Palaute Pelaaja.fistä / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Palaute Pelaaja.fistä

Yleinen palauteketju koko sivustolle. Onko siis sinulla Pelaajalehti.comista yleensä jotain sanottavaa, laittoiko uutisointi tai uusi kilpailu ihmetyttämään vai askarruttaako jokin muu vastaava asia? Kerro se siinä tapauksessa täällä.

Varsinaiset parannusehdotukset on kuitenkin suositeltavaa kirjoittaa tänne.

Bugi-ilmoitukset vastaavasti tänne.

Noniin tulihan se tänne. :)
Eli asiaan. Onhan tämä muuttunut jollakin tapaa hienommaksi ja mielenkiintoisemmaksi sekä Pelaaja +-osio on ihan kivä lisä näin tilaajille, mutta jotain vikaakin on. Vanhoilla boardeilla tapasi olla ''Kaikki keskustelut''-nappi jota käytin aina, mutta nyt ei jostain syystä koko nappia näy missään. Ei sinänsä mikään iso puute, mutta kivempihän se olisi selailla boardeja vanhaan tapaan eikä sadan klikkauksen combolla.
Mitään suurempia ongelmia en ole nähnyt vielä ja pelkkää plussaahan tämä ansaitsee. Käyttäjät pysyneet ruodussa sekä tagit ovat löytäneet tiensä klikkauksiin eikä enään tarvitse kirjoittaa koko nivaskaa kuin hullu vain saadakseen yhden linkin näkyviin.
Kiitoksia uusista boardeista ja jatkakaa samaan malliin. Conanin sanoin Looks Good!

Todella hyvältä vaikuttaa. Tarvitaan toki tottumista kun on aivan uusi paikka, mutta kaikki tuntuu oikeastaan menneen parempaan suuntaan edellisistä boardeista. Uusi ulkoasu antoi aivan uutta ponttaa kirjoitteluun ja mikä parasta todella moni vanha käyttäjä näkyy olevan jo täällä, eikä mitään trollihyökkäystä ole tapahtunut. Onnistunut päivitys siis.

Nyt vain JVG soimaan ja kirjoittelemaan: Nelisilmä...

Vihdoinkin pääsin sisälle :) Todella paljon hyviä uudistuksia. Uusi sininen/turkoosi teema on kiva. Tarvii vähän totettelua nämä uudet sivut, mutta kyllä se tästä.
Hyvät uudet sivut!

Boardien viimeksi aktiiviset keskustelut olisi kiva saada mahdollisimman lähelle sivujen yläreunaa. Hieman hankalaa skrollailla aina sivun alakulmaan etenkin entiseen malliin tottuneena, jolloin pääsi nopeasti mukaan kuumimpiin sanaharkkoihin heti sivulle saapumisen jälkeen. Muuta nurinan aihetta en ainakaan vielä keksi, hyvää jälkeä.

Lainaus käyttäjältä GH Player+

Noniin tulihan se tänne. :)
Eli asiaan. Onhan tämä muuttunut jollakin tapaa hienommaksi ja mielenkiintoisemmaksi sekä Pelaaja +-osio on ihan kivä lisä näin tilaajille, mutta jotain vikaakin on. Vanhoilla boardeilla tapasi olla ''Kaikki keskustelut''-nappi jota käytin aina, mutta nyt ei jostain syystä koko nappia näy missään.

Exactly. Ensimmäinen quoteni näillä uusilla sivuilla. Juuri tuollainen nappi joka avaa kaikki viestiketjut ja näyttää ne uusien viestien mukaan järjestyksessä. Sellainen on ainoa asia, jota vanhasta kaipaan. Meikäläinen kun tuppasi ainakin lukemaan hyvin montaa ketjua ja nyt se vaatisi sitten jokaisessa kategoriassa pomppimista. Voi olla, että uusien sivujen myötä viestejä alkaa tipahdella sitä tahtia, etten minä tai kukaan muukaan voi enää lukea kaikkia itseä kiinnostavia ketjuja kokonaan ajanpuutteen vuoksi, mutta olisi tuollainen mahdollisuus silti hyvin toivottu.

