Pelaaja-lehti 181 lokakuu -palauteketju / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaaja-lehti 181 lokakuu -palauteketju

Lokakuun numeron myötä Pelaaja täyttää 15 vuotta! Juhlanumeron pitäisi saapua tilaajille torstain aikana ja ilmestyy kauppoihin perjantaina. Autofaneille mukana on Gran Turimo -liite, jossa käydään läpi sarjan historiaa ja merkitystä. Palautetta, keskustelua jne. numerosta sekö liitteestä voi jättää tähän ketjuun.

Kiitoksia lehdestä, arvostan kovasti sitä työtä jonka olitte tehneet pelintekijöiden historiikki artikkeliin ja pidin myös Gran Turismo liitteestä, kutsuisin jopa kunnianosoitukseksi.
Pitäkää lehti jatkossakin yhtä nautittavana

Nyt on maailmankirjat sekaisin! Priimakuntoinen lehti ja vieläpä ajoissa (eli eilen torstaina)! Mukana vielä liite! Kylläpä piristi päivää kivasti!

Tosin jos palataan maan pinnalle, niin lehti lie oli noin hyvässä kunnossa vain sen muovituksen takia ja ainoaksi valopilkuksi jääkin postin ajoissa oleminen. Okei, onhan tuo GT-liite ihan jees mutta pelisarja ei itseä hirveästi kiinnosta vaikka sitä muiden mukana onkin pelaillut aikoinaan.

Ja ettei ymmärretä väärin, niin totta kai itse lehden saapuminen on aina hyvä juttu. Se kai menisi jo mainitsemattakin mutta laitetaan nyt silti tarkennus.

Ensimmäinen pelini-osio oli kyll varsin mielekästä luettavaa, varsinkin Enric Alvarezin tarina jäi hyvin mieleen!
Myös kun arvostelu pelien numeroita katselee, joutuu miettimään miten löytää aikaa pelata noita upeita pelejä.