Steam - yleistä porinaa ja lahjanvaihtoa / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus

Jees, hyvät summer salet oli ja nää onkin nyt mun osalta ohi. n. 70:llä eurolla sain 21 peliä, awesome. Nyt sitten pitäis alkusyksystä alkaa työstämään noita. Ja kun ois tietty vielä pleikkarillakin pelaamattomia pelejä. :D

Lainaus käyttäjältä Hifisti

Jees, hyvät summer salet oli ja nää onkin nyt mun osalta ohi. n. 70:llä eurolla sain 21 peliä, awesome. Nyt sitten pitäis alkusyksystä alkaa työstämään noita. Ja kun ois tietty vielä pleikkarillakin pelaamattomia pelejä. :D

Mitäs pelejä Hifisti ostit? Jos millään jaksat nuin pitkää listaa kirjoittaa... :D

Omalta osalta olikin ensimmäinen kesä-ale ikinä, ja hyvin varovaisesti ostelin kamaa. Kuitenkin tuli 25€ käyttettyä ja 6 peliä hankittua. Seuraavat..

Portal & Portal 2, 6.24€. Tämä siis ensimmäinen ostos tuolta. Portal 1:stä on PS3:lla tullut pelattua, mutta eihän se ole mitään PC versioon verrattuna. Kaverin kanssa tota P2:sta veettii Cooppina, ja helvetin hauskaahan se on. Sekä vaikeaa.. Ja vieläpä äidin sain nämä maksamaan.. :)

Binding of Isaac 1.23€. Munkk1:n kanssa tuosta jonkun aikaa juteltiin Steamissa, ja sitten kun vielä nuinpieni hinta oli, niin kyllä äkkiä lähti ostoon. Enkä pettynyt. Vaikkakin ennen ostoa olin hieman skeptinen...

Fallout: New Vegas, 5€. Täysi heräte-ostos, joka kannatti. Ikinä en ole Falloutteja kokeillut, mutta kehuja olen kuullut. Todella matala hinta sitten sai ostamaan. Pelkäsin, että kone ei pyöritä, mutta hyvinhän se Highilla pyöri. Ja mikä tärtärkeintä, kaupungissa riehuminen on hauskaa.

The Witcher: Enhaced Edition 2€. Tästäkin olen kuullut pelkkää hyvää, ja nyt kun hinta poljettiin pohamutiin, niin pakkohan se oli ottaa. Kyllähän mulle aina Ropet kelpaa. Varsinkin hyvät.

Civilization V, 7.5€. Pitkään meinasin tämän ostaa tuolta 15€:llä, mutta onneksi jaksoin odottaa, joten sain puoleen hintaan. Jotain strategia peliä olen pitkään himoinnut, ja pitihän se heti aloittaa itse kuninkaasta. Vielä en kerinnyt kokeilemaan, mutta olen todellavarma, etten tule pettymään. Toivotaan siis sitä..

Star Wars: Mysteries of Sith, 1,24€. Vanhojen ja uusien Star Wars pelien fani kun olen, niin pitihän sellainenkin saada. Tämä kun oli täysin tuntematon, ja halpa, niin pakko oli ottaa. Petyin.. Todella lagista puuhaa ja näytönasetuksia en saanut kohdalleen..

Star Wars: KOTOR 2.50€. Tällekkin on kehuja satanut, joten oli vain ajan kysymys, kunnes tämän ostan. Reilu 2 euroa ei paljoa ole joten nyt se sitten on tehty. Tätäkään en vielä kerennyt kokeilemaan, mutta ehkä vielä joskus :)
Ps. Ironista kyllä, aikani on vienyt ilmaispeli Team Fortress 2 :) Loistopeli..

Pps

Lainaus käyttäjältä sasukeluffy

The Witcher: Enhaced Edition 2€. Tästäkin olen kuullut pelkkää hyvää, ja nyt kun hinta poljettiin pohamutiin, niin pakkohan se oli ottaa. Kyllähän mulle aina Ropet kelpaa. Varsinkin hyvät.

