Avatarisi - Mikä ja miksi? / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus

Vaihdoin Avataria! Kuvassa Kevin Spacey. Näin dramaattisen vaihdoksen jälkeen, voin silti vakuuttaa taivaan olevan sininen ja maapallon pyöreä.

TheCpp0 (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva

RoTG tonttu lähti lätkimään, laitoin tilalle tuollaisen söpön mustekalan. Jostain Tumblurista löytynyt aikaa sitten, ja tuo nyt ei muutenkaan satu silmiin niin paljoa kuin edellinen kuva. :D

Kingdom Hearts hypetys on noussut itselläni jo niin suuriin mittoihin, että pitihän se Sora vaihtaa avatariksi. :) Kuvassa on siis Kingdom Hearts 3:en Sora joka katselee Destiny Islandilta kaukaisuuteen. Kyllä innolla odottelen, että pääsen taas Soran, Akun ja Hessun kanssa pelastamaan maailmaa pimeydeltä.

TheCpp0 (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva

Vaihdoinpas profiilikuvakseni pienen, pyöreän, söpön, isosilmäisen. . . . . perunan.

Kuvan on tehnyt seuraava artisti. Jospa sitä jossain vaiheessa jaksaisi taas itse piirrellä omat kuvansa. . ! Vaihdoin tuon yksinkertaisesti sen takia koska tuo on ehkä maailman söpöin peruna. Kannattaa katsoa artistin muitakin kuvia, tyylin on nimittäin käsittämättömän omaperäistä. :)

Vaihdoin vanhan Street Fighterin pois, koska vihani sitä kohtaan alkoi kasvaa. Joten nyt etsin koneen syövereistä kuvia ja löysin vanhan omakuvan jota sitten hieman käytin Lightroomissa. Siinä siis toistaiseksi, kunnes keksin uuden.

Taas on se aika kuukaudesta. Eli aika vaihtaa avatar. Vaihdoin vanhan ja kuluneen kuvan Kevin Spaceystä, uuteen ja tuoreeseen kuvaan Kevin Spaceystä. Te kysytte miksi. Minä vastaan: Koska Kevin Spacey.

Missä Kevin? Mitä noituutta tämä on?

Lomautin herra Spaceyn hetkeksi ja tilalle pääsi pelihistorian arvoituksellisin koira, Silent Hill -sarjasta tuttu Mira.

I'm bringing sexy back...

Doge on palannut Venetsiaan ja Kevin Spacey on tullut takaisin kovempana kuin koskaan. Huomioikaa myös komea tonttulakki tulevan joulun kunniaksi.

Joulukuun kunniaksi Paolo tulee takaisin tonttulakkinsa kanssa. Taustalla näkyvä maisema kuvastaa enempi sitä mitä tällä hetkellä oikeasti kaipaisin. Talvi on pyllystä.

Täälläkin on profiilikuva vaihtunut jouluisemmaksi, Julian (Gosling) päätti olla tänä vuonna joulupukki. T-paitaansa mies ei halunnut kumminkaan vaihtaa pukin asuun.

Lainaus käyttäjältä Milkshake

I'm bringing sexy back...

Doge on palannut Venetsiaan ja Kevin Spacey on tullut takaisin kovempana kuin koskaan. Huomioikaa myös komea tonttulakki tulevan joulun kunniaksi.

Elämäni synkintä aikaa oli kun ei näkynyt Keviniä missään. Kiitos elämänhaluni palauttamisesta.

Tuttu ja turvallinen Dean Winchesterhän (jönsseni) siinä edelleen pällistelee, mutta repäisi jostain helvetin ruman tonttulakin päähänsä. Ite kuva tullu joskus sattumalta napattua kun kesken jakson hipassu pausenappulaa ja ilme jäi päälle.

Joulun kunniaksi oli pakko vaihtaa kun törmäsin tähän gtplanetin foorumilla. On se vaan niin awwww<3

Viime jouluna tuli mokattua, mutta nyt on avatarilla lakki päässä. Internetin ihmeellisestä mailmasta löysin, kun vähän kahtelin. Juu, elikkä kyseessä on KH: Dream Drop Distancen pahis: Young Xehanort.
Tyyppi on omasta mielestäni aivan helvetin siisti, ja kun joulu on ohi mahdan pitää kaverin avatarina. Tonttulakki lentää tosin pois. Nyt takaisin pelaamaan Dream Drop Distancea, on muuten helvetin hyvä! :)

Joulun kunniaksi tuli myös avatar vaihdettua, Luna is back =3

Joulun kunniaksi hyvin jouluinen Mudkip palasi keskuuteenne. >:3

Rytmipeliaddiktina se on luonnollisesti jotain aiheeseen liittyvää. Dj Hero ohjain.

