The Legend Of Zelda (Pelisarja) / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Lainaus käyttäjältä Miku

Lainaus käyttäjältä AsabayJuu kyllä Zelda on munakkainta ikinä, testo pöllyt alkaa leijalee ilmassa ku pelin käynnistää : D
Tarkoitin tuossa että Zeldan valinta GOTY:ksi oli munakas teko. Kyseessä on kuitenkin käsikonsoli- ja Nintendo-peli. Edellinen GameSpotin valitsema Nintendo-peli GOTY:ksi on Super Mario Galaxy vuodelta 2007. Odotin itse että siellä olisi valittu tylsästi joku enemmän valtavirtaa miellyttävä peli, kuten GTA V, BioShock tai The Last of Us. Enkä tässä nyt yhtään vähättele Nintendoa, päinvastoin. Loistava valinta tuo oli, ja yllättävä sellainen.

Ahaa aivan : D Kyllähän se vähän outoa on että käsikonsoli peli saa GOTYn. Itse en vielä peliä ole päässyt testailemaan mutta tontuilta saanut vihiä että Joulupukki sen saattapi mulle tuoda ;) Tulee sitten sekin vääryys korjattua : P

Ensimmäinen viesti tännekin tämän vuoden puolella! Huomaa miten äkkiä nämä ketjut unohtuvat jos menevät toiselle sivulle...pitäisi itsekin toki enempi aktivoitua.

Tässä on nyt tullut pelattua sekä Wind Waker HD että A Link Between Worlds läpi. Wind Wakerissa oli mukavaa kun sai asettaa pelin heti vähän vaikeammaksi, ja sen avulla sai tiukkojakin mittelöitä ja tuli mentyä sillä loppuun asti, vaikkakin pari kertaa tuli mokattua kun piti toisella kerralla tyhjentää sen erään linnan aula vihollisista, ja virheet sattui tietenkin aina viimesen vihollisen kanssa. Toki aina voisi itsekin vaikeuttaa Zeldoja niin paljon kun haluaa siinä mielessä että kolmea sydäntä enempää ei ole pakko ottaa. Sellainen mestari en itse kuitenkaan ole, hiuksethan siinä vain tippuisi. Mutta oli kivaa nostalgian täytteistä seilailua, ihan ilman swift(?)-purjetta.

Link Between Worlds. Huomaa tosiaan miten veikkoset Nintendolla tahtoivat tehdä A Link To The Past remaken. Kun pelin aloitin niin olin kyllä tietoinen että kyseessä on jatko-osa ja se sijoituu samaan maailmaan, niin yllätyin silti siitä että kartta oli identtinen. Hassua myös että maailma joka tuntui muksuna niin isolta, tuntuikin nyt pieneltä. No mutta, ei se vähennä kuitenkaan siitä tosiasiasta että tämä on yksi viime vuoden parhaista peleistä. Alkuperäinen A Link to the Past on kyllä enemmän omaan makuun, tyylinsä ja erityisesti musiikkien kanssa.

Good
Better

Seuraavaksi tosiaan Twilight Princess Wiillä, ja siinä sivussa ehkä vähän Link to the Pastia Virtual Consolesta.

..ja tähänkin meni 20 minuuttia, huokaus näiden puhelimien kanssa.

A Link Between Worlds oil kyllä mieletön pläjäys ja peli osoitti, ettei Zeldan tulevaisuus ole välttämättä gimmickeissä (liikkeentunnistus keilaus jne.), vaan palautti sarjan asioiden äärelle, jotka tekivät siitä niin ikimuistoisen silloin SNES aikoihin, eli avoimen ympäristön tutkiskeluun. Peli oli mielestäni silmiähivelevän kaunis ja täydellinen fuusio "Kulta-aikojen" pelimekaniikkaa modernillä grafiikalla ja kontrolleilla. A Link to the Past on ikääntynyt kauniisti, mutta joissain asioissa se ei ole enää ajan tasalla, kuten hiukan kankeat kontrollit ja melko simppeli dungeon-rakenne. ALBW korjasi kaikki nämä seikat rikkomatta mitään siitä, mikä teki ALttp:stä niin ikimuistoisen. 3D:n käyttö oli myös esimerkkillistä ja toi todellakin lisäarvoa peliin.

Peli oli silti mielestäni aivan liian lyhyt. Läpipeluuseen meni noi 25h kaikkine subquesteineen ja olisin jaksanut peliä toisen 25h vielä siihen päälle. Lyhyestä kestosta johtuen peli jäi lähinnä pieneksi, herkulliseksi makupalaksi Pokemòn X:n ja Bravely Defaultin väliin.

Lainaus käyttäjältä Megaman+

. [b]3D:n käyttö oli myös esimerkkillistä ja toi todellakin lisäarvoa peliin.[/b]

Pakko sanoa että ainut 3DS peli mitä ei vain voi olla pelaamatta ilman 3Dtä. Todella hyvin toteutettu se tuohon peliin. 3DSn paras peli ehdottomasti.

Twilight Princess mahtaa olla kyllä aliarvostetuin Zelda koskaan. Pelihän on mitä mainioin! Pari ensimmäistä dungeonia mennyt läpi, ja vaikka niiden pituus hieman järkyttikin ALBW:n jälkeen, ei pituus tietenkään huono asia ole.

Twilightin tunnelma ja musiikki on kyllä jotain hienoa. Tulee aikamoisia Silent Hill viboja, ja paskat housuun kun sellainen lentävä sekasikiö hyökkää kimppuun sen psykedeelisen musiikin kanssa.

Silent Hill
Twilight (Kohasta 00:28 selkeästi samaa havaittavissa)

Viime lauantaina heräsin krapulaisena pienestä opiskelijakämpästäni. Päätä jomotti ja suuta kuivasi, muistikuvat edellisen illan seikkailuista olivat hatarat. Olin liian heikko noustakseni sängyn perukoilta. Hetken aikaa makasin paikallani ja toivoin hiljaa kuolemaa, mutta kohtaloni ei ollut menehtyä darraan ainakaan tuona aamuna. Oli vain yksi keino selviytyä...

Viimeisillä voimillani kurotin kohti Wii U:n litteää ohjainta. Nostin sen tärisevin käsin syliini ja pistin nuhapumpun konsolin päälle. Sen sisällä odotti ainoa asia, joka saattoi piristää minua kaikkein synkimpinä hetkinä: The Legend of Zelda: The Wind Waker HD. Aloitin tämän legendaarisen seikkailun alusta, tarkoituksenani vain viettää hetki laatuaikaa hyvän pelin äärellä. Homma kuitenkin vähän venähti, ja illan koittaessa huomasin olevani juonen puolivälissä. Näin käy joskus!

Aloitin pelin tällä kertaa Hero Modella, toisin sanoen viholliset iskevät tuplasti aiempaa häijymmin, eikä lisäenergiaa voi löytää mistään. Niinpä ainoastaan pulloihin sullottavat juomat ja maagiset keijut kykenevät parantamaan terveyden entiselleen (siis sama homma kuin minun krapulani kanssa). Aluksi Hero Mode tuntui jopa aika haastavalta, mutta pian tajusin tämän olevan oikea tapa The Wind Wakerin pelaamiseen. Normaalisti peli on suorastaan rikollisen helppo, mutta sankarimoodissa pitää välillä jopa oikeasti miettiä mitä tekee. Kaltaiselleni konkarille tämä on loistava uusi keino The Wind Wakerin kokemiseen.