Jos kestää tavattoman huonon ääninäyttelyn, sekä täysin viimeistelemättömät animaatiot, niin kyseessä on mainio peli. Itse ostin tuon jo kaksi vuotta sitten alennuksesta :) Witcher 2 painii sitten täysin eri luokassa ykköseen nähden.

Juonellisesti Witcherit ovat aivan mahtavia. Haluaisin kovin nähdä kyseisistä tuotoksista elokuvan. Puolassahan siitä onkin ollut sarja, sekä sarjasta väännetty elokuva. Jos joskus sattuisi tuo konsonanttien valtaamalla kielellä tuotettuun elokuvaan tulemaan vastaan, niin voisihan sen vaikka vilkaista!

Steamin alet loppuivat eilen, onneksi. Jollain tavalla olen näitä aleja onnistunut välttämään, mutta nyt iski. Huippupelejä, huippuhintaan. Tässä hieman listaa:

The Witcher: Enhanced Edition: 4,79 €
Payday: The Heist: 4,74 €
Alan Wake American Nightmare: 3,49 €
Plants vs. Zombies: GOTY: 2,49 €
Mafia II DLC Joe's Adventures: 3,99 €
Tom Clancy's Splinter Cell Conviction - Deluxe Edition: 4,99 €
Civilization V GOTY: 9,99 €
Jade Empire: Special Edition: 3,74 €

Näistä peleistä kyllä tosin Jade Empire tuli alennusmyyntien jälkeen, mutta hyvässä tarjouksessa kuitenkin. Samoiten Joe's Adventures ei tainnut varsinaisesti aleihin kuulua, mutta oli muistaakseni -40 %, tiedä sitten.

Näistä mitään muuta en ole vielä päässyt pelaamaan kuin Plants vs Zombiessin, joka iski kyllä todella lujaa. Civ 5:aa tuli vähän aikaa sitten trialin kautta testailtua, ja sarja on muutenkin aina kiinnostanut, joten toivottavasti nyt tästä saisi jonkun kipinän aloittaa tuonkin tahkoaminen. Muut teokset ovat oikeastaan ovat olleet sellaisia jotka ovat aina enemmän tai vähemmän kiinnostaneet, joten alle olut-tuopin hinta houkutteli kyllä näissä peleissä. Saints Row: The Thirdin 8 € hintalappu houkutteli myös pitkään, mutta jätin sen tarjouksen sitten lopulta käyttämättä. Sitten vain pelolla katsomaan miten joulualeissa käy...

Saattaa olla tyhmä kysymys, mutta mitä eroa Steam workshopin "tilaa" ja "lisää suosikkeihin" välillä on? Siis modeja etsiskelen.

Lainaus käyttäjältä Moromopo+

Saattaa olla tyhmä kysymys, mutta mitä eroa Steam workshopin "tilaa" ja "lisää suosikkeihin" välillä on? Siis modeja etsiskelen.

Steam lataa tilatut modit, mutta suosikkeihin lisättyjä ei tietääkseni. En ole aivan varma, kun en itse käytä workshoppia modien lataamiseen.

Nyt kyllä on sellainen ongelma steamissa, että meinaa lentää kone seinään. Jostain syystä, kesäalesta ostamani New Vegas ja T2:n kylkiäisenä tullut Torchlight eivät pelitä. Aina kun yritän käynnistää jompaa kumpaa, tulee tavallinen ilmoitus: " Käynnistetään peliä X", mutta sen mentyä ohi hiiren sininen "tiimalasi" vain jatkaa pyörimistään, eikä mitään tapahdu. Pian koko kone on jökissä ja joudun boottaamaan sen joka kerta. Muut pelit, kuten Witcher 2 ja Vessel toimivat normaalisti. Kone on itsekasattu, intelin i5:llä varustettu pari viikkoa sitten tehty kone.
Olisiko kenelläkään mitään ideoita tai vinkkejä mitä tehdä, ärsyttää kun itse olen asentanut pelit uudelleen moneen kertaan ja poistanut välissä kaikki piilotetut tiedostotkin, mutta mikään ei tunnu toimivan. Ironista kyllä, Steam väittää jälkeenpäin, että pelejä on pelattu kyseisenä ajankohtana.

