Batman: Arkham-pelit / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus

Hienoin asia trailerissa oli.... poison Ivy on taas mukana kuvioissa. Ja arvasinhan sen, sillä hänellä oli isot suunnitelmat Cityssa. En jaksa odottaa että näen hänet taas itse pelissä. <3
Hänen uusi hahmomodelinsa ei ollut niin mahtava, mutta kelpaa kyllä.

The Voices of Arkham

Tuo mitä Kevin Conroy sanoo:

Lainaus

This part of the trilogy is a much more psychological challenge for Batman, he's being ripped apart

Lupaa vaan niin hyvää, tällaista sen Batmanin pitääkin olla.

Ja jumalauta kun nuo Kevin Conroy, Jonathan Banks ja John Noble vetävät roolinsa hyvin, pelkästään jo tämän perusteella. Tuli ihan kylmät väreet kun Conroy korotti ääntään. "Game of the Century".

Katselin nopeasti hieman arvioita tuosta "A Matter of Family"-DLC:stä ja taannoiseen uutisen kirjoittamani kommentti osoittautui aika lailla täysin todeksi. Pohdiskelin silloin, että ei tuon hintainen DLC yksinkertaisesti voi tarjota mitään muuta kuin copy-paste -kamaa, jota tuo nyt tuntuukin olevan.

Myyntipuheiksi on siis, no, myyntipuheet osoittautuneet ja tuntuu hieman ettei tuo ole edes tuon sinänsä alhaisen 7 euron arvoinen. Pelkäsin myös ennustuksessani että lisäri olisi jotain Harley Quinnin DLC:n tapaista ja vaikka kesto ei ilmeisesti ihan niin lyhyt (~puoli tuntia) ole, niin ilmeisesti tuo tarjoaa sellaiset 1,5 - 2 tuntia pelattavaa. Pelattavaa joka on siis aika lailla samaa kuin Batmanilla mutta eri "skinillä" eli Batgirlillä. Liikkeetkin kuulemma joko täysin tai pääosin samoja.

Ei tuo mitään oikeutusta kausipassille jos tämä DLC-laatu jatkuu eikä innosta edes tuolla hintaa ostoksille, erityisesti kun tuo ei tunnu oikein mitään mainitsemisen arvoista peliin tuovan. No, olihan tuo järjellä pääteltävissä ettei seitsemän euron DLC voi olla mitään ihmeellistä.

Käy vähän kyllä sääliksi jos joku tähän on kausipassin ostanut, ei nimittäin alku lupaa oikein hyvää. Tosin mistäpä tuon tietää josko sieltä tulisikin jotain oikein loistavaa kamaa ja tämä olisi vasta tällainen "piti jotain pistää että ei porukka ala itkemään"-kamaa.

Mieluusti saisivat ottaa mallia jälleen Witcher-kehittäjiltä. En usko hetkeäkään etteikö tulevat lisärit olisi reilusti hintansa arvoisia ja enemmänkin. Toki voin syödä sanani jos toisin käy mutta en kyllä usko että näin tarvitsee tehdä. En tosin silti osta ennakkoon kausipassia vaan odottelen rauhassa. Ihan kuten he itse neuvoivatkin.

Lainaus käyttäjältä zappah

Ei tuo mitään oikeutusta kausipassille jos tämä DLC-laatu jatkuu eikä innosta edes tuolla hintaa ostoksille, erityisesti kun tuo ei tunnu oikein mitään mainitsemisen arvoista peliin tuovan. No, olihan tuo järjellä pääteltävissä ettei seitsemän euron DLC voi olla mitään ihmeellistä.