Kyseiseen pelisarjaan oli julkasupäivästä asti suhteellisen pahassa koukussa ja tulin siinä jopa ihan suhteellisen hyväksi piesten maailman top5 pelaajia niiden huonoina päivinä. Pari vuotta tässä tosin on vietetty vähän hiljasempaa aikaa ja tanssimatot on taas sen sijaan nostanut päätään. Saattais olla ajankohtaista vaihtaa avatari rautamaton kuvaks...

En tiedä mikä häiriö minulla iski aivoihin muutama viikko sitten, mutta ponit valtasi meitsin pleikkarin, boxin ja vitan joten päätin jatkaa ponin käyttämistä myös avatarina.
Tuo on rajattu kuvasta jota käytän PS3:n taustana.

Minä itse photarin läpi ajettuna yhtä tyhmän näköisenä kun aina. Miksikö? because i can ;)

Jouluperseilyt kun meni ohi niin hyvä suorilta siirtyä uuteen kuvaan. Vieläkin jatkan samalla vanhalla mallilla, mikäpä muukaan kelpaisi minunlaiselle herralle kuin itse mestari Bruce. 2007 tai 2008 asti tuo kuningas on minun avatarina toiminut joten miksipä rikkoa putkea tässäkään vaiheessa.

Samoin meni avatar jälleen vaihtoon joulun mentyä ohi, tällä kertaa kaikkien aikojen suosikki animaatio-hahmo/lohhari, Toothless (How to Train Your Dragon-leffasta jos ei joku tiennyt) Kesällä ilmestyvä jatko-osa henk-koht. vuoden odotetuin elokuva.

Ai mikä? Suoraan sanottuna, en edes tiedä.

Mutta miksi? Ei aavistustakaan. Drifu joskus vain lähetti tästä Skypessä 1920x1080 kokoisen kuvan ja persehän siinä repesi jostain tuntemattomasta syystä. Säilytin kuitenkin kyseisen kuvan ja nykyisin mies kiistää tekonsa eikä muista lähettäneensä tuollaista. Nyt se jälleen löytyi koneen kätköistä ja ajattelin, että siitä saisi tännekin edes joksikin aikaa uuden avatarin. En tiedä kuka kuvassa on mutta toistaalta, en välttämättä haluakaan; pysykööt se arvoituksena. Jokin tuossa kuvassa viehättää, vaikken animea edes katso.

On taas se aika vuodesta kun rapakon takana alkaa pudotuspelit NHL:ssä. Ja koska all-time suosikki Colorado teki paluun pudotuspeleihin, niin vaihtui avatar toistaiseksi kyseisen joukkueen logoksi.

Tuli sitten vaihdettua avaa (taas vaihteeksi). Tämän on tosin tarkoitus olla uniikkina mestariteoksena vähän pidempiaikaisempi tapaus kuin edelliset. Ehkä.

Olipa kerran yövuoro. Päätin töherrellä tylsyyteeni, vaikka originaalit tekeleeni ovatkin yleensä olleet taitotasolla "eskarilainen". Tuhottoman pitkän ähertämisen jälkeen paperilla oli sen verran siedettävä "omakuva", että päädyin kokeilemaan sen viimeistelemistä koneella. Spoiler alert: hiirellä piirtäminen on käsittämättömän aikaavievää puuhaa etenkin siihen tottumattomana, eikä GIMP:kään oikein taivu moiseen. Lopputulos on kuitenkin yllättävän jees, joten se saa edustaa toistaiseksi.

Edellinen avatarini oli majesteettinen Maynard James Keenan, joka sai kuitenkin väistyä oman bändin logon tieltä. Kyseinen avatar on visioimani muunnelma orkesterin aikaisemmasta logosta.

Oddworldin paluun kunniaksi laitoin mudokonin lärvin avatarikseni.

TheCpp0 (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva

Sama banaanidelfiini kuin viimeksikin, mutta photoshoppasin sen kuplan sisään veden alle (kuplat on kivoja!)

Sepirothin ja Xemnaksen päihittämisen kunniaksi päätin kruunauttaa KH2 Soran. En malta odottaa että KH2FM:ssä tuon kruunun saa oikeasti päähän. :)

Eiköhän se octavia avatar ollut jo ihan tarpeeksi kauan joten oma lärvi takaisin kera infamous pipon.

The Legend of Korra hypen ja mainion yhdeksännen jakson kunniaksi Sora lähtee lomalle. Avatariksi nouseekin(see what I did here :D ) TLoK päähenkilö Korra. Aluksi en oikein lämmennyt kyseiselle hahmolle, mutta voi pojat minkälainen hänestä on tullut kolmos ja nelos kauden aikana. Hahmonkehityksen ansiota Korra on nyt sarja lempihahmoni, ja hän menee jopa mielestäni Aangin ohi. Kahtokee ihmeessä nuo uusimmat kaudet. Sarja on palannut loistoonsa!