Kaiken kukkuraksi päätin viimeinkin tehdä sen, mistä olen vuosikymmenen ajan haaveillut: Kerään koko Nintendo Galleryn täyteen figuureita! Tämä tarkoittaa sitä, että pikku paparazzina otan valokuvia joka ikisestä pelin hahmosta ja eri vihollistyypistä sekä bossista. Voin nyt ylpeänä sanoa, että olen kerännyt ne kaikki... Lukuunottamatta kahta. Ne saan jahka kävelen viimeiseen temppeliin. Olen nyt keräämässä Triforcen palasia, joten aivan kohta voin sanoa läpäisseeni The Wind Wakerin hero modessa ja keränneeni koko gallerian täyteen! Sen jälkeen olen saavuttanut kaiken, mitä elämässä haluan. Tai ainakin tässä pelissä...

Tekisi mieleni pelata Skyward Sword jälleen läpi. Se jos mikä on aliarvostettu Zelda-peli.

Lainaus

muistikuvat edellisen illan seikkailuista olivat hatarat.

Ihan kivaa meillä oli. Seksi oli tyydyttävää (jos ette nauranut tälle vitsille niin olette kuolleita sisältä), joskin hyvin turvallista (ja siitä toinen mokoma heti kakkoseen (siitä kolmas)).

Lainaus

Tekisi mieleni pelata Skyward Sword jälleen läpi. Se jos mikä on aliarvostettu Zelda-peli.

Itse tyrkkäsin pelin joskus Wii U:n sisälle, kun kiinnosti tietää miltä peli näyttää uuden konsolin kautta. Peli oli kuitenkin ensimmäisen läpipeluun jälkeen tallentunut [spoiler]viimeisen pomon kuoppaan temppelin eteen[/spoiler], joten nättejä maisemia ei päässyt ihastelemaan. En myöskään jaksanut aloittaa uutta tallennusta.

SS:n pelaisi mieluusti joskus uudestaan. Kontrollien ja nätin taidetyylin takia oma henkilökohtainen suosikkini tästä Nintendon paskasarjasta.

Tuossahan tuo klassikko odottaisi pöydällä, nimittäin Ocarina of Time 3D. En ole vielä muoveistakaan kerennyt tekelettä riisumaan kun kiirettä on pitänyt, jospa huomenna aamulla alottelisin kahvikupillisen kera tuon teoksen kerran sitä on maasta taivaisiin kehuttu. Joskus emulaattorilla kokeilin ja vaikutti mielenkiintoiselta mutta päätin odotella kunnes ihan oikealla laitteella pääsen sitä pelaamaan. Can't wait!

Niin ja onhan mulla tolle 3DS toosalle ladattuna se a Link Between Worlds jota en myöskään ole kerennyt pelaamaan, jospa se siihen perään sitten joskus.

Lainaus käyttäjältä Vulpes Arctos+

Aloitin pelin tällä kertaa Hero Modella, toisin sanoen viholliset iskevät tuplasti aiempaa häijymmin, eikä lisäenergiaa voi löytää mistään. Niinpä ainoastaan pulloihin sullottavat juomat ja maagiset keijut kykenevät parantamaan terveyden entiselleen (siis sama homma kuin minun krapulani kanssa). Aluksi Hero Mode tuntui jopa aika haastavalta, mutta pian tajusin tämän olevan oikea tapa The Wind Wakerin pelaamiseen. Normaalisti peli on suorastaan rikollisen helppo, mutta sankarimoodissa pitää välillä jopa oikeasti miettiä mitä tekee. Kaltaiselleni konkarille tämä on loistava uusi keino The Wind Wakerin kokemiseen.

Itsekin aloitin Hero modella pelailun vähän aikaa sitten ja ollaan Ganon's Toweria vaille valmiita. Aluksi peli tuntui jopa yllättävän haastavalta, mutta mitä enemmän sydämiä kertyy, sen helpommaksi peli muuttuu. Kuitenkin paljon siistimpi kokemus kun joutuu pelaamaan vähän varovaisemmin ja vähän miettiä, eikä vaan juokse b:tä hakaten.
Funfact: Ostin Wiiu:n tämän pelin kanssa päivän sen jälkeen kun näin tekemäsi arvostelun pelistä youtubessa. Nousi niin hyvin vanhat muistot pintaan Wind Wakerista, että pakkohan tämä oli taas kokea.

Löysin muuten vähän aikaa sitten gigantista Twilight Princesin ja Skyward Swordin molemmat 2,95e hintalapuilla alennuskorista. En yksinkertaisesti voi uskoa miten ne oli noin halpoja. Molemmat olen joskus varmaan kaljarahojen toivossa myynyt, joten pelit lähti mukaan epäröimättä. Twilight Princesiä olen nyt pelaillut ja olen aivan lopussa. Siis aivan mielettömän hyvä peli. City in the Skyssa on muuten yksi parhaista Zelda kappaleista koskaan, siis oikeasti.

Jotkut on muuten toivoneet tulevaan Wiiu:n Zeldaan nopeampaa alkua, itse olen täysin erimieltä. Skyward Swordin alku on ehkä paras tähän mennessä. Miksikö? Tässä pelissä Zeldaan tutustui alussa aivan uudella tavalla, mitä ei aiemmissa ole ollut. Siinä kohtaa kun Zelda kaapattiin, sen oikeasti halusi pelastaa.

Itsellä on parhaillaan GameCube-pelien maratooni päällä, elikkäs tarkoituksena olisi pelata läpi koko kolmekymmentä pelinen cube-kokoelma. Parhaillaan on päällä Jedi Knight II, joka onkin viimeinen etappi ennen jo pitkään syyhyttänyttä Ocarina of Timen Master Quest-versiota.

Alkuperäisen Ocarina of Timen olen läpäissyt vain kerran kuusnipalla joskus vuonna kivi ja luu, enkä ole sen jälkeen tohtinut siihen koskea, koska peli oli niin loistava ja näin ollen pyhitetty. Nyt sitten on tier numero kakkosen vuoro. Tuon Master Questin muutettujen lulastojen tasosta en kummemmin tiedä, mutta pääasia tulee meikäläisellä kumminkin olemaan ulkomaailmassa haahuilussa, joten kaikinpuolin mukava revanssi siis on tiedossa.

Lainaus käyttäjältä lindario

Alkuperäisen Ocarina of Timen olen läpäissyt vain kerran kuusnipalla joskus vuonna kivi ja luu, enkä ole sen jälkeen tohtinut siihen koskea, koska peli oli niin loistava ja näin ollen pyhitetty. Nyt sitten on tier numero kakkosen vuoro. Tuon Master Questin muutettujen lulastojen tasosta en kummemmin tiedä, mutta pääasia tulee meikäläisellä kumminkin olemaan ulkomaailmassa haahuilussa, joten kaikinpuolin mukava revanssi siis on tiedossa.

