Musiikkia kun pelaat? / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Musiikkia kun pelaat?

Hellöy!
Tervetuloa aiheeseen "Musiikkia kun pelaat."
Idea olisi että kertoisitte minkälaista ja mitä musiikkia kuuntelet!
Ei ole väliä mitä peli meneillää, mutta musiikkia mitä pelaat, eikä mitä randomeita MP3 otettuja, kiitos.
--
Itse pelailen suurin osa Strategia/Räiskintä pelejä,
Itse kelailen semmosta Rock ja Hevi on semmosta hyvä KOVAA musiikkia tommosiin peleihin on sopivaa.

Music:
P!nk - Funhouse
Pendulum 'Watercolour'
Pendulum 'Witchcraft'
XV ft Patrick Stump - The Last Hero
Hollywood Undead - Undead
SKRILLEX - Kill EVERYBODY
SKRILLEX - Scary Monsters And Nice Sprites
Tim Berg - 'Seek Bromance'

Tämmöstä settii tulee yleensä kuuneltua kun pelailen.
Lista alkaa mennä tylsäksi sen takia tein tämän ja ois hyvä lisätä muita hyviä biisejä tuohon listaan, myös tämmöistä aihetta ei löytynyt.
Musiikkihan se ownauksen tekee! tai jtn :D

Thanks for taking your time to read this.

Yksinpelejä pelatessa en yleensä kuuntele musiikkia mutta nettipelejä pelaillessa melkein aina. Tullu tässä viime viikkoina aktivoitua Halo: Reachin puolella ja sitä pelatessa aina soi jotain taustalla. Suosikiksi on jotenkin osottautunut Manowar/Manilla Road, lisää vaan eeppisyyttä niin perkeleesti ihan sama mitä peliä pelaa. Mutta monesti saatan ihan vaan randomilla pistää playlistiltä tulemaan mitä sattuu. Räiskintöjä pelatessa jonkinlainen metalli on se juttu itelle.

Monenlaiset podcastit ovat myös meikällä suosiossa nettipelejä/RTS-pelejä pelaillessa. Sitä yllättävän hyvin voi keskittyä kumpaankin asiaan samalla ja jos podcasti on peleihin liittyvä niin mikäs parempaa kuin ammuskellessa kuunnella tyyppien jorinaa.

Aina silloin tällöin kuuntelen musiikkia samalla kun pelaan. Kesällä aina öisin kun pelailin Bluria niin kuuntelin samalla Chemical Brothersia, sopi peliin hyvin.

YouTubesta en kuuntele musiikkia paljonkaan pelien aikana, koska on vaarana että kone sammuttaa itse itsensä. Niin on huono ja heikentynyt tämäki kone lol.
Mutta usein kun pelailen Nazi Zombiesia kaveriporukalla, taustalla jonki sortin metalli soi. Luo jonkilaista tunnelmaa kaiketi.
Myös Minecraftia pelaillessa musiikki soi lähes aina, koska sen pelin ääni/musiikki ei ole mitään parasta mahdollista.

Itelläni soi bf3 pelatessa joko
the doors-morrison's hotel
metallica- st.anger

yksinpelissä en kuuntele musiikkia

Aikalailla samaa mitä muutenkin kuuntelen, eli sama soittolista on niin pelatessa kuin myös muita juttuja tehtäessä. FF-peleissä lähes aina pelien musiikit vie voiton :).
Joskus muistaakseni Bluria pelatessa, Slipknotin Iowa (albumi) toimi todella hyvin.

Nice :)
Se on totta et se metalli tekee jotakin ainutlaatuista siihen räiskintä peleihin :D
Lisää musiikkia vain, muistakaa pistää myös se biisin/bändin nimi!

E: Ites kyl kuuntelen musiikia yksin peleissä myös, suurin osilta riippuu mikä peli.
Yksinpeleissä musiikkia on tullut kuuneltuu MW3 - Singleplayer ja Minecraft ku on tullut vähävälein taas pelattua.

Itsellä pelatessa soi aina A7X, Trivium tai Metallica. Joskus myös joku muu bändi. Välillä musiikki tosin häiritsee pelaamista joten en läheskään aina sitä kuuntele.

