Kingdom Hearts / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Lainaus

Noh guardin ajoittaminen oikeaan aikaan nyt ainakin.. Otan kaikki iskut aina päin naamaa mitä se sattuu tekemään, yleensä kestän 'enää' 30 iskua kun toka phase alkaa (tulee niitä punasia juttuja jotka vie ihan kamalasti hp jos niihin jää). Sitten jos minulla on mennyt hyvin tuo eka phase niin toinen phase sitten meneekin päin persettä. Marluxia yleensä iskee comboillaan minut tuonne punaseen, ja kuolen sitten sinne. Tuossa phasessa yleensä onnistun saamaan guardit hyvin ajoitettua, että saan torjuttua sen iskut. Mutta parikin riittää menemään läpi että lennän sinne punaseen.

Hmm. Valitettavasti iso osa KH tappeluista perustuu juurikin siihen, että ajoitat Guardin oikeaan paikkaan. Se voi tuntua vaikealta, mutta oikeaan "rytmiin" on mahdollisata päästä.

Tähän väliin täytyy kysyä, että mitä Growth abilityja sinulla on? Jos omistat suurimman osan, etenkin Gliden ja Ariel Dodgen sekä korkeamman hypyn, niin taistelu helpottuu huomattavasti. Normi abilityista kannattaa olla päällä Second Change, Once More ja Leaf Bracer. Näiden saanti riippuu siitä, minkä aseen otit alussa(miekka, kilpi vai sauva) Tarkista onko sulla nämä, ja kato myös Growth abilityjen tilanne. Mä voisin yrittää nyt selittä jotain tappelun perus juttuja.

Marluxia aloittaa taistelun joka kerta perus combolla. Quick runilla pois päin ja heti guardia perään. Kun marluxia huitaisee viimeisen kerran, niin hän menettää tasapainonsa, ja on avoin iskuile. Tee kokonainen combo, finisheriä myöten, ja yleensä sen lopuksi Marluxia teleporttaa. Sen jälkeen hän ilmestyy tyhjästä viereesi ja yrittää huitaista viikatteellaan. Tämän voi välttää dodge rollilla, tai guardilla, mutta helpointa on käyttää reflegaa. Se pyörimis liike josta saa reaction commandin on ilkeä. Sen voi torjua yhdellä guardilla, ja tämäkin on isku jonka "rytmiin" täytyy vain oppia. Juuri ennen kuin Marluxia lähtee liikkeelle, yritä Guardata se.

Toisen vaiheen punaiset lammikot ovat ärsyttäviä. Glidella ja korkeammalla hypyllä voit välttää niitä hyvin. Myös se häkki joka tulee Soran ympärille on "väistettävissä" glidella. Sora liitä ilmassa sen verran nopeasti, että häkin räjähtäessä se pysähtyy(häkki ei ikään kuin pysy Soran vauhdissa mukana). Näin Sora ei ota damagea. Jos glidea ei löydy, niin itse hyppäsin ilmaan ja tein siellä regflegan. Ajoita hyppy ja reflega niin, että häkki räjähtää reflegan ollessa kehissä. Näin ollessasi ilmassa Marluxia ei pääse huitaisemaan sinua niihin lammikoihin.

Lainaus

Ja jos kolmanteen vaiheeseen jollain ilveellä pääsen, niin yleensä kestän siinä vaiheessa enää pari iskua, että heti kun se tekee sen liikkeensä että on siinä hahmon päällä jonka jälkeen tekee ties kuinka monen iskun combot, että game over päsähtää samantien. Tuota en vaan osaa torjua.

Kolmannen vaiheen iskut ovat aika pelottavia. Kun Marluxia etenee maassa sirkkelin lailla, niin tämä on mielesäni suthkot helppo väistää. Pahempi on tosiaan se viikatteen heitto. Kun Marluxia nousee ilmaan ja nostaa ne punaiset pylväät maasta, juokse ympyrää. Käännä kameraa samaan suuntaan minne juokset, näin et osu pylväisiin. Viikate on myös mahdollista väistää. Näet Marluxian käsien liikkeestä, milloin hän aikoo heittää sen. Voit torjua liikkeen 2-3 reflectillä, mutta mielestäni on helpompaa väistää se Glidella. Hyppä ilmaan ja tee arieal dodge jotta glide on nopeampi. Kun viikate on tulossa 90 asteen kulmassa alas, niin sekin on mahdollista väistää. Kun viikate lakkaa pyörimästä ilmassa(tässä on pieni paussi, joka on mahdollista huomata), niin gliden lopuksi tee reflega, ja se ottaa iskun vastaan. Näin selvitä iskusta ilman damagea.

Lainaus

Inhosin jo KH1 guardia, tässä inhoan sitä vielä enemmän.

Jännä juttu. Mä olen aina pitänyt Guardista. :)

Sori mä tiedän että toi selitys on vähän sekava, ja tota "rytmiä" on vähän vaikea selittä sanoin. Suosittelen myös katsomaan YouTubesta videoita, jos on ajoituksen kanssa ongelmia. Muiden pelaajien reagoinnista oppii. Tosin voisin mäkin yrittää vääntä jonkun videon kamerakännykällä, ja yrittää siinä selittää miten homma toimii. :D

Tupla postaus, mutta en kehannut enää alkaa muokkamaan tuota aiempaa tekstiseinää. Parin tunnin säätämisen jälkeen sain raapaistua kasaan videon tappelusta. Mä en puhu tappelun aikana mitään, mutta tarkoitus olisi, että "yhdistät" videon ja tuon mun aiemman tekstin. Tästä löytyy video:Your text to link here... Yritin puhua aiemmilla videoilla jotain, mutta koin multitaskaamisen liian hankalaksi. Mä vaan mumisin jotain ja joka toinen sana oli: "Öööö..." :D

Se kohta missä mä hakkaa Marluxia niitten pyörteiden välissää, näköjään looppa bossin tekemään vain yhtä iskua. Tällainen manipulointi auttaa taistelun kontroloimista.

Videon laatu on aivan kamala, mutta toivottavasti se ei haittaa. Mä yritin pelata mahdollisimman hyvin(en ottanut damagea), joten jospa tämä laatu korvaisi kuvanlaadun.
Toivottavasti pätkä auttaa jotenkuten!

Huhuh, paljon kiitoksia jo tuosta tekstistä, mutta vielä videonkin teit! (kliseinen ei olisi tarvinnut ;) ) Ei haittaa että et siinä mitään puhukkaan, enköhän noilla opeilla ja videolla itsellään saa tuon pinkkipään kukistettua. Miten sen saakin näyttämään noin helpolle, kun itse tosiaan kestän sen päälle 70 iskua enkä siltikään onnistu pääsemään tätä :D tavaranikin on hieman paremmat kuin Kingdom Key.. Ja hyvin tuosta videosta selvää sai, täytyy vielä samalla kattoo tota kun meen haastamaan sen.

En nyt tähän hätään muista yhtään mitä mulla noista abilityistä oli, mut saatan tänään päivällä taas palata tuon pariin ja testata tätä. Meni vaan totaalisesti hermot tuohon kun itse en pääse sitä ylilevusena ja toiset pääsevät ottamatta osumaa :D ei noissa muissa mulla pahemmin ollu ongelmia, tässä vaan ei onnistu kun pystyy ottamaan vaan tietyn määrän osumia vastaan.

Lainaus

Meni vaan totaalisesti hermot tuohon kun itse en pääse sitä ylilevusena ja toiset pääsevät ottamatta osumaa

Kyllä nuo No Damage runit on mullekin melko harvinaista herkkua. Sitä tuli tuon LV1 kun pelin läpäisin kuoltua monta sataa kertaa. KH1FM kun sitä tein, niin kuolemia tuli sellaiset 250 kappaletta. :D
Oli vaan huikea tuon KH2FM LV1 runin jälkeen kun oli tosia siisti fiilis, ja sitten nään YouTubessa videon, jossa joku tyyppi vetää pelin läpi 4 tuntiin ja kuollen vaan 6 kertaa. Ei enää tuntunukaan niin erikoiselta.

Ajattelin itekki nyt kirjotella tänne kun tuli aloiteltuaan tuo KH II Final Mixi läpipeluu Criticalilla.Pelasin pelin läpi standartilla,mutta haluan kuumeisesti nähdä tuo salaisen lopun joten pakko oli tämä niistä vaikein valita vaikka myös Hardilla se myös kuulemma näkyy :D

Roxasin episodi sujui yllättävän hyvin.Twilight Thorn(vai mikälie) meni leikiten läpi.Ainiin,valitsin Dream Shieldin koska haluan Once Moren ja Second Changen mahdollisimman nopeasi :D Axelin eka taistelu vaati melkoista keskittelyä,mutta toinen osa oli silkkaa mättöä ja punapää kaatui reilu alle puolessa tunnissa.Soran ja kumppaneiden vuoro :D Standar läpipeluussa jätin turhan nuukaksi drive formien kehittelyä mutta tällä kertaan ajattelin petrata niissä,jotta minulla oli tarvittavat taidot käytössä Cavern of Remembrancea.

Land of Dragonissa huomasin,että taiat tulevat tarpeeseen.Kohta,jossa Sora ja Mulan joutuvat luolassa ansaan,kuolema kohtasi minut.Ne hevosritari heartlessit ovat pirun vahvoja.Shan Yu kaatui Mushun hyökkäyksen avulla leikiten vaikka piipitys välillä varoitti alhaisesta healtista :P Hirviön linnassa itse mestari meinasi nihrata minua ja koskaan aiemmin en ole hirviölle hävinnyt,ENKÄ NYTKÄÄN!!!.Heartless bossi kaatui helposti Twin Holmin avulla.Olympunksessa ja Manalassa vaikeudet alkoi.Kohta jossa Haadesta ja sen jengiä piti pakoon päästä oli yhtä tuskaa,mutta hengissä selvittiin.Cerberus lisäsi kuolema laskurin kahteen...tai oikestaan Mikki tuli apuun ja luoja mitenkä paljon damagea se Pearl isku teki sille isolle runkkarille :D Äkkiä ylös ja blizzardilla homma hoidettu.Musta Pekan taistelussa kuolin kahdesti.Ne perkeleen haamu heartlessit olivat enemmän pahempi riesa kuin pommeja viskova läskiperse.Hyrda meni kerrasta vaikka lopussa meinasi käydä köpelisti :P

Disney linnassa alku oli lupaava.Mättäsin shadoweja puutarhassa kunnes jokin hyppi viereen,räjäytti itsensä ja *Gyaaah*..Oikei :P Ensimmäinen kuolema jossa menetän kaikki healtit samalla :D Timeless Riverissä Pekka tappoi minut kerran jonka jälkeen latasin itselleni kolme etheriä ja Trinity Limitillä läskipeffa kaatui :D Huomenna matka jatkuu Port Royaliin jota odotan NiiiIIIIiiiiIIN Innolla :P Zexionin vuoro tulee vasta kun Level on 25:ssa.

En halua kuulostaa miltäkään elitistiltä, mutta miten kukaan voi olla näin huono Kingdom Heartsissa:Your text to link here.....??

Oikeasti, tyyppi ei lue mitään pelin antamia ohjeita, ei opettele blokkaamaan, ei mitään. Ei jumalauta! Kaveri heitää väliin vielä rasistisia ja seksistisiä vitsejä, jotka ei naurata ketään. Tyypin jauhaessa paskaa välivideoiden aikana stoori menee häneltä kokonaan ohi, ja sitten sitä ollaan huuli pyöreänä, kun mistään ei ymmärretä mitään. Parasta oli vielä se, että hän aloitti KH2 niin, ettei pelannut Chain of Memorisia, vaikka hän omistaa KH1.5.. Huoh...
Ja kuka sekoitaa Soran Roxasakseen??
Kaveri ottikin Key of Destinyltä turpaan useampaan otteeseen, kun yritti vain sokeasti hakata Attackia.

IMAGE(http://33.media.tumblr.com/tumblr_lj7avls3fs1qdp96oo1_500.gif)

Pahoittelut jos kuulostan snobilta.

