Blogit - omat, muiden ja muu yleinen juttu / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Blogit - omat, muiden ja muu yleinen juttu

Tämä idea siis lähti siitä, kun (omasta mielestäni) toimitus ei kauheasti kirjoittele blogeja, vaikka lupailikin kiristää tahtia uusien foorumeiden myötä ja olisi mukava kuulla muidenkin mielipiteitä asioista.

Mode-edit: Ketjussa olisi siis tarkoitus jauhaa yleisesti blogeista sekä niiden kirjoittamisesta. Löytyykö sinulta kenties oma pieni nettipäiväkirja? Jaa se ihmeessä kanssamme ja kerro vaikkapa sen tekemisestä hieman. Myös käyttäjien suosikkiblogeja otetaan ilolla vastaan.

Esimerkkisuositukseksi voitaisiin laittaa jo pidemmän aikaa netissä pyörinyt PELISAITTI. Kyseessähän on niin pelijournalismille kuin itse pelaajille irvaileva blogi täynnä peliasiaa, joskin pääosa teksteistä on kirjoitettu kritiikin muotoon. Blogin tunnetuimpia ylläpitäjiä lienee nykyään siinä väärässä Moontv:ssä hommia painava Jarkko Grönberg.

Itse olen pitänyt nyt parin kuukauden ajan suhteellisen aktiivisesti blogia ja yrittänyt jopa vähän mainostellakkin lukijoiden toivossa ja onkin mukavaa huomata tilastoista kuinka moni on jo blogini löytänyt. (iso osa myös profiilisivuni linkin kautta täältä) Toivottavasti motivaatio pysyy kunnossa ja jaksan kirjoitella aktiivisesti, viime aikoina ollut koetuksella uusien pelien tulvan edessä mutta onneksi nyt sain taas kirjoitusvaiheen päälle pelien määrästä huolimatta. Blogi lähinnä tuppaa käsittelemään mielipiteitäni juuri pelaamistani peleistä (joita on vähän liikaakin blogin kirjoittamisen näkökulmasta) ja vähän ehkä menee jopa kevyen arvostelun puolelle, joten jos kiinnostaa niin lukekaa ihmeessä. Tarkoituksena olisi käsitellä myös jotain oikeasti kiinnostavia aiheita mutta nykyään ihmisiä tuntuu kiinnostavan vain BF3 vs MW3 joten sillä puolella ollut vähän hiljaista, katsotaan nyt jos saan jtn hyviä aiheita kirjoituksille.

Uusin ja juuri kirjoittamani bloggaus käsittelee viime viikkosia digiexpoja ja lähinnä sen pelitarjontaa ja taitaa samalla olla pisin bloggaukseni tähän mennessä. Siitä vaan lukemaan ja kommentoimaan, vastaan jokaiseen kommenttiin joten siitä ei ole pelkoa etteikö viesti menisi perille. Palautekkin on tervetullutta, olisi sitten miten hyvää, huonoa, rakentavaa tai paskaa palautetta tahansa.

http://pikassukassu.wordpress.com/

Ja mikäli tykkäät (tai eihän ole pakko edes tykätä, voit minun puolestani vaikka vihata koko blogia kunhan vain edes luet) blogistani ja haluat tietää milloin tulee lisää niin suosittelen twitterini seuraamista jossa tulee yleensä ilmoitettua heti jos ja kun uusi bloggaus on luettavissa. Tälläistä mainostusta tällä kertaa.

Allekirjoittaneen blogi löytyy osoitteesta http://blog.villejarvelainen.com. Vähään aikaan ei ole tullut kirjoiteltua mitään, mutta eiköhän tuo kohta taas aktivoidu. Blogi painottuu valokuvaukseen, kuten saatatte huomatta, mutta inttijuttujakin luvassa jonkin verran. Saa kommentoida.

Harmittavan hiljainen aihe. Itse tulin taas kalastelemaan hieman lukijoita, sillä viime postin jälkeen on tullut kaksi uutta postausta jotka ainakin omasta mielestäni olleet varsin mainioita ja onkin hyvää palautetta tullut.

