★ Wii U ★ / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Lainaus käyttäjältä jolle95+

Itse en specseistä ymmärrä mitään, joten en voi alkaa vertailemaan muiden konsolien kanssa.

Eipä niistä voi mitään vielä sanoa. Komponenttien valmistajat kerrotaan ja sitä kautta arkkitehtuuri vaikuttaisi samalta kuin boksissa, mutta varsinaista tehoa on mahdoton arvioida.

Lainaus käyttäjältä jolle95+

Viralliset specsit Wii U:sta ovat nyt ilmestyneet Nintendon E3 sivuille!!! Itse en specseistä ymmärrä mitään, joten en voi alkaa vertailemaan muiden konsolien kanssa

Meinasin tulla sanomaan ihan samasta. Itse en myöskään ymmärrä noista mitään, mutta 1,5 kiloa konsoli näköjään painaa, joten aika kevyt se on. Voi tätä juhlaa. Pelikuvaa kun katselee, niin ensimmäisen aallon peleiksi ihan päteviä.

Puhutaanpas nyt sitten noista julkistetuista peleistä. Kun pressiä katseli, niin luulin, että konsoli ei saa pelejä ollenkaan, mutta kun tuon nettisivun pelilistaa katselee, niin onhan siellä paljon hyviä nimikkeitä. Jos nyt mietitään vanhoja pelejä, niin Arkham Cityn Wii U-versio sisältää kokonaan uusia ominaisuuksia ja kaikki DLC:t, Mass Effect 3 on varmasti oikein toimivaa menoa uudella alustalla ja kaikki DLC:t ovat varmaankin valmiina mukana ja taitaa Trine kakkosesta tulla jokin Director's Cut-versio.

Tulevia multiplättejä siellä on Rayman Legendsin, Assassin's Creed 3:n, Darksiders 2:n ja Aliensin muodossa. Siinä eivät toki olleet kaikki, mutta muutaman halusin mainita. Tähän päälle vielä Pikmin 3:n ja uusi Mario, joista miolemmat vaikuttavat ainakin alustavasti helkkarin kivoilta, niin eivät asiat niin synkästi taida ollakkaan. Pressistä sai hitusen väärän kuvan asioiden laidasta.

Älkääkä vain kertoko mitä mieltä te olette!

Specseistä on jätetty juuri ne tärkeimmät kertomatta. Lähinnä vaan komponenttien valmistajat tiedossa eli rauta on tiedossa, mutta se raudan vääntö on vielä arvoitus.

Onhan noita pelejä paljonkin. Silmään pisti, miten tuolla Nintendon sivuilla on pari mielenkiintoista peliä, joista ei sanottu mitään, mm Platinum Gamesin Project P-100 ja uusi Wario-peli. Itse pressitilaisuus lässähti kyllä harmillisesti loppua kohti, ja oisin kaivannut pommia loppuun..

Niin ja Neogafista bongasin tarkempia speksejä (devkitistä). Ovat näillä näkymin ihan oikeita tietoja.
Linkki

Vääntöä löytyy selvästi nykykonsoleita enemmän, vaikka noissa ei vielä ihan täysin tarkkoja tietoja prosessorista olekaan.

Lainaus Muksu+

...Tulevia multiplättejä siellä on Rayman Legendsin...

Muistan lukeneeni, että Rayman Legends on Wii U eksklusiivi, mutta en ole ihan varma. Gametrailers ainakin listaa sen ainoastaan Wii U pelinä, mutta kyseessä on GT, joten mistä sen tietää.

Lainaus käyttäjältä Muksu+

Tulevia multiplättejä siellä on Rayman Legendsin, Assassin's Creed 3:n, Darksiders 2:n ja Aliensin muodossa. Siinä eivät toki olleet kaikki, mutta muutaman halusin mainita. Tähän päälle vielä Pikmin 3:n ja uusi Mario, joista miolemmat vaikuttavat ainakin alustavasti helkkarin kivoilta, niin eivät asiat niin synkästi taida ollakkaan. Pressistä sai hitusen väärän kuvan asioiden laidasta.

Älkääkä vain kertoko mitä mieltä te olette!

Taisi se tosiaan olla niin, että Rayman Legends tosiaan on Wii U:n ekslusiivi, mutta tiedä sitten onko vain ajallinen. Ja tottakai kerromme mielipiteemme! Olihan tuo varsinainen pressi pettymys, etenkin loppua kohti mentäessä. Ihan vain pelkästään sen takia että se "ISO POMMI" sieltä puuttui, eli toisinsanoen Retro Studiosin projekti. Zeldaa en odottanutkaan näkeväni, mutta hieman uumoilin että uusi Metroid olisi esitelty, tai Star Fox.

Mutta eipä hätää, ei tuo keskinkertainen pressi yhtään huonontanut odotuksia Wii U:n suhteen, päinvastoin. Heillä nyt kuitenkin on työn alla todella paljon pelejä, mutta ovat sen verran keskeneräisiä että eivät vaan kertakaikkiaan voineet niitä esitellä. Aikakaan ei olisi riittänyt. Mutta kyllähän niitä julkistuksia alkaa tippumaan tässä pikkuhiljaa matkan varrella kesän ja syksyn aikana. Reggie taisi jossain mainita että Nintendolla itsellään on tällä hetkellä työn alla seitsemän julkistamatonta peliä Wii U:lle.

Mutta Mass Effect 3 oli lievä yllätys, vaikka siitä tosin sainkin vinkkiä muutama tunti ennen pressiä. Zombi U vaikutti mielenkiintoiselta ja tietenkin myös se "Legenda Reiska" eli Rayman Legends. New Super Mario Bros. U on niin kermaisen näköinen tuotos, että eihän siitä voi olla pitämättä, siitä huolimatta vaikka NSMB-sarja alkaa olla aika buukattu peli kun 3DS:llekin tulee. Assassin's Creed 3 on kanssa varma hankinta, sillä edelliset osat löytyy ennestään.. Revelations tosiaan vielä muoveissa. Jospa sen ehtisi räpiköidä läpi ennen uuden tuloa. Myös Arkham City nousi ostoslistalle, ihan siitä syystä että peliä ei ole tullut hommattua muille alustoille, ja jos tämä on jopa parempi kuin Arkham Asylum, niin eipä ole vaihtoehtoja.

Trine 2 Director's Cut.. sekin hieno ylläri. Xboxilla demoa pelannut, ja vakuutti kyllä.. Taitaa olla niin että suomipelille lähtee rahat tämän kohdalla. RedLynxiltä kun vielä saadaan jotain ja tietysti kaikilta mahdollisilta suomalaisilta tekijöiltä. Onhan noita pelejä vaikka kuinka, ja paljon on vielä paljastamatta. Jopa lopulliset specsit ovat vielä hämärän peitossa, vaikka ne julkaistiinkin jo aika vajavaisin tiedoin. Mahtaako Nintendo vielä päivittää rautaa ennen lopullisen hinnan ja julkaisupäivän ilmoittamista? Kyllähän laite ihan sulavan näköisiä pelejä pyörittää jo nyt, mutta hinta voinee kuitenkin ratkaista sen että eivät "uskalla" rautaan panostaa vaikka siihen tottakai pystyisivätkin. Pikmin 3 ja Rayman Legends näyttää fantastisilta, kuten tietty myös NSMB U. Noista AAA-peleistä, kuten Batmanistä ja AC3:sta ei oikein ole vielä kunnon pelikuvaa niin että tietäisi sen olevaan suoraan Wii U -versiosta, joten siinäkin mielessä on odotettava että lisää matskua saadaan.

