Pelaaja-lehti 200 toukokuu -palauteketju / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaaja-lehti 200 toukokuu -palauteketju

Vappu tuli ja meni ja toivottavasti 200. Pelaajan numero tulee myös tänään tilaajille! Valitettavasti vappu saattaa vaikuttaa postin kulkuun. Joka tapauksessa palautetta ja muita kommentteja lehden sisällöstä voi jättää tähän ketjuun.

Kiitokset kaikille lukijoille ja tilaajille, että mahdollistitte lehden pääsemisen 200 numeroon saakka!

 

Onnittelut koko Pelaajan porukalle huikeasta urakasta! Alusta alkaen ollut lukija ja vähintään 10 vuotta jo tilaajana, feels good man.

Itse juhlanumerosta ei vielä paljoa sanottavaa kun en ole kerinnyt lukemaan, mutta toi mukana tullut Control-juliste oli pirun nätti. Kerrankin semmonen juliste jonka kehtais laittaa seinälle!

Huvittavaa kuinka JOhanna sanoo Days Gone arvostelussaan Pelaajan 200. numerossa, kuinka Days Gone ei voisi olla kenenkään vuoden peli. Itselleni se on juurikin sitä juuri tällä hetkellä. En ole aikoihin ollut mistään yksittäisestä pelistä näin innostunut. Tekee mieli jatkuvasti pomppia takaisin pelin maailmaan ja se on erittäin immersiivinen.

Olen kuitenkin realisti ja tiedostan pelillä olevan ongelmansa. Mutta pelaaminen on silti erittäin nautittavaa. Ja harvoin näkee näin vahvalla tarinalla varustettua avoimen maailman peliä.

Onnea vielä täältäkin kautta Pelaajan väelle. Toimituksen tapahtumista ja viimeisen 100. lehden sisälöä kartoittava sarja olivat oikein kiinnostavat. Zelda -fanina Hyrylen historia myös ilahdutti. On ollut mukavaa Nintendo -fanina muutenkin huomata, että Pelaaja on antanut huomiota Isolle Ännälle. Lueskelin vähän aikaa sitten Pelaajan 50. numeroa, jossa oli tuotu esille Nintendon vähyys lehden sisällössä, joka oli Cuben aikoihin hyvinkin ymmärrettävää.

Uskomatonta miten äkkiä sata numeroa on kulunut, kun edelleen on tuoreessa muistissa Pelaajan sadas numero.