Televisiosarjat ja -vinkit / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus

Onko täällä joku muu Game of Thronesin toista kautta katsonut ja kirjan lukenut? Minun piti taas keräillä leukaani lattialta, kun tekijät ovat muuttaneet juonen kulkua aika merkittävästi. Ekalla kaudella lisäyksillä ja muutoksilla oli aina lähes sama lopputulos kuin kirjassa, mutta nyt on näemmä päätetty paiskoa palloa pitkin huonetta.

Tässä erot ensimmäisestä ja kolmannesta jaksosta näkemistäni pätkistä. Voi sisältää "ylimääräisiä" spoilereita, jos et ole lukenut kirjaa:
[spoiler]1) Tyrionin henkivartija/palkkasoturista tuli sarjassa kultaviittojen päälikkö. Kirjassa Tyrion asetti tehtävään luottamansa miehen, kun Bronn säilyi omalla paikallaan.
2) Daenerys lähetti kolme ratsastajaa etsimään asutusta. Sarjassa Rakharon hevonen toi ratsastajansa kuolleena takaisin. Kirjassa kaikki selvisivät etsiskelystään ja taisi olla nimenomaan Rakharo, kun toi "lähetystön" löytämästään kaupungista.
3) Aryan poppoo taisteli. Sarjassa he jäivät saman tien kiinni, paitsi että Gendry vältti kiinnioton. Kirjassa Arya, Hot Pie, nuolen polveensa saanut sälli ja kolme vankia pakenivat ja kuljeskelivat metsissä jonkin aikaa. Vangit lähtivät omille teilleen ja vasta sitten törmättiin vankeja ottavaan sakkiin. Arya ja Gendry jäivät kiinni Gendryn hätäilyn takia.[/spoiler]
Muistanko pari kuukautta sitten lukemani väärin vai ovatko nuo muutokset todella noin suuria? En ole lukenut tokaa kirjaa aivan loppuun, mutta 90% kuitenkin. Pitää ilmeisesti ajatella HBO:n settiä erillisenä tarinana.

Ykköskaudella harrastettu tissien ja homokohtausten lisäily oli vielä tarinan rajoissa, sillä lähes kaikkiin tilanteisiin oli vähintään viitteitä viimeistään toisessa kirjassa. Kirjoissa tosin jätettiin parin hahmon touhut aika pitkälti lukijan tulkittavaksi. Joitain juonikuvioita alleviivattiin ja tuotiin sarjassa aiemmin esille. Nämä ymmärtää formaatin ja HBO:n takia, mutta kakkoskaudella tunnutaan kirjoittavan tarinaa uudestaan. En sitten tiedä, mitä mieltä olen siitä.

Aika paljonkin sekavan oloisempi tuo toinen kausi Game of Thronesissa verratessa ensimmäiseen kauteen.

Lainaus käyttäjältä TheCpp0+

En tiedän teistä miehistä että kiinnostaako teitä tuo Kosto (The Revenge)? Oletan että genre on Komedia/Draama/ vähän jännitystäkin ehkä. Tavallisesti ei draama kiinnosta ollenkaan, mutta tää on tosi koukuttava. Päähenkilön tekemä kostosuunnitelma muita juonessa olevia henkilöitä kohtaan on todella nerokas, ja myös sivutapahtumat saa aina kiinnostumaan. Juonenkulku ja tarina on varsin mainioita. Tykkään todella kovasti!.

Enpä tuota komediaksi lähtis haukkumaan, mutta kova sarja kyllä kyseessä. Harvoin jaksan MTV3:lta mitään vakavahenkistä draamaa seurata, mut Kosto koukutti heti alkuunsa. Tossa sarjassa on paljon semmosia hahmoja joita on ihana vihata sekä tietysti hyvännäkösii muijii.

Kesä on hyvin aluillaan, joten se tietää sitä että loppukesän/alkusyksyn tv-sarja tulva tekee tuloaan. Mutta mitäs sarjoja täällä boardeilla odotetaan jo vesi kielellä?

Itselleni se suurin ja odotetuin kesän/syksyn sarja pamahtii heti tuossa kesäkuun puolivälissä, kun Breaking Badin 5.kausi jatkuu erittäin mielenkiintoisista lähtökohdista. Henkilökohtaisesti Breaking Bad on itselleni niitä suosikkisarjoja mm. Dexterin ohella, joka loistavalla päähahmollaan osaa luoda jotain todella kaunista, vaikka onkin myönnettävä että Dexter on toisinaan kangerrellut. 5.kausi oli heikko. Ainoa harmittava asia on se, että 5.kausi on jaettu puoliksi eli tänä kesänä nähdään kahdeksan jaksoa, ja taas kesällä 2013 viimeiset kahdeksan. Jokatapauksessa, jos joku ei vieläkään jostain syystä ole tutustunut tähän loistavaan AMC:n sarjaan, nin nyt on aika sivistäytyä!

Toinen joka tietenkin tuli mainittua, on Dexter ja sen 7.kausi. Sen enempää spoilaamatta jokainen koko sarjan tähän mennessä katsonut muistaa kuinka herkulliseen cliffhangeriin 6.kausi päättyi. Ymmärtääkseni sarjaa tehtäisiin vielä ainakin 8.kauteen asti, joten Dexterinkin otteitakin saamme vielä seurata parin kauden ajan. Joskus olen varmaan kertonut kuinka aikoinaan tuomitsin sarjan 1.kauden viiden jakson perusteella todella väsyttävksi ja mitäänsanottomaksi. Kuitenkin kun pakotin väkisin pakotin itseni katsomaan 1.kauden loppuun, syttyi rakkaus sarjaan ikuisesti. Sivuhahmot eivät ehkä yllä Breaking Badin tasolle, mutta Dexterin tunnelma ja se jatkuva kiinnijäämisen pelko onnistuvat ainakin minuun iskemään.

Breaking Bad ja Dexter yksinään onnistuisivat jo yksinään talttumaan tv-sarja nälkäni, mutta mitä vielä. Loistava Boardwalk Empire jatkuu myös 3.kauden jaksoillaan, sekä toinen uskomattoman koukuttava ja imo parhaan pilottijakson koskaan tarjonnut Homeland jatkuu sekin syksyllä toisen kauden jaksoillaan. Niin ja vanha kestosuosikki How i met your mother tietysti myös.

Ja jottei pelkästään tulevista sarjoista puhuttaisi, niin voisi varmaan että sain vihdoin katsottua monien hehkuttaman The Wiren katsottua läpi. Opinions?...