Tällä on eri tekijä kuin tulevilla lisäreillä. Minusta se oli varsin hyvin 7 euron arvoinen, vaikkei mikään erityisen pitkä ole. Sivutekemiseen itsellä meni tuon tarinan (itsellä meni 2h) lisäksi tunti. (Yhteensä siis 3h). Ja suurin osa noista sivutekemisistä nyt on tavaran ettimistä, mutta siellä on myös tarinaa syventävää puzzle tyylistä kamaa. Päätarina oli pieni pettymys kyllä, mutta itselle jäi positiiviset ajatukset näin loppupelissä. Seaso passin omistan, joten hyvä vaan että lisäpelattavaa sain, vaikken kaikkea ole vielä pääpelistäkään tehnyt.

Mutta kuten alussa sanoin, niin Rocksteady ei tehnyt tätä. Odotan siis innolla mitä saavat aikaan. (Ps. upea easter egg tässä dlc:ssä)

Lainaus käyttäjältä zappah

Katselin nopeasti hieman arvioita tuosta "A Matter of Family"-DLC.

Itse tiputin 7 euroa tähän pökäleeseen, mutta en suosittele muille. AK:n päätarinasta tykkäsin melkoisesti, mutta tämä nyt lähinnä nauratti. Alle parin tuntia todella mielikuvituksetonta ja itseääntoistavaa haahuilua, ilman Batmanin varustevyön herkkuja. Sääliksi käy niitä ketkä kausipassin ostivat.

Jaksoin pitkästä aikaa päivittää blogiani ja sinne tuli rustattua omia ajatuksia arkham knightista.

Keep calm and hate on.

Lainaus käyttäjältä partajeesus

Jaksoin pitkästä aikaa päivittää blogiani ja sinne tuli rustattua omia ajatuksia arkham knightista.

Keep calm and hate on.

Ei tuossa mitään vihaamaan tarvitse alkaa koska peli on yhtä suurta pettymystä alusta loppuun. Laadukas peli silti on mutta näillä myöhästelyillä (peliä oikein "viimeisteltiin") ja tuolla tekijätiimillä ja tämän sukupolven hardwarella sitä vaan odotti paljon enemmän ja kun vielä Rocksteadykin maalaili kauniita kuvia huikeasta Batmobile-actionista ja ennennäkemättömän laajasta pelimaailmasta, oli hypejunan liput ostettu näköjään liian hyvään vaunuun.

PC-version vihaiset ostajat voivat tuudittautua toki siihen että pelistä on nykyään olemassa jopa pahamaineista PC-räpellystäkin surkeampi aspekti, nimittäin DLC. Season pass maksoi lähes täyden pelin hinnan ja tähän mennessä pelaajat ovat saaneet kolme umpisurkeaa hahmolisäriä jotka ovat lähinnä downgradea emopeliin tuomatta siihen likimain mitään lisää. Onneksi en pienen harkitsemisen jälkeen upottanut rahojani season passin suolaiseen hintaan jos meno tätä menoa jatkuu.

Vuoden isoin pettymys tähän mennessä ja jos ei Mario Maker, Phantom Pain, Xenoblade Chronicles X tai NBA 2K16 epäonnistu pahemman kerran, tulee kepakkomies myös sellaiseksi jäämään.

Lainaus käyttäjältä Norsukampa

Vuoden isoin pettymys tähän mennessä ja jos ei Mario Maker, Phantom Pain, Xenoblade Chronicles X tai NBA 2K16 epäonnistu pahemman kerran, tulee kepakkomies myös sellaiseksi jäämään.

Minulla taas vuoden peli siihen asti, että Life is strangen vika episodi tulee.