Lainaus käyttäjältä hemmoheikkinen+

En halua kuulostaa miltäkään elitistiltä, mutta miten kukaan voi olla näin huono Kingdom Heartsissa:Your text to link here.....??

Oikeasti, tyyppi ei lue mitään pelin antamia ohjeita, ei opettele blokkaamaan, ei mitään. Ei jumalauta! Kaveri heitää väliin vielä rasistisia ja seksistisiä vitsejä, jotka ei naurata ketään. Tyypin jauhaessa paskaa välivideoiden aikana stoori menee häneltä kokonaan ohi, ja sitten sitä ollaan huuli pyöreänä, kun mistään ei ymmärretä mitään. Parasta oli vielä se, että hän aloitti KH2 niin, ettei pelannut Chain of Memorisia, vaikka hän omistaa KH1.5.. Huoh...
Ja kuka sekoitaa Soran Roxasakseen??
Kaveri ottikin Key of Destinyltä turpaan useampaan otteeseen, kun yritti vain sokeasti hakata Attackia.

Pahoittelut jos kuulostan snobilta.

Kyseisen tyypin huonous huvittaa minua :-D Kuinka noinkin yksikertaisita asioista pitää tehdä noin vaikeeksi :D Jossain kohin tämän kaverin tyhmyys aiheutti naamakipuja ja kämmenen jälkiä kasvoille.

Niin ja aloitin tossa eilen kuvaamaan loput tätä minun KH II Critical läpipeluusta.Meinasin aloittaa alusta mutta olin niin pitkälle päässyt niin en viittinyt alkuun palata :P Linkki ensimmäiseen jaksoon joka periaatteessa jatkuu tuosta mihin tuon oman kertomukseni päätin: Tästä ekaan jaksoon.Kuvaan tosiaan digikameralla koska en omista nauhoitus ohjelmaa mutta jotakin millä todistaa tai paremmin sanottuna ikuistaa tämä.Uppaan tästä päivästä lähtien jakson per päivän ja pyrin jatkamaan pelaamista riippuu siitä jaksanko :D Erikseen tulen laittamaan kaikki Absent Shilouetin taistelut sekä Turnaukset,Sephiroth,Cavern of Remembrance,Data Organisaatiot ja koko homma huipentuu Lingerin Williin(kirjoitunko edes oikein :P)

Lainaus käyttäjältä hemmoheikkinen+

En halua kuulostaa miltäkään elitistiltä, mutta miten kukaan voi olla näin huono Kingdom Heartsissa:Your text to link here.....??

Parasta oli vielä se, että hän aloitti KH2 niin, ettei pelannut Chain of Memorisia, vaikka hän omistaa KH1.5.. Huoh...

Heh mäkään en noin huono sentään oo jos mun viesteistä on saanu semmosen kuvan! :D
Mäkään en oo pelannu tota Chain of Memorisia, vaikka omistan 1.5 Collectionin... Syynä tosin että se on ollut lainassa kaverilla kohta vuoden, enkä näe häntä kauhean usein.. Vai oliko Chain of Memories se korttitaistelu systeemi? No en minä sitäkään kyllä läpi mennyt, oisinkohan tunnin jaksanut pelata.. Tosin pelaisin sen läpi kyllä jos vaan saisin sen collectionini takaisin :D
Itsehän muuten aloitin Kingdom Heartsit aikanaan kakkosesta :D juonesta ei tietenkään tiennyt/ymmärtänyt mitään, mutta rakastuin peliin silti. Olin kyllä pelannut ekaa osaa pelannut vuosia aiemmin tuon kakkosen ostosta, mutta en silloin päässyt edes Destiny Islandia :D syytän nuorta ikääni silloin.

Vielä ei oo mitään kerrottavaa tuon Marluxian suhteen, en vaan saa enää aikaseks pelattua pleikkarilla...

Lainaus käyttäjältä Rätsetti+

Lainaus käyttäjältä hemmoheikkinen+En halua kuulostaa miltäkään elitistiltä, mutta miten kukaan voi olla näin huono Kingdom Heartsissa:Your text to link here.....??

Parasta oli vielä se, että hän aloitti KH2 niin, ettei pelannut Chain of Memorisia, vaikka hän omistaa KH1.5.. Huoh...

Heh mäkään en noin huono sentään oo jos mun viesteistä on saanu semmosen kuvan!
Mäkään en oo pelannu tota Chain of Memorisia, vaikka omistan 1.5 Collectionin... Syynä tosin että se on ollut lainassa kaverilla kohta vuoden, enkä näe häntä kauhean usein.. Vai oliko Chain of Memories se korttitaistelu systeemi? No en minä sitäkään kyllä läpi mennyt, oisinkohan tunnin jaksanut pelata.. Tosin pelaisin sen läpi kyllä jos vaan saisin sen collectionini takaisin
Itsehän muuten aloitin Kingdom Heartsit aikanaan kakkosesta juonesta ei tietenkään tiennyt/ymmärtänyt mitään, mutta rakastuin peliin silti. Olin kyllä pelannut ekaa osaa pelannut vuosia aiemmin tuon kakkosen ostosta, mutta en silloin päässyt edes Destiny Islandia syytän nuorta ikääni silloin.

Vielä ei oo mitään kerrottavaa tuon Marluxian suhteen, en vaan saa enää aikaseks pelattua pleikkarilla...

Juuh, enpä sitä tarkoittanutkaan. :)

Joo. Kyllä mä olen kuullut aika monelta ihmiseltä, että heidänkin KH matkansa alkoi juuri tuosta kakkosesta. En nyt kyllä suoraan sanottua muista olinko pelannut itsekkään aikoinaan tuota Chain of Memorisia, kun kakkonen julkasitiin. Mielestäni olin kyllä tietoinen sen juonesta, mutta siihen se sitten jäi. CoM on tosiaan tuo korttipeli systeemi. Sinänsä meikäläistä harmittaa vaan se, että kun nyt pelit on saatu nätisti pakettiin, niin osa porukasta sivuuttaa ne kokonaan. CoM systeemi pelottaa jengiä pois(mikä on ihan ymmärrettävää), ja kyllä se alkuun ärsytti muakin. Toisella läpipeluulla kuitenkin ymmärsi, kuinka jännä se on, vaikka mä pidän muiden osien systeemeistä enenmmän. Mä toivoisin kanssa että jengi antaisi Re:Codedille myös mahdollisuuden, Kun kerta sekin on saatu tuohon pakettiin mukavasti, niin ei kai se kahden tunnin elokuva voi niin paha olla. Itse sen katsoin, ja tykkäsin kovasti.

Ihmettelen itsekkin vieläkin, että kuinka sitä muksuna pääsi KH1 läpi, saati jotain salaisia bosseja. Englantia osasin tosi huonosti, ja Destiny Islandilla tuli kyllä pyörittyä useampia päiviä. Kieltä kumminkin oppi pelatessa, ja englantia paremmin osaava kaverini kävi vähän auttamassa tuossa prologissa. Kaikenlaisiin tekoihin sitä pystyy, vaikka olinkin silloin vasta kuudennella luokalla(vai oliko se vitosella?).

Kyllä se Marluxia kaatuu kun sen aika tulee. :)
Marluxiasta puheen ollen sain kaadettua hänen Data versionsa LV1. Nauhoitin myös kyseisen tappelun, ja heitän sen tuonne mun kanavalle varmaan huomenisen aikaan.
Jotenkin pitäisi saada tasapainoltua pelaaminen Resident Evil HD:n ja KH:n kanssa.

EDIT: Dodiin, nyt löytyy Data-Marluxia kanssa meikän kanavalta:Your text to link here...

Pääsin nyt viimein sen Marluxian läpi :D pari-kolme kertaa sitä koitin mutta tuolla vikalla se meni jopa ihan hyvin. Olisin kestänyt vielä 45 iskua (olen lvl 89).. Tuli 20 levua lisää kun hankin master formin ja final formin max levuun, tuosta glidestä oli kyllä helkkaristi hyötyä! Ihan tyytyväinen olen nyt tuohon että pääsin sen sentään ihan hyvin läpi että en niin paljoa ottanut osumaa mitä yleensä. Tietty jos vertaa siihen että hemmoheikkinen pääsee tuon criticalilla kingdom keyllä lvl 1 runilla läpi niin vähän nolottaa edes kirjoittaa tästä :D ja sitten vielä tuon data-versionkin! huh!

Samalla menin Cavern of Remembrancen sitten, ja eihän noista data-versioista tullut yhtään mitään. Niitä en tosin yrittänyt kovin tosissani edes, halusin vain pikaisesti tarkistaa, pääseekö niitä heittämällä läpi :D
Seuraavaksi varmaan kerään kaikki loput palapelin palat, sekä arkut ja jos Sephirothia koittaisi. Sitäkin kävin kokeilemassa, mutta kuolo korjasi. Sain mä ekalla yrittämällä jo pari palkkia siltä pois. Mushroomejakin olen vasta 3 läpäissyt, niitäkin pitäisi tässä mennä. Ja kaikki summonit pitäs kehittää maximiin että saisin sen yhden paradox cupin. Missähän noita summoneita ois hyvä kehittää?

Lainaus käyttäjältä Rätsetti+

Pääsin nyt viimein sen Marluxian läpi pari-kolme kertaa sitä koitin mutta tuolla vikalla se meni jopa ihan hyvin. Olisin kestänyt vielä 45 iskua (olen lvl 89).. Tuli 20 levua lisää kun hankin master formin ja final formin max levuun, tuosta glidestä oli kyllä helkkaristi hyötyä! Ihan tyytyväinen olen nyt tuohon että pääsin sen sentään ihan hyvin läpi että en niin paljoa ottanut osumaa mitä yleensä. Tietty jos vertaa siihen että hemmoheikkinen pääsee tuon criticalilla kingdom keyllä lvl 1 runilla läpi niin vähän nolottaa edes kirjoittaa tästä ja sitten vielä tuon data-versionkin! huh!

Samalla menin Cavern of Remembrancen sitten, ja eihän noista data-versioista tullut yhtään mitään. Niitä en tosin yrittänyt kovin tosissani edes, halusin vain pikaisesti tarkistaa, pääseekö niitä heittämällä läpi
Seuraavaksi varmaan kerään kaikki loput palapelin palat, sekä arkut ja jos Sephirothia koittaisi. Sitäkin kävin kokeilemassa, mutta kuolo korjasi. Sain mä ekalla yrittämällä jo pari palkkia siltä pois. Mushroomejakin olen vasta 3 läpäissyt, niitäkin pitäisi tässä mennä. Ja kaikki summonit pitäs kehittää maximiin että saisin sen yhden paradox cupin. Missähän noita summoneita ois hyvä kehittää?

YouTube käyttäjä Soraalam1Gaming heitti tuossa jokunen viikko takaperin ihan hyvän videon, koskien juuri tuota Suommonien kehitystä. Se löytyy tästä:Your text to link here... Itellä ne kehitty vähän varkain. Käyttelin niitä aina silloin tällöin, ja kas kummaa ne oli maksimi levelillä. :D

Päihitin tänään Roxaksen Data-version level ykkösellä. Aikalailla viikko siinä meni, mutta kyllä jäi hyvä fiilis. Koko sarjan parhaimpia bosseja, ja tulen kyllä tuon tappelun pelaamaan vielä useampaan kertaan. Matsit Roxasin kanssa alkaa mennä sen verran hyvin, että voisin jopa yrittää nauhoittaa tappelun. Tota tappelua en tosin pääse Kingdom Keyllä, vaan oli pakko turvautua Decsive Pumpkingiin. Matsia Sephirothia vastaan voisi kanssa kokeilla nauhottaa.