Ton-Ton, minulle nämä visut kyllä aukeavat ihan mustina ja raivo taustalla. Katsoin sivut läpi ja en kyllä näe missään mitään sinisen tai turkoosin sävyistä. Vai voikohan sen väriä vaihtaa. Tai sitten olen kanaa sokeampi. :)

Lainaus käyttäjältä Airus+

Ton-Ton, minulle nämä visut kyllä aukeavat ihan mustina ja raivo taustalla. Katsoin sivut läpi ja en kyllä näe missään mitään sinisen tai turkoosin sävyistä. Vai voikohan sen väriä vaihtaa. Tai sitten olen kanaa sokeampi. :)

Pelaaja+-osiossa on aika vallitsevana värinä tuo sininen. En ymmärrä, miksei muuallakin, on nimittäin ihan törkeän hienon näköinen. Ja onhan muuallakin esim. napit kun vie hiiren päälle ja linkit.

E: Ja joystick :)

Viestit vievät vähän turhan paljon tilaa ruudulta, vaikka kirjoitat pari riviä, alle jää silti reilusti tyhjää tilaa. Rasittavaa, ainakin näin aluksi ennen kuin tottuu, rullata sivua jatkuvasti alaspäin. Jos mahdollista, kommentti laatikoita voisi vähän litistää, jos kirjoittaa vähän. Isompi fontti on plussaa, helpottaa lukemista. Etusivun uutislaatikot ovat nyt isompi ja kerralla näkyviin mahtuu vähemmän kuin ennen. Tuntuu, että nyt missaan helpommin jotain uutisia.

Lainaus käyttäjältä Newfriikki577+

Viestit vievät vähän turhan paljon tilaa ruudulta, vaikka kirjoitat pari riviä, alle jää silti reilusti tyhjää tilaa. ... Isompi fontti on plussaa, helpottaa lukemista.

Kieltämättä foorumipostauksen vievät vertikaalisesti liikaa tilaa ruudulta, viestittäjän nimimerkki, kuva ja paikallaolotiedot sekä liittymisajat ovat aivan turhan isolla fontilla (ja kuva liian isona) defaulttina. Tietty jos niitä saisi jokainen käydä pienentämässä halunsa mukaan, mutta moista vaihtoehtoa ei (ainakaan vielä) ole. Sitten newfriikin kanssa erimieltä tuosta fonttikoosta, sillä mielestäni se saisi olla pienempääkin. Tämä koko on silmiinpistävän häiritsevän suurikokoista. Tietty jos näitä saisi myös jokainen räätälöidä oman tahtonsa mukaan niin ihan jees sekin.

Lainaus käyttäjältä Eldacar+

Tämä koko on silmiinpistävän häiritsevän suurikokoista. Tietty jos näitä saisi myös jokainen räätälöidä oman tahtonsa mukaan niin ihan jees sekin.

Tämän voi tehdä ainakin FireFoxissa getto-tyyliin crtl ja+/- yhdistelmällä. En ole ihan varma, mutta näkyisi jopa tallentuvan vain yhdelle sivustolle, jolloin muutos ei vaikuta muuhun selailuun.

E: Sama komento tuntuu muutavan myös taittoa pienemmäksi kuvia myöten.

Hyvä läppä tuo Pelaaja+. Hauskaa että plussa näkyy nimen perässä lainauksessakin. Norsukampa+ on ollut tähän mennessä paras vastaan tullut koristeltu nimimerkki.

Hah hah, aika hauskannäköiset sivut vaikkakin vaatii totuttelua. Mukavan modernit verrattuna aikaisempiin. Ei paha siis.

Tämä tulee nyt vähän vitsimielenä, mutta miten te teitte näistä niin koukuttavat sivut? Eilen oli ihan pakko istua koneella se toiset seitsemän tuntia odottaakeen muiden käyttäjien viestejä luettavaksi? Mutta hyvää työtä kaikinpuolin.

Onhan nää pelaaja+ jutskat ja kaikki muut sälät hienoja jne, mutta sivostolta puuttu mobiili sivut..

Kyllä meitsi tykkää. Foorumi on ihan erilainen kuin vanha ja ihmiset kitisevät. Se on sitä normaalia muutosvastarintaa. Käyttäisivät nyt hetken tätä niin paluuta vanhaan ei ole, oli se niin surkea foorumisofta. Ei näin nopeasti viitsi oikein mitään kummempaa sanoa. Pitää nyt hetken käyttää ja totutella tähän. Toivottavasti bugeja liiskataan nopeasti. Pelaaja+ on hieno juttu. Juuri näiden takia lehteä tilataan.

