Senran Kagura-pelisarja / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Senran Kagura-pelisarja

Hah, ei tästä keskustelua irtoa kummiskaan mutta sama se kai on yrittää.

Senran Kagura on beat em up-pelisarja, joka seuraa japanilaisien ninja-tyttöjen seikkailuja ja arkista elämää. Kukin hahmo on oman ninja-koulunsa jäsen, ja joidenkin koulujen välit ovat vähintäänkin kireät. Tiedä sitten mitä Japanissa juomaveteen sekoitetaan kun kaikilla tytöillä on varsin kattava rintavarustus. Ja jos rintavarustus löytyy niin mitä sitä peittelemään. Sarjan "suola" on nimittäin se, että mitä enempi otat osumaa, niin sitä enemmän tyttöjen vaatteet repeytyy pois. Jokuhan saattaisi tästä vaikka mielensä pahoittaa, en tiedä. Lisäksi sarjan jokaisessa osassa tärkeä feature on pukuhuone, jossa voi vaihdella vaatteita kukin mieleisekseen.

Sarjassa on julkaistu Euroopassa/Amerikassa tähän mennessä kolme peliä:

Joista Burst on 2D-mätkintä ja Shinovi Versus enemmän Dynasty Warriors-tyylinen 3D-mätkintä. Mutta Bon Appetit sekoittaa pakkaa, olemalla kokkaus-rytmipeli. Tyttöparat. Haluavat vain kokata mutta vaatteet repeytyy koko ajan pois. Lisäksi sarjassa on julkaistu Japanissa

Näistä Deep Crimson on enempi samaa kuin Burst ja Estival Versus kuin Shinovi Versus. New Wave, sen sijaan, on keräilykorttipeli josta minä en valitettavasti osaa kertoa enempää. Enempi löytyy täältä..

Alunperin Burstissa, ja myöskin Deep Crimsonissa, oli 10 pelattavaa hahmoa, ja kaksi avattavaa hahmoa. Shinovi Versuksessa myös pelattavien hahmojen määrä tuplattiin kahteenkymmeneen, ja nämä kaksi alunperin avattavaa hahmoa muutettiin DLCksi. Ja DLCstä puheenollen, Storesta löytyy tähän tavaraa kuin LittleBigPlanetiin konsanaan ja lisää tulee kaiken aikaa. Ei muuta kuin vaateostoksille. Kaikki Shinovi Versuksen DLC toimii myös suoraan Bon Appetitissa. Luonnollisesti myös Estival Versus sisältää reilusti DLC:tä, mutta aiemmasta poiketen tässä on myös useampi uusi hahmo, joista huomattavin lienee Dead or Aliven Ayane.

Ja mistä pelejä kannattaa lähteä etsimään? Molemmat Vitan pelit on Euroopassa vain digitaalisena saatavilla, mutta Vitan aluekoodittomuuden tähden voi Shinovi Versuksesta tilata Amerikasta (rajoitetun) fyysisen version, joka sisältää art bookin ja soundtrackin itse peruspelin lisäksi. Bon Appetitista julkaistaan myös fyysinen versio Japanissa, mutta englanniksi ei tätä fyysisenä tulla saamaan. Burstin kanssa tilanne onkin sitten täysin päinvastoin. Euroopassa on olemassa fyysinen versio, mutta tämä on taas rapakon takana pelkästään digitaalinen.

Tähän mennessä Japanissa julkaistut pelit on saatavilla fyysisenä versiona myöskin Euroopassa, Marvelouksen omasta kaupasta tosin.

Itsehän olen 3ds:llä pelannut burstin läpi ja täälläkin hehkuttanut kuinka hyvä se oikeasti on, mutta aika moni näkee pelissä vaan ne vähäpukeiset tytöt ja leimaa pelin paskaksi vaikka burst oli lähellä perinteistä scrollaavaa mätkintää kuten vaikka double dragon. Kaikki vaan oli tehty paremmin.