Varmasti hieno paluu luvassa! Varoituksen sana kuitenkin Master Questista. Kokeilin sitä vuosien jälkeen GameCubella virkistääkseni hataria muistikuviani. Nuo kielteiset muistot osoittautuivat aivan oikeiksi, Master Questin luolastot ovat nimittäin melko ankeita kokemuksia. Kyllähän niistä löytyy haastetta, mutta puzzlet on usein vedetty vain itsetarkoituksellisen kummallisiksi ja ärsyttäviksi. Alkuperäinen on siis rutkasti parempi, mutta miehisellä asenteella Master Questistakin voi nauttia.

Minulla on tällä hetkellä menossa Ocarina of TIme 3D:n uusi läpipeluukerta. En pelaile sitä erityisen aktiivisesti, ainoastaan pitkillä junamatkoilla sekä joskus yliopistolla istuskellessani. Olen silti päässyt muutaman tunnin pelailulla metsätemppeliin saakka. Meininki vain paranee sen jälkeen, joten kenties tahti paranee piakkoin! On jännää kuinka Ocarinan kaltaista eeppistä konsolipeliä pelailee niin mielellään myös matkoilla. Kai se kertoo jotain mainiosta pelisuunnittelusta.

Olen nyt vihdoin ja viimein iteki alotellu tutustumisen kunnolla tähän pelisarjaan Ocarina of Timen muodossa. Peliä takana joku 5h eli aika vähän vasta, mutta maistuu sitäkin maukkaammalta. Tähän mennessä pelin rytmitys on ollut erinomainen, toivottavasti sama pysyy loppuun asti. Pakko myös kehua soundtrackia, helkkarin sopivat musiikit kun löytyy kohtaan kuin kohtaan. Gameplay on myös pysynyt hyvänä eikä kyllä uskoisi että on toistakymmentä vuotta vanha peli kyseessä. Kohta takaisin, 3DS -versiota tosiaan pelaan. :)

edit: Tuli temppelin läpäisin juuri, pelikellossa vähä vajaa 15h ja tuntuu että työstettävää on vielä vaikka millä mitalla(tämä on siis hyvä asia!). Tuntuu meininki kokoajan vaan paranevan ja hyvä niin. Puzzlet ovat olleet tähän mennessä loogisia vaikkakin joskus on saanu raapia päätään ja jälkeenpäin manailla tyhmyyttään.

Ocarina of Timen alkuperäisversion pariin on kyllä välillä niin mahtavaa heittäytyä, elikkäs Nintendo 64:lla peliä tahkon Rumble Packin täristäessä ohjainta eikä kyllä pelattavuuden kannalta uskoisi että lähemmäs 20 vuotias peli on kyseessä ja ne musiikit, en muista tähän päivään mennessä kokeneeni yhtä hyvin istuvia sovituksia kuin mitä Ocarina of Timessa on ja eikun kiikuttamaan Jättigorolle silmätippoja...

Dodiin! Tänään tuli suoritettua viimeinen tentti tälle lukuvuodelle, ja lomani on virallisesti alkanut. Tänään tärähti myös ikämittariin 21-vuotta, ja mikä olisikaan sopivampi tapa juhlistaa näin huikeaa päivää, kuin uuden peli hankinta. Tämä tuli sitten haettua:[spoiler] IMAGE(http://oi62.tinypic.com/30tpf07.jpg) [/spoiler] Eli tosiaan tuo The Legend of Zelda: A Link Between Worlds tuli hommattua. Tämä onkin sitten meikäläisen ensimmäinen kosketus sarjaan, ja jälleen tulee korjattua aukkoja sivistyksestä. GameStopin myyjä ei alkusi meinannut uskoa, että kyseessä oli ensimmäinen Zelda-sarjan peli, minkä hommaan. Tietenkin tässä herää kysymys, että miksi en hankkinut tuota Ocarina of Timea, onhan se suurin klassikko, mitä maa päällään kantaa. Tätä mietin myös itsekkin pitkään, mutta päätös kääntyi A Link Between Worldsin puolelle, kun Vulpes Arctosin tänään sitä minulle yliopiston kahvilassa esitteli. Jokin tuossa sen taidesuuntauksessa vain vetoaa. Nyt on melkein kaksi tuntia peliä takana, ja oli kyllä hyvä päätös tutustua kyseiseen peliin. Se huokuu todella omanlaista tunnelmaa, ja en ole varma, olenko aivan samanlaista fiilistä missään muualla kohdannut. Dialogi on nasevaa ja huumori on todella lämminhenkistä, ja joka myös oikeasti naurattaa. Ehkä tästä tulee jollain todella oudolla tavalla mieleen Final Fantasy IX:n hupailu. Stoori on ottanut nyt vähän synkempiä vivahteita, joka kertoo minusta hyvällä tavalla sen monipuolisuudesta.
Tuosta ensimmäisestä bossista täytyy sanoa vielä sen verran, että eräs yksityiskohta pisti hyvällä tavalla silmään. Bossi turhautui ja polki jalkaansa, täten purkaen raivoaan. Pieni yksityiskohta, mutta se teki siitä jotenkin elävämmän ja muistettavamman. Mukavia pieniä yksityiskohtia. :) Täytyykin lähteä tästä jatkamaan.

Käytettynä ostit hyi sinnuu! Siltikään et oikeastaan paremmin olisi voinut valita 3DSn kirjastosta peliä. Ehkä Bravely Default pääsee samalle tasolle mutta ei mikään muu 3DSn peli : P Itse nautin myöskin ALBWeestä paljon enemmän kuin tuosta OoT remakesta jota en edes jaksanut pelata läpi. Mielestäni se peli ei vain ole räätälöity käsikonsoleille.

PS. Onneksi olkoon! ; )

Itse taas olen nyt kovasti tykännyt Ocarina of Timesta (3D), ainakin pienissä erissä pelattuna. Kyseessä siis myös ensimmäinen pelaamani Zelda. Aluksi vaikutti melko tylsältä, mutta peli käy nopeasti mielenkiintoisemmaksi. Ehkä itse taistelu tuntuu hiaman kömpelöltä, mutta onneksi sitä ei ole liikaa. Ei tämä nyt todellakaan siltä "paras peli ikinä" tunnu, mutta pystyn kuitenkin ymmärtämään miksi peli sai aikoinaan klassikko-statuksen ja toki hyvä peli se on vielä tänäkin päivänä.

Asabay:n mainitsemaa Bravely Defaultia tuli myös demon verran kokeiltua, mutta en ollut vakuuttunut...sen paremmpin pelin taide-tyyli, kuin taistelukaan ei oikein mielyttänyt ja kuullut sellaistakin juttua, että pelin taistelu käy hyvinkin puuduttavaksi ja itseääntoistavaksi nopeasti, joten todennäköisesti jää ostamatta.

Lainaus käyttäjältä Asabay

Ehkä Bravely Default pääsee samalle tasolle mutta ei mikään muu 3DSn peli : P

Mä sanoisin että tää seuraava pääsis: Pokémon X/Y. ALBW oli lähinna pieni, maukas välipala Pokémonin peluun välissä, jota on jatkunut julkaisupäivästä saakka.

Hyrule Warriorsista rutkasti lisää infoa..