Lainaus käyttäjältä partajeesus

[spoiler]Toinen asia mikä ärsyttää on itse Arkham knight eli vanha Robin. En edes muista jätkän nimeä, mutta kuitenkin. Arkham sarjan pelithän ovat oma juttunsa ja universuminsa ja missään vaiheessa ei olla mitään mainittu tuosta vanhasta robinista ja siitä, että se joutui Jokerin vangiksi joka mukamas tappoi sen, mutta oikeasti aivopesi koko tyypin vihaamaan batmania.
Sarjiksia lukeneet kyllä tuon tajuaa, mutta entäs pelkästään pelejä pelanneet?[/spoiler]

[spoiler]Kyllähän tuo Jasonin kohtalo kerrotaan pelissä vähän turhankin selvästi, joka on tosiaan typerä juttu koska senhän tajuaa jo siinä vaiheessa tyhmempikin kuka Arkham Knight on miehiään. Olihan pelissä kohtaus "The Killing Joke:stakin" joten mistä olet saanut päähäsi että Arkham-sarjassa ei ole mitään viittauksia sarjis maailmaan?

Toinen yksi tyhmimmistä virheistä pelissä oli, että jos ex-Robin aka Arkham Knight kerran tietää miten Bättis ajattelee, niin miksi vitussa ei pistänyt tankkeihinsa ihmisiä sisään? Siinä olisi Bättiksellä kusiset paikat kun 50 tankkia pitäisi tuhota tappamatta ketään.[/spoiler]

^
Juu siis pelissä tuo kerrottiin, mutta se tuli täysin tyhjästä. Mitenkään tuohon ei viitattu aiemmissa peleissä vaan
[spoiler]arkham sarjassa on ollut se yksi robin ja nyt sitten batmanilla onkin ollut aiemmin täysin eri tyyppi robinina joka on jossain vaiheessa joutunut jokerin käsittelyyn.

Tätähän ei kerrota aiemmissa peleissä ollenkaan, mutta sarjisten ystävät tuon kuulemma näki ja tajusi jo kaukaa.
Itse olen katsonut vain leffat eli kaikki siitä ekasta Burtonin batmanista Nolanin trilogiaan asti ja pelannut kaikki arkham sarjan pelit joten tuo tuli täysin tyhjästä[/spoiler]

[spoiler]Minustakin se oli vähän hölmöä että tietyssä mielessä tuotiin täysin "uusi" henkilö mukaan, kun kaikki mietti kukahan aiemmista peleistä Arkham Knight on. Mutta toisaalta robin/red hood olisi ainoa joka sopii kuvaan. Ainoastaan pelit olen pelannut ja leffat nähnyt, mutta wikipediasta olen kaiken mahdollisen Batmanin pahiksista ja muusta lukenut, joten tiesin kyllä useista Robineista ja heidän kohtaloistaan, niin ei ihan kauhea yllätys ollut, varsinkaan kun tajusin sen heti, kun Jokeri näytti niitä menneisyyden kuvia.[/spoiler]

Hyvä kommentti noista tankeista ja siitä että miksei siellä ollut ihmisiä sisällä. Mietin kyllä itsekin kerran että siitähän olisi tullut kunnon päänvaiva Batmanille. Kävi jo mielessä että [spoiler]ehkä se Jokeri siellä pään sisällä "auttaa" tuon suhteen ja lähtee homma vähän käsistä eikä enää olekaan niin väliä parille sadalle murhalle. Se, jos jokin olisi ollut kova käänne ja vähintään olisi ollut mielenkiintoista nähdä miten Battis tuon olisi käsitellyt. Tosin ajattelin jo jossain vaiheessa että ehkä ovat tehneet karun ratkaisun ja Batman oikeasti häviäisi sisäiselle Jokerilleen. Ehkä tuo olisi voinut olla jopa oma erillinen loppunsa, jossa olisi vielä saanut vapaasti pelin jälkeen riehua kaupungilla. Olisi ollut aika loistava ratkaisu, siis sillä oletuksella että tuo olisi ollut vain ns. huonompi vaihtoehto.[/spoiler]

Tällä viikolla ilmestyi siis uusin luku tämän pelin helvetin surulliseen DLC-ryppääseen kun Nightwing pääsi kurmottamaan vihulaisia about puoli tuntia kestävässä rykäisyssä. Jonninjoutavaa paskaa joka ei yksinkertaisesti tuo minkäänlaista lisäarvoa itse peliin joten well done again Rocksteady.