Shinovi versus tulee ostettua viimeistään sitten kun se tulee alennukseen. Tosin jos euroopasta olisi saanut let's get physical version niin se olisi jo ostettu. Nyt ei uskaltanut importata typerän verotuksen takia. Eihän se maksa jenkeissä kuin 50$ joka ei ole paha kun mukana tulee yli 100 sivuinen artbook ja cd jossa on yli 30 biisiä.

Toki bon appetit kiinnostaa myös, mutta siinä taisi olla vain 14 biisiä tai jtn vastaavaa joten hinnan on syytä olla halpa.
Itsehän otin tänään storesta shinovi versuksen ilmaiset pikkuhousut ja kampaukset talteen jos ne vaikka muuttuukin maksullisiksi :D

Lainaus käyttäjältä mNef+

Sarjan "suola" on nimittäin se, että mitä enempi otat osumaa, niin sitä enemmän tyttöjen vaatteet repeytyy pois.

Enemmän pahoitin ainakin itse mieleni pelejä (Burstia ja Shinovia) testatessa siitä että ne olivat aivan tautisen paskoja pelejä noinkin ison budjetin ja hintalapun peleiksi. Japanilaisuus huokuu toki joka nurkasta mutta jos keskinkertaista/huonoa peliä pitää peitellä jollain piirretyllä paljaalla pinnalla niin ollaan taas siellä naamapalmun ja pään seinään hakkaamisen rajamailla. Harmittaa vaan että tekijätiimi Xseed hukkaa Rune Factory 4:ssä, Last Storyssa ja Memories Of Celcetassa nähdyn potentiaalin tällaiseen tirkistelyroskaan. Akiba's Trip: Undead and Undressed... voi jeesus sentään.

Lainaus käyttäjältä partajeesus

Shinovi versus tulee ostettua viimeistään sitten kun se tulee alennukseen. Tosin jos euroopasta olisi saanut let's get physical version niin se olisi jo ostettu. Nyt ei uskaltanut importata typerän verotuksen takia. Eihän se maksa jenkeissä kuin 50$ joka ei ole paha kun mukana tulee yli 100 sivuinen artbook ja cd jossa on yli 30 biisiä.

Itsehän tilasin VGP:stä tämän. Posteineen noin 40 euroa eikä jäänyt edes tulliin

Pakkohan se oli tilata kun katsoin unboxauksen tubesta. Tilasin canadan dollareilla ja maksoin paypalin kautta niin näköjään lähti 47.75e tililtä. Taisi paypalin kurssit olla taas "kohdillaan". Ennen tilausta tarkistin hinnan xe.com muuntimella ja se näytti 45e ja yleensä tuollakin on yläkanttiin kurssit.

No sitten vaan toivotaan sormet ristissä ettei tartte maksaa vielä 24% extraa.

Ei jaksa odottaa tuon oman version saapumista niin pakko se oli mennä katsomaan olisiko joku tubeen ladannut tuota mukana tulevaa soundtrackia.
Joku oli hahmojen teemoja uppinut 20 kappaletta ja tehnyt niistä playlistin eli suondtrackin biiseistä jäi puuttumaan vielä 19 biisiä. Noiden perusteella kuitenkin luvassa on aivan helvetin loistavaa settiä ja tuo ost tulee kuunneltua monesti läpi.

Omaksi suosikiksi nousi Super Duper Masochism joka heti ekoista riffeistä lähtien nostaa suupielet korviin.
Laitoin tuon soimaan jo varmaan kahdeksannen kerran :D

Burst löytyy itseltäni, mutta mokoma on ollut jo hyvin kauan jäissä, eikä pelkästään siksi että inhoan pikkuruuduilta pelaamista. Peli kun tuntui alkavan toistamaan itseään hyvin pian, vaikka hahmokaartia kyllä löytyykin. Silti tuon Shinovi Versuksen näkeminen sai uutta intoa aikaan ja jos se on yhtään monipuolisempaa settiä kuin Burst, niin voisi olla kelpo ostos Vita TV:tä varten. Lukemani perusteella peli näyttää erittäin hyvältä isoltakin ruudulta katseltuna.