Tänään sain onneksi kuulla, että Wiin Virtual Consolen pelit voi siirtää suoraan Wii U:hun. Se on jo pelkästään mulle hyvä syy ostaa Wii U. Sillä GamePadillä on kiva sitten pelailla vanhoja rouskupelejä! :D

Älkää katsoko Mass Effect 3:n Wii U Traileria jos olette pelanneet kaikki ME:t läpi.. jostain luin että jotkut alkaneet itkeä että hyvä sarja pilataan jollain Nintendon ekslusiiviversiolla.... WTF!!!

Regginaattori oli GT:n haastattelussa selvittänyt hieman tuota Ninskan eilistä pressiä ja kertoi, että eilisen pressin tarkoitus olikin kertoa "julkaisupäivän" ja "julkaisuikkunan" peleistä. Herra kertoi myös, että uudesta SSB:ta ei kerrottu, koska kaikki tietävät jo sen olevan tulossa. Oma henkilökohtainen veikkaukseni onkin, että Ninskalla on tässä nyt tarkoituksenakin jättää niitä isoja pommeja loppu vuodella, eli saatamme kuulla Retron projektista vaikkapa TGS:ssä tai myöhemmissä Nintendo Directeissä. Nintendolandia taas demottiin suuresti, sillä se on kuulemma Wii U:lle se, mitä Wii Sports oli Wiille. Ei siinä, ihan näppärä minipelikokoelma varmasti. Onneksi mukana on sentään noita Ninskan omia isoja juttuja, eikä jotain randomia.

Zombie U vaikuttaa kyllä tooooodella mielenkiintoiselta. En ole koskaan ollut mikään Zombien ylin ystävä, mutta jotenkin tuossa on oikeaa menoa.

"If you die, you wake up to play an entirely new character who is another survivor in the same terrifying position. You will want to recover your old BOB, now worn by the last character you played...who is now a zombie! "

Tuo BOB, on siis Wii U GamePad, mikä toimii pelaajan selviytymispakettina pelissä. Helvetin mielenkiintoiselta kuulostaa tuo pelimekaniikka. Eikä se siihen lopu...

"SURVIVORS VS. ZOMBIES – An adversarial multiplayer mode where one player takes over the role of Zombie Master (top-down view) spawns enemies and springs traps with a simple touch on the Wii U new controller; while a second player (first-person view) fights for survival with the Classic Controller!

MERCY KILLER – When your character gets infected, your online friends are alerted of your death and can come and hunt down your zombified character to loot the gear in your BOB and put you out of your misery!"

Suoria lainauksia tuolta Ninskan E3-sivulta. Hyvältä vaikuttaa. Toivottavasti Ubi ei nyt ryssi tätä. Platinumin projekti on myös äärimmäisen kiinnostava, yksi kiinnostavimmista peleistä tämän vuoden E3:ssa IMO. Parasta on, että pelin pitäisi olla mukana julkaisussa.

Lainaus käyttäjältä Muksu+

Regginaattori oli GT:n haastattelussa selvittänyt hieman tuota Ninskan eilistä pressiä ja kertoi, että eilisen pressin tarkoitus olikin kertoa "julkaisupäivän" ja "julkaisuikkunan" peleistä.... [b]YM. Muksun turinaa & Tuksun murinaa! :D[/b]

Kyllä tämä tästä tosiaan iloksi on muuttunut ja plussan puolelle kääntynyt kun on yön yli levännyt ja päivän uutisia ja videotarjontaa katsellut. Odotus tulee jatkumaan mielenkiintoisena, ja veikkaanpa että aika montaa "isoa pojua" tämäkin laite tulee kuitenkin houkuttamaan, vaikka eivät sitä myönnä. Tarkoitin siis samaisia henkilöitä, jotka ovat Wiitä dissanneet. Pressi oli kyllä hieman sellainen, että se kyllä ruokkii hyvin wii-vastaisia pelaajakuntia, mutta kun antavat vain mahdollisuuden, niin kyllähän se jossain vaiheessa aukenee että onhan tämä nyt tulevaisuuden pelaamista. Miettikääs nyt sekin yksinkertainen asia, että kaikki inventoryt ja muut valikot hiiteen siitä TV-ruudulta.. vain yhtenä esimerkkinä.

http://wiiublog.com/the-launch-titles-for-the-wii-u/ Siitäpä Julkaisupeli listausta! Eeepiisiä nimikkeeitä tulossa!

Lainaus käyttäjältä zetger

http://wiiublog.com/the-launch-titles-for-the-wii-u/ Siitäpä Julkaisupeli listausta! Eeepiisiä nimikkeeitä tulossa!

Kun listaa katsoo, niin siellä on paljon *kröhöm* kakkaa. Taas toisaalta, New Super Mario Bros. U, Pikmin 3, P-100, Zombie U, AC3 ja siihen vielä wanhat PS3:n ja Boksin pelit, niin aika kova setti, ainakin omaata mielestäni julkaisuun. Ei tuohon olisi välttämättä Metroid sopinutkaan. Toki mikä vain nimikkeistä voi yllättää, hyvässä ja pahassa.

Mario tulee ainakin myymään muutamia miljoonia, eikä Pikminkään fanipulasta kärsi. Itse ainakin odotan Pikminiä aivan saatanasti, vaikka se suhteellisen vieras sarja onkin. Nauroin ääneen, kun demossa Pikminit kantoivat raa'ti surmatun vihollisen elottoman ruumiin saatanallisiin rituaaleihinsa, jonnekkin tukikohtansa uumeniin. K18-leima, kiitos. Myös Zombie U on osoittautunut infojen perusteella uskomattoman mielenkiintoiseksi. Täytyy alkaa laittaa rahaa syrjään, sillä aitä tullaan näillä näkymin julkaisuvikonloppuna(?) tarvitsemaan. Sitä tuskaa jos olen julkaisussa kiinni kassulla.

E3-presentaation jälkeen uskallan minäkin tulla tänne omat mietteeni heittämään. Ennen messuja kun ei ollut oikein mitään hypeä Wii U:ta kohtaa johtuen pitkälle siitä, että uusin Nintendon konsoli on meikällä GBA SP ja sen jälkeen vain Super Nintendo tullut ostettua. Kuitenkin olen nyt, jos en sentään innoissani, pienessä hypessä tätä laitetta kohtaan. Se mitä E3:ssa on tähän mennessä näytetty, kielii todellakin innovatiivisesta laitteesta, jota voi jo sanoa seuraavan sukupolven pelaamiseksi.

Julkkaripeleistä tai näistä messuilla näytetyistä suurimmiksi nimiksi muodoistuivat itsellä jo mainitut Zombie U, Pikmin 3 ja totta kai Mario U. Toivon todella, että se K18 leima vedetään Zombien kanteen, koska muuten peliltä viedään pois sen suurimmat valttikortit. Se olisi sitten Mad Worldin jotain todellakin vain aikuisille tarkoituettua viihdettä. Pikmineitä en ole ennen pelannut, mutta pelin idean tiedän ja onhan tätä osaa jengi odottanut vaikka kuinka kauan.

Ei nähdyistä peleistä minua kiinnostaisi kaksi peliä, jotka tekisivät ostopäätöksestä varman. Ensinnäkin uusi F-Zero vihdoin ja viimein. Pelisarja, joka on aina näyttänyt konsolillaan todella upealta ja autopelien suurena ystävänä (WipEout <3) tämä olisi ihan mahtava startti konsolille. Grafiikat tapissa ja päälle vanha, mutta hiottu pelituntuma.

Toinen olisi totta kai uusi SSB -peli uusilla hahmoilla ja kentillä. Tämä(kin) sarja kuuluu niihin, joihin en ole kovin hyvin päässyt tutustumaan, mutta striimeistä olen saanut sen kuvan, että varsin pätevä pelisarja kyseessä. Mainittakoon, että sellaista kopiota, kuin Digimon Rumble Arena on tullut pelattua hyvin paljon. Jos olen tykännyt jo kopiosta, on aidon teoksen oltava silkkaa timangia. Nämä kaksi jos saisin, saisi Ninska heti rahansa.

