Muu musiikki / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus

Nyt ollaan sujuvasti siirrytty konemusa triidissä linkittämästäni noisekickistä toiseen ääripäähän eli nyt soi biisejä jackie evanchon uusimmalta levyltä ja esim tämä on kyllä upeaa kuunneltavaa:
Jackie Evancho - Je T'aime - Awakening - 2014

Tuo uusin levy tuli tilattua amazonin kautta joltain myyjältä viime viikolla ja vasta eilen tuli viestiä, että se on postitettu joten eihän sitä kestä odottaa. Onneksi on netti olemassa. Nyt olisi kyllä hienoa kun voisi ihan huoletta laittaa ääntä niin paljon kuin haluaa ja vaan kuunnella silmät kiinni.

Alkoi pari päivää sitten soimaan päässä tämä no more heroes 2:n biisi pitkästä aikaa. Siis aikaa on kuukausia kun olen tuon viimeksi kuullut joten tein juuri sen mitä ei pitäisi eli aloin kuuntelemaan sitä loopilla tubesta....mutta kun se vaan on niin loistava.

No More Heroes 2: Desperate Struggle Music - Philistine (w/ lyrics)

En nyt oo tarkemmin seurannut täällä, että onko ollut minkäänlaista keskustelua (saati edes promoa) tuosta 6.11 Hesassa olleesta Video Games Live -konsertista. Mutta niin tai näin, jos olitte paikalla, niin oletan teidänkin saavuttaneen musiikillisen euforian. Koko show oli nimittäin jotain todella ainutlaatuista ja ikimuistoista.

Vanhojen klassikkojen miksaukset orkestraaliseen muotoon räjäyttivät tajuntaa tämän tästä ja pelkästään pelin avannut Castlevania maksoi koko eturivin paikoista ja matkoista maksetut rahat moninkertaisena takaisin. Siihen väliin vielä Kingdom Heartsia, Megamania, Sonicia ja ties mitä. Earthworm Jimin kohdalla en osannut kuin kuunnella musiikkia ja ihailla sitä suhteellisen konemaista gameplayta :D

Jälkimmäinen puolisko oli kokonaisuutenaan vähän blankimpi itselleni kun Mass Effectit, WoW tai Skyrim eivät kuulu omaan pelimakuuni ja niiden musiikki on jo pohjimmiltaankin vähän ilmeettömämpää kuin vanhoilla klassikoilla. Ja sanalla ilmeettömämpää en tarkoita että olisivat huonoja, vaan sitä että ne eivät ole jääneet niin hyvin mieleen vaikka pelimusiikkia paljon kulutankin. Loppupuolella nautinnon kuitenkin kruunasivat Street Fighter II ja Chrono Trigger/Cross.

Koko show oli uskollinen teemalleen ja innostus videopeleihin näkyi oikeastaan kaikissa pienissäkin yksityiskohdissa. Tästä annan suurta plussaa. Välivideot olivat niin ikään todella hyviä huumoriarvoltaan ja Tommy on aivan huikea lavaesiintyjä. Kokonaisuudessaan keikka oli 10/5 ja jos yhtään arvostaa hyvää keikkakokemusta / videopelejä niin ens kerralla lippujen oston pitäisi olla itsestäänselviö.

Itsekään en ollut yhtään ottanut ennakkoon selvää, että mitä tarjontaan kuului vaan halusin antaa itseni yllättyä joka soinnulla. Pettymyksiä koko showsta ei jäänyt kuin pari pakollista pikkuvalivalia, joista ainoa relevantti on se, että Random Encounterin aikana mixaus oli päin persettä ja soittimet olivat kaikkea muuta kuin tasapainossa. Muuten hyvää settiä siltäkin kokoonpanolta. Toinen valivali onkin sitten puhtaasti persoonallinen, sillä jos tuonne lähtiessäni jotain olisin toivonut niin Donkey Kongia tai Pokemonia mutta kumpaakaan ei tullut. Noh, Hyvä syy mennä uudestaan ensi kerralla

Tässä hieman oudompi musiikkivideo ja jos joku vois kertoa mitä juuri katoin. Kyseessä on siis konemusiikkivideo ja teemana anime/hentai. Video kestää noin 8min.