Nyt on päässyt jonkunaikaa uutta sivustoa selamaan ja täytyy todeta että uudistus on ollut onnistunut. Uudistuksissa menee aina oma aikansa, jotta siihen tottuu. Sivusto kuitenkin näyttää varsin tyylikkäältä ja hyvin toimivalta. Fontti koko mielestäni on kyllä hieman liian iso, joten sivua joutuu vierittämään paljon. Toinen asia josta en ole vielä aivan varma on Uutiset. Onko niihin olemassa jonkinlaista aihelajittelua, kuten ennen oli? Esimerkiksi uutista uudesta pelaajacastista en ollut huomannut, vaan se ilmestyi satunnaisesti jonnekkin sivun alaosaan, josta huomasin että tuota numeroahan en ole kuullut.

Kaikesta huolimatta hieno uudistunut sivusto. Foorumikin on mielestäni parempi kuin ennen, mutta siitäkin olisi voitu tehdä vielä parempi. Toivottavasti ehdotus ketjua kuunnellaan ja sieltä otetaan kehitysehdotuksia toteutukseen. Saa nähdä innostaako foorumit enemmän kuin ennen, mutta toistaiseksi ainakin kiinnostusta sivustoa kohtaan on enemmän kuin ennen.

Onko muuten se käyttäjien blogi tulossa? Sitä ainakin mainostettiin, mutta en löydä.

//edit: RSS feedit ei taida toimia? Ainakaan etusivun linkkejä klikkaamalla tulee virhe "Sivua ei löydy".

Pakko sanoa, että vaikka aluksi syttyi kauhea trollipelko siitä kun kerroitte boardien aukeavan kaikille, niin oli se tajuttoman hyvä veto. Nyt jo tänne on ilmestynyt monia asiallisia ei-tilaajia, joilla on järkevää sanottavaa. Toivottavasti tämä lähettää boardit uuteen nousuun!

Tuo etusivu on hiiiiukkasen sekava. Luultavasti siihen tottuu mutta esim jokaiselle uutiselle ei tarvitsisi olla tuollaista metikertaametri kuvaa vaan vanhan sivun tavoin otsikko-alaotsikko-pikkukuva. Kait siihen tottuu mutta nyt ainakin tulee painettua yhteisö painiketta ennen kuin uutisia edes vilkaisee. Boardit ovat loistavat.

EdIt: Miksi "Edellinen 1 2 3 Seuraava" painikkeet ovat vain sivun alalaidassa myös se että keskusteluun mentäessä näytetään viimeisimmän viesti sijasta ensimmäinen.

Hyvällehän tämä näyttää. Pelkkää tekstiä on paikoittain ehkä turhan paljon, esim. vastaa tekstin alle joku napin kuva?

E: Nyt voi näköjään muokata viestejä D:

Mahtavat uudet sivut! Näin tilaajan näkökulmasta ei voi kuin olla iloinen sekä uuden sivun ulkonäöstä, että uusista foorumeista. Innolla odotan myös Pelaajan paikoittaista uudistumista kerta päätoimittaja on vaihtunut. Ensimmäinen uuden pt:n lehti ei vielä eronnut mitenkään vanhasta linjasta, mutta eiköhän tähänkin ole tulossa jotain tulevaisuudessa? Saanen tosin ehdottaa konsolisodalle omaa aluetta? Ettei se leviäisi turhaan tuonne laitteet -osiolle.

...vielä kun muistaisi iskeä tilaajanumero jahka kotiin pääsee...

Ei oikein tuo "merkitse kaikki viestit luetuksi" homma toimi. Tänään jo monta kertaa käynyt niin, että tuota klikkaan ja vartin päästä kun menen katsomaan lukemattomia viestejä niin samat viestit siellä joissakin triideissä on edelleen mukamas lukemattomina.

Lainaus käyttäjältä partajeesus+

Ei oikein tuo "merkitse kaikki viestit luetuksi" homma toimi. Tänään jo monta kertaa käynyt niin, että tuota klikkaan ja vartin päästä kun menen katsomaan lukemattomia viestejä niin samat viestit siellä joissakin triideissä on edelleen mukamas lukemattomina.