Lainaus käyttäjältä Nilwx

Rock ja Hevi
P!nk - Funhouse
Pendulum 'Watercolour'
Pendulum 'Witchcraft'
XV ft Patrick Stump - The Last Hero
Hollywood Undead - Undead
SKRILLEX - Kill EVERYBODY
SKRILLEX - Scary Monsters And Nice Sprites
Tim Berg - 'Seek

Todella raskasta indeed... Mutta mitä omaan listaukseeni tulee sisältyy siihen seuraavat bändit/artistit:

Lainaus käyttäjältä GH Player+

Todella raskasta indeed...

Pah, Puolet omasta soittolistasta, mihin olen jaksanut tyytyä.
Hmps, mistä tuo tuohon "Rock ja hevi" tuli oikein?

Musaa en nykyään kuuntele pelatessa muutoin kuin pidemmissä Football Manager-sessioissa sekä BF3:n nettipeliä hakatessa. Ensiksi mainitussa ei ole niinkään väliä mitä sieltä ämyreistä pauhaa joten silloin mennään täysin shufflen ehdoilla mutta jälkimmäisen kanssa ei mitään kovin koukuttavaa voi kuunnella jotta keskittyminen ei herpaantuisi. Uskokaa tai älkää mutta BF3:n taustalla itselläni soi yleensä Enya, Bon Iver, Magenta Skycode ynnä muu "terapiamusa".

En ole varma vaikuttaako se paljoa mutta aina kun alkaa codia netissä vääntämään ja laittaa AC/DC:n soimaan niin johan alkaa sujumaan. Etenkin BALLBREAKER albumi on kovaa kamaa.

Musiikkia tulee lähinnä kuunneltua samalla kun pelaa ajopelejä ja silloin yleensä tulee pistettyä soimaan The Prodigya, Chemical Brothersia, Pretty Lightsia, Daiki Kashoa ja joskus jopa pari biisiä Skrillexiltä tai Pendulumilta. Tosin "harmiksi" ajopeleissä on viime aikoina ollut sen verran hyvät biisilistat ettei tarvetta musiikin kuuntelulle oikeastaan ole ollut. Muissa peleissä sitten tuleekin kuunneltua pelin omia musiikkeja ja ääniä ja moninpeleissäkin pitää turhan usein keskittyä ympärillä kuuluviin ääniin että pysyy elossa jolloin musiikki aiheuttaisi lähinnä ongelmia. Ainoa poikkeus oli sitten Red Dead Redemption, jossa metsästys/keräilytehtäviä suorittaessa pistin soimaan Jose Gonzalezin Far Awayta ja The Prodigyn Wild Westia, jotka sopivatkin peliin varsin mainiosti.

Mä vältän musiikin kuuntelua pelatessa, tai sitten kuuntelen jotain missä ei huomioi lyriikoita esimerkiksi ollenkaan. Muuten ei voi keskittyä kunnolla kun alkaa joko kuuntelu tai vaihtoehtoisesti hoilaaminen, jota muuten ei kestä kukaan.
Instrumentaalikamoja aika usein tulee kuunneltua, öisin varsinkin.

AC/DC on aika kelpaava tuohon Codi tausta musaks :D
Ellei mene peli vitutuks.

Itselläni oli ongelmia God of Warien "take no hit" challengeissa, näissä auttoi Meshuggah ja Stam1na, "Viisi laukausta päähän" soimaan ja pääsin challengen heti läpi, aggression voimalla! BF3 nettipeliä hakatessa mikäli menee hyvin -> sankariheviä, mikäli huonosti -> Jotakin aggressiivista karjuntaa. Toimii.

E: Hevisaurus+MK3A1+Frag ammo= ultimate overkill.

The Berzerker on oivaa tavaraa kun pelaa jotakin perinteiseimpää online-räiskintää (sellaista jossa ei niinkään tarvitse malttia ja strategiointia vaan enemmänkin reaktiokykyä jne.... Kuten Unreal tournamentit, quake arena jne.)
Ja tästä oikeastaan tulee Nickinikin, huomasin pelaavani hyvin The Berzerkerin tahtiin kun pelailin laidasta laitaan nettiräiskintöjä ja se nosti adrenaliinin sopivalle tasolle... Siihen päälle kofeiinia.

