Elokuvat / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus

Aika kovaa tekstiä. Ihan aluksi kysyn, että oletko tuosta Jokerin alkuperästä ollut ihan Nolaniin yhteydessä? Käsittääkseni kaikki ihmiset syntyvät isän ja äidin puuhien seurauksena, joten aika hölmöä ampua noin rajusti idea alas.

Toisekseen, elokuvan pituudesta ulisemisen laitan mielenhäiriön piikkiin. Elokuva kun ei mitenkään erityisen pitkä ole ja muutenkn se on aika uuno asia valittaa. Ja ei, perusteluksi ei käy se, että kotona on joku huutava kakara odottamassa.

Muutenkin tuo puolustusreaktiohomma? Oletko nyt ihan varma, että ne muut ovat nyt puolustautineet

Itsekään en tajua tätä Dark Knigh Risesin ´´ylipituutta´´. Elokuva oli juuri sopivan pituinen, jotta trilogia saatiin kunnolla päätökseen. Toki muutamia aukkoja jäi, mutta ne toivottavasti paikataantuossa huhutussa director's cut Blu-ray:ssä.
Samalla discshopia selatessa huomasin , että nolanin trilogia julkaistaan yhdessä boksissa, joten siinä ois oiva ratkaisu ostaa tämä ns. uusi sarja.

Puolustusreaktiolla meinaan juuri tätä että kun hieman sanoo jotain "väärin" niin toiset ihmiset kirjoittavat kovin ärtyneeseen sävyyn vastauksen. Vetävät sen henkilökohtaisuuksiin ottamalla esiin asioita toisen elämästä ja vieläpä trollaavat kuin idiootit. Muksu, oi Muksu kuvittelin että olisit parempi ihminen. Huutava kakara? Ulisen lopusta ja mielipiteeni on uuno?

Ei, sen ole ollut keneenkään yhteydessä, Jokerin taustan spekuloiminen tuossa oli vain omaa ajatusta (ja muutaman muun). Kenties ajattelen sitä vain liikaa, mutta Jokeri hahmona, oli se ohjaaja sitten kuka tahansa, on niin seinähullu kaveri että mikään tuskin on totta mitä hän sanoo.

Mutta eipä jäädä tuota miettimään liian pitkäksi aikaa, sillä pitää miettiä miksi jatko-osa oli liian pitkä. No, minun mielestäni elokuva oli huonosti rytmitetty, sillä ne kohdat kun oltiin vankilassa ja ihmeteltiin tyhjiä katuja olivat äärimmäisen tylsiä. Ja se kesti liian kauan. Siinä ei ollut mitään sellaista joka olisi herättänyt katsojan.

Jos niistä hiljaisemmista kohdista olisi leikannut pois, olisi elokuva voinut olla tyydyttävämpi, minulle. Joten Muksu voisi hieman asiallisemmin koittaa kirjoittaa, kiitos. Suorastaan loukkaavaa tuollainen.

Lainaus käyttäjältä Demppa+

Puolustusreaktiolla meinaan juuri tätä että kun hieman sanoo jotain "väärin" niin toiset ihmiset kirjoittavat kovin ärtyneeseen sävyyn vastauksen. Vetävät sen henkilökohtaisuuksiin ottamalla esiin asioita toisen elämästä ja vieläpä trollaavat kuin idiootit. Muksu, oi Muksu kuvittelin että olisit parempi ihminen. Huutava kakara? Ulisen lopusta ja mielipiteeni on uuno?

No, kun ottaa huomioon, että olet ainakin kolme viestiä ketjuun kirjoitellut, missä mainitset aina samat asiat, niin kyllä se alkaa korvista pursuamaan. Enkä tosiaan käsitä miten Nolanin uusinta voi sanoa liian pitkäksi, kun ei siinä tunteja kerry enempää kuin muissakaan isomman luokan elokuvissa. Edellisessä viestissä ei myöskään näkynyt missään IMO-asennetta, vaan tämä MLP-fanien tutuksi tekemä, "Te ette vain ymmättä minua ja elämääni". En toki väitä, että sinä olisit siellä ketjussa sitä harrastanut, tai kukaan muukaan tällä saitilla.

Lainaus käyttäjältä Demppa+

Joten Muksu voisi hieman asiallisemmin koittaa kirjoittaa, kiitos. Suorastaan loukkaavaa tuollainen.

Reaktio.

Anteeksi. Luulin että olemme aikuisia ihmisiä, ketkä kestävät elämän kovatkin paikat. Kuten keskustelufoorumit. Leikki leikkinä.

TheCpp0 (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva

Pitkästä aikaa kunnon kauhuelokuva, jossa oikeasti pelotti melkein joka hetkellä! Dead Silence tuli tässä telkkarista ihan vasta. Pitäisi lopettaa ennalta tuomitseminen, jätin alun leffasta katsomatta ja menin sitten melkein puolivälistä katsomaan. Ja hyi helvetti miten hirveä se olikaan. On se kumma etten nähnyt painajaisia mokomasta, kyllä sen verran pelotti! :'D Kaikenkaikkiaan hyvä leffa. Karmea. Hyi. Yäk.

Nyt hiljaa vähäksi aikaa yön ritarin paluusta...
Uusin traileri on ilmestynyt elokuvasta:
The Hobbit: An Unexpected Journey.

Kohta on taas pääkoppa täynnä fantasiaa, josta voi nauttia vuosia :) Eli hyvältä näyttää elokuva.
12.12.2012 tulee elokuvateattereihin ja voisi mennä ensi-iltaan, jos kerkeää.

Lainaus käyttäjältä Ton-Ton+

Nyt hiljaa vähäksi aikaa yön ritarin paluusta...
Uusin traileri on ilmestynyt elokuvasta:
The Hobbit: An Unexpected Journey.

Kohta on taas pääkoppa täynnä fantasiaa, josta voi nauttia vuosia :) Eli hyvältä näyttää elokuva.
12.12.2012 tulee elokuvateattereihin ja voisi mennä ensi-iltaan, jos kerkeää.

Vaikutti kyllä aivan mahtavalta, pidän tuosta satumaisemmasta ja vitsikkäämmästä tyylistä todella paljon. Tuli oikein lämmin olo kun katsoi tuota. Hyvä etteivät ole ruvenneet tekemään mitään ultrarealistista elokuvaa, vaan vetävät kunnolla överiksi visuaalisuuden puolella. Kunhan pitävät kiinni alkuperäisteoksen tunnelmasta, että ei mene liian eeppiseksi tapahtumat, kun sellainen ei kirja muistini mukaan ollut. Loppuvuoden odotetuin elokuva ehdottomasti, ja tulee aivan varmasti käytyä katsomassa teatterissa.

