Pelaaja-lehti 183 joulukuu -palauteketju / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaaja-lehti 183 joulukuu -palauteketju

Tonttulakit päähän, sillä joulukuu on melkein täällä! Joulukuun Pelaajan pitäisi tänään alkaa tipahdella tilaajien postiluukuista ja on kaupoissa huomenna. Kannessa taatusti tämän vuoden yksi kohutuimmista peleistä. Palautetta ja parannusehdotuksia lehden sisällöstä otetaan vastaan. Ennakoivasti huomautettakoon, että Villen Detroit: Become Human -ennakosta puuttuu viimeinen rivi ja Villen nimi. Huomasimme asian itsekin vasta valmiista lehdestä.

Ja viimeinen rivi kuuluu...? 😉 Kokonaisuutena jälleen kerran taattua kamaa! 👍

Viimeisellä rivillä oli vain viimeisen sanan lopputavut, mikä tekee tästä vielä turhauttavampaa... Detroit-ennakon viimeinen kesken jäänyt sana on siis kokonaisuudessaan "maisemillaan."

Pahoittelut :(

Mietin että eikös alkuperäistä Call of Dutya vähän aikaa sitten jo muisteltu Pelaajan takasivuilla? Toukokuussa se tosiaan olikin, niinikään Lehtosen Miikan kirjoittamana - vuonna 2012. ;)
Kalenterissa muuten hämää kun on Pelaajacastin tunnus torstain kohdalla, mutta vain tarkoittamassa että ohjelma on jäänyt tauolle jo edellisen castin jälkeen.
Henkilökohtaisena mielipiteenä taas, viittauksia Dwayne Johnsoniin en jaksa enää yhtäkään.

Pikselipölyssä saattaa ilmaantua pelejä, joita on käsitelty Klassikoiden Muisteluissa, koska ne ovat käytännössä eri palstoja.

Pelaajacastin viimeisen jakson piti ilmestyä 7. päivä, mutta aikataulu on painoonmenon jälkeen muuttunut. Viimeinen jakso julkaistaan tänä perjantaina, jonka jälkeen casti jää taolle.

Kyllä, tämä oli ihan hauska huomata, ja mukavaa että yksi Pelaajacastikin vielä kerkeää ilmestymään.

J.K: Palaan taas tähän aiheeseen, eli voisiko "Julkaisu: Nyt"-virkkeen poistaa arvostelujen julkaisutiedoista? Pari kuukautta sitten arvostellussa Destiny 2:ssakin oli tuo sama "tieto" kuin tämän kuun lehden pc-arvostelussa. Näin voi saada jopa rivin lisää tilaa itse arvostelutekstiin..! :D

Heh, huvitti ja ihmetytti itseänikin tuo Detroit-juttu.