Samaa mättämistähän sekin on alusta loppuun, mutta kuvakulma on eri.
Itsehän pelasin burstin mielellään läpi kun eihän sillä ollut pituutta kuin hiukan päälle 10 tuntia ja halusin nähdä mitä seuraavaksi tarinassa tapahtuu. Tosin jos tuollainen perus anime tarina setti ei kiinnosta niin motivaatio pelaamiseen varmaan tippuu jos peli alkaa maistumaan puulta.

Edit: Nyt on vita valmis shinovi versusta varten :D
ns. lockscreen kuvana on tämä ja sitten kun sen repäisee pois niin tulee tämä.

Nyt on sitten se bon appetit myös storessa tyrkyllä. Hintaa 14.9e. 10 hahmoa ja 10 biisiä. Pari videota katsonut ja osa biiseistä ei iske sitten ollenkaan ja se ääni joka tulee nuotteihin osumisesta raastaa korvia. En ole tutkinut saako sen pois päältä.
Ei tuo ainakaan helppo ole kun hardilla pelaa.

Tässä yli tunnin mittainen video.

Varoitus, ihmiset. Ainakin Amerikassa eräs DLC-esine, Rainbow Panties elikkäs pikkuhousut on aiheuttanut peleihin pieniä ongelmia. Xseed on ilmeisesti vahingossa heittänyt Storeen japanilaisen version niistä, ja se ei amerikkalaisten pelien kanssa toiminut sitten yhtään. Sama esine löytyy myös meidän Storesta, mutta en tiedä onko samat ongelmat täälläkin. Jättäisin ainakin ite lataamatta ennen kuin asiaan tulee varmistus.

Samaa olen lukenut. Tosin enhän mä voi tuohon shinoviin ainakaan mitään dlc kamaa hommata kun ne täytyisi ottaa jenkki storesta ja vitalla voi olla vain yksi psn tunnus kerrallaan käytössä.

Äsken toi kusti paketin kanadasta ja onhan tuo pelkkä let's get physicalin laatikko erittäin komea kaikkine kohokuvioineen. Ei muuten ole ihme, että tuo ei jäänyt tulliin kun paketin arvona lukee 14.99 kanadan dollaria :D

edit:

Jos joku sattuu tätä aihetta lukemaan eikä vielä ole tietoinen millainen tuo let's get physical paketti on niin tässä oma unboxaus.
Nyt on koko ilta tullut kuunneltua tuota soundtrackia ja on se vaan hyvä. Huomenna kun hommista kotiudun niin vaikka varmaan on myös far cry 4 odottamassa niin ajattelin kyllä tämän aloittaa sillä mikäs sen mukavampaa kuin mätkähtää sänkyyn, korkata energia juoma ja alkaa katsomaan tis.. siis pelaamaan hyvää mätkintä peliä jossa on lositava tarina ja syvälliset hahmot :D

Lainaus

Jos joku sattuu tätä aihetta lukemaan eikä vielä ole tietoinen millainen tuo let's get physical paketti on niin tässä oma unboxaus.
Nyt on koko ilta tullut kuunneltua tuota soundtrackia ja on se vaan hyvä. Huomenna kun hommista kotiudun niin vaikka varmaan on myös far cry 4 odottamassa niin ajattelin kyllä tämän aloittaa sillä mikäs sen mukavampaa kuin mätkähtää sänkyyn, korkata energia juoma ja alkaa katsomaan tis.. siis pelaamaan hyvää mätkintä peliä jossa on lositava tarina ja syvälliset hahmot Laughing out loud

Vitaa en omista, enkä tunne olevani Senran Kaguran kohdeyleisöä(vaikka mätöstä ja animesta pidänkin), niin täytyy kyllä silti sanoa, että melko komea erikoisverio kyseessä. Harvoin olen nähnyt nuin tuhtia artbookkia, ja sitä concep arttia oli kyllä melkoinen määrä. Tekijöiden mietteitä on myös aina mukava päästä lukemaan. Soundrackkia tuossa kanssa äsken myös kuuntelin, ja mukavaa rockki meininkiä sieltä löytyi. Tässä on tullut kuuunneltua paljon synkkiä ja raskaita viulu säveliä(KH soundtrackkia päällisin puolin), ja Senran kevyempi ote säväytti paljon. Pitääpä tutustua sountrackkiin tarkemmin.