Kohta enään kuukausi ja monen vuoden odotetuin elokuva ilmestyy elokuviin eli Skyfall. Kovana Bond fani odotan elokuvaa vaikka video ei vakuuttanut. Kaikki Bond olen nähnyt ja kaikki 'oikeat' löytyy dvd:ltä ja pari mitkä ei ole virallisia Bond elokuvia. Molemmat edelliset Bond kävin elokuvissa katsomassa. Pitää katsoa pääseekö ensi-iltaan vai ei. Tulee myös hommattua dvd:lle tai blue-raylle riippuu hommaanko Bond kokoelman blue-raylle. Seuraavaksi odotellaan Star Wars 3D elokuvia, Die Hard 5 ja Kansalliaarre 3. Indy 5 ei taida koskaan tulla?

Ainoa asia mikä häiritsee Hobitissa, on se että puolet kääpiöistä näyttää ihmisiltä. Thorinista tulee mieleen nuorempi Theoden, wtf? Osa sentään oikeasti näyttää kääpiöiltä, mutta oikeasti ärsyttää että pitää mennä tällaisella kauneusmeiningillä.

Kääpiöitä:

IMAGE(Http://1.bp.blogspot.com/-wOdzPAiC1z4/TwMvtbrSfZI/AAAAAAAAAJE/z7eCa-mtGtI/s400/kili.jpg)
Fili

IMAGE(http://3.bp.blogspot.com/-y2gAT7yFqWM/TwMvLRYMqdI/AAAAAAAAAIw/X9qc37cQPRM/s400/fili.jpg)
Kili

IMAGE(http://2.bp.blogspot.com/-y3cc6ZJzU5Q/TwMvXU0X6AI/AAAAAAAAAI4/up8T14IKn8M/s400/thorin.jpg)
Thorin

IMAGE(http://www-images.theonering.org/torwp/wp-content/uploads/2010/11/ori-adambrown-p.jpg)
Ori

IMAGE(http://3.bp.blogspot.com/-iHYdc2PtBeY/TwMvCLLZMcI/AAAAAAAAAHk/tb7ZTqfQHY4/s400/bofur.jpg)
Bofur

Aaa enää pari kuukautta!! Hobitti on kyllä ollut ylivoimaisesti vuoden odotetuin elokuva omalla kohdalla. Jacksonin v-logit ovat olleet mieleniintoista taustamateriaalia ja innostus on vain noussut. Sitä vaan ihmettelen miten ne saavat venytettyä parisataa-sivuisen kirjan kolmeksi elokuvaksi :D
Ja tuohon kääpiöviestiin viitaten, ei olla selvästikään menty millään stereotypisellä linjalla :D

Taitaa tämä Hobitti elokuva olla oikein pitkästä aikaa sellainen elokuva, jonka voisi mennä katsomaan ihan teatterissa. Tuonne kun en ole astunut vuosiin. Mutta eipä itseäni nuo kääpiöiden lookit juuri haittaa. Ainut vain että eikös esimerkiksi Thorinilla kirjan mukaan ollut pitkä parta? Kaukana tuo sellaisesta. Ja Bofur tuo mieleen jonkun mongoli paimentolaisen. Heh, eipä tuokaan haittaa. Trailerin tänään nähtyäni fiilikset nousivat sille tasolle, että voisi jopa kirjan lukaista uudelleen. On siitäkin jo vuosia.

Uuh, Hobitti vaikuttaa melkoisen happoiselta. Kääpiöiden ulkomuoto on myös meikäläisen mielestä hitusen "ihmismäinen", mutta samalla jonkin verran humoristisempi. Monet ovat varmasti huolissaan siitä, että elokuva pursuaa Three Stoogesin tyylistä huumoria, mutta Hobitti onkin paljon kepeämpi tarina kuin Taru Sormuten Herrasta. Trailereista ainakin paistaa hienosti läpi hyvällä tavalla satumaisuus ja kyllä niistä semmoinen lämmin ja pörröinen olo tulee ainakin meikäläiselle. Eiköhän tälle trilogialle muutamat Oscarit jaeta, ellei Jackson ole delegoinut salaa raskaimpia hommiaan Baylle.

Hobittia kohtaan on erittäin kovat odotuksen kun LOTR leffat olivat erittäin hyviä ja kirjatkin luonnollisesti hyviä, Hobistahan tulee Suomessa teattereihin kolme eri versiota jotka ovat normaali 2d sekä 3d ja erityinen 3d versio josta lisätietoja tästä linkistä http://www.episodi.fi/hobitti-nahdaan-suomessa-uudella-tekniikalla-20677/

Jaa-a...paljonkohan tulee sitten maksamaan nämä "high framerate" 3D pläjäykset. Lisää syitä nostaa leffalippujen hintaa. No, onneksi itse vihaan 3D-leffoja eikä tule niihin koskettua pitkällä tikullakaan. Ei siis syytä valittaa.

Lainaus käyttäjältä Demppa+

Jaa-a...paljonkohan tulee sitten maksamaan nämä "high framerate" 3D pläjäykset. Lisää syitä nostaa leffalippujen hintaa. No, onneksi itse vihaan 3D-leffoja eikä tule niihin koskettua pitkällä tikullakaan. Ei siis syytä valittaa.

Korkea taajuus saisi tulla vakioksi formaatista riippumatta. 24Hz ei juurikaan häiritse kameran ollessa paikallaan, mutta panoroinnit näyttävät hirveiltä ainakin minun silmiini. Hobitti voisi olla mukava 3d:nä, koska Jackson on varmaankin tehnyt asiat kunnolla: leffa perinteisesti tehtynä ja 3d vain parantaa kokemusta. 3d-elokuvan ongelma ei mielestäni ole varsinainen 3d, vaan Avatariakin vaivannut "hei, meidän pitää nyt heittää romua ruudusta ja tehdä takaa-ajokohtauksia, jotta porukka innostuisi." Se tympii varsinkin perinteisillä vehkeillä nautittuna.

Migreenialttiuden takia tuo Superhyper3d-Hobitti jäänee kuitenkin haaveeksi, sillä kolmetuntinen ei välttämättä ole hyvä tapa kokeilla aktiivilasien mahdollisia haittavaikutuksia...

Lainaus käyttäjältä Munkk1+

Korkea taajuus saisi tulla vakioksi formaatista riippumatta. 24Hz ei juurikaan häiritse kameran ollessa paikallaan, mutta panoroinnit näyttävät hirveiltä ainakin minun silmiini.

24Hz liike on sumeampaa, mutta mieluummin se kuin high frame rate kuva. Kuvasta tulee liian tarkka. Lavasteet näyttävät muovilta/epäaidoilta ja liike on kuin kotivideossa. Tämä on tietty tottumis kysymys. Mutta kun perinteinen 24Hz näyttää/tuntuu paremmalta, niin en ala totuttelemaan itseäni high frame rate kuvaan vain siksi että "se on oikeasti parempi". Varsinkin elokuvissa se on parempi joka tuntuu paremmalta, ja minulle s on tällä hetkellä 24Hz kuva.