Loistava sarja, loistavasti tehty ja erinomaiset hahmot. Omar, McNulty, Bubbles, Lester Freamon. Siinä varmaan omat henk.koht suosikkihahmot. Sarjassa on ehdottomasti myös ehkä parhaimmat lapsinäyttelijät joista otetaan kaikki irti etenkin 4.kaudessa. 4.kauden hehkutusta en täysin kyllä ymmärrä, sillä 98/100 Metacritic-keskiarvo sekä taannoin faneilta tehty kysely joista n. 60-70 % sanoi että 4.kausi on paras sarjan kausi. Omat kaudet suosikista alkaen ovat varmaan 3,1,4,2,5 Vitoskausikaan ei todellakaan ollut heikko, ja tarjosi monia käänteen tekeviä hetkiä, mutta [spoiler]jotenkin sarja tuntui loppuvan niin että se olisi hyvin voinut sen yhden kauden vielä tarjota, jossa vaikka sitten selvitettäisiin vielä tämän "kreikkalaisen" bisnekset. Tosin tällaiseen sarjaan ei olisi kyllä yhtään sopinut perinteinen "kaikki pahat kaverit samaan vankilaan"-tyylinen ratkaisu, vaan vaikka pelaajat vaihtuvat, peli kuitenkin jatkuu samanlaisena. Luulekin että Simonin ei ole tarkoitus tehdä niin sanottua tiukasti kirjoitettua ja selkeästi sarjaa päättävää sarjaa, vaan pyrkii antamaan monipuolisen kuvan jokaisesta näkökulmasta, kuten sarja teemoittain tekikin. Hyvä esimerkki on esimerkiksi Omarin kuolema. Jätkä lahtaa kadulla kymmeniä ihmisiä ja selviää aina jollain ihmeellä hengissä vaikka vierestä porukkaa kuolee, mutta kuoleekin sitten alle kouluikäisen luotiin ostaessaan tupakkaa. Niin sanotusti shit happens.[/spoiler]

Parasta televisioviihdettä itselleni? Ei ehkä ihan, mutta jos millään tavalla poliisisarjat kiinnostavat ja olet jo aikoja sitten kyllästyny muka-aitoihin poliisisarjoihin, tee itsellesi palvelus ja katso The Wire.

Fuck!, varmaan näihin kahteen pätkään voi hyvin kiteyttää sarjan.Shiiiiiit!

Onko kukaan katsonut "Puisto-osastoa"? Itselleni iski aika hyvin. Tämä sarja on dokumentti tyylinen komedia Indianan osavaltion, Pawneen(feikkikaupunki) pikkukaupunkiin sijoittuvasta hallituksen puisto-osastosta. Suomessa tätä sarjaa esittää MTV3 Komedia.

Breaking Bad on ehdottomasti yksi kaikien aikojen paras saja, ever made.
Luulenpa että omalla kohdalla tarvitsee odottaa niin kauan että koko sarjan 5. tuotantokausi on tullut ulos ennenkuin alan sitä katsomaan. Muuten joka jakson jälkeen viikon odottelu tuottaa tuskaa.:D

Tällä hetkellä menossa Frasierin 8. tuotantokausi, myös yksi 90-luvun helmistä.

Onkos kukaan katsonut: Trailer park boysia? Vaikuttaa myös melko mielenkiintoiselta sarjalta näin muutaman jakson sieltä täältä spotanneena.

Tuli lainattua kaverilta Sons of Anarchyn 1.- ja 2. tuotantokauden DVD-boksit ja maanantaina sain ensimmäisen kauden päätökseen. Loistava sarja kyseessä! Henkilöihin samaistuu hyvin ja joukosta löytyy myös ne suosikit. Hieman oli epäilyksiä ko. sarjaa kohtaan koska teema oli koskematon itelle, kuten varmaan myös monelle muulle - ensimmäisen jakson jälkeen oli tietenkin pakko katsoa toinen, kolmas, neljäs.. jne.

Edit. HBO'lta on tullut tällä vuosituhannella loistavia sarjoja, ei voi kuin ylistää!

Lainaus käyttäjältä Raineruf

Edit. HBO'lta on tullut tällä vuosituhannella loistavia sarjoja, ei voi kuin ylistää!

Kyllä todellakin mutta SoA ei ole HBO:n sarja, hyvä kuitenkin. Vaikkakin sarja on ollut mielestäni parhaimmillaan juuri ekat kaksi kautta, "uutta Sopranosia" tuosta toivoin mutta nopeasti tuntui potku loppuneen vaikka kyllähän tuota jaksaa vieläkin katsella.

Nyt kesällä alkaa sarjat palailemaan tauoilta ja innolla odottelen Breaking Badin, Weedsin, Robot Chickenin ja kuin myös Aqua Something You Know Whateverin uusia jaksoja. Nyt on ollut Burn Noticen viides kausi katselussa mutta aikaa ei meinaa sille riittää, kuudes kausihan on nyt meneillään jenkeissä jonka katselu varmaan venyy minulla syksylle. True Bloodin viides kausi on tietenkin minulla katselussa (vampyyrit jne jeewuhuu) ja hyvää on ollut meno tähän mennessä.

Onko tyypit tutustunut Ylellä pyörivään vanhaan sarjaan(2005) nimeltä Doctor Who? Nyt aloin tuossa kyseistä formaattia Yleltä katsoa ja tätyy kyllä sanoa että on aivan loistava sarja!! :) Scifi, komedia, jännitys sarja on kyseessä jossa brittiläinen nuori nainen(nimeltään Rose Tyler) seuraa aikamatkustelevaa miestä, joka tunnetaan ainoastaan nimellä Doctor Who. Who on aivan mainiosti kirjoitettu hahmo!! Hänen ja Rosen sanailua on mukava seurata. Sarja osaa olla hauska ja veijarimainen mutta myös samalla jännittävä, syvällinen ja surullinen. Sarjasta huokuu myös jonkinlainen brittiläisyys. :) Kannattaa tsekata

Mihinkäs aikaan tuo tulee ja minä päivinä? Tuolloin 2005(?) sitä seurasin ja kovasti tykkäsin. Muistan, kun mua alkoi tolloin muksuna vituttamaan se, kun Yle ei jatkanutkaan sarjaa :D Nyt kyllä mieluusti voisi katsella tuota, kerran kun se TVstä tulee!

Lainaus käyttäjältä mikkojr+

Mihinkäs aikaan tuo tulee ja minä päivinä? Tuolloin 2005(?) sitä seurasin ja kovasti tykkäsin. Muistan, kun mua alkoi tolloin muksuna vituttamaan se, kun Yle ei jatkanutkaan sarjaa :D Nyt kyllä mieluusti voisi katsella tuota, kerran kun se TVstä tulee!

