Pelaaja-lehti 177 kesäkuu -palauteketju / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaaja-lehti 177 kesäkuu -palauteketju

Kesäkuun kohtalokas Pelaaja-lehti ilmestyy tällä viikolla. Johtuen postin heikentyneestä jakelupalvelusta tilaajille sen pitäisi saapua torstain tietämillä. Palautetta lehdestä, sen jutuista ja muusta sisällöstä voi antaa tässä ketjussa.

Pyykkösellä taisi olla hauskaa Outlast 2:n alaotsikkoa keksiessään... Näitä lisää.
No, enemmän olin silti kiinnostunut viereisen sivun What remains of Edith Finch -arvostelusta. Steamista näkyy käyttäjäarvostelujen olevan 95% posit. ja Metacriticin 90. Varsinkaan Metacritic ei ikinä kiinnosta minua, mutta nyt siis kyseessä täytyi olla todellinen mestariteos..! Kun olin läpäissyt pelin, tunsin maksaneeni siitä aivan liikaa. Edes sen mukana ostamani ääniraita ei huvita sekuntiakaan - niin paska maku pelistä jäi. Pyykkönenkin on samoilla linjoilla, mutta on kuitenkin pakotettu arvostelemaan pelin kokonaisuutena.

Viikon takaisessa Suomen Kuvalehdessä (SK 21/2017) Johannes Valkola arvostelee Edith Finchin seuraavasti: "
Kömpelö ja teennäinen
Norjasta Amerikkaan muuttaneen suvun tarinan 1800-luvun lopusta nykypäivään kertova draamapeli kuulostaa raikkaalta. Kasvatukseen, virheiden katkaisemiseen ja lapsuusmuistoihin ladataan humaania kulmaa, mutta toteutus jää kolkoksi. Kerrontatapa vaihtuu jatkuvasti: sarjakuvista, kaunokirjallisuudesta ja elokuvista kopioidaan kuitenkin hutaisten ja jaaritellen. Yltiörealistinen grafiikka sulkee myös mielikuvituksen pois.
What Remains of Edith Finch. Giant Sparrow. PC, PS4."

Arvosanana olisi siis puolet siitä mitä Pyykkönen "joutui" pelille antamaan.
Toinen kiinnostava asia on tuo Valkolan viimeinen lause, jolla olin aikeissa sekoittaa pakkaa Johannan blogissa "Liian hieno grafiikka". Voiko se jopa huonontaa pelin arvosanaa?

Onko näköni huonontumassa vai puuttuuko Pelaajaboard-osio lehdestä?

Lainaus käyttäjältä zappah

Onko näköni huonontumassa vai puuttuuko Pelaajaboard-osio lehdestä?

Saman huomasin itsekin kun pikaisesti selasin lehden läpi. Huono uudistus jos jää pysyvästi pois.

Toivottavasti Pelaajaboard -osion puuttuminen on yhden kerran hairahdus. Aktiivisen lukijakunnan näkyminen itse lehden sivuilla on ehdottomasti uniikein idea mitä olen missään lehdessä nähnyt, ainakaan sellaisessa mitä itse luen. Ehdottomasti pitää saada takaisin.

Pelaajaboard-sivu tosiaan jäi tällä kertaa pois uuden Pelaajalehti.comin aikataululykkäyksen ja osittain myös tilanpuutteen takia. Eli olkaa huoleti, sivu ei ole pysyvästi poissa :)