Ainakin viestit, jotka on jo luettu, muuttuvat uusiksi niitä muokatessa. Tämä voinee olla syy tähän mahdolliseen ongelmaan.

Lainaus käyttäjältä Riepu+

Lainaus käyttäjältä partajeesus+Ei oikein tuo "merkitse kaikki viestit luetuksi" homma toimi. Tänään jo monta kertaa käynyt niin, että tuota klikkaan ja vartin päästä kun menen katsomaan lukemattomia viestejä niin samat viestit siellä joissakin triideissä on edelleen mukamas lukemattomina.
Ainakin viestit, jotka on jo luettu, muuttuvat uusiksi niitä muokatessa. Tämä voinee olla syy tähän mahdolliseen ongelmaan.

Ihmettelin itse samaa, mutta kyllä ne minulla kuitnekin luetuiksi muuttuu. Niin paljon vaan keskustelua, että samat ketjut aktivoituu uudelleen ennekuin ehtii sivua päivittämään. Ja jos editointikin vielä meritsee ketjun lukemattomaksi, niin selittää lisää. :)

Muuttui hienommaksi ja tyylikkäämmäksi tämä sivusto, mutta kestää hetken aikaa, että itse ainakin tähän kunnolla totun. Ehkä hieman liikaa rullaamista omaan makuuni, kun vanhalla sivustolla melko vähällä rullailulla selvisi. Loppujen lopuksi kaikki on selkeämpää.

MIten tuon Battlefield 3-kilpailun laita on? Onko se täysi-ikäisille vain tarkoitettu vaiko 16-vuotiaista ylöspäin?

Voisin tulla kehumaan tuota Pelaaja+ palvelua. Todella paljon mielenkiintoista luettavaa oli jo tässä ensimmäisessä osassa (nuo TGS-jutut nyt esimerkkinä), ja yllättävän paljon joudutte karsimana lehdestä sisältöä. Olen positiivisesti yllättynyt koko +:sta, jatkakaa toki samalla linjalla.

Lainaus käyttäjältä Muksu+

Voisin tulla kehumaan tuota Pelaaja+ palvelua. Todella paljon mielenkiintoista luettavaa oli jo tässä ensimmäisessä osassa (nuo TGS-jutut nyt esimerkkinä), ja yllättävän paljon joudutte karsimana lehdestä sisältöä. Olen positiivisesti yllättynyt koko +:sta, jatkakaa toki samalla linjalla.

Itsekin olen todella positiivisesti yllättynyt Pelaaja+:sta. Odotin, että sinne tulisi vain laajennettuja arvosteluja ja joitain Vaihtopelaajia, mutta jos jatkossakin tulee haastatteluja, kuvia ja erityisesti pelioppaita niin tilaan lehteä vielä monta vuotta.

Noita uutisia vois joku valasta? Miksi sivuttain rullaavassa ja uutis listauksessa on eri uutisisa?

Mietin, että missähän Pelaajacast viipyy kun viime castista on kohta jo kolme viikkoa? :p

Etusivultahan tuo löytyy.

Eikö pysty postaamaan linkkejä ilman että tulee "Kommenttisi on hyväksyttävänä, ja se julkaistaan ylläpidon hyväksyttyä sen."??

Vaihtuiko uuden sivuston tultua vanhojen tunnusten salasanat kun en pääse vanhaan tunnukseen sillä salasanalla.
Jos vaihtui ja ne uudet salasanat tulivat luultavasti sähköpostiin niin en pääse sinne sähköpostiin kun tunnukset poistuivat sieltä.
Onko mitään muita vaihtoehtoja saada sitä vanhaa tunnusta takaisin?

Lainaus käyttäjältä Jokeri+

Etusivultahan tuo löytyy.

Damn, piti vaan scrollata ihan alas asti ni en ollu huomannu : D

Poisto

En tiedä, mutta jotenkin en ole enää niin ahkerasti käynyt sivustolla kun tämä on uusittu. Ehkä tuo liian ISO teema ei ole omaan mieleen ja scrollia joutuu liikaaki käyttään. Tykkään kun tavaraa on enemmän näkyvillä. Sekä layout vähän liiankin yksinkertainen ja ehkä tekijöillä ollut liikaakin ipad ja mobiililaitteet kiikarissa sivujen teossa.