Lainaus käyttäjältä OneSAMU+

Nyt kyllä on sellainen ongelma steamissa, että meinaa lentää kone seinään. Jostain syystä, kesäalesta ostamani New Vegas ja T2:n kylkiäisenä tullut Torchlight eivät pelitä. Aina kun yritän käynnistää jompaa kumpaa, tulee tavallinen ilmoitus: " Käynnistetään peliä X", mutta sen mentyä ohi hiiren sininen "tiimalasi" vain jatkaa pyörimistään, eikä mitään tapahdu.

Itselläni on samankaltainen ongelma ollut Trackmania Nations Foreverin kanssa. Steamin asiakaspalvelun mukaan jokin ohjelma estää pelin käynnistämisen. Asiakaspalvelun kanssa sitten paikannettiin kyseinen ohjelma, joka osottautui joksikin F-Securen ohjelmaksi (nimeä en muista), joka sitten pitäisi poistaa käytöstä aina kun peliä haluaa pelata. Peli ei kuitenkaan ollut minulle niin tärkeä, joten annoin asian olla. Neuvoni siis on ottaa yhteyttä Steamin asiakaspalveluun, sillä joku ohjelma saattaa estää pelin käynnistymisen.

Asiakaspalveluun otinkin yhteyttä, ja sieltä neuvottiin poistamaan Steamin asennuskansiosta kaikki muut tiedostot ja kansiot paitsi itse steam ja steamapps. Mitään ei ainakaan Torchlightiin vaikuttanut, pitää jatkaa rassaamista. On kyllä ärsyttävää jos tällä lailla käy useamminkin. Torchi ei nyut niin paljon harmita, mutta Falloutista maksoin kuitenkin vitosen. Mutta mikäs tässä loistavia Vesseliä ja Plants vs. Zombiesia pelaillessa, molemmat ovat aivan uskomattoman koukuttavia ja etenkin Vesselin nestefysiikat ovat hyvinkin hienot.

Edit: JJJEEEEEESS!! Problem solved. Jäätyminen johtui muistin täyttymisestä, joka puolestaan johtui siitä, että yksi ohjelma aloitti satoja ja taas satoja prosesseja. Poistin sen ja heti toimi. Kyseessä oli Asrockin oma Virtu-ohjelma, eli aika outo juttu, tämä kun ei ollut eka kerta kun emon ohjelmat aiheuttavat ongelmia.

Vähän kyllä kuumottelee tuo Dota 2, kun kaverit ovat sitä niin paljon kehuneet. Itselleni ei ole vielä invitea tullut eli ilmoitelkaa, jos keneltäkään löytyisi ylimääräistä invitea. Kiitoksia jo etukäteen!

Löytyisi Portal 2 75% ale kuponki tavaraluettelosta onko tää minkä pelein tai tf2 itemien arvoinen? (HUOM kuponki umpeutuu 30 elokuuta joten olkaa nopeita) steamid Baronpekugräm ottakaa yhteyttä

Pistetääs vaikka tänne. Eli jos ette sattunut tietämään Black Mesa Source on VIHDOIN valmistunut!!!....tai ainakin melkein, Xeniin asti ei vielä pääse.

http://release.blackmesasource.com/

Ja modin latausta odotellessa voikin katsella Totalbiscuitin streamia:

http://www.twitch.tv/totalbiscuit

Tuo Black Mesa on aivan loistava!

Ja vielä täysin ilmainen! Ei vaadi mitään alkuperäisiä HL pelejä! Latasin eilen ja kehoitan kaikkia joita vähänkin Half Life kiinnostaa tekemään samoin.

Lainaus käyttäjältä Seke+

Tuo Black Mesa on aivan loistava!

Ja vielä täysin ilmainen! Ei vaadi mitään alkuperäisiä HL pelejä! Latasin eilen ja kehoitan kaikkia joita vähänkin Half Life kiinnostaa tekemään samoin.