Mielenkiinnolla odottelen julkaisuaikaa tänne eurooppaan ja toki se hintakin kiinnostaa.

On kiinnostavaa seurata, miten Nintendo onnistuu third-party -kehittäjien houkuttelussa. Pressistä jäi tosiaan vielä paljon kysymyksiä (Esim. Hinta, julkaisupäivä, bundlataanko Nintendo Land). Kyllä tässä pelejäkin voidaan vielä ennen julkaisua paljastaa. En yllättyisi, vaikkei tarkkoja speksejä saataisi kuulla Nintendolta itseltään ikinä. Selviävät kyllä sitten julkaisussa varmasti, kun joku koneen aukaisee. Third-partyt pysyvät paremmin mukana jos tehot ovat lähelle seuraavaa Xboxia ja Pleikkaa. Ainakaan tällä hetkellä en kaipaa parempaa grafiikkaa, kuin mitä nykykonsoleilla voidaan tuottaa. Kehittäjien resurssit voidaan käyttää mieluummin pelattavuuden ja kenttäsuunnitelun kehittämiseen. Tosin se aito 1080p resoluutio olisi hyvä saavuttaa, mutta enempää ei tarvitse vaatia.

Tuskin tulee kuitenkaan ostettua julkaisussa, kun nyt vasta viime jouluna tuli PS3 hankittua (yksi syy siihen ettei grafiikkaparannus kiinnosta). Sitä ennen selvittiin Wiillä ja PS2:lla. Noita pelaamattomia pelejä siis PS3:lle riittää. Aika sen sijaan ei riitä. Sitten, kun 3D Mario saadaan ulos Wii U:lle alkaa olla vaikea pidätellä itseään. SMG:t olivat sen verran mahtavia pelejä.

Ja sitten pari linkkiä:

1. Zombi U gameplay (voi olla spoilereita pelistä) ainakin otsikon mukaan cam, eli offscreen, mutta kuvanlaatu on ok.
http://www.gametrailers.com/video/e3-2012-zombiu/731476
Lisää gameplay-videoita sivun oikeassa reunassa.

Ulkoasu on ihan hyvä, mutta ei mitään ennennäkemätöntä. En kauheasti kauhupeleistä perusta, mutta näyttää sellaiselta peliltä, että haluttaisi pelata.

2. Reggien haastattelu
http://www.ign.com/articles/2012/06/06/e3-2012-reggie-discusses-launching-wii-u-retro
Ei mitään uutta infoa. Reggie kertoo Nintendon linjasta ja Wii U:sta. Ihan mielenkiintoinen haastattelu, vaikka ei voikkaan tietysti vastata kaikkeen mitä kysytään. Hauskimpia näistä pelifirmojen pukumiehistä omasta mielestä (ei ilmene tässä haastattelussa kyllä mitenkään :D).

Wii U:n peleistä Zombi U herätti eniten kiinnostusta ja toivon todella ettei pelille käy kuten Red Steelille.

Trine 2, Batmam Arkham City ja Pikmin 3 myös herättivät kiinnostuksen poikasen.

Zombi U herätti mielenkiinnon, todella menevän näköinen peli kyseessä, toivon tosiaan että on onnistunut tapaus. New Super Mario Bros. U näytti kyllä hyvältä, mutta eiköhän tätä ole jo tarpeeksi monta kertaa nähty. Pikmin 3 myös näytti perhanan hyvältä vaikkei aikaisemmat osat olekaan tuttuja. Niin ja jottei unohtuisi niin Rayman Legends lumosi meikäläisen.

Sitten taas ihmettelen miksi pitäisi olla hypettynyt esim. Batman Arkham Citystä tai Mass Effect 3:sta? Suurin osa Wii -pelaajista kuitenkin omistaa myös X0:n/PS3:n/PC:n....

Jos sitten seuraavilla E3 -messuilla nähtäis jo oikeesti niitä pelejä.

Lainaus käyttäjältä Hifisti

Sitten taas ihmettelen miksi pitäisi olla hypettynyt esim. Batman Arkham Citystä tai Mass Effect 3:sta? Suurin osa Wii -pelaajista kuitenkin omistaa myös X0:n/PS3:n/PC:n....

Jos sitten seuraavilla E3 -messuilla nähtäis jo oikeesti niitä pelejä.

No hypettynyt voi olla kyllä liian kova ilmaisu, mutta kiinnostusta varmaan löytyy moneltakin sellaiselta jolla on vain Wii ja esimerkiksi alitehoinen PC. Tai ei ole syystä tai toisesta noita pelejä ehtinyt ostamaan tai pelaamaan, itse kuulun myös näihin. Laitteet kyllä olisi löytynyt millä pelata, mutta Arham Cityn jätin tarkoituksella Wii U:lle kun se jo viime vuoden E3:ssa julkistettiin. Mass Effect 3 on ollut ostoslistalla, mutta nyt se vain vaihtaa alustaa, ja hankinta siirtyy samalla loppuvuoteen.

Ei nyt varmaan aivan seuraavia E3-messuja tarvitse odottaa, että pelejä oikeasti nähdään. Kyllä niitä alkaa valumaan pikkuhiljaa eetteriin tässä ennen julkaisua ja julkaisun jälkeen. Mutta on kyllä totta, että niitä todellisia läpimurtopelejä julkistetaan aikaisintaan vuoden 2013 E3-messuilla. Tästä vuodesta saa kyllä sellaisen käsityksen, että Nintendo on siirtynyt entistä enemmän verkkoon ja laajentanut julkistuksiaan pitkin vuotta. Näin on ollut myös 3DS:n kohdalla. Olen seurannut käsikonsolin kehitystä siitä asti kun se julkistettiin, ja todennut että Nintendon toimintatavat ovat muuttuneet aika radikaalisti, ja mikä parasta, ne ovat kehittyneet pelaajaystävällisemmiksi. Toki salailun taitavat edelleen ja osaavat kiusoitella välillä turhankin hyvin.

Tai ehkä vain odotin liikaa Nintsulta kun sanoivat keskittyvänsä peleihin. Pikmin 3, Reiska ja Mario näyttävät tottakai hyvältä, mutta casuaalipaskan näyttäminen vei aikaa perhanasti.

Missä Retron uusi peli? Missä F-Zero? Missä uusi SSB? Näihin on pakko saada vastausta ennemmin tai myöhemmin, viimeistään E3 2013.

Lainaus käyttäjältä Hifisti

Missä Retron uusi peli? Missä F-Zero? Missä uusi SSB? Näihin on pakko saada vastausta ennemmin tai myöhemmin, viimeistään E3 2013.

F-Zero tulee löytymään heti Wii U:n julkaisussa....
IMAGE(http://cdn.wiiublog.com/wp-content/uploads/2012/06/Retro-Studios.jpg)
...mutta valitettavasti vain minipelinä Nintendo Landista! :(

Hmm.. antaiskohan se viitteitä, että täysimittainen F-Zero on kehityksessä? Samoin Metroid voisi olla, koska mielestäni yhdessä niistä Nintendo Landian minipelikuvakkeista oli Samuksen kypärä! Reggiehän vahvisti, olikohan muistaakseni eilen jossain IGN-haastattelussa, että Retro Studios tekee kovalla työllä uutta peliä, mutta sitä ei vain olla valmiita vielä paljastamaan. Tämäkin oli jo muutenkin tiedossa, mutta aina kun itse Reggienator jotain kertoo, niin kyllä se julkistus alkaa jo "lähellä" olemaan.. toisinsanoen viimeistään 2013 E3-messuilla.. Blaah!