Harvassa on pelit, joiden aikana tulee kuunneltua musaa. Black opsin aikana kuuntelen musaa / pelaajacastia. Kun peliä on +200h takana, niin herää nk. 'omat taskut'-efekti henkiin ja blästäys onnistuu jopa paremmin musien kanssa radaria välillä vilkuillen. Musavalinta hyppelee laidasta laitaan. Tänään dubsteppiä, huomenna taas on pakko luuppaa progea tai jotain ihan muuta. Podcastit toimii kans. Black ops on aika kaukana siitä audioloistosta, mihin osa peleistä taipuu. Tästä syystä se onkin ainut peli itelle tässä lokerossa. No joo, joskus aikoinani muistan kuunnelleeni musaa, kun suoritin GTA IV:n sivutehtäviä. Muuten kyllä peliääniä tulee suosittua.

Battlefieldiä pelatessa tulee kuunneltua radiosta kanavia Radio Rock tai Radio Jyväskylää, eli rokki/metalli painotteista musiikkia tulee kuunneltua sillon kun en mikkiin höpise. Ei ole mitään yksittäistä biisiä tai bändiä pelaamiseen.

Grits - My Life Be Like
Wanha, mut tuli vaa mieleen ja kuulostaa vieläkin mukavalt.
Sopii ihan tohon Forza 4:sen pelailuun :D

Hei! Löytyiskö kellään hyvii Remix tai DJ Biisejä/nimejä? Vähä niinkuin Techno tai jotain semmost, yms?

http://www.mikseri.net/artists/grimsoul.18080.php
http://www.mikseri.net/artists/speci.17146.php
Inspiroivaa ja kehittävää jos kiinnostaa luominen.

http://www.youtube.com/watch?v=req-oDf2ZRc
ACCEPT

http://www.youtube.com/watch?v=doDBApOv2oM&feature=related
Fight Like A Brave

Harvoin kuuntelen musiikkia pelin aikana, sillä suurin osa peleistäni on jotain tarinavetoisia yksinpelejä. Poikkeuksena toimivat Burnoutit, joiden aikana kuuntelen oikeastaan aina musiikkia. Skate 3:a on tullut myös mätettyä paljon taustamusiikin kera, mutta useammin laitan jonkin podcastin soimaan ja pelaan pari tuntia.

Musiikkina toimii mikä vain Spotifyn soittolistalta sattuu pyörimään. Yleensä kuitenkin kohtuu nopeatempoista rokkia tai metallia.

Riippuu pelistä. Esim. jos pelaan NHL:ää kuuntelen varmasti musiikkia, mutta jossain Uncharted tyylisessä pelissä en missään tapauksessa. Sehän olisi sama kun kuuntelisi musiikkia samalla kun katsoo elokuvaa.

Lainaus käyttäjältä Survo+

Riippuu pelistä. Esim. jos pelaan NHL:ää kuuntelen varmasti musiikkia, mutta jossain Uncharted tyylisessä pelissä en missään tapauksessa. Sehän olisi sama kun kuuntelisi musiikkia samalla kun katsoo elokuvaa.

Tämä totta. Vähäkin jotain juonellista yrittää pelata niin ei vaan toimi.
Siinä tapauksessa tosin ymmärrän jos on pelannut monasti jo läpi ja osaa vuorosanat ja tehtävät ulkoa eikä niitä välivideoita jaksa katsoa niin silloin siin on ihan sama mitä teurastusmusiikkia soi taustalla.

Yleensä vain ajopelejä pelatessa. Poikkeuksena on PC:llä FPS peleissä nuo modit tai niistä julkaistut myyntiversiot esim. Counter-Strike Source leppoisessa porukassa tai Boteilla. Lisäksi joihinkin peleihin modataan/Lisätään itse musiikkia mukaan Sims2, GTA ja Fallout 3:ssa on oma radiokanava (Joka mättää Within temptationia, Dead Angelia, Shakiraa, AC/DC jne..).