Latailin tuon tänään ja asennuskin sujui normaalisti, mutta sitten ongelmat alkoivat. Joka kerta kun yritän käynnistää tämän, kone jumittuu täysin kesken latauksen. Osaisiko kukaan sanoa liittyykö tämä tähän kyseiseen tuotokseen vai mikähän mahtaa olla vikana?

Lainaus käyttäjältä Juppe+

Latailin tuon tänään ja asennuskin sujui normaalisti, mutta sitten ongelmat alkoivat. Joka kerta kun yritän käynnistää tämän, kone jumittuu täysin kesken latauksen. Osaisiko kukaan sanoa liittyykö tämä tähän kyseiseen tuotokseen vai mikähän mahtaa olla vikana?

Kannattaa testata ne perinteisimmät. Eli ajurien päivitys (ainakin näytönohjaimen ja jos mahdollista niin piirilevyn) ja jos ei auta niin sen jälkeen uudelleen asennus. Jos ei auta niin googleen haku lauseella "Black Mesa crashes at start up" tms.

Lainaus käyttäjältä JayeizH+

Lainaus käyttäjältä Juppe+Latailin tuon tänään ja asennuskin sujui normaalisti, mutta sitten ongelmat alkoivat. Joka kerta kun yritän käynnistää tämän, kone jumittuu täysin kesken latauksen. Osaisiko kukaan sanoa liittyykö tämä tähän kyseiseen tuotokseen vai mikähän mahtaa olla vikana?
Kannattaa testata ne perinteisimmät. Eli ajurien päivitys (ainakin näytönohjaimen ja jos mahdollista niin piirilevyn) ja jos ei auta niin sen jälkeen uudelleen asennus. Jos ei auta niin googleen haku lauseella "Black Mesa crashes at start up" tms.

Ongelma ratkesi niin kuin kaikki tietokoneisiin liittyvä ongelmat yleensä: kokeilin uudestaan yrittämättä ratkaista ongelmaa mitenkään järkevästi ja nyt lähtikin käyntiin. Pelailin vähän aikaa ihan vain kokeillakseni että toimii. Ei ollut mitään ongelmia, täytyy vain toivoa että tilanne on tämä tulevaisuudessakin...

Tätä on varmaan kysyttykkin ja näin, mutta miten pelaajaboardilaisilla toimiipi POP:n visa electron steamissa? Onko toivoakaan toimimisesta vai varastanko suosiolla isukin mastercardin pieniä shoppauksia varten?

tyhmä on tyhmä ja niin edelleen, mutta hienoa jos jollakulla on kokemusta

Lainaus käyttäjältä Wimbaloo

Tätä on varmaan kysyttykkin ja näin, mutta miten pelaajaboardilaisilla toimiipi POP:n visa electron steamissa? Onko toivoakaan toimimisesta vai varastanko suosiolla isukin mastercardin pieniä shoppauksia varten?

tyhmä on tyhmä ja niin edelleen, mutta hienoa jos jollakulla on kokemusta

Itellä on toiminut ilman ongelmii

Mikäli POP viittaa Pohjola/OP pankkiin, niin itsellänikin toiminut moitteetta. Vähän liiankin helppoa tuo ostelu kun on tallentanut maksutiedot..

POP viittaa siis Paikallisosuuspankkiin. Se koivunlehtipankki. Osa on sanonut ettei toimi ja osa sanoo että kyllä toimii.

Pitänee kokeilla jahka tilillä on taas hitusen enemmän rahnatusta

Ainakaan EKSP:n(Eteläkymenlaakson säästöpankki) kortti ei toimi ja tässä on syynä "liian turvallinen" pankkijärjestelmä. Vaatii kyseisen pankin luottokortin että toimii vastaavissa paikoissa.

Lainaus käyttäjältä Wimbaloo

POP viittaa siis Paikallisosuuspankkiin. Se koivunlehtipankki. Osa on sanonut ettei toimi ja osa sanoo että kyllä toimii.

Pitänee kokeilla jahka tilillä on taas hitusen enemmän rahnatusta

aijaa siitä ei sit ole tietoa, sillä luulon niiku Demppa et se ois Pohjolan OP...