Siinä ilta kahdeksalta(20:05) tai jossain sen paikkeilla ja sarjaa näkyy kolme jaksoa viikossa. Muistaakseni päivät olivat maanantai, tiistai ja torstai. Nuo kannattaa vielä tarkistaa jostain sanomalehden tv-palstasta.

TheCpp0 (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva
Lainaus käyttäjältä hemmoheikkinen

Onko tyypit tutustunut Ylellä pyörivään vanhaan sarjaan(2005) nimeltä Doctor Who?

Tästäkin olen kuullut paljon, ja ties montako ihmistä on kehottanut katsomaan sitä. . . . . . Kerran lopulta pyysin erästä DeviantART-tuttavaa selittämään sen ideaa ja en tajunnut sitten yhtään mitään :'D Mutta ehkä voin elämästäni antaa aikaa ainakin yhdelle jaksolle jos se niin hyvä on.

Lainaus käyttäjältä TheCpp0+

Lainaus käyttäjältä hemmoheikkinenOnko tyypit tutustunut Ylellä pyörivään vanhaan sarjaan(2005) nimeltä Doctor Who?
Tästäkin olen kuullut paljon, ja ties montako ihmistä on kehottanut katsomaan sitä. . . . . . Kerran lopulta pyysin erästä DeviantART-tuttavaa selittämään sen ideaa ja en tajunnut sitten yhtään mitään :'D Mutta ehkä voin elämästäni antaa aikaa ainakin yhdelle jaksolle jos se niin hyvä on.

Kannattaa!! Itsekin olin alkuun hieaman skeptinen, mutta kun siskon kanssa katsottiin yksi jakso niin hurahdettiin siihen täysin. Eritoten siskoni on siihen koukussa ja kun hän on nyt ulkomailla vaati hän minulta että nauhoitan joka jakson kun hän on poissa. Turmio tulee jos unohdan(yksi unohtui...)nauhoittaa. Jotenkin aikamatkailu/historia ja scifi/lähi tulevaisuuden sekä kaukaisemman hahmottelu on kiehtonut minua. :)

Lainaus käyttäjältä hemmoheikkinen

Lainaus käyttäjältä TheCpp0+Lainaus käyttäjältä hemmoheikkinenOnko tyypit tutustunut Ylellä pyörivään vanhaan sarjaan(2005) nimeltä Doctor Who?
Tästäkin olen kuullut paljon, ja ties montako ihmistä on kehottanut katsomaan sitä. . . . . . Kerran lopulta pyysin erästä DeviantART-tuttavaa selittämään sen ideaa ja en tajunnut sitten yhtään mitään :'D Mutta ehkä voin elämästäni antaa aikaa ainakin yhdelle jaksolle jos se niin hyvä on.

Kannattaa!! Itsekin olin alkuun hieaman skeptinen, mutta kun siskon kanssa katsottiin yksi jakso niin hurahdettiin siihen täysin. Eritoten siskoni on siihen koukussa ja kun hän on nyt ulkomailla vaati hän minulta että nauhoitan joka jakson kun hän on poissa. Turmio tulee jos unohdan(yksi unohtui...)nauhoittaa. Jotenkin aikamatkailu/historia ja scifi/lähi tulevaisuuden sekä kaukaisemman hahmottelu on kiehtonut minua. :)

Joo, alkuperäistä on tullut 703 jaksoa, kun taas uutta on tullut 97. En ole vielä katsonut yhtään, mutta ehkä joskus.

Minä rakastan näitä yhdysvaltalaisia komediasarjoja. 2 viikkoa sitten TV Viideltä tuli, jokin nimeltään "3rd Rock From The Sun" ja ihmetytti miten en koskaan ollut edes kuullukkaan koko sarjasta, ja se on siis hyvä! Olen tähän asti katsonut noin 2,5 kautta.

3rd Rock From Sun on kyllä aivan loistava sarja! Suurimman osan jaksoista olen katsonut ja kyllä saa aina nauraa! Suosittelen kaikkia katsomaan sitä. Myös Pulmuset (married... With Children) on todella hauska vaikka se ei ihan vedä vertoja 3rd Rockille, mutta tätäkin voin suositella jos pitää komediasta.

Viime viikolla katsoin The Walking Deadin toisen tuotantokauden ja täytyy sanoa, että oli omasta mielestä vähintään yhtä hyvä, kun ensimmäinen vaikka tahtia oltiin hidastettu ja draamaa lisätty. Itse pidin siitä ja odotan TODELLA innolla kolmatta kautta!

Lainaus käyttäjältä mikke95+

3rd Rock From Sun on kyllä aivan loistava sarja! Suurimman osan jaksoista olen katsonut ja kyllä saa aina nauraa! Suosittelen kaikkia katsomaan sitä. Myös Pulmuset (married... With Children) on todella hauska vaikka se ei ihan vedä vertoja 3rd Rockille, mutta tätäkin voin suositella jos pitää komediasta.

Viime viikolla katsoin The Walking Deadin toisen tuotantokauden ja täytyy sanoa, että oli omasta mielestä vähintään yhtä hyvä, kun ensimmäinen vaikka tahtia oltiin hidastettu ja draamaa lisätty. Itse pidin siitä ja odotan TODELLA innolla kolmatta kautta!

3rd Rock From Sun on tosiaankin hyvä sarja. Itsekin suosittelen kaikkia katsomaan sitä! Pulmuset taas ei ole ikinä oikein iskenyt, pari jaksoa on sitä tullut katsottua mutta ei se vain ole hyvä.
Mutta ehkä paras tuollainen komediasarja on ehdottomasti 70's Show, siinä saa aina nauraa. TV5:ltä tulee joka arkipäivä klo 18:00 kaksi jaksoa. Katsokaa ihmeessä!

Lainaus käyttäjältä mikke95+

3rd Rock From Sun on kyllä aivan loistava sarja! Suurimman osan jaksoista olen katsonut ja kyllä saa aina nauraa! Suosittelen kaikkia katsomaan sitä. Myös Pulmuset (married... With Children) on todella hauska vaikka se ei ihan vedä vertoja 3rd Rockille, mutta tätäkin voin suositella jos pitää komediasta.

Lainaus käyttäjältä Armo

. Itsekin suosittelen kaikkia katsomaan sitä! Pulmuset taas ei ole ikinä oikein iskenyt, pari jaksoa on sitä tullut katsottua mutta ei se vain ole hyvä!