Hemmetin siisti juttu että pääsit pomon läpi! Ei sitä tarvi verrata meikäläisen suorituksiin, vaan parasta on se, että itsellesi jää hyvä fiilis. Tuossa kirjoitin eräälle toiselle foorumille viime viikolla, että osittain kaipaan sitä aikaa, milloin en tiennyt YouTuben olemassaolosta. Silloin piti kaikki jutut keksiä itse, ja serkun kanssa oli kilpa siitä, että kumpi on KH:ssa parempi. Muistan vielä sen päivä, kun serkku soitti ja sano että Olumpys Colisiumilla on hemmetin kova bossi. Tämähän oli tietenkin Sephiroth, ja vaikea se oli. Kuukauden jälkeen kun bossin voitin, ja soitin siitä serkulle, oli fiilis uskomaton. Serkku ei Sephirothia voittanut, ja olo oli kuin kuninkaalla. Nyt netti pursuaa videoita, missä jengi tekee saman, ja yleensä vielä paremmin. Enää ei tunnukkaan niin erikoiselta.

KH2 Sephiroth on paljon helpompi, jos vertaa ykköseen. Kyllä se läpi menee.

EDIT: Kas noin. Nyt on Data-Roxaskin saatu nauhoitettua. Täältä löytyy:Your text to link here...

Seppo on kakkosessa melko helppo.Criticalissa kaveria en ole vielä päässyt hakkamaan.Pitäisikö haastaa itseni ja yrittäis sen penteleen voittaa ilman Once Morea ja Second Changea?Ainakin SkyWardwing siinä onnistui vaikka kuolemia tuli jopa 30 kappaletta.

Sephirothin eka kohtaaminen Olympuksella oli jotain niin awesomea.Näyttävä sisääntulo ja paha enteinen musiikki soi oikea käden tultuaan näkyviin.(Nyt puhun ihan normi KH:n pelaasimesta silloin kun minä olin nuori.) Tämän jälkeen areena eristettiin ja matsi alkoi.eka hutaisu ja kuolema.En kyllä osannut reagoida sen nopeammin joten otin uudestaan,jälleen sama juttu,eka osuma ja kuolema.En tarkalleen muista millä levelillä olin,mutta ainakin pirun alhaalla kun Mr.Death tuli sekunnilla hakemaa minut.Olin päässyt jo Hades Cupin läpi ja olin nostanut levua ja ajattelin että nyt olisi jälleen Sepon vuoro.Tällä kertaan kolme osumaa tappoi minut.Suurin hämmennys oli kuitenkin että Sephirothin energia ei vähentynyt.Mietin ekana että onkotämä Bossi sellanen että sitä ei voi läpipäästä kuin tietyllä avainmiekalla.

Päätin katsoa mitä Abitileja on minulla ja päätin kokeilla Second Changea.Taistelusta tuli helppo kun peli antoi minulle armoa.Monen yrittämän jälkeen Seppo oli voitettu.Kakkosessa Sephiroth on mielestäni naurettavan helppo mutta Final Mixissä vielä helpompi kiitos Limit Formin.

Joo. Osittain mielestäni tuo Sephirotin helppous kakkosessa johtuu siitä, että areena missä häntä vastaan taistellaan on isompi. Ykkösessä taistelukenttä on todella ahdas, ja Sephirothin huitaisut yltävät todella pitkälle. Kakkonen on myös valitettavasti hiukan suoraviivaisempi, joten tämäkin vaikuttaa bossiin. Hauska bossi kuitenkin kyseessä.

Ainakin se videopätkä kakkosen Sepissä on ihan mahtava! Ajatus siitä kun Sephiroth käyttäisi Kingdom Keytä FF7:ssa :D

Kokeilimpa tänään ekaa kertaa Birth By sleep Final Mixia. Ihan kiva se oli, tarinasta nyt ei ole mitään hajua, kun en ole kuin ykkösen ja kakkosen aiemmin pelannut, mutta muuten ihan mielenkiintoinen.Taitaa olla aikaa ennen KH ykköstä, joten siksi ei ole hajua. :D Liikkuminen on liukkaampaa ja taistelussa uusia juttuja mukana. Johtuu varmasti käsikonsolilla olosta.

Lainaus käyttäjältä kurrinen123

Kokeilimpa tänään ekaa kertaa Birth By sleep Final Mixia. Ihan kiva se oli, tarinasta nyt ei ole mitään hajua, kun en ole kuin ykkösen ja kakkosen aiemmin pelannut, mutta muuten ihan mielenkiintoinen.Taitaa olla aikaa ennen KH ykköstä, joten siksi ei ole hajua. Liikkuminen on liukkaampaa ja taistelussa uusia juttuja mukana. Johtuu varmasti käsikonsolilla olosta.

No tämähän on aika yleistä infoa, että Birth by Sleep on prequel, ja sijoittuu 10 vuotta ennen KH1. Ei ainkaan minusta juonessa pitäisi olla mitään vaiketa poinitteja, jos on KH1 ja KH2 pelannut. Tietenkin lisämaustetta tulee jos on pelannut 358/2 Daysin sekä Chain of Memoriesin, mutta kyllä BBS ymmärtää, jos en pelannut vaan 1 ja 2. Ei kun jatkamaan vaan. :)

Lainaus käyttäjältä Rätsetti+

Ainakin se videopätkä kakkosen Sepissä on ihan mahtava! Ajatus siitä kun Sephiroth käyttäisi Kingdom Keytä FF7:ssa

Heh, toi ois kyllä aika huikea. :D

Lainaus käyttäjältä hemmoheikkinen+

No tämähän on aika yleistä infoa, että Birth by Sleep on prequel, ja sijoittuu 10 vuotta ennen KH1. Ei ainkaan minusta juonessa pitäisi olla mitään vaiketa poinitteja, jos on KH1 ja KH2 pelannut. Tietenkin lisämaustetta tulee jos on pelannut 358/2 Daysin sekä Chain of Memoriesin, mutta kyllä BBS ymmärtää, jos en pelannut vaan 1 ja 2. Ei kun jatkamaan vaan.

Eniten häiritsi se, että yksi pelin kolmesta hahmosta on Roxas, tai Ven...
Alku oli hieman sekava, mutta kyllä minä jotenkuten olen mukana. :D
Pelaan ekan kierroksen Aquana btw.

Lainaus käyttäjältä kurrinen123

Lainaus käyttäjältä hemmoheikkinen+

No tämähän on aika yleistä infoa, että Birth by Sleep on prequel, ja sijoittuu 10 vuotta ennen KH1. Ei ainkaan minusta juonessa pitäisi olla mitään vaiketa poinitteja, jos on KH1 ja KH2 pelannut. Tietenkin lisämaustetta tulee jos on pelannut 358/2 Daysin sekä Chain of Memoriesin, mutta kyllä BBS ymmärtää, jos en pelannut vaan 1 ja 2. Ei kun jatkamaan vaan.

Eniten häiritsi se, että yksi pelin kolmesta hahmosta on Roxas, tai Ven...
Alku oli hieman sekava, mutta kyllä minä jotenkuten olen mukana.
Pelaan ekan kierroksen Aquana btw.

Periaattessaa Aquan tarina on tarkoitettu viimeiseksi. :) Nomura joskus jossain haastattelussa sanoi, että tälläinen peli järjestys olisi jepa: Ensin Terra, sitten Ventus ja viimeiseksi Aqua. Itse kannattaisin sellaista, että ensin pelaisi Ventuksen, sitten Terran ja lopuksi Aquan kammppanjan. Mielestäni Terran kampanja spoilaa tuon Ventuksen stoorin pahasti, mutta itseppä tuon valinnan lopulta teet. Suosittelen pelaamaan myös tuolla Critical Mode vaikesutasolla. Birth by Sleepin Final Episode joka toimii pelin epilogina, sekä oikeana loppuna on silloin helpointa avata. Tämä pätee myös Secret Episodeen.

Lainaus käyttäjältä hemmoheikkinen+

Periaattessaa Aquan tarina on tarkoitettu viimeiseksi. Nomura joskus jossain haastattelussa sanoi, että tälläinen peli järjestys olisi jepa: Ensin Terra, sitten Ventus ja viimeiseksi Aqua. Itse kannattaisin sellaista, että ensin pelaisi Ventuksen, sitten Terran ja lopuksi Aquan kammppanjan. Mielestäni Terran kampanja spoilaa tuon Ventuksen stoorin pahasti, mutta itseppä tuon valinnan lopulta teet. Suosittelen pelaamaan myös tuolla Critical Mode vaikesutasolla. Birth by Sleepin Final Episode joka toimii pelin epilogina, sekä oikeana loppuna on silloin helpointa avata. Tämä pätee myös Secret Episodeen.

Kiitti neuvoista. Taidan pelata sitten tuossa vinkkaamassasi järjestyksessä. :)

Data-Marluxia ja Lexaeus on nyt voitettu noista! Vähän kyseenalaisin keinoin nuo pieksin, mutta en usko että niitä tulisin mitenkään muuten pääsemään koskaan läpi. Käytin siis Stitchiä molempiin taisteluihin ja spämmin reflegaa minkä kerkesin. Ei paljoa osumaa tullut otettua kummassakaan tuon kanssa :D vielä kun käytti sitä abilityä että summonit kestää pidempään, sekä omistan 9 summon gaugea, niin Lexaeuksessa Stitch kesti koko taistelun ajan ja Marluxiassa oli enää 1 tolppa jälellä hp:ta. Harmi vaan kun kaikissa noissa data-vihuissa ei voi käyttää tuota taktiikkaa, tulee olemaan ongelmia niiden kanssa.. Tosin Xemnaksen saan melkein päihitettyä, sillä jää 2-3 hp palkkia enää jäljelle kunnes en enää saa tehtyä siihen mitään.. Luxord meni kanssa aika lähelle, mutta se missä piti saada 4 O:n rivi kusi koko taistelun. Ensimmäisen kerran kun se tuli, painoin väärään aikaan, toisella kerralla se bugitti eikä minkään nappulan painaminen tehnyt mitään.
Vexeniin sain tuolla summon taktiikalla aika paljon osumaa, mutta kuolo korjasi kumminkin.
Demyxiä en ymmärrä miten siinä voi keretä tappamaan päälle 70 vesivihua 30 sekunnissa, tiedän että firaga tekee niihin kovaa dmg ja blizzaga sen että pystyy tekemään sen kolmio liikkeen. Siltikin minulla jää aina 25-30 jäljelle kun aika loppuu. Pitää vissiin youtubesta kattoa miten siinä pitää toimia.

Terraa voisi tässä koittaa seuraavaksi tällä taktiikalla: https://www.youtube.com/watch?v=VXJHxIjBlq0 ;) no jos sitä pari kertaa tosissaankin koittaisi, en vielä ole kertaakaan käynyt sitä edes kokeilemassa. Tuskin voittaisin jos Sephirothiinkin kuolo korjaa.

Lainaus käyttäjältä Rätsetti+

Data-Marluxia ja Lexaeus on nyt voitettu noista! Vähän kyseenalaisin keinoin nuo pieksin, mutta en usko että niitä tulisin mitenkään muuten pääsemään koskaan läpi. Käytin siis Stitchiä molempiin taisteluihin ja spämmin reflegaa minkä kerkesin. Ei paljoa osumaa tullut otettua kummassakaan tuon kanssa vielä kun käytti sitä abilityä että summonit kestää pidempään, sekä omistan 9 summon gaugea, niin Lexaeuksessa Stitch kesti koko taistelun ajan ja Marluxiassa oli enää 1 tolppa jälellä hp:ta. Harmi vaan kun kaikissa noissa data-vihuissa ei voi käyttää tuota taktiikkaa, tulee olemaan ongelmia niiden kanssa.. Tosin Xemnaksen saan melkein päihitettyä, sillä jää 2-3 hp palkkia enää jäljelle kunnes en enää saa tehtyä siihen mitään.. Luxord meni kanssa aika lähelle, mutta se missä piti saada 4 O:n rivi kusi koko taistelun. Ensimmäisen kerran kun se tuli, painoin väärään aikaan, toisella kerralla se bugitti eikä minkään nappulan painaminen tehnyt mitään.
Vexeniin sain tuolla summon taktiikalla aika paljon osumaa, mutta kuolo korjasi kumminkin.
Demyxiä en ymmärrä miten siinä voi keretä tappamaan päälle 70 vesivihua 30 sekunnissa, tiedän että firaga tekee niihin kovaa dmg ja blizzaga sen että pystyy tekemään sen kolmio liikkeen. Siltikin minulla jää aina 25-30 jäljelle kun aika loppuu. Pitää vissiin youtubesta kattoa miten siinä pitää toimia.