Onko mitään keinoa siirtää pelitallennuksia toiselle tietokoneelle, jos peli ei tue Steamin omaa cloud-häröilyä?

Lainaus käyttäjältä Barrakuda+

Onko mitään keinoa siirtää pelitallennuksia toiselle tietokoneelle, jos peli ei tue Steamin omaa cloud-häröilyä?

Kuukkelin kautta "*peli* save location" ja ihan copy/paste. Aika monen pelin tallennukset löytyvät suoraan Omista tiedostoista (7:ssa kai Tiedostot?) tai steam/steamapps/common/*peli*, mutta joitakin poikkeuksiakin on.

Heitin eilen kympin kaivoon steamissa. Luulin, että Sim City 4 olisi hyvä peli. Kaikki sanoivat joka puolella internettiä sitä hyväksi mutta sitten kun itse kokeilin, ajattelin, että miten pystyin haaskaamaan rahaa tällaiseen paskaan! Siis peli on aivan kauhea. Grafiikat ovat kuin jostain Sims ykkösestä ja peli on muutenkin aivan liian monimutkainen ja sekava. Noh tajusinpa ainakin, että sim city pelejä ei kannata koskaan ostaa. Ajattelin tota ostosta ennen ostaa sim city vitosen(2013) mutta säästyipä nyt sentään 50 euroa.

Lainaus käyttäjältä Munkk1+

Lainaus käyttäjältä Barrakuda+Onko mitään keinoa siirtää pelitallennuksia toiselle tietokoneelle, jos peli ei tue Steamin omaa cloud-häröilyä?
Kuukkelin kautta "*peli* save location" ja ihan copy/paste. Aika monen pelin tallennukset löytyvät suoraan Omista tiedostoista (7:ssa kai Tiedostot?) tai steam/steamapps/common/*peli*, mutta joitakin poikkeuksiakin on.

Eikun joo, vähän tuli katottua tarkempaa ja melkeen ensimmäisenä löytyi nuo tallennukset. Pitäisi katsoa tarkemmin.
Onko kuitenkaan muilla jotain sähköpostinvaihto-ongelmia, kun pyydän että uuteen sähköpostiin tulee vahvistusta ja se tulee, sekä pystyn avaamaan viestin sivuston jossa lukee että osoite vaihdettu. Kuitenkaan Steam ei näytä uutta osoitetta sähköpostina eikä lähetä sinne mitään.

kysymys teille kaikille! Olen ennakkotilannut Black Ops 2 jo Gamestopista PC:le. tänään huomasin että 10 eurolla saat Black Ops 2 digital deluxe editioinin jos olet jo ostanut BO2. Kysymys kuuluukin siis: Voinko ostaa tuon digital editionin jo nyt? ja tunnistaako Steami sitten myöhemmin kun saan B02 levyn? Tai toimiiko se digital deluxe editioni sitten myöhemmin?

Nyt kaikki lisäävät minut Steam kaveriksi: Ylivalottaja. Tänään ostin Borderlands ykkösen hintaan 19,99€ ja mahdollisesti viellä ennakkotilaan Hitman Absolutionin, kun sen nyt saa huimaan alehintaan 44,95€. Loppukuussa tuleekin Assassin's Creed kolme joten seuraavia pelihankintoja saakin sitten odottaa varsinkin jos Hitmanin hommaan.
Edit: Tuplapostausta välttäen... Mikä virka tuolla toivelistalla oikein on? Onko se vain sitä varten että rahoissa olevat kaverit voivat nähdä himoitsemasi pelit ja ostaa ne sinulle vai onko sillä joku elämääkin suurempi merkitys?

Lainaus käyttäjältä LordBarkus+

Tuplapostausta välttäen... Mikä virka tuolla toivelistalla oikein on? Onko se vain sitä varten että rahoissa olevat kaverit voivat nähdä himoitsemasi pelit ja ostaa ne sinulle vai onko sillä joku elämääkin suurempi merkitys?