Pelatessa kuuntelen musiikkia kun en pelaa singleplayereita, eli enimmäkseen nettimatsien ohella. Yleensä räiskintäpelejä pelatessa agressiivisempi musiikki pitää fiilistä yllä, mutta kyllä pelatessa kuuntelen musiikkia myös ihan laidasta laitaan. :D Aika usein kuuntelen levyjä joita en ole ennen kuullut samalla kun pelaan

Bäfäytellessä ja TF:ää pelatessa tulee kulutettua urakalla Deadmau5 soittolistaani. Yksinpelejä pelatessa en ikinä kuuntele musiikkia enkä silloin kun pelaan kavereiden kanssa voicechatilla.

En ole kai ikinä kuunnellut musiikkia kun pelaan mutta kun olen nyt Trials Evolutionia pelaillut niin sen kanssa olisi kyllä hyvä kuunnella jotain, on siinä meinaan sen verran paska soundtrack.

Riippuu hyvinkin paljon mitä pelaa. Juurikin jossain perus nettipelimätössä nyt voikin soida musat taustalla, samoin myös urheilupeleissä. Mutta jos kyseessä on ihan kunnon campaign jossain pelissä, niin silloin haluan täyden keskittymisen pelin maailmaan. Olisi suorastaan vääryys pelata jotain Deus Ex Human Revolutionia toisen musiikin kanssa, kun pelin score on jo itsessään täyttä voittoa.

Itse en kuuntele musiikkia pelatessa (tarkoitan taustamusiikkia), en missään pelissä. Ainoa "melkein poikkeus" on Ridge Racer Unbounded, jossa pistän joka kerta pelin soundtrackilta soimaan ne kaksi Skrillexin biisiä jota sieltä löytyy. Ainoat hyvät Skrillexit joita oon kuullut ja ne kuulostaa pelatessa paljon kivemmalle kuin muuten kuunneltuina. Sekä Ki Everybody sopii Ridge Raceriin hyvin. Joskus jää kyllä radio päälle, mutta jos jotain Reachia pelaan niin se vain auttaa. Laskee nääs vitutusta.

En itse kuuntele koskaan musiikkia pelatessani, yksinkertaisesti siksi koska peleissä on omat musiikit dialogeineen. Ymmärrän kyllä jonkun NHL:n tai vastaavanlaisen tapauksen, jos siinä sivussa kuuntelee, mutta itse en pelaa mitään urheilupelejä enää nykyään.

Itte kuuntelen lähes aina kun pelaan skrillexiä, metallicaa tai slipknotia. Ja tietenkin Pelaajacastia :)

Itsehän en tarina vetoisessa peleissä kuuntele musiikkia samalla, poikkeuksia sinäänsä on (Clash of heroes ym ) missä on teksitys. Mutta esimerkiksi MW3:n moninpeliä pelatessa pitää musiikkia kuunnellessa musiikissa olla meininkiä ja asennetta, sen takia soittolistalta löytyy mm Klamydiaa, Turmion Kätilöitä, Peer Gunthia, Avenged Sevenfoldia, Ensiferumia , Rammsteiniä ym ym. Listaahan voisin vielä jatkaa mutta eiköhän asia tullut jo tuollakin selväksi :D

Moni täällä tuntuu kuuntelevan jos jonkin moista metallia fpssää pelaillessaan ''josta minäkin toki pidän kovasti''. Onko tämä kummallista? Kun pelaan Battlefield Bad Company 2:sta pistän pelin omat äänet hyvin hiljaiselle ja kuuntelen aina radio kanava Groove Fm:ä. Joka niille jotka ei tiedä soittaa hitti pop biisejä monien vuosin takaa. Tämä tekee pelistä niin palljon nautinnolisempaa omalla kohdallani joskus se häiritsee keskittymistä varsinkin jos joku vanha tuttu alkaa soimaan, mutta aivan sama itselleni kun BF on pelkkä ajantappo peli jonka pistää sisään silloin tällöin rentoutuakseen arjen huurteista.

