Discord Kanavat / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Discord Kanavat

DISCORD Jutustelu kanavan linkkejä
DISCORD on pelaajille suunnattu jutustelu kanava joka on täysin ilmainen!

Discordin suomalainen public kanava:
Suomalaisten public servu!
https://discord.gg/63dntNh

kävin tuolla servulla mutta ei siellä oikein ketään ollut ja muutenkin täysin hiljaista. onko kenelläkään suositella mitään hyviä pelaamiseen liittyviä suomiservuja (vai kanaviksiko niitä kutsutaan)?

PBC:ltä löytyy oma Discord-serveri, jossa on vapaata keskustelua peleistä, sekä aiheen vierestä. Lisäksi servereiltä löytyy ilmoituksia uusista PBC -jaksoista ja kanavalta voi myös etsiä peliseuraa

Tervetuloa mukaan keskustelemaan!
https://discordapp.com/invite/ASSkXm

Suomalainen Discord serveri, jonka tarkoitus on yhdistää pelaajia ja tehdä uusia tuttavuuksia! :D

https://discord.gg/p2KeAmj Pääpelinä itsellä toimii lähinnä League Of Legends, mutta pelaan myös paljon muita pelejä. Myös retropelit ovat lähellä sydäntä! Maalaisjärki on sallittua. (jos joku ei älynnyt :D) Koitetaan pitää keskustelut järkevinä ja pidetään hauskaa eikä swiiduilla muille! (Palvelimella ei ole paljoa porukkaa, mutta yritetään saada sinne vähän eloa :D)

Täältä löytyy monelle eri pelille tarkoitettu discord servu! Puhe ja teksti kanavie peleille tällä hetkellä mm counterstrike, overwatch, minecraft, rainbow six siege, bäfä, gtav, pubg ja muitakin. Serveriä päivitetään koko ajan ja uusia puhe ja teksi kanavia lisätään myös membereitten pyynnöstä. Tällä hetkellä serverillä on noin 43 memberiä. Tervetuloa kaikille! https://discord.gg/PqurW4u Community on myös erittäin mukava ja rauhallinen jos huumoria kestää!

Kaipaatko PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (PUBG) -peliseuraa? Tervetuloa PUBG Finlandin Discord-palvelimelle!

Mikä ihmeen PUBG Finland? PUBG Finland on Suomen suurin PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS -yhteisö, joka järjestää viikoittain turnauksia ja yhteisöpelejä suomalaisille. Peleihin voi osallistua taitotasosta ja iästä riippumatta! Pelkästään yhteisön Discord-palvelimelta tavoittaa yli 4000 suomalaista PUBG-pelaajaa, joka tekee samalla palvelimesta yhden suurimmista suomalaisista Discord-palvelimista! Tervetuloa!

Discord: https://discord.gg/uaMSuxM

Täältä löytyy rentoa peliseuraa esim. Fortniteen, Battlefieldiin, Cs, Rainbow six ja tietty oma suosikkini Ring of Elysium https://discord.gg/NTkcSP

Tarkoituksena laajentaa tuota Bunkkeri kanavaa. Jatkossa tulossa myös kilpailuja.

Kauhuparatiisi: https://discord.gg/BerhB2v
Peliseuraa kauhupeleihin sekä kaikkea kauhuun liittyvää.

Suomalainen Discord serveri jossa voit esimerkiksi hakea peliseuraa, jutella, jakaa kuvia tai vaikka kuunnella musiikkia! Tervetuloa! https://discord.gg/9B2EApY

Bunkkeri on kaikille avoin peliyhteisö,
joka tähtää viihtyvyyteen ja helposti löydettävään mukavaan peliseuraan.
Haetpa sitten peliseuraa, streamailet tai kasaat tiimiä,
Bunkkeri tarjoaa siihen hyvät mahdollisuudet ja turvallisen ympäristön.

bit.ly/bunkkeridiscord tai jos tuo ei jostain syystä toimi niin: https://discord.gg/EWVdUt7

Pelikaistalla pelaamme rennolla asenteella ja pelaamisen ilosta. Meille tärkeintä on tiimityö sekä hyvä peliseura. Olemme co-op ja moninpeleihin keskittyvä peliyhteisö.

Yhteisön ytimenä toimii Pelikaistan keskustelualue, oma TeamSpeak3 palvelin, Discord ja Steam ryhmä. Lisäksi meillä on myös omia peliservereitä, joissa pelaaminen on ilmaista.

Poiketen monesta hiipuvasta suomalaisesta klaanista tai yhteisöstä, meillä on tavoitteena, olla ja pysyäkin kehittyvänä sekä kasvavana peliyhteisönä. Tarjoamme mm. co-op-, fps-, survival- ja tankkipelistä kiinnostuneille mukavan paikan peliseuranhakuun sekä toimivat palvelut, klaanien muodostamiseen tai pelaajien luoman sisällön jakamiseen.

Kaiken yllämainitun lisäksi kirjoitamme peliaiheisia uutisia, arvosteluita ja julkaisemme sivustolla myös pelaajien blogeja sekä niiden yhteydessä heidän omia pelivideoitaan. Pelikaista on myös oiva paikka striimien tai YouTube -kanavien näkyvyyden lisäämiseen.

Jäsenyys yhteisössämme on ilmaista ja järjestämme myös peliarvontoja!

  • Käyttäjiä Discordissa lähes 800
  • Jäseniä Steam ryhmässä yli 1000
  • Jäseniä Pelikaistan keskustelualueella 1200+

Voit tutustua Pelikaistaan sivustollamme tai liityä Discordiin:
https://discord.gg/yRVj2KX

Voit Discordissa avata pelikanavia itsellesi #komennot -kanavalla kirjoittamalla chattiin:
+rank [pelin nimi]
+rankit -komennolla saat lisää infoa pelirankkeihin liittyvistä komennoista.

Tervetuloa ja hyviä pelejä!

Tosiaan, Pelaajallahan on omakin Discord-yhteisö tätä nykyä. :) 

Osoitteesta http://peliseuraa.fi/ löytyy melko kattava lista eri pelien suomalaisia Discord-palvelimia. Tuota kautta helppo löytää peliseuraa hieman vanhempiin ja uudempiinkin peleihin, kannattaa vilkaista.