Se on sitä varten, että ihanat, anteliaat ystävät voisivat ostaa sinulle toivomasi pelin ystävyyden lahjana. Sen lisäksi joskus Steamin kesä- ja talvialeihin on otettu halutuimpia pelejä kansan toivelistalta tarjoukseen.

Lainaus käyttäjältä LordBarkus+

Edit: Tuplapostausta välttäen... Mikä virka tuolla toivelistalla oikein on? Onko se vain sitä varten että rahoissa olevat kaverit voivat nähdä himoitsemasi pelit ja ostaa ne sinulle vai onko sillä joku elämääkin suurempi merkitys?

Eipä siitä muuta hyötyä ole kuin mainitsemasi ja kampanjoiden aikana saatavat "saavutukset" toivelistan käytöstä. Voihan sitä tietenkin käyttää muistilistana ihan itseäänkin varten.

Lainaus käyttäjältä LordBarkus+

Edit: Tuplapostausta välttäen... Mikä virka tuolla toivelistalla oikein on? Onko se vain sitä varten että rahoissa olevat kaverit voivat nähdä himoitsemasi pelit ja ostaa ne sinulle vai onko sillä joku elämääkin suurempi merkitys?

Joskus Steamissa oli myös jokin arvonta, josta pystyi voittamaan kymmenen ensimmäistä peliä toivelistaltaan. Eipä tuolle pahemmin käyttöä ole.

Tuossa viikolla ostin tuon GTA IV Complete Editionin Steamista, mutta nyt kun oon saanu ladattua ite GTAn en pääse pelaamaan sitä. Steam herjaa käynnistäessä että tunnuspalvelimeen ei saatu yhteyttä. Kellään saman sortin ongelmaa?

Lainaus käyttäjältä mikkojr+

Tuossa viikolla ostin tuon GTA IV Complete Editionin Steamista, mutta nyt kun oon saanu ladattua ite GTAn en pääse pelaamaan sitä. Steam herjaa käynnistäessä että tunnuspalvelimeen ei saatu yhteyttä. Kellään saman sortin ongelmaa?

Kannattaa kattoa ne virustorjunnan asetukset. Itse en saanut L4D2 asennettua, kun virustorjunta esti.

Lainaus käyttäjältä mikkojr+

Tuossa viikolla ostin tuon GTA IV Complete Editionin Steamista, mutta nyt kun oon saanu ladattua ite GTAn en pääse pelaamaan sitä. Steam herjaa käynnistäessä että tunnuspalvelimeen ei saatu yhteyttä. Kellään saman sortin ongelmaa?

Jeps, sama ongelma täälläkin. Johtuu siitä että CD-keyt ovat loppuneet.

Nyt olisi 2 alennuskuponkia vailla omistajaa.

2x Alan Wake Franchise -50% hintaa jää 19€

Kupongit menee vanhaksi 21.11
Steam ID on juzzimus_prime

Pitkään aikaan ei ole tullut tännekkään kirjoitettua, mutta nyt olisi tarjolla Dota 2 beta key. En tosin tiedä kauanko tuota betaa vielä pelataan ja julkaistaanko tuo dota 2 täysin ilmaisena jossain kohtaa. Heroja puuttu ainakin vielä jonkun verran, mutta jos jotain kiinnostaa, niin ottaa yhteyttä. Steam ID on ip|Networx..

Olisihan ton avaimen voinut jakaa jo tuoss asyyskuussa, mutta kun tosiaan ei ole tulult täällä vierailtua hetkeen.

Jos kiinnostuit avaimesta, niin toivoisin myös, että kyseinen peli jaksaisi kiinnostaa edes hiukan. Hieman vastaavanlaisia pelejähä on esim. Hon ja LoL, mutta nämä pelisarjat eivät päässeet lähellekkään sitä tasoa mitä Dota 2 on. Mukavia pelihetkiä kaikille.

EDIT: Se Dota 2 :n avain meni jo...

EDIT 2 : Avaimia tuli lisää muutama kappale, joten jos jotain kiinnostaa tuo Dota 2, niin ottakaa yhteyttä. Yhteyttä voi ottaa joko pelaajan viestien kautta tai sitten steamissä. Kyseessä siis koko Dota 2 peli...