Peli julkaistaan japanissa 14.elokuuta ja luultavasti lännessäkin vuoden loppuun mennessä. Tulossa ilmeisesti erikoisversioita myyntiin. Team Ninja on myös häärinyt pelin tuotannossa mukana, tietysti itsensä Zelda-ohjaajan, eli Eiji Aonuman tukemana. Useita hahmoja pelattavana, ja jopa Aonuma itse ihmettelee kuinka paljon niitä onkaan pelissä. Yksi pelattava hahmo on Impa.. :D Peli 70%:sti valmis ja pelattavissa E3-messuilla.

Paremman puutteessa ihan odotan Hyrule Warriors peliä. Mutta jos peli on samaa kuraa kuin Wii U:n Warriors Orochi 3, niin tuskin tulee ostettua.

Lainaus käyttäjältä Jester+

Paremman puutteessa ihan odotan Hyrule Warriors peliä. Mutta jos peli on samaa kuraa kuin Wii U:n Warriors Orochi 3, niin tuskin tulee ostettua.

En olisi siitä niin varma..

IMAGE(http://www.siliconera.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/05/HWAR_03_thumb.jpg)
IMAGE(http://www.siliconera.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/05/HWAR_01_thumb.jpg)

ED: Huomaa kyllä että Team Ninjalla ollut (likaiset) näppinsä pelissä..

Kyllä näyttää kamalalta tuollaiset tissi-horot Zelda-nimeä kantavassa pelissä...helvetti sentään. Jätän tämän kyllä väliin melko suurella varmuudella.

Lainaus käyttäjältä Megaman

Kyllä näyttää kamalalta tuollaiset tissi-horot Zelda-nimeä kantavassa pelissä...helvetti sentään. Jätän tämän kyllä väliin melko suurella varmuudella.

Onhan Zeldassa aina ollut "tissi-horoja". OoT:n keijut, Twilight Princessissä oli se baarin pitäjä (en muista nimeä tähän hätään), Midnakaan ei paljon arvailun varaan jätä. Skyward Swordia en ole pelannut niin siitä en sano mitään. Wind Wakerin tyyli taas ei oikein anna suuremmin mahdollisuutta tuollaiseen.

Mutta jos tuon takia jättää Zeldan pelaamatta, itseään pettää. Ihan yhtä pervoja ne on sielä Nintendollakin kuin Team Ninjassa. No okei, onhan Team Ninja nyt omassa luokassaan :D Mutta kyllä samaa tyyliä löytyy Zeldastakin. Ja Nintendon peleistä yleensäkin. Zero Samus räikeimpänä esimerkkinä.

EDIT: Niin itse pelistä. Kuvat näyttävät lupaavilta. Tosin kun katselen noita pikku kuvia joissa Link on hakkaamassa, ne näyttävät aivan samanlaisilta kuin ensi trailerissa. Todennäköisesti on siepattu siitä. Toivottavasti. Onneton jos ovat oikeasti tuolla tasolla. Kuitenkin on tulossa sellainenkin peli kuin Bayonetta 2, jonka ruudulla tapahtuu varmasti vähintään yhtä paljon kuin Hyryle Warriorsin demossa. Ja Bayonetta 2 on ykkösen tapaan varsin tyydyttävä.

Lainaus käyttäjältä Megaman

Kyllä näyttää kamalalta tuollaiset tissi-horot Zelda-nimeä kantavassa pelissä...helvetti sentään. Jätän tämän kyllä väliin melko suurella varmuudella.

IMAGE(http://i.imgur.com/3ohn5H7.png)

Eikä ole todellakaan pahimmasta päästä.

Ihan mielenkiinnolla odottelen, että mitä saavat tuosta aikaan. Tuskin mitään sen erikoisempaa, mutta sarjojen fanit tykkäävät varmasti.

^ kill it with fire.

Eipä tuosta pelistä mitään voi vielä sanoa muuta kuin sen, että jos siihen asennoituu kuten dynasty warriors peliin jossa nyt vaan sattuu olemaan zeldasta tuttuja hahmoja niin tuskin pettyy sillä aika varmasti se on juuri tuota. Tosin tuossa on pikkasen sama ongelma kuin vaikka ridge racer unbounded pelissä. Sitä ei ostanut ridge fanit koska se ei ole ridge racer joten tuskin tätäkään monet zelda fanit ostaa koska niitä ei kiinnosta dynasty warriors vaan ne haluaa zeldan. Myöskään dynasty sarjan faneja on turha houkutella koska se on jo ps4:llä.

Lainaus käyttäjältä JayeizH+

Mutta jos tuon takia jättää Zeldan pelaamatta, itseään pettää.

Ei toi ole Zelda, vaan Dynasty Warriors Zelda skinseillä.

Lisää kuvia "Hyrylän Sotureista" pelin japanin kotisivuilla..

Ei tuo nyt niiiiiin pahalta näytä, vaikka lopullisesta pelistä kuvat olisivatkin. Itse en ole yhtään huolissani että sieltä ihan jotain pelikelvotonta kuraa tulee, vaan luotan siihen, että kun Nintendo ja Aonuma ovat osaltaan olleet vaikuttamassa tuotteeseen, niin lopputulos voi olla loistavakin Zelda-Spinoffi. Äkkiseltään voitaisiin olettaa, että takuuvarmaa ja sulavaa kyseinen Warriors-mättö tulee olemaan, koska Nintendon tavaramerkki on aina ollut raudanluja pelattavuus. Ja nykypäivänähän se tarkoittaa, että se ruutukin päivittyy sen paljon puhutun kuudenkymmenen freimin sekuntinopeudella. Ihan vitun hailee mikä se recoluutio on, koska maatekstuurit on kuitenkin persauksista.. :D

Day One peli joka tapauksessa.. meni syteen tai saveen!

Lainaus käyttäjältä Megaman

Ei toi ole Zelda, vaan Dynasty Warriors Zelda skinseillä.

Hienosti olet päätellyt koko pelin luonteen julkaisutrailerilla, parilla kuvalla ja julkaisijalla. Itse en kuitenkaan muista koska Nintendo olisi antanut brandinsä vain "skineiksi" johonkin peliin. Onhan se kerta ensimmäinenkin tietty. Mutta en nyt ehkä vielä menisi tuomitsemaan peliä. Ja "tissi-horojakin" on nähty aivan liian vähän siihen oletukseen että Team Ninja olisi tehnyt vain sitä.

Japanilaiset eivät ole ainakaan yhtään aliarvioineet Hyrule Warriorsia, koska ennakkotilaukset kasvoivat suorastaan räjähdysmäisesti siellä heti, kun pelistä julkaistiin lisätietoja ja kuvia, sekä tietysti paljastettiin julkaisupäivä ja erilaiset erikoisversiot. Japsien Amazonissa kaikkiaan kolme eri versiota pelistä nousi ennakkovarausten TOP 10:een, ja yksi niistä otti piikkipaikan ohi Mario Kart 8:n.

Tecmo Koei kertoi aiemmin, että tavoittelee pelillä miljoonaa myytyä kopiota, ja uskon että ei tuota vaikeuksia. Kuka epäilee vahvasti että not gonna happen? Ja tuossahan ei puhuta mistään ajasta, vaan että tuo määrä myytäisi täyteen koko pelin myynnissäolonsa aikana.