Tuli tässä nälkäisenä tilattua:
IMAGE(http://s.cdon.com/media-dynamic/images/product/movie/blu-ray/image3/batman_3_the_dark_knight_rises_-_limited_mask_edition_blu-ray-21386788-frntl.jpg)

Yön ritarin paluu - Limited Mask Edition.
Harmi, että elokuvasta ei tulekkaan mitään leikkaamatonta versiota. Kyllä silti kelpaa erittäin hyvin :P
Dome.fi pieni katsaus bonusmateriaaleihin.

^ Saakos tuota mistää DVDllä? Kun ei tuo Blu-Ray ole myynyt itseään läpi meillä, ainoa Blu-Ray -soitin kun on meikä pojan pleikka...

Jos ne nyt alkaa julkaista elokuvia pelkällä bluraylla, niin eräs ragequittaa.

Just tuli kolmannen kerran Prometheus katottua ja ai prkl!!! Ehdottomasti yksi parhaista elokuvista mitä olen ikinä nähnyt! Kysymyksiä jää kerta kerralta vähemmän ja nekin jotka edelleen jää vastautta häiritsee paljon vähemmän kuin aiemmin. En tietysti malttanut olla lukematta netistä Scottin selityksiä juonesta ja herran jestas jään odottelemaan jatko-osaa. Tuli nuo uusimmat kommentit tällä palsatalla luettua ja pakko ottaa kantaa uuteen Batmaniinkin... Isoin pettymys koko elämäni kaikista elokuvista. The Dark Knightin ja Batman beginsin ollessa lempielokuviani uusin osa saa tipan linssiin kiitos sen tylsän dialogin ja lapsellisten toimintakohtausten.

Itsekin petyin batmaniin. Totesin jo dark knightin kohdalla, että jokeri teki leffasta loistavan. Ilman sitä ledgerin suoritusta leffa olisi ollut keskinkertainen ja tämä uusin todisti tuon toteamuksen aivan oikeaksi. Siitä kyllä plussaa, että leffassa otetaan puheeksi beginsissä olleet asiat joten jos sitä ei ole katsonut tai katsomisesta on pitkä aika niin kannattaa kerrata asiat tai menee aika iso osa jutuista ohi.

Kyllä tämä silti tulee hyllyyn ostettua kun blu-rayn hinta on 10e luokkaa vain ja ainoastaan sen takia, että tämä on kuitenkin ihan ok lopetus trilogialle.

Avatar blu-ray

Heti alkuun pakko myöntää, että ekan kerran tämä tuli nähtyä kun waretin dvd rip version. Tykkäsin leffasta ja olen jo pitkään katsellut jotta saisko sen jostain halvalla. Minulla kun on 10e tuntumassa se raja jota blu-ray kiekoista tykkää maksaa.
Tuli sitten maanantaina tuo hommattua pöhnässä 15e hintaan vaikka kova hinta omasta mielestä onkin. Äsken katsoin ja vaikka leffa on kolme vuotta vanha niin pakko sanoa, että tämä on kyllä paras leffa jonka olen tänä vuonna katsonut. Visuaalisesti leffa on komein blu-ray julkaisu jonka olen nähnyt. Jo 32" ruudulta 720p resolla katsottaessa leffa on todella komea joten voin vaan kuvitella kuinka hyvältä se näyttää vaikka 50" ruudulla 1080p resolla.

Lisäksi leffa on muutenkin hyvä. Ei tuosta varmasti kaikki tykkää, mutta turha sanoa "ei tuollaiset siniset alienit kiinnosta" sillä itse ajattelin aivan samoin kunnes tuon ekan kerran katsoin.

Vaikka todella neitimäiseltä kuulostaakin niin sanotaan vielä, että useasti kaikki vaan loksahti niin hyvin kohdilleen, että vaikka kyseessä ei ollut edes surullinen kohtaus niin tuli tippa silmään. Jos kyseessä oli surullinen kohtaus niin sitten jo itkin. Pari kertaa tuli myös ihan ääneen todettua, että tällaset hetket tekee elämästä elämisen arvoista. Eli ihan 10/10 matskua siis.

Oli pakko tsekata tubesta fanien tekemiä videoita ja heti ekana oli tämä.. Parempi kuin mikään virallinen traileri ja jos olisin tuon nähnyt hati aluksi niin kiinnostus leffaa kohtaan olisi ollut kohtuu kova. 720p laatu ja ääni kovalle. Toimii.

Tuli myös katsottua orphan jota tuolla dvd/blu-ray ostos triidissä hehkutin. Pelkäsin jo, että aika on kullannut muistot ja sen fanivideon katsomisen aiheuttama innostus saa koko leffan tuntumaan paskalta, mutta olihan se hemmetin hyvä edelleen. Tuosta nautti vielä enemmän kuin ekalla kerralla kun tietää valmiiksi mikä koko leffan twisti on. Sama homma aikoinaan fight clubin kanssa. Sen katsoo ihan eri tavalla kun tietää mikä koko homman idea on ja ainakin minä nautein leffasta entistä enemmän vaikka se oli ekallakin kerralla loistava.

Orphanin juoneen liittyen:
[spoiler]Olin jo unohtanut kuinka brutaali ja sairas tuo parissa kohdassa on. 9 vuotias likka hakkaa nunnan vasaralla hengiltä ja toisessa kohtauksessa laittaa oman kätensä viilapenkkiin (eli siis tähän) ja vääntää sen niin kireälle,että luu menee poikki. Lisäksi kun juonen tietää jo valmiiksi niin on hienoa huomata kuinka paljon esther manipuloi perhettä alusta asti. Jos jotain kiinnostaa niin se twisti on siis se, että esther on oikeasti 33 vuotias mielenterveyspotilas joka jonkun hormoni ongelman takia näyttää nuorelta. Esther yrittää myös aina vietellä adoptio perheen isän ja jos tämä hänet torjuu niin hän tappaa koko perheen.[/spoiler]

Lisätään vielä vaikka ei varsinaisesti aiheeseen liitykkään eli tosiaan tuli tuon uuden vahvarin myötä otettua taas nuo yli 10v vanhat kajarit käyttöön toistamaan bassoa. Pikkasen nuo kyllä kumisee eikä tietenkään niin alas toista kuin oikea subbari, mutta kyllä avatarin toiminta kohtauksissa jytisi niin, että perseessä tuntui. Kyseessä siis kaksi vanhaa pioneerin kajaria ja kaksi kajaria jonka merkkiä en muista ja ne on olleet vuodesta 2005 meitsin kotiteatterin takakajareiden jalustoina. Yhteensä noissa on siis neljä 8" kajaria jykevöittämässä bassopuolta. Noista pioneereista taisin aikoinaan maksaa 50mk ja toiset sain ilmaiseksi. Kyllähän tuossa hinta ja laatu kohtaa ihan kivasti.

