Pelaaja-lehti 192 syyskuu -palauteketju / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaaja-lehti 192 syyskuu -palauteketju

Syyskuu on täällä ja se tarkoittaa uutta Pelaajan numeroa! Sen pitäisi putoilla tilaajien postiluukuista huomisen aikana. Totuttuun tapaa kysymykset, kommentit, risut, ruusut, perunat ja muuta palautetta voi jättää tähän ketjuun.

Ja heti mainoksia, kun avaa lehden, oivoi..

Lainaus

Ja heti mainoksia, kun avaa lehden, oivoi..

Katselepas mitä tahansa lehteä sieltä kaupan hyllyltä ja sano missä ei olisi mainoksia? Vaimon lehtiä kun pläräilee (siellä on oikeasti luettavia juttuja) niin puolet lehdestä tuntuu olevan mainosta. Ei ole Pelaaja-lehdessä mainoksia nimeksikään kun vertailee. Samoin kilpaile lehti on ihan yhtä täynnä mainoksia.

Ja miksikö niitä siellä on? Tuskinpa Tunna maksaisi lehdestä sitä hintaa mitä se maksaisi ilman niitä.

Tekisi mieli myös kysyä, että missä lehdessä ei mainoksia olisi? Itse en äkkiseltään osaa sanoa yhtäkään. Samoin se on ihan perushommaa että etusivu (sanomalehdet) tai ensimmäinen aukeama (aikakausilehdet) on mainos.

Tuo nyt oli hupipalaute jolla viittasin Huttusta castissa ärsyttäneeseen youtube-kommenttiin :D
Pelaajalehden mainonta on mielestäni kaikinpuolin onnistunutta ja laadukasta, kohderyhmän hyvin huomioivaa. Mieluummin ottaisin lehden mainoksilla kuin ilman, vaikka sellainen vaihtoehto jossain tulevassa Patreon- tilauksessa olisikin mahdollista

Ai, meni vitsi/sarkasmi ohi vaikka castin kuuntelinkin. Noita mainosjuttuja on ollut sen verran usein casteissa että en senkään vuoksi osannut sitten juuri tähän lehden palautteeseen millään lailla liittää.