Lainaus käyttäjältä JayeizH+

Lainaus käyttäjältä Megaman
Ei toi ole Zelda, vaan Dynasty Warriors Zelda skinseillä.
Hienosti olet päätellyt koko pelin luonteen julkaisutrailerilla, parilla kuvalla ja julkaisijalla. Itse en kuitenkaan muista koska Nintendo olisi antanut brandinsä vain "skineiksi" johonkin peliin. Onhan se kerta ensimmäinenkin tietty. Mutta en nyt ehkä vielä menisi tuomitsemaan peliä. Ja "tissi-horojakin" on nähty aivan liian vähän siihen oletukseen että Team Ninja olisi tehnyt vain sitä.

Onhan Nintendon hahmojen asuja nähty Tekkenissä ja Raymanissa, mutta ymmärrän kyllä mitä tarkoitat. Jos Nintendo ei uskoisi Team Ninjan saavan aikaan edes tyydyttävää peliä, niin eivät olisi yhtä arvokkaimmista sarjoistaan heille antaneet.

Tavallaan toivon että peli myisi sen mitä on odotettu (miljoonaa taitavat tavoitella), koska silloin Nintendo varmasti kokeilisi rohkeammin tämän tyylisiä juttuja. En panisi ollenkaan pahakseni jos Rocksteady tehtailisi Batmanin jälkeen Wii U:lle (tai vaikka 3DS:lle) Metroidia. Aina voi haaveilla...

Kun ottaa huomioon Musou-sarjan suosion Japanissa ja Zeldan suosion ympäri maailmaa, niin miljoona ei ole mitenkään mahdoton rajapyykki. Vaikka konsolin laitekanta on vieläkin pieni.

Vähän kyl ihmetyttää Nintendon touhu että ovat (vaikkakin spin-offina) antaneet jälleen sarjansa Team Ninjan kätösiin... Other M:stä ei selvästikään mitään opittu (muutenkin studion pelit ovat olleet viime aikoina melko ala-arvoisia). Kai Nintendon muut yhteistyökumppanit ovat sitten niin kiireisiä etteivät voi näille mitään lanseerata (Intelligent System, Monolith Software, Retro Studios jne.). Segalle tosin olisi taas voinut antaa F-Zeron työstettäväksi ja onhan tuolla AlphaDreamia ja Camelot Softwarea, Level 5:sta ja vaikka mitä "luotettavampia" kehittäjiä joille sarjoja lainailla, mutta ei... Noh toivottavasti olen väärässä ja Team Ninja yllättää!

Lainaus käyttäjältä Samirai

Vähän kyl ihmetyttää Nintendon touhu että ovat (vaikkakin spin-offina) antaneet jälleen sarjansa Team Ninjan kätösiin... Other M:stä ei selvästikään mitään opittu

Minusta Other M oli hyvä ja paljon parempi mitä odotin. Ainoa vika siinä on se typerä mote/first person kikkailu ja joidenkin mielestä tarina. Minua se tarina ei häirinnyt ja olihan ne cgi videot helvetin upeita. Muuten peli oli ehtaa metroidia ja pelasin sen suurella mielihalulla kahdesti läpi. Ei se superia tai zero missionia voita, mutta hyvä se oli silti.

Lainaus käyttäjältä Muksu+

Onhan Nintendon hahmojen asuja nähty Tekkenissä ja Raymanissa, mutta ymmärrän kyllä mitä tarkoitat. Jos Nintendo ei uskoisi Team Ninjan saavan aikaan edes tyydyttävää peliä, niin eivät olisi yhtä arvokkaimmista sarjoistaan heille antaneet.

Tästä tuli mieleen että Link oli aikoinaan myös Soul Caliber 2:ssa. Ja ei muuten ollut mikään "skini" vaikka siihenkin mahdollisuus olisi ollut. Pelaaminen tuntui Linkillä pelaamiselta.

Lainaus käyttäjältä Samirai

Vähän kyl ihmetyttää Nintendon touhu että ovat (vaikkakin spin-offina) antaneet jälleen sarjansa Team Ninjan kätösiin... Other M:stä ei selvästikään mitään opittu (muutenkin studion pelit ovat olleet viime aikoina melko ala-arvoisia).

No jaa. Se mitä näissä lopulta yleensä katsotaan on myynnit. Eli kuinka hyvin peli iskee pelaajiin. Yksittäisenä Other M 1,26milj. myynnit ei ole paljoa, mutta kun suhteuttaa sen Corruptionin (1,77milj.) ja Trilogyn (0,58milj.) myynteihin näyttää Other M paljon onnistuneemmalta vedolta.

Tuossa eilen illalla TLoZ: A Link Between Worldsin lopputekstit pyörivät ruudulla ja kokemus oli todella.. zeldamainen. :) Luolastot olivat kyllä pelin parasta antia. Kevyt combat yhdistettynä nerokkaaseen pulmanratkontaan toimii todella hyvin. Uusia työkaluja hyödynnetään keseliäillä tavoilla, pitäen pulmailun raikkaana. Pelin alussa päätin, että kaikki pulmat aion itse ratkaista, ja pysyin myös päätöksessäni. Tuli kyllä aina tosi hyvä fiilis kun sai jonkun pitkään pohditun ongelman ratkaistua.
Pelin bossit olivat myös todella värikkäitä ilmestyksiä. Tämä mielytti meikäläistä tosi paljon, sillä pidän pomo taisteluista. Viimeinen pomo ei myöskään pettänyt tässä odotuksia, ja se osuttautui haastavaksi tapaukseksi. Kyllä oli verisuoni katketa päästä, kun kuolin taistelun viimeissä vaiheessa, mutta eipä tuo onneksi lannistanut pahasti. Pomoa ennen tarinassa sattui mielenkiintoinen juonenkäänne, joten tarinakaan ei jättänyt kylmäksi.
Oli kyllä todella mukava matka Hyruleen, ja ei mahda jäädä ainoaksi reissuksi sinne.

Hyrule Warriors Legendary Slideshow

Hienosti osattu asia esittää kuvia ja musiikkia käyttäen, koska ainakin mielestäni tällainen saa pelin tuntumaan enemmän Zeldalta kuin Warriors-sarjan peliltä, verraten siihen mitä ensimmäinen traileri antaa ymmärtää. Muutenkin pelissä tulee kaiketi olemaan syvempi tarina mitä osaisi äkkiseltään odottaa, siis mikäli uskoo noita "hulluja Zelda-faneja" jotka ovat isoon ääneen juutuubissa toitottamasa erilaisia teorioita pelin suhteen. Onneksi kauaa ei tarvitse elää mutu-tuntumalla, koska eekolmosiinhan on noin viikon verran enää aikaa, ja siellähän on luvattu olevan Hyrule Warriors ihan pelattavana demona. Ja varmasti tulee myös uusi traileri paremmalla kuvanlaadulla mitä se ensimmäinen oli.

Mutta tämähän on vain makupala, ennen varsinaisen Zeldan julkistusta..

Lainaus käyttäjältä Mikanes+

Mutta tämähän on vain makupala, ennen varsinaisen Zeldan julkistusta..