Haluaisiko joku ensimmäistä borderlandsia vaihdossa johonkin codiin MW-kahdesta ylöspäin tai vaikkapa Deus Ex hr, The walking dead koko setti. Mieluiten kuitenkin johonkin codiin, kun sellaisesta mätöstä olisi nyt puutetta :)

Pieni vinkki niille, jotka eivät omista luottokorttia: Visa electronilla pystyy ostamaan steamissa.
Heipa hei! Steamin syysale alkoi! The Walking Dead lähti samantien ostoskoriin ja pitää vielä miettiä, että ostaako XCOM:in.

Lainaus käyttäjältä Ton-Ton+

Steamin syysale alkoi!

Ja taas lähtee tililtä rahaa.. Pelejä tulee varmasti ostettua, mutta pelaamisesta ei ole varmuutta. XCOM onneksi vielä hitusen turhan kallis omaan makuun.

Olisiko joku niin kiltti, että vaihtaisi tämän hetken pika-aleista löytyvän Dead islandin gotyn ensimmäiseen borderlandsiin, en nimittäin millään kerkeä käymään ostamassa kaupasta steamrahaa. Perkules sentään, viime viikolla ostin Dishonoredin hintaan 49,99 ja nyt se näyttäisi olevan alennuksessa hintaan 37,49

Lainaus käyttäjältä LordBarkus+

Perkules sentään, viime viikolla ostin Dishonoredin hintaan 49,99 ja nyt se näyttäisi olevan alennuksessa hintaan 37,49

Itsellä kävi sama pari vuotta sitten, kun ostin Witcherin normihintaan ja päivää myöhemmin peli oli himotarjouksessa. Sama kävi myös kaverille erään toisen pelin kanssa.

Valitettavasti itsellä on jo molemmat Borderlandsit, niin en voi oikeastaan auttaa tuon WD kanssa.

^
Eipä mitään, bussit menivätkin kerrankin täydellisesti ja sain koko hommattua sen steamkortin. Eikun vain ostelemaan :)

E1: Mikäs on sinun steam nimesi Lord-sipuli, jos sopii lisäillä? itse pyörin nimellä Ylivalottaja

E2: Kuinka steam pelien tiedostot löydän? Eli siis olisi jossain vaiheessa tarkoitus hommata ulkoinen kiintolevy ihan vain varmuuden vuoksi ja olisi mukava myös saada steamista ostettujen pelien asennukset siirrettyä ulkoiselle kovolle. Olen kyllä löytänyt "My games" nimisen kansion, mutta se sisältää vain tallennustietoja. Käyttiksenä Win 7 ultimate.

Lainaus käyttäjältä LordBarkus+

^
Eipä mitään, bussit menivätkin kerrankin täydellisesti ja sain koko hommattua sen steamkortin. Eikun vain ostelemaan

E1: Mikäs on sinun steam nimesi Lord-sipuli, jos sopii lisäillä? itse pyörin nimellä Ylivalottaja

E2: Kuinka steam pelien tiedostot löydän? Eli siis olisi jossain vaiheessa tarkoitus hommata ulkoinen kiintolevy ihan vain varmuuden vuoksi ja olisi mukava myös saada steamista ostettujen pelien asennukset siirrettyä ulkoiselle kovolle. Olen kyllä löytänyt "My games" nimisen kansion, mutta se sisältää vain tallennustietoja. Käyttiksenä Win 7 ultimate.

Muistaakseni documents-steam (tjsp) - steamapps kohteesta pitäis löytyä. Se my games on windowsin oma kansio, joka on oletuksena.

Ja ei ole totta... kerrankin elämässäni on LIIKAA pelattavaa. En ole edes hitmaniä päässyt kunnolla aloittamaan, niin max payne 3 pamahtaa -75% alennukseen. Lisäksi on skyriminkin dawnguard kolumatta ja juuri ostamani ac1 viikonloppu alennuksesta. Alan viimein ymmärtää millasta tämä on pc- pelaajana...