Terraa voisi tässä koittaa seuraavaksi tällä taktiikalla: https://www.youtube.com/watch?v=m8BVpwwKsso no jos sitä pari kertaa tosissaankin koittaisi, en vielä ole kertaakaan käynyt sitä edes kokeilemassa. Tuskin voittaisin jos Sephirothiinkin kuolo korjaa.

Teitko Demyxsiä vastaan nuo tait Drive Formi päällä? Kyllä ne kloonit saa hoidettua, jos käyttää Wisdom Formia tai Final Formia, ja spammaa Firagaa. Mieluiten vielä Wisdom Formia. Ota vielä messiin Ethereitä, ja Bond of Flames Keyblade käyttöön. Se nostaa Fire damagea 20%. Vexen hoituu samalla taktiikalla.
Itse pyrin välttämään Reflectin käyttöä mahdollisemman palljon. Se vie minusta taisteluista kaiken jännityksen. LV1 runilla sitä tuli kuitenkin käytettyä aika paljon. Pyrin kuitenkin hoitamaan iskut yleensä joko normi guardilla, tai väistöliikkeellä.

Itellä oli kans ongelmia Data Demyxin kanssa,kunnes hoksasin ostaa lisää Etheriä.Taistelusta tekee myös haastavaa pitää Aku elossa,koska vain hänen avulla Wisdom Form tulee käyttöön.Itse tein niin kun ensimmäiset "Dance,Water,Dance" minipeli osuus oli lopussa,hyökkäsin Demyxin päälle kuin raivohärkä.Mielestäni Demyx ei ole varsinaisessa taistelussa vaikea.Jossain välin Demyx aloittaa taas minipelin mutta nämä saa normitekniikalla hoidettua.Sitten se tärkein ja ärsyttävin.Demyxillä energiamittari on juuri nollilla,mutta et pysty häntä voittamaan.Hän pakottaa sinut vielä viimeisiin minipeleihin.Ja eikun Wisdomiin ja mahdollisimman äkkiä!Ainiin,toivon mukaan aku on elossa.

Viimeisessä vaiheessa tulee 99 vesikloonia ja aikaa taisi olla ainostaan 20 sekunttia?Spämmää Firagaa huolella ja muista käyttää Etheriä ennen kuin MP mittari on tyhjillään.Kun kaikki vesikloonit on hoidettu Demyx antaa sinun hoidella lopetuksen.Viimeisen vesiklooni aallon aikana minulla jäi 2 sekunttia kun hoidin viimeisen kloonin.Tässä taistelussa paras stragedia voittaa,muuten on ihan kusessa koko taistelun aikana.Kuitenkin odotan kuumeisesti tätä Data taistelua uudelleen,tällä kertaa Criticalilla

Niin voit niitä Etheriä Hessulle antaa,mutta tämä saattaa niitä tarjota Akulle koska tämä kaveri muutenkin käyttää kaikki MP:t äkkiä.

Jos jengillä on vaikeuksia tuon Kingdom Heartsin tarina kokonaisuuden kanssa, niin suosittelen GameTrailersin Kingdom Hearts Mysteries-sarjaa. KHInsiderin porukat on ollu tekemässä sitä, joten faktat on hallussa. Tuossa hetki sitten tuli toinen jakso. Se löytyy täältä:Your text to link here...

Eka jakso käsitteli aikamatkustusta, ja tämä Soran suhteita hänessä kytköksissä oleviin. Sisältää spoilereita.

Juu samaa mieltä hemmoheikkisen kanssa tosta reflegasta, mutta ei taito riitä ilman sitä noita bosseja hakkaamaan niin en ala hermojani menettämään sen vuoksi :D no menin mää pelin läpi proudilla käyttämättä mitään summoneja, limittejä tai guard/reflegaa! Vaihtoehtoset bossit onkin sitten vähän vaikeempia. Ite en noita limittejä tykkää käyttää yhtään, siksei tullut Demyxiä eikä Vexeniä vastaan tehtyä kumpaakaan. Helpostihan ne molemmat nyt kaatui tuolla firagalla ja kun limitit pisti päälle. Sephirothin voitin kanssa eilen, meni siihen varmaan 10 yritystä kumminkin mutta helppohan se lopulta oli. Samalla menin melkeen kaikki mushroomit, jälellä olisi ehkä enää 3? Se no.1, Olympus Colysseumin sekä se mitä pitää pompottaa ilmassa. No.1 on taas ärsyttävää reaktiopaskaa, mitenkään kerkeä painamaan kolmiota oikeaan aikaan..

Olisiko kenelläkään antaa vinkkejä Birth by Sleepin Mirage Arenan Light's Lessons -taisteluun? Kyseisessä taistelussa on siis vastassa Armor of Eraqus. Yritin muutaman kerran Terralla Critical-vaikeusasteella, mutta ei kovin hyvin sujunut. Critical Mode oli ainakin tähän asti sujunut ilman ongelmia, kun loppubossitkin putosivat kahdella Ultimate Shotlockilla.

Eraquksella näyttäisi olevan ihan järjetön defense, sillä Terralla täyteen ladattu Ultima Cannon Shotlock vie vain muutaman millimetrin HP:tä. Terralla taistelua vaikeuttaa tietysti myös surkeat viuhahdusväistöt, verrattuna Ventuksen kuperkeikkoihin ja Aquan kärrynpyöriin. Elossa pysyn Terrallakin Once Moren ja Second Chancen ansiosta, mutta jatkuvan parantelun takia hyökkäyspuoli kärsii. Taistelu kestää ja kestää, jonka vuoksi ennen pitkää mokaan ja kuolema korjaa. Terra on levelillä 47 ja Ultimate Keyblade käytössä. Silti taistelu tuntuu hankalalta. Voin vain kuvitella kuinka hankalia loput pelin 'super bossit' on...

Lainaus käyttäjältä Timppa

Olisiko kenelläkään antaa vinkkejä Birth by Sleepin Mirage Arenan Light's Lessons -taisteluun? Kyseisessä taistelussa on siis vastassa Armor of Eraqus. Yritin muutaman kerran Terralla Critical-vaikeusasteella, mutta ei kovin hyvin sujunut. Critical Mode oli ainakin tähän asti sujunut ilman ongelmia, kun loppubossitkin putosivat kahdella Ultimate Shotlockilla.

Eraquksella näyttäisi olevan ihan järjetön defense, sillä Terralla täyteen ladattu Ultima Cannon Shotlock vie vain muutaman millimetrin HP:tä. Terralla taistelua vaikeuttaa tietysti myös surkeat viuhahdusväistöt, verrattuna Ventuksen kuperkeikkoihin ja Aquan kärrynpyöriin. Elossa pysyn Terrallakin Once Moren ja Second Chancen ansiosta, mutta jatkuvan parantelun takia hyökkäyspuoli kärsii. Taistelu kestää ja kestää, jonka vuoksi ennen pitkää mokaan ja kuolema korjaa. Terra on levelillä 47 ja Ultimate Keyblade käytössä. Silti taistelu tuntuu hankalalta. Voin vain kuvitella kuinka hankalia loput pelin 'super bossit' on...

Jaa`a. No tähän ability puolelta kun lisäät vielä Leaf Bracen, sekä Renewal Blokin, niin luulisi vähän helpottavan. Leaf Bracer kun on päällä niin et ota damagea curen aikana, ja renwal block antaa Hp:ta takaisin kun blokkaat. Tappelu on pitkälti blokkaamista, sopivien tilaisuuksien etsimistä, sekä shotlock spammaamista. BBS salaisista bosseista on kyllä hauskuus osittain poissa, ja ne ovat omalla tapaa rikkinäisiä. Varsinkin se hemmetin aikamatkusteleva pirulainen Organisaation kaavussa! Se tyyppi on erityisen vaikea Terralla. Mysterious Figure on jopa niin nopea, ettet ehdi käyttää shotlockea häntä vastaan.
Kuten jo tuossa sanoit, niin kaikki bossit ovat vaikeita Terralla hänen väistökyvynsä huonouden vuoksi. Muilla hahmoilla super bossit eivät ole aivan yhtä pahoja. Itse olen tehnyt kaikki Aqulla, ja oma Lv oli 51.
Myös Terran LV:n nostoa kannataa harkita, ja onneksesi Terra saa nopeiten xp:aa.

Enpä oikein muuta neuvoa tähän hätään keksi. Pitää vaan yrittää uudestaan ja uudestaan. Blokkaat, hyökkäät sopivan tilaisuuden tullen jne... Nostan kyllä hattua, jos bossit päset läpi Terralla. :)

2 tuntia tänään yritin tuota no. 8 mushroomia ja lopulta sen sitten pääsin :D youtuben videoista ei pahemmin ollut apua siihen itsellä, master limitillä en onnistunut saamaan siihen kuin 80 lyöntiä. Koitin myös Akun comet iskulla saada sitä pysymään ilmassa mutta tällä taktiikalla ennätys taisi lopulta olla vain 75. Otin sitten lähes kaikki finisherit sun muut pois ja laitoin horizontal slashin päälle. Sen kanssa sitten sain 86 iskua ja pääsin sen mokoman läpi :D mitään limittejä tarvittu. Nyt olis enää tuo no. 1 jäljellä, siinä enkka tähän mennessä 45... En vaan onnistu pääsemään sen selän taakse niin nopeasti mitä videoissa.

Kiitokset vinkeistä! Eilen onnistuin lopulta päihittämään Armor of Eraquksen. Nostin Terralla muutaman LV:n ja kokeilin käyttää muita Shotlockeja kuin Ultima Cannonia. Yllätyksenä tuli kuinka tehokas Lightning Ray oli tätä pomoa vastaan. Voi olla, että todellisuudessa varsinaista eroa ei välttämättä edes ole, mutta Lightning Rayn avulla taistelu kuitenkin ratkesi alle viidessä minuutissa. Blokkaaminen ei ole valitettavasti taitolajini, joten jouduin etsimään tilaisuuksia Shotlockin lukitsemiseen Eraquksen hyökkäyskuvioiden välistä. Tällainen tilanne, jossa Eraqus pönöttää paikallaan useita sekunteja, tulee esimerkiksi aina sen jälkeen, kun Eraqus kahlitsee Terran ja yrittää paiskata taisteluareenasta repäisemänsä lohkareen päin näköä.

Seuraavaksi kohtasin No Heartin, ja muutaman tappion jälkeen päätin suosiolla kehittää Terraa lisää. Radiant Gardenin Reactor on ehdottomasti paras paikka leveleiden grindaamiseen. Critical Chance -ability, matalat HP:t ja 2x Mega-Flare + Victory Pose nosti Terran noin tunnissa tasolta 50 tasolle 70. Sitten vaan revanssia kehiin. Päätin taas suosiolla antaa Shotlockien hoitaa homman, joten latasin Command Deckin täyteen Curagaa ja yhden Hi-Potionin No Heartin Mega-Flarea varten. Väistelin, käytin tarvittaessa aina Curgan, ja iskin täyden Lightning Rayn heti, kun pomo pysähtyi ja alkoi ampua hakeutuvia pimeyspalleroita. Muutama kerta piti yrittää uudestaan, mutta muuten ei ollut ongelmia tämän kanssa.

Vanitaksen Lingerin Spirit ja Unknown kaatuivat hetki sitten. Näistä edellä mainittu tuotti jostain syystä kaikista eniten ongelmia. Löysin netistä hyvän videon, jossa Lingering Spirit kukistettiin melko vaivattoman näköisesti Aerial Slammien avulla. Kopioin taktiikan, mutta joduin harjoittelemaan melkoisesti väistöjä ennen kuin onnistuin itse. Välillä tuntui kyllä siltä, että taistelu vaati paljon tuuria sen suhteen, mitä iskuja Vanitas päätti käyttää. Joitain en vain edelleenkään pysty väistämään (tai blokkaamaan).