Lainaus käyttäjältä mobb+

mobiililaitteet kiikarissa

En tiedä iPhonesta (tai muista uusista puhelimista), mutta ainakin omalla nokialaisella (E90) sivun selaaminen on pienehköä helvettiä välillä. Saisi olla ihan mobiilisaitti puhelimia varten.

Foorumin alasivujen (siis jos aiheella on useampi kuin yksi sivu niitä viestejä) liikkumiseen tarvittava linkki ja numerobanneri, siis tämä: Ensimmäinen Edelliset 1 2 3 4 Seuraavat, pitäisi olla myös jokaisen sivun yläreunassa. Näin ollen ei tarvitsisi aika joka hemmetin kerta rullata sivua alas asti jos (ja meikäläisen tapauksessa kun) haluaa palata johonkin aikaisempaan viestiin joka onkin ilmestynyt pari sivua aikaisemmin.

Poisto

Voisitteko lisätä banviestiin, että milloin pääsee takaisin koska nyt lukee vaan "Olet bannattu sivustolta 28.10.2011 asti" Eli viestissä lukee vain nykyinen päivä ja ei lue edes syytä! Voisitteko korjata sen? Kiitos! :)

Kannattaisiko siivoilla vähäsen noita vanhojen uutisien kommentteja? Esimerkiksi suosituimmat-linkin takaa ensimmäinen uutinen vuodelta 2006 on kerännyt 1337 kommenttia, ja viimeisiltä sivuilta löytyy pelkkiä pornolinkkejä vierailijoiden aikakaudelta.

Lainaus

viimeisiltä sivuilta löytyy pelkkiä pornolinkkejä vierailijoiden aikakaudelta.

.... Jotka ei kaiken lisäks ees toimi ;/

Tuntuu vähän turhalta antaa palautetta kun ei osaa oikein sanoa että missä vikaa. Yritetään nyt kuitenkin.

Uusi sivusto on ollut jo jonkin aikaa käytössä, mutta itse en ole vielä ainakaan kotiutunut tänne samalla lailla kuin vanhalle sivustolle. Nykyistä foorumia ei vain halua selailla yhtä paljon kuin entistä. Ei tämä nyt varsinaisesti, sekava ole, mutta ei kyllä kovin käyttäjäystävällinenkään, tai ei ainakaan miellytä omaa silmää. Vanhoilla boardeilla homma toimi sen suhteen paljon helpommin kun viestit näkyivät ruudulla aikajärjestyksessä, ja keskusteluja oli helppo seurata. Täällä joutuu hyppimään aihealueesta toiseen, tai käyttämään lukemattomat viestit-linkkiä, johon en itse ainakaan ole vielä oppinut. Vanhalla sivulla klikkasin yleensä etusivulta uusimpien viestien alta "kaikki viestiketjut"-kohtaa, ja homma toimi mallikkaasti.
Toinen asia mistä en tykkää, on se että mainoksille on uhrattu liikaa tilaa ja keskusteluille jätetty vain kapea kaistale keskeltä sivua. Ei kovin selkeä ratkaisu. Olisin ehkä halunnut että pelaajalehti.com olisi ollut oma sivustonsa jonne olisi päivitetty uutiset, blogit yms jutut, joita voisi kommentoida kuten täälläkin, ja foorumi olisi ollut ihan oma osionsa. Vähän niinkuin konsolifin.netissä (en tosin jaksa sivustoa seurailla).

Oli miten oli, uusi sivusto ei innosta ainakaan minua kirjoittelemaan/seurailemaan keskusteluja yhtä paljon kuin ennen. Eli on tästä uudistuksesta jotain hyötyä ollut sivuston laadun kannalta...

Huomasin tässä että omalle kuvalle voi antaa arvosanan..
Eipä sen ihmeempää.

En lähde lukemaan mitä sivustosta on muut sanoneet, mutta nyt kun tätä on itse käyttänyt julkaisusta lähtien niin pakko kyllä todeta että alkuinnostuksen jälkeen on kieli kellossa valitettavasti muuttunut.

Ensinnäkin, kun sivulle tulee niin onhan se näkymä ihan hirveän näköinen? Mikä ihme sivusto näyttää tältä, varsinkaan portaali? Pieni yläpalkki, jumalaton väli että taustakuva/mainos näkyisi paremmin ja sitten kaikki oleellinen jossain alhaalla skrollin päässä? Ei näin!

