Playstation 4 -kuulokkeet: kokemusta jakoon, vältä turhia hankintoja / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Playstation 4 -kuulokkeet: kokemusta jakoon, vältä turhia hankintoja

Sain julkaisupäivänä PS4 -konsolin. Silmiini osui myös Turtle Beachin PX4 -kuulokkeet, missä pakkauksessa luki, että sopii PS4 -konsolin kanssa, hinta 169€. Pari tuntia taistelin kuulokkeiden kanssa:
bluetoothin kautta PS4 tunnisti laitteen, mutta yhteenlliitettäessä ilmoitti, ettei tue järjestelmää. Chat ei toiminut, äänen sai rosoisena ja pätkivänä tulemaan kuulokkeisiin piuhalla, mutta vain osittain. Välistä kuului vain hirveää ininää. Netistä googlasin ja tein kaikki ehdotetut toimenpiteet: eivät toimineet. Muillakin oli samoja kokemuksia.
Myyjien suosituksesta ostin Sonyn PS3:n kuulokkeet, 99€. Yksinkertainen käyttöönotto, mutta jälleen: PS4 ei tue järjestelmää. Lisäksi PS3 -luurien pakkauksessa ei tule mukana latauspiuhaa. Onneksi oli ennestään vanha PS3 ohjaimen latausjohto.
Keskustelupalstoilla on epämääräistä tietoa, minkä mukaan Sonyn omat PS3 -kuulokkeet tulee mahdollisesti toimimaan joskus myöhemmin julkaistavan järjestelmäpäivityksen myötä. Vanhemmat bluetooth -luurit eivät tulisi toimimaan PS4:lla.
Onneksi oli kuitit: molemmat luurit palautukseen.
Netistä löysin tiedon: iPhonen kuulokemikin voi liittää PS4 -ohjaimeen. Kokeilin: toimii! Äänet yllättävän kirkkaat, chat parempi kuin konsolin mukana tulevassa rimpulakuulokkeessa. Kun oli entuudestaan iPhone: hinta 0€!
Tästä opin, että vielä ei kannata ostaa PS4 -luureja eikä myöskään voi luottaa myyjien sanomisiin, sillä kukaan ei tiedä mikä toimii PS4:n kanssa--kokemusteni mukaan tällä hetkellä ei toimi mikään hyvä markkinoilla oleva laite.
Onko muilla kokemuksia toimivista luureista?

Toivottavasti tosiaan saadaan nuo 99euron sony kuulokkeet toimimaan, itsellä samanlaiset enkä jaksa uusia ostaa, vaan pakko sillä rimpulalla siihen asti pärjätä. Naurettavaa ettei vanhat kuulokkeet voi heti toimia, mikä siinä taaksepäin yhteensopivuudessa niin vaikeaa on.

Ostin PS4:n kanssa nämä: http://www.verkkokauppa.com/fi/product/7444/drhfg/Sony-PlayStation-Wireless-Stereo-Headset-2-0-PS4-PS3-PS-Vita.
Hetken taistelin niiden kanssa, mutta asetuksista löytyi tarvittavat säädöt. Yksi ongelma on jäänyt. Ostin Watch Dogs -pelin ja yritin ladata peliin liittyvän valmiin äänimaailman kumppanuussovelluksella, mutta ruutuun tulee teksti "Kuulokkeet eivät ole valmiit". Muutoin toimivat ihan hyvin.
Osaisiko joku auttaa, kuinka ladata pelin oma äänimaailma? Mitkä asetukset pitäisi olla?

Mulla on ollut nyt aikeet nuo aiemman viestin kuulokkeet ostaa. Joten ikävä kuulla että niissäkin on ongelmia.
Toimiiko tilaääni hyvin?

Eikö tämmöinen olisi hyvä, koska optinen liitäntä. So simple.
Recon3d omega

En kyllä suosittele Sound Blastereitä, koska ovat päässä aivan vammasen tuntuset. Painavat korviin melko ikävästi.

En pahemmin käytä kuulokkeita pelaamisessa... Mutta se on varmaan kuuntelijasta kyse. Tuskin nekään puristaa enää kun nitä on tovin käyttänyt. Oletko muuten kokeillut kysesistä Omega-headsettiä??

Lainaus käyttäjältä Ellipsis+

En kyllä suosittele Sound Blastereitä, koska ovat päässä aivan vammasen tuntuset. Painavat korviin melko ikävästi.

Ei ne minua purista.

Tuli tänään postin mukana nämä meille:
http://www.verkkokauppa.com/fi/product/7444/drhfg/Sony-PlayStation-Wireless-Stereo-Headset-2-0-PS4-PS3-PS-Vita
En tosin pääse vielä kokeilemaan, joten kerron mielipiteeni sitten viikon päästä. :)

Mites onko täällä kenelläkään muulla ongelmia SteelSeriesin kuulokkeiden kanssa? Itseltäni löytyy SteelSeriesin 5hv2:set sekä Siberia v2:set ja kummankin kanssa ongelmia.

Peliäänet kuuluvat kuulokkeista, mutta chat-äänet eivät sitten millään. Olen yrittänyt vaikka mitä keinoja. Onko kukaan siis saanut kyseisiä kuulokkeita pelittämään PS4:n kanssa?

Merkki uskollisena kaverina vanhojen kuulokkeiden tilalle tuli hankitua.
Tämmöset: http://www.verkkokauppa.com/fi/product/36446/dxbqv/Turtle-Beach-Ear-Force-P12-PS4-pelikuulokkeet
Lisäksi kuulokkeet tarvitti täydelliseen toimintaan: http://www.turtlebeach.com/product-detail/upgrade-kits-accessories/ps4-upgrade-kit/546
kovassa käytössä ovat kuullokkeet ollet ja hankintaa olen ollut täysin tyytyväinen.