Unknown/Mysterious Figure tuntui paljon helpommalta verrattuna Lingering Spirittiin. Iskut olivat hieman epäreiluja, mutta helposti arvattavissa. Keybladena oli Royal Radiance ja käyttämäni Command Deck näytti seuraavanlaiselta: Thunder Surge / Cura / Thunder Surge / Cura / Thunder Surge / Cura / Thunder Surge / Cura. Taktiikka, joka toimi, edellytti erittäin aggressiivista pelityyliä. Heti taistelun alussa Thunder Surgella kimppuun. Onnistuessaan isku vei 50-75% kokonaisesta HP-palkista kerralla. Thunder Surge tarjoaa hetkellisen haavoittumattomuuden ja tekee samalla kiitettävästi vahinkoa kunhan Thunder Boost -abilityt on maksimissa. Välittömästi osuman jälkeen väistin aina taaksepäin nähdäkseni, miten Unknown reagoi iskuun. Liian lähellä pysyminen johti kerta toisensa jälkeen tilanteeseen, jossa en ehtinyt reagoida pyörremyrskyiskuun. Tämän seurauksena Commandit levisivät pitkin taistelukenttää, ja oli epätodennäköistä, että ehdin niistä poimia Curan takaisin ennen kuin seuraava isku jo tuli. En nyt rupea jokaista Unknownin iskua käymään läpi, mutta Thunder Surge on turvallista tehdä yleensä aina, kun Unknown alkaa juosta kohti. Lopullinen taistelu kesti alle viisi minuuttia, mutta iskujen opettelu kesti noin puolisen tuntia. Tämäkin taistelu oli hieman tuurista kiinni, sillä joistain iskuista oli vaikeampi selvitä hengissä.

Seuraavaksi vuorossa samat taistelut Ventuksella ja Aqualla. Niiden pitäisi varmasti sujua paljon jouhevammin :)

Loman jälkeen aion jatkaa taas omaa Critical runia KH II Final Mixissä.Olen saapunut jo World That Never Was nimiseen mestaan ja ongelmia alkoi tulemaan heti.Roxas on täysin mahdoton :P Itse olen levelillä 41 ja käytössä Once More,mutta se ei pahemmin hyödytä koska Roxasin iskut tappavat kahesta ja yksi jopa kerrasta.Let's Play sarjani tössäsi nyt tuohon kun kuolemia tuli ihan vitusti.Kävin kattelee hyviä kikkoja millä Roxas voittaa,mutta vituks menee joka kerta.Siispä päätin että grindaan leveliä vähän ylemmäks ja yrittäisin saada Second Changen käyttöön.Refleca on hyvä puolustus keino välttää pahoja iskuja mutta sorrun aina vahingossa tekemään ilmaiskuja jossa teen itseni maalitauluksi.En ole siis näitä huippupelaajoita mitä moni täällä on kirjoitellut mutta kyllä tämä läpimenee :D

Lainaus käyttäjältä tompsu89

Loman jälkeen aion jatkaa taas omaa Critical runia KH II Final Mixissä.Olen saapunut jo World That Never Was nimiseen mestaan ja ongelmia alkoi tulemaan heti.Roxas on täysin mahdoton Itse olen levelillä 41 ja käytössä Once More,mutta se ei pahemmin hyödytä koska Roxasin iskut tappavat kahesta ja yksi jopa kerrasta.Let's Play sarjani tössäsi nyt tuohon kun kuolemia tuli ihan vitusti.Kävin kattelee hyviä kikkoja millä Roxas voittaa,mutta vituks menee joka kerta.Siispä päätin että grindaan leveliä vähän ylemmäks ja yrittäisin saada Second Changen käyttöön.Refleca on hyvä puolustus keino välttää pahoja iskuja mutta sorrun aina vahingossa tekemään ilmaiskuja jossa teen itseni maalitauluksi.En ole siis näitä huippupelaajoita mitä moni täällä on kirjoitellut mutta kyllä tämä läpimenee

Minkä aseen valitsit alussa? Jos otit miekan, second chancea joudut odotteleamaan sinne levelille 85. Itse hän kärsin samasta ongelmasta, kun Roxasin ekaa kertaa kohtasin. Olin levelillä 40 jotain, ja bossi pisti Soran kylmäksi todella nopeasti. Opettelin vaan torjumaan iskuka, niin sen avulla sitten voitin. Avain Key of Destinyn voittoon onkin hänen liikkeiden lukemisessa. Pitää opetella milloinka blokata jne...
LV1 Data-Battlessa tein itse niin, että lopetin toisen finisherin käytön kokonaan, kun Roxas on ensimmäisen kerran tehnyt desperaatio hyökkäyksensä(ampuu niitä hakeutuvia valopalloja). Jos toista finsiheriä ei käytä, niin Roxas ei suurella todennäköisyydellä tee koko tappelun aikana sitä liikettä, jossa hän heittää molemaamt avainmiekat. Tuo isku tappoi minut todella monta kertaa.

Drive Formien Growth Abilityt kannattaa kanssa kehittää niin pitkälle, kuin pystyy. Parempi liikkuvuus on aina plussaa bosseja vastaan.

Lainaus käyttäjältä hemmoheikkinen+

Lainaus käyttäjältä tompsu89Loman jälkeen aion jatkaa taas omaa Critical runia KH II Final Mixissä.Olen saapunut jo World That Never Was nimiseen mestaan ja ongelmia alkoi tulemaan heti.Roxas on täysin mahdoton Itse olen levelillä 41 ja käytössä Once More,mutta se ei pahemmin hyödytä koska Roxasin iskut tappavat kahesta ja yksi jopa kerrasta.Let's Play sarjani tössäsi nyt tuohon kun kuolemia tuli ihan vitusti.Kävin kattelee hyviä kikkoja millä Roxas voittaa,mutta vituks menee joka kerta.Siispä päätin että grindaan leveliä vähän ylemmäks ja yrittäisin saada Second Changen käyttöön.Refleca on hyvä puolustus keino välttää pahoja iskuja mutta sorrun aina vahingossa tekemään ilmaiskuja jossa teen itseni maalitauluksi.En ole siis näitä huippupelaajoita mitä moni täällä on kirjoitellut mutta kyllä tämä läpimenee

Minkä aseen valitsit alussa? Jos otit miekan, second chancea joudut odotteleamaan sinne levelille 85. Itse hän kärsin samasta ongelmasta, kun Roxasin ekaa kertaa kohtasin. Olin levelillä 40 jotain, ja bossi pisti Soran kylmäksi todella nopeasti. Opettelin vaan torjumaan iskuka, niin sen avulla sitten voitin. Avain Key of Destinyn voittoon onkin hänen liikkeiden lukemisessa. Pitää opetella milloinka blokata jne...
LV1 Data-Battlessa tein itse niin, että lopetin toisen finisherin käytön kokonaan, kun Roxas on ensimmäisen kerran tehnyt desperaatio hyökkäyksensä(ampuu niitä hakeutuvia valopalloja). Jos toista finsiheriä ei käytä, niin Roxas ei suurella todennäköisyydellä tee koko tappelun aikana sitä liikettä, jossa hän heittää molemaamt avainmiekat. Tuo isku tappoi minut todella monta kertaa.

Drive Formien Growth Abilityt kannattaa kanssa kehittää niin pitkälle, kuin pystyy. Parempi liikkuvuus on aina plussaa bosseja vastaan.

Dream Shieldin valitsin alussa joten KH Wikian mukaan Second Change tulisi levelillä 49 joten työtä riittää.Tietenkin yritän päihittää Roxasin vielä ilman sitä.Juuri tuo valopallo hyökkäys on tappanut minut monta kertaan.Itellä on Quick Run levelillä 2 mutta jostain kumman syystä kusen aina siinä kohdassa.Pahin isku Roxasilla on ne säteet mitkä alkavat tulla kun kaksi palkkia on poistettu.Kahdesta iskusta näistä molemmista kuolo korjaa :D On siinä sitten yksi liike joka pirun vie tappo kerrasta.Roxas ekana tulee huitomaan miekalla jonka jälkeen kaveri pomppii taaksepäin ja säntää miekkojen kanssa päin vauhdilla ja death.Kylläse äpärä kaatuu :D

IMAGE(https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10150799_346756978865266_4931321451979686542_n.jpg?oh=9b66e26d59744fe339f291f6073c9e23&oe=55B3889E&__gda__=1433757428_9add55412dfec3deda350846199975d1) VIHDOIN JA VIIMEINEN MENI CRITICAL MODE LÄPI!!

Grindasin itteni levelille 49 ja sain Second Changenin.Roxas kaatui leikiten.Kuolo korjasi heti Xigbargin ja Saixin taistelussa.Xemnasin viimeinen taistelu meni leikiten vaikka reaktiot oli perseestä välillä.Kävin ekaa kertaan kokeilemassa Lingering Williä ja kyllä turpa sauna oli ääretön.Nyt kaikki Drivet ja Summonit täysille ja WTNW:n grindaamaan itteni 99 levulle.

Lainaus käyttäjältä tompsu89

VIHDOIN JA VIIMEINEN MENI CRITICAL MODE LÄPI!!

IMAGE(https://38.media.tumblr.com/04700c813595f3b314bc383547e30a5e/tumblr_njso80UR731rzsee6o2_500.gif)

Onnittelut! Critical Modella pelin läpäiseminen ei olekkaan enää niin vaivatonta. Omalle kohdalle kyseessä on se ainoa oikea tapa pelata KH2:ta. Alemilla vaikesutasoilla homma menee muuten liian helpoksi, ainakin omasta mielstäni. Seuraavaksi vaan Critical Mode LV1 läpi peluu tulille. ;)

Tulin kokeilleeksi Lingerin Williä uudestaan LV1:llä. En vielä saanut sitä päihitettyä, mutta nyt sain sen pudotettua viidenteen HP palkkiin asti. Eli bossin päihittäminen on mahdollista, pitäisi vaan jaskaa yrittää. Pomossa on se ärsytävä puoli, että se tekee counter attackin, kun HP osuu tiettyyn palkkiin. Se tulee yleensä varoittamatta, joten etukäteen täytyy tietää, milloin isku tulee. Tämän takia taistelun aikanan täytyy aina väli ajoin kytätä bossin HP mittaria, jotta iskun tietää väistää. Kyllä se vihainen armori joku päivä vielä kaatuu.

Tilanne päivitys.

Critical on nyt 89% prosenttia valmis!Jäljellä olisi enää Data Xaldin,Xigbar ja Xemans ja homma huipentuu Lingering Williin.Tossa katteli SoraAlarm1 videota jossa kaveri hakkaa kyseisen tyypin ottamatta osumaa.Kelasin videota uudelleen ja yritin ottaa selvää stragediasta.Mieli tekisi nytjo käydä ukkeli kaatamassa mutta koska olen kuvannut näitä tapahtumia tubeen niin joudun odottamaan :D Kerrataan vielä että Datana tuli sokkona vetää Luxord jota en Standar versiossa kertaakaan haastanut.Kerran kuolo korjasi ja tokalla voitin pelin.Mushroom XII haasteet oli mukavaa ajanvietettä mutta voi luoja se Yen Sidin linnan pihassa oleva se pikku Mushroom...1 Tunti meni siinä kunnes pääsin sen läpi @_@.

Data Xaldiniin minulla on hyvä stragedia,Xigbargiin varaan Etheriä ja Xemnasissa kuolo korjaa varmaan monta kertaan.

NYT RAISKATAAN CAPSIA!!!!!LINGERING WILL MENI LÄPI!!!!!!EI SAATANA MIKÄ VOITTAJA FIILIS!!!!HUUSIN VOITON RIEMUSTA JA OHJAINLENSI KÄDESTÄ!!!!!!!!!!