Ja tuohan on siis ainoa fyysinen versio mitä jenkeissä myydään. Sitten kun meittii, että tosiaan kanadan maalla eli videogames+:ssa tuo maksaa ennen postikuluja 35e ja täällä euroopassa ainoa versio on digi versio josta kiskotaan 29e niin jossain ollaan menty vikaan aika pahasti.

Siihen olen tottunut, että valitettavasti hinnat menee sillä $=e tyylillä, mutta kun katsoo mikä ero on sisällössä ja hintaa on vain 6 euroa enemmän niin eihän tuossa ole mitään järkeä. Tosin tuosta saa syyttää vaan euroopan julkaisijaa joka ei selvästikään osaa hoitaa hommiaan.

Tosin kaikki tuo tuli tuossa videollakin jo sanottua, mutta jos joku sitä ei katso niin laitetaan vielä tekstinä mitä tuossa tulee.

140 sivuinen kirja jossa on hahmojen taustoja, kuvia jne
39 biisin soundtrack ihan cd levyllä ja kestoa tuolla on n.79 minuuttia
Fyysinen versio pelistä

Lisäksi euro versiossa on huvittavaa sensuuria josta on noussut iso meteli. Eli pukuhuoneessa kun noita mimmejä katselee ja vaatettaa jne niin ne kommentoi välillä jotain. Jenkki versiossa kaikki tuo on tekstitetty englanniksi, mutta euro versiosta nuo subit puuttuu. Kuulemma jotain ikärajaan liittyvää jonka takia nuo poistettiin, mutta kuten joku totesi niin mitä tekemistä tuolla muka on ikärajan kanssa koska se itse varsinainen sisältö eli ne tyttöjen kommentit on edelleen pelissä ja ainoastaan se enkku käännös tekstimuodossa ollaan poistettu.

Itseäni ei sinänsä tuo haittaisi ollenkaan kun en muutenkaan pahemmin aikaa pukuhuoneessa vietä vaikka siinä kerrankin on keksitty järkevää käyttöä mikrofonille eli siihen puhaltamalla saa tyttöjen hameet nousemaan :D

Silti tuo ihmetyttää kun ei ne tietääkseni mitään kovin kummoista sano.

"Hieman" venahti tuo shinovi versuksen aloittaminen sillä vasta pari päivää sitten aloitin sen ja nyt on hanzo koulun osuus pelattu läpi. Kovin tarkkaan en kelloa katsonut, mutta sellaiset 6-8 tuntia siinä meni kun tein myös jokaisen mimmin omat tehtävät joka on varsin hyvin kun vielä on vissiin kolme koulua jäljellä sillä eikös se crimson squad avaudu myös jossain vaiheessa?

Hyvää ja rentoa mättämistähän tämä oli ja tuntui helpommalta mitä burst tai sitten vaan johtuu siitä, että on tottunut mekaniikkaan.Tarinakin jatkui kivasti ja usein viitattiin burstin tapahtumiin (tai hanzon osuuteen siitä sillä burstissahan on kaksi peliä samassa) ja samaa huumoria tämä oli taas täynnä. Sitä joko vihaa tai rakastaa ja minä rakastan.
En tiedä miten joku voi vihata vaikka sitä, että Asukan isoisä eli itse legendaarinen shinobi hanzo tykkää nykyäään käyttää kykyjään siihen, että pääsee puristelemaan tyttöjen rintoja :D Ai niin tekeehän herra myös aivan legendaarisen hyvää sushia.

