Yleinen Pelaaja-lehden palauteketju (huom. ei nettisivuston) / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus

Sama homma, että asiakaspalvelusta kysytty olenko tehnyt markkinointikiellon sähköpostilleni, johon en osannut varmaa vastausta antaa. Luvattiin palata asiaan ja olen odotellut. Aikaisemmin linkit tulivat ongelmitta, nyt vähän tuntunut muillakin tökkivän asia. Eiköhän se sieltä lopulta tulene.

Markkinointikieltoon vaan tuumasin että edelliset digilehdet ovat löytäneet perille ongelmitta, joten ei pitäisi olla siitä kiinni. Tämän jälkeen aspa toimitti viestin kustantajalle ja sain uuden linkin digilehteen.

Edit. ja tosiaan alkuperäistä lehteä ei löytynyt edes roskapostista

Olikin linkki tullut nelisen päivää sitten roskapostiin, hyvä kun vielä älysin tarkistaa. Kannattaa sieltä vilkaista jos olette tilaajapalveluun ottaneet yhteyttä.

Ei ole tullut vieläkään mitään. Eli jäi tämä numero sitten saamatta, aspasta ei juurikaan apuja. Jännää sikäli, että aiemmin kaikki toiminut hyvin. Kannattaisiko nämä diginumerot vaan tehdä suosiolla kaikille avoimiksi?

Issuun mobiilisovellus on ilmeisesti poistunut kokonaan käytöstä. Lehtiä voi lukea enää selaimen kautta. Käytettävyyshän tässä digituotteessa alkaa olemaan jo melkoisen syvältä tuon takia, vaikka ei tuo sovelluskaan täydellinen ollut. Näin tilaajan näkökulmasta suosittelisin Pelaajaa etsimään vaihtoehtoisia julkaisukanavia.

Sääli että lehdestä on nähtävästi poistunut osio "boardeilta poimittua" ja äänestystulokset. Ainakaan kahteen numeroon ei ole ollut. Oli itselleni aina mukava osio ja jännittävä etsiä oliko oma sitaatti päässyt mukaan. Tilalle ei ainakaan ollut mitään muuta tullut, laihdutti itselleni lehden sisältöä kyseisen osion poisto selvästi, vaikka vain yhden sivun mittainen olikin, mutta ollut lehdessä aikojen alusta saakka.

Itsekin olen aina pitänyt tuosta ”boardeilta poimittua” -osiosta. Se tosin olisi jo pitkään voinut kattaa kaikki Pelaajan mediat (saitti, facebook, youtube, twitter, instagram, mitä näitä nyt on).