Voisi hyvinkin olla pieni hento vihje uudesta Z-Nollasta tuo minipelikokoelman oma peli. Mene ja tiedä. Oikeassa olet ainakin siinä, että Metroid on kokoelmassa esillä, sillä Samuksen kypärä on yksi kuvakkeista. Mielestäni Ridleyn patsas on esillä kyseisen "laitteen" edessä. Itsekkin luin Reginaattorin haastattelun ja aloin herätellä toiveita, että ehkä joskus tämän vuoden puolella kuulisimme edes jotain pientä Retron suunnilta. Gimme something, I'm dying here!

The Legend of Zelda - Majora's Mask ( Wii U ) Trailer. Ou mai GaaaaaD!

Zelda-sarjan synkin tuotos HD:na! WOW!! On kyllä siistin näköinen tuotos, pakko tunnustaa. Tällä trailerilla ei todennäköisesti ole mitään tekemistä Nintendon kanssa, mutta erittäin hienosti toteutettu. Vai voisiko tämä sittenkin olla vuodettua videomateriaalia? Vaikea uskoa, sillä aika harvoin Nintendolta ainakaan vahingossa mitään salaista matskua pääsee maailmalle. Mutta jos tämä on ulkoistettu jollekin ulkomaalaiselle ryhmälle, ja joku ei vain ole voinut vastustaa kiusausta. Mutta feikkinäkin erittäin antaumuksellinen fanituotos.

Tämä nyt on jo useamman päivän vanha juttu, mutta piti laittaa tännekin kun kaikki eivät ulkomaalaisia sivustoja seuraile. Huhujahan uudesta Zelda MM:sta on paljon liikkunut, mutta tämä on kiinnostavin. Videosta on aika paljon tykätty maailmalla, vaikka se onkin ärsyttävää kiusoittelua jos peliä ei oikeasti tulekaan.

Lainaus käyttäjältä Mikanes+

The Legend of Zelda - Majora's Mask ( Wii U ) Trailer. Ou mai GaaaaaD!

Yhtä feikkihän tuo on kuin Jersey Shoren pää"tähtösten" rintavarustus. Siitä huolimatta, uskomattoman näköinen. Toivottavasti Ninskalla kuullaan fanien toiveet, sillä itseä alkoi peli kiinnostamaan suurissa määrin. Aivan liian vieraita nämä "vanhat" Zeldat. Ei ollut mitään pumpuliunelmaa tuo maailma, ei todellakaan. Make it happen 'Tendo!

Tupla on karkki ja niin ees päin.

Wii U:sta on tippunut uusia pieniä infoja, joten laitetaan nyt tännekkin. Wii U:lla ei siis tulla käyttämään kaverikoodeja tai ainakin systeemi on laitettu kunnolla uusiksi. Tiettyjen lähteiden mukaan mentäisiin käyttäjänimillä, aivan kuten PS3:lla ja Boksilla, mutta aika näyttää miten hommat hoidetaan. Tabletti ohjaimen akkukestoa on saatu lisättyä pidentämällä akun lataamiseen kuluvaa aikaa, mutta tästä syystä mukana tulee piiiitkä latausjohto.

Tukea löytyy myös käytetyille peleille ja jonkilaiselle achievment systeemille, mutta tässä vaiheessa achievmentit eivät ole kehittäjille pakollisia. Kaikki nämä löytyivät GT:n sivuilta kun puhelimella selasin, mutta ei niitä tietokoneella enää löytynyt. Puhelimella voi kuitenkin käydä lukemassa.

...meanwhile at IGN.

Shigge on siis paljastanut hitusen Pikmin 3:n taustoja. Peliä on siis kehitetty Wiille, mutta myös käsikonsoleita pohdittiin alustaksi. Nettimoninpeliä ei ainakaan tässä vaiheessa ole tulossa mukaan, mutta se tuskin yllättää ketään. Yksinpelinä ja kaverin kanssa samalla sohvalla tuo varmasti parhaiten toimii. Moninpelinhän saa mukaan päivityksenä tai DLC:nä, jos siitä nyt valtava kohu syntyy.

Miksi Pikminille ei muuten ole omaa keskustelua?!

Assassin's Creed 3:n meritaistelu joka näytettiin Sonyn E3-lehdistötilaisuudessa, oli kyllä huikea. Mutta puhutaanpas nyt Wii U -versiosta, sillä joissakin lähteissä väitetään että AC 3 tulee pyörimään valmiina 60 fps 1080p -resoluutiolla. Toisaalta taas on väitetty että kaikki messuilla esitetyt Wii U -pelit olisivat olleet se 720p ja 30 fps. En tiedä siitä, mutta tuon meritaistelun otin puheeksi, koska kyseisen taistelun ovat vain jotkut harvat päässeet näkemään Wii U:lle Ubisoftin privassa. Messuosastoilla kyseistä jaksoa ei kuulemma julkisesti ollut pelattavissa. Paikalla olleet voinevat tietysti vahvistaa asian.

Vaikea sanoa totuutta, mutta katsasta pätkä ja muista vaihtaa asetus 1080p.. NAATTIKEE:
E3 2012 Exclusive - Assassin's Creed 3 - Wii U - Full Demo Stage ( Naval Battle )

Mikäli peli näyttää näin hyvältä jo nyt, niin ei ole valinnan vaikeutta mikä versio lähtee ostoon. Varmasti peliä hiotaan vielä, joten olettaa saattaa että melkoisen eeppinen peli tulee olemaan, sillä julkaisuun on lähemmäs puoli vuotta vielä aikaa. Videon lopussa on julkaisupäivämäärä merkitty 30. lokakuuta, mutta se tarkoittanee muita versioita, tai Wii U julkaistaan odotettua aiemmin!

ED: Harmittaa vain peliäänien puute, kun taustalla pelaillaan jotain Just Dance 4:sta!

E2: Wii U on Late Night with Jimmy Fallon

E3: Aloitusviestiä päivitetty! Tärkeimpänä lista Wii U:n julkaisuikkunan peleistä videolinkkeineen!

Viimeisimpien tietojen mukaan Wii U tulee maksamaan 250 £ (~313 €) tai vähemmän! Brittiläinen MCV on kertonut kuulleensa jälleenmyyjiltä, että hinta on korkeintaan tuo, mutta voi olla kaikkien yllätykseksi myös paljon vähemmän. Hinta voisi olla niinkin pieni kuin 200 £. Joka siis tämän päivän kurssilla olisi 250 €, eli hyvinkin lähellä alkuperäisen Wiin julkaisuhinnoittelua joka oli suomessa 269 €. Tuolla hinnalla Nintendon uutuuskonsoli menisi joulumarkkinoilla kuin kuumille kiville. Nintendo ei ole hintaa vielä vahvistanut.

En vain yksinkertaisesti jaksa uskoa, että konsoli lähtisi noin halvalla. Mukavaahan se toki olisi, varmistaisi ostamisen heti julkaisussa. Sitten jos AMO:lla kerrankin ajateltaisiin myös pelaajia ja kuluttajia, laittamalla kasaan jonkilainen julkaisutarjous, esim bundlaisivat konsolin ja Pikmin 3:n kivaan hintaan, niin rakkauttani näyttäisin Visaa vinguttamalla. Voi tosin olla, että 3DS:n julkaisusta on tosiaan otettu vaarin, ja konsoli laitetaan siksi ulos niin halpana. Nähtiinhän se, että kun 3DS:n hinta aleni ja kaupasta löytyi se uusi Mario, niin rahaa satoi joka kattoluukusta. Ninskahan on sanonut ottaneensa oppia 3DS:n julkaisusta, joten ehkä Wii U tulee tosiaan olemaan halpa.

Lainaus käyttäjältä Muksu+

..joten ehkä Wii U tulee tosiaan olemaan halpa.