Juuri siksi olen täällä!

Nyt on viimeinen hetki arvata/veikata/ennustaa sarjan tulevaisuutta. Reilu viikko enää täytyy tuota E3-lähetystä odottaa.. Omat veikkaukseni:

- Kunnon traileri, ei teaseria.
- Ulkoasu mukailee hyvin paljon Skyward Swordia. Toiset tykkää toiset ei, nätiltä varmasti näyttää.
- Gamepadilla tehdään juttuja.
- Tarina on peruspullaa, Link pelastaa Zeldan jne.
- Isoin maailma sarjan historiassa ja luolastoja saa pelata haluamassaan järjestyksessä.
- Pääpaino edelleen tutkimisella

Veikkauksenne, arvon ladyt?

^ Koska ovat paljon puhuneet tuosta sarjan uudistamisesta niin kyllä siihen juoneekin ottaisin mieluusti rankan käden revamppia. Tietenkin myös perinteinen Zelda käy paremmin kuin hyvin. Mutta jos uudistamaan lähdetään niin tehtäisi se sitten kunnolla.

Ajattelin aloittaa nyt ocarina of time 3D:n niin sanokaas onko tässä sellaisia sydämen palasia tai jotain myytä hyödyllistä jonka voi missata? Siis sellaista joka on mahdollista saada vain juuri tietyssä kohdassa ja jos silloin missaa niin et saa kyseistä tavaraa enää ikinä.

Lainaus käyttäjältä partajeesus

Ajattelin aloittaa nyt ocarina of time 3D:n niin sanokaas onko tässä sellaisia sydämen palasia tai jotain myytä hyödyllistä jonka voi missata? Siis sellaista joka on mahdollista saada vain juuri tietyssä kohdassa ja jos silloin missaa niin et saa kyseistä tavaraa enää ikinä.

Ei ole mitään mitä ei jälkikäteen saisi. Pulloihin keräiltävät haamut ovat ainoa puolittainen murheenkryyni sillä jos pullot ovat täynnä kun sellaisen lahtaa, ilmestyy uusi haamu randomisti jonnekin päin pelialuetta.

Itse tuossa juuri Ocarina of Timen pelailin läpi ja käytin tätä apuna:

http://www.zeldadungeon.net/Zelda05-ocarina-of-time-walkthrough.php

Tuossa kerrottu kaikkien sydän palasten ja Skulltula sijainnit ja miten ne saa + kaikki mahdollinen strategioista bosseja vastaan ja sivutehtäviin. En yleensä walktrough-ohjeita käytä apuna, mutta Ocarina of Timen tapauksessa koin tuon varsin hyödylliseksi, jos siis haluaa koluta pelin läpikotaisin.

Lainaus käyttäjältä Balnazzard

Itse tuossa juuri Ocarina of Timen pelailin läpi ja käytin tätä apuna:

http://www.zeldadungeon.net/Zelda05-ocarina-of-time-walkthrough.php

Tuossa kerrottu kaikkien sydän palasten ja Skulltula sijainnit ja miten ne saa + kaikki mahdollinen strategioista bosseja vastaan ja sivutehtäviin. En yleensä walktrough-ohjeita käytä apuna, mutta Ocarina of Timen tapauksessa koin tuon varsin hyödylliseksi, jos siis haluaa koluta pelin läpikotaisin.

! Mutta missä kaikki seikkailunhalu? Ja tutkimisen riemu? Ja löytämisen ihanuus?! Kamalata. Ei OoT nyt niin iso peli ole etteikö sieltä itse asioita löytäisi. C'mon man, do it yourself! Toki jos haluaa maksimoida ajankäytön hyötysuhteen kun pitää kolmeatoista miljoonaa muutakin peliä pelata niin ymmärtäähän tuon kai ehkä kenties...

Suoraan sanottuna kaipaan kovia uudistuksia Zeldaan. Siis sellaisia mistä faneilta räjähtäisi pää. Team Ninja tai Platinum Games kehittäjäksi ja kunnon seikkailumättöä. Seikkailun rakenne saa sinänsä olla sama, mutta tarina vedetään kokonaan uusiksi. Seikkailu ei saa perustua siihen että Zelda pelastetaan. Hyrulen pelastaminen on käytännössä varmaan kuitenkin paras ratkaisu mutta kuinka, sitä sietää miettiä. Totta kai Zeldankin pitää olla mukana pelissä, mutta voisivat ottaa kerrankin pelin tarinan kuten nimen: Zeldan Legenda.

Huvittavasti Legend of Zelda pelit kertovat aina legendaa vihreä nuttuisesta soturista joka pelastaa Hyrulen. Nyt käännetään tarina niin kuin se kuuluu olla: Link lähtee etsimään/herättämään/"kutsumaan" Zeldaa, legendaa jonka avulla paha karkoitetaan Hyrulesta. Hyrule on joko suurimmaksi osaksi orjuutettu tai viimeisin kuningas on juuri syöstetty vallasta tms. Kuningas karkaa henki hieverissä ja kertoo uskotulle palvelijalleen että etsii soturin joka herättää Zeldan, muinaisen Prinsessan joka voi tuhota pahan. Samalla hän kertoo palvelijalleen Zeldan Legendan ja antaa medaljongin jolla tunnistaa valitun soturin ja joka johtaa soturin oikeille jäljille. Lopuksi kuningas uhraa itsensä että palvelija pääsee karkuun. Tämän jälkeen alkutekstit tms. pyörähtää käyntiin ja samalla taustalla näkyy kuinka palvelija etsii medaljongin avulla epäitoivoisesti suurta sankaria ja lopuksi peli siirtyy syrjäiseen kylään jossa nuori kaveri hoitaa hevostaan lähtökuntoon kun lähdössä läheisille markkinoille (ei linnaan) myymään viljaa/turkkeja/tms.... Ja tästä alkaa SUURI seikkailu jonka tavoitteena, ei ole pelastaa Zeldaa, vaan seurata Zeldan legendaa, ja herättää Zelda että paha saadaan kukistettua.

Ja tämä tehdään realistisella grafiikalla, ei söpöllä cel shadingillä, jolloin tunnelma, karuus ja tilanteen vakavuus välittyvät paremmin. Ja kaikki puhuvat eivätkä vikise, no Linkin ei tarvitse välttämättä puhua, vaikka se tunnelmaa ehkä parantaisikin.

Tähän Nintendon kenttä-/pelisuunnittelu ja Platinum Gamesin pelimekaniikan nerokkuus. Siinä olisi uutta.

Hyrule Warriors vastaa tähän pyyntöön joiltain osin. Mutta en usko että Koei saisi niin hyvää kokonaisuutta ulos kuin PG tai vaikka Team Ninja yksinään. Tai no, Team Ninja varauksella. Sieläkin on viime aikoina menty enemmän tai vähemmän metsään. Mutta odotan melkein Hyrule Warriorsia enemmän kuin itse Zeldaa. Nintendolla ei kuitenkaan riitä rohkeus oikeasti lähteä uudistamaan sarjaa ja HW taas on jotain uutta Zeldan, vai pitäisikö sanoa Linkin, saralla.