VÄÄRÄUSKOISET!

Pulmuset on varmaankin yksi parhaista komediasarjoista koskaan. Vaikka joka jaksossa pelataankin enemmän ja vähemmän samoilla läpillä (lue: läskit naiset kenkäkaupassa), niin ne naurattavat aina tooooooodella maireasti. Tästä on varmasti kiittäminen erinomaista näyttelijäkaartia ja pätevää kässäriä. Jatkukoon sarjan uusinnat ikuisesti.

Telkkarisarjojen seuraaminen on jäänyt itselleni aina hyvinkin taka-alalle, joten oma sarjatarjontani pääosin perustuu juurikin sitcomeista ja ynnä muista komedioista. Joku kourallinen noita on (joista lisää hetken päästä). Toki tietenkin tulee telkkarista katsottua milloin mitäkin vaikka tuokin pääasiassa koostuu Jimin ja FOXin reality-sarjoista. (Olen aivan hulluna kaikiin ruokaohjelmiin! Varmasti katson jos satun telkkaria selailemaan.) Mutta en tiedä. Telkkarisarjat ovat vaan jääneet pahasti taka-alalle kun keskityn pääasiassa elokuviin ja peleihin. Olisi montakin aukkoa sivistyksessä liittyen telkkariohjelmiin. Etenkin Game of Thrones on jonkin sortin mielenkiintoa itsessäni herättänyt, vaikka en edes tiedä sarjasta juuri mitään.

Mutta siis joo, mitä sitä tulee seurattua. On yksi sarja mitä seuraan ihan ameriikan ajassa, ja se on How I Met Your Mother (suomennos Ensisilmäyksellä, hyi vit....) How I Met Your Mother (tai helpommin sanottuna HIMYM) on tämän hetken paras sitcom, ja kenties yksi parhaista koskaan. Aivan mahtava sarja, loistavat hahmot joiden kehitys kausien aikana on ollut varsin hyvin toteutettua, läppä on hyvinkin hauskaa omaan makuuni. Etenkin muuan Neil Patrick Harris on Barney Stinsonin roolissaan niin vakuuttava että ei mitään rajaa. Kenties koko sarjan parhaiten kehitetty hahmo. Jos olisin homo niin.... <3

Toinen sarja jota on tullut seurattua pidemmän aikaa on South Park, josta on varmaan useasti kaikki mahdollinen sanottu. Kyllä siinä on vaan kaikin puolin sellanen sarja joka hehkuu neroutta. Pissakakka-jutut ovat toteutettu niin hölmösti että niitä on pakko nauraa, ja sitä paitsi sarja ottaa aivan järjettömän hyvin kantaa erilaisiin asioihin. Ei tuon sarjan hienoutta vaan voi selittää. Tosin en ole vieläkään katsonut uusinta kautta.

Olen myös viimeaikoina aloittanut American Dadin seuraamisen. Hyvä animaatio ehdottomasti. Nämä Seth MacFarlanen luomat sarjat aiheuttavat hyvinkin paljon ristiriitaisia mielipiteitä, itsekin vihasin American Dadia kun näin sitä ensimmäistä kertaa. Nyt olen lämmennyt hyvinkin paljon sarjalle ja kaksi ekaa kautta on katsottuna. Hahmot ja läppä iskevät American Dadissa paljon paremmin kuin MacFarlanen luoman toisen sarjan, suositumman Family Guyn.

Olen myös seurannut Futuramaa monta kautta ja siinäkin on ehdottomasti sarja jonka loputkin kaudet pitäisi kattella. Parempi kuin saman luojan tekemä Simpsonit (jonka hehkua en ole oikeastaan koskaan sen kummemmin käsittänyt). Big Bang Theorya seurasin jopa 5 kautta, mutta jätin siihen. Jostain syystä en vaan jaksanut enää kun taso alkoi laskea melko paljonkin. Läppä ei enää iske ja myönnän että en pidä siitä että sarjaan otettiin lisää uusia vakituisia hahmoja.

Penn & Teller: Bullshit on myös yksi upeimmista sarjoista koskaan, vaikka en ole vieläkäään saanut katsottua varmaan puoliakaan jaksoista. Upea show.

Ainiin, unohdin mainita. Edesmenneet sarjat jota olen seurannut. Frendit on tuttu lapsuudesta asti ja sen tuotantokaudet on katsottu vähintään sata kertaa elämän aikana. Nostalginen sarja jota on aina hauska katsoa. Eihän tuo nyt koskaan mikään mestariteos toki ollut mutta nostalgialla on paljon asiaa tuon eteen. Toinen tämmönen edesmennyt sarja, johon olin täysin hulluna, oli My Name Is Earl (suomessa tunnettiin nimellä Kovan Onnen Kundi). Kyseessä oli kyllä yksi mahtavimmista sarjoista koskaan, ja olen yhä edelleen hyvin katkera että sarja lopetettiin KESKEN! Viimeinen kausi lopetettiin vittumaisella cliffhangerilla eikä koskaan saatu tietää asioiden oikeita laitoja.

Lainaus käyttäjältä Stefa

Kyseessä oli kyllä yksi mahtavimmista sarjoista koskaan, ja olen yhä edelleen hyvin katkera että sarja lopetettiin KESKEN! Viimeinen kausi lopetettiin vittumaisella cliffhangerilla eikä koskaan saatu tietää asioiden oikeita laitoja.

Älä puhu mitään cliffhangereista ennenkuin olet katsonut Kuplan (Soap)... :D

EDIT: minkähän takia linkitys ei enää toimi...? Lainaus wikistä:

"Sarjan kirjoittaja Susan Harris kehitti juonikuvion viidelle kaudelle, mutta sarja lopetettiin osittain laskevien katselijalukujen ja toisaalta kristillisen oikeiston ("Moral Majority"[2]) painostuksesta neljännen kauden loppuun. Sen vuoksi viimeinen jakso jää moninkertaiseen cliffhangeriin: itsetuhoinen Chester aikoo ampua Dannyn ja Annien löydettyään heidät sängystä, Burt oli hiipimässä kuolettavaan ansaan ja Jessica oli joutunut teloitusryhmän eteen. Sarjan viimeinen kohtaus pysähtyy juuri, kun tulta- komento annetaan ja laukaukset kajahtavat. Avoimiin kysymyksiin luvattiin vastata seuraavassa jaksossa."

Lainaus käyttäjältä Stefa

Pitkä avautuminen.

Laitoit aika helvetisti paskaa ja kultaa, siis minun mielestäni listaasi. Game of Thrones, HIMYM, American Dad, Family Guy, Futurama(tylsä, mutta ok), Big Bang Theory, Penn&Teller: Bullshit(nimensä veroinen sarja). Hyh hyh.