Samat fiilikset tuli itsellenikin kuin Mopolle, Dishonored tehtävää vaille pelattu, AC- saapui tänään postiloodaan, Max Payne -75%, Dead Island -jotain%, The Walking Dead -50%, BL2 kesken ja tarjouksia pukkaa kuin sientä sateella. Noh, hyvä puolihan tässä on se, että ainakaan näillä näkymin loppuvuodesta ja 2013 alkuvuodesta ei ole tulossa oikeastaan mitään kiinostavaa pelattavaa ja Steam alen ansiosta se ei ole mikään ongelma. Kauhulla ja innolla Joulualeja ja tottakai seuraavien päivien tarjouksia odotellessa.

Köyhdyttyä on nyt tullut 28€ edestä, Witcher 2 ja 1, Ragen ja Fallout 3 GOTY:n hommasin. Myös paysafecardilta löytyi 1,5€ jonka käytin Velvet Assassiniin. Nyt tuo Max Payne 3 himottaisi.

Lainaus käyttäjältä Moromopo+

[quote='käyttäjältä LordBarkus+']Kuinka steam pelien tiedostot löydän? Eli siis olisi jossain vaiheessa tarkoitus hommata ulkoinen kiintolevy ihan vain varmuuden vuoksi ja olisi mukava myös saada steamista ostettujen pelien asennukset siirrettyä ulkoiselle kovolle. Olen kyllä löytänyt "My games" nimisen kansion, mutta se sisältää vain tallennustietoja. Käyttiksenä Win 7 ultimate.[/quote]Muistaakseni documents-steam (tjsp) - steamapps kohteesta pitäis löytyä.

Steam menee oletusarvoisesti polkuun C:/Program files (x86, jos 64-bit)/Steam ja sieltä löytyy tuo steamapps. "common" -kansiossa on pelit ja Valven kamaa voi löytyä myös "sourcemods"-kansiosta.

Onko tarkoitus muuten siirtää Steamin asennus ulkoiselle käyttöä varten vai vain "varmuuskopioida" asennukset?

Lainaus käyttäjältä LordBarkus+

Olisiko joku niin kiltti, että vaihtaisi tämän hetken pika-aleista löytyvän Dead islandin gotyn ensimmäiseen borderlandsiin, en nimittäin millään kerkeä käymään ostamassa kaupasta steamrahaa. Perkules sentään, viime viikolla ostin Dishonoredin hintaan 49,99 ja nyt se näyttäisi olevan alennuksessa hintaan 37,49

Jos sitä oikeasti haluaa säästä rahaa. Hankit vaan simppelisti nettikaupoista jotka tuo pelit ahvenanmaan kautta.

Heti löytyy esim tästä halvemmalla.

Dishonored-pc

@Munkki
Kyllä, varmuuskopiointia varten tallentelemassa, koska joulun aikoihin varmaankin tulee SSD hommattua joka taas tarkoittaa käyttiksen uudestaanasennusta ja levyjen formatisointia, enkä millään jaksaisi ladata joka ikistä peliä n. 400kb/s nopeudella uudestaan.

@vjellu
No tottahan tuo, mutta eipä ole mahdollisuutta luottokortittomana alaikäisenä paljoa nettikaupoista tilailla, että näin. (Assassin's creed sattui olemaan lahja)

Lainaus käyttäjältä vjellu+

Jos sitä oikeasti haluaa säästä rahaa. Hankit vaan simppelisti nettikaupoista jotka tuo pelit ahvenanmaan kautta.

Heti löytyy esim tästä halvemmalla.

Dishonored-pc

...ja tästä vieläkin halvemmalla:

Dis-hanuri-d

E: Linkki kusi hiukan :L

Lainaus käyttäjältä LordBarkus+

Olisiko joku niin kiltti, että vaihtaisi tämän hetken pika-aleista löytyvän Dead islandin gotyn ensimmäiseen borderlandsiin, en nimittäin millään kerkeä käymään ostamassa kaupasta steamrahaa. Perkules sentään, [b]viime viikolla ostin Dishonoredin hintaan 49,99 ja nyt se näyttäisi olevan alennuksessa hintaan 37,49[/b]

U mad bro? :D