Itse en ole koskaan perustanut kauhuleffoista, enkä oikeastaan trillereistä enkä mistään missä verta ja ruumiinpalasia lentää. Johtuu ehkä siitä etten mennyt kaverille 5-vuotiaana salaa katselemaan kauhuleffoja kuten kaikki muut, vaan pysyin kotona katselemassa piirrettyjä.

Noh, tyttöystävällä vieraillessa tämän sisko ehdotti Paranormal Activity: Tokio Nightsin katsomista, kun kerran tuli sopivasti telkkarista joltain satelliittikanavalta. Paremmalle puoliskolle usein kerroin etten kauhuleffoista tykkäisi, mutta päätin kerätä rohkeuteni ja yrittää katsoa kun tätä kuitenkin kiinnosti.

Alkuvaikutelma leffasta oli erittäin halpa ja tylsä, mikä johtikin minut vain selailemaan kännykkäni antimia suunnilleen koko leffan ajan. Alun tylsyys ei kuitenkaan ollut ainoa syy, vaan myös se, että pimeällä tapahtuvat kohtaukset olivat julmetun ahdistavia. Halusin siis piiloutua kännykän taakse. Sydän hakkasi leffan loputtua tuhatta ja sataa ja ei varmaan paljosta ollut kiinni etten pyörtyisi tai saisi jonkun kohtauksen. Leffan loputtua vain mietin että jos tämä tunne on se mitä ihmiset hakevat kauhuleffoista niin mielelläni vetäisin ensimmäistä - tai vaikka kaikkia - vastaantulevia kauhuleffafanaatikkoja turpaan. Itse en tykännyt en niin yhtään :D

Älkää siis ottako tätä niin että leffa olisi oikeasti järjettömän pelottava, mitä netistä olen juttuja lukenut niin leffa on ilmeisesti koettu lähinnä läppänä. Kiitos, minä menetin useat yöunet ja useimmille tämä olikin komediaa. Leffan loppuosa jäi varmaan kummittelemaan mieleeni loppuiäksi.

Joten ei, jatkossa en edes yritä koota rohkeuttani kauhuleffojen kohdalla jos tämä oli jo yksi niistä koomisimmista kauhuleffoista. Pitäydyn tiiviisti piirrettyjen, komedian ja kevyiden toimintaleffojen parissa.

TheCpp0 (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva
Lainaus käyttäjältä erakko

Noh, tyttöystävällä vieraillessa tämän sisko ehdotti Paranormal Activity: Tokio Nightsin katsomista, kun kerran tuli sopivasti telkkarista joltain satelliittikanavalta. Paremmalle puoliskolle usein kerroin etten kauhuleffoista tykkäisi, mutta päätin kerätä rohkeuteni ja yrittää katsoa kun tätä kuitenkin kiinnosti.

. . . . . .

Älkää siis ottako tätä niin että leffa olisi oikeasti järjettömän pelottava, mitä netistä olen juttuja lukenut niin leffa on ilmeisesti koettu lähinnä läppänä. Kiitos, minä menetin useat yöunet ja useimmille tämä olikin komediaa. Leffan loppuosa jäi varmaan kummittelemaan mieleeni loppuiäksi.

Olen kovasti harkinnut tämän katsomista. Ainoa vaan että edelliset osat ovat olleet kerta kaikkiaan hirvittäviä (huomioon ottaen jälleen sen että olen melkoinen pupupöksy kun kauhuleffoista / peleistä puhutaan.) enkä ole niitä yksin uskaltanut katsoa. Trailerin katsoin läpi ja eihän tuo tosiaan näyttänyt niin pelottavalta, mutta uskoisin että aina ne parit säikäytyskohdat löytyy.

Vaan mitenkäs tuo Paranormal Activity 4?

Juupati juu! Iron Man 3 tulee odotetusti ja se tulee teattereihin 2013 Huhtikuussa! Tässä on traileri ja eikun keskustelu käyntiin

Skyfall tuli käytyä ihan teatterissa asti katsomassa ja aika hyvään tarkoitukseen ne rahat taisivat mennä.

En ole koskaan mikään sen suurempi Bond-fani ollut, mutta arvostan kyllä elokuvasarjan historiaa ja perintöä. Skyfallissa pyöritetäänkin mielenkiintoisia teemoja, kun elokuva pohtii, että onko Bondin tyylisille herrasmies tappajille nykyään enää mitään tarvetta, kun kellareissa istuvat nörtit saavat aikaan paljon pahempaa tuhoa.
Skyfallin tarina kantaa hyvin ja sitä seurasikin todella mieluusti. Craig näyttää todellakin taitonsa, sillä herran työskentelyä oli ilo seurata. Varmasti parasta näyttelemistä kaverilta. Craig jää kuitenkin Judie Denchin ja etenkin Havier Bardemin varjoon. Judie tekee jälleen taitavaa työtä M:nä, mutta Javier Bardem nousee koko stoorin tähdeksi, koska kaverin osaaminen elokuvan pahiksena on äärimmäisen hienoa. Muissa Craigin elokuvissa ei 007:lla ole oikein ollut kunnon vastustajia, mutta nyt asiat ovat onneksi toisin.

[spoiler]Elokuvan ainoa selvä miinus on Bardemin hahmo jääminen pieneksi mysteeriksi. Entinen M16-agentti, kenet M petti ja kuka kärsi kiinalaisten käsissä useamman kuukauden ja siihen vielä sitten syaniidihapon haittapuolet, mutta siihen se oikeastaan jäi. Ehdottomasti enemmän kaipasin infoa hahmon taustoista. Bardem teki tosiaan niin hienoa duunia, että hahmosta tuli tooooodella kiinnostava.
Lopun yllätys, eli M:n kuolema tuli melkoisena yllärinä. En osannut todellakaan odottaa sitä ja säälihän se oli, koska Dench tehnyt aina hienoa työtä hahmona. Jään kaipaamaan.[/spoiler]

Hienoa elokuva. Tarina piti otteessaan ja taistelukohtauksissa oli hienoa koreografiaa. Myöskin pari mainiota läppää lensi elokuvan aikana. Ehdottomasti Graigin paras Bondi.

3,5-4/5.

Tuli pari päivää sitten tsekattua hunger games. Pari kuukautta sitten en edes tiennyt millainen leffa on kyseessä. Vielä kun tuosta puhuttiin sen suomenkielisellä nimellä nälkäpeli niin minulle tuli mieleen joku paska kotimainen draama tuosta nimestä.