Mutta, South Park, Frendit ja My Name Is Earl. Ei helvetti kun vitutti kun se lopetettiin ja jonkin niin paskan sarjan kuin Chuck takia.

Lainaus käyttäjältä Kakkuonhyvaa+

Mutta, South Park, Frendit ja My Name Is Earl. Ei helvetti kun vitutti kun se lopetettiin ja jonkin niin paskan sarjan kuin Chuck takia.

Ai My Name is Earl vai? Se sarja oltais voitu kyl lopettaa jo kakkoskauden jälkeen. Kolmoskausi oli viel ihan katsottava mut neloskausi oli kyl ihan täyttä kuraa. Neloskaudella kaikki jaksot oli semmosta vanhan kierrättämistä että oksat pois. Harmi että alussa niin hauska sarja onnistuttiin ryssimään totaalisesti venyttämällä sitä ihan turhaan.

Lainaus käyttäjältä Ravenwood+

Lainaus käyttäjältä Kakkuonhyvaa+Mutta, South Park, Frendit ja My Name Is Earl. Ei helvetti kun vitutti kun se lopetettiin ja jonkin niin paskan sarjan kuin Chuck takia.

Ai My Name is Earl vai? Se sarja oltais voitu kyl lopettaa jo kakkoskauden jälkeen. Kolmoskausi oli viel ihan katsottava mut neloskausi oli kyl ihan täyttä kuraa. Neloskaudella kaikki jaksot oli semmosta vanhan kierrättämistä että oksat pois. Harmi että alussa niin hauska sarja onnistuttiin ryssimään totaalisesti venyttämällä sitä ihan turhaan.

Ai, minä ainakin pidän kolmoskaudesta kaikkein eniten. Siinä sarja sai täysin uusia tuulahduksia mukaan, eikä meininki ollut sitä samaa vanhaa jatkuvaan tahtiin. Toisaalta mun mielestä tuo sarja ei sinänsä tarvinnut paljoakaan uudistuksia kun koko konseptikin oli niin simppeli. Minua jaksoi viihdyttää jokaikinen jakso jollain tapaa, olkoot kuinka vanhan kierrättämistä tai ei. Pääasia oli mulle että mikäs väärä teko sieltä seuraavaksi korjaillaan.

Ja niiin, olihan Frenditkin koko 10 vuotta melkolailla samaa huttua alusta loppuun missä ei kovinkaaan paljoa erityistä hahmonkehittelyä nähty. Melkolailla hahmot olivat täysin samanlaisia alusta loppuun ja jututkin, mutta silti sarja tosiaan sai sen 10 kautta tehtyä. Sitä en kiellä etteikö tuohon 10 kauden määrään mahtuisi oiva läjä paskaakin.

Jos joku ei malta millään odottaa tulevaa Breaking Badin 5.kautta (kuten allekirjoittanut), on tulevan kauden ensimmäisestä jaksosta lohkaistu pieni näyte. Ja ei pelkoa, kohtaus ei spoilaa mitään.

Lainaus käyttäjältä Ravenwood+

Äärimmäisen huonoa argumenttia.

Nyt muistan miksi olet pahempi kuin Hitler. Vaikka Hitler sentään yritti parantaa maailmaa omalla tavallaan. Ai niin ja Breaking Bad on huono. Olen katsonut kaksi kautta ja en voi tajuta miten joku pitää siitä sarjasta. Etenkin tuo Pinkman on paska hahmo. Sarjan taso laski niin paljon että en pystynyt katsomaan.

Lainaus käyttäjältä Kakkuonhyvaa+

Nyt muistan miksi olet pahempi kuin Hitler. Vaikka Hitler sentään yritti parantaa maailmaa omalla tavallaan.

Sellainen vinkki, että kannattaa repäistä vaikka lasillinen vettä ennen vastaamista, jos tulos on muuten tuota tasoa. Ensin haukut osan Stefan listaamista sarjoista paskoiksi ilman mainittavia perusteluja ja sitten revit koko palon nenään Ravewoodin arvostellessa omaa lempisarjaasi. Ei näin.

Lainaus käyttäjältä Munkk1+

Lainaus käyttäjältä Kakkuonhyvaa+Nyt muistan miksi olet pahempi kuin Hitler. Vaikka Hitler sentään yritti parantaa maailmaa omalla tavallaan.
Sellainen vinkki, että kannattaa repäistä vaikka lasillinen vettä ennen vastaamista, jos tulos on muuten tuota tasoa. Ensin haukut osan Stefan listaamista sarjoista paskoiksi ilman mainittavia perusteluja ja sitten revit koko palon nenään Ravewoodin arvostellessa omaa lempisarjaasi. Ei näin.

Anteeksi. Luulin että se oli rakentavaa palautetta. Ainakin kirjoitushetkellä viesti tuntui sopivalta.

Lainaus käyttäjältä Kakkuonhyvaa+

Anteeksi. Luulin että se oli rakentavaa palautetta.

Olen kehoittanut jo useaan otteeseen miettimään tekstejäsi, mutta sitten taas näen muun muassa Hitler-vertauksen, vaikka Ravenwood heitti todella asiallisen ja oikeasti perustellunkin viestin.

Kakku lähtee nyt kyllä (taas) jäähylle harjoittamaan sitä harkintataitoa.

Lainaus käyttäjältä Riepu+

Kakku lähtee nyt kyllä (taas) jäähylle harjoittamaan sitä harkintataitoa.

Higgsin hiukkanen on löydetty, mutta tämä todistaa myös Jumalan olevan olemassa.

Stefan listasta sen verran, että paljon hyvää siellä. Animaatioista Family Guy ja American Dad jaksavat naurattaa aina oikein makeasti, ensimmäisenä mainittu usein enemmän. HIMYM tuli itselleni täysin puskista, mutta melkoisen hauskaa settiä siinäkin. Frendejä tulee edelleen katsottua, vaikka kaikki jaksot ovatkin tuttuja edestä ja takaa. Vanhoista sarjoista myöskin Frasier ja Pulmuset tulee toki katseltua joka arkipäivä. My Name is Earl oli aluksi oikein hauskaa katseltavaa, kunhan se olisi osattu laittaa purkkiin kyllin aikaisin. Venyttivät sarjana mielestäni aivan liikaan.

Niin ja GoT on vain parhautta. Parhautta, eikä se muuksi muutu. Kakkoskautta en ole vielä katsellut, mutta yhtä kovaa menoa ainakin kuulemani mukaan kuin ykkönen.