^ Kuulostaa aivan painajaismaiselta. Kuvailit melko täydellisen vastakohdan siitä, mitä itse toivoisin sarjalta. No...luojan kiitos tuo ei ole melko suurella varmuudella toteutumassa.

Itsekään en niin fanaattinen Zelda fani ole, että en pahastuisi jos vaikka tulisi ääninäyttelyä ynnä muuta modernimpaa Wii U:n Zeldaan. Omastakin mielestä uudistuksia saisi lisätä rankemmallakin kädellä.

Minustakin Zeldan toiminnallisempaa puolta voitaisiin uudistaa, kunhan ei vaan tehdä sitä pulmanratkaisun kustannuksella. Ketsuppimiehen kansa olen myös samaa mieltä ääninäytelyn suhteen, en keksi mitään kunnollista syytä, mikä oikeuttaisi hölmön ja halvalta kuulostavan piipityksen. Juoneenkin toivoisin vähän vaihtelua, sillä ei minulla ole oikein innostusta sitä prinsessaa taas uudelleen pelastaa. Grafiikasta olen kuitenkin eri mieltä. En itsekkään toivo Cel-shadingiä, mutta en myöskään täysin realistista ulkonäköä. Sellainen semi-realistinen tyyli, jota Twilight Princess edusti taas sopisi minulle oikein mainiosti. Ehkäpä jotain tämän kaltaista:
IMAGE(http://s28.postimg.org/bxnfcl8x9/zeldawiiu1.jpg)
Hiiren oikea painikee > Avaa kuva uudessa välilehdessä

Edit.

Lainaus käyttäjältä Megaman

reaktio

EDIT: olette kaikki ihan hukassa

Hienoja nämä perustellut vastaukset. Herättävät varmasti keskustelua tänne keskustelufoorumille :]

Lainaus käyttäjältä jjl89

Itsekään en niin fanaattinen Zelda fani ole, että en pahastuisi jos vaikka tulisi ääninäyttelyä

reaktio

EDIT: olette kaikki ihan hukassa

EDIT 2: Mä en tajua miksi Zeldasta pitää alkaa vääntämään jotain Skyrim/Assassin's Creediä...eikö sellaisia pelejä ole jo riittävästi maailmassa?

Lainaus käyttäjältä Megaman

EDIT 2: Mä en tajua miksi Zeldasta pitää alkaa vääntämään jotain Skyrim/Assassin's Creediä...eikö sellaisia pelejä ole jo riittävästi maailmassa?

Eli ääninäyttelyn lisääminen, sekä taistelusysteemin ja tarinan parantaminen tekisi pelistä Skyrimin tai Assassin's Creedin? Sinun mukaasi siis Zelda on Zelda vain koska se tekee jotkut asiat huonosti?

Lainaus käyttäjältä Milkshake

Lainaus käyttäjältä Megaman
EDIT 2: Mä en tajua miksi Zeldasta pitää alkaa vääntämään jotain Skyrim/Assassin's Creediä...eikö sellaisia pelejä ole jo riittävästi maailmassa?

[i]taistelusysteemin parantaminen[/i] tekisi pelistä Skyrimin tai Assassin's Creedin. Sinun mukaasi siis Zelda on Zelda vain koska se tekee jotkut asiat huonosti?

Niin no niin. Jos Nintendo oikeasti lainaisi taistelusysteemin Skyrimistä, missä miekan/kirveen/keihään/muiden pippelin jatkeiden heiluttelu käy tylsäksi ensimmäisen puolen tunnin jälkeen, niin en ainakaan itse pitäisi tätä hyvänä uudistuksena. Sama pätee AC-sarjaan, missä on ollut enemmän kuin pystyyn kuollut *Odota, torju, counter, odota, torju, counter, toista 40 tunnin ajan*-tyylinen taistelusysteemi jo niin pitkään etten jaksa edes muistaa. Jos jostain lähdetään lainaamaan, mitä ei tule tapahtumaan, niin sitten RS:n Batmaneista. Nopeaa ja näyttävää, erilaisia vihollisia nippuun eri itemejä yhdistelemällä.

Myöskään Skyrimin tyylistä ulkoasua en halua pelissä nähdä, en todellakaan. Yllä oleva kuva aiheutti myös alapäässä korkeintaan sisäänpäin suuntautuvia reaktioita, joten peukkua alas myös tämän kohdalla. Onneksi voin laittaa koko omaisuuteni (nettoarvo n. 120€) pantiksi siitä, että mitään edes osittain realistiseen viittaavaa emme tule ensi viikolla näkemään.

Ääninäyttely ei mielestäni olisi huono juttu. Sitäkään emme tule ensi viikolla kuulemaan, tästä voin myös laittaa yllä mainitun omaisuuteni pantiksi.

Lainaus käyttäjältä JayeizH+

Suoraan sanottuna kaipaan kovia uudistuksia Zeldaan. Siis sellaisia mistä faneilta räjähtäisi pää. [b]Team Ninja[/b] tai Platinum Games kehittäjäksi ja kunnon seikkailumättöä..

Juu ei. Ei Ninja joukkuetta kehittämään, menee pilalle kuitenkin. Platinum Games sen sijaan voisi ollakin ihan hyvä vaihtoehto. Kaiken kaikkiaankin muu viestin sisältö tuntui hyvältä tavalta uudistaa Zeldaa joskin, haluaisin nähdä kuinka synkän pelistä saisi aikaan Cel-Shading:llä, ehkä jotain Ghibli tasoista synkkyyttä ja masentavia alateemoja.
Linkiltä voisi edelleen jättää äänen pois vaikka muuten olisikin ääninäytelty, mutta herran ynähdykset voisi kyllä uusia.

Asia mitä olen kohtuullisen pitkään kaivannut on teeman ja maailman muutos, siis tämä perinteinen sword&sorcery meininki keskiaikaisessa Hyrulessa, joka on ollut aina hyvin samankaltainen läpi sarjan. Ainoina poikkeuksina taitaa olla 3/ds:n Wind Waker tyyliset zeldat. En nyt tarkoita sitä, että pamahdettaisiin nykyaikaan tai vastaavaa, vaan aikaa voisi kelata edes hieman eteenpäin. Itseäni nimittäin on aina hieman häirinnyt se, että vaikka aika kuluu sarjan sisällä. Ganondorf on käsittääkseni aina sama, mutta Link ja Zelda vaihtuvat, mikään ei kuitenkaan muutu. Ehkä se on tavallaan pointtikin tällaisessa uudelleen ja uudelleen toistuvassa hyvän ja pahan kamppailussa, mutta ei se minusta tarkoita sitä, että joku kerta palataan tähän samaan "aikaan". Maailmassa ja teemassa voitaisiin tehdä esimerkiksi vaikka vähän enemmän "steampunkimpi", lisätään teemoja sinne tänne, mutta hyvin varoivaisesti ettei siitä tule pääteemaa. Toisaalta sellainen veto, että hypättäisiin suoraa sci-fi rakettiin ja mennään kunnolla eteenpäin maailman ulkomuodossa ja teemassa voisi olla aikamoinen ruiske sarjalle, eikä taikuutta tarvisi edes ottaa pois. Tehdään vain sellainen teknologia vs. magia maailma tai jotain sen kaltaista. Ganondorffista joko teknologiaan tai taikuuteen pohjautuva, Zeldasta vastavoima ja Linkistä jotain siitä väliltä.