Vasta kun murosta luin, että tuo on kuulemma paska battle royale kopio niin kiinnostus heräsi. Itse en tuota sanoisi battle royal kopioksi vaikka porukkaa onkin tietyllä alueella ja pois ei pääse ennen kuin kaikki paitsi yksi on kuolleita.
Samalla logiikalla voisi sanoa, että mission impossible on paska james bond kopio koska molemmissa on kaikenlaisia ihme gadgetteja ja onpa molemmat päähenkilöt vielä agenttejakin.

Odotin tosiaan jotain aivan paskaa leffaa kun aloin katsomaan, mutta ei tämä huono ollut ja kuuluu siihen juoneen muutakin kuin se toisten tappaminen. Ihan mielellään katsoi alusta loppuun ja ainoa kohta joka sai ääneen ihmettelemään, että mitä helvettiä tässä ollaan ajateltu oli se kun porukka pääsee ekaa kertaa toistensa kimppuun ja kaikki ääniefektit otetaan pois ja taustalla soi vaan joku umpipaska musiikki. Ymmärtäisin jos se olisi jotenkin tunnelmallinen ja sopisi siihen kohtaukseen, mutta kun se ei sellainen ole. Vesittää kyllä koko kohtauksen aivan 100%.

Sitä kyllä jäin ihmettelemään, että mistä se kaikki hype on tullut kun tätä kuitenkin on vissiin aika paljon mainostettu. Tosin en minä tajua sitäkään miksi twilight on niin suosittu ja aina hirveä hype kun on uusi osa tulossa.

edit:
Repesin :D

IMAGE(http://kessukolot.files.wordpress.com/2012/03/hunger-games-battle-royale-with-cheese-meme.jpg)

Lainaus käyttäjältä TheCpp0+

Lainaus käyttäjältä erakkoNoh, tyttöystävällä vieraillessa tämän sisko ehdotti Paranormal Activity: Tokio Nightsin katsomista, kun kerran tuli sopivasti telkkarista joltain satelliittikanavalta. Paremmalle puoliskolle usein kerroin etten kauhuleffoista tykkäisi, mutta päätin kerätä rohkeuteni ja yrittää katsoa kun tätä kuitenkin kiinnosti.

. . . . . .

Älkää siis ottako tätä niin että leffa olisi oikeasti järjettömän pelottava, mitä netistä olen juttuja lukenut niin leffa on ilmeisesti koettu lähinnä läppänä. Kiitos, minä menetin useat yöunet ja useimmille tämä olikin komediaa. Leffan loppuosa jäi varmaan kummittelemaan mieleeni loppuiäksi.
Olen kovasti harkinnut tämän katsomista. Ainoa vaan että edelliset osat ovat olleet kerta kaikkiaan hirvittäviä (huomioon ottaen jälleen sen että olen melkoinen pupupöksy kun kauhuleffoista / peleistä puhutaan.) enkä ole niitä yksin uskaltanut katsoa. Trailerin katsoin läpi ja eihän tuo tosiaan näyttänyt niin pelottavalta, mutta uskoisin että aina ne parit säikäytyskohdat löytyy.

Vaan mitenkäs tuo Paranormal Activity 4?

Tokyo Nightista en suosittele mitään maksamaan, mutta kiitos Kaunan aiheuttaman fobian aasialaisia kauhuleffoja kohtaan olihan se ihan säikäyttävä. Olenhan minkäkin aikamoinen paskahousu. Itse katsoin elokuvissa tuon neljännen osan ja kyllähän siitä illan säikyttelyt sai vaikkei se nyt niin eronnut aikaisemmsita osista juurikaan. Ihan kelpo kerran katsottava säikyttely. Suosittelen menemään katsomaan sen leffaan jos mahdollista. :)

Uusin James Bond tuli täälläkin eilen illalla käytyä tarkistamassa ja laatutakuu oli varsin mojova. Leffa on ehkä paperilla pitkähkö, mutta teatterissa aikaa kuluu, kuin siivillä. Kohtauksissa oli potkua, mutta edelliseen osaan verrattuna räiskintä ei ollut onneksi niin suuressa roolissa, vaan mieleen jäi pikemminkin paljon parempi juoni ja hahmot. Kuten Muksukin sanoi, vei pääpahis leffassa selvästi huomion, vaikka Craig veti oman roolinsa yhtä mallikkaasti. Pienenä miinuksena leffan sivuroolia vetäville naisnäyttelijöille olisin itse antanut enemmän roolia, sillä mitä edellisiä leffoja muistelen, niin heillä on ollut iso rooli tarinankin kannalta. Vastaavasti reilu plussa siitä, että tällä kertaa Bondin lelut pääsivät parempaan valoon, vaikka leffa onkin näitä "uusia" Bondeja ja olipa Q myös isossa roolissa. Ja siirrytääs sitten spoilereiden toiselle puolelle, että voi paremmin leffasta mielipiteitä keroa. Kas näin.

[spoiler]
En pitänyt alkukohtausta järin hienona, sillä eikö tuo takaa-ajo ala jo olla vähän liian helppo idea Bondeissa? Hyvin toteutettu kyllä, mutta olisin odottanut vähän jotain muutakin siihen. Tunnari sen sijaan oli taas kerran hävyttömän hyvä ja kiva, että näitä Bondeissa edelleen on.

M:n poisjäänti oli lopussa ehkä liiankin selkeä, tai siltä se itsestä tuntui. Kun loppukohtaus alkoi jylläämään, tiesi sitä varmasti, että joku hyvin kuolee. Se on niin varma juttu ja elokuvien klisee, kun kohtaus on sellainen, mitä se tässä oli. Näyttelijäkin alkoi olla jo siinä ikäluokassa, että luontainen vaihtoehtohan tuo oli. Uusi M vaikutti mielenkiintoiselta ja lupaa ihan hyvää tuleviin leffoihin.

Mikä jäi myös vähän harmittamaan oli, kun vielä Macaossa tuntui siltä, että tässä nyt rakennetaan jotain huikeaa tarinaa suuren maailman meininki jatkuisi vielä, mutta siitähän se loppu jo alkoikin rullaamaan. Toisaalta Bondin lapsuuden tilukset olivat erittäin hieno paikka suorittaa tuo piiloituminen ja siinä oli Bondeihin sentään ihan uniikki ratkaisu, että kyllä loppu tuntui hyvin tehdyltä. En kirjoja ole tosiaan lukenut, että en tiedä, miten Ian on tämän kuvitellut.

[/spoiler]

Lopuksi todettakoon, että K16 leima oli kerrankin reilu plussa leffalle. Se ei todellakaan tuonut lisää utareita ruutuun, kuten itse totta kai odottelin, vaan leffassa oli enemmän synkistelyä ja pääpahis toi mukavan karmivaa tunnelmaa aika-ajoin. Todellakin siis katsomisen arvoinen leffa, vaikka hiukan parempaa uskalsin odottaa.