Tarvitseeko pelien uudistua ja jos pitää niin miksei kaikkien?
VGA 2011 - Mainostusta vai pelialan oscarit?

Lukekaa ja kommentoikaa, palautekin on erittäin tervetullutta.

Juu, itsekkin olen ajatellut ryhtyä tweettaamaan useammin liittyen bf3- ja skyrim uutisiin, kokemuksiin ja yleiseen ruoka- ja elokuva kulttuuriin. Minua voi seurata hakemalla twitterustä "moromopo".

Toden näköisesti tulee noin tweetti per päivä suomen kieltä kunnioittaen

ps. En saanut linkkiä toimimaan

DeathAdder-Blog

Tässä minun blogini :D aika läppä juttui mutta ei se haittaa...Oman Domainin hankin tässä muutama päivä sitten, pitää siirtää parempaan palvelimeen tämä domain ja + kaikkea privaatti peliservupalvelua yms. myöhemmin sitten jos jaksaa.... Heti kun tuo Nokia N9 tulisi itselleni niin laittelen kaikkea mukavavia "how-to" ohjeita koodaamiseen yms.

Minut voi löytää Twitteristä nimellä Andzerx.

Keväällä avasin oman tilini mutta en ole juuri yhtään twiittaillut koska minulla ei ole paljon seuraajia mutta nyt aion panostaa. Tulen twiittailemaan todennäköisesti videopeleistä, elokuvista ja kaikesta muusta.

Mut löytää tästä. Pelaamisesta ja elektroniikasta, joskus sivulauseessa jopa elämästä. Olen kirjoittanut hyvät tovit (=liian monia vuosia) mutta nykyisen domainin alla olen viihtynyt puolisentoista vuotta. Satunnaisia kuvia ruttuisesta koirasta!

Hiljattain on blogi aloitettu. Surkutellu useasti kun en ole tekemisistä mitään päiväkirjan tapaista tehnyt, joten blogi toivottavasti vihdoin korjaa tämän asian. Toivottavasti vain jaksan sitä päivitellä tasaseen tahtiin. Pääsääntöisesti aiheena pelit, elektroniikka sekä mahdollisesti elämä yleensä. Niistä peleistä jotka pelaan pyrin ainakin kirjoittamaan, mutta mahdollisesti jotain myös tulevista uutisista. BLogiin pääsee tästä! :)

Entä jos sittenkin..?

Eli toisin sanoen uusi bloggaus kahden kuukauden hiljaisuuden jälkeen. Noh, onhan se aina parempi kirjoitella laatua harvemmin kuin paskaa useasti, vaikken osaakkaan kirjoitelman laadusta näin väsyneenä sanoa yhtään mitään. Toivottavasti kelpaa ja herättää ajatuksia, eikä ole kovin pahoja aivopieruja tai kirjoitusvirheitä. Kommentteja kaivataan.

Lainaus käyttäjältä Moromopo+

Juu, itsekkin olen ajatellut ryhtyä tweettaamaan useammin liittyen bf3- ja skyrim uutisiin, kokemuksiin ja yleiseen ruoka- ja elokuva kulttuuriin. Minua voi seurata hakemalla twitterustä "moromopo".

Toden näköisesti tulee noin tweetti per päivä [u]suomen kieltä kunnioittaen[/u]

ps. En saanut linkkiä toimimaan

OT: Huomaako kukaan ironiaa tässä kommentissa?

Sitten asiaan, itseltäni löytyy Twitteri, mihin en kyllä ihan jokapäivä kirjoittele. Ei löydy tarpeeksi jännää kirjoittamisen aihetta. Twitterissä toimin nimellä Mixonist

^^ ;D Kiitti Mixon!
Tästä on hyvä lähtee nukkumaan remakan naurun saattelemana....

Lainaus käyttäjältä Mixon

Lainaus käyttäjältä Moromopo+Juu, itsekkin olen ajatellut ryhtyä tweettaamaan useammin liittyen bf3- ja skyrim uutisiin, kokemuksiin ja yleiseen ruoka- ja elokuva kulttuuriin. Minua voi seurata hakemalla twitterustä "moromopo".