Huhuh :D Sit Level 1 Critical pariin ;)

Nyt on Kingdom Heartsin tarinan ystäville taas herkkua luvassa. KHInsiderin väki on julkaissut taas yhteistyössä Game Trailersin kanssa uuden videon sarjasta, ja tällä kertaa käsitellään Xehanortia. Jos siis ei ole mitään hajua pelien pelaamisen jälkeekään mitä sarjan pääpahis aikoo, tai kaipaatte muistutusta, niin nyt on oitis katsomaan. Tuossa sen hetki sitten katsoin, ja siellä on tuttua KHInsider laatua. Hemmetin laadukasta työtä tälläkin kertaa.

Seuraava jakso tulee käsittelemään Kingdom Hearts X(chin) juonikuvioita, ja sitä odotan suurella mielenkiinnolla. X(chin) lore elementit tuovat sarjaan lisää kiinnostavia juttuja, ja KH3:ta tulee sen lisäyksen myötä vielä jotain paljon suurempaa.

EDIT: tietenkin varmaan kannattaisi muistaa pistää linkki :D Your text to link here...

EDIT 2: Pistetäänpä tämä tähän samaan.
Erikoisia uutisia kantautui tänään. Nomura paljasti, että Kingdom Hearts-sarja hyppää mukaan mobiilipeli vyyhtiin, ja tänä vuonna paljastettaisiin mobiilialustoille KH peli. Mitä jengi spekuloi, ja mitä itsekkin toivon, olisi se että KHX(chi) tulisi mobiilialustoille. Mieluummin se, kuin joku uusi peli.

Nomura vielä lisäsi, että Kingdom Heart 3 kehitys sujuu sulavasti. Tulisi jo se E3 nopeasti!
Täältä voi lukea Nomuran koko kommentin:Your text to link here...

Kyllä se ihmisten vaisto piti paikkansa, ja KH: X tosiaan onkin se älypuhelin Kingdom Hearts peli, josta Nomura aiemmin kiusoitteli. Jospa tämä rantautuisi länteen kanssa, päästäisiin juoneen kunnolla kiinni. Kyseessä on vissiinkin vielä ilmainen peli. Jotain pelin sisäistä kamaa voi tosin vissiin ostaa. Täältä voi lukea tarkemmin: Your text to link here...

Famitsulla oli siitä kanssa artikkeli, ja jos haluaa tietää miltä peli näyttää, niin siitä artikkelista löytyy kanssa kuvia. Tässä toi artikkeli. Sitä ei tosin ole vielä käännetty:Your text to link here...

Jaahas, Squarehan on innostunut tästä palautteesta. Mahtaa olla jo toinen kysely Kingdom Heartsiin liittyen. Kysely löytyy KH Facebook sivuilta, mutta KHInsiderissa on myös suora linkki sinne. Löytyy siis täältä:Your text to link here...

Ja täältä löytyy kaikille halukkaille Tetsuya Nomuran, ja Tai Yasuen haastattelu:Your text to link here... Ihan mielenkiintoista tavaraa.
On se kyllä jännä aika olla elossa. FFVII remake, FFXV tulossa, ja KHIII kuvaa. Voi pojat.

KH 3 hype iski jälleen ja päätin aloittaa vihdoista viimein pelaamaan Birth By Sleepyä ja Criticalhan sieltä valikosta minun taskuun sujahti :D Ajattelin pelata siinä järjestyksessä missä hahmot on,eli Terra ensin,sitten Ventus ja Aqua.

Terra on pirun vahva jätkä,mutta köykänen paska.Lumotussa Valtakunnassa Wheel Master tappoi minut kolmesti,mutta neljännellä kerralla pirulainen kaatui helposti.Sen jälkeen homma meni pitkään ilman kuolemia.Ainostaan onnistui tapattamaan Tuhkimon,kun keskityin yhteen Unversediin niin selän takanani oli melkonen Gangbang meininki.Hauskuus alkoi Radiant Gardenissa.Pomo,missä Aqua ja Ventus tulevat apuun oli melkosta seka sotkua :P Jouduin turvautumaan aina shotlockiin,kun tämä iso mulkvisti alkoi ampumaan säteitä ympäriinsä.Braig tappoi minut neljästi,mutta loppujen lopuksi kaverin stragedia on niin yksinkertainen että vikalla yrityksellä meni ilman damagea.

Disney kylässä vietin vain aikaan ja Terra oli jossain Mario Kart tyyppisessä pierussa.Olympuksessa sitten alkoi homma mennä haista vittu puolelle.Hadeksen haastessa piti tappaa unversenid ennen ajan loppumista ja kyllä...Try Again päsähti ruutuun ainakin 20 kertaa @_@ .En tiedä oliko syynä minun huono stragedia vai Terran laiskuus?Homma helpottui vähäsen kun ostin kaksi Zanzetsukeja.Viimeisessä erässä piti kohdata iso määrä leijuvia paskiaisia ja heti Go!:n jälkeen sain heti turpaan ja piippaus alkoi.Zack oli mielenkiintoinen.Ensimmäisessä osassa kuolin kerran.Toinen osa alkoi lupaavasti.Kaveri kerää pimeitä voimia ylleen ja yhtä äkkiä saan miekasta ja kuolen.Sitten tämä pirulainen ampuu meteoriitteja ja enhän minä niitä tietenkin yrittänyt väistää vaan blokkasin.Kerran onnistuin,mutta sitten kuolin kun jostain kumman syystä peli lakkasi suojelemasta minua.8 kertaa kuolin ja Zack kaatui erittäin kuumottavan ottelun jälkeen.Deep Space oli nasta paikka,mutta se keltainen salamalla täytetty rotta oli vitun rasittava.Pelkällä shotlockilla tapoin sen pirulaisen :D Nyt olen saavuttanut Terran tarinan sille inhottavalle kohdalle jossa pitäisi oma mestari tappaa..minut se on tosin tappanut jo tarpeeksi joten päätin pitää breikin :D

Lainaus

Nyt olen saavuttanut Terran tarinan sille inhottavalle kohdalle jossa pitäisi oma mestari tappaa..minut se on tosin tappanut jo tarpeeksi joten päätin pitää breikin

Joo, kyseinen tappelu jäi kyllä tosi hyvin mieleen, ja on yksi pelin mielenkiintoisempia otteluita. Eraqus on bossina siisti, sillä Rxasin lisäksi ei ole tullut sarjassa montaa pomoa vastaan, jotka käyttävät valo pohjaisia hyökkäyksiä. Kyseessä kun on vielä Terran, ja oikeastaan koko BBS kolmikon isä hahmo, niin eihän se mukavaa ollut. Tietenkin jos aivan tarkkoja ollaan:[spoiler]niin Mestari Xehanort antaa sen kuolettavan iskun. Terra kyllä heikensi, mutta Xehanort on se tyyppi, joka Eraquksen lopulta tappaa. Tosin jos on BBS salaisen lopun katsonut, niin ehkä kaikki toivo Erqauksen kanssa ei ole menetetty.[/spoiler]

Mielenkiintoisena triviana muuten Eraquksesta se, että Nomura suunnitteli hahmon ulkonäön Hironobu Sakaguchin, Final Fantasy-sarjan isän mukaan. Eraqus on myös anagrammi sanasta Square, ja jos Erqauksen avainmiekkaa katsoo, niin siinä on mahdollista huomata kirjain E.

Odotan mielenkiinnolla kohtaamistasi Terran viimeisen pomon kanssa. Ehkä yksi pelin hienoimmista bossesita, ottaen huomioon miten sitä vastaan taistellaan, ja kuinka hyvin se kytkeytyy KH2FM salasieen bossiin. Helvetin vaikea se tosin on. :D

Nomuralta tuli muuten mielenkiintosia kommentteja KH3 liittyen. Sarja palaa takaisin ykkösestä ja kakkosesta tutuun command menuun, eli command deckiä ei kolmosessa nähdä. Hieman ristiriitaiset tunteet tästä. Ykkösen ja kakkosen meno on hiotuin, mutta kun Dream Drop Distancea jälleen pelasi, niin oli hemmetin mukavaa murskata vihollisia esim Metero taialla Rikulla pelatessa. Jospa nämä taiat saataisiin integroitua tuohon avainmiekan muodonmuutosjärjestelmään? Saapi nähdä.

Kun tuo paluu command menuun tehdään, niin yksi asia on kyllä todella tärekä. Lyöntien täytyy tuntua hyvältä, niiden pitää olla tarkkoja, ja vihollisten täytyy pökertyä. Jos nämä saadaan yhdistettyä vihollis tekoälyn nostoon, niin sitten ollaan oikeialla linjoilla. Ykkösessä, ja etenkin kakkosessa joitakin vihollisia pystyi ehkä hiukan liian helposti kurmittamaan, mutta jos tuo teko-äly nousee, ja viholliset ovat samanlaisia kuin ykkösessä(pitää ajatella miten niitä lähestyy, mutta kun ne oppi ne oli helppoa kauraa), niin ollaan kyllä jännän äärellä. Se mitä pidin BBS ja DDD oli kanssa se, että vihollisten ja bossien attack pattern oli randomisoitu, eli vihollisia ei voinut opetella ulkoa. Niihin kyllä oppi reagoimaan, mutta ei aivan samalla tavalla kuin aiemmissa osissa.
Tuo Flomotionilla kiipeäminen tuon Rock Titanin päälle näytti kyllä aivan hemmetin hauskalle. Myös Soran tuplapistooli muodonmuutos oli tosi siisti. Pitää vain toivoa että kaikki on tasapainotettu hyvin, eikä näistä tulee tyyliin BBS shotlock 2.0. :D
Vitsi, mulla ois vaikka kuinka paljon sanottavaa tuosta taistelusysyteemistä, ja hieman kiinnostaisi pukea se jopa blogin muotoon.

Se mikä lämmitti ehkä eniten oli Nomuran kommentti siitä, että hän ei halua kolmosessa ratkaista vain pää juttua. Jospa tämä on merkkiä siitä, että kaikki hahmot saisivat kunnolla ruutu-aikaa, mutta saapi nähdä.

Terran tarina meni Criticalilla läpi ja Terranort tappoi minut vain 7 kertaan :D Pahin isku taisi olla se meteoriitti sade mutta minulla oli käytössä Once More joka helpotti taistelua.Nyt aloitin Ventuksen tarinan ja samalla vaikeusasteella.Kuolin Kääpiöiden metsämaassa siihen pirun Puuhirviöön kolmesti.Lucifer ja Pahatar kaatuivat ilman damagea mutta sitten tulee tämä Vanitas :P Voi luoja.En vieläkään ole päässyt sitä läpi.Ekassa vaiheessa ei voi kuolla,mutta iso etu olisi saada siihen äpärään sen vertaan iskua niin toka osio menis helpolla :P Vaikeuden on aiheuttanut isku missä Vanitas lähettää liekki pallot kimppuun ja ne tappaa kerrasta :P Välillä tuntuu että peli arpoo milloin pystyy väistämään liekit ja milloin en.Mikki onnistui minut tapattamaan kerran.Juurikun yhteys hyökkäys päättyi tuli ne perkeleen liekit päälle ja kuolema.Parhaimillaan pääsin vikaan palkkiin ja Vanitas ei vaihda stragediaa,mutta silti turmio koittaa.Pitäisikö kehittää Ventusta sen verran että tuo naamioitinut ongelmalapsi kaatuisi :D?Olen levelillä 9 xD.Jos kehittäis parin tason verran ja palais takaisin erämaahan :D

P.S Niin Xehanorthan sen tappavan iskun lähetti :D Mutta sovitaan että Terra "auttoi" siinä :D

Ajattelin jos alkaisin tekemään YouTubeen minisarjan missä kerron vähän muistelmia Kingdom Heartsista ja top listoja :D Sen verran tää Hype kiusaa minua :D

Nyt tuli Ventuksen tarina pelattuaan läpi :D Ekassa Vanitaksen kamppailussa kuolin monta kertaan ja kehitin Ventuksen tasolle 13 ja eipä jäännyt sille äpärälle mahdollisuutta.Ennen vikaa koitosta olin levevillä 26 ja käytössäni oli Once More ja Second Change.Ilman noita olisin kuollut montaki kertaan.Ekassa Vanitaksen taistelussa Avainmiekkojen haustasmaassa oli melko helppo.Standar peluussa kuolin ainakin kymmenesti ehkä syynä oli alhainen taso.Vika taistelu oli sitten melkoista hupia.Kuolin aina siinä kohtaan missä piti säde ampua Vanitasta päin ennen "Last Wordia".Onneksi aikaa ei kulunut kuin 30min niin Gootti-Sora kaatui :D

Huh!Vielä Aquan tarina ja kohtaa alkaa ne ihanat sivu tehtävät.Pelkään jo nyt No Heartia ja Unknowia :P

Itse pel...katsoin läpi Kingdom Hearts 358/2 Daysin tässä joku aika sitten. En tiedä millainen peli tuo on jos sitä pitäisi ihan pelata, mutta ainakin näin välivideot katsoneena ja päiväkirjat lukeneena peli oli melkeinpä parasta Kingdom Heartsia. Itselläni Roxas on koko pelisarjan lempparihahmo, vaikka sillä niin vähän pääsee pelaamaankaan ja jos pelkän kakkosen on pelannut aiemmin niin eipä siitä paljoa mitään tietoakaan saa. Xion oli myös aivan mahtava hahmo, hänenkään olemassaolosta ei olisi mitään hajua ollut jos ei tätä olisi mennyt läpi. Tai en tiedä tullaanko häntä missään muussa osassa edes mainitsemaan eräästä seikasta johtuen.. Olihan peli kumminkin vain Roxasin kertomus pääasiassa ja Xion kuului vahvasti tämän tarinaan. Kumminkin hyvin surullinen tarina, onneksi tuli pelattua (katsottua)!

