DigiExpo 2015 -lippuja jaossa boardilaisille / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
DigiExpo 2015 -lippuja jaossa boardilaisille

Moikka kaikki,

Pelaaja tarjoaa jälleen boardilaisille vapaalippuja DigiExpoille, jotka ovat käynnissä Helsingin messukeskuksessa 30.10. - 1.11.2015. Lippuja on kaksi kappaletta per nuppi, joten jokainen lipun saava päättäköön itse, käyttääkö toisen lipun toisena messupäivänä vai antaako sen vaikkapa kaverilleen. (Varaamme liput ensisijaisesti aktiiviboardilaisille.)

Lipun saamiseksi tarvitsee vain lähettää minulle Pelaajalehti.comin privaattiviesti, jossa ilmoitat halukkuutesi messuille ja liität mukaan oikean nimesi lipun lunastamista varten.

Lippuja on rajoitettu määrä, mutta toivottavasti kaikille halukkaille riittää. Vastailen privaattiviestillä takaisin ensi viikon keskiviikkona 21.10. kaikille lipun saajille.

/ Ville ja Pelaajan toimitus

Jaetaanko näitä lippuja siis aktiivisuuden perusteella foorumeilla vai "nopein käsi syö"-tyylisesti? Itse kun en ole kauheasti kirjoitellut foorumeille mutta lukenut niitä senkin edestä viimeiseen pariin vuoteen.

Moi,

Vastasin yksityisviestillä kaikille liput saaville, käykäähän tarkistamassa ohjeistus. Harmillisesti kaikille halukkaille lippuja ei siis riittänyt, joten mikäli en ole vastannut sinulle, et valitettavasti mahtunut mukaan.

/ Ville