Ainakin viime aikojen huhut ja Nintendon omat kommentit huomioon ottaen kaikki merkit viittaavat siihen, että Wii U tuskin tulee ainakaan kallis olemaan. En kyllä ihan itsekään usko että ihan tuohon 250 €:n hintaan myydään julkaisussa, ainakaan suomessa. Jos Ämeriikassa hinnaksi tulee 299 $ niin kyllä se vaan sitten euroopassa tulee olemaan suoraan sen 299 €, vaikka vähemmän se valuuttakurssit huomioon ottaen tulisi olla. Siihen vielä perinteinen "suomi-lisä" päälle, niin hinta onkin nopeasti 349 €. Ihan siedettevä hinta sekin, kunhan vain siihen olisi sitten bundlattu joku peli, edes se Nintendo Land. Vaikea uskoa että NSMBU tai Pikmin 3 bundlattaisiin, mutta toivotaan parasta eikä edes pelätä pahinta. Tietysti Pro Controller kruunaisi paketin.

Yksi seikka on kuitenkin vielä huomioitava tässä hinnoittelupolitiikassa, eli se, mitä Wii U:n rauta tulee sitten pitämään sisällään. Ihmiset tahtovat meinaan herkästi uskoa, että hinnasta voi suoraan päätellä laitteen tehokkuuden, eli jos Nintendo myy laitetta erityisen halvalla niin oletetaan heti että rauta on keskinkertaista. Ensimmäisen Wiin maineen tuntien on helppo sitten lähteä tuomitsemaan Wii U:ta, kun ollaan "varmoja" että konsoli ei juurikaan tuo merkittävää parannusta nykysukupolven HD-laitteisiin. PS3 ja Xbox 360 ovat ne laitteet jota tähän verrataan, mikä on sinänsä jo alkukantainen ajattelumalli. Ihan ymmärrettävää, mutta toisaalta taas porukan odotukset "Next-Geniin" ovat (jopa turhan) korkealla, joten Nintendo on helppo ottaa silmätikuksi.

Edellisessä kappaleessa (WTF! Kirjoitanko jotain romaania kun puhun jo kappalejaoista) pohjustin sitä, että Nintendolla saattaa olla kuitenkin tällä kertaa hieman erilainen strategia hinnoittelussa, mikäli kertovat ottaneensa oppia 3DS:n julkaisusta ja erityisesti sen hinnoittelusta. Eli tarkoitan tällä sitä, että vaikka Nintendo onkin aina ollut firma joka ei tarkoituksellisesti ala myymään uutta konsolia selkeällä tappiolla, niin Wii U:n tapauksessa asia ei välttämättä niin ole. Epätodennäköistä mutta mahdollista. Tällaista seikkaa puoltaisi myös Nintendon maailmanlaajuisen johtajan (Global President) Satoru Iwatan lausunnot, joissa hän on kertonut Wii U:n tarjoavansa erittäin hyvän hinta-laatu -suhteen. Sekään ei vielä tarkoita, että konsoli mikään supertehokas olisi, vaikka erittäin pienellä voitolla tai jopa tappiolla laitteitaan kauppaisivat. Ennemminkin kaikki huomio kiinnittyy (jälleen) uudenlaisiin tapoihin pelata.. kyllä, tarkoitan juurikin sitä Wii U GamePadia!

Hinnasta välittämättä ja julkaisupäivää tietämättä, ainakin allekirjoittaneella tämä Nipan "huippukonsoli" lähtee testiin heti julkaisupäivänä, jonka uskon olevan viimeistään 31.10.2012 ja hintaa mööpelillä alimmillaan 299 €. Nämähän olivat vain omia veikkauksia, mutta turha näitä on spekuloida sen enempää ennen Nintsun virallista ilmoitusta. Tykkään vain analysoida ja olla yhtä "viisas" kuin se joku Mike Pachter, vai mikä kyseisen herran nimi nyt olikaan, jonka kuulee aina välillä spekuloivan uusien konsolien julkaisuajoista sekä niiden hinnoista? Julkaisupäivän päättelin siitä, että se voisi olla sama kuin Assassin's Creed 3:n julkaisupäivä, sillä Nintendon täytyy saada kyseinen peli konsolilleen samana päivänä kuin muillekin kotikonsolivalmistajille.

Ei mode edit: Pelialan analyytikko, jonka nimi oli hakusessa, on siis Michael Pachter.

IMAGE(http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20080414034704/vgsales/images/a/a1/Pachter.jpg)

Mu0k: Nintendo järjestää syksyn aikana oman konferenssin, jossa luultavasti paljastetaan Wii U:n hinta- ja julkaisupäivä, sekä kerrotaan lisää peleistä. Ajankohta ei ole selvä, mutta lähteiden mukaan tapahtuma voisi olla syyskuussa.

* Nyt myös itse Nintendo on vahvistanut konferenssin tulevan syksyn aikana.

Miyamoto haluaa Metroidia!

Nintendon oma helmi kehittäjän muodossa on pelaajien kanssa samoilla linjoilla. Metroid ja Wii U tulevat tekemään yhdessä kaunista musiikkia. Jos siitä joskus oli epäilyjä, että Samus ei uudelle konsolille tepastelisi, niin tässä ne viimeistään pyyhitään pois. Heittääpä Shigge myös kommenttia, että olisi sitä Tähtikettuakin uudella konsolilla kiva nähdä.

Metroid Wii U:lle tulee varmasti näyttämään tietä, millaisia pelejä konsolille pystyy tekemään. Tahdon uskoa että Retro Studios työstää sitä parhaillaan. Jos tämä yksi maailman parhaista pelitiimeistä sai jo GameCubelle ja Wiille tehtyä todella upeita pelejä, niin Metroid HD:na tulee varmasti olemaan totaalisesti kunnon tajunnanräjäyttäjä.

Jos Wii U tulee olemaan tehoiltaan mitä viimeksi huhuttu, kyllä sillä kelpaa jo pelejä esitellä.

Lainaus käyttäjältä Mikanes+

Metroid Wii U:lle tulee varmasti näyttämään tietä, millaisia pelejä konsolille pystyy tekemään. Tahdon uskoa että Retro Studios työstää sitä parhaillaan. Jos tämä yksi maailman parhaista pelitiimeistä sai jo GameCubelle ja Wiille tehtyä todella upeita pelejä, niin Metroid HD:na tulee varmasti olemaan totaalisesti kunnon tajunnanräjäyttäjä.

Onhan se nyt aivan varmaa, että Retrolla tehdään parhaillaan Metroidin parissa töitä. Tuleeko sieltä sitten Metroid Prime 4, vai jotain kokonaan muuta, jää vielä toistaiseksi nähtäväksi. Parhautta se tulee varmasti olemaan. Siitä olen myös samaa mieltä, että Retro onnistui tekemään myös edellisillä konsoleilla helkkarin kovaa duunia. Erittäin hyvin muistan ainakin Wiillä Corruptionissa Samuksen ohjukset. Todella hienosti animoitu.

Specseistä en osaa sanoa mitään. Nuokin taitavat olla 3-4 kertaa nykyistä Boksia tehokkaampia, joten samoilla linjoilla mennään kuin aikaisemminkin.

World of Goo -pelin kehittäneen Tomorrow Corporationin uusin tuotos Little Inferno julkaistaan myös Wii U:lle latauspelinä, ja on myös tähän mennessä ainoa julkistettu konsoliversio pelistä. Peli julkaistaan loppuvuodesta myös PC:lle, MAC:lle ja Linuxille.

Tässä kiusoitteluvideo: Little Inferno - First Teaser ( Wii U )

Varsinaista pelikuvaa ei näytetä, mutta videossa on aika paljon World of Goo -vaikutelmaa. Pelissä on hieman kummallinen idea, koska siinä pienet tuhopolttajalapsukaiset polttelevat leluja takassa.. mitähän tuosta mahtaa syntyä? Aika karmivaa meininkiä varmasti tulossa!