3/5

Lainaus käyttäjältä Airus+

Ite oon lähes kaikesta samaa mieltä ja kävin katsomassa tuon eilen itsekkin alku oli hieman pitkäveteinen ja ikäraja oli kerrankin osunut oikeaan juoni oli hyvä ei voi muuta sanoa

4/5

Mode-edit: Koetetaan katsella lainatessa, ettei spoilereita valu pois piilojensa alta. Ylipäätänsä toki ihmisille vastaillessa heidän koko viestiään ei myöskään kannata kokonaan välttämättä lainata. Varsinkaan jos ne alkavat olemaan pidemmän puoleisia.

Hellsinkin viestissä näkyy kivasti noi spoilerit jotka Airus laitto. Ei sillä et mua toi haittais, koska Bond, mutta jotain fania voi harmittaa.

Jooh, tuli itsekkin Skyfall katsottua perjantaina, ja olihan tuo parempi kuin odotin (itsekkään en varsinaisesti mikään Bond-fani ole)...etenkin tuo lopun Skotlanti-osuus ei todellakaan ollut sitä "perinteistä" Bondia, mistä isot plussat, kuten myös Judi Denchin ja Javier Bardemin suorituksesta....ja sitten juonesta:

[spoiler]Toki olihan se sääli, että Judi Denchin M kuoli lopussa, mutta toisaalta olihan se hiaman odottettavissa, kun hahmolle annettiin nyt merkittävästi suurempi rooli aiempiin leffoihin verrattuna...ja nyt tuo loppu jäi hiaman hämmentämään, haluttiinko tällä nyt jotenkin yhdistää kronologisesti Craigin Bondit Connorin Bondeihin, vaikka ne täysin eri aikakauteen sijouttavatkin xD....tarkoitan vaan, että Casino Royale oli kronologisesti se Bondin tarinan alku, josta sitten Quantum of Solace (varmaan yksi huonoimmista 007-leffoista) jatkoi ja nyt Skyfallin lopussahan tuo uuden M:n huone taisi olla täsmälleen se sama (korjatkaa toki jos olen väärässä), mikä nähtiin vanhemmissa, Connorin, ehkä myös Mooren Bondeissa, ja Moneypenny siinä saman pöydän takana aulassa...jokatapauksessa tuo loppuratkaisu pisti hymyilyttämään :P[/spoiler]

Kaiken kaikkiaan varmaankin yksi parhaista Bond-leffoista, ja toisin kuin kahdessa ensimmäisessä leffassa, niin tähän oltiin saatu takaisin siitä huumoriakin, sekä sitten juuri näitä viittauksia vanhempiin Bond-leffoihin ;D....5-asteikolla on arvosanaa hiaman vaikea antaa, joten annetaan 8/10

Olen pienestä saakka katsonut kaikki James Bondit.
Täytyy sanoa, että tämä on ehkä paras bond filmi ikinä?..

Elokuvassa oli kaikki palikat kohdillaan.
Erittäin hyvää työtä kaikilta: näyttelijät, kuvaus, leikkaus, musiikki ja juoni erityisesti.
Oli myös kiva nähdä viittauksia Bondin menneisyydestä.

Alkutunnari oli myös hyvä "old school" bondi theme.

Elokuvasta huomasi selvästi, että on Sam Mendeksin ohjaama elokuva.
Ahdistavan tumma ja synkkä, kuten Bond kirjat...
Sopivasti oli sekoitettu uutta ja vanhaa Bondia leffassa.

Voi sitä nostalgia huumaa: SPOILER VAROITUS!
[spoiler]- Q[/spoiler]
[spoiler]- Aston Martin DB5[/spoiler]
[spoiler]- Moneypenny[/spoiler]
[spoiler]- Miespuolinen M[/spoiler]

4/5

Jees. Tulipa myös käytyä katsomassa tuo Skyfall, ja ihan Bond-kotoisalta persaus tuntui. Niin, kuin muutkin täällä jo ovat sanoneet, että sopivasti sitä uutta, mutta myös vanhaa. Synkin tosin näistä uusimmista. Ennalta-arvattava juoni juu, mutta yllättävyys ei taida ollakaan se Bondien tavaramerkki. Hienot maisemat, naiset, merkkituotteet eli taattua laatua.
[spoiler]Sen vanhan Aston Martinin nähdessä koko sali oli kyllä hämillään[/spoiler]

Uusi Q:aan ei ollut niin ärsyttävä kuin olisi voinut luulla, päinvastoin tosi hieno hahmo!

[spoiler]Harmillista. Ei voinut olla ajattelematta, että lopussa Bondin uudeksi pomoksi esittäytyy Ralph Fiennes aka Voldemort :D[/spoiler]

Tuli tänään käytyä katsomassa Judge Dredd 3D ja täytyy sanoa, että olipas helvetin hyvä. Viimeksi varmaan Matrix 1 nautin yhtä paljon. kuin tästä leffasta. En kerro elokuvasta sen enempää, koska olen sitä mieltä, että elokuvat ovat aina parhaimpia mitä vähempi niistä tietää kun niitä menee katsomaan.

Suosittelen ehdottomasti käymään katsomassa jos ikää löytyy 18 ja ei haittaa, että elokuvassa ei ole lainkaan tekstityksiä.

TheCpp0 (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva

Ite en oo koskaan ollut mikään Bondin ykkösfani. . . . En tiedä johtuuko sitten siitä että olen nähnyt vain satunnaisia pitkiä joistain kaikista huonoimmista Bondeista (jos niitä on?), mutta en ole varmaan kertaakaan katsonut kokonaista. Paitsi että se joku Casino Royale, sen olen katsonut, paitsi että sitä ei edes lasketa ku en muista koko leffasta YHTÄÄN mitään. Noh, asiaan kuitenkin.

Ensi viikolla olisi tarkoitus lähteä kaverin kanssa katsomaan Paranormal Activity 4. Kauhean metsästyksen jälkeen löytyi se yksi kaveri joka suostuisi lähtemään mukaani. . . . Yksin en todellakaan uskalla mennä katsomaan sitä, aina on hyvä olla mukana henkivartija joka suojelee mua demoneilta :'D

Lainaus käyttäjältä Big_Boss

Tuli tänään käytyä katsomassa Judge Dredd 3D ja täytyy sanoa, että olipas helvetin hyvä. Viimeksi varmaan Matrix 1 nautin yhtä paljon. kuin tästä leffasta. En kerro elokuvasta sen enempää, koska olen sitä mieltä, että elokuvat ovat aina parhaimpia mitä vähempi niistä tietää kun niitä menee katsomaan.
Suosittelen ehdottomasti käymään katsomassa jos ikää löytyy 18 ja ei haittaa, että elokuvassa ei ole lainkaan tekstityksiä.

Siis nyt en oikein tajunnut, eikö suomessakaan pyörivässä leffassa ole tekstejä?!