Siis hetkonen, sanoiko kakku tuossa viestissään Game of Thronesin ja Big Bang Theoryn olevan paskaa? Ymmärsinkö nyt oikein?? Luin viestisi neljään kertaan mutta en vieläkään ymmärrä miksi Game of Thrones on mielestäsi paskaa? Samassa viestissä vielä sanot että My Name is Earl on todella kova sarja? Eikä siinä vielä kaikki, vaan seuraavassa viestissä vielä kerrot (todella hyvin perustellusti) kuinka huono sarja Breaking Bad on.

Ei ymmarra.

Kiva tulla rankan duunipäivän jälkeen himaan ja saada tietää olevansa pahempi kuin Hitler. Ei tää ihan turha päivä sit ollukkaa. :--DD
--

Lainaus käyttäjältä appa-king

Ei ymmarra.

En minäkään. Tuommoset kakkuonhyvaan kaltaset tyypit on just parhaita, koska niiden mielipiteet on ainoat ja oikeat. Mut se että väittää Breaking Badiä paskaks ja kehuu My Name is Earlin maasta taivaaseen... siinä on jotain hyvin väärää.

Lainaus käyttäjältä Stefa

Ai, minä ainakin pidän kolmoskaudesta kaikkein eniten..

Olikos tää se kausi missä Earl oli vankilassa? Jos oli, niin olihan se vielä ihan katsottava kausi mut jotenkin väsyin tuohon sarjaan tuossa vaiheessa joten en saanut siitä ihan niin paljoa irti. Randy tosin oli lähes joka jaksossa täyttä kultaa, myös sinne sarjan loppuun asti, joten kannatti tuo sarja ainakin sen takia katsoa kokonaan läpi.
--

Loppuun vielä että itse pidin Game Of Thronesin ensimmäistä kautta ihan OK:na, mut en mä siihen millään tavalla rakastunut. Ymmärrän kyllä miksi ihmiset siitä pitävät, mut kun ei vaan maistu tarpeeks salami niin minkäs teet... Saatte suuttua, olenhan pahempi kuin Aatu.

Lainaus käyttäjältä Ravenwood+

Olikos tää se kausi missä Earl oli vankilassa?

Aivan oikein rakas kaverini (ja diktaattorini). Juurikin tuo kausi missä Earl on vankilassa on ehdoton oma suosikki. Ja tuo kausihan menee omasta mielestä vaan mielenkiintoisempaan suuntaan loppupuolella kautta.

Siitä en tiedä onko Breaking Bad parempi kuin My Name Is Earl. En ole sarjaa tainnut katsoa koskaan. Kuten sanoin jo tuossa pitkässä postauksessa, tv-ohjelmien seuraamiseni on hyvin, hyvin vähäistä vaikka se onkin väärin.

Olen myös hyvin kiinnostunut tv-sarjasta Entourage. Onko jengillä minkään sortin kokemuksia tuosta ja kannattaako kokeilla?

Lainaus käyttäjältä Snakeleader+

Jos joku ei malta millään odottaa tulevaa Breaking Badin 5.kautta (kuten allekirjoittanut), on tulevan kauden ensimmäisestä jaksosta lohkaistu pieni näyte. Ja ei pelkoa, kohtaus ei spoilaa mitään.

Kiitos että pahensit tätä tuskaista odotusta, kiitos. :D
Tulee olemaan haikea hetki kun imo maailman parhaimman sarjan finaalijakso on katsottu, mutta onneksi 5 kausi on pitkä.

Oletko nähnyt nämä teaserit kanssa? Ei spoilaa mitään.
Teaser 1
Teaser 2
Trailer

Lainaus käyttäjältä Armo

Lainaus käyttäjältä mikke95+3rd Rock From Sun on kyllä aivan loistava sarja! Suurimman osan jaksoista olen katsonut ja kyllä saa aina nauraa! Suosittelen kaikkia katsomaan sitä. Myös Pulmuset (married... With Children) on todella hauska vaikka se ei ihan vedä vertoja 3rd Rockille, mutta tätäkin voin suositella jos pitää komediasta.

Viime viikolla katsoin The Walking Deadin toisen tuotantokauden ja täytyy sanoa, että oli omasta mielestä vähintään yhtä hyvä, kun ensimmäinen vaikka tahtia oltiin hidastettu ja draamaa lisätty. Itse pidin siitä ja odotan TODELLA innolla kolmatta kautta!

3rd Rock From Sun on tosiaankin hyvä sarja. Itsekin suosittelen kaikkia katsomaan sitä! Pulmuset taas ei ole ikinä oikein iskenyt, pari jaksoa on sitä tullut katsottua mutta ei se vain ole hyvä.
Mutta ehkä paras tuollainen komediasarja on ehdottomasti 70's Show, siinä saa aina nauraa. TV5:ltä tulee joka arkipäivä klo 18:00 kaksi jaksoa. Katsokaa ihmeessä!

EI NÄIN! Ei näin... Mikä siinä 70's showssa on hauskaa? Vitsit on sitä hanna mintana tasoa "menen vessaan" ja juonia pyöritellään koko ajan ympäri. Hahmot ovat umpi tylsiä ja niitä on aivan liian monta. MIKÄ TÄSSÄ ON HAUSKAA!? Itse olen katsonut sarjaa satunnaisesti syödessäni, mutta kaikkina kertoina on samanlaista ulosteen näköistä tavaraa tiedossa. Voiki joku selittää rakentavasti?

Lainaus käyttäjältä Stefa

Aivan oikein rakas kaverini (ja diktaattorini).

IhQua <3 äxDee

Lainaus käyttäjältä Stefa

Siitä en tiedä onko Breaking Bad parempi kuin My Name Is Earl. En ole sarjaa tainnut katsoa koskaan. Kuten sanoin jo tuossa pitkässä postauksessa, tv-ohjelmien seuraamiseni on hyvin, hyvin vähäistä vaikka se onkin väärin.

Sun pitäis oikeesti vähentää sitä pelaamista ja kattelisit välillä laatusarjoja. Breaking Bad ja Dexter nyt on semmosia millä olis hyvä alottaa. Ja vähän paha noita BB:tä ja Earlia verrata koska ne on niin erilaisia sarjoja, mut kyllä voisin väittää että Breaking Bad on huomattavasti parempi sarja kuin Kovan onnen kundi (paras suomennos ikinä). Mut joo toinen on komediaa ja toinen draamaa joten se on vähän siitä kiinni et mistä tykkää, ite tykkään vähän kaikesta.