No onhan nuo 3D Zeldojen taistelut aivan saamarin yhden tekeviä, joka kaipaa uudistusta ja parannusta (ei nyt mitään Skyrimin kaltaista tyhjän huitomista tai muutenkaan mitään hirmuista adhd mättöä joka ei sovi sarjaan). Ja en kyllä ymmärrä mitenkä jotkin jaksaavat olla heti ketarat ojossa ja niin kovin suojelevaisia jos joku sattuu ehdottomaankin peli sarjojen uudistuksia sen sijaan että mennään siitä mistä aita on matalin vuosikymmen poikineen. Säästetäänpähän pelin kehitys kustannuksissa kun ei tarvitse yrittää parantaa mitään. No ilkeästi sanottuna olen iloinen ettei Megamanin kaltaiset ihmiset (en väitä että olisit persoonana mitenkään "epämielyttävä", vaan peleihin liittyvä käsittämätön ahdasmielisyytesi) ole päättämässä minkälaisia pelejä pelataan, muuten pelattaisiin edelleenkin vain hiilikopioita menneiden aikojen kolikkopeleistä. Ja ennen kuin joku kerkee vääntää sanani muotoon "kyllä kaikki pelit pitäisi olla ruskeeta ja harmaata realismia tavoittelevia", niin älkää jaksako jookos? En missään vaiheessa tuommoista väittänyt (oletan että jaksoitte lukea tänne asti ennen kiukustus puuskassa vastaamista).

Lainaus käyttäjältä Muksu+

Niin no niin. Jos Nintendo oikeasti lainaisi taistelusysteemin Skyrimistä, missä miekan/kirveen/keihään/muiden pippelin jatkeiden heiluttelu käy tylsäksi ensimmäisen puolen tunnin jälkeen, niin en ainakaan itse pitäisi tätä hyvänä uudistuksena. Sama pätee AC-sarjaan, missä on ollut enemmän kuin pystyyn kuollut *Odota, torju, counter, odota, torju, counter, toista 40 tunnin ajan*-tyylinen taistelusysteemi jo niin pitkään etten jaksa edes muistaa. Jos jostain lähdetään lainaamaan, mitä ei tule tapahtumaan, niin sitten RS:n Batmaneista. Nopeaa ja näyttävää, erilaisia vihollisia nippuun eri itemejä yhdistelemällä.

Minä en missään kohtaa käyttänyt esimerkkeinä hyvästä taistelusysteemistä Skyrimiä tai AC: ta.

Lainaus käyttäjältä Muksu+

Myöskään Skyrimin tyylistä ulkoasua en halua pelissä nähdä, en todellakaan. Yllä oleva kuva aiheutti myös alapäässä korkeintaan sisäänpäin suuntautuvia reaktioita, joten peukkua alas myös tämän kohdalla. Onneksi voin laittaa koko omaisuuteni (nettoarvo n. 120€) pantiksi siitä, että mitään edes osittain realistiseen viittaavaa emme tule ensi viikolla näkemään..

Itse pidän Twilight Princesin upeaa taidetyyliä tyyliä Zelda sarjan parhaana. En minä mitään Skyrimiä kaipaa, mutta TP tai vaikka Fable tyylinen värikäs semi-realismi sopii mielestäni sarjalle kun nyrkki sinun silmääsi (kun kerran kehtasit olla kanssani eri mieltä)

Itse voisin veikata, että jotain realistisemman näköistä olisi Nintendo väsäämässä. Aikoinaan kuitenkin Wii U: n Zelda demo sai sen verran vakuuttavan vastaanoton, että luulisi 'Tendon kuuntelevan tässä kohtaa fanejaan. Sitä paitsi, onhan Nintendolla nyt mahdollisuus näyttää mihin Wii U: n tehot taipuvat.

Lainaus käyttäjältä YritaEdes+

Asia mitä olen kohtuullisen pitkään kaivannut on teeman ja maailman muutos, siis tämä perinteinen sword&sorcery meininki keskiaikaisessa Hyrulessa, joka on ollut aina hyvin samankaltainen läpi sarjan. Ainoina poikkeuksina taitaa olla 3/ds:n Wind Waker tyyliset zeldat. En nyt tarkoita sitä, että pamahdettaisiin nykyaikaan tai vastaavaa, vaan aikaa voisi kelata edes hieman eteenpäin. Itseäni nimittäin on aina hieman häirinnyt se, että vaikka aika kuluu sarjan sisällä. Ganondorf on käsittääkseni aina sama, mutta Link ja Zelda vaihtuvat, mikään ei kuitenkaan muutu. Ehkä se on tavallaan pointtikin tällaisessa uudelleen ja uudelleen toistuvassa hyvän ja pahan kamppailussa, mutta ei se minusta tarkoita sitä, että joku kerta palataan tähän samaan "aikaan". Maailmassa ja teemassa voitaisiin tehdä esimerkiksi vaikka vähän enemmän "steampunkimpi", lisätään teemoja sinne tänne, mutta hyvin varoivaisesti ettei siitä tule pääteemaa. Toisaalta sellainen veto, että hypättäisiin suoraa sci-fi rakettiin ja mennään kunnolla eteenpäin maailman ulkomuodossa ja teemassa voisi olla aikamoinen ruiske sarjalle, eikä taikuutta tarvisi edes ottaa pois. Tehdään vain sellainen teknologia vs. magia maailma tai jotain sen kaltaista. Ganondorffista joko teknologiaan tai taikuuteen pohjautuva, Zeldasta vastavoima ja Linkistä jotain siitä väliltä.

Täysin samaa mieltä. Sci-fi saattaisi olla liikaa, mutta Steampunk ja Hyrulen teollisuuden vallankumous kuulostaisi todella hyvältä idealta.

Lainaus käyttäjältä Bonzei

No onhan nuo 3D Zeldojen taistelut aivan saamarin yhden tekeviä, joka kaipaa uudistusta ja parannusta (ei nyt mitään Skyrimin kaltaista tyhjän huitomista tai muutenkaan mitään hirmuista adhd mättöä joka ei sovi sarjaan). Ja en kyllä ymmärrä mitenkä jotkin jaksaavat olla heti ketarat ojossa ja niin kovin suojelevaisia jos joku sattuu ehdottomaankin peli sarjojen uudistuksia sen sijaan että mennään siitä mistä aita on matalin vuosikymmen poikineen. Säästetäänpähän pelin kehitys kustannuksissa kun ei tarvitse yrittää parantaa mitään. No ilkeästi sanottuna olen iloinen ettei Megamanin kaltaiset ihmiset (en väitä että olisit persoonana mitenkään "epämielyttävä", vaan peleihin liittyvä käsittämätön ahdasmielisyys) ole päättämässä minkälaisia pelejä pelataan, muuten pelattaisiin edelleenkin vain hiilikopioita menneiden aikojen kolikkopeleistä.

Ja sitten kun ne muutokset tulee, niin 'Tendo-fanipojat ylistävät niiden mahtavuutta Master Swordit tönössä.