Lainaus käyttäjältä Riukkuli 94+

Lainaus käyttäjältä Big_BossTuli tänään käytyä katsomassa Judge Dredd 3D ja täytyy sanoa, että olipas helvetin hyvä. Viimeksi varmaan Matrix 1 nautin yhtä paljon. kuin tästä leffasta. En kerro elokuvasta sen enempää, koska olen sitä mieltä, että elokuvat ovat aina parhaimpia mitä vähempi niistä tietää kun niitä menee katsomaan.
Suosittelen ehdottomasti käymään katsomassa jos ikää löytyy 18 ja ei haittaa, että elokuvassa ei ole lainkaan tekstityksiä.

Siis nyt en oikein tajunnut, eikö suomessakaan pyörivässä leffassa ole tekstejä?!

FS-filmin kokeilu. Ensi viikonloppuna on vielä muutama lisänäytös Dredd 3D:sta. Täältä katsomaan jos löytyy läheltä teatteri. Suosittelen leffaa, vaikka ei olisi Dredd-fani. Harmi ettei tullut laajempaan levitykseen. Tulee hommattua levy-versio, toivoen, että videomyynnit mahdollistaisivat jatkoa elokuvalle.

Lainaus käyttäjältä Kuukkeli

FS-filmin kokeilu. Ensi viikonloppuna on vielä muutama lisänäytös Dredd 3D:sta. Täältä katsomaan jos löytyy läheltä teatteri. Suosittelen leffaa, vaikka ei olisi Dredd-fani. Harmi ettei tullut laajempaan levitykseen. Tulee hommattua levy-versio, toivoen, että videomyynnit mahdollistaisivat jatkoa elokuvalle.

Muuten tulisi varmasti koitettua säätää aikaa menoihin että pääsisi leffan tsekkaamaan, mutta 3D. Näinkin kiinnostavan tapauksen onnistuu tuo ominaisuus pilaamaan, kun en sitä siedä oikeastaan ollenkaan. Blu-ray tulee varmasti napattua heti kun kauppoihin saapuu.

Just eilen tuli katottua 007 - Kuolema saa odottaa... Ja vaikka muistelin että ne Pierce Brosnanin tähdittämät Bondit olis ollu ihan jees niin en mä kyllä oikeen pystynyt tota leffaa enää kunnolla katsomaan. Uudemmat Bondit on niin paljon parempia, enkä voi väittää etteikö myöskin Daniel Craigilla olisi osuutta asiaan. ;P Skyfall oli kyllä törkeen hyvä, ja tykkäsin myös Javier Bardemin esittämästä pahiksesta tosi paljon.

Lainaus käyttäjältä Daremyth

tykkäsin myös Javier Bardemin esittämästä pahiksesta tosi paljon

Jos kyseinen herra ei olisi ollut Menetetty Maa -elokuvassa, olisi se ollut suorastaan huono elokuva.

Bardem hoiti hommansa kunnialla. Mies tuntuu olevan juuri sellainen fuusio omaa karsimaansa (myös ulkonäöllisesti), samalla tavalla kuin esimerkiksi Robert Downey Jr, ja silkkaa lahjakkuutta näyttelytyössä, kuin esimerkiksi Dustin Hoffman.

"Lempinäyttelijät" on toki taas tällainen keskusteluaihe joka jää mielipide -pohjansa takia aika hataraksi mitä faktoihin tulee, mutta Bardem minusta todella hoitaa hommansa joka filmissään jonka tekee, ja ansaitsisi enemmän suitsutusta, vaikka ovathan kriitikot toki miestä kehuneet.

Itse pidin myös tästä uusimmasta bondista, joskin tunsin itsenäi puolittain hämmentyneeksi jotenkin elokuvan rakenteesta. Millaisia kohtauksia, juonellisesti tai toiminnallisesti elokuvassa olisi "pitänyt" olla, en tiedä, mutta silti leffan lopussa tuli hieman ontto olo. Arvio kuitenkin positiivinen; parempi kuin pala lohdutusta, mutta Casino Royalea ei kuitenkaan päihittänyt.

Jääköön nähtäväksi, miten Judi Denchin puuttuminen pitkästä aikaa vaikuttaa näihin uusiin kuviin. Ralph Fiennes ei ole "huono" näyttelijä, ja aivan varmasti tarjoaa taas jotain tyystin erilaista.

The Last Stand -- EXCLUSIVE Final Trailer! Oh Yeah! Arska näyttää niin kovalta vanhalta äijältä. Tässä taitaa olla enemmän älytöntä toimintaa, verrattuna Expendables 1:een ja kunnon popcorn viihdettä.
Ohjauksesta vastaa korealainen Jee-woon Kim (Hyvä, paha ja outo).

Jurassic Park 3d:stä julkaistu traileri. Ihan hyvältä näyttää ja varmaan käyn katsomassa. Sen verran klassikko tuo on ja edelleen erikoistehosteet vakuuttavat.
4:ttä osaa odotellessa :D

Laputa - Linna Taivaalla

Oli viime vuoden kevät ja loskaiset lumet vielä maassa. Oli fiilis ja oli kiinnostusta katsella pitkästä aikaa Studio Ghiblin leffoja. Ne kun pitäisi joskus saada kaikki katsottua läpi niin yleisen elokuvatietämyksen, kuin myös oman kiinnostuksen puolesta. Katsominen kuitenkin venyi ja venyi ja... venyi kunnes viime viikolla tuli leffa vihdoin ja viimein tarkastettua, kun lumet taas olivat maassa. Niin kuka on saamaton, häh!?

Elokuvassa on koskettava ja mukaansatempaava tarina, johon tuttuun tapaan liimautui viidessä minuutissa, eikä helpolla pystynyt katsomista lopettamaan. Katsoin kuitenkin tuon monessa osassa, koska armeija asetti tietyt rajoitukset katseluajoille. Tunnelma oli etenkin leffan alkupuolella ihan huppua, kun (pieni spoileri) pääkaksikko pakenee armeijaa ja piraatteja.

Tarina itsessään ei kuitenkaan loppuun päin yltänyt sille tasolle, mitä olen studion leffoja ennen katsellut. Olisin toivonut vielä jotain suurempaa tuohon. Silti se kaikkein tärkein oli mukana jos tässä studion ensimmäisessä elokuvassa, eli ne pienes sekunnista kymmeneen kestävät lyhyet hetket, kun aika pysähtyy ja jokainen piirretty piste huokuu tilanteeseen sopivaa tunnelmaa. On vaikea selittää, mitä tarkalleen tarkoitan, mutta näitä hetkiä on ollut kaikissa studion leffoissa, mitä olen nähnyt ja niiden takia haluankin katsella koko tuotannon.