IMAGE(http://juhoheinola.fi/pelaajacom.png)

Sitten, onkohan tämä uutislinkistä toiseen hypyttäminen joku tekninen ratkaisu, vai millä selitetään "Uusi pelaajacast ilmestynyt" *click* "Hei tässä uutinen että uusi pelaajacast on ilmestynyt, kommentointikentät alhaalla mutta itse pelaajacasti muuten onkin tän linkin takana" *click* "Noniin täällähän tää pelaajacasti on, niin ja uudet kommentit tuolla alhaalla, yrittäkääpä arpoa kumpaan haluatte kommentoida jookosta?".

Ja vielä pakko mainita tästä uudesta boardista, tai oikeastaan sen esiintymisestä etusivulla. Miksi se on tuolla ihan alhaalla, ja näkyvillä ____kolme_____ uusinta viestiä? Miten olis mielummin vaikka 30? Vai onko tarkoitus pikkuhiljaa ajaa koko boardi alas ja säästyä moderointikustannuksista?

juhoheun mainitsema aivan vammainen mainosväli tuolla etusivulla on todellakin aivan kauhea. Mitä helvettiä oikeasti!? En varmaan missään ole nähnyt tuollaista, muutenkin sivustolla on annettu aivan liikee tilaa mainoksille. Täällä boardeillakin tämä alue on aivan turhan kapea ja tuo sivuissa oleva mainos jota klikkaamalla joutuu toiselle sivulle laittavat aina vituttamaan. Tuommoiset voi tuntua pieniltä jutuilta mutta kyllä ne vähentävät halua käydä täällä.

Niin ja tuon TERVETULOA jne osion etusivulta voisi jo poistaa. Tilalle oikeita uutisia, kiitos.

Onko teillä jokin tietty syy miksi viestiketjujen aloittajia ei haluta näyttää? Tai viimeisimmän viestin kirjoittanutta? Itse tuppaan klikkailemaan yleensä jotain ketjuja ihan vain jos pidän kirjoittajaa mielenkiintoisena..

Etusivu on tosiaan hieman sekava. Kaikki tuntuu olevan yhdessä isossa köntissä. Jotenkin pitäisi saada vähän eriteltyä juttuja, tai lisätä sivuille. Aina mukavempi jos ei tarvitse edestakaisin rullailla. Nostakaa nyt ainakin se kysely sieltä alhaalta "vanhalle" paikalle, jos mahdollista.

Positiivisena palautteena sellaista että tuo ketjujen lukukerta on kyllä hyvä. Näkee vähän mikä kanssaboardilaisia kiinnostaa.

Muille vinkiksi että "kaikki lukemattomat viestit" toimii ihan yhtä hyvin kuin se vanha "kaikki viestit" nappi. Ja eikös tällä hetkellä toimi se että ketju menee uusimpaan lukemattomaan viestiin kun siitä painaa?

Ei oikein uudistukset innosta,paljon vähemmän olen nykyään käyny täällä sivuja selailemassa.

Pitää itse tulla valittamaan samasta kuin moni muu. Elikkäs itse ajauduin heti uudistuksen jälkeen pois tältä sivustolta pitkäksi aikaa. Ja tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että uuden boardin myötä intuitiivisyys ja käytännöllisyys ovat täysin kadonneet. Vanhoilla boardeilla näki kätevästi kaikki ketjut ja kaikki lukemattomat viestit parilla klikkauksella. Nyt taas pitää käydä tuhannen eri osion kautta. Ja tämä on perseestä. Tälläinen asia helposti sammuttaa halun kirjoittamiseen, ja muutenkin boardien seuraamiseen.

VANHAT BOARDIT TAKAISIN!

