä elokuva.

[spoiler]Nolanin tapaan, hahmot ja näyttelijät toimivat hyvin yhteen. Bale murisee edelleen hienosti Batmanina, Oldman aiheuttaa edelleen suurta kunnioitusta, koska on vain hieno mies, eikä Anne Hathawaykaan jättänyt kylmäksi trikoissaan. Positiivisen yllätys oli kuitenkin Tom Hardyn Bane. Alusta asti pelkäsin, että miten kaveri saa hahmon toimimaan, mutta eipä siinä mitään ongelmia ollut. Hahmo kuvattiin juuri sellaisena kuin toivoin. Meastaritaktikkoa, kuka pystyy laittamaan kenet tahansa nippuun. Hienosti köhisi, kerrassaan.

Tarinakin pysyi mielestäni mielenkiintoisena koko pitkän rupeaman ajan. Monia juonenkäänteitä, enkä itse ainakaan osannut ennustaa puoliakaan. Talian esiinastuminen pudotti tosiaan leuan lattiaan. Hieno käänne, sillä se toi Banen hahmoon vielä sen "pelkästään palkkasoturi" asteen. Loppukin hoidettiin mielestäni hienosti kasaan. Brucen uusi alku ja tietenkin uusi Batman olivat hyviä vetoja.

Tähän kun vielä lisätään ne muutamat pienet jutut. Loistavat musiikit, hieno visuaalisuus etenkin kun Gotham makaa raunioina, Batmanin selän murtaminen ja Scarecrown pieni rooli olivat kaikki mahtavia hetkiä.[/spoiler]

Aika vaikea tuosta on mitään sen suurempia vikoja keksiä. Hyvä tuohon on lopettaa, mutta voisihan sieltä joskus lisääkin Batmania tulla.

4,5-5/5

Tuli kans eilen katottu Batman ja jeesus miten hieno leffa. En pitänyt mitään kohtaa elokuvassa tylsänä tai puuduttavana. Elokuvan pituus juuri sopiva. Hankala tässä arvostelua kehittää.

Muksu tiivistää hyvin elokuvaan liittyvät mietteeni.

Tänään menen katsomaan itsekin tuon uuden batmanin paimion kinoon klo 19:00

laitan jonkun arvosanan tähän sen jälkeen.

Mode-huom: Ja ihan erikseen ei tosiaan tarvitse kertoa vain, että on menossa katsomaan elokuvaa. Kannattaa tällaisissa tapauksissa kyllästää viestiä esimerkiksi kertomalla, mitä elokuvalta odottaa.

TheCpp0 (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva

Henkilökohtaisesti en ole mikään kova Batmanfani, joten saa nähdä jääkö tuo uusin katsomatta. Ei sillä etteivätkö leffat olisi toiminnantäytteisiä ja niin edelleen, en vaan yksinkertaisesti ole niin innostunut siitä kuin. . . . . . . Esimerkiksi vaikka Spiderman.

Uusin leffa houkuttaa kyllä katsomaan. Edelliset leffat olen katsonut varmaan 3 kertaa jokaisen. Ainoa vain mikä huolettaa, on nuo uudet näyttelijät leffassa; verrattuna edellisiin näyttelijöihin (viitaten eniten Tobyyn & Kirsteniin) he näyttävät ehkä liian filmitähdiltä? Tuli trailerista ensimmäisenä mieleen juuri sellainen iljettäville fanitytöille (tai miksei pojille) suunnattu leffa. Selittäen tarkemmin, tuntuu että siinä tulee olemaan liikaa fanserviceä. Edelliset pääosien näyttelijät näyttivät tavallisilta ja sopivat siksi leffaan paremmin.

Tämäkin on vain sitten minun päätelmäni mielipiteineen, kuten aina.

Cloud Atlas on mitä mainioin kirja, jossa kuusi, eri aikakauden tarinaa, nitoutuu pikkuhiljaa yhteen. Cloud Atlas on nyt myös elokuva, jonka traileri ilmestyi vastikään. Pidin kirjasta erittäin paljon, ja ehkä jopa vastoin odotuksia, pidin myös trailerista. Kirja on massiivinen, eikä tosiaankaan mikään läpihuutojuttu, jos niin voi kirjasta sanoa. Kirjan luku vaatii siis jatkuvaa ajattelua, eikä pelkkä helppo läpiluku onnistu, ainakaan omalla kohdallani. Elokuvan täytyisi olla todella pitkä, jos siinä haluttaisiin kertoa edes lähes kaikki, mitä kirjassa kerrotaan ja Imdb:n mukaan elokuva onkin lähes kolmetuntinen, sen luokittelisin jo suht pitkäksi.