Lainaus käyttäjältä Moromopo+

EI NÄIN! Ei näin... Mikä siinä 70's showssa on hauskaa? Vitsit on sitä hanna mintana tasoa "menen vessaan" ja juonia pyöritellään koko ajan ympäri. Hahmot ovat umpi tylsiä ja niitä on aivan liian monta. MIKÄ TÄSSÄ ON HAUSKAA!? Itse olen katsonut sarjaa satunnaisesti syödessäni, mutta kaikkina kertoina on samanlaista ulosteen näköistä tavaraa tiedossa. Voiki joku selittää rakentavasti?

1. Tule tietokoneelle kirjoittamaan viesti.
2. Kirjoitusvirheesi ovat jo palaneet niin nätisti sarveiskalvoilleni etten viitsi enää edes yrittää.

Sitten asiaan: 70's show'n hauskuus on mielestäni hahmoissa. Hahmot ovat aivan mahtavan hauskoja ja vaikka Ashton pilasi Two and a Half Menin on hän tässä aivan mahtava hahmo. Kerro minulle sitten miten muut komediasarjat omistavat pienen määrän hahmoja ja ovat aivan mahtavan hauskoja? Miten Frendit, Frasierit ja nämä erottuvat joukosta juonellisesti? Aivan. Katso sarjaa enemmän kuin syödessäsi niin tajuat kyllä. Jos et tajua, niin se ei ole minun ongelmani.

Lainaus käyttäjältä Subaiku

Lainaus käyttäjältä Snakeleader+Jos joku ei malta millään odottaa tulevaa Breaking Badin 5.kautta (kuten allekirjoittanut), on tulevan kauden ensimmäisestä jaksosta lohkaistu pieni näyte. Ja ei pelkoa, kohtaus ei spoilaa mitään.

Kiitos että pahensit tätä tuskaista odotusta, kiitos. :D
Tulee olemaan haikea hetki kun imo maailman parhaimman sarjan finaalijakso on katsottu, mutta onneksi 5 kausi on pitkä.

Oletko nähnyt nämä teaserit kanssa? Ei spoilaa mitään.
Teaser 1
Teaser 2
Trailer

"Ilo" on kokonaan minun puolellani :D

Joo nähnyt olen, Breaking Badin virallinen FB-sivusto pitää hyvin näistä ajantasalla. On kyllä vain niin mahtava sarja. Harvoin muistaa että jonkin tv-sarjan jatkoa odottaisi näin innolla. Taidan olla tästä enemmän innoissani jopa kuin Dexteristä. 10 päivää...

Lainaus käyttäjältä GH Player+

1. Tule tietokoneelle kirjoittamaan viesti.
2. Kirjoitusvirheesi ovat jo palaneet niin nätisti sarveiskalvoilleni etten viitsi enää edes yrittää.

1. Tule tietokoneelle.
2. Lue taas turhaa angstia samalta käyttäjältä.
3. Ole silti jollain tasolla samaa mieltä ja ajaudu limboon.

Olen kyllä siinä asiassa samaa mieltä Mopon kanssa, että 70's Show on melkoisen yliarvostettu. Pääkaartissa on tosiaan ihan kelpoja näyttelijöitä, mutta sarjan hahmot ovat melkoisen tylsiä. Oikeastaan ainoat mielenkiintoiset hahmot löytyvät sivuhahmoista, eli Red ja Kitty Forman. Näiltä kahdelta tulee useinkin aika hauskaa läppää, mutta sarjan nuoret hahmot jättävät kylmäksi.

Mitäs tämä on olevinaan. Porukka hehkuttaa vuorotellen eri komedioita, mutta kukaan ei mainitse sanallakaan Communitya? Tuo on kenties hauskin tv-sarja sitten Arrested Developmentin. Sisältää paljon samanlaista absurdia häröilyä, metahuumoria ja lisää absurdia häröilyä ja lisää ja lisää ja lisää ja lisää ja lisää ja lisää häröilyä... pointti tuli varmaan selväksi?

Jos 70's show'n tai Two and a half menin hahmot on jonkun mielestä oikeasti hyviä, niin esimerkiksi tätä sarjaa seuraamalla huomaa nopeasti kuinka pinnallisia ja merkityksettömän paskoja ne oikeasti on. Kaikki Communityn hahmot aina päähahmoista pari kertaa kaudessa vilahtaviin sivuhahmoihin on hämmentävän syviä ja monipuolisia. Danni Pudyn Abed, Donald Gloverin Troy ja Ken Jeongin Chang ovat varmaan fanien keskuudessa suosituimmat hahmot, mutta koko sarjassa ei vaan yksinkertaisesti ole huonoja hahmoja.

Eikö kukaan muu boardilainen seuraa Communitya? Jos Arrested Devlopment, It's Always Sunny in Philadelphia, Parks and Recreations ja vaikkapa Weeds kolahtaa, kannattaa ehdottomasti tutustua sarjaan.

Olen seurannut Walking Deadiä foxilta ja tykästyin sarjaan samoiten. Huippu sarja siis kyseessä. Toivottavasti ne näyttäisivät toisen kauden myös foxilta, mutta varmuuden vuoksi kysyn että: saako jo Walking Deadin toista kautta dvd/blu-ray:nä?

Toinen kausi on pyörinyt TV:ssä jo monta viikkoa : O Loistava sarja kyseessä, jäänyt seuraaminen kyllä vähän vähemmälle näin lomalla, valitettavasti.

Lainaus käyttäjältä lightning strike

Olen seurannut Walking Deadiä foxilta ja tykästyin sarjaan samoiten. Huippu sarja siis kyseessä. Toivottavasti ne näyttäisivät toisen kauden myös foxilta, mutta varmuuden vuoksi kysyn että: saako jo Walking Deadin toista kautta dvd/blu-ray:nä?

Toinen kausi taitaa tulla ihan perään ja mitä sitä viimeksi vilkasin, niin näytti kakkoskaudelta. Ekassa kaudessa oli vain 6 jaksoa muistaakseni.

Onko kukaan koskaan katsellut sarjaa nimeltä Spartacus?

Lainaus käyttäjältä lightning strike

Olen seurannut Walking Deadiä foxilta ja tykästyin sarjaan samoiten. Huippu sarja siis kyseessä. Toivottavasti ne näyttäisivät toisen kauden myös foxilta, mutta varmuuden vuoksi kysyn että: saako jo Walking Deadin toista kautta dvd/blu-ray:nä?