Leffa saa reilun 4/5 arvion. Se ei ollut yhtä hurmaava, kuin Henkien Kätkemä, ei niin viaton, kuin Kikin lähettipalvelu, eikä Totoron tasoista hullunkurisuutta sisältävä leffa mutta silti erinomainen animaatio.

Seuraavaksi vuorossa onkin mm. PussiKissan kovasti hehkuttama Grave of the Fireflies, eli tulikärpästen koti. Teemasta tulee vahvasti mieleen Hiroshiman Poika -nimen manga, joka sekin oli todella raju kertomus.

Ensi viikolla muuten mielenkiintoisia Suomen ensi-iltoja, kuten Trouble with the Curve ja Sokurovin Faust!
Tässä muuten arvioni viime viikolla teatterihin tulleesta Arbitragesta.

The Dark Knight Rises tuli nyt katsottua toiseen kertaan, ja samalla koko trilogia putkeen [spoiler]ja kyllä vain ne TDKR:n hölmöt kohtaukset, kuten poliisien rynnäkkö ja nyrkkitappelu Banen joukkoja vastaan tuntuivat vieläkin naurettavilta...kaikilla löytyy aseet, mutta juuri kukaan ei käytä niitä, vaan homma menee nyrkkitappeluksi...ja katsokaa niitä taustanäyttelijöiden suorituksia...osa porukasta ei edes YRITÄ näytellä tappelevansa ja homma näyttää lähinnä koomiselta. Ei vielä tuo yksi kohtaus leffasta huonoa tekisi, mutta kun leffan käsikirjoitus on mitä on (kaikki kaupungin poliisit kommetaan viemäreihin, Bättiksen oleskelu vankilassa, jonka aikana leffa lähinnä junnaa paikallaan, saatika että koko ydinpommi uhka on jo niin kulutettu aihe, eikö nyt jotain parempaa oltaisi voitu keksiä jne jne.), niin en voi kyllä ymmärtää, miten jotkut voivat sanoa tämän olevan trilogian paras leffa. Toki leffasta löytyy niitä hianoa kohtauksiakin kuten stadion-kohtaus, sekä kohtaus missä koko kaupungin poliisivoimat ajavat Batmania takaa, ja Bane, sekä Catwoman ovat hyviä hahmoja, mutta kokonaisuutena huomattavasti heikompi esitys kuin TDK[/spoiler]

Ei TDKR mikään huono leffa ole, mutta selvästi kuitenkin trilogian heikoin lenkki. Paremmalla käsikirjotuksella ja muutaman todella hölmön kohtauksen muokkauksella tästäkin olisi voinut nauttia enemmän, mutta tällaisenaan se ei useampaa katselukertaa kestä toisin kuin Batman Begins ja etenkin loistava TDK, joka on tullut katsottua ties kuinka moneen kertaan...siinä leffassa yksinkertaisesti toimii lähes kaikki ja toinen asia mikä leffassa erityisesti on huomion arvoista, kuinka itsenäinen teos se on trilogian keskellä...vaikka TDKR nojasi molempien leffojen tapahtumiin, niin enemmän se Batman Beginsin tapahtumiin kuitenkin liittyi. Jotkut trilogian/Batmanin fanit eivät ilmeisesti täälläkään tykänneet siitä, että The Dark Knight oli niin itsenäinen leffa, mutta itse en koko League of Shadowsille ja sen idealle "tuhotaan Gothman, koska se on pahuuden pesä" kovin lämmennyt...
The Dark Knight sen sijaan itsenäisenä jatko-osana, joka ei juurikaan ensimmäisen leffan juonikuvoihin nojaa toimi täydellisesti, sillä en sitä katsoessani ollut edes ensimmäistä leffaa nähnyt, enkä itse-asiassa ollut edes koskaan Batmanista ja sen "universumista" ikinä pitänyt. Kun leffa ei nojannut mihinkään aiemmin tapahtuneeseen, Bruce Wayne oli jo Batman, leffa meni suoraan toimintaan (ehkä yksi parhaista avauskohtauksista, mitä olen nähnyt), sekä tarjosi Heath Ledgerin upean näyttelijäsuorituksen Jokerina, niin tuskin parempaa Batman-leffaa (tai action/super-hero) tullaan koskaan tekemään. Sääli että TDKR ei sitten yltänyt lähellekkään samaa tasoa, vaan jäi trilogian heikoimmaksi osaksi.

Batman Begins: 8/10
The Dark Knight: 9/10
The Dark Knight Rises: 7/10

Bravo, Balnazzard, bravo. Voisin melkein kopioida tekstin ja sanoa sitä omakseni, meni niin nappiin mielipiteet. Paitsi Catwoman, joka jäi mielestäni aika heikoksi suoritukseksi.

Mitä enemmän katon Yön Ritaria niin sitä huonommaksi Jokeri käy. En tiedä sitten veikö nuo Batman pelit Jokerista sen hohdon kun mielestäni pelien Jokerissa oli sitä "oikeaa" Jokrua.
Yön ritarin paluussa taasen pidin siitä, että Bane oli tehty inhimillisemmäksi mitä sarjakuvissa/peleissä. Päälle vielä Hardyn 'Oscarin' arvoinen näyttely niin ei voi kuin myhäillä.
Toki leffan tarinassa on muutamia jänniä "erikoisuuksia", mutta ei se minun mielestä laske kokonaisuuden arvoa. Tuo poliisien rynnäkkö, jossa kukaan ei suunnilleen kuole, on melkoisen jännä. Toisaalta eihän ne leffoissa/sarjoissa muutenkaan aina osu :D

Avatar extended cut

Tuli tuo pidennetty versio vaihtoehtoisella alulla katsottua. Tuo toinen alku ei pahemmin leffaan sopinut, mutta ne kaikki muut kohtaukset kyllä sopi jopa niin hyvin etten ymmärrä miksi ne on alunperin edes pois jätetty. (esim se kerrotaan mitä siellä gracen pitämässä koulussa tapahtui kun alunperin se vaan mainittiin pikaisesti ) En niin pitkälle mene, että sanoisin tämän olevan paras leffa ikinä, mutta paras leffa joka on 2000 luvulla tullut katsottua.
Olenko ainoa jonka mielestä Sam Worthington ( Jake ) näyttää monessa kohdassa todella paljon Ewan McGregorilta?
Jake
Obi-wan

Kyllä muuten tuli taas siinä loppu puolella olevassa " I see you " kohdassa kyyneleet silmiin. Sitä en tajua, että minkä takia Cameron meinaa tästä trilogian tehdä ( = se tuottaa rahaa) kun tämä kuitenkin on hyvä itsenäinen tarinansa ja loppuu ilman mitään typerää cliffhanger lopetusta.

5/5 ja vähintään visuaalisesti upein leffa joka on tehty. Tämä siis oli neljäs kerta kun leffan katsoin. Tosin ekaa kertaa näin tuon pidennetyn version.