Itse olen kyllä eri mieltä kuin nähtävästi moni muu. Uusien boardien myötä oma aktiivisuus on kasvanut ja näin pidemmän päälle on huomannut, että ei tuo uusi systeemi ole mitenkään rankka. Tottumista se varmasti vaatii, varsinkin jos oli edellisillä boardeilla aktiivinen, mutta ei se missään nimessä ole vaikea käyttää tai sekava. Sitä helposti tietää millaisia aiheita löytyy "Palaute"-osiosta ja mitä "Pelit"-osiosta jne. jne. Eivät ne kaksi klikkausta ole mielestäni mitenkään liikaa. Varsinkin kun sivun avaaminen kaikille on tuonut sivuille pari selvästi viisasta käyttäjää, joilla on oikein hyviä mielipiteitä ja ajatuksia. Tämä oli itselleni ainakin suuri yllätys, sillä odotin trollien valtaavan koko saitin. Iloksemme ja onneksemme myös suurin osa aktiivisista vanhoista käyttäjistä löytyy vielä täältä.

Ok, myönnettään voisihan etusivulla näkyä useampi viesti kuin vain kolme uusinta. Ja tuo muidenkin spottaama mainosväli on todella kummallinen. Samoin kuin se, että lennät jonnekkin toiselle sivulle kun vahingossa klikkaat taustaa. Eikö näitä voisi toteuttaa jotenkin muuten? Kai sivuston parantamista ja muokkaamista jatketaa näin tulevaisuudessakin, ja tietenkin käyttäjien toiveiden mukaan (ainakin osittain)?

Lainaus käyttäjältä Muksu+

Samoin kuin se, että lennät jonnekkin toiselle sivulle kun vahingossa klikkaat taustaa.

Joo, toi on todella ärsyttävää kun nykyaikaisilla sivuilla on niin paljon playeriä ja muuta html5/javascript/flash-kikkaretta, että väkisin menee aina välillä hieman sekaisin (eli joku tietty kohta ei ole aktiivinen vaikka pitäis olla), ja aika intuitiivinen tapa selvittää asia on klikata kyseistä sivua, mutta kun sivun pinta-alasta 70% on isoa mainoslinkkiä niin myös 70% klikkauksista vie jonnekkin minne ei haluaisi mennä = tuollainen vaan huonontaa mainonnan tehokkuutta, vähän kun joku tulis sun kotiin ja pakottais kattoon Aktimelli-mainoksia hartijoista kiinni pitäen.

Lainaus käyttäjältä Oselot+

juhoheun mainitsema aivan vammainen mainosväli tuolla etusivulla on todellakin aivan kauhea. Mitä helvettiä oikeasti!? En varmaan missään ole nähnyt tuollaista, muutenkin sivustolla on annettu aivan liikee tilaa mainoksille. Täällä boardeillakin tämä alue on aivan turhan kapea ja tuo sivuissa oleva mainos jota klikkaamalla joutuu toiselle sivulle laittavat aina vituttamaan. Tuommoiset voi tuntua pieniltä jutuilta mutta kyllä ne vähentävät halua käydä täällä.

Jos käytätte Firefoxia, niin ladatkaa Stylish-lisäosa. Helposti sai tuon välin pois ja boardin leveämmäksi.

Lainaus käyttäjältä Oselot+

Onko teillä jokin tietty syy miksi viestiketjujen aloittajia ei haluta näyttää? Tai viimeisimmän viestin kirjoittanutta? Itse tuppaan klikkailemaan yleensä jotain ketjuja ihan vain jos pidän kirjoittajaa mielenkiintoisena..

Tuo viimeisimmän viestin kirjoittaja saisi tosiaan näkyä, vaikka tuon luontipäivä-sarakkeen tilalla. Ja se kaikki keskustelut näkymä. Turhaa tuo alafoorumeilla navigointi.

Lainaus 'käyttäjältä maxwell83+

Tuo viimeisimmän viestin kirjoittaja saisi tosiaan näkyä, vaikka tuon luontipäivä-sarakkeen tilalla. Ja se kaikki keskustelut näkymä. Turhaa tuo alafoorumeilla navigointi.

Tämä tekisi jo paljon. Toinen mikä selkeyttäisi, on "päivitetty"-tekstin korvaaminen jollain muulla konstilla joka kertoo uusista viesteistä. Vaikka edellisten boardien malliin tausta harmaaksi jos olet jo lukenut ketjun.

Lainaus käyttäjältä Demppa+

Onko teillä jokin tietty syy miksi viestiketjujen aloittajia ei haluta näyttää? Tai viimeisimmän viestin kirjoittanutta? Itse tuppaan klikkailemaan yleensä jotain ketjuja ihan vain jos pidän kirjoittajaa mielenkiintoisena..

Sama.