IMAGE(http://i.imgur.com/Hm9nP.png)
Mitähän Mr. Miyamoto on mieltä, kun Nintendolle tulee moinen polttelupeli?

ED: Secret Third-Party Wii U Games Under Wraps Until Autumn.

Lainaus käyttäjältä Muksu+

Lainaus käyttäjältä Mikanes+Metroid Wii U:lle tulee varmasti näyttämään tietä, millaisia pelejä konsolille pystyy tekemään. Tahdon uskoa että Retro Studios työstää sitä parhaillaan. Jos tämä yksi maailman parhaista pelitiimeistä sai jo GameCubelle ja Wiille tehtyä todella upeita pelejä, niin Metroid HD:na tulee varmasti olemaan totaalisesti kunnon tajunnanräjäyttäjä.

Onhan se nyt aivan varmaa, että Retrolla tehdään parhaillaan Metroidin parissa töitä. Tuleeko sieltä sitten Metroid Prime 4, vai jotain kokonaan muuta, jää vielä toistaiseksi nähtäväksi. Parhautta se tulee varmasti olemaan. Siitä olen myös samaa mieltä, että Retro onnistui tekemään myös edellisillä konsoleilla helkkarin kovaa duunia. Erittäin hyvin muistan ainakin Wiillä Corruptionissa Samuksen ohjukset. Todella hienosti animoitu.

Specseistä en osaa sanoa mitään. Nuokin taitavat olla 3-4 kertaa nykyistä Boksia tehokkaampia, joten samoilla linjoilla mennään kuin aikaisemminkin.

Mikä ihmeen prime 4!? Metroid Prime 3 oli trilogyn viimeinen. Sen takia tuli tuo other m, koska primet loppui siihen. Miten ei nintendo fani voi tietää tuollaista?

Lainaus käyttäjältä justcause2w

Mikä ihmeen prime 4!? Metroid Prime 3 oli trilogyn viimeinen. Sen takia tuli tuo other m, koska primet loppui siihen. Miten ei nintendo fani voi tietää tuollaista?

Ai niinku Halo Reach tuli kun ei voinut tulla Halo 4?

Uusi ZombiU Gameplay Trailer on tullut eetteriin! Äänet sitten kovalle kun katsot! Grafiikka ei varmastikaan tule olemaan parasta mitä Wii U pystyy tarjoamaan, mutta tunnelma on mielestäni kohdillaan. Tämä nyt on kuitenkin varma julkaisupäivän ostos.

Edit: Jälleen on pelistä tullut uusi traileri, eli ZombiU Buckingham Palace Trailer.

Pelimoottori Wii U-Uutisia:

Unreal Engine 4 -pelimoottorilla tuotettuja pelejä Epic Games ei (ainakaan vielä) ole vahvistanut, mutta ovat kertoneet että heidän asiakkaat (pelintekijät) voivat halutessaan portata UE4-pelejä Wii U:lle! Epicin mukaan heidän uusin Unreal Engine on kuitenkin hyvin skaalautuva, eli pelimoottorilla toteutettuja pelejä voidaan alaspäin skaalattuna nähdä useantyyppisillä alustoilla, kuten tableteilla ja älypuhelimilla, konsolien lisäksi. Unreal Engine 3 kuulemma sopii erittäin hyvin Wii U:lle, joka tarkoittanee todennäköisesti sitä, että pelejä voidaan tehdä täysimittaisella versiolla pelimoottorista kuten tietokoneillekin. PS3:lle ja Xbox 360:lle jouduttiin kuitenkin Unreal Engine 3:lla viilaamaan pelejä alaspäin skaalaten, mikäli olen oikein ymmärtänyt.

Myöskään muille konsoleille ei ole vahvistettu (toistaiseksi) täysipainoista UE4-tukea, eikä näinollen ole vielä täyttä varmuutta tulevatko myöskään Microsoft tai Sony olemaan kykeneväisiä täysin hyödyntämään Epicin uusinta pelimoottoria. Todennäköisesti "Next-Gen" konsolit saavat kustomoidun version pelimoottorista tai pelit ovat PC-porttauksia!? Epicin vaatimukset konsoleille ovat "kohtalaiset", eli hyödyntääkseen täysin uusinta Unrealia, olisi raudan oltava 10x tehokkaampaa kuin nykykonsoleilla. Esimerkiksi Wii U asettuu Epicin viimeisimpien "tietojen" perusteella näiden vaatimusten keskivaiheille, ollen näin n. 5x nykyistä konsolisukupolvea tehokkaampi laite. Jos näitä puheita on uskominen, niin on erittäin todennäköistä että Unreal Engine 4 -pelejä tullaan näkemään Wii U:lla. Joko portteja, tai myöhemmin (Wii U:n myydessä hyvin) jopa omalla tuetulla moottorilla. Miksikäs ei, sillä onhan jo Crytek aiemmin vahvistanut että heidän uusimmalla CryEngine 3:lla ollaan tekemässä peliä Wii U:lle.

Lähteet: Wii U Daily , NintendoLife

Mu0k: Activision on vahvistanut (tämän uutisen mukaan) että Deadpool : The Game -"Marvel-Sekoilu" olisi tulossa Wii U:lle.

IMAGE(http://cdn.wiiudaily.com/wp-content/uploads/2012/07/wii-u-release-date-november.jpg)
SEGA on vahvistanut Wii U:n julkaisun tapahtuvan marraskuussa?

Lainaus käyttäjältä Kingsta+

Lainaus käyttäjältä justcause2w
Mikä ihmeen prime 4!? Metroid Prime 3 oli trilogyn viimeinen. Sen takia tuli tuo other m, koska primet loppui siihen. Miten ei nintendo fani voi tietää tuollaista?

Ai niinku Halo Reach tuli kun ei voinut tulla Halo 4?

Tiesitkö, että samasta pelisarjasta voi tulla useita trilogioita, kuten edellä mainitusta Halosta.. Halo 3:kin oli "Halo" -trilogian viimeinen, sitten tuli Halo 3:n kanssa rinnakkaisosa ODST, esiosa Reach ja sekoilupeli Wars. Ja nyt alkaa uusi Trilogia, Reclaimer trilogia Halo 4:n avulla, joka on jatkoa Halo trilogialle sekä Halo 3:lle luonnollisesti. Eli yhdestä pelisarjasta on lukemattomia tapoja lypsää fanien rahoja, tai täyttää heidän toiveensa ja unelmansa.

Ugh.

Lainaus käyttäjältä sasukeluffy

samasta pelisarjasta voi tulla useita trilogioita

Totta kuin taivaan vesi! Eikä sekään tosiaan tarkoita Metroidin kohdalla sitä, että sarjaan ei voisi tulla jatkoa, vaikka wiille julkaistiinkin Metroid Prime Trilogy. Se oli vain kokoelma tähän saakka julkaistuista MP-peleistä. Esimerkiksi Star Wars -elokuvasarjakin oli trilogia, tosin kahteen kertaan! Ja onhan noita paljon muitakin.

Jotta aiheessa pysytään, niin kerrottakoon sellaisesta uutisesta, jonka mukaan pelialan "huippuanalyytikko" Michael Pachter väittää Nintendon kehittäneen Wii U Pro Controllerin ainoastaan sen takia, että saavat Call of Duty -pelisarjan uutuuskonsolilleen!
*** Kuka tuota hörhöä uskoo, oikeasti..!!? ***

IMAGE(http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20080414034704/vgsales/images/a/a1/Pachter.jpg) Activision ei kerro mulle koskaan mitään, mutta mä tiedän!

