Palaute Pelaaja.fistä / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus

Olin juuri kirjoittamassa samaa. Tuo hakupalkki on kyllä erikoinen tapaus. Kun painaa yläkulmasta suurennuslasia, aukeaa palkki vain puoliksi eikä siihen voi kirjoittaa mitään.

Ilmeisesti nykyään ei voi myöskään etsiä omia, tai muiden, kirjoituksia foorumilta tai uutisista?

^
Tarkennuksena vielä, että hakutoiminto onnistuu ainoastaan uloskirjautuneena.

mietin tuota arvostelut-osiota, miten se toimii? jos haluan selata pelkästään ps4:n pelejä, toimiiko tuo? vai mitä siihen pitää kirjoittaa?

Mitä tehä jos ei kaikkee saa pelaajashopista?

Hakupalkki on näillä näkymin korjautumassa seuraavassa päivityserässä.

Vieläkö palaute-alkuinen sähköpostiosoite toimii? Lähetin reilu kuukausi sitten eräästä käyttäjästä palautetta, jota ei voi foorumeilla mainita. En odota vastausta lähettämääni sähköpostiin, mutta ajattelin kuitenkin kysäistä, josko osoite vielä toimii. Ei ainakaan mitään erroria tullut, joten viesti kai tuli perille?

Kyllä palaute@pelaajalehti.com näyttäisi vielä sekin palvelevan.

-Panu

Kun mobiililaitteella selaan sivuja ja vastaan esim. kuukauden kysymykseen niin vastauksen jälkeen sivusto latautuu ns. "alkuun" eli jos/kun haluan nähdä ko. kyselyn sen hetkisen tilanteen niin täytyy joskus scrollata hyvinkin kauan että pääsee takaisin samaan kohtaan. Onko sivustolle mahdollista tehdä sellaista muutosta että ko. tapauksen jälkeen sivu latautuisi (tai keskittäisi sivun) samaan kohtaan? Ehkä hieman sekavasti selostettu ja ongelmakin on aika pieni mutta kun aikaa oli niin päätinpä kirjoitella :)

Ei näitä vissiin kukaan lue?

Toki luetaan ja kiinnostuneena luetaankin. Varsinkin saitin päivittämiseen liittyen kannattaa silti huomioida, että pienempien asioidenkaan säätäminen ei ole aina välttämättä suoraviivainen saati ilmainen asia, joten jotkin jutut voivat tapahtua hyvin omalla painollaan.

Panu

Kiitos, täysin ymmärrettävää mutta tuli tosiaan vain mieleen tarkistaa että tätäkin kautta viestit menee perille *kesäpeukku*.

Aika ikävästi tuo Lego Technic hyppää koko ruudulle, kun käyttää Pleikkarin nettiselainta.

Videomainokset ihan kiva ja jos siitä on apua tän sivuston pyörittämiseen että minä niitä katon ni tosi jees. Mutta voisko ne saada niin että niistä ois äänet vakiona pois. Useemman kerran nyt meinannu tippua tuolilta ku yhtäkkiä ja pyytämättä lähtee joku riisikippomainos täysillä huutamaan. : D

En halua vaikuttaa ahneelta, ja Le Toilleetten tapaan minäkin pahoittelen innostustani JoulukalenteriHD:n odottelusta ja harmittelen tiedoittamattomuutta sen perumisesta, lähinnä koska muistan siitä silti puhutun vähäisen vuoden mittaan. Tämä oli kuitenkin melkein arvattavissa varsinkin etätöistä johtuen, samoin kuin on epävarmaa mikä videosarjan merkitys lopulta on lehden tilaajamäärän kannalta niin, että kuvauksia olisi tehty jo kesästä saakka.

https://1drv.ms/u/s!AgpOQklDoCnX5wq0-KMd5Ptde6yR

Hellurei! Viimeisimmät kirjoitukset näyttävät kahta lukittua ketjua vuodelta 2018. Muilla samaa ongelmaa?

Videomainokset ovat hyppineet nenille viime aikoina. Äänet on sentään pois päältä, mutta videot pyörähtävät automaattisesti käyntiin ja hilautuvat perässä kun selaa artikkelia eteenpäin. Maanvaivat jaksavat seurata kommenttiosioon asti ja yhdellä sivulla voi olla montakin videota.

Minä en ihan oikeasti haluaisi laittaa sitä adblokkia päälle. Nykyiset videomainokset kuitenkin haittaavat sivuston käytettävyyttä aika pahasti. Tunkekaa mieluummin ne sivupalkit täyteen jotain passiivisempaa roskaa, joka ei käy päälle ellei erehdy klikkaamaan.

Suon ymmärrystä videomainoksille, vaan sivustoa itseään mainostavat "Luitko nämä artikkelit?"-lööpit, jotka hyppäävät siirtämään kommenttiosiota alaspäin, tekevät mobiilisivuston käytöstä viimeistään kaoottista. Toivon niistä silti tulleen lisäklikkauksia.