Sekin sai nauramaan kun Katsuragin oli pakko mennä etsimään uusia uhreja kun hanzon koulun tytöt ei enää reagoineet mitenkään siihen, että Kat puristelee niiden tissejä. Sillä kun on joku outo pakkomielle siihen, että uhrin pitää kiljua ja juosta karkuun. Jos noin ei käy niin siinä ei ole mitään mukavaa enää.
[spoiler]IMAGE(http://25.media.tumblr.com/0f466c119b8ab923689f9ad7325447f5/tumblr_mk75zmbek41rsxn5po1_r1_500.gif)[/spoiler]

Nyt on hinnat kohdillaan. PSN storessa shinovi versus 17.97e ja bon appetit 8.97e. Tarjoukset voimassa 4.2. asti. Bon appetit lähtee tuolla hinnalla jo ostoon.

Sarjan seuraavasta osasta eli Estival versuksesta 17 minsaa pelikuvaa
Mitään varmuuttahan tuon saapumisesta japanin ulkopuolelle ei ole, mutta ainakin shinovi versus on tuntunut kelpaavan niin eiköhän tuokin saavu vähintään jenkkeihin. Tulossa siis ps4 ja vita versiot.

[spoiler]IMAGE(http://share.gifyoutube.com/vO6gaW.gif)[/spoiler]

Lainaus käyttäjältä partajeesus

Tulossa siis ps4 ja vita versiot.

Oikein PS4-versiokin? Onko aiemmista peleistä tehty PS4-versioita vai onko tuo ensimmäinen? Tykkäisin Kagurastani isolla ruudulla.

Tuo on ensimmäinen joka tulee kotikonsoleille. Itseäkin kiinnostaa tuon ps4 versio kun näytti tuossa videolla niin paljon paremmalta mitä shinovi versus vitalla.

Perskele kun on ollut kaikenlaista muuta.

Mutta joo, jaksoin tässä vihdoin ja viimein taputella Burstikin loppuun, ja pitäisi jaksaa SV:kin aloittaa kunnolla. Bon Appetitia olen kumma kyllä pelannut viime aikoina eniten. Tarinahan on siinä täyttä huttua ja jotkut biisit todella mitäänsanomattomia mutta perhanan hauskaa se on. Hahmojen keskinäiset kanssakäymiset cutsceneissä on silkkaa kultaa.

Lainaus käyttäjältä mNef+

Hahmojen keskinäiset kanssakäymiset cutsceneissä on silkkaa kultaa.

Tuossahan se syy on minkä takia minäkin bon appetitin ostan. Biisejä kun ei montaa ole ja osa niistä on videoiden perusteella aivan paskoja.
Onneksi sen kamalan äänen sentään saa pois joka kuuluu aina kun osut nuottiin. Ellei se olisi mahdollista niin jäisi ostamatta. Se todellakin raastaa meikäläisen korvia niin pahasti.

Estival Versuksesta uutta trailerintapaista. Mukana muun muassa vilauksia viidestä uudesta pelattavasta hahmosta ja parista uudesta maatamullistavasta featuresta.

Tuplapostaus mutta no. 8 minuuttia uutta pelikuvaa Estival Versuksesta. Jätti kyllä aika ristiriitaset fiilikset kun kaikin puolin vaikuttaa vaan nätimmältä Shinovi Versukselta. Mikä ei sinällään ole huono juttu

Sekä Marvelous että Xseed kiusoittelevat Twitterissä juuri nyt. Aiheina muun muassa "Kello 2 tapahtuu" ja "Hyvät asiat tapahtuvat aina pareittain".

Nyt saattaa olla paljon mahdollista että Senran Kagura kakkosen maailmanlaajuinen julkaisu on erittäin lähellä.

E: Joo sehän se oli.

Senran Kagura kakkosen julkaisu kesällä. Viittä eri versiota saatavilla. Vähän tekisi mieli hommata kallein mutta eihän minulla tuommosia rahoja ole.

E: No laitetaan nyt tähänkin kuva siitä kalleimmasta versiosta

Hetken jo mietein, että vois tuon happy boobsin ostaa kun tuskin se jenkeissä niin kallis on. Sitten muistin, että tuo hemmetin 3ds on aluelukittu.