R*eD: Huhu-uutisen mukaan GTA 5 tulee myös Nintendo Wii U -konsolille?
IMAGE(http://cdn.wiiudaily.com/wp-content/uploads/2012/03/gta-5-wii-u.jpg)

Vaatii jo hieman rohkeutta julkaista moinen uutinen ilman minkäänlaisia lähdetietoja, mutta olisihan tuo kova juttu jos Nintendon kotikonsolille saataisiin myös GTA, ensimmäistä kertaa! Aiemminhan on GTA-pelejä tullut vain Nintendon laitteista käsikonsoleille: Gameboy Colorille osat 1-2, GBA:lle GTA Advance ja DS:lle loistava Chinatown Wars.

E: Huomasin vasta uudestaan katsottuani, että tuo GTA V -"uutinen" on tehty jo maaliskuussa..!? Tainnut hemmo aikalailla tuulesta temmata tuon. Toivoa saa tietty.

Mikanes on taas tykittänyt Wii U-uutisia kuin Norsukampa MLP:tä, kiitos tästä. Helkkarin hienoa, että kehittäjiltä löytyy intoa tehdä omista pelimoottoreista Wii U:lle omia versioita. Unreal Engine ei ole näissä piireissä mikään turha nuhapumppu. Eikä siitä CryEnginestäkään varmaan haittaa olisi. Laatikon tehot ovat edelleen mysteeri, mutta E3:n jälkeen on usein lennellyt juuri huhuja, joissa uutta konsolia povattaisiin 4-5 kertaa kilpailijoita tehokkaammiksi, joten itse pidän sitä jo melko luotettavan tietona. Tuo tuntuu ainakin omasta mielestäni enemmän kuin riittävältä. Ensimmäisen aallon pelit eivät tietenkään kerro mitään laitteen kyvyistä, sillä verratkaapa vaikka ensimmäistä Resistancea ja Uncharted 3:sta. Samalla vehkeellähän niitä pelataan, mutta toinen on ulkoisesti hippasen nätimpi. Pitää ensin hallita se laite, että siitä saa kaiken irti.

Niin, Pachter on hieno koomikko, mutta ei herraa kannata kovin vakavasti ottaa.

Lainaus käyttäjältä Muksu+

Laatikon tehot ovat edelleen mysteeri, mutta E3:n jälkeen on usein lennellyt juuri huhuja, joissa uutta konsolia povattaisiin 4-5 kertaa kilpailijoita tehokkaammiksi, joten itse pidän sitä jo melko luotettavan tietona. Tuo tuntuu ainakin omasta mielestäni enemmän kuin riittävältä.

Kyllähän noista tehoista on mediassa jauhettu jo kyllästymiseen saakka, mutta onhan se mukava välillä spekuloida mitä tuleman pitää. Jos nyt pidetään oletuksena tuota että Wii U tulisi olemaan viitisen kertaa (kilpailijoidensa) nykykonsoleita tehokkaampi, ja Microsoftin sekä Sonyn tulevat laitteet olisivat kymmenisen kertaa itseään tehokkaampia, niin voidaan näin "tyhmällä" matematiikalla laskea että kilpailijat olisivat VAIN tuplasti Nintendoa vahvempia seuraavassa sukupolvessa. Siis jos pelkkiä specsejä tuijotetaan. Se ei ole paljon se, kun verrataan mitä ero on nykyisessä sukupolvilumpiossa. Nintendohan ei välitä muutenkaan mitä kilpailijat tekevät, ainakaan Satoru Iwatan puheiden perusteella.

Mutta tässä tulee itsevarmin kommentti, mitä Nintendo on uutuuskonsolistaan heittänyt:
" Wii U tulee olemaan tärkeä maailmalle. "

(e) Aiemmin Crytek on jyrkästi kiistänyt, että heillä itsellään olisi peliä kehitteillä Wii U:lle, mutta nyt ovat tulleet ulos kolostaan ja myöntäneet ainakin työskentelevän Nintendon kanssa. Aika epätodennäköistä että 3DS:lle peliä kehittävät, joten Wii U on melkein varmasti alusta. Ainakaan Crysis 3:sta eivät täysin pois sulkeneet, joten sen tuleminen Nintendon uutuuskonsolille olisi yksi vahva ehdokas. Myös aiemmin on ollut vahvoja huhuja Crytek UK:n työstämästä Homefront 2:sta.

Mitäs uskotte sieltä suunnasta tulevan ulos tuutista? Kertokaas te jotka ootte aiempia "Ryysiksiä" ja muita kyseisen firman pelejä mättäneet, että mikä peli voisia sopia parhaiten Wii U:n tablettiohjainta silmällä pitäen?

(e2) Crytek on kertonut sittemmin että tällä hetkellä ei ole tekeillä Crysis 3:sta Wii U:lle.

(e3) Wiimeinkin myös Wii U:lle on huhuttu julkaistavan BioShock Infinite.

Heh, EA sekoilee oikein kunnolla jos tämä uutinen pitää paikkansa. Pitää olla jo suht röyhkeä, jos yrittää junailla sopimuksen niin että kaikki Nintendon Online palvelut kulkisivat surkean Origin palvelun kautta. Onneksi Nintendo tuon kumminkin torppasi. Mutta EA näyttää nyt kostavan tuon sillä, että tuo Wii U:lle vain kolme urheilupeliä ainakin näillä näkymin.

Kyseessä on tosiaan vain huhu, mutta kyllä taas kerran lentää paskaa EA:n niskaan jos pitää kutinsa.

Todellakin toivon, että tuo uutinen ei pidä paikkaansa. EA:lla on muutenkin jo nykyään niin paljon ongelmia oman julkisuuskuvansa kanssa, että tuollainen ei varsinaisesti auttaisi. Ihmeellistä perseislyä tosiaan. Tosin, kaikki julkisuus on hyvästä. Mikäs siinä kunhan ne EA:n pelit myyvät ja nehän myyvät. Originsista nyt en mene mitään sanomaan, mutta onneksi ei Nintendolla olla siitä innostuttu.

EA kyllä aika röyhkeästi pakkosyöttää tuota Originia jos tosissaan meinanut kaapata koko Nintendon verkkopalvelun nimiinsä. Onko tuo Origin niin surkea, mitä ympäri interwebbiä on saanut lukea? Itsellä ei ole kokemusta, vaikka olenkin kyseiseen palveluun kirjautunut. Mutta onneksi Nintendo ei moiseen "ansaan" langennut. Lapsellista isolta firmalta jos tosiaan sen kostavat sillä että eivät julkaise pelejään Wii U:lle. Omaa kuoppaa vain kaivavat sillä.

On ollut myös juttua siitä, että kyseinen ristiriita olisi ollut syynä Wii U:n Battlefield 3:n jäädyttämiseen. Pelihän oli jo lähestulkoon varmistettu, kun siitä alkujaan kerrottiin jo vuoden 2011 E3-messuilla. Tosin samaan hengenvetoon väitetään että julkaisulistalla olisi Battlefield 4 Wii U:lle?

Pakko kysyä lopuksi, onko Wii U:sta tulossa GameCube 2? ( Viitaten tähän! )

Lainaus käyttäjältä Mikanes+

EA kyllä aika röyhkeästi pakkosyöttää tuota Originia jos tosissaan meinanut kaapata koko Nintendon verkkopalvelun nimiinsä. Onko tuo Origin niin surkea, mitä ympäri interwebbiä on saanut lukea? Itsellä ei ole kokemusta, vaikka olenkin kyseiseen palveluun kirjautunut.