Sääliksi käy kyllä tämän pelin överihintaisen season passin ostaneita. Aiempien Arkham-pelien DLC on toki ollut myös aika kyseenalaista kamaa laadullisesti mutta kyllä nyt pyöritään jo pohjamudissa. Ainoa vähänkään kiinnostava lisäsisältö on ollut skinipaketti jolla sai Burton-leffojen Batmobilen ja Batman-asun (sekä Danny Elfmanin scorea ja pari ajotehtävää... harmi vaan että skinipäivitys ei parantanut paskaa Batmobilea mihinkään suuntaan) mutta tämä setti on enemmän kosmetiikkaa ja palvelee vain nostalgikkoja. Voi voi Arkham Knight miten karmaisevaksi pettymykseksi osoittauduitkaan...

^ Alussa nyt on tullut näitä pienempiä lisäreitä, mutta myöhemmin on tulossa ne isot, näitä pienempiä tulee ihan vaan, jotta joka kuukausi peli eläisi. Isojen tekemisessä taas menee aikaa.
ja alkaa näitä pieniäkin olla sen verran monta, että ei harmita.

Lainaus käyttäjältä kurrinen123

^ Alussa nyt on tullut näitä pienempiä lisäreitä, mutta myöhemmin on tulossa ne isot, näitä pienempiä tulee ihan vaan, jotta joka kuukausi peli eläisi. Isojen tekemisessä taas menee aikaa.
ja alkaa näitä pieniäkin olla sen verran monta, että ei harmita.

Nightwing-lisärin (kuin myös myöhemmin tulevan Catwoman-lisärin) kerrottiin tekijätiimin puolesta olevan ensimmäinen ns. kunnollinen DLC-paketti jossa on enemmän tarinankerrontaa ja hahmojen taustoja kuin myös pelattavaa. Kun katsoin läpi tuon hitusen yli 30min kestäneen läpipeluuvideon Youtubesta, en voi kuin mielenkiinnolla odotella kuinka paljon näitä lupauksia tullaan pettämään tuon Catwoman-DLC:n kanssa.

Monta on tosiaan DLC-paketteja markkinoille ulostettu mutta niiden laatu on jotain aivan kamalaa, etenkin jos ajatellaan puhtaasti hinta-/laatu-suhteessa. Puolisen tunnin rykäisyjä hahmoilla jotka ovat vain pelillisiä downgraden saaneita palette swapeja päähahmosta tai sitten kehnolla ajomekaniikalla toteutettuja ajotehtäviä pelissä jossa ajaminen oli jo hikistä tuskaa. Ei näin, ei todellakaan näin. Ilmaisenakin harkitsisin kahdesti että tuhlaisinko aikaa tähän.

^ Toivotaan siis parasta, että Catwoman lisärissä on enemmän järkeä. Mutta myönnän kyllä että Nightwing lisäri oli aika kakka. Muista olen tosin pitänyt.

Harley-DLC oli turha. Nightwing-DLC vaikuttaa samalta. Miten kukaan edes viitsii odottaa mitään ihmeellistä tulevalta Catwoman-DLC:lta? Erityisesti kun se mielestäni paras DLC Arkham Citysta kissanaisineen oli sekin vain ihan ok, sen lisäksi, että olisi saanut kuulua normaalistikin jo peliin.

Lainaus käyttäjältä zappah

Harley-DLC oli turha. Nightwing-DLC vaikuttaa samalta. Miten kukaan edes viitsii odottaa mitään ihmeellistä tulevalta Catwoman-DLC:lta? Erityisesti kun se mielestäni paras DLC Arkham Citysta kissanaisineen oli sekin vain ihan ok, sen lisäksi, että olisi saanut kuulua normaalistikin jo peliin.