Ite oon alkanu kuuntelemaan pelaillessa enemmän electro/house/mitävittuaonkaan. Spotifyyn on luonut soittolistankin, mikä koostuu aika monista tämmösistä rauhallisista electrokappaleista, kuten Ratatat, Four Tet, Kim Hiorthoy, Gramatik jne.

Last.fm:n radio soi aika paljon pelaillessa myös taustalla, kunnes se triaali loppui ja olen liian laiska paska tekemään Paypaliin tiliä maksaakseni sitä kuukausimaksua. Proge metallia tuli aika paljon kuultua ja tosi hyvä ohjelmahan tuo oli kun vertaa vaikkapa Spotifyn proge metallia soittaneeseen radioon. Last.fm:ssä soi monet eri artistit jatkuvasti, kun Spotifyn radiossa oli jatkuvasti ne 2 tai 3 samaa bändiä, aina vaan eri biisejä eri albumeilta.

Tosiaan, tarinamuotoja pelatessa ei koskaan tule kuunneltua mitään. Moninpelit ja sen semmoiset L4D ja SC2 mätöt suorastaan vaativat jotain kuunneltavaa: musiikkipuolelta tulee popitettua urakalla elektronista musiikkia erityisesti Knife party sopii meininkiin täydellisesti, välillä tulee kuitenkin pistettyä jokin let's play pyörimään taustalle tai toiselle näytölle ja vain kuunnella kommentaattorin huonoa läppää.

En MITÄÄN. Pelien äänimaailma ja muusikithan menis sit ihan hukkaan.

Ymmärrän tietysti jos grindaa esim. Black Opsissa / WoWissa, niin voihan ne äänet ja pelin omat musat hieman tylsäksi käydä.

Parhaimmillaan koneelta soi omat musat, mitkä ovat milloin mitäkin, ja telkkarista pauhaa pelin äänet aivan yhtä kovalla samaan aikaan. Ihan mielenkiintoisia hetkiä sillä sopalla tuntuu välillä syntyvän.

Mutta siis, yleensä kyllä mute päälle koneesta, jos jotain vähänkään tarinamuotoisempaa peliä pelailen, ellei se mene täysin pelleilyksi, kuten pelkästään kukkien keräilemiseksi. Peleissä on välillä niin helmiä soundtrackeja, että ne on vain aivan pakko kuulla siinä samalla pelatessa.

SSX:n nba 2k13 skate 3:n ja änärien kanssa tulee kuunneltua

kyllä sitä musiikkia kuuntelee pelatessa mutta sit ku alkaa se tosi pelaamine kyl se kaikki keskittymine menee siihe pelaamisee

Ei mitään musiikkia pelatessa paitsi COD:ssa/muissa FPS-peleissä tulee toisinaan laitettua jotain räminää taustalle.

Korkeintaan Gran Turismoa pelatessa tulee kuunneltua omaa musiikkia, muuten mennään pelin ääniraidan ehdoilla.

Lainaus käyttäjältä GH Player+

Lainaus käyttäjältä NilwxRock ja Hevi
P!nk - Funhouse
Pendulum 'Watercolour'
Pendulum 'Witchcraft'
XV ft Patrick Stump - The Last Hero
Hollywood Undead - Undead
SKRILLEX - Kill EVERYBODY
SKRILLEX - Scary Monsters And Nice Sprites
Tim Berg - 'Seek
Todella raskasta indeed... Mutta mitä omaan listaukseeni tulee sisältyy siihen seuraavat bändit/artistit:

Jare & VilleGalle: Häissä, Ihan Finaalis enimmäkseen, mutta kyllä niitä muitakin kuuntelen paljon
Metallica: Kaikki muut paitsi Load ja Reload(paitsi Fuel, King Nothing, Memory Remains, Mama Said)
Motörhead: The Wörld is Yours- lätty
Megadeth: Rust in Peace ja Countdown to Extincion
Anthrax: Worship Music, Among the Living, Spreading the Disease
Blink-182: Dude Ranch, Chesire Cat, Take Off Your Pants and Jacket
Sum 41: All Killer No Filler, Does This Look Infected
Johnny Cash: Kaikki mitä herralta löytyy, mahtavaa musiikkia
Klamydia: Suomipunkkia parhaimmillaan. Los Celibatos, Masturbaatio Ilman Käsiä, Zulupohjalta
Popeda: Kaikki Popeda. Upea bändi.
Mötley Crüe: Too Fast For Love - Dr. Feelgood
Poison: Kaikki mitä löytyy
Warrant: Cherry Pie
Whitesnake: Here I Go Again '87 sekä muut klassikot
Avenged Sevenfold: City of evil - Nightmare
Plusplusplus monta muuta.

