Pelaaja-lehti 201 kesäkuu -palauteketju / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaaja-lehti 201 kesäkuu -palauteketju

Hurraa, aurinko paistaa ja kesäkuun Pelaajan ilmestyy! Kesä, loma ja peliohjain olkoon mottomme. Toivottavasti kesäkuun numeron sisältö maittaa, etenkin massiviinen zombipeliartikkeli, jonka eteen sekä Pyykkönen että taittajamme Minna vuodattivat tuskaisia hikipisaroita. Palautetta lehdestä voi tuttuun tapaan jättää tähän ketjuun. 

´Tuleeku seuraava lehti heinäkuussa vai elokuussa lehdsessä lukee että heinäkuussa

Heinäkuussa tulee niin kuin lehdessä sanotaan.

Kolme viimeisintä kansikuvaa on ainakin hienoja. Ehkä tämä uusin hienoin näistä. Lehti vaan ei taaskaan tullut kovin hyväkuntoisena perille ja on taas painojen alla suoristumassa ennen lukemista. Posti rules. En jaksa edes valittaa kun työntävät jotain postimerkkejä "korvaukseksi". Lisäksi lehti saapui vasta tänään, kuten muukin posti, jonka piti saapua keskiviikko-torstai välillä. Mutta nämäpä on tosiaan Postin juttuja eikä Pelaajan.

Rage 2:n arvosana yllätti. Tai no toisaalta siinä oli niitä kaksi ja toinen niistä yllätti kun toinen taas oli se, mitä odotin. Ilmeisesti jakaa mielipiteitä tms. Pitääpä paremmalla ajalla lukea jopa arvostelukin.

Oli pakko ostaa, koska kansikuva oli tyylikäs (WWZ on myös hyvä peli) ja erikoisartikkelina oli kuin juuri minua varten suunniteltu zombiextra.