Niinhän se kuuluikin. Jokainen joka pelin ostaa uutena saa Catwoman lisärin mukana ilmaiseksi. Ja se on osa peliä, ja tärkeä vieläpä.

Lainaus käyttäjältä kurrinen123

Niinhän se kuuluikin. Jokainen joka pelin ostaa uutena saa Catwoman lisärin mukana ilmaiseksi. Ja se on osa peliä, ja tärkeä vieläpä.

No tästä voidaan taas keskustella vaikka maailman loppuun asti, että onko kupongilla olevalla koodilla, netistä erikseen ladattava, erillinen pelin pala osa peliä vai ei. Ja siis nimenomaan osa peliä: se on siis irtonainen pala pelistä, eikä näin ollen ole siinä pelissä. Ja tärkeydestäkin voidaan olla montaa mieltä mutta ymmärtääkseni/muistaakseni peli on jollain tavalla sidottu yhteen myös ilman tuota lisäriä, vaikka se avaakin tapahtumat paremmin pelaajalle.

Minä lasken pelini niin, että peli on se, mitä sillä levyllä on. Kaikki muu on DLC:a (tai päivityksiä/korjauksia). Toki tässäkin on "hauskoja" poikkeuksia, kun on DLC:a piilotettua tiettyjen pelien levylle. Niiden suhteen tosin on helppo vain heittää poikkeus "sääntöön": ovat DLC:n nimellä, joten sitäpä ne ovat, vaikka levyllä ovatkin.

Lainaus käyttäjältä zappah

Harley-DLC oli turha. Nightwing-DLC vaikuttaa samalta. Miten kukaan edes viitsii odottaa mitään ihmeellistä tulevalta Catwoman-DLC:lta? Erityisesti kun se mielestäni paras DLC Arkham Citysta kissanaisineen oli sekin vain ihan ok, sen lisäksi, että olisi saanut kuulua normaalistikin jo peliin.

Nightwingin tarinapaketti oli tosiaan surullisin esitys hetkeen videopelirintamalla. Sama tosin pätee koko AK:n kausipassiin.

Jotenkin tuntuu, että kausipassin ulkopuolella nuo lisäsisällöt ovat paljon paremmassa arvossa. Nightwingin DLC maksaa alle 2 euroa ja Red Hoodin alle 3 euroa. Tuo hinta ei ole mielestäni paha, mutta kun miettii että joku osti 40(?) euron kausipassin nuiden takia, niin ei ihme jos vituttaa. Toki samaan syssyyn saa ties mitä asuja hahmoille ja autolle, mutta melko köyhää on tarjonta.

Tuli tuossa jokin aika sitten väännettyä Arkham Asylum läpi ja myönnän ensialkuun että odotukseni eivät olleet kauhean korkealla osin jo siksi että itse Batman ei ole koskaan (kuten muutkaan naamiosankarit) kuuluneet omiin suosikkeihini mutta juuri siksi ajattelinkin tulla mainitsemaan että pelihän oli täyttä rautaa (6 vuotta ilmestymisen jälkeen) ja nyt ymmärrän miksi pelisarjasta pidetään, Arkham City odottelee tuossa vuoroaan jahka saan muita rästipelejä läpäistyä.

Onkohan siihen Cityyn jotakin DLC:tä joka olisi must have vai ovatko ne yhdentekeviä pelin itsensä kannalta ?

Anyways, tervehtikää uutta Arkham pelien ystävää

Lainaus käyttäjältä SamTheFurious82+

Onkohan siihen Cityyn jotakin DLC:tä joka olisi must have vai ovatko ne yhdentekeviä pelin itsensä kannalta ?

Ovat ne aika yhdentekeviä, mutta siis niitä on kaksi lisähahmoa challengeihin ja tarinaa jatkava Harley's Revenge, joka ei ole erikoinen, mutta kuitenkin kertoo vähän Harleyn puuhista.

Täytynee se vilkaista, kiitoksia vinkistä.