Lainaus käyttäjältä partajeesus

Hetken jo mietein, että vois tuon happy boobsin ostaa kun tuskin se jenkeissä niin kallis on. Sitten muistin, että tuo hemmetin 3ds on aluelukittu.

Eipä se olisi mitään auttanut. Jenkkeihin tämä tulee fyysisenä vain soundtrackin kanssa. Kaikki nämä versiot on euroopan yksinoikeuksia.

Peli varmaan tulee hankittua, mutta saa nähdä hankinko mitään spessuversiota vai tyydynkö pelkkään peliin.

Kiitos ruotsalaisten upean markkinoinnin takia, tuli juuri äsken tilattua tuo Deep Crimsonin Shinobi Collectors Edition. Vaikka hintaa tuolle tuleekin, niin hyvin nätti paketti kyseessä. Muutenkin tykästynyt pelisarjaan enemmän Shinovi Versuksen jälkeen. Burst 3DS:llä oli suuri pettymys, enkä sitä vieläkään ole läpäissyt, mutta Shinovi Versuksen parissa on tullut viihdyttyä jo monen tunnin verran.

Tuplapostausta tulee, mutta tulkoon. Viime viikolla saapui japanista tilaamani Senran Kagura: Estival Versus, PS4 versio. Limited Edition kirpaisi 150 euron verran, mutta kyllä tämä kelpaa.

On meinaan nätti peli. Vaikka ei japani juuri itseltäni suju, niin kyllä pelin gameplayn ja uskomattoman upean grafiikan parissa on viihtynyt hyvin. Hetki meni menun valikoiden opettelussa ja nyt ainakin tietää mitä mikäkin moonrune valikko tekee. Eniten taisi sotkea pasmoja nuo alun pakotetut tutorial missionit, kun vasta niiden jälkeen tajusin pelin avaavan muut ominaisuudet, kuten kaupan. Voi olla kyllä hyvin vaikea siirtyä Deep Crimsonin pariin tämän jälkeen, koska kyllä tämä on se pelattavuudeltaan hiotuin Senran Kagura. Mutta toivotaan että Estival Versus saa länsijulkaisun viimeistään ensi vuonna.

Uppista keikkaa, unohdin kokonaan että tämä on olemassa.

No mutta kummiskin, aloituspostaus saatettu ajan tasalle.

Tänään se olisi kakkosen virallinen julkaisupäivä, ja oma Happy Boobs-versioni on muhinut Postin hellässä huomassa Helsingissä eilisestä asti. Saa nähdä kerkeääkö kirjoittelemaan julkaisupäivän fiiliksiä tänne. E: Joo ei se torstaiksi ehtinyt, mutta tänään odotti postissa heti aamusta paketti.
Paukuttelin tässä juuri ensimmäisen chapterin läpi, ja peli on siis aivan kaikin puolin kuin Burst, mutta parempi. Toki ensimmäinen chapter on vain Burstin loppu uudelleenkäytynä, mutta siitäkin näkee jo, että opittu on. Liikkuminen ei ole lukittu vain vasemmalle ja oikealle, ja erikoishyökkäysten cutscenet on lyhennetty vain pariin sekuntiin. Päävalikko lupailee myös useita sivutehtäviä, joista saa palkintona hahmoille uusia varusteita, jotka vaikuttavat jopa statseihin. Coop kiinnostaa todella suunnattomasti myös, mutta sen aika on vasta myöhemmin.

Ja oli minulla oikeaakin asiaa. Senran Kagura kakkosen DLC-aikataulu on julkistettu, ja toisin kuin Shinovi Versuksen kanssa, kaikki tuovat peliin jotakin uutta.