Vaikka ei olekaan omakohtaista kokemusta, niin kuulemma ei ole. Omasta mielestä on selvää että jengi kiukuttelee vaan, kun joutuvat asentamaan uuden latauspalvelunsa koneelle, varsinkin sellaisen joka on pahan EA:n omistuksessa. Ihan niin kuin se olisi maailman hirvein asia. Joissakin asioissa se on kuulemma parempikin. Muuten tuo toimii varmaan aika lailla yhtä hyvin Steam, mitä nyt vähemmän pelejä. Ihmiset vaan tykkäävät valittaa

Lainaus käyttäjältä PussikissaHelvetistä

Vaikka ei olekaan omakohtaista kokemusta, niin kuulemma ei ole. Omasta mielestä on selvää että jengi kiukuttelee vaan, kun joutuvat asentamaan uuden latauspalvelunsa koneelle, varsinkin sellaisen joka on pahan EA:n omistuksessa. Ihan niin kuin se olisi maailman hirvein asia. Joissakin asioissa se on kuulemma parempikin. Muuten tuo toimii varmaan aika lailla yhtä hyvin Steam, mitä nyt vähemmän pelejä.
Ihmiset vaan tykkäävät valittaa

Ajattelinkin, että tuskin Origin niin surkea voi olla kuin pahimmat kiukuttelijat väittävät. Pitänee kai tutustua, kun jo kerta on valmiiksi asennettuna. Sen vielä ymmärtää että EA haluaisi Originin kautta omat pelinsä, mutta itsekin pidän kohtuuttomana että Nintendon olisi tullut kaikki pelinsä kytkeä heidän järjestelmiinsä. Kai kokeilivat vain kepillä jäätä.

Uuden Super Smash Brossin pelisysteemi on kuulemma saatu jo valmiiksi sekä Wii U:lle että 3DS:lle. Tiedä sitten kuinka pitkään pelien valmiiksi saattaminen sitten kestää?

Itselläni tuon Originin kanssa ollut ongelmia lähinnä kirjautumisien kanssa. Varsinkin kun Biowaren pelit kytkettiin tuohon Originiin. Järjestelmä aivan randomisti hävitti/sekoitti salasanat ja muut kirjautumiseen tarvittavat tiedot. Sama ongelma toistunut monilla muilla ja toistuu edelleen. Kauppaa en tuosta ole käyttänyt ja eikä kyllä kiinnostakaan. Mutta on tuo Origin sentään parempi kuin Ubisoftin karmea online palvelu. Siinä on ehdottomasti paskinta palvelua jota voi vain saada. Pelimaailman pahimmat DRM pöpöt ovat vasta alkua siellä.

Nyt kun EA on ollut otsikoissa, niin ainakaan he eivät Nintendolle ole täysin takkia kääntämässä, koska ovat höpisseet että FIFA 13 Wii U:lle olisi tuplasti korkeammalla resoluutiolla varustettu kuin Xbox 360 ja PS3 -versiot. Ja muutenkin peli olisi graafisilta ominaisuuksiltaan parempi, mikä nyt tietty muutenkin pitäisi olla itsestäänselvyys kun uudemmasta laitteesta puhutaan. Luonnollisesti ohjaustavoiltaan peli eroaa myös GamePadin ansiosta. Millähän tavalla tuota resoluutiota voisi verrata? Jos FIFA 13 on Wii U:lle (oletuksena) 1080p.. niin olisiko kilpaveljillä sitten ainoastaan 540p..!?

Lainaus käyttäjältä Mikanes+

Millähän tavalla tuota resoluutiota voisi verrata? Jos FIFA 13 on Wii U:lle (oletuksena) 1080p.. niin olisiko kilpaveljillä sitten ainoastaan 540p..!?

Tuossahan on kyse ainoastaan katsomon resoluutiosta, eli huomattavasti tarkemmat katsomospritet/3d-mallit pelissä.

^ Menin halpaan, eli luin jutusta hätäisesti että pelin resoluutio olisi tuplattu. Sana Crowds hämäsi, ja olin lukevani growed tjs. No, ainakin Wii U:ta harkitseville jalkapallon ystäville hyvä juttu kaikesta huolimatta. FIFA 13 on kuitenkin Wii U:n julkaisupeli. Marraskuu?

muokk@ Ensimmäinen Toki Tori 2 Traileri on julkaistu. ( Wii U eShop + Steam )

IMAGE(http://cdn.wiiudaily.com/wp-content/uploads/2012/08/assassins-creed-3-wii-u-ox.jpg)

Aika hienot ovat Wii U:n kannet

Ellei joku jo maininnut, niin Wii U:n Euroopan julkaisu näyttäisi siirtyvän joulukuuhun, jos tähän uutiseen on uskominen. Itseäni ei kyllä pieni viivytys haittaisi ollenkaan. Ensi vuoteen oli muutenkin tarkoitus jättää koneen osto.

Lainaus käyttäjältä Retro+

Ellei joku jo maininnut, niin WIi U:n Euroopan julkaisu näyttäisi siirtyvän joulukuuhun, jos tähän uutiseen on uskominen. Itseäni ei kyllä pieni viivytys haittaisi ollenkaan. Ensi vuoteen oli muutenkin tarkoitus jättää koneen osto.

Joulukuun alussa taitavat sopivasti veronpalautukset kilahtaa tilille. :)

Gamescom-pelimessut ovat euroopan suurin peliaiheinen tapahtuma, mutta Nintendo loistaa jälleen poissaolollaan. Varmasti muutama uusi traileri saadaan Wii U:lle kolmansilta osapuolilta, mutta varsinaiset UUDET julkistukset jäänevät vain haaveeksi. Miksi Nintendo ei käytä näin oivaa tilaisuutta hyödykseen esittelemällä uutta kotikonsoliaan ja sen pelejä? Kun katsomassa olisi kuitenkin kymmeniä (ellei satoja) tuhansia silmäpareja, ja varmasti suurimmalla osalla se korvaparikin kuulemassa. Mikäli puskaradiot sitten huutaisivat positiivisia viestejä kokeilemastaan uutuuslaitteesta ja sen peleistä, niin konsolista kiinnostuneiden määrä nousisi tällä tavalla varmaan useampaan potenssiin. Julkaisuun on enää jokunen kuukausi, ja paljon on asioita vielä auki. Hurry up 'Tendo!

Nintendo on toki ilmoittanut että syyskuussa heillä on jokin tapahtuma, jossa konsolin hinta ja julkaisupäivä viimein paljastetaan, mutta miksi he ovat niin salamyhkäisiä että eivät anna edes devaajien esitellä aikaansaannoksiaan? Jotenkin tuntuu, että jotain kortteja Nipalla on Wii U:n suhteen vielä paljastamatta, mutta mitä ihmettä se/ne voi olla..!?!!

Itsellä toivomuslistan kärjessä on tietysti huippupelien julkistukset!

Julkaisijoillakin jo sormet syyhyävät että pääsisivät näyttämään Wii U -pelejään.

Lainaus käyttäjältä Mikanes+

Gamescom-pelimessut ovat euroopan suurin peliaiheinen tapahtuma, mutta Nintendo loistaa jälleen poissaolollaan. Varmasti muutama uusi traileri saadaan Wii U:lle kolmansilta osapuolilta, mutta varsinaiset UUDET julkistukset jäänevät vain haaveeksi. Miksi Nintendo ei käytä näin oivaa tilaisuutta hyödykseen esittelemällä uutta kotikonsoliaan ja sen pelejä?

Lähinnä siksi, että kyseessä on Nintendo, toisekseen koska kyseessä on Nintendo ja kolmanneksi koska halpaa moinen hupi ei ole. Uutta konsolia on toki tärkeä mainostaa, etenkin kun julkaisun pitäisi olla muutaman kuukauden päässä. Saa nähdä, ehkä 'Tendo laittaa tosiaan syyskuussa kasaan Lontoon Olympialaisten kaltaisen näytöksen omalle konsolilleen, mutta mene ja tiedä. Ehkä konsolin huhutut valmistusongelmat ovat jarruna, mene ja tiedä.