Huoh kun jaksaisi ton Re: Chain of Memoriesin kanssa mennä läpi joskus, tai sitten skippaan sen vaan kokonaan ja aloitan Birth By Sleepin. Tällä kertaa en tee sitä virhettä että aloitan normalia vaikeammalla pelin, muuten helppo mutta secret ja optional bosseista ei vaan tule mitään ellei ole ihan OP-levelinen. Ei mun taidoilla. Tuntuu tyhmälle kun näiden voittamisesta ei nauti milläänlailla kun joutuu käyttämään hanutus taktiikoita kuten tein kakkosen bossien kanssa. Ekan KH:n menin normalilla ja siinä bossien päihitys sentään tuntui hyvälle kun en tehnyt mitään nuubitaktiikoita. Paitsi Sephirothin ja sen Mysterious Manin vai mikä lie pieksin ultima weaponin kanssa 100 levusena.. Noh uudestaan en enää jaksa aloittaa sitä pelaamaan että pääsisi nuo hakkaamaan vähän pienempi levusena. Platina kun jää haaveeksi niiden avaruuspaskojen vuoksi.

Lainaus

Itse pel...katsoin läpi Kingdom Hearts 358/2 Daysin tässä joku aika sitten. En tiedä millainen peli tuo on jos sitä pitäisi ihan pelata, mutta ainakin näin välivideot katsoneena ja päiväkirjat lukeneena peli oli melkeinpä parasta Kingdom Heartsia. Itselläni Roxas on koko pelisarjan lempparihahmo, vaikka sillä niin vähän pääsee pelaamaankaan ja jos pelkän kakkosen on pelannut aiemmin niin eipä siitä paljoa mitään tietoakaan saa. Xion oli myös aivan mahtava hahmo, hänenkään olemassaolosta ei olisi mitään hajua ollut jos ei tätä olisi mennyt läpi. Tai en tiedä tullaanko häntä missään muussa osassa edes mainitsemaan eräästä seikasta johtuen.. Olihan peli kumminkin vain Roxasin kertomus pääasiassa ja Xion kuului vahvasti tämän tarinaan. Kumminkin hyvin surullinen tarina, onneksi tuli pelattua (katsottua)!

Aivan loisto juttu! Kyllä meikäläiselle nousee aina leveä hymy naamalle kun sarjan fanit uskaltautuvat kokeilemaan pelejä ykkösen ja kakkosen ulkopuolelta(varsinkin nyt kun ne on tuoto paremmin ulottuville). Daysissa on ihan jänne levutus systeemi, mutta valitettavasti perustoiminta käy hiukan itseääntoistavaksi. Magia on tosin hemmetin tehokasta. Alkuperäisessä versiossa on myös pieniä dialogin pätkiä muiden Organisaation jäsenten kanssa, ja näistä saa pieniä vihjailuja henkilöiden persoonallisuuksista. Etenkin Xigbarin kommentit olivat todella mielenkiintoista luettavaa, ja hän vihjailee paljon asioita:[spoiler]Xigbar puhuu eräässä kohti tyttöjen monista kasvoista, joka suora viittaus Xionin oikeaan olomuotoon. Tälläsitä Xigbarin trollailua on Daysissa todella paljon[/spoiler]

Elokuvassa jäi puuttumaan myös muutamia taistelukohtauksia, mutta onneksi tämä asia korjattiin Re:Codedissa. Nämä tappelukohtaukset mielestäni olisi saannu olla Daysissa:[spoiler] Kun Roxas pakenee Organisaation linnasta, sen portilla hän kohtaa Saixin. Saixin kanssa on eeppinen matsi. Sitten tietenkin se taistelu Xionin kanssa. Kyseessä on ehkä sarjan tunnelatatunein taistelu. Xionilla on neljä muotoa, ja hänen äänensä on muuttetu pelottavan kuuloiseksi. Viimeisessä muodossa oli vain pästä itku kun Xion huutaa, että älä pidättele voimisia Roxas. Huh, tulee ihan kylmät väreet kun sitä muistelee, ja kyllä lopussa piti itkua vääntää. Suosittelen katsomaan tappelun YouTubesta, on se sen verran hieno matsi. Muutenkin koko Xionin olemus oli hyvin toteutettu. Xionin tarkoitus oli olla kopio Sorasta, ja tämä näkyy hänen taistelutyylistään. Ensimmäisessä muodossa Xion käyttää Soran Sonic Blade Limittia, toisessa Ragnarokia, kolmannessa Ars Arcanumia(Sora aloittaa limitin nopeilla iskuilla, ja lopettaa hitaisiin. Xion taas aloittaa hitailla, ja loppettaa nopeilla), viimeisessä muodossa Xion käyttää Trinity Limittiä. Aivan hemmetin siististi integroitu Soran limitit. Ja tietenkin taustalla soi jumalainen Vector to The Heavens...
Kun syventyy vielä Xionin nimeen ja mitä se oikeasti tarkoittaa, niin sieltä löytyy kyllä tosi siistejä juttuja. Nimelle on useampia selitystä. X-I-O-N:

Lainaus

"Xion's name was coined by Tomoco Kanemaki, one of Kingdom Hearts 358/2 Days's scenario writers and the writer of the Kingdom Hearts Novels. Tetsuya Nomura took a liking to it and notes that it has many meanings. Xion's name contains the Japanese words for "tide" (潮 shio?), fitting the oceanic naming theme of Kairi and Naminé, and Aster tataricus (紫苑 shion?), which, according to Japanese floriography, means "I won't forget you" or "remembrance". It is also revealed within the Secret Reports that her "original name" was "No.i", her ID as an experiment of the Replica Program. The "i" used here may have been in reference to imaginary numbers. It is also possible that this is a word play on the word ion since this is no.i backwards. This would make sense since an ion is an incomplete particle, much like Xion

[/spoiler]

Hahmojen kohtaloista:[spoiler]En spoilaa tässä, mutta sanon sen verran että ehkä Xionin, Roxasin ja Naminen suhteen peli ei ole vielä menetetty. Birth by Sleepin salainen loppu vihjaa tästä, sekä Recoded elokuva. Suosittelen katsomaan Recodedin kun olet BBS pelannut. Sitten DDD kimppuun, joka toimii KHIII prologina.
[/spoiler]

Saixin ja Axelin(tai tarkemmin Isan ja Lean) ystävyyden repeily oli kivuliasta katsottavaa.

Yksi Daysin parhaimpia läppiä:
IMAGE(https://40.media.tumblr.com/437c38f8837059d617757f98d17edc85/tumblr_nhrgj5Hdo31tpn7s0o1_500.jpg)

Tuo keppi mahtaa muuten olla sama, minkä Roxas nappaa KH2 alussa. Myös Axelin kysmys Roxasille kietoutuu Daysiin. Axel kysyy Roxasilta, muistaako kuka heidän pomonsa on. Tämä oli ensimmäisiä asioita mitä Roxasille opetettiin Organisaatiossa, ja kun Roxas ei KH2 alussa osaa vastata kysymykseen, Axel tietää heti että Roxas valehtelee.

Jokos muuten nyt selvisi mitä 358/2 Days tarkoittaa? ;)

Lainaus

Huoh kun jaksaisi ton Re: Chain of Memoriesin kanssa mennä läpi joskus, tai sitten skippaan sen vaan kokonaan ja aloitan Birth By Sleepin. Tällä kertaa en tee sitä virhettä että aloitan normalia vaikeammalla pelin, muuten helppo mutta secret ja optional bosseista ei vaan tule mitään ellei ole ihan OP-levelinen. Ei mun taidoilla. Tuntuu tyhmälle kun näiden voittamisesta ei nauti milläänlailla kun joutuu käyttämään hanutus taktiikoita kuten tein kakkosen bossien kanssa. Ekan KH:n menin normalilla ja siinä bossien päihitys sentään tuntui hyvälle kun en tehnyt mitään nuubitaktiikoita. Paitsi Sephirothin ja sen Mysterious Manin vai mikä lie pieksin ultima weaponin kanssa 100 levusena.. Noh uudestaan en enää jaksa aloittaa sitä pelaamaan että pääsisi nuo hakkaamaan vähän pienempi levusena. Platina kun jää haaveeksi niiden avaruuspaskojen vuoksi.

Chain of Memories on pelimekaniikkansa takia varmaan sarjan vihatuin peli. Kyllä mullakin oli aluski onegelmia, mutta kun jakso puskea eteenpäin, niin senkin taistelusysteemin oppi. Jaksoin jopa vetää Soran tarinan kahdesti(toinen läpipeluu proudilla ja alhainen HP haaste), ja Rikun tarinan kerran. Olen pohtinut myös Rikun tarinan vetämistä proudilla. Axel on huippu kuten aina, ja Soran rämpimistä Castle Oblivionissa on mukava seurata. Myös organisaatioiden jäsenten keskinäistä vehekeilyä on ilo katsoa, ja Riku aloittaa oman hahmon arkkinsa, joka saatiin hienolla tavalla loppuun Dream Drop Distancessa. Tietenkin jos CoM:n pelimekaniikka ei nappaa, niin aina voit katsoa pätkät netsitä. Tietenkin paras vaihtoehto olisi aina se, että pelin pelaisi itse, mutta vaikeaa se varmaan on jos pelimekaniikka tuottaa tuskaa.

Birth by Sleepin suosittelen aloittamaan joko proudilla tai criticalilla. Näillä vaikesutasoilla pelin epilogi, Final Episodi sekä uusi pelattava osio, Secret Episodi on helpompi avata. Hahmojen peli järjestyksessä suosittelen seuraavaa: ensin Ventus, seuraavaksi Terra, ja viimeiseksi Aqua. Nomuran suosittelema malli on: Terra, Ventus ja Aqua. Mielestäni kumminkin Terran kamppanja spoilaa Ventuksen tarinaa, mutta itsepä valitset.

KH wikioista ei aina kannata lukea tarina kamaa. Niissä on räikeitä virheitä, ja Nomuran haastatteluja ei olla luettu. KHInsiderissa ja KH13 on loistavat tiivistelmät, sekä kaikki Nomuran haastattelut käännettyinä. Aina voi myös heittää kyssäriä tänne. ;)

Kyllä tuo platina jää itselläkin saavuttamattomiin nuitten Gummi Ship hommelien takia. En vain jaksa vääntää niitä....