Lainaus

The Additional Chapter Add-On Content come in three entirely different flavours, titled ‘Waist Deep’, ‘Hipster’ and ‘Busticated’ – each containing five missions, as well as a plethora of weapons, illustrations, backgrounds, clothes, hairstyles and more! ‘Waist Deep’ follows the hijinks of Mirai as she afflicts the SK girls with a certain “ailment” in her quest for a bigger bust – ‘Hipster’ looks to an alternate reality as Hanzo battle a world dominating HEBIJO in a bullet hell-like setting with a SENRAN KAGURA twist. Finally ‘Busticated’ follows Asuka and Mirai’s quest to achieve their most dream bust sizes, completion of this jovial story arc will reward you with a certain “modifier” in the Dressing Room!

27/08/2015 – Murasame Character Add-On Content €4.99/Ilmainen
03/09/2015 – ‘Waist Deep’ Additional Chapter & Items €4.99
17/09/2015 – ‘Hipster’ Additional Chapter & Items €4.99
01/10/2015 – ‘Busticated’ Additional Chapter & Items €4.99

Ja Murasame on tosiaan ILMAINEN, jos 3DS:n muistikortilta löytyy Burstin tallennus.

Tuli sitten viimeinkin tuo deep crimson laitettua tulemaan ja versioksi valikoitui double D edition vg+:sta kun tänään sai vielä ilmaiset postikulut kiitospäivän kunniaksi yli 20$ ostoksiin. Eipä siitä tullut kuin n.5e säästö, mutta säästöä sekin ja hyvä tekosyy viimeinkin tuo tilata. Nyt hintaa tuli 40.59e joka ei ole ollenkaan paha kun mukana kuitenkin tulee se kahden cd levyn soundtrack.

Koska kyseessä on jenkkiversio niin en tietenkään voi hankkia mitään dlc kamaa joten jää tuo ilmainenkin hahmo saamatta. Tosin sama tilanne oli shinovi versuksen kanssakin enkä kyllä mitään extra hahmoja tai muuta kamaa siihen edes kaivannut kun kaikkea oli valmiiksi jo ihan kivasti ja siitäkin on edelleen vasta kaksi koulua pelattuna kun iski ähky.

Lauantaina tuli double D paketti haettua viereisestä r-kioskista ja molemmat soundtrack cd:t kuunneltua ainakin kuusi kertaa läpi. Varsin jees settiä.
Eilen tuli sitten pelattua tarina läpi ja olihan se taas varsin viihdyttävää mäiskettä kunhan laitoin vaikeustason easylle :D
Tuli meinaan normal tasolla jo alussa kunnolla pataan eikä sekään helpottanut, että Katsuragin tehtävässä muija potki jatkuvasti ohi ja varsinkin ilmassa oleviin vihuihin tuntui olevan pirun vaikea osua. Ei tuntunut se lukituskaan tekevän mitään.
Sekä burstissa, että shinovissa tykkäsin tuolla mättää porukkaa turpaan, mutta tässä suorastaan välttelin sillä pelaamista. En sitten tiedä pitäisikö syyttää itseään vai peliä, mutta onneksi oli vaihtoehtoja.

Vaokuvaus moodiakin tuli pari tuntia käytettyä ja siinä olisi potentiaalia, mutta nyt toteutus on hieman heikko. Hahmot harvemmin sopii taustoihin ja lisäksi esim kaikki istuma asennot tuntuu turhilta koska niissä taustoissa ei ole mitään jonka päällä ne voi istua. Itse siis koitin ottaa lähinnä normaaleja kuvia jotka näyttäisi edes jotenkin luonnollisilta. Sekään ei ainakaan helpota asiaa, että hahmoilla ei ole tuossa moodissa ollenkaan varjoa.
Joo tiedetään tarkoitus on ottaa pelkkiä tissi ja perse kuvia :D

Tuossa kuitenkin muutama jotka mielestäni onnistui ihan ok. Suttuahan ne on kun 3ds:n reso on niin olematon. Täytyy varmaan se estival ostaa ps4:lle niin saa kunnon kuvanlaadulla jo matskua talteen.