Trailerin perusteella kaiken pitäisi olla kunnossa, elokuva näyttää visuaalisesti hienolta, ja näyttelijät tuntuvat osuvilta, vaikkakaan Robert Frobisher ei mielestäni vaikuta tarpeeksi ylimieliseltä. No, odotukset leffaa kohtaan ovat suuret. Voisin lukea kirjan uudelleen, ennen elokuvan ilmestymistä.

Tänään on se päivä, kun lepakkomiehen toilailut menen itse katsastamaan. Ennakko-odotukset ovat sangen vähäiset, koska en itse pitänyt Yön Ritaria mitenkään erikoisena teoksena. Pikemminkin Beginsin jälkeen ok tason jatkoa. Ritarin paluu onkin saanut vähän ristiriitaista palautetta, mutta pitää se silti käydä katsomassa sillä tänä vuonna on tullut missattua jo aivan turhan monta kovan luokan elokuvaa. Tietenkin olisi ollut hyvä katsoa Yön Ritari vielä ennen tätä, koska viime kerrasta taitaa olla jo useampi vuosi ja tapahtumat eivät ole kovin hyvässä muistissa.

Oma suhtautumiseni supersankareihin noin yleensä on hyvin hyvin alhainen, että senkin puolesta The Avengers, Spiderman ja tämä Batman eivät todellakaan ole vuoden tärkeimpiä leffoja, mutta yleissivistyksen takia voisin yhden näistä nyt mennä katsomaan.

Lainaus käyttäjältä Airus+

Tietenkin olisi ollut hyvä katsoa Yön Ritari vielä ennen tätä, koska viime kerrasta taitaa olla jo useampi vuosi ja tapahtumat eivät ole kovin hyvässä muistissa.

Eipä ole tarvetta. Ledgerin kohtalo taisi aika hyvin varmistaa, ettei Dark Knightilla ole elokuvana lopulta niin hirveän kummoista roolia trilogian päätöksen kannalta.

Juurikin myös monet yksityiskohdat käsikirjoituksessa ovat ne asiat, mitkä minusta Risesissa menivät eniten mönkään. Perhanan viihdyttävähän teos oli kokonaisuutena - varsinkin teatterissa katsottuna - mutta kyllä siellä meno silti myös vähän töksähteli paikoin. En jaksa uskoa, että jaksaisin leffaa ihan heti uudelleen katsoa.

Itse katsoin tuossa yhtenä päivänä kavereitten kanssa Stephen Kingin IT:in. Tuli nimittäin 22:00 puhelu tuukko meille kattoon leffaa no minähän menin. Ja siinä perseiltiin ja pelattiin jonkun aikaa kello 3:een saakka sitte alettiin kattoo leffaa. Sitten kkun oltiin katottu elokuvaa puoleen väliin niin pidettiin pieni tauko. Oli nimittäin alkanut jo väsyms iskeä niin keitettiin teetä ja kahvia. Ja tajuttiin, että elokuva tulee kestämään johonkin kuuteen sakka. :D
Sitten elokuvasta ihan hyvää, mutta vähän turhan ennalta-arvattavaa kauhua on luvassa jos et ole vielä katsonut. + Loppu on täyttä ripulia.. Minusta muuten tuntuu että elokuvan "pahis" Pennywise olisi hieman ripattu Jokerista, mutta hyvin ripattu kuitenkin.

Parin viikon aikana on tullut katseltua Yön Ritari -trilogia, täysin loogisessa järjestyksessä (2 -> 3 -> 1). Tänään tuli "päätös", kun katselin aamulla Gigantista hakemani Batman Beginsin. Omasta mielestä paras näistä leffoista oli uusin, Yön Ritarin Paluu, josta pidin vähän enemmän kuin Yön Ritarista. Begins oli omasta mielestäni selkeästi heikoin tekele, tosin loistava sekin :D Discshopista voisi laittaa tilaukseen vanhempia Bättis-leffoja, vaikka ne laadultaan "vähän" jäävätkin uusille. Voihan mikä Batman-hype päällä... :D