Birth By Sleep tuli pelattuaan nyt läpi.Aquan tarinassa ei mennyt kuin semmoset 8 tuntia niin läpi oli.Mielestäni Aquan tarina oli paljon lyhyempi verrattuna Terran ja Ventuksen touhuin.Ehkä juuri siksi Aqua sai kunnian lopettaa pelin Terranorthia vastaan ja Mätätä Heartlesseja turpaan Realm of darknessissa.Kaikki tarinat menivät Criticalilla läpi ja aikas mukavat fiilikset jäivät sen jälkeen :D.Nyt ajattelin listata tähän top 5 vaikeimmat bossit tarina puolella en niitä salaisia,maailmat ja soundtrackit.

Bossit

Sija 5:Vanitas(Ventus/Ennen Radiat Gardianiin menemistä:Vanitas oli pirun hankala.Kaveri pakotti minut lukuisten tappojen jälkeen mennä grindaamaan ja vasta level 13:sa voitin Vanitaksen.Pakko oli laittaa tämä taistelu vitoseksi koska lukuisat kuolemat :D

Sija 4:Dragon Maleficent(Aqua):Jos KH ykkösessä Pahatar oli lohismuodossa vittumainen eise tehnyt tässä poikkeusta.Kuolin ainakin 14 kertaan(pidän lukua oikeesti xD)ja aina minut tappo se liekki isku.Epätoivoisesti yritin sitä blokata mutta Aquan kuoleman kiljahdus kaikui sen johdosta.Lopulta hoksasin mennä sen ämmän perseen kohdalle ja mättäsin sitä minkä kerkiään ja Prinssi paistuu elävänä.

Sija 3:Ventus-Vanitas aka Ventas(Aqua):Vittu mikä faitti.Tähän en kuollut kun ainostaan 3 kertaan,mutta nopea tempoinen kaveri teki taistelu haastavan.

Sija 2:Unmasked Vanitas whit x-Blade(Ventus):Vanitaksen nimi tulee esille todella paljon tässä ja syystäkin.Tykkään tästä jätkästä ihan hemmetisti ja myös vihaan!Kohta missä leijutaan ja piti se Vanitaksen Command mittari saada täyteen jotta voidaan sanoa viimeiset sanamme niin kuolin aina siinä.Lopulta päätin jättää täyden Focus mittarin tähän kohtaan ja ikävä myöntää mutta taisin huijata vähäsen :P Mutta kulutin aikaa tässä melkein tunnin tai 30min niin en jaksanut tämän kanssa tapella yhtään sen enempää."What you're is mine"

Sija 1:Terra-Xehanort aka Terranort(Aqua):Nyt oltiin asian ytimessä.KH:ssa Xemnas on täysi vitsi ja ykkösessä Ansem ei ollut mitään mutta tämä...voi pojat :D Nyt oli vika bossi semmonen millainen pitäisi.Eka osio oli selkeä "kopio" Lingering Will vs Terranortin kamppailusta ja kakkos vaiheessa oli ripais Ansemin Kingdom Hearts ykkösen tyyliä.Ekassa osiossa kuolin 4 kertaan ja vikassa kerran.Viimeisessä osiossa tämä elukka yllätti minut maan alta ja yhtä äkkiä peli sekosi.Kamera näytti pelkkää taivasta ja luulin että lensinkö ilmaan mutta mitään ei tapahtunut ainakaan 20 sekunttiin kunnes yhtä äkkiä kuuluu Aquan änähdykset ja pian kuolon kiljaisu.Jep.

Top 5 maailmat

Sija 5:Radiant Garden:Ihan jees oli nähdä millainen tämä mesta oli ennen kuin siitä tuli Pahatarren päämaja.Kuinkahan monta floristia tarvitaan hoitaamaan niitä kukkia siellä?

Sija 4:Deep Space:En ole koskaan katsonut Lilo ja Stich elokuvaa mutta sarjan olen nähnyt.Tämä oli sinänsä haastava paikka ja ihan niitten mukavien bossien takia tämä pääsi listalle.

Sija 3:Disney Town:Tästä paikasta tulee mieleen Mega Man 8 jossa oli melko karkkimaiset grafiikat.Tässä paikassa parasta on Jäätelö boogie missä voi soitella vanhoja KH:n kipaleita.

Sija 2:Keyblade Graveyard:Huh mikä mesta.Ne pyörremyrskyt ovat hemmetin creepyjä ja muutenkin melko aavemainen paikka.En ihmettele että jos joskus näen paikassa vielä kummituksen.

Sija 1:Real of Darkness:Kaksi sanaa.Vitun mahtava paikka!

Noniin nyt tartteis apua :D Oon nyt pelannut Mirage Arenassa kaikki 12 ensimmäistä taistelu Arenaa läpi ja nyt pitäisi taso nostaa,jotta voisin kohdata Eraquksen ja No Heartin.Eli tippejä miten saan loput Arena tasoista nousemaan nopeemmin,vai pitääkö minun oikeesti vetää kaikki nuo Command Boardin tasot jotta pääsisin kohtaamaan näitä tyyppejä :P? Jos näin on niin kai se pittää Stam1naa laittaa soimaan taustalle :D

Aquaa olen ajatellut kehittää kanssa ja minulta löytyy tarvittavat taidot ja taiat siihen.Mega Flare on helppo hommata vaikka alussa tuli ongelmia.Ekana luulin että tarviinko siihen Giga Magic Recipen minkä pystyn ostamaan ainostaan Mirage Arenasta.Kävin piruttain kokeilemassa Lingering Spirit Vanitasta ja yritin tosissaan kamppailla kaveria vastaan.Käytössä oli kaksi Mine Squarea ja ne ovat täydellä levulla,mutta Vanitas jostain kumman syystä parantaa itseään :P Johtuuko kenties siitä että edellisestä osumasta on kulunut jonkin aikaan niin Vanitas parantaa sen takia itseään vai johtuuko siitä mini maalisesta Damagesta?Itse olen nyt 45 levunen eli olisiko tässä syy?Kunhan olen viimeistään Nuoren Xehanortin päihittänyt niin voisin palata Kingdom Hearts II:sen Level 1 Criticalin pariin.Samalla olisi tarkoitus pelata uudestaan Kingdom Hearts ykkösen läpi ja Proudilla ja sitten pirun vien kyllä minä sen Chain of memoriesin läpäisen vaikka uusin peli mekanismi ei ollut mieleen mutta Marluxian loppu kamppailu houkuttaa siihen :-D

Lainaus

Noniin nyt tartteis apua Laughing out loud Oon nyt pelannut Mirage Arenassa kaikki 12 ensimmäistä taistelu Arenaa läpi ja nyt pitäisi taso nostaa,jotta voisin kohdata Eraquksen ja No Heartin.Eli tippejä miten saan loput Arena tasoista nousemaan nopeemmin,vai pitääkö minun oikeesti vetää kaikki nuo Command Boardin tasot jotta pääsisin kohtaamaan näitä tyyppejä. Jos näin on niin kai se pittää Stam1naa laittaa soimaan taustalle

Arena tasoa pitää valitettavasti nostaa myös muilla keinoilla, eli ei pelkästään riitä nuitten tiettyjen matsien voittaminen. Pitää tosiaan voittaa kaikki command board ottelut, ja sen lisäksi vielä ne ajokisat. Kun menet sinne Report osioon niin siellä vielä lukee, mikä aika pitää alittaa. Areena leveliä pitää vielä nostaa keräämällä mitalleja. Terralla on yksi areena matsi, joka täytyy pelata ensin hänellä läpi, että se aukeaa muille. Tosin jos Final Episodin olet jo avannut, niin se matsi mahtaa kanssa olla jo auki, sillä yksi Xehaortin raporteista löytyy sieltä.

Lainaus

Aquaa olen ajatellut kehittää kanssa ja minulta löytyy tarvittavat taidot ja taiat siihen.Mega Flare on helppo hommata vaikka alussa tuli ongelmia.Ekana luulin että tarviinko siihen Giga Magic Recipen minkä pystyn ostamaan ainostaan Mirage Arenasta.Kävin piruttain kokeilemassa Lingering Spirit Vanitasta ja yritin tosissaan kamppailla kaveria vastaan.Käytössä oli kaksi Mine Squarea ja ne ovat täydellä levulla,mutta Vanitas jostain kumman syystä parantaa itseään. Johtuuko kenties siitä että edellisestä osumasta on kulunut jonkin aikaan niin Vanitas parantaa sen takia itseään vai johtuuko siitä mini maalisesta Damagesta?Itse olen nyt 45 levunen eli olisiko tässä syy?

Kannattaa nuo Mine Squaret meldada Seeker mineksi. Ne ovat todella tehokkaita, ja ne mahtaa saada auki vain Aqualla. Muistaakseni ne saa kun pistää yhteen mine squaren ja mine shieldin. Seeker minella Vanitas kaatuu todella helposti. Vanitas parantaa itseään jos käyttää cure loitsua, siksi tappeluun täytyy tuoda potioneja tai elixirejä, ja parantaminen täytyy hoitaa niillä. Ei ole Vanitas kertaakaan parantanut itseään, kun olen käyttänyt potioneja.

Chain of Memorisia kannattaa ihmeessä kokeilla. Kun taistelusysteemiin pääsee sisälle, niin bossit ovat ihan hauskoja, ja CoM:ssa on hienoja kohtauksia. Soran tarinan jälkeen avautuu sitten mainio Rikun Reverse/Rebith kampanja.

Kannattaa nuista Birth by Sleepin loppu pään bosseista puhua spoilerin takaa. Vaikka täällä ei jengiä KH:n tarinaa hirveästi kiinnosta, niin silti on ihimisiä, jotka eivät ole BBS vielä pelanneet. Ei spoilata heiltä kokemusta. :)

Lainaus käyttäjältä hemmoheikkinen+

Kannattaa nuista Birth by Sleepin loppu pään bosseista puhua spoilerin takaa. Vaikka täällä ei jengiä KH:n tarinaa hirveästi kiinnosta, niin silti on ihimisiä, jotka eivät ole BBS vielä pelanneet. Ei spoilata heiltä kokemusta.

Heh, kuten minä. Aloitin sen nyt sillä mainitsemallasi Ventus - Terra - Aqua järjestyksellä, ja proudilla. Vielä en pitkällä ole, Ventuksella vasta Olympic Colusseumissa mennään. Meinasi tuo vaikeustaso lähteä vaihtoon heti Lumikki kentässä, siellä se eka bossi pisti mut kasaan aina yhdellä combolla. Noh levutin 2 levua jonka jälkeen tuo meni heti ongelmitta. Ei ole enää tarvinnut tuon jälkeen levuttaa mitään varten, ekalla yrityksellä kaikki bossit ja vihut on kaatunut, paitsi kerran tuli game over Radiant Gardenissa kun ne kasvit ampuu niitä todella pitkälle kantavia ammuksiaan. Taitavat vielä olla hakeutuvia, kun en edes nähnyt näitä kasveja missään ja jostain aidan takaa tuli päälle ammuksia kun hakkasin muita vihuja. Eipä se proudi ollut kakkosessakaan vaikea itselle muuta kuin optional bosseissa.

Kusenko muuten mahkuni epilogiin, final episodiin ja secret episodiin jos käytän continuee? Koska olen varmuuden vuoksi ottanut näiden game overeiden jälkeen load game. Ykkösessä ainakin taisi olla se secret ending tämän takana ettei käyttänyt continuee?
Ja mitä tämä siis vaatii että nuo saa avattua, en mielellään jaksaisi aloittaa uusiksi pelaamaan tätä enää sen jälkeen kun olen sen proudilla läpi mennyt. Mahtava peli mutta ei vaan aika riitä näin pitkää peliä heti aloittamaan uusiksi, kun katsoo noita pelejä joita en ole myöskään läpäissyt vielä.

Tuo uusien skillien teko oli kanssa aika jännä systeemi, alussa vaikutti että en ymmärrä siitä mitään mutta kyllä sen alkaa oppimaan. Huono juttu vaan kun tulee tässä aina parin päivän taukoja pelailulta, niin en millään enää muista mitä kaikkia olen mennyt jo yhdistelemään, että en tekisi samoja taikoja/iskuja itselleni. Kannattaako jotain guidea katsoa että millaisilla yhdistelmillä tulee mitäkin?