Tuossa on DVD:lle. Aika halvalla lähtee mutta ei ole kyllä saatavilla juuri nyt. Ja tuossa Blu-Raylle.
Blu-Ray on vähän kalliimpi mutta sitä on sentään saatavilla.

Lainaus käyttäjältä Insignus+

Toinen kausi taitaa tulla ihan perään ja mitä sitä viimeksi vilkasin, niin näytti kakkoskaudelta. [b]Ekassa kaudessa oli vain 6 jaksoa muistaakseni.[/b]

Sitä vain ihmettelen että jos kaudessa on kuusi jaksoa niin miksi ne pitää pistää kahdelle eri levylle? Eiköhän ne kaikki kuusi jaksoa mahdu ihan samalle levylle.

Lainaus käyttäjältä Armo

[quote='käyttäjältä lighting strike']Olen seurannut Walking Deadiä foxilta ja tykästyin sarjaan samoiten. Huippu sarja siis kyseessä. Toivottavasti ne näyttäisivät toisen kauden myös foxilta, mutta varmuuden vuoksi kysyn että: saako jo Walking Deadin [b]toista[/b] kautta dvd/blu-ray:nä?[/quote]

Tuossa on DVD:lle. Aika halvalla lähtee mutta ei ole kyllä saatavilla juuri nyt. Ja tuossa Blu-Raylle.
Blu-Ray on vähän kalliimpi mutta sitä on sentään saatavilla.

Nuohan on ykköskauden bokseja. Kakkoskautta ei ainakaan kyseisessä puljussa vielä ole muutakuin varattavana, eli ei taida sitten vielä saada.

Lainaus käyttäjältä Rätsetti

Nuohan on ykköskauden bokseja. Kakkoskautta ei ainakaan kyseisessä puljussa vielä ole muutakuin varattavana, eli ei taida sitten vielä saada.

Perkele en tuota huomannut. Mutta ei taida kakkoskautta vielä saada mistään muuta kuin varattua. Amazonin mukaan julkaisupäivän on 28.8.2012. Tässä vielä linkki.

Ensimmäiset Breaking Badin 5.tuotantokauden arvosanat ovat tulleet!

Ja mitä tuohon nyt voi kommentoida?... Postaushetkellä 17 arvostelua, 17 kertaa 100/100 pistettä, Ei tästä varmaan hype enään voi kasvaa. Tulossa varmasti aivan upea kausi, ja televisioviihdettä parhaimmillaan. Huomenna se alkaa.

Lainaus käyttäjältä Snakeleader+

Ensimmäiset Breaking Badin 5.tuotantokauden arvosanat ovat tulleet!

Ja mitä tuohon nyt voi kommentoida?... Postaushetkellä 17 arvostelua, 17 kertaa 100/100 pistettä, Ei tästä varmaan hype enään voi kasvaa. Tulossa varmasti aivan upea kausi, ja televisioviihdettä parhaimmillaan. Huomenna se alkaa.

Voisin itsekin alkaa tätä Breaking Badia katsomaan. Sen verran paljon tätä on ainakin täällä boardeilla hypetetty. Ja tuo Metacritic pistemäärä on aika vakuuttava. Muistaakseni Neloselta katsoin pari ensimmäistä jaksoa silloin kun sitä alettiin esittämään mutta enempää en ole katsellut.

Onko tuota Breaking Badia näytetty ykköskautta enempää Suomen tv:stä? Tai siis MTV3lta, Neloselta,Subilta tms.?
Katsoin tuon ykköskauden joskus, mitenhän kauan siitä jo onkaan aikaa, ja kovasti jäin odottelemaan seuraavan kauden alkamista. DVD boksejakaan ei taideta myydä täällä kuin ykköskautta ja ehkä kakkoskautta importtina. Alkaa kärsivällisyys jo pikkuhiljaa hiipumaan ja täytyy tyytyä lataamaan netistä jaksot. Tai jos jostakin tätä näkisi ilman että tarvitsee mitään latailla.

En tykkää katsoa laittomasti mitään, mutta tämän suhteen on pian pakko antaa periksi, sen verran on noita kausia jo tullut, että pitäisi niitä alkaa jo täälläkin päin näyttää (muualta kuin Canal+ vai mistä sitä tuleekaan). Ehkäpä Briteistä saisi tilattua noita kausia, mutta vanhemmilla ei ole paypalia, eikä myös itsellänikään. Onneksi kuukauden päästä 18v, jonka jälkeen voin sen sitten hankkia (en voi vielä käyttää tiliäni netissä makseluun).

^Breaking Badiä on tullut Nelonen Kinolta (vai mikä se nykyään onkaan) ainakin kolme kautta. Niin ja eka kausi tuli sillon aikanaan ihan Nelosen pääkanavalta. On kyllä aivan käsittämätöntä että tätä sarjaa ei ole koskaan näytetty parhaaseen katseluaikaan pääkanavilla, koska onhan tää nyt ihan saatanan kova sarja.

Itse katsoin neloskauden loppuun tuossa pari päivää sitten ja huh huh että oli taas tykitystä. Kausi ehkä lähti vähän laiskasti käyntiin, mutta kun vauhtiin päästiin niin sitten mentiin eikä meinattiin. Vähän mietityttää että mitä nyt vitoskaudella tapahtuu, koska toi sarja olis voinut ihan hyvin loppua jo tuohon neloskauteen. En kuitenkaan valita, Breaking Badiä ei voi olla koskaan liikaa.

Tuli sitten ostettua Walking Deadin ensimmäinen tuotantokausi DVD:lle, Ruotsin kesälomareissulta. Hintaa oli vain 99 kruunua, eli noin 10-12 euroa. Jäin vähän ihmettelemään tuota ikärajaa, nimittäin se oli K-15. Luulin että se olisi K-18, niin kuin Suomessa. Toinen asia DVD sisältää Kolme levyä ja eihän tuossa ole kuin kuusi jaksoa. Ärsyttävää kun en vieläkään ole ehtinyt katsoa tuota, koska olen koko ajan menossa jossain.. Odotukset ovat toki korkealla, kun foxilta olen katsonut pari jaksoa ekasta tuotantokaudesta ja toista olen katsellut myös foxilta. Kyllä voisin sanoa että tällä hetkellä Walking Dead on yksi parhaimmista tv-sarjoista mitä katselen.

TheCpp0 (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva
Lainaus käyttäjältä lightning strike

Walking Dead.

Mulla oli luokkatoverilta lainassa myös Walking Dead 1. Tuotantokausi. . . . . Onko 1. kausi tosiaan niinkin lyhyt kuin 6 jaksoa? Paljonko siitä on jaksoja yhteensä ulkona nyt.