[spoiler]
IMAGE(http://abload.de/img/hni_0063ispz4.jpg)
IMAGE(http://abload.de/img/hni_00361kq37.jpg)
IMAGE(http://abload.de/img/hni_0069tpr7u.jpg)
IMAGE(http://abload.de/img/hni_0035jyor2.jpg)
IMAGE(http://abload.de/img/hni_0070cqqsg.jpg)
IMAGE(http://abload.de/img/hni_0075uuo8d.jpg)
IMAGE(http://abload.de/img/hni_0049bxoow.jpg)[/spoiler]

Estival versuksen länsimainen julkkari lähestyy ja tuli taas katseltua hintoja ja kyllä siitäkin menee taas jenkki versio ostoon. Sitä en ole vielä päättänyt ostanko vita vai ps4 version.

Marvelous europen saitilta tilattuna perus peli vitalle + taide kortit maksaa n.45e+postit. Samaan rahaan saa videogames+:sta endless summer version jossa tulee noiden llisäksi jälleen 2cd soundtrack ja 108 sivuinen artbook. Ei tartte kahdesti miettiä kumman ostaa.

Jos homma on sama mitä shinovi versuksen kanssa niin fyysistä versiota ei edes saa euroopassa muualta kuin suoraan marveloukselta ja sitten storessa se maksaa digina 10e vähemmän mitä tuo endless summer paketti. Onneksi ei ole aluekoodeja niin on varaa valita.

Toivon mukaan Estival Versus toimisi paljon paremmin PS4:llä kuin Burst toimi 3DS:llä. Senran Kagura Burstin framerate oli välillä aika jäätävä (eikä sitä siksi ole tullut pelattua kovin usein).

Kyllähän estivalin pitäisi ainakin suurimman osan ajasta rullata 60fps.

Estival versuksen vita version hinta tipahti ja on nyt 5.5. asti tarjouksessa 19.95e hintaan storessa.

Edit:

Tänään tuli haettua endless summer edition postista ja onhan se taas varsin jees paketti. Pelaamaan en vielä aloittanut, mutta soundtrack oli taas heti pakko ripata koneelle ja alkaa kuuntelemaan. Varsiin kivaa kuunneltavaa taas kerran.
Kirjakin oli mukavan paksu ja keräilykortit ihan jees.

Videogamesplus vaan oli laittanut pakettiin vita version vaikka ps4 version tilasin. Pelataan siis vitalla kun en jaksa alkaa tuota kanadaan lähettämään takaisin. Täytyy heittää niille sähköpostia, että hyvittävät vaikka lahjakortilla erotuksen hinnassa.

Seuraava sarjan peli onkin sitten vesipyssyillä ampumista. ja ilmestyy ps4:lle.

5 vs 5 matseja ja tarinan lisäksi myös online moninpeli löytyy.

Tietääkö kukaan tämän kyseisen tulevan Senran Kagura pelin tarkkaa julkaisupäivää, japanissa se julkaistiin jo maaliskuussa, mutta entä tänne Eurooppaan?

Päivän paras uutinen. Peach ball flipperi lokalisoidaan ja julkaistaan lännessä joskus kesän aikana.
Jenkit saa myös fyysisen version, mutta eurooppa joutuu tyytymään digitaaliseen. Onneksi switch on aluekooditon joten fyysinen tulee laitettua välittömästi tilaukseen jos se ilmestyy videogamesplussan valikoimiin.

Peach ball julkaistiin lännessä viime viikon tiistaina ja tässä on YellowSuperNintendo nimisen tubettajan varsin hyvä arvostelu pelistä.
Senran Kagura Peach Ball Review

Fyysisen version mukana tulee jopa ihan kunnon manuaali sekä tarroja ja tavallaan on surullista, että noinkin simppelistä asiasta tulee nykyään innostuttua. Toista se oli 90 luvulla kun amigan elite 2:n mukana tuli kokonainen novelli joka syvensi pelin lorea ja tuon tyylinen setti oli aika normaalia.

Valitettavasti oma kanadasta tilattu tissiflipperi on edelleen postin hallussa. Näköjään 17.päivä saapunut suomeen.
Noh ehkä se sieltä saapuu vielä.