ei sillä että rokkia ja heviä dissaisin mutta ne ei oikee ikinä oo iskeny.. mulla menee 80-90 luvun jenkkiräpin kans ( Wu tang clan 2pac dre snoop ice cube jne) siiitä se ownaus tulee :D

Kokeilkaa shoegazea se ei vie huomiota pelaamisesta, mutta ainakin omat lempi shoegaze biisit kuulostaa silti hyvältä. Kokeita luettaessa kanssa hyvä, kun tosiaan ei vie huomiota, vaikka samalla kuuntelisikin. ;)

Yleensä pelaan ihan pelin omilla biiseillä. Kuitenkin, Serious Samin kaltaiset vanhanaikaiset aivot narikkaan räiskinnät kaipasi minusta jotain energisempää musiikkia, kuten teknoa tai industrialia, sillä pelin oma soundrack on aika kehno. Iskin konsolin sisälle "Rammsteinin - Hertzeleid" albumin, joka nosti pelin fiilistä huomattavasti. Valtaosa levyn biiseistähän on kuin tehty Quakeräiskintöihin.

Lord of the rings: Onlinen tylsät "grindaukset" ovat taas piristyneet Dropkick Murphys bändin "säkkipillipunkista". Se sopii pelin aikakauteen ja maisemiin hienosti.

Ainoat pelit, joiden taustalle kehtaa muuta musiikkia tunkea ovat moninpelejä pc:llä. Esimerkiksi LoLin taustalla on viimeaikoina ahkerasti soinut Turmion Kätilöiden ensimmäinen ja viimeisin tuotos.

Itseasiassa juurikin LoLia peltasessa tulee kuunneltua mitä tahansa hyvää musiikkia. En harrasta "taustamusiikkia" vaan, jos kuunnellaan niin kuunnellaan parasta mitä löytyy.

Lähes aina änäreitä pelatessa tulee kuunneltua omia musiikkeja, koska pelin musat alkaa toistaa itseään jo muutaman tunnin pelaamisen jälkeen. Eli pelimusat off asentoon ja stereoihin vaikkapa Rammsteinin tuotantoa (loistavaa kiekkoilumusaa) tai vastaavaa junttaamista.

Myös esim. COD-sessioiden aikana tulee yleensä haettua sitä lisäpotkua omaan suoritukseen jollain aggressivisella musiikilla. Muuten en kyllä pahemmin pelejä pelatessa musiikkia kuuntele, koska se pelin äänimaailma ja score on tärkeä osa pelin tunnelmaa.

Ainoastaan kuunnellut omia musiikkeja FIFAa tai Burnouttia pelatessa. Kaikissa muissa peleissä tahdon kuulla pelin oman OST:n. Kun taas pelaan Forzaa, Shiftii yms, lasken musiikit kokonaan pois. Moottoria kuuluu kuunnella noissa peleissä. Gran Turismon moottorien äänet ovat niin kaukana todellisuudesta, että musiikit ovat suosiolla päällä.

Mul on oma soittolista mikä pyörii pelejä pelatessa mut yleensä kuuntelen pelien omii äänii ja autopeleis niit moottorinäänii jos ne on mistää kotosin....

PS3:lla on nähtävästi muutamia pelejä jotka tukevat käyttäjän omia musiikkeja. Ainakin MotorStormissa olen kokeillut. Mutta mikään muu ei ole totetuttanut tätä osaa niin hyvin kuin Tekken Tag Tournament 2. Pelissä on todella helppoa valita omat musiikit kaikkiin kenttiin ja (lähes) kaikkiin valikoihin. Erityisesti mätkintäpeleissä joutuu kuulemaan samoja musiikkeja usein joten tämä ominaisuus sopii aivan täydellisesti.