Lainaus käyttäjältä partajeesus

Alkoi pari päivää sitten soimaan päässä tämä no more heroes 2:n biisi pitkästä aikaa. Siis aikaa on kuukausia kun olen tuon viimeksi kuullut joten tein juuri sen mitä ei pitäisi eli aloin kuuntelemaan sitä loopilla tubesta....mutta kun se vaan on niin loistava.

No More Heroes 2: Desperate Struggle Music - Philistine (w/ lyrics)

Ekan No More Heroesin Bad Girl on oma ehdoton suosikkini. Hyvä biisi tuokin, joka soi aikoinaan joka päivä MP3-soittimellani.

Nyt olen kuunnellut Sin City 2:n musiikkeja. Tosi badass menoa kipaleissa. Alla olevasta kappaleesta vaadin pidenpää versiota! Aivan loistava musiikkia johonkin striptease baariin! :D

https://www.youtube.com/watch?v=Ne1KTjWhIOU

Olen ollut vuoden vaihdossa Englannissa ja aloitin ottamaan pianotunteja, kun saavuin syyskuussa opiskelemaan taiteita. Opettajani on puolalainen pianisti seka viulusti, joka soitti minulle eilen minulle järjestämissään läksiäisjuhlissa valitsemiani suosikkibiisejä.

Alla eilen kuvaamani video Zelda: Majora's Maskin Song of Healing -kappaleesta, joka livenä sai kyyneleet silmiin.

https://www.youtube.com/watch?v=jzwI7286PLM
Muokkaa viestiä

Tänään näki vihdoin ja viimein (15 vuotta eikä suotta) Andre Youngin uusi musiikkilevy päivänvalon. Hipitihoppimusiikkia melko lailla jenkkimarkkinoiden (lue: valtavirta) kirkkaimmasta päästä. Kun narkkareilta näyttävät luuviulut haluavat vain kuulostaa mahdollisimman törkyisiltä ja läskit partasuut yrittävät kuulostaa mahdollisimman rikkailta, onnistuu tämä tohtoriksi itsensä aikoinaan väitellyt mies välittämään kuulijoille rieskan jossa yhdistyy loistavalla tavalla vanha ja uusi. Tämä mikstuura tekee levystä erittäin raikkaan tuulahduksen nykypäivän paskaräpin saralla. Dre olisi voinut ratsastaa vanhoilla meriiteillä koko levyn läpi mutta jo toinen virsi Talk About It osoittaa että nyt ollaan vuodessa 2015 Los Angelesin keskustan kirkkaimpien valojen loisteessa kalliit puvut päällä, eikä suinkaan Comptonissa väistelemässä luoteja ja vihaamassa virkavaltaa pers'aukisena. Homma vetääkin jo seuraavassa Genocide-biisissä melkoisen täyskäännöksen kun meno menee jo lähelle ysärin alun G-Funk-viboja ja koko levy on täynnä samanlaista variaatioilla leikkimistä joka pitää homman raikkaana ekasta biisistä vikaan veisuun.

Miinuspuoliksi voidaan laskea ehkä hieman liikaa feattaajiin keskittyvä biisikattaus. Kyseessä on Dr.Dren suuri hypetetty paluulevy jossa kuitenkin itse nimikkosankari vetelee hieman sivustakatsojan roolia (okei, mies toki on tuottajanerokkuudessaan tehnyt jokaiseen biisiin enemmän kuin biisilistaa selaamalla voisi luulla) ja tämä on sääli. Myös omalla kohdalla pisteitä tiputtaa Eminemin läsnäolo mutta tämä johtuu täysin omista negaatioistani miestä kohtaan joten tämä menee siihen kuuluisaan IMO-kategoriaan.

Helvetin hieno comeback kuitenkin kuulokemiljonääriltä jonka ei tarvitsisi tehdä enää päivääkään musiikkihommia rahavuorensa päältä mutta niin vain se menee että rakkaudesta lajiin jne.