Toden näköisesti tulee noin tweetti per päivä suomen kieltä kunnioittaen

ps. En saanut linkkiä toimimaan OT: Huomaako kukaan ironiaa tässä kommentissa?

Sitten asiaan, itseltäni löytyy Twitteri, mihin en kyllä ihan jokapäivä kirjoittele. Ei löydy tarpeeksi jännää kirjoittamisen aihetta. Twitterissä toimin nimellä Mixonist

Äläs nyt, itselläni tulee nyt tekstiäkin tuonne ja suurimmat virheet ovat karsittu. Seurailes hetkisen, niin huomaat.

Alkaisi varmaan olemaan korkea aika herätellä tätäkin threadia :) Hienoa nähdä, että Jepu on edelleen aktiivinen. Joskus aikaisemmin sun sivuillesi eksynyt ja täytyy myöntää, että pidän kirjoituksistasi. No, oma lehmä ojassa tässä kumminkin ollaan. Halusin lähinnä jakaa täällä tietoa meikäläisten blogista.

Avasimme tuossa hiljattain pelaamista käsittelevän blogin osoitteessa Barlaunch.blogspot.com

Blogin idea lähti siitä kun pyöritämme Jyväskylässä videopelibaaria, ja joskus hitusen intensiiviseksikin käyvä jutustelu pelaamisesta asiakkaiden kanssa alkoi kantaa niin mielenkiintoista hedelmää että siitä oli pakko alkaa kirjoittelemaan. Sivuilla on nyt jo 20 juttua vaihtelevista aiheista, ja lisää tulee pitkin kevättä.

Remmiinkin mahtuu, jos runosuoni alkaa sykkimään! Lähdimme näin aluksi kirjoittelemaan omaksi ja muiden iloksi mutta kukapa tietää miten pitkäaikainen projekti tästä voi tulla. Jos itseä huvittaa lähteä mukaan, laita koetekstiä osoitteeseeen info (ät) barlaunch.fi ryyditettynä jonkinlaisella infolla itsestäsikin. Mielellään vähän elettyä elämää saisi olla takana, vaikkakaan ei nyt ihan tällänen vanha ruppanakaan tarvi olla

Käykää ihmettelemässä, sivut ovat tietyllä tapaa v.0.99 mutta teksteistä löytyy pari mainiota jo, mm. mobiilipelikehitystä käsittelevä "Tähtien Sota" on bueno.

Ja hei. Jos poikkeat Jyväskylässä, poikkea turisemassa osoitteessa Väinönkatu 9. Kun avasimme tänne Sen Suomen Ensimmäisen Videopelibaarin, meitä kovasti epäiltiin. Mutta tässä me edelleen ollaan!

Itse perustin eilen juuri oman blogin jossa kerron omasta videopeliharrastuksestani ja kaikesta siihen liittyvästä. http://pelienehdoilla.vuodatus.net/

Vuosi on vierähtänyt nopeasti, ja se on ikävästi rajoittanut aikaani Pelaajan parissa, etenkin täällä pelaajalehti.comissa. Monille saatan olla tuttu nimi, mutta joillekkin myös täysi tuntemattomuus vaikka moderaattorin hommia täällä hoitelen. Näinpä päätin kirjoitella tähän blogin tapaisen kirjoitelman, minkälainen mies täältä nimimerkin takaa löytyy, ja mitä viimeinen vuosi onkaan tuonnut tullessaan. Ja jos oikeasti joku muka haluaa tietää minusta esimerkiksi miten päädyin Pelaajan pariin, niin kannattaa kuunnella vaikka Pelaajaboardcastin jakso nro 15. Tämä Star Wars-aiheinen siis. Mutta, itse asiaan.

Palvelukseen, mars!

