Mihin tarjota Squierin Rock Band 3 -kitaraa myyntiin? / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Mihin tarjota Squierin Rock Band 3 -kitaraa myyntiin?

Mikähän olisi järkevä myyntikanava Squierin Rock Band 3 -kitaralle? Soitin on jäänyt käyttöä vaille, kun hommasin normaalin sähkiksen. Muusikoiden.netissä ja torissa se on ollut myynnissä midiadapterin ja itse pelin kera tuloksetta. Muusikoiden.netissä ostajat mieltänevät sen normi-Squieriksi ja pitänevät pyyntihintaa korkeana. RB3:n kanssa toimiva versio on kuitenkinollut uutena noin satasen perus-Squieria kalliimpi.

Ebayhyn sitä en mielelläni pistäisi, joten kyselen vähän peliaiheisten sivustojen/foorumien perään, jossa on myös osto- ja myyntiosio.

Hankala sanoa mutta ehkä tilanne vain on se, ettei tuollainen kuriositeetti kiinnosta ketään? Soittopelitkin uudesta yrityksestä huolimatta eivät enää kauheasti ihmisiä kiinnostaneet. Itsekin taisin maksaa 30 euroa kahden kitaran paketista peleineen ja ihan uutena, eli pois jaloista nuo vain halusivat. Toki kyseessä ne peruskitarat kitarapeli-ohjaimineen mutta kuitenkin.

En kyllä äkkiseltään muutenkaan keksi miksi joku ostaisi tuollaista kun voi ostaa oikean sähkökitaran ja Rocksmithin.

Sanoisin siis että tuota on kovin hankala myydä tai ainakaan saada hyvää hintaa soittimesta. Myy siis halvalla jos haluat eroon tai jätä itselle jemmaan. Itselläkin on jotain pelejä ja muuta joka ei vain mene kaupaksi. Olen pitänyt myynti-ilmoituksia joista aina laskenut hintaa vähitellen ja jos menee liian halvaksi niin pidän itsellä.