Pelaaja-lehti 187 huhtikuu -palauteketju / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaaja-lehti 187 huhtikuu -palauteketju

Huhtikuun huikea Pelaaja-lehti kauppoihin perjantaina ja pitäisi olla suurimmalla osalla tilaajista tänään, elleivät pääsisäisen pyhät ole sekoittaneet jakelua liikaa. Palautetta lehden sisällöstä voi jättää tähän ketjuun. Mikä oli lehden paras juttu? Mikä huonoin? Mitä oli liikaa ja mitä liian vähän? Ja missä oli mämmi?

Lehden "mämmikoura" oli nyt kyllä haastattelemanne AC: Originsin luova johtaja Jean Guesdon, kysyttyänne perustellusti, tuleeko temppeliherrojenkin alkuperää käsittelevä peli joskus, ja hänen vastattuaan, että halusimme Originsissa kertoa salamurhaajien veljeskunnan alkulähteistä. (???)

Toinen juttu joka jäi vähän mietityttämään, oli God of War -artikkelissa, jossa kehittäjä kertoi, että kun heillä on nykyään monilla itsellään lapsia, niin oli luontevaa asettaa sankari Kratoskin tällaiseen elämäntilanteeseen.
Ei sentään näillä sanoilla, mutta jotenkin tällä kertaa asetelma pelihahmosta ja -kehittäjästä toistensa alter egoina - tai kyseinen "paljastus" - vei pelistä taian.
Huvittavaa.

Pelintekijätkin ovat ihmisiä ja ihmiset tapaavat käsittelemään maailmaa oman napansa kautta. On siis aika mahdotonta, ettei tekijöiden elämäntilanne peilaantuisi jollain tapaa myös heidän tekemiinsä peleihin. Tässä tapauksessa, kun tekijät ovat pitkälti samoja kuin ensimmäisen God of Warin kohdalla, on aivan luonnollista etteivät he nyt nelikymppisinä halunneet enää tehdä aivan samanlaista puhdasta adrenaaliininkäryistä murhapeliä mitä he kaksikymppisinä tekivät, vaan halusivat nyt saada mukaan jotain syvyyttäkin. 

Tarkoitin, huvittavaa että tällainen alitajuinen tieto alkoi yhtäkkiä muka kauheasti häiritä pelin odotustani.
Näin peli siis on vähemmän eskapistinen, mikä varmasti toimii. Alan olla yhä innokkaampi näkemään isä ja poika -asetelman, etenkin miten samaistuttava se on "viikinkikuorrutteella".