Koulusta valmistuttuani ehdin pitää noin kuukauden kesälomat, jonka jälkeen siirryin "nauttimaan" Suomen Puolustusvoimiin suorittamaan asepalvelusvelvollisuuttani. Paikkana Porin Prikaati, ja tarkemmin kuvailtuna Suomen Kansainväliset valmiusjoukot, eli hienosti englanniksi lyhennettynä FRDF (Finnish Rapid Deployment Forces). Itse tuonne pääsyhän meni aika monen tien kautta, sillä Uttiin hain laskuvarjojääkäriksi josta lihaskunnot jäivät yhden pisteen päähän vaatimuksista. Parola oli toinen vaihtoehto enkä tiedä miksi sen olin valinnut, mutta Utissa tuli onneksi mahdollisuus hakea Poriin, ja sinnehän sitten mentiin, selvitettin helpohkot lihaskunnot ja n. 800 kysymyksen sisältävät psyykkiset kokeet sekä haastattelut. Vaikka usein palvelus tuntuikin etenevän jäätävän hitaasti, etenkin ensimmäinen 6kk kovan kurinsa takiansa, meni vuosi kuitenkin suhteutettuna nopeasti. Matkan varrelle on kuitenkin mahtunut monenmoista: mm. upea reissu Norjan reissu Cold Response 2012-harjoituksen myötä (josta myös uutisoitiin ikävällä tavalla), sekä myös ehkä vähän toisella tavalla mieleen jäänyt 90 km barettimarssi kenttävarustuksessa (eli varustusta päällä ja selässä n.40 kg) joka kestoltaan oli n. 48 h yhteen putkeen menoa. Enemmän menosta ja meiningistä voi lukea täältä

Sivistystä!

Vaikka vapaa-aika onkin kortilla ollut viimeisen vuoden aikana, olen onnistunut katsomaan kasarmilla illan viimeisinä tunteita paljon klassikoita, joita olen missanut. Ja etenkin siis elokuvien muodossa. Ja häpeälista on kyllä pitkä...Esimerkkeinä vaikka seuraavat teokset:

Apocalypse Now!, Alien, Shawshank Redemption, Fight Club, Forrest Gump, The Prestige, Memento (ja oikeastaan koko Nolanin ohjaustuotanto), Requiem For a Dream, Kuninkaan Puhe, Menetetty Maa, Truman Show, Robocop, Rambot 2-4 (häpeä?), City of God, Usual Suspects, Running Man...unohtamatta tietysti Last Action Heroa, kenties paras "Arska"-leffa! Ja tässä vain murto-osa, joista osa ei nyt ehkä kuitenkaan täytyä sitä "klassikon" leimaa, mutta ollut varmasti iso merkitys elokuvabisneksessä.

Myös paljon tv-sarjoja on tullut paljon katseltua läpi vuoden. Vanhat tutut kestosuosikit esim. Breaking Bad, Dexter ja Boardwalk Empire viihdyttivät alkusyksyn, ja myöhemmin tänä keväänä mm. Game Of Thrones. Sain myös vähän aikaa sitten katsottua läpi todella paljon kehuja saaneen The Wiren, josta voi lyhyet mietteet lukea täältä. Lisäksi Big Bang Theorya olen alkanut katsomaan, tällä hetkellä mennään 3.kaudella, ja on kyllä ehkä paras sitcom sarja mitä on tullut koskaan katsottua. Tällä hetkellä katselussa menee Sons of Anarchy, ja tarkoitus olisi myös takaisin Mad Menin pariin mennä.

Tietysti aikaa on pelaamisen jonkin verran riittänyt: Mafia 2 menin toiseen kertaan läpi, ja viime vuoden lopun Uncharted 3, ja Batman: Arkham City olivat tämän sukupolven kirkkaimpia tähtiä. Myös Mass Effect 3 meni läpi hiljattain, ja lisäksi pitkään hyllyssä ollut roolipelieepos Fallout 3 tuli myös vedettyä läpi. Alan Wakea olen myös aloitellut PC:llä ja Left 4 Deadit ovat saaneet myös rakkauteni Valvea kohtaan voimakkaammaksi, vaikka vain bottien kanssa on tullutkin pelattua. Ja tottakai NHL 12:n Be A GM-modea on tullut vakituisesti hakattua, sekä kaverin kanssa samalla puolella oma tekemällämme joukkueella kaikkia parhaimpia joukkueita vastaan. Ja lisämausteen tähän tuo Superstar-vaikeusaste sekä aidot 20 min erät. Suosittelen!.

Mutta pelattavaa on vielä, ja paljon...backlogi on hirmuinen kun roolipelieepokset Diablo III houkuttelisi kaupassa ja Fallout: New Vegas tuossa pöydällä, jota kuitenkin olen pari tuntia ehtinyt jo aloitella. PS3:lta taas voisi mainita vaikka Dead Spacen, Deus Ex: Human Revolutionin ja se jokavuotinen ongelma, eli milloin MGS-sarjan pelit pelaisi läpi (ainoastaan kolmonen läpi?) Ja HD-collectioneista ainakin Jak & Daxter ja God of War: Volume 2 houkuttelisivat. Plus tietenkin tulevat loppuvuoden pelit...

Elämä jatkuu taas syksyllä opiskeluilla joten toivottavasti myös meikäläistä näkee myös täälläkin enemmän. Mutta näillä sanoilla, oikein hyvää alkavaa kesää koko Pelaajaboard-yhteisölle!

Itse oon blogannut ties kuinka kauan, vaikka sekin into loppuu lyhyeen.

http://love-faith-and-you.blogspot.fi/

Uusimmassa on vaan jotakin mitä maan ja taivaan välistä keksin : c

Lainaus käyttäjältä Candikiss

Itse oon blogannut ties kuinka kauan, vaikka sekin into loppuu lyhyeen.

http://love-faith-and-you.blogspot.fi/

Uusimmassa on vaan jotakin mitä maan ja taivaan välistä keksin : c

''Blogia ei löydy'' -teksti tulee, kun tuosta linkistä painaa.

Mulla on kakkosblogi ollut jo hetken, jossa on aivan jotain muuta eli jos koirahommailut kiinnostaa niin alla olevasta osoitteesta pääsee tsekkailemaan meininkiä kahden karvakorvan kanssa. Lähinnä sitä arjen "nurjaa" puolta eli tuhoa, tihutöitä yms. luvassa. http://www.bullterrierdiaries.com/

http://teraskasine.wordpress.com/

Itse olen pitänyt sarjakuvablogia pian pari vuotta. Kohta juhlin 200. merkintää, joten päivitystahti on varsin ripeä.

Olen kyseistä blogia mainostellut kuvien yhteydessä täällä päin, jos olen tehnyt jotain peleihin liittyvää. Teen monella eri tyylillä ja tekniikalla, koska itseäni suurimmassa osassa sarjisblogeissa risoo niiden yksipuolisuus. Omaa elämää pyrin käsittelemään mahdollisimman vähän, mutta se on mahdotonta, kun kaikkea -omasta mielestä- kiinnostavaa tapahtuu usein.

Blogissa on pari jatkotarinaa meneillään, joista yksi valmistuneen kevään aikana. Myös hölmöjä videoita ja yksittäisiä teoksia pistän silloin tällöin esille. Peliaiheisia sarjakuva-arvosteluja on pyydetty tekemään useammin ja sellainen onkin Dark Soulsista tulossa!

Blogini on varsin avoin, josta syystä moni on sanonut sitä hyvin kiinnostavaksi. Lukijoiden määrä on ilahduttavasti ollut nousussa, mutta sillä ei ole vaikutusta päivitysnopeuteen ja juttujeni tasoon. Ihan omaksi huvikseni pidän blogia, kuten jokaisen bloggaajan pitäisi. :)

Lainaus käyttäjältä Teräskäsine

Ihan omaksi huvikseni pidän blogia, kuten jokaisen bloggaajan pitäisi.

Valetta. Jokainen joka kirjoittaa blogia on huomion hakuinen tai/ julkisuuden kipeä ja tekee sitä toisille. Jos tosissaan pitäisi blogia itselleen sitä ei tarvitsisi mainostaa tai pitää muutenkaan esillä internetissä. En kyllä blogeja muutenkaan ymmärrä ketä kiinnostaa niiden sisältö, ehkä silloin kun kirjoittaja on julkisuuden henkilö ja lukia stalkkeri tai muuten vaan utelias toisten mukamas niin hienoista elämistä. Voisiko joku valaista miksi muuten niitä muka luetaan?

Lainaus käyttäjältä gurgi

Valetta. Jokainen joka kirjoittaa blogia on huomion hakuinen tai/ julkisuuden kipeä ja tekee sitä toisille. Jos tosissaan pitäisi blogia itselleen sitä ei tarvitsisi mainostaa tai pitää muutenkaan esillä internetissä. En kyllä blogeja muutenkaan ymmärrä ketä kiinnostaa niiden sisältö, ehkä silloin kun kirjoittaja on julkisuuden henkilö ja lukia stalkkeri tai muuten vaan utelias toisten mukamas niin hienoista elämistä. Voisiko joku valaista miksi muuten niitä muka luetaan?

No miksi ketään kiinnostaa kavereiden tekemiset. Huomiohuoria ovat kun omista jutuista kertovat. Samoin kuin kaikki täällä jotka kehtaavat jakaa kokemuksiaan vaikka viimeksi pelatuista peleistä.

Itse olen enempi Vlogien ystävä. Moi partajeesus, tykkään sun videoista. Blogeja luen vain silloin kun aihe on todella mielenkiintoinen tai joku tuttu on kirjoittanut jotain.

Ite bloggaan ku se on kivaa ja tykkään kirjottaa.
Ja koska oon huomiohuora.
Ja koska mulla on mukamas hienoja eläimiä ja pelaan videopelejä, vaik kaikki tietää ettei tytöt pelaa.

Lainaus käyttäjältä Jepu+

Ite bloggaan ku se on kivaa ja tykkään kirjottaa.
Ja koska oon huomiohuora.
Ja koska mulla on mukamas hienoja eläimiä ja pelaan videopelejä, vaik kaikki tietää ettei tytöt pelaa.

Tämä muuten sopii tuohon todella hyvin. Sai oikeasti nauraa vaikka aika surullisen tottahan tuo on.

Mulla on harrastusblogi. Ensin on pakko sanoa että olen nainen, no worries :D. Harrasteena on keräilynukkien ja hartsinukkien keräily ja kuvailu. Yli vuoden on tullut blogia pidettyä ja lukijoitakin on tullut vaikka pidän blogiani itelleni kuvapäiväkirja tyylillä. Välillä on tullut peleistäkin mainittua.

Blogini. Katso omalla vastuulla :P.

Mää luen yht tosi ihkuu plokii. Hullu mies Oulusta Oselotin nimimerkillä tunnusti syvimmät haaveensa olla orjana juuri viimeisimmässä merkinnässä.

Omaa blogia päivitin ulkoasun puolesta, joten pitihän sitä ikuisuuden vanha luonnos kirjoittaa samalla loppuun. Saa nyt nähdä jos innostuisi taas päivittelemään enemmänkin.

On se jollain tavalla kivempaa kirjoittaa omaan blogiin tavaraa, mutta Pelaajan käyttäjäblogit tarjoavat ainakin varman yleisön minkä takia sitä ehkä tykkää tänne kirjoittaa jos enemmän tulee asiaa mieleen. Itsehän koitan omalla blogilla tavoittaa kansainvälistäkin keskustelua, mutta sanokaahan nyt Oselotille että lähettää blogitekstinsä suoraan Arvekarille. Kaikkien pitäisi tehdä enemmän noita käyttäjäblogeja. Mukava lukea.

Mielikuvituksekkaasti blögähtelen peleistä ja musiikista. On ajoittain oikeastikin mielenkiintoista lukea ihmisten ajatuksia, varsinkin jos ne löytävät massasta erottuvan ja järkevän pointin. Samasta syystä pidän esim. Pelaajan kolumneistakin. Napsin tästä ketjusta mielenkiintoisia blogeja seurantaan.

Löpisen settiä omasta elämisestäni sekä videopeleistä mah.typojen ja muiden painovirhepaholaisten kanssa sivulla EXE Arcadia. Itse on täysin nyyppä tämän koko bloggaamisen kanssa ja blogista löytyykin vasta kolme päivitystä, mutta pyrin sinne ainankin kerran viikossa lisäämään ties mitä paska/roskaa mieleeni juolahtaakaan.

Yön pimeinä tunteina kirjoitin ensimmäisen blogini. Tulen todennäköisesti kirjoittamaan elämästäni, peleistä, sekä muista harrastuksistani. Ulkoasu saattaa muuttua vielä useaan otteeseen, koska opettelen vielä Bloggerin käyttöä.

Tuli väsättyä oma blogi jossa kerron pelailusta, mutta huomautukseksi että blogin otsikko ei ole viimeistelty, koska tämä saattaa herättää närää joidenkin ihmisten kanssa. Ensiksi olisin voinut valita "Juhiksen Peliluola" -nimityksen mun blogille, mutta koska tuo kuulosti kliseemäiseltä, niin en viitsinyt vaivautua käyttämään sitä.

Update: Tuli annettua mun blogille nimeksi "Juhiksen Pelisaari", mutta jos tämäkään ei vieläkään sovi, niin voinhan sitä antaa minulle parempia ehdotuksia.

Update #2: Päivitin linkin, ja jos te ette päässeet mun blogini äärelle, niin kokeilkaapas klikata linkkiä tässä viestissä.

Hii-hoo. Jos kiinnostaa lukea pöljiä lyhyitä tarinoita niin olen omistanut blogin "absurdeille järjettömyyksille". Vaatii toki ehkä hieman tietynlaisen huumorintajun, mutta enemmän kuin pari kertaa on verrattu teksteihin joita on kirjoittanut sellainen herrasmies kuin Daniil Harms (josta kuulin vasta sen jälkeen kun blogin aloitin). Kertokaa jos pidätte, tai jos löytyy jotain mistä erityisesti ette pidä niin ottaisin mieluusti palautetta vastaan.

Lainaus käyttäjältä Demppa+

Hii-hoo. Jos kiinnostaa lukea pöljiä lyhyitä tarinoita niin olen omistanut blogin "absurdeille järjettömyyksille". Vaatii toki ehkä hieman tietynlaisen huumorintajun, mutta enemmän kuin pari kertaa on verrattu teksteihin joita on kirjoittanut sellainen herrasmies kuin Daniil Harms (josta kuulin vasta sen jälkeen kun blogin aloitin). Kertokaa jos pidätte, tai jos löytyy jotain mistä erityisesti ette pidä niin ottaisin mieluusti palautetta vastaan.

Suosittelen sinua joko aloittamaan tai lopettamaan lääkkeiden käyttämisen.

5/5

Tärkeintä on hyvä kakku stoori piristi meikäläistä kummasti. Kiitokset tästä Dempalle, jatka samaan mallin. Tuleeko teksti muuten spontaanisti ulos, vai suunnitteletko sitä aluksi jotenkin?

Lainaus käyttäjältä Milkshake

Nam nam

Lainaus käyttäjältä hemmoheikkinen

Tärkeintä on hyvä kakku stoori piristi meikäläistä kummasti. Kiitokset tästä Dempalle, jatka samaan mallin. Tuleeko teksti muuten spontaanisti ulos, vai suunnitteletko sitä aluksi jotenkin?

Kiitoksia! Hyvä tietää että näistä pidetään! Hemmon mainitsema pätkä oli myös jatkoa aikaisemmalle stoorille, muista lukea sekin. ;) Ihan spontaanisti ilman mitään kummempia suunnitelmia näitä tulee kirjoitettua. Yleensä ehkä yksi idea vain mitä tahdon tuoda esiin, esim. "Laki on Luke" tarinassa tahdoin tapahtumapaikaksi oikeussalin, ja kaikki muu tuli kirjoittaessa.

Heyoo!

Itse polkaisin tänään blogin käyntiin vuosien pohdinnan jälkeen. Olisi vieläkin pohdinnassa, mutta käskivät koulusta tekemään jonkinlaisen somepaukun että saa opintopisteet kasaan. Aihe oli onneksi vapaa ja totta kai päätin tehdä peleistä ja vähän siitä vierestä. Blogi on englanniksi kiitos kansainvälisen koulun, mutta eipä tuo haittaa kun pääsee käsiksi laajempaakin yleisöön.
Play. Watch. Review

Kirjoittelen blogia peleistä ja pelaamisesta. Eniten tulee ehkä puhuttua Final Fantasy -sarjasta, mutta ajoittain on juttua muistakin peleistä (pääpaino ehkä kuitenkin jrpg:ssä). Tällä hetkellä pelaan Theatrhythm Final Fantasy Curtain Callia ja Tales of Xilliaa, joten näkyvät jonkin verran blogin jutuissa.

En kirjoita perinteisiä peliarvosteluja vaan enemmänkin pohdiskelen erinäisiä asioita peleissä ja jaan omia pelikokemuksiani. Blogiin voi käydä tutustumassa täällä.

Rupesin huvikseni kirjoittamaan juttuja kaikesta ajatuksia herättävästä ja elämästä yleensä, toivottavasti saan inspiraatiota tulevaisuudessakin koska reilun viikon sisään olen kirjoittanu jo 8 juttua :) Syitä löytyy esittely jaarittelusta mutta lyhyesti sanottuna tavoitteena on itsensä kehittäminen ja aivojen virkistäminen :) Ja on se kirjoittaminen kivaakin, vaikka en ole hyvä siinä. Aivan samu blogi

Hejssan ihmiset! Sekä Hullun Tarinat että henkilökohtaisempi I am your father ovat saaneet lisäyksiä tekstimuodossa. Ei noista henkilökohtaisemmista sekoiluista sen enempää, mutta nyt taas kun satunnainen kirjoituskärpänen onnistui tässä koomaisessa tilassa iskemään tuohon epävitsikääseen ja huonoon absurdigeneraattoriin aivolohkossa niin kertokaahan toki että viitisiskö noilla uusimmilla tarinoilla edes persettään pyyhkiä. Feed me.

Jotenkin muuten tuntuu aina siltä kun on kirjoittanut jotain että kaikki uusi kama on ihan perseestä mutta vanhat tarinat on hauskoja, kuten yllä mainittu kakkutarina.

IMAGE(http://laughingsquid.com/wp-content/uploads/il_fullxfull.352720251_cae12.jpg)

Päätin tälleen sopivasti kolmelta aamulla kännissä alkaa kirjoittamaan blogia. En ole koskaan mitään tuollaista tehnyt niin kertokaa nyt aluksi, että toimiiko tämä linkki?

Siellä pitäisi pari tekstin pätkää olla.

TheCpp0 (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva

Onko Tumblrissa liikkuvia tyyppejä? Blogeja saa linkata, saatan laittaa followillekin. Jos ei muuten ni vilkaisen ainaki!

Lainaus käyttäjältä TheCpp0

Onko Tumblrissa liikkuvia tyyppejä? Blogeja saa linkata, saatan laittaa followillekin. Jos ei muuten ni vilkaisen ainaki!

Myöhässä tämän kanssa liikeellä, mutta tästä löytyy meikäläisen Tumblr:Your text to link here...
Aika pitkälti koostuu KH/FF kamasta, ja välillä saatan kirjotella jotain pseudo-syvällistä analyysia asioista.

http://www.mysteerienmaailma.com

Moikka vaan kaikille! On tullut se hetki kun jälleen hyppään bloggaamisen ihmeelliseen maailmaan! Jos siis kiinnostaa kaikenlainen yleispätevä nörtteily,elämää pienempi fiilistely, sekä ihan vaan satunnaiset ajatukset, niin uskon sinun pitävän blogistani. Olen näin alkuun julkaissut muutamia tekstejä, ja niitä tulee lisää